Luvut ovat peräisin paperin kanssa kädet

20 yksinkertainen origami järjestelmiä pienille lapsille, jotka kehittävät motorisia taitoja

Paperi on yksi ensimmäisistä materiaaleista, joka auttaa kehittämään lapsesi. Tarjoamme yksinkertainen origami järjestelmiä lapsille auttaa kehittämään hienomotoriikka käsien ja sormien.

Opetusmenetelmien toimintaa lapsille auttaa kehittämään ja keskittyä siihen, mitä lapsi tekee tällä hetkellä.

Käytä tavallista värillistä paperia taitto eläimiä ja lintuja kuvioita. Nämä luokat suoritetaan parhaiten hänen äitinsä - niin lapsesi tulee olemaan mielenkiintoinen ja se on aikuinen, pystyy näyttämään ja opettaa kuinka taittaa aikaisintaan hahmoja.

Luvut paperi kädet: alkuperäisartikkeleita työskennellä lasten ja aikuisten

Paperista materiaali voi luoda uskomattomilla rakenteiden ja koostumusten. Mukava ja alkuperäistä taidetta muodostamiseksi paperiarkkien täytekoostumuksella japanilainen tekniikkaa kutsutaan "origami9raquo;. Tarjoamme yksityiskohtaisia ​​ja helposti saatavilla olevaa tietoa valmistusprosessista paperin lukujen käsillään.

Yksinkertainen pahvikuppi omin käsin: miten helposti tehdä lisäkohde ruokia

Erittäin helppo voidaan tehdä paperi- kupin asia, jota voidaan käyttää eri tarkoituksiin. Tällainen vaihtoehto paperi käsityöt on helppo toteuttaa jopa eri-ikäisille lapsille.

Sinun täytyy ottaa valkoista paperia tai muuta värisävy. Mitat pohjapaperin tulisi olla A4. Valmis taitettu lävistäjä suuntaan, ja leikkaa pois ylimääräiset. Sinun täytyy muodostaa neliön, jossa sinun täytyy makaamaan lävistäjä suunnittelusta kolmion muotoinen.

Nyt sinun kolmion päättyy. Päälle rakenteen taipua eri suuntiin ja suoristaa takaisin. Lisäksi oikeassa alakulmassa kolmion mutkan vasemmalle päin pisteeseen edellisen taivutuksen yläosa kuvion. Nyt alakulmaan vasemmasta reunasta mutkan oikeaan suuntaan. Nyt sinun täytyy jakaa ylemmän kolmion kulmat. Alue, joka sijaitsee edessä, vahvistetut taskussa ja takaisin taivuttaa taaksepäin.

Nyt sinun täytyy painaa puolille cup niin että jaat kaikki ylempien kerrosten suunnittelua origami. Nyt kupin paperin valmis.

Yksinkertainen paperi eläimet: miten tehdä hahmoja omin käsin

Tarjoamme sinulle oppia tekemään perus- ja alkuperäiset luvut eläinten valmistettuja paperiarkkeja. Aloittelijoille needlewomen tällaisten järjestelmien ja kuvaus on hyvin yksinkertainen ja edullinen toteuttaa.

Yksinkertaisesta paperiarkki voi olla hauska ja huvittava hahmo koira. Ottaa neliön muotoinen arkki paperin ja taivuttaa sen yläkulmassa. Lisää sitten ylös arkin vinosti leveä ylöspäin. Tämä on sen jälkeen ylempi mutka terävät päät eteenpäin ja alas. Tämä on korvat koiran paperia. Nyt takana, joka muodostettiin seurauksena nämä toimet, sinun täytyy taipua takaisin.

Seuraavaksi kuono eläimen, sinun täytyy tehdä silmien ja nenän koirasi. Saat visuaalinen ja intuitiivinen käsitys valmistusprosessin paperin eläin voi nähdä useita järjestelmiä esitetty alla olevassa kuvassa.

Söi sinä ruuvataan kulmat, joka sijaitsee päälle, ei suuntaan eteen- ja taaksepäin, voit tehdä tikku kissa.

Entistäkin helpompaa ja nopeampaa muodostaa lempeä ja kiehtova luvut lintujen laulua paperin materiaalia. Valitse kaunis koriste paperi värikkäitä tulostaa ja maali, tai etsiä internetistä haluttu lintu kuvio.

Vuodesta Koristepaperi asia kontrastin on leikattava siipi lintu, joka sitten kiinnitetty alustaan ​​lintujen leikattu paperia. Nyt pujota johto aukon läpi koriste värikäs painikkeet ja sitoa kaunis rusetti. Seuraavaksi käyttämällä vahvaa liimaa liima tyhjä painiketta koristerusetti.

Kanssa Stanssaa paperiarkin tehdä piireissä lintujen muodostumista. Jää liimaa ne oikeaan paikkaan. Paperin laululintu valmis.

Bulk leppäkerttu paperi: miten tehdä alkuperäisen koostumuksen omin käsin

Suorittamiseksi niin yksinkertainen ja alkuperäinen koostumus paperin materiaali, paperiarkki täytyy värillinen väri ja vihreä paperiarkille.

Ensinnäkin paperi tyhjä muodostaa neliön kahdeksan ja puoli senttimetriä, joka on leikattu punainen paperi väri on taitettu kahdesti pitkin lävistäjä. Sitten vasemmalta ja oikealta puolelta neliön täytyy taipua sisäänpäin. Seuraavaksi sinun täytyy tinkiä niin, että laitos on tullut leppäkerttu soikea. Loppuun alkuperäisen paperi käsityöt, runko leppäkerttu täytyy maalata ja tikku pala paperia vihreän värin sävyt. Nyt äänenvoimakkuus koostumus on valmis.

Valikoima temaattinen videon artikkeli

Lopussa artikkelin tarjoamme lukijoillemme katsomaan pieni valikoima video aiheesta. Tässä artikkelissa löydät selkeän ja yksityiskohtaisen kuvauksen valmistusprosessin eri lukuja paperia.

Origamipaperi: kaaviot ja askel askeleelta MC tuotantoon yksinkertainen käsityöt

Sarjat Origami - ei ole vain korotaniya aikaa, mutta aktiivista kehittämistä mielikuvituksen sekä aikuisille että lapsille. Tämä tekniikka on esiintynyt vuosisatoja sitten, kun oli vain paperia. Muinaisista ajoista, se oli hyvin kallista materiaalia, taitto osia siitä oli saatavilla vain jäsenille yläluokan. Nyt kuka tahansa voi toteuttaa fantasioita käytettävissä olevien järjestelmien origamipaperia aloittelijoille.

Masters, jotka harjoittavat monia vuosia, tämä tekniikka tekee ihmeitä ja historian paperia. Käsityöt voidaan käyttää lahjoja, koristelu tilojen tai leluja lapsille. Origami jokainen voi oppia, vähitellen hallitseminen taidetta, yksinkertaisista piirejä. Volyymiluvut saadaan myös lapselle, jos vanhempi näyttää miten työskennellä paperilla.

Suorittamaan origami sinun ei tarvitse erikoistyökaluja satoa. Tämä tekniikka ei vaadi ylimääräisiä kustannuksia. Kaikki, että sinun täytyy työskennellä, tämä paperi, sakset, hallitsija ja haluttu piiri. Valmistautuminen näihin tavallinen materiaaleja ja tutkimalla järjestelmiä origamipaperia kädet, voit alkaa juosta.

Tehostamalla MK tehdä yksinkertaisia ​​käsitöitä muodossa ruusut

Ensinnäkin se ei ole tarpeen valita liian monimutkaisia ​​luonnoksia ja malleja. Helpolta valita lukuja ja aloittaa niiden täytäntöönpanon ohjeiden.

Ottaa neliön muotoinen levy. On suositeltavaa käyttää kaksipuolinen paperia.

Kertainen neliön kaikkiin suuntiin: vaakasuoraan, pystysuoraan ja viistoon. Taulukosta. Se pitäisi saada lumihiutale ulos linja käänteitä.

Taita reunat puoli täsmälleen keskustassa taittolinjan. Tee näin jokaisen sivujen (3, 4 vaihetta).

Taita reuna uudestaan, mutta myös jo uuden taivutus linjat, jotka jakavat pienet tonteista kaksi puolta. Taivuttaa levyn (5, 6 vaihetta).

Taita puoli kohtisuorassa sivujen keskelle. Välinen kulma ulospäin taivuttaa taivutus vinottain. Tee tämä muihin osapuoliin.

Taittaa takaisin kunkin terälehden ulos, taivuttamalla puoli. Tee tämä puolelta. Jokaiseen kulmaan neliön mutka keskustaa kohti. Ulottuvat malli.

Aseta kukin terävä terälehden sisällä kohtisuoraan sijoittamisen. Levitä kaikki yksityiskohdat, jotta ruusut realistisuutta.

Kukat Origami tekniikka aina kaunis ja alkuperäinen. Lisäksi, voit olla varma, että se on helppoa.

Paperi voidaan tehdä luvut lintuja:

 1. Toteutettava neliö, taita se kolmioksi, jonka täytyy taipua taas puoleen.
 2. Vetää ylemmän kerroksen ja muodostavat neliön, kuten on esitetty:
 3. Käännä työkappaleen ja lanka kolmion neliön.
 4. Side nivelkulmasta toisiinsa. Taita.
 5. Kuten taittoviivoja pintalevy hissi ja lukko.
 6. Sama manipulaatiot tehdä toisella puolella.
 7. Oikea ja vasen alapää käänne ylöspäin tucking sisäänpäin.
 8. Yhdestä päästä pään muoto. Siivet taittaa alas. Olet käynnistänyt nosturin.

Lapsesi mielellään, jos näyttää heille, kuinka olet rakentanut tämän linnun.

Kori origami tekniikalla

Lisäksi voidaan osoittaa, miten tehdä kori, jossa hän voi laittaa karkkia:

Ottaa levyn A-4-muodossa. Muodostavat neliön pois, leikkaa pois ylimääräinen. Kertainen neliö pystysuoraan, vaakasuoraan ja vinosti. Double-neliö vinottain yhdistää kaksi puolikasta yhteen.

Kertainen pintakerroksen puoli. Pyyhkäise ja korjata mutkan. Sama on tehtävä toisella puolella.

Perelistnuv, taivuta vasemmassa yläkulmassa juuri ohi keskelle. Tee tämä eri näkökulmasta.

Patenttivaatimuksen 5 toistetaan kääntöpuolella. Taita toisistaan ​​ja litistää alakulmaan.

Kahvasta, avaa kori. Kädensijat voidaan kiinnittää teipillä. Ostoksia vauvalle makeisia valmis. Voiko monimutkaisempia järjestelmiä lataa Internetistä, jossa paperi- korit näyttävät aidolta.

Origami on helppo työskennellä lukuja eläimiä ja kukkia. Esimerkiksi paperi Swan melko helposti suorittaa ohjeiden mukaan:

 1. Neliön mutka vinottain. Tasoita.
 2. Leikata toisella puolella taittoviivan.
 3. Kuori takaisin kulmat vain puolta taivutetaan.
 4. Kertainen työkappaleen pitkin ensimmäistä taittolinjaa, ulospäin kaareva puolin.
 5. Nosta vasemmassa yläkulmassa ja muodostavat joutsen pää.
 6. Hännän sitten taittaa alas, niin kärki hissin. Saat yksinkertainen jalo linnun hahmo. Saat vettä ammeeseen ja linnut uima, iloksi vauva.

Nuoret pojat ovat kiinnostuneita paperin automalleja. Kone ei ole paperia ei vie paljon aikaa, joten voit nopeasti opettaa lapsi miten taita se:

Paperi näyttää hauska huonekaluja, että lapsi voi käyttää nukke sisustus:

Performing vauvan koko järjestelmän askel askeleelta, et vain tulla päällikön origami, mutta myös maksamaan lapselle aikaa. Paperi luvut 3D mittaus- ja toimittaa sinulle ja lapsillesi meri miellyttäviä kokemuksia. Onhan lapsille - todellinen ihme, että paperiarkin, voit tehdä kukka tai lintu.

Järjestelmät kokoonpanoja muita artikkeleita katsoa video:

Lelu muodossa haitarin:

Pieni valikoima vihanneksia. porkkanat:

No, monimutkaisempia vaihtoehtoja - leijona:

Tämän sivuston on mahdollista vain suoraa aktiivinen linkki sivustoon naisten Diana

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin