Luvut vaahto kädet

Miten luoda veistos vaahto

Perinne laittaa puutarhassa ja suulla talon eri lukuja, vartiointi talon pahat henget, oli melko pitkään. Asukkaat idässä omaisuudensäilyttäjinä sijoittaa lähelle taloa lukuja eri eläinten, antiikin kreikkalaiset ja roomalaiset luotettu suoja suosikki merkkiä mytologiasta. Myöhemmin tehdas menetti symbolinen vaikutuksista puutarhan alkoi valita kauniita patsaita ihmisiä ja eläimiä. Meillä on aika kauan he voisivat tavata ainoastaan ​​julkisissa puistoissa ja toreilla.

Nykyään paluun maahan kohdistuvasta kiinnostuksesta sivustoja lepopaikan, puutarha veistoksia jälleen tullut hyvin suosittuja.

Ne lisäävät omaperäisyys ja antaa täydellisyyden maisema koostumus. Käytä koristeluun puutarha veistos auttaa luomaan mukavuutta ja täyttää puutarhasi suosikki merkkiä. Valitettavasti normaalin joukon tarjotaan kaupoissa, ei kovin leveä, se on enimmäkseen tonttuja, etanat, sienet, pennut, siilit. Tehdään tilauksesta eivät ole halpoja. Jos haluat sisustaa puutarhan Alkuperäinen veistoksia, toisaalta käytetään vähintään keino - jotta se omin käsin. Materiaalina valmistukseen hahmoja voivat käyttää eri materiaalia. Se voi olla puuta, kiveä, kipsistä, paju jne. D. Tänään puhumme tällaisesta saatavilla ja helposti työstettävää materiaalia, kuten vaahto.

Tuotteet on valmistettu vaahtomuovista koriste-elementti

Ensimmäinen etu vaahto on sen saatavuus. Voit käyttää loput pakkauksen kodinkoneista ostaa tai ainelevyjä myymälässä. Valmistaa parhaiten hieno vaahto. Hän murenee vähemmän, ja niiden kanssa paljon helpompaa. Niistä eduista tämä materiaali on helposti ja edullisesti. Ja lisää:

 1. Vaahto ei reagoinut aineiden sementti, kipsi, kalkki.
 2. Vaahto käsityöt ovat vastustuskykyisiä kosteuden.
 3. Styrox ei ole vain yksinkertaisesti leikata, vaan myös helppo korjata vahingon sattuessa.
 4. Painon luvut tarpeeksi kiinni yhdessä minkä tahansa rakennusmateriaali, joka toimii tukena.

Olisi pidettävä mielessä, että vaahdon nopeasti romahtaa vaikutuksen alaisena joitakin yhdisteitä, jotka ovat osa asetonia ja bensiinin, se on vaarallinen materiaali, kuten tärpätti ja bentseeni. Valitsemalla maalilla tai lakalla, muista tarkistaa koostumuksen, kuvanveisto, tehty omin käsin, tyytyväinen kauemmin.

Jos olet päättänyt ensimmäistä kertaa yrittää tehdä oman, aloita yksinkertaisin lukuihin. Siinä tapauksessa, jos sivusto on sisustettu säännöllisesti tyyliin, valmistaa maljakko. Maiseman tyyli soveltuu kaikille elävien olioiden tai tonttuja.

Voit myös tehdä hahmoja muodossa lamput. East Garden voidaan veistoksia edustaa henkien tai pienoiskoossa pagodeissa. Suurin tilaa mielikuvitukselle tarjoaa esikaupunkialueella, sisustettu rustiikkityyliin. Voit asettua maalaismainen puutarha ja eläimiä, ja linnut, ja satuhahmot - kaikki löytää paikka.

1

Tämä luku vaahdon koristella lampi

Jos olet epävarma, voit aloittaa valmistuksen.

On syytä muistaa, että yksi sääntöjen valmistus on sen suurin lähestymistapa luonnollisen kokoiset.

Se on parasta aloittaa lukuja, joka on pieni määrä osia. Tämä voi olla ankka tai kilpikonnan.

Joten, tarvitset:

 • halutusta vaahdon koko;
 • neste kynnet, liima vaahto, pakkasta edessä liimalla tai silikonilla;
 • kipsi kipsi;
 • akryyli maalit.

Ensimmäinen vaihe on tehdä luonnos veistos vaahdon paperin täysikokoinen. Seuraavaksi leikkaa ääriviivat ja vedä se vaahto. Soveltamista piiri voidaan käyttää vaahdon merkki.

Hacksaw tehdä hankintoja veistos. Riippuen vaahdon paksuus, saatat tarvita eri kappalemäärä.

Yksi niistä, voit jättää pieni pala veistoksen voitaisiin pistettynä maahan.

Kun riittävä määrä aihioita kääntyä liimaus.

Painottamiseksi veistos pitäisi investoida kehyksen välissä työkappaleiden.

Liimaukseen neste naulat voidaan vaahdottaa liiman koostumuksen sitomiseksi laatat, pakkasta edessä liimaa tai kokoonpano vaahto silikonitiiviste. Tärkein vaatimus - liiman saa syövyttää materiaalia oman veistos.

Edelleen, liitettyjen osien sijoitetaan puristimeen ja jätä 1-2 päivää.

Nyt aihio valmiina käsittelyyn. Jotta vaahtoamaan vähemmän mureneva, on välttämätöntä käyttää hyvin teroitettu veitsi.

Valmiina väritys

Hoito veistoksen voidaan suorittaa juoksevan veden alla, niin muuttuu monipuolisemman linjat ja pöly ja paloja vaahto ei hajoittaa eri suuntiin.

Kun leikata luku, on välttämätöntä kuivata ja valmistautua seuraavaan vaiheeseen: kitti pinnoite. Kattamaan sopiva kipsirappaus. Huolellisesti kattaa hahmo ja antaa kitti kuiva. Kuivauksen jälkeen, luku voidaan hioa ja antaa sille pyöristetty muoto.

Seuraavaksi voit aloittaa väritys käsitöitä. Tästä akryylimaaleja toimivat parhaiten. Voit myös käyttää tavallista julkisivumaali.

Tärkeintä on muistaa, että ei pitäisi olla aineita syövyttäviä vaahtoa.

Loppuvaiheessa valmistuksen hahmoja ja puutarhan kädet tulisi peittämällä se lakalla. Joten te merkittävästi pidentää käyttöikää.

Jos olet valinnut valmistamaan monimutkaisempia luku, esimerkiksi joutsen tai hevonen, sinun on tehtävä muutamia valmisteluja ja nitoa ne yhteen.

Aivan kuten edellinen, tekee perus työkappaleeseen - torso.

 1. Erittäin hyvä prokleivat tarvittavat tiedot, sillä ne pitävät kaulan ja jalat.
 2. Erikseen on syytä tehdä kaulan ja pään sekä jalat.
 3. Runko ja kaula tai jalka asetetaan metallitangon tai puusauvan.
 4. Seuraavaksi tiedot useissa paikoissa liimattu kiinni. Samoin liittää kaulasta alaspäin.
 5. Jos prosessissa leikkaus tai liimaamalla rikkoa pois ylimääräinen vaahto, niin tämä paikka on helppo rasvaa täyteainetta.
 6. Lisäksi se on helppo ja podremontirovat jos vaurioitunut.
 7. Suurille vaurioita liitetty pala vaahtoa, kitti ja maali peittää paikka maalilla sopiva väri.

Joulukoristeita vaahdosta

Lisäksi kansi lakkakerros.

Kun olet tehnyt veistos kädet, sinun on oikein sijoittaa sen puutarhassa. Voit tehdä tämän, ota huomioon seuraavat asiat:

 1. Edullisinta katsoa veistospuutarha jos ne ovat hieman piilossa vihreys. Joten hän voi saavuttaa tietty luonnollinen ja luonnonmukaisesti täydentävät suunnitteluun.
 2. Suuret veistoksia voidaan sijoittaa suoraan maahan, kun taas pienet kannattavaa tarkastellaan seisoo tai korostavat muita yksityiskohtia.
 3. Jos haluat pysyä alueella useita veistoksia, harkita ja tehdä se niin, että joka puolella puutarhassa näkyi vain yksi niistä, ja loput olivat piilossa yrttejä tai rakennuksia. Joten on mahdollista arvostamaan jokaisen veistos ja maiseman koostumuksesta.
 4. Muista myös siitä osuutta ja noudattaa muiden osien puutarhan. Tämä koskee erityisesti pieniä hahmoja, jotka keväällä näkyvät edelleen puutarhassa, ja kesällä voi olla varsin eksyksissä umpeenkasvu pensaita ja kukkia.

Kuten huollon, se riippuu paljolti pinnoitemateriaalien että olet käyttänyt tuotannossa veistos. Jos ne ovat riittävän laadukkaita, luvut voivat kestettävä lämpötilanvaihtelut -10-50 astetta. Tällöin hoito on rajoitettu pyyhkimällä pehmeällä hieman kostealla sienellä pölyltä ja ilman saastuminen. On myös suositeltavaa, hoito erityistä antifungaalisia yhdisteitä. Talvella veistos on paras laittaa huoneeseen välttämiseksi halkeilua maalikalvon.

Master-luokan tekemään prinsessa-sammakko vaahto.

Kirjoittaja: Denis Ivanov

Tallenna linkki jotta ei menetä, tarvitset:

Luvut vaahto, jolloin saatiin

Mökit vaahto veistoksia käsillään

esikaupunkialueella - alue, jossa ei ole vain huolehtia puutarha, mutta myös alue, jossa voi rentoutua perheen tai ystävien kaupunkien elämänrytmin. Mökkiin oli mukava ja kaunis, kannattaa kiinnittää huomiota parantamiseen omaisuutensa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja epätavallinen ideoita esikaupunkialueella ilman käteistä panostusta. Tarvitset luovuutta ja pari tuntia vapaa-aikaa.

Olemme jo tutkineet tiedon, miten käsitöitä ulos muovipulloja, renkaita autoon ja niin edelleen. Tänään haluamme jakaa ajatusta Korut on valmistettu vaahtoa. Jos sinulla on pehmustepakkauksessa ostosta kodinkoneiden, tällainen materiaali on vain sovi tehtävään. Siirrymme luomiseen taideteos esikaupunkialueella.

Ja ominaisuudet vaahtopaloja siitä

Ennen kuin saat työskennellä tällaista materiaalia, sinun täytyy oppia sen ominaisuuksista. On aivan kevyt materiaali ja on helppo työstää. Laittaa vaahtopaloja maahan, ne täytyy korjata tai painon avulla sementtilaasti.

Kosketukseen sementti, asfaltti, katemateriaalin tai kipsiä vaahto reaktio ei tapahdu. Tämä materiaali kestää orgaanisia happoja, ja ammoniakki. Yksityiskohdat luvut vaahto täydellisesti sitoutuneet toisiinsa, mutta huomaa, että vaahto voi vaurioitua altistuminen asetonia, dikloorietaani ja bentseeni.

Mitä tarvitsen valmistautua työtä?

Polystyreeni koriste voidaan tehdä paitsi tasainen, mutta muoto ja tilavuus, siten, jokainen pala materiaalia voidaan käyttää viisaasti. Voit aloittaa käsitöitä, olisi valmisteltava etukäteen:

• pala vaahto luonnos kuvion tai mallin;

• liima kitti;

• ruuvit työkalut työtä;

• väri maali;

• asennus vaahto tai sementtiä.

Leikata puun oksille voi tehdä outoja vaahto lintuja. Ensimmäinen, ottaa pala tasainen materiaali, maali siihen siipikarja kuva mallin avulla. Sitten sinun täytyy leikata luku veistä tai reunojen tiivistämiseksi kaikilta reunoilta viimeistely kitti julkisivu työtä.

Jotkut kerros täytteet on kuiva, sitten soveltaa se toinen kerros. Jolloin luku täysin kuiva, hoitoon reunat hiekkapaperilla karheus.

Getting värjäystä valmiista kappaletta. Tehdä tämän, ottaa julkisivu maali vesipohjainen dispersio väriteemalla halutun ääni. Maali on suojattu vaikutuksilta vaahtoa spray. Kun kuivaa maali hahmo, lintu peitetty useiden maalikerrosten ja kiinnitä se puun oksalle.

Styroksi sienet näyttävät erityisen kaunis puutarhassa tai mökillä. Ne voivat olla liian suuri tai pieni päinvastoin sisustaa kukkapenkit tai maaperään puiden alla. Tarjoamme mahdollisuuden valmistuksen volyymiluvut. Hattu sieni, on toivottavaa leikata erikseen, ja sitten sen täytyy olla helppo kiinnittää jalkaan liuoksella, jossa kitti ja ruuvit.

Tahra sieni olisi sovellettava akryylimaalia ja lakka päälle, että vaahto ei ole korruptoitunut, jonka vaikutus ulkoisista tekijöistä.

Tuotamme dacha kuva: Peacock

Upea Peacock luku näyttää hyvältä niiden mökillä tai puutarhassa. Tämä outo linnut voidaan tehdä samalla menetelmällä kuvattu. Huomaa, että luku ruumis on valmistettu pala vaahtoa surround, ja meidän on otettava tasainen pala materiaalia linnun pyrstö. Sitten häntä on kiinnitettävä runkoon luku, laita 3 kerrosta täyteaineena hiekkaa esimuotin maalien ja lakkojen.

Luoda suuri ja raskas vaahto sisustus, kehys tulee peittää vaahdolla tai sementtiä.

Tärkein ominaisuus vaahto tuote on, että tämä materiaali on ympäristöystävällinen ja täysin turvallinen.

Luvut vaahto kädet

Puutarha sisustus koriste-elementtejä miehityksen monipuolista. Yhdessä muovipullot ja autonrenkaat, arvoinen paikka sivusto voi ottaa luvut vaahto. Tutustuminen erityispiirteet materiaalin ja välitavoitteet auttavat luovaksi.

Perinne koristella sisäänkäynnin asunnon lukuihin peräisin muinaisista ajoista. Aiemmin symbolinen veistoksia kuljettaa merkitys ja ilmentää suojaavan vaikutuksen, ajan mittaan, tämä ominaisuus kehittynyt vain koriste koriste. Siirrä kauneuden julkisia puistoja patsaita omalle tontille voi auttaa muokkaamaan vaahtoa, koristeltu omin käsin.

Maiseman suunnittelu - kallis harjoitus, joten useimmat omistajat esikaupunkialueilla mieluummin koristella alueella omia. Säästöt helpottaa käyttämällä romun tai ostaa edullinen pohjalevyn. Yksi vaihtoehto olisi valmistettaessa koriste elementtejä vaahtomuovia.

Aloittelevat käsityöläiset paremmin koulutettuja suunnitteluun yksinkertainen tasokuvioiden, kokemusta käsittelyssä, voit yrittää luoda kolmiulotteinen kuva.

Pinojen vaahtolasituotteita käsilläsi, voit leikata tarpeettomia pakkauksia. Kätevä hieno materiaali, joka on vähemmän mureni. Vaikka käsi ei haluttu kohtaus, perustan käsitöitä voi ostaa, kustannus-hyöty on kaikkien saatavilla.

Etujen joukossa mainittua materiaalia:

 • Kevyt, joten hahmoja käsittely on kaikkien saatavilla. Suurta fyysistä voimaa ei tarvita.
 • Koska koriste luku suoritettiin tämän jälkeen lisäkäsittelyä, on tärkeää, vaahto reaktio muiden kemiallisten yhdisteiden kanssa. Sisältämät aineet kipsi, kalkki ja sementti eivät vuorovaikuta vaahto.
 • Luvut vaahto sietää korkea ilmankosteus.
 • Joskus koriste-elementtejä maiseman suunnittelu ovat vaurioituneet, artikkeleita vaahtolasituotteita helposti jälleenrakentamiseen.
 • Tee hahmoja vakauden auttaa mitään vakavaa kantaa joka hakata on kiinteä.

Tuotanto yksittäisten lukujen ei ole vaikea tehdä manuaalisesti, mutta jos tuotanto vaahtoa veneet laittaa virta, kätevä kone leikkaamalla kihara vaahto. Mallista riippuen, laite voi leikata materiaalin pysty- tai vaakatasossa tai prosessin yksityiskohtia irtotavarana veneet. Käyttö sakko polystyreeni on kätevä paitsi prosessissa leikkaus, mutta myös sen jälkeisessä värjäyksen lukuja.

Aluksi se on määrittää tarkoituksen, mikä luku tulee olemaan vastuussa yleisen käsitteen maiseman suunnittelu. Mutta älä unohda monimutkaisuus. Noviisi Masters on parempi pysyä koneeseen yksinkertainen lukuja.

Suosituimpia aiheita adorning alueella - linnut, eläimet ja satuhahmot. Työskennellä vaahto tarpeeseen:

 • pala suoraan haluttu koko materiaalin;
 • liima, kestävä sääolosuhteiden, nestemäinen kynnet;
 • Kitti perusteella kipsi ja akryyli maalilla.

Kun kaikki käytettävissä olevat materiaalit kerätään, siirrettiin seuraavaan vaiheeseen luomisen vaahdon hahmoja.

Linjaa tulevia luvut syötetään paperiarkin koossa. Sitten luonnos markkeri leikattiin ja siirrettiin vaahtoa. Sadonkorjuu luvut leikata vannesahan.

Alareunassa yksi työkappaleiden jättää pala, joka on käyttökelpoinen tiputuksen luvut maahan.

Vaahdon tilavuus muotoja koristelu osa on muodostettu useista työkappaleiden liimaamalla. Raskaampaa käsitöitä apua runko upotettu osien väliin liimaamalla. Menettely suoritetaan käyttäen eri formulaatioita. Töihin lähestymistapa:

 • liima vaahto;
 • polyuretaanivaahto;
 • pakkasenkestävä liima, jalostettavaksi julkisivun;
 • silikonitiiviste;
 • Seosta kiinnittämiseksi laatat;
 • Akryylinaulat.

Tärkein valinta ehto - osana pitäisi olla aineita, syövyttäviä vaahtomuovirakenne. Liimattu yksityiskohtaisesti tulevia kuviot sijoitetaan puristimeen, jossa on yli 12 päivän ajan.

Sen jälkeen, kun määräaika kuluu aloittamaan minkä kappaleen. Käyttämällä terävät veitsi vähentää murenevan vaahtoa. Asiantuntijat suosittelevat tehdä työtä vesihanan alla. Pieniä paloja vaahto ei lentää ympäri, ja linjat ovat parempia lukuja pyöristetty.

Valmiin luku kuivattiin valmistautua seuraavaan vaiheeseen. Yleensä artikkeleita vaahto käsitelty kipsi kitti. Päällystyksen jälkeen, kuviossa jälleen vasemmalle kuivumaan. Kun ylimääräinen kosteus pinnasta haihtuu, käsityö- kiillotettu poistamalla terävä fragmentteja.

Luonnollisesti haluat selvittää väritys antaa sille joitakin yhtäläisyyksiä alkuperäisen luonteen. Kirkas ja kyllästetyllä värit antavat akryylimaalia. Säästämiseksi voidaan käyttää jalostukseen tavallisia pinnoitteita julkisivu. Läsnä aineita, jotka voivat vahingoittaa vaahto on poistettava. Vetovoimaisuuden säilyttämiseksi käsitöitä pitkään auttaa ylimääräinen lakka ulkokäyttöön.

Tiedot liittyvät yhteen monimutkaisten kuvioiden

Kun kokemusta työskentelystä vaahtoa, voit yrittää luoda sivuston koristamaan monimutkaisen kuvion koostuu useista yksittäisistä elementeistä. Ehkä se on poni. Algoritmi on useita ominaisuuksia:

 • Teos alkaa valmistukseen elimistöön. Yksittäiset aihiot huolellisesti liimattu yhteen.
 • Toisessa vaiheessa vaahto jalat, pään, kaulan.
 • Vartalo luvut Lisätään metallitangoista, jotka on liitetty toissijaiseen elementtejä.
 • Edelleen varmistaa kiinnitysteippi käyttää.
 • Jos prosessissa hajosi pieni pala vaahtoa, syvennyksen maski kitti. Suuret fragmentit voidaan kiinnittää laukeavan takaisin avulla liimaseoksen.

Kun hahmo vaahto on valmis, kannattaa harkita luotettava vaihtoehto kiinnityksessä päällä. Joskus käsitöitä pelata paitsi koristeellinen rooli maiseman suunnittelu, mutta myös suorittaa käytännön tehtäviä. Sika, siili tai krokotiili voi kääntyä alkuperäistä kantaa värejä.

Yksinkertaisista valmistus suosittu vaihtoehto käyttää riikinkukko hahmo, aina orgaanisesti katsoa maiseman suunnittelu sienet vaahto.

Sijoituksen lukuja päällä ja jatkohoidon

Kuvioon katsoi sivuston voittaja, kiinni muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 • Puutarha veistoksia vaahdon tulisi sijoittaa keskuudessa vihreys, saavuttaa luonnollisen kuvan.
 • Suuret kuviot sijoitetaan suoraan maahan, voit keksiä alkuperäinen jalusta pienteollisuuden. Linnut ovat usein jättää puun oksalle.
 • Mitat alus on sovitettava osa. Se on ei-toivottavaa kasaantuvat suuret luvut yhdessä paikassa. Sen olisi suunniteltava huolellisesti kokonaiskuva koostumuksen eri näkökulmista.

Älä unohda, kuten voidaan nähdä sivustolla aikaisin keväällä tai myöhään syksyllä, kesällä voi olla täysin piilossa umpeenkasvanut pensaiden ja muiden vihreys.

Jos parhaillaan rekisteröinnin käsitöitä käytetty laadukkaita lakka, koriste hahmoja ajoittain tarpeeksi pyyhi se pehmeällä sienellä pöly. Ei häiritse käyttää erityisiä ja fungisidit. Pidentää käytön koristeet puutarhan, ajaksi talvella kylmä on parempi poistaa ne kodinhoitohuoneeseen.

Erityisiä vaikeuksia valmistuksessa koriste kappaletta puutarhan-pohjainen vaahto ei ole olemassa. Ohjeiden auttavat selviytymään tehtävästä ilman ongelmia. Tuloksena voi ennakoida odotukset päälliköiden ja miellyttää naapureita ja ohikulkijoita.

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

1