Kategoria: luokan nimi

Laatikot leluja

Oikean lelulaatikko

Nykyaikaiset lapsilla ei ole pulaa leluja. Ne ovat alkaneet ostaa ennen lapsen syntymää, ja myöhemmin niiden määrä kasvaa joka loma.

Jokainen tulee käymään perheen pienten lasten kanssa, varmasti tuo lelu. Ja jossain vaiheessa, vanhemmat ymmärtävät, että kaikki nämä aarteet on tallennettava jonnekin.

Tämä huoli vanhempien on ymmärrettävää, koska jos häiriö ympäröivät lasta heti lapsuudesta, on todennäköistä, että tulevaisuudessa johtaa yleinen puute organisaatiossa. Lelu, voit tehdä todellinen palvelu.

Psykologit ovat jo pitkään tehnyt tutkimuksen, että lapset, jotka ovat tottuneet menettelyyn, on paljon helpompi sitten käydä koulua. Ottaa kätevä lelulaatikko, on mahdollista paitsi ylläpitää järjestystä talossa, mutta myös opettaa tämän lapsen. Lapset, laittaa asiat järjestykseen hänen huoneessaan ja lisäämällä leluja, oppiminen paitsi tarkkuutta, mutta myös perusteet systematisointi ja analyysi niiden toimia.

Tähän tehtävään ei ollut liian työlästä, lelu laatikot olisi mukava, valoisa, kaunis ja toimiva. Edullisia malleja, jotka ovat matalia ja matala. Tällöin lapsi voi helposti saada haluttu lelu ja se on myös helppo poistaa se.

Erittäin helppokäyttöinen voi olla yksi iso laatikko, jossa useita pieniä laatikoita asetettu. Tällöin on mahdollista pitää se lajitellaan leluja, kuten autojen yhdessä osastossa, kuutiot - toisessa, maalit ja väriliidut - kolmannella. Joten lapsi on helpompi liikkua monimuotoisuuden heidän omaisuutensa.

Monet valmistajat tarjoavat lelulaatikot pyörillä voidaan helposti siirtää paikasta toiseen.

Tällaiset säiliöt ovat riittävän edullista, mutta vievät paljon tilaa. Pienelle asunnon, voit käyttää tätä vaihtoehtoa: in itseliimautuva koukut kiinnittyvät huonekaluja, seiniä tai jopa kaapin pienet säiliöt leluja - ne näyttävät hyvin omaperäinen ja epätavallinen.

Jos vain suunnitelma tehdä korjauksia lastenhuoneessa ja ostaa huonekaluja sitä, kannattaa kiinnittää huomiota sängyn tai sohva, jossa on sisäänrakennettu lelu laatikoihin tai erittäin mukava ja toimiva lasten pöytä kontin säilytykseen lautapelejä, maalit, albumeita ja leluja.

Monet vanhemmat haluavat asentaa hyllyt pitkin seiniä. Aluksi he voivat laittaa leluja ja ikääntyessään lapsi niistä tulee hyllyt kirjoja ja erilaisia ​​artikkeleita. Voit tehdä niistä tai ostaa järjestyksessä. Tyypillisesti valmistajat käyttävät niitä materiaaleja, kuten lastulevy, puu, muovi.

Voit ostaa metallikiinnikkeet muovilaatikoissa tai konteissa. Tässä päätöksessä paljon ansioita. voi "kasvaa" lapsen kasvaessa ensinnäkin, hyllyillä, voit siististi järjestää kaikki, ja toiseksi, telineeseen. Aluksi pinon korkeuden olisi sama kuin lapsen kasvua, ja kun vauva on vanhempi ja pitempi, yhden tai kaksi riviä laatikon voi asentaa toinen. Kolmanneksi tukevasti kiinnitetty telineeseen voi erottaa pelaaminen puolella huonetta muusta tilasta.

Se voidaan asentaa seinään kiinnitys keskeytettiin taskut leluja. Erilaisia ​​mesh taskuja leluille voit ostaa tai sitoa itsensä, äideille tyttöjen on hyvä tilaisuus opettaa tyttärensä pitää käsissä pinnoja. Tietysti tällainen kapasiteetti ei ole kovin vahva, mutta ne voivat nopeasti ja helposti selvittää oikein.

Viime vuosina tullut hyvin suosittu arkkua. Tämä huonekalut voi koristella lapsen huoneeseen, on mahdollista tallentaa leluja tai kohteita. Rinnassa voi istua, voit käyttää sitä sijasta yöpöytä. Pojilla sopivia muovisia tai puisia laatikoita, tyylitelty merirosvo.

Ja tytöt pitävät tyylikäs paju arkkua kirkkaita värejä. Mukava myös ostaa pyöreä kangas säiliö, joka voi nopeasti kerätä hajallaan leluja, jos tarvitset pikaisesti järjestyksen palauttamiseksi.

Lyhyesti, vaihtoehtoja - paino. Miten valita, päätät!

Kuinka tehdä lelulaatikko käsillään: mestarikurssi ja suosituksia. Lelu laatikot kädet kättelyssä

Pääsääntöisesti heidän lapsensa, ostamme paljon erilaisia ​​leluja (nukkeja, autoja, pehmeä, kehittämiseen, ja niin edelleen). Tämän seurauksena he ovat hajallaan eri puolilla asunnon. Tähän ei ollut, tarjoamme sinulle oppia ja mitä voidaan tehdä laatikko leluja omin käsin. Samalla on mahdollista totuttaa järjestyksen ja lapsi.

Käyttämällä tarpeetonta pahvilaatikko

Iso laatikko alta jalkineet, kodinkoneet ja niin edelleen voidaan käyttää uudelleen. Vain zadekoriruyte niitä - ja olet kätevä paikka tallentaa lasten nukkeja ja koneita.

Mestarikurssi, miten tehdä laatikko leluja omin käsin, on kuvattu alla.

 1. Tarvitset pahvilaatikkoon, liimapistoolilla, iso pala kangasta.
 2. Promazhte pohja laatikko kehä liimapistoolilla.
 3. Avautua kangas ja keskellä Peitä laatikon pohjalle, läppä hellästi ja painamalla sitä liimaan.
 4. Promazhte kaikki sisäseinien venyttää kangasta ja liimaa se marginalia.
 5. Kääriä kangas ulkosivulla laatikon ja liimaa sen pohjaan seinien.
 6. Käännä laatikko ja kääri kankaan pohjassa. Shred tarkalleen tulee seinää vasten. Liimaa kangas, ja leikkaa pois ylimääräinen.
 7. Vahvistamiseksi pohjaan promazhte kangasliimaa kehää pitkin laatikon ja liimaa päälle pahvi.
 8. Käännä ruutuun.
 9. Top Pin pyykkipojat, ja sisälle laittaa jotain raskasta, kangas on hyvin liimattu ruutuun.

Ohjeet miten tehdä laatikon lasten leluja kahvat auttaa tässä asiassa.

 1. Ota kaksi erilaista kangasta, nauha tai paksu köysi, liima, liima ase.
 2. Leikkaa kaistale kangasta. Leveä pitäisi olla suurempi kuin korkeus laatikon (sinun läppä voisi sulkea pohja ja vähän kääritty sisällä laatikko). Pitkin kudoksen pituus tulee täysin ympäröidä kehä laatikon.
 3. Liimaa leikatun suorakulmio kankaan seinämiin laatikon.
 4. Wrap ylimääräinen kangas toisaalta laatikon sisällä, ja toisaalta liima se pohjaan.
 5. Mitata pala muita värejä kangasta. Sen pitäisi kattaa pohjan ja seinien laatikon sisällä.
 6. Promazhte pohja sisällä liimaa ja liimaa kangas.
 7. Promazhte sisäseinän ja myös kudoksen liima. Reunoille tehdä yhdyskäytäviä.
 8. Liimaa yhdyskäytävät risteyksessä kahden kudoksen.
 9. Mittanauhan ja liimaa sen pohjaan pitkin kehä ruutuun käyttäen liimapistoolilla.
 10. Mitata kaksi samanlaista kappaletta nauhalle. Joukossa tehdään kyniä.
 11. Kiinni kaksi nauhat seinät sivuilla ruutuun.
 12. kiinnittää toinen nauha kehän ympäri laatikon päälle. Sen pitäisi kattaa pohjaan nupit.

Toy Box on valmis!

Helpoimmin tämä ottaa itseliimautuva tapetti. Niin älä pelleillä liimalla ja odota, että kaikki seinät ovat kuivat.

Mutta ei väliä, voit liittää seuraavan lelulaatikko tai itseliimautuva paperi tapetti, sama toimintaperiaate:

 1. Leikkaa pala taustakuva pituuteen hän voisi ympäröidä kokoisen laatikon.
 2. Tarvittaessa promazhte seinään valkoinen liima.
 3. Liimaa taustakuva kehä ruutuun.
 4. Tehdä viilto yläosassa ja alaosassa ulkonevat osat tapetti.
 5. Kääri sisällä ja pohjassa ulkonevat kappaletta.

Puinen laatikko lelujen omin käsin on varsin vaikeaa. Mutta sellainen asia antaa erittäin luotettava ja kestää paljon kauemmin kuin pahvilaatikkoon.

Myös, se ei voi yksinkertaisesti harjoittaa sisätilojen koriste-elementti. Tämä laatikko voi tulla toiminnallinen osa huoneen.

Jos esimerkiksi laitat laatikon alle seinään, laita huopa ja sohvatyynyt, siellä on yhden lisäpaikan.

Mukavuussyistä, annamme ohjeita siitä, miten tehdä puinen laatikko säilytykseen lelujen omin käsin.

 1. Luo luonnos tulevaisuuden laatikko (kuva 1). Harkita sen mitat, mikä on korkeus, syvyys ja leveys. Hän seisoo jalat tai pohjassa lattialla? Hoitaa ja missä ne tulisi sijoittaa?
 2. Valmistele kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut (kuva 2). Aloittaa, sinun täytyy vaneria tai MDF-levyä. Niitä myydään rautakaupasta. Mutta jos sinulla on vanhoja huonekaluja (esimerkiksi pöydälle, lipasto, vaatekaappi), voit purkaa sen ja saada tarvittavat materiaalit. Myös ruuvit ja kulmat, saranat, PVA liimaa tai puuseppä. Työkalujen se tarvitsee yksinkertaisen tai pyörösaha.
 3. Jos ostat materiaalit kaupasta, voit pyytää olla siellä olet sahattu laudat halutun kokoiseksi. Jos tämä ei ole mahdollista tai käytät improvisoitua materiaalia, tee se itse (kuva 3). Tästä raschertite hallituksen osille ja näin hänet. Tämän seurauksena sinulla pitäisi olla seuraavat osien määrä: neljä seinää (kaikki samaa tai kaksi erillistä osaa), ja pohjan kannen.
 4. Aloita ruutuun kokoonpano. Tähän kohtaan seinät on päällystetty liimalla nivelet (kuva 4).
 5. Liitä sitten kaksi kulmaa (kuva 5).
 6. Kiinnitä kansi laatikon saranat (kuva 6).
 7. Pyyhkiä pois ylimääräinen liima liinalla ja jättää kuivan laatikon.
 8. Zadekoriruyte ruutuun. Esimerkiksi, se oshkurte ja väri (kuva 7).
 9. Kiinnitä kahva ja valinnaiset jalat (kuva 8).

Laatikko säilytykseen valmis!

Puinen laatikko leluja voidaan tehdä lautoja. On kaksi tapaa kerätä.

 1. Toteutettava vaneri pohjaan kulmat kynsien ja neljä kiilaa. Myöhemmin ne naulataan ohutta kynnet lankku. Välinen puu voi tehdä rakoja, se olisi parempi tuuletus.
 2. Kynsien laatikko pohjaan molemmin puolin vaneri. Ja se naulattiin laudat. Siten laatikon sivut on oltava vankka, ja osapuolet - rakoja.

System Storage lasten leluja

Näennäisesti huono kun paljon leluja lapsille? Ja se, että ne ovat hajallaan läpi huoneet ja niiden omistajat eivät ole kovin ihastunut poimimista. Oikea säilytys lelujen asunnon tai talon - pantin rauhan ja järjestyksen (äidit varsinkin), koska jo pelkkä järjestyksen pitämisestä tässä tapauksessa - tehtävä erittäin monimutkaisia. Helpottaa sen mahdollista ja tarpeellista. Tarvitset huonekaluja lasten leluja - telineet, hyllyt tai kaappiin, sekä kohtuullisen määrän rasiat, laatikot, pussit ja pussit.

Kalusteet Säilytys lasten leluissa

Huonekalut lastenhuoneeseen tarvitaan ensimmäisinä päivinä elämän. Ja useimmiten se on lipasto ja hyllyjä. Mutta ensin he harjoittavat pääasiassa vuodevaatteet ja lasten vaatteita, leluja ja vievät vähän tilaa. Mutta vähitellen hauskaa - helistimet, nallekarhuja, autoja, PUPS jne saada isompi, ne vaativat erillisen paikka, mutta joskus enemmän kuin yksi.

Kätevin vaihtoehto - telineeseen. Ei kaapissa ovet, eli teline avohyllyt, joka voi olla laatikoita. Keeping leluja sellaisessa muodossa optimaalisesti - ja vauva on kätevä saada ne, ja poistaa ne nopeasti.

Aluksi voit ostaa tai tehdä suorakulmainen teline, ja mieluiten neliösilmän. Nyt ymmärrät miksi ...

Suorakulmainen teline neliön lokeroa

Kun lapsi on pieni, on mahdollista laittaa "valehtelee" - kuten kuvassa, pitkän sivun lattian. Joten se on helpompaa pieni lapsi - se ensin tutkia, mitä on alhaalla, sitten siirtyä ylähyllyllä. Ja turvallisuus - kasvaneet lapset voivat käyttää hyllyjä tikkaita, ja nousee korkealle ei tällaisessa tilanteessa))

Pari vuotta lapsi saa vanhemmat, lelut on enemmän. Voit kääntää telineeseen ja laita se "korkea", ja vapaana paikka toisen ryhmän tai tehdä hyllyjä. Yhdistämällä useita telineitä eri korkuisia saavat lasten leluja tallennustilaa.

Eri hyllyt ovat menossa lelu varastointi

Doraschivat volyymit voivat vähitellen: ostaa yhden telineeseen tai heti kun puhui - vaikka mitä, sitten toinen. Kauneuden lastentarha että he eivät edes välttämättä tarvitse olla samaa väriä. Ja jos välität - maalata ne, tai valitse neutraali väri "puun alla."

Miten järjestää varastointi leluja: ideoiden

Telineet voidaan laittaa erilaisia, laatikot jossa purkaa pieni eikä leluja. Heti huomaa, että puulaatikot (tai vaneri, lastulevy ja muut sen kaltaiset aineet) pikkulapsille - ole paras vaihtoehto. Ne ovat liian raskaita, yrittää saada leluja lapsille usein vahingoittaa sormin. Niillä on myös traumaattisia tiukkoihin kulmiin, joka voi tietenkin hieman pyöristynyt, mutta silti ne ovat jäykkiä. Nämä laatikot soveltuvat opiskelijoille. He jo ja lisää voimaa, koordinaatiota ja paremmin kehittynyt. Säilytystilaa leluja lapsille mahdollisuuden järjestää enemmän pehmeää eikä vamman muoviastioita / koreja tai tiheässä laatikot, liimattu värillinen paperi tai liina.

Raskaat laatikot tulisi korvata valoa

Huonekalut loukkaantunut tai älä osta niin paljon vaikeampaa, mutta opettaa lapselle laittaa leluja - tehtävä vaikeutuu. Tytöt kirjahylly voidaan tehdä taloon. Sitten se asettuu itsestään "asukkaat" ja luoda oloja.

Hyllyt ja lelut lastentarha tytöille

Poikien kanssa se ei toimi. Niissä on yleensä paljon autoja ja suurin ongelma varastointi lelujen boy - softan kone. Voit tehdä tämän, voit tehdä seinälle autotallissa. Tämä pitkä, kapea hylly, johon on sijoitettu koko laivaston. Lisää vaihtoehtoja - Läpinäkyvä pussien kangas (myydään kenkä varastointi järjestelmä) tai hylly koottu muoviputkiin.

Miten järjestää varastointiin koneet (autotallin seinään)

Edistää halu "Chase" auto autotallissa, lattialla voidaan maalarinteippiä tehdä merkintöjä, joissa "muutoksen jälkeen", he kutsuvat parkkipaikalla.

Tie parkkipaikalla

Periaatteessa nämä taskuja voidaan käyttää varastointiin kokoelmista nukkeja ja pehmoleluja.

Taskut seinälle sopivaan paikkaan ja nuket ja täytetyt lelut

Kun paikkoja hyllyt ja telineet lapsissa ei riitä, tarvitaan lisää ideoita. Lisäksi pussit voidaan tehdä laatikot (iso) sängyn alle tai pöydälle.

Laatikot sängyn alle - ei tapahdu, ja kätkeä voit jo kyllästynyt leluja

Suuria laatikoita ei määritellä kaikkia irtotavarana, pieniä asioita voidaan laittaa alle muovinen kori. Joten kaikki siellä nopeampaa kuin yleinen kasaan.

Leluille olisi järjestettävä asianmukaisesti

Laatikot voidaan asentaa telineisiin paitsi hyllyille: on mahdollista keskeyttää ne. Tätä varten, sivuseinät leikattu uria, jotka on sijoitettu vain sivuuttamaan koreja ja koreja. Korit voivat muovia (jos löytyy riittävän jäykkä puskurit), ja se voi olla metallia - laitteista kaappeja tai komeroita.

Miten asentaa kori leluja Hyllyt

Suurin vapaa pinta huoneessa - seinät. Ja voit käyttää niitä. Esimerkiksi kiinnittää seinään (sivuseinämän kaappi, valaisinvarjostinta, jne.) Tarranauhalla. Pehmolelut takana ommella liian pieniä tätä nauhaa. Ne on helppo ripustaa paikalleen ja ampua. Ja sisustus samaan aikaan monipuolistunut.

Velcro - yksi helpoimmista tavoista löytää paikka pehmolelut

Seinillä voit ripustaa metalliverkko ruukkuihin tai muovista. Ne järjestetään myös ihana pieni nukke-karhu-pupuja tai autoja.

Sijasta kukkia ruukkuihin laittaa leluja

Lainata idean ja keittiöstä voidaan: asentaa vaakasuoraan putkissa eri laukkuja. Kaulan olivat jäykkiä, ne voidaan kiristää tai ommella kirjontakehystä joustava lanka.

Taskut tai laukut putkeen - on toinen ajatus tallentaa leluja lastenhuoneessa

Taskut tekevät ja puinen pohja. Se voidaan leikata pois vaneri, maali, kynsien muutamia koukkuja, taskut ja pussit. Lelu mini varastointi järjestelmä on valmis.

Niistä jokin taskuja lelujen

Mutta eivät kaikki voi kiinnittää seinään. Jotkut asiat vaativat laatikoita tai laatikoissa. Esimerkiksi sportinentar - kaikki pallot, pallot ja muut ammukset. Ne on helppo tallentaa lanka roskakoriin koreja.

Lankakori varastointi urheiluvälineiden ja iso leluja

Haluttaessa kori voidaan kiinnittää seiniin ja juna osui pallo koriin (poispäin särkyviä esineitä ja ikkunat).

lelu varastointi luokasta "halpa ja iloinen" - taitto kankaalla kori. Tietenkin, ne ovat edullisia, näyttää hyvältä, mutta hyvin nopeasti revitty. Erityisesti net: lelu kiinni, hänen lapsensa vedetty ... .dyrka.

Taitto kankaalla koreja tallentaa leluja

Se ei olisi yrittänyt vanhemmille, joiden lapset eivät todellakaan halua siivota leluja. Tai pikemminkin eivät halua. Tässä mielessä täydellinen pussi-matto.

Bag-pad nopeaan puhdistukseen

Tämä nerokas ratkaisu: reunalla pyöreä matto ommeltu pieni korkeus "seinä" pitkin yläreunaa se teki Kiristin, joka prodernut johto. Poistaa lelu, sinun täytyy vain kiristää johto. Reunat matto ja matto nousevat muuttuu pussiin.

Nopeasti koota leluja helposti

Sitten nämä pussit voidaan sijoittaa jonnekin lähelle seinää tai ripustaa erikoiskoukkuja. Todella täydellinen.

Laatikot lelut omin käsin

Tarkasteltaessa lasten hintoja ei mukavalla paju tai muovia koreja kaupoissa, ajattele, että ajatus tehdä värillisen ruudun lelujen omin käsin ei ole niin paha. Tarvitsetko laatikoista paksu (ei aaltopahvin) pahvista luultavasti kodinkoneita. Voit kokeilla onneaan ystävien: Monet valmistajat tarjoavat takuukorjauksia vain, jos pakkaus. Joten ihmiset pitävät laatikot. Takuuaika pitkäksi aikaa on kulunut, ja heittää pois pakkauksesta unohdettu. Tässä ovat laatikot ja on - paras vaihtoehto lapsille.

Toinen vaihtoehto - kysyä tavaratalossa. Hekin saavat usein tuotteita kovien pakkausten. Esimerkiksi tällaisia ​​tule vaipoissa, lautasliinat jne

Kun löytyi laatikot katkaista kansi. Sivuseinissä (kapea) aukko-ura kahvan. Kaikki liitokset sisäpuolella mitoitus nauha.

Me katkaisi laatikko kansi, suoritetaan puolin hole-kahva

Otamme monivärinen paperi. Erinomainen kääreeseen jossa lahjat on pakattu. Se on vakaa, on olemassa suuri määrä erilaisia ​​kuvioita. Voit myös käyttää paperia scrapbooking. Jos koristelu on paperia eri värejä, suikaleina samanlevyisiä, jos pasta on kuvioitu, mitattu kaistanleveyden säätö laatikko.

Ottaa liiman (PVA), voitelee pinta harjan laatikon ja lähtökulma liimalla. Pyrimme liimata ilman kuplia, tasoittaa paperin vähitellen, reunasta reunaan. Seuraava laittaa levyn pienellä tuotavan ei kestä. Joten, kunnes liitä yli kaikki pinnat.

Katso valoa, leikattu saksilla kahvat. Että reuna on tarkempi, koonmuuttokahvat viipaleita ohut paperi nauhat. Myös nauhojen laatia lisäerän.

Valmis kotitekoinen laatikko leluja

Tässä tapauksessa kaikki kulmat ruutuun voit liimata teippiä molemmin puolin - kestää kauemmin. Seuraavaksi ota liinalla ja leikkaa sopiviksi kahdet tyhjään laatikkoon. Yksi vakavasti koko, sekä saumanvaran, toinen 1 cm pienempi ja myös korvaus. Saumat lisätä 0,5-1 cm kummaltakin puolelta. Yksi voi leikata työkappaleen kerralla rajat, mutta kangas on suurempi kulutus - erillisten palasten taloudellinen))

Leikkaa kangas kaksinkertainen erikoistilanteita ja ommella

Me ommella osaa, ensimmäinen muodossa laidalta ja sitten tehdään pussi ulos työkappaleesta. Kokeile ruutuun. Yksi (suurempi) venyttää ulkopuolella, sisällä toinen suoristaa.

Nyt ottaa universaali liimaa ja liimaa kudosta pohjalle kehän ulkopuolella. Sitten mitoitus kulmat. Niin, että kangas ei liiku.

Mitoitus kankaan reunoja pitkin laatikon

Reunojen kahden pusseja taitettu sisällä on vaippa laatikko käsillä kehä.

Päällystää yläosassa laatikko leluja, halkoo kahvan

Leikkaa saksilla kädensijan läpi. Kunhan et leikkaa isoiksi paloiksi. On tarpeen jättää noin 1 cm "extra" kudosta. Me kääri se sisällä, käsitellä Hemming.

Ottaa kynät, valmistaudu laatikkoon leluille.

Koristeltu itseliimautuva kalvo

Kiitos, erittäin mielenkiintoinen. Löysin yksi ratkaisu - laukkuja, matot IWIS-KIDS, josta kirjoitat, todella piti ajatuksesta. Ostin itselleni ja käyttää sitä nautintoa. Handy asia - neuvoa!

Työkalulaatikot

9 tyyppisten parhaiden työkalulaatikoiden yleiskatsaus

Työkalulaatikko säästää tilaa varaston varalle. Kompakti järjestely takaa nopean etsinnän tarpeellisiksi.

Työkalulaatikon valitseminen

Suunnittelussa on varattu laatikoita, koteloita, kontteja, taittolaatikoita, modulaarisia järjestelmiä.

Säiliö, joka on valmistettu kiinteästä materiaalista. Muoto on yleensä suorakulmainen, laatikko koostuu neljästä seinästä ja pohjasta, jotka on yhdistetty toisiinsa. Kansi voi olla irrotettava tai taitettava, lukittu lukolla.

Joskus sisäänvedettävä osasto toimii kansi. Tarkoitus - työkalun pysyvä säilytys tai sen kuljetus lyhyen matkan ajaksi.

Koostuu joukosta lokeroita. Erikokoisia astioita käytetään varastoimaan suuria työkaluja.

Kompakti matkalaukku, joka on laajasti kuvattu. Kotelon pakollinen osa on sivupään kahva. Tehokasta volumetristä laitetta ei aseteta.

Pieni korkeus, jaettuna lokeroihin. Suoritusvaihtoehdot - kotelo, jossa on kahva tai reunakivi, jossa on ulosvedettävät lokerot. Pienet osat on suunniteltu pitämään pieniä kiinnikkeitä ja lisävarusteita.

Järjestäjän tilan säätämisen ansiosta sijoitetaan suurempia ruuvimeisseleitä ja pihdit.

Avaa säiliö, kuten laatikko ilman kansiota. Joskus malleissa on tasainen lava työkalurivillä. Ei ole tarkoitettu kuljetettavaksi käsissä, koska monilla ei ole kahvoja.

Muistuttaa tavallisesta urheilukassista, jossa on kaksi kynää ja hihna. Etua pidetään suurena kapasiteetina, mikä lisää mukavuus kuljetuksessa.

Haittana on pehmeä kangas, mikä vaikeuttaa suurien laitteiden kuljettamista, ei suojaa vaurioilta eikä kosteudelta. Joissakin malleissa on jäykkä runko.

Ulkopuolinen samankaltaisuus klassisilla reppuilla, sisätila on sovitettu työkalujen sijainnin mukaan. Joissakin malleissa on runko, joka kuljettaa raskaita esineitä. Inventointi on epämukavaa.

Suorakulmainen laatikko on jaettu osastoihin, joten työkalu hajoaa tyyppeihin. Jotkin säiliöt sisältävät irrotettavat lokerot, pyörät. Taitettavat mallit tehdään muuntajan muodossa.

Tuote vie vähän tilaa, ja kun se on kokonaan käyttöön, se muuttuu koko työkaluksi.

Pehmeä materiaali kiinnitetään hihnaan. Tällaiset mallit ovat hyödyllisiä korjauksen aikana.

Kangasvaatteet taskuilla eri yksityiskohdille. Laitteen mitat ovat suuret, työkalut jaetaan tasaisesti.

Klassinen esiliina asetetaan kaulaan, jossa on siteet hihnalla. Etu on taskuissa käsityökalu.

Suorakulmion muodossa, jossa on useita kiinnikkeitä esineiden kiinnittämiseen. Se on tallennettu minimoituun muotoon, ja sitä käytetään tarvittaessa ja käytetään sen tarkoitukseen.

Kansien puute on vähimmäissuoja ulkoisista vaikutteista. Etuna on kevyt, kompakti.

Kontti pyörillä, joissa on kahva. Koko on yleensä suuri, kapasiteetti on suuri, sisäinen volyymi on jaettu osioihin, usein sisäänvedettäväksi. Niitä käytetään työpajoissa ja tehtaissa. Suuri kuljetus ei kestä.

 • Kahva. Kuljetus tulee mukavaksi. Laatikon avaaminen on myös paljon helpompaa.
 • Tapaaminen. Jos vain kuljetusvälineiden oletetaan olevan, muovisäiliö sopii, koska se on kevyempi.
 • Toimistojen määrä. Mitä enemmän toimistoja, sitä helpompi on järjestää ja lajitella osat, mutta jokaisessa osastossa on vähemmän tilaa.
 • Osiossa. Mallissa on sisäänvedettävät lokerot, jotka on jaettu useisiin osiin. Osat takaavat tuotteen tiivistymisen, sen saatavuuden avoimessa muodossa.

Erotetaan ulosvedettävä tyyppi (taulukon periaatteen mukaan) ja liukuva tyyppi (eri suuntiin purettu).

 • Puu soveltuu työkalujen ja vastaavien osien säilytykseen. Lisäksi peitetty kosteuden ja hyönteisten kyllästäminen.
 • Metalli takaa kestävyyden. Alumiini on suosittu. Ruostumattomasta teräksestä on ominaista myös vastus, mutta painaa enemmän. Metallipinta on sinkitty tai maalattu paremmin.
 • Muoviset laatikot ovat yleisiä helppouden ja kustannusten vuoksi. Valitessasi on tärkeää tarkastella kotelon teknisiä eritelmiä, mitkä lämpötilat ovat hyväksyttäviä, onko koukkuja painettaessa.

Kiinnitä erityistä huomiota pohjaan, koska siinä on pääkuormitus. Liitäntäpiste vahvistuu entisestään.

Paras työkalupakki pyörillä

Rakenteellisesti laatikko on pyörien pystysuoraan sijoitettu runko. Sisällä tilaa on jaettu osiin, joissa on laatikot.

Pyörät on valmistettu muovista tai kumista. Yksinkertaisimpia malleja edustaa metallisäiliö, jossa on pyörät ja kahva. Suunniteltu varastoimaan ja kuljettamaan pieni määrä laitteita.

 • Valmistettu muovista.
 • Varustettu kahdella pyörällä.
 • Varustettu lukolla.
 • Monissa malleissa on kynä.

 • Helppo liikuttaminen ilman ponnisteluja.
 • Tilava.
 • Suuri valikoima.

Paras alumiinisen työkalulaatikko

 • fit65610 - luotettavin. Alumiinikotelossa. Suunnittelu on erittäin kestävää ja varustettu kahvalla. Sisätila on jaettu väliseinillä, jotka tarvittaessa uudelleenjärjestetään. Paino - 1,58 kg.
 • Dexter- kompakti laatikko. Suunniteltu käsityökaluihin ja pieniin osiin.
 • Wilton16910U- paras alumiinijärjestely. Kotelon muodossa oleva kotelo on valmistettu alumiinista, jossa on teräs-saranat. Kannessa on suuri määrä taskuja.

Alumiinituotteet ovat käytännöllisiä ja kompakteja, ne soveltuvat erilaisten työkalujen ja pienten osien säilytykseen. Materiaalin erityispiirre on sen suuri vastustus muodonmuutoksen ja korroosion varalta.

 • Käsittele kuljetusta varten.
 • Matkalaukun muoto.
 • Pehmeä sisäpinnoite.
 • Keskimääräinen paino on 3 kg.
 • Houkutteleva ulkonäkö.
 • Materiaalin stabiilisuus.

 • Kustannukset ovat kalliimpia kuin muoviset.
 • Pieni valinta.
 • Rajoitettu tila.

Paras auto-työkalulaatikko

 • Bawer- monipuolisin. Tuote asennetaan minkä tahansa koneen runkoon, se on tarkoitettu laitteiden, osien ja varaosien varastointiin. Trukki kestää lämpötilan muutoksia.
 • KAMAZ- luotettavin. Metallikotelo takaa varastojen pitkä varastoinnin ja yksinkertainen muotoilu takaa kaikkien elementtien huollettavuuden.
 • I-580- Helpoin. Valmistettu polyvinyylikloridista, paino 35 kg, sisältää 90 litraa.

Se eroaa siitä, että autoon on kiinnitetty erityisiä kiinnityksiä. Materiaali on suuritehoinen muovi, metalli (jauhemaalattu teräs, mattapintainen teräs, kiillotettu teräs).

Laatikot on varustettu luotettavilla lukoilla. Suojaus kosteudelta saadaan päätytiivisteillä.

 • Harmaa tai musta väri.
 • Suorakulmainen muoto.
 • Yksinkertainen rakenne.
 • Linna.
 • Paksuus on 1,5-2 mm.

Parhaat suuret työkalulaatikot

 • STANLEY Mobile Job Chest- kanssaAmykäytännöllinen.Tilaa on runsaasti varastosta. Pituus - 962 mm, leveys ja korkeus 600 mm. Materiaali - kestävä muovi.
 • StanleyFatMax- kaikkein huomaavainen. Toiminnallinen, hajoaa kolmeen osaan. Kansi on varustettu napsahduksilla. Alempi lokero sisältää suuria työkaluja.
 • peli0450- eniten liikkuvia. Säiliössä on yksi ylälevy, kuusi pienet lokerot ja yksi syvä lokero.

Kuljetusvälineissä on kolme kahvaa, pyörät. Kotelo on vesitiivis, ilmatiivis. Metalliset elementit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Suurissa laatikoissa on lokerot, kahvat, pyörät. Kontit ovat päällekkäin päällekkäin, mikä eliminoi elementtien menetyksen.

 • Avoin pääsy.
 • Säästää kuljetusaikaa.
 • Hyödyllistä tilaa.
 • Pyörät kuljetukseen.

Parvekkeella parhaat työkalulaatikot

 • FIT- ihanteellinen vaihtoehto pienille asioille. Se on valmistettu kotelon muodossa, kiinnittimissä. Säädettävät väliseinät vaihtavat helposti osastojen kokoa.

Läpinäkyvä kansi vähentää tarvittavien kohteiden etsintäaikaa. Muoviset salvat suojaavat järjestäjän vahingossa avautumista.

 • erä-3- helppokäyttöisimmät. Värilliset muovituotteet järjestävät kodin tilaa. Kompakti koko, halpa arvo, kätevä kahva. Lokit on pinottu päällekkäin.
 • MosPromTara- eniten kotimaisia. Tuote on yksinkertainen: ilman osastoja, mutta kahvalla tai kannella.

Suositut ja halvat tuotteet ovat erityisiä järjestäjiä. Useimmiten niitä edustaa puiset astiat, joissa on osastoja tai hyllyjä. Laatikot vedetään ulos.

Kannettavat järjestimet on helppo liikkua talon ympärillä.

 • Kestävä materiaali.
 • Eri malleja.
 • Monet haarat.

Haitat riippuvat tietynlaisesta laitteesta.

Paras työkalulaatikko, jossa on yhdistelmäluukku

 • Brauberg- luotettavin. Erityinen tapa kuljettaa arvokkaimmat asiat. Materiaali - teräspaksuus 8 mm ja iskunkestävä muovi. Sisällä on 6 osastoa.
 • Hairwayja- kaikkein suojattu. Laatikko koostuu muovista, jossa on metalliosia. Koodilukot on varustettu molemmilla puolilla tuotetta.
 • Facebox- herkkien kohteiden pakkaus. Alumiininen säilytyskotelo. Sisustus on pehmeää. Matkalaukun pohjassa olevat jalat luovat kätevästi säilytettäessä.
 • Matkalaukun muoto.
 • Harmaa tai musta väri.
 • Vankka rakenne.
 • Yksi tai kaksi koodilukkoa.

Paras metallityökalulaatikko

 • Intertool- liukuva metallikotelo.Sisällä on viisi osaa, jotka mahdollistavat pääsyn sisäisiin liukuosastoihin. Lisäetuja - luotettava kahva ja vahva lukko.
 • STANLEY Expert Cantilever-enitenmukava. Pienet mittasuhteet mahdollistavat 5 taitettavaa säilytysosaa. Suunnittelu on liukastumista, se on varustettu erityisellä suojauksella puristusta vastaan.
 • laatikkomatriisi- tyylikkäämpi. Metallisäiliö, jossa kansi ja kahva kuljetukseen. Kontit poistetaan avaamatta. Kynä lisää mukavuutta.

Vaihto-omaisuuden määrästä riippuen tapauksen materiaali valitaan. Suuret laitteet ovat kätevämpiä säilyttää ja kuljettaa tuotteita, joissa on kevyt metalli tai iskunkestävä muovi.

 • Vahvuus.
 • Laaja valikoima.
 • Sisällön suojaaminen ulkoisista tekijöistä.

Paras muovinen työkalulaatikko

 • Stanleyklassinen- Helpoin. Tuotteen ulkonäkö vaikuttaa hauraalta, mutta runko on valmistettu iskunkestävästä materiaalista. Läpinäkyvä kansi auttaa sinua nopeasti löytämään mitä tarvitset.
 • Tayg- järkevä. Mallissa käytetään kaikki käytettävissä olevaa tilaa tarvittavan inventaarion sijoittamiseksi.
 • STANLEY"jumbo"- kaikkein käytännöllisin. Helppo tuotteen rakenne takaa pääsyä sisältöön, tiiviisti sijoitettu kannen kolme lokeroa.

Esitellään eri mallia: tarjottimia, järjestäjät, kestäviä tuotteita massiivinen laatikkoa, auto laitteista.

 • Toiminnallisia laitteita.
 • Mikä tahansa koko, muoto.
 • tuotteen lujuutta.
 • Runsas valikoima.
 • Tahansa väri.
 • Alhainen hinta.
 • Kevyt.
 • Pitkä käyttöikä.

Top rofessionalnye työkalupakit

 • Stanley- eniten välttämätön. Lukot päällystetty korroosiosuojan. Saatettu kahva pehmeä insertti, joka tarjoaa mukavuutta liikuttaessa.
 • boschLT-BOXX-helpoin. Elävä sininen väri, kestävä materiaali (akryylinitriili-butadieeni-styreeni) varmistetaan helppo käyttää vaikeissa olosuhteissa.
 • Stanley-luotettavin. Erityiseen säiliöön on varustettu säilytykseen porat ja muut tarvikkeet.
 • Suojaa kosteudelta.
 • Tilava.
 • Monitoimilaitteita.
 • Pinta iskunkestävyys ja kuuluu.

Työkalupakki: valinta ja valmistaa omin käsin

Käyntikortti päällikön - laatikkoon, jossa hän pitää instrumentti.

Toimeen ilman tämän lisävarusteen ei ole mahdollista, jos haluat saada työnsä tehtyä nopeasti ja tehokkaasti, tuhlaamatta aikaa etsimällä porat ja ruuvit, hanat, ruuvimeisseliä ja kymmeniä muita hyödyllisiä yksityiskohtia.

Plank laatikko kahvalla, vuosisatojen toimi käsi työkaluvarasto, löytyvät nyt vain museossa puuarkkitehtuurin.

Hänet korvattiin kevyempiä ja vahvempia ja laukut järjestäjät, hämmästyttää erilaisia ​​muotoja, volyymit ja kokoja.

Miten ei hukkua mereen tarjouksia ja valita mukavin, kompakti ja luotettava tarpeeksi laatikon alla välineen käsitellään meidän artikkeli.

Miksi tarvetta työkalupakki?

Se suorittaa kolme päätehtävää:

 • Optimoida tallennustilaa, joka mahdollistaa sijoittaa mahdollisimman pieneen tilavuuteen enimmäismäärä asianomaisille laitteille.
 • Se helpottaa ja nopeuttaa työtä, koska kaikki varusteet siinä säädettyihin tietyssä järjestyksessä, selvästi nähtävissä ja helposti käyttöön.
 • Yksinkertaistaa työkalu kuljetus läsnäolosta johtuen kahvat, olkahihnat tai pyörät.

On huomattava, että varastointi työkaluja - ei ole ainoa tehtävä näitä laatikoita. Koska käytön aikana vaatii usein pieni mount, sitten poistetaan eniten "hyvä" paikka ylimmällä tasolla hänelle.

Tyypit työkaluvarasto laatikot

Riippuen siitä, miten käyttää sen sisältöä laatikoiden erottaa avoimen ja suljetun tyyppejä.

Ensimmäisessä näyttää yksinkertaisen matka laukku. Niiden tärkein etu - nopean pääsyn tallennettujen olioiden, ja miinuksia - vaivaa kuljettaa (sisältö kaadettiin kaatuessa) ja alhainen turvallisuuden.

Suosituimpia ovat varikolle - vahva laatikot tiiviillä kannella, joka on varustettu salpa ja lukko.

Riippuen aineen valmistuksessa käytetyn, työkalu laatikot on jaettu metalli, muovi ja metalli.

Teräslaatikko on kestävä ja luotettava. Kuitenkin, se ei voi kutsua helppoa. Siksi, että tuotanto on yleisesti käytetty alumiini - kevyt, kestävä ja korroosiota kestävästä metallista. Jos tarvitset suuren kannettava laatikko säilytykseen työkaluja, paljastaen sen sisällön useilla tasoilla, etusija on parempi antaa sen tälle materiaalille.

Muovi - yksi materiaali, jota käytetään laajasti tuotannossa työkalupakit. Hän on edulliseen hintaan, riittävän suuri lujuus ja kestävyys.

Sitä kutsuttaisiin kaksi suurta haittaa tätä materiaalia - alhainen sidoslujuus "kotelo-lock" ja kylmähauraus. Siksi tällaisessa tapauksessa työkaluja voimakkailta iskuilta olisi suojeltava kylmän kauden.

Materiaalin löytämiseen, joka yhdistää helppous muovista metallin vahvuus johti galvanoidusta metallista ja muovista. Laatikot Hän sai tilava, kevyt ja kestää hyvin korkeita kuormia.

Toinen piirre työkalulaatikoita koskee käyttötapaa: ammatti ja kotimaisia. Ensimmäinen tunnettu siitä, suuri kapasiteetti, suurin luotettavuus ja korkeat kustannukset. Kotimaan malleissa on pieni koko, ja tehdä niistä käyttää halpoja materiaaleja ja tarvikkeita.

"Erikoistuminen" työkalulaatikot voi myös olla erilainen, että on tarpeen harkita ostaessaan. Laatikko voi olla tallentaa vain puusepän työkaluja ja LVI-tarvikkeet. Universal suoritusmuoto yhdistää sen rakenteen säilyttämiseen tarkoitettu eri pikakiinnitys (ruuvitaltat, porat, hiomakoneet, puristimet, porat, tasoitteille itse).

Usein helppo ulkoasu laitteisto liittää kaikkia käytettävissä olevan tilan. Tällainen puhelinkoppi järjestäjä.

Monet työkalut, joita se ei aseta, vaan kaikki tarvittavat pienet asiat sopivat täydellisesti.

Miten valita oikea vaihtoehto?

Ensin täytyy vastata kysymyksiin, kuten:

 • Kuinka paljon ja mitä välineitä sinua usein täytyy työskennellä.
 • Riittääkö tarpeisiisi tavalliselle lahden laitteiston (ruuvit, pultit ja mutterit) tai heille parempi ostaa erillinen laatikko-järjestäjä.
 • Kuinka usein työkalu ajetaan pitkiä matkoja (versio pyörät, olkahihna tai kynän).

Ymmärrettyään tarpeitasi, voit siirtyä valita sopivan mallin, joka keskittyy tuotannon tunnettuja yrityksiä. Heitä "astioista" markkinat eivät ole kovin paljon.

Suosituin ulkomaiset merkit Stanley, Kroft, Keter, Fit, Blocker. Valitessaan työkalupakki kotimaisen tuotannon, kannattaa kiinnittää huomiota yrityksen tuotteiden "Bison".

Yhdysvaltain yritys Stanley (Stanley) julkaisee ammatti- ja kodin työkalut tapauksissa. Sen tuotteet ovat perinteisesti laadukkaita, jolle on maksettava kunnollinen rahaa. Joten standardi 19 tuuman muovinen laatikko valmistaja (49h25h24sm) myyjät pyytävät yli 2 000 ruplaa.

Laatikko STANLEY 1-79-217

Keskimääräiset laatikko on valmistettu metallista ja muovista (koko 20 tuumaa) - 2900 ruplaa. Suurta laatikkoa yhtiöstä, varustettu kuljetuspyörät voi ostaa vähintään 8000 ruplaa.

Laatikko Stanley Rolling Workshop 1-95-621 irrotettavalla ylä- ja keskimmäisen ja alemman liukuprofiilit

Kotikäyttöön ovat hyviä edullisia Työkalulaatikot tekemät jo mainittu Fit yritysten Keter, Kroft, Blocker. Riippuen koosta ja materiaalin laatu tunnisteet näille tuotteille ovat alueella 400-3 500 ruplaa. Mallit pyörät ovat yleensä hieman kalliimpia.

Budjetti Box FIT 65558

Yhtiö "Bison" tuottaa pussit työkaluja kustannusluokat (500-4500 ruplaa) ja lähes kilpailevat tuotteet ulkomaisia ​​tuotemerkkejä. Siksi keskuudesta tuotteet löytävät sopivan vaihtoehdon ja kokenut mestari, ja fanit kotiin käsitöitä.

Metallinen laatikko ZUBR 38163-20

Valitessaan työkalu tapauksessa kiinnittää huomiota laatuun muovinen juottamalla, sen paksuus ja luotettavuutta kiinnitys salvat. Viimeksi mainittu seikka on erityisen tärkeä, koska laukusta kanssa spontaanisti avataan tai rikki lukot on erittäin hankalaa kuljettaa.

Ne, jotka käyttävät paitsi pientä käsin, mutta myös suurempi sähkötyökaluja, todennäköisesti haluaa mallin irrotettavalla osioita. Poistamalla ne voivat merkittävästi lisätä sisäistä tilavuutta laatikon.

Miten saada työkalupakki käsillään?

Erityisen monimutkainen elementtejä tämä malli ei ole, joten on täysin mahdollista tehdä omasta. Helpoin kotitekoinen työkalupakki - avoin laatikko kahvalla.

Sen tuottamiseen, voidaan käyttää ohutta aluksella, vaneri tai OSB-levyjen. Leikkaamisen jälkeen kuvio kaksi päätä, jossa on aukkoja ja kahvan, nämä ruuvit ruuvataan sivuseinät ja pohja. Sen jälkeen laittaa yksi tai kaksi osiota. Niiden korkeus on valittava siten, että ylin on paikka asennuksesta matala puisia tai metallisia laatikko, johon tallennetaan pieniä kiinnittimet.

Yllään sellainen kansi kestävästä keinonahkaa ommeltu-osastoja pussit, voi merkittävästi lisätä määrää tallennetun työkalun.

Puinen kahva voidaan vaihtaa hihna, helpompi kuljettaa.

Vaikeampi tehtävä - saada työkalupakki sohvan käsillään. Hän on erittäin tilava ja helppokäyttöinen.

Mielenkiintoisin ominaisuus tällä grafiikalla - vipu järjestelmä (metalli tai puu), jonka kanssa se avaa toimistot useilla tasoilla.

Keräämisen jälkeen suuri ala- ja neljä ylempään osastoon, aseta ne päällekkäin, kuten kuviossa on esitetty, sitten merkitä sijainnin kiinnittämiseksi kääntövarret.

Luonnos monitasoinen avattavasta työkalupakki

Ennen kuin korjata ne pysyvästi, tarkista sujuvuuden ja tarkkuuden paljastamaan koko rakenteen. Sivuseinämiin ylemmän haarojen täytyy korjata kaksi metallista kantokahvaa.

Kaikki tarvittavat varusteet (lukot, lukot ja saranat) on kotitekoinen laatikko voi ostaa erikoisliikettä.

Lastaus.

 • Copyright © 2014-2017 | | Rakentaminen ja korjaus

  Miten tehdä laatikko työkaluja: valita muoto ja piirustus riippumattoman tuotannon

  1. Tyypit kätevä laatikot
  2. Materiaalin valinta
  3. Matkalaukku tallentamiseksi pientyökalut
  4. Laatikkomaisen jakkara
  5. Pieni kannettava versio

  Hyvä kokenut mestari aina omia työkaluja käsillä. Se antaa hänelle mahdollisuuden selviytyä tehtävät nopeasti ja tehokkaasti. Kuten käytäntö osoittaa, työkalu ei tapahdu paljon. Ennemmin tai myöhemmin, niiden lukumäärä on kriittisen tilan, ei taskuja eivät riitä laittaa kaikki ruuvimeisseliä ja hallitsija, joten kypsyy tarvitse ostaa puinen laatikko työkaluja. Monia työkaluja ei voi tallentaa kerralla. Prosessissa kitkan toisistaan ​​saman pora tupyatsya ja vaurioituu helposti. Ja sen aikana jokainen asiantuntija on valmis käyttämään aikaa etsimällä sopivaa ruuvimeisseliä, joten tila on tilava puinen säilytyslaatikko tulisi olla mahdollisimman mukana, ja koko alue on uudelleen erillisiin osastoihin.

  Helpoin tapa ostaa valmiiksi järjestäjä, muovia tai rautaa. Pääsääntöisesti sisällä valmiita malleja työkaluja säilytyspaikan on mietitty etukäteen, ja se on jaettu useisiin osastoihin. Mutta hätävara työkalupakki valmistetaan kuhunkin isäntä perustuu saatavuuteen muistipaikkaa eri laitteiden, kulutushyödykkeet ja kiinnikkeet. Jotkut sopivat kaikkein perusmalli, toinen tarvitsee monitoiminen kantokotelo. Siksi on järkevää oppia millaiset nimettyjen esineiden olemassa, ja sitten kertoa, miten tehdä työkalupakki kotona omin käsin.

  Valmistukseen muodon ja toiminnalliset tarvikkeet toolboxes luokitellaan:

  Kannettava laatikot puusepän työkaluja - pienet mallit, jonka sisällä on sijoitettu pieni määrä työkaluja. Komponentteja kuten tapaustutkimuksen riippuu erikoistumista Master. Sen suunnittelu edellyttää vahvaa lukko, joka ei voi vahingossa avata pitkäaikaiskäytössä kuljetuksen. Koska laukku on oltava jatkuvasti liikkeellä, on tärkeää, että sen sisällä oli suunniteltu useita kalusteet, mukavat markkinaraon, joka voi esimerkiksi antaa ruuvimeisselillä ja korjata niin, että ne eivät hengailla ja kalisten.

  Paikallaan työkalu laatikko kädet tehdä olisi vaikeaa. Ja kaikki koska se on paljon vaikeampaa suunnitella kuin handheld järjestäjä. Ei ole tarpeen miettiä laitteen sisällä kiinnityselementit, tärkeintä tässä tuottaa joitakin osastoja ja jakaa ne haluamaasi ryhmään.

  Erikoistunut Asia tehdään tiukasti yksilöllisten tarpeiden. Se voi, esimerkiksi, voidaan varastoida vain porat tai poran vääntimien erikokoisia. Tällainen laatikko alla pieniä työkaluja helpompi käyttää kuin yleismaailmallinen arkistossa, mutta esittää teoksen täytyi hallita joskus kestää useita erityistapauksissa. Siksi ennen miten itse kuvaavat objektin, sinun täytyy päättää mitä vaihtoehtoja sopii parhaiten erityispiirteitä olemassa työtä. Tämän ongelman ratkaisemiseksi auttaa monet yksinkertaiset suosituksia. tarvitaan:

  • Luettelon käytettävissä olevia välineitä.
  • Järjestää ne ryhmiin.
  • Sitten jakaa uudelleen koko.

  Sen jälkeen, kun on selvää, millaisia ​​laatikko on parasta voidaan tehdä välineitä. Tämä artikkeli tarjoaa muutamia ohjeita, jotka voidaan ja pitäisi ottaa huomioon. Aluksi on tärkeää päättää, mitä materiaalia se on helpompi työskennellä.

  Vaikeinta on saada työkalupakki metalli. Kannettava rakenne tällaista materiaalia ei sovi (asia on liian raskas). Mutta paikallaan malleja, jotka tallennetaan rautaa avaimia tai raskaita komponentteja - eniten se. Käytön aikana, luultavasti hitsaamalla. Jos sinulla on taitoja ja kykyä käyttää sitä, voit kokeilla. Jos näin ei ole, metallin syrjäyttämisen kykenee vaneria, paksuus 8-10 mm.

  Se juuri sellainen tuntuu hauras. Itse asiassa, se on myös erittäin kestävä materiaali. Yksityiskohdat on kiinnitetty yhteen ruuveilla, ja lisäksi päällystetään valkoinen liima (ruuvit löystymisen nopeasti). Runko- on parempi käyttää baareissa kovaa puuta. Kotelon seinän on oltava paksumpi (10 mm), alla vetolaatikot kirvesmiehen työkaluja paremmin mesh vaneria 8mm.

  Liikkuvuus paikallaan laatikot, vaneria kasvaa huomattavasti, jos kiinnitetty pohjaan rullien, jotka voidaan helposti ostaa huonekaluliikkeessä.

  Laatikot eri välineiden nojalla puusta - Classic puusepän. Että puu voit toteuttaa omin käsin, mitään yksinkertaista ja monimutkaisten mallien. Että puhua niistä tarkemmin artikkelissa.

  Matkalaukku tallentamiseksi pientyökalut

  Jos haluat olla käsillä joukko pieniä työkaluja, voit tehdä yksinkertainen laatikko kahvalla. Valmistusprosessissa on jaettu useisiin vaiheisiin:

  • Ensimmäinen vaihe - suunnittelu, tuote yleisen laskelmat, valmistamiseksi piirustuksia. Hänen on osoitettava tilaus seurannan. Veto voidaan itse, ja voit käyttää tietokoneohjelmia.
  • Toisessa vaiheessa valmistettaessa tarvittavia rakennusmateriaaleja. Tässä tapauksessa puukappaleen (10-15 mm paksu vaneri), naulat, kiinnityselementit. Työtä saattaa vaatia mittauslaitteita, hacksaw ja vasaralla.
  • Kolmannessa vaiheessa itse tuotantoa. Seuraavaksi annetaan ohje, jonka avulla voit rakentaa omin käsin yksinkertainen avoimen työkalupakki näkyy kuva.

  Ennen kuin aloitat, sinun täytyy ottaa seuraava piirustus.

  Lue piirros on yksinkertainen:

  • Numero 1 - rasia (kaksi kappaletta).
  • Numero 2 - sivusuoja (kaksi kappaletta).
  • Numero 3 - laatikon pohjalle.
  • Kuvio 4 - muodostama ura osion paksuus. Sen syvyys tulisi olla kolmasosa paksuudesta vanerin.

  Kaikki tuotteet leikataan rautasahalla hankintaan vanerin. Sitten hioa kiillotettu kasvot aihioita. Suurimmista osien tulee laatikkoon hänelle sivupinnat päällystetään valkoinen liima, niin ne pysyvät yhdessä lisäksi pieni neilikka (käyttö pultattu tässä ei ole mitään järkeä). Kahvan pidike (se väliseinä) valmistetaan seuraavasti:

  Valittu sen valmistukseen vaneri on 5 mm. Aukko kahvan sahataan käyttäen palapeli. Aihio työnnetään uriin valmistettu ennalta urat on päällystetty PVA liimalla. Käsittelemään ei leikata varsi, se on otettava sivuosan 20h45mm. Kone pyöristetyt reunat baarissa. Leveyden poikki raon tehdään, joka on yksinkertaisesti työnnetään tyhjä vaneri. Lopputuloksena pitäisi olla näin.

  Reunoja pitkin vanerin kahvan (kuvassa näkyy hyvin) asennettuna sälepohja, joka on aikaisemmin tehty syvennyksiä pihdit-pidikkeet, punkit, kiintoavaimia tai ruuvimeisseli. Työkalupakki valmiina. Että hän parhaillaan aktiivisen hyödyntämisen likaantuu, se tulee maalata useita kerroksia lakka puun.

  Käyttämällä samaa vaneri, voi olla omin käsin tehdä iso laatikko, joka on hieman kädenliikkeellä muuttuu vakaa jakkara. Tämä ajatus podsmotrena kokenut käsityöläiset kanssa puusepän työkaluja. Sillä perusteella on tarpeen ottaa seuraava piirustus.

  Näiden lisäksi kohteita täytyy tehdä neljä jalkaa koko 375h50, viisteillä päissä, tehdyt kulmassa 15 astetta. Ja kahva 660 mm pitkä ja 40 mm leveä. Reunoja pitkin saman kartion. Mutta selkeä suunnitelma sen kokoonpano

  Onko jakkara ehdotetusta järjestelmästä, tiedot pysyvät yhdessä ruuveilla (4,5h60), eikä ruuveja. Lopullisessa vaiheessa saadaan tässä on laatikko. Tee se omin käsin - yksinkertainen, tulos on monitoiminen pala. Jos se on päinvastainen, että saadaan stabiili jakkara.

  On yksinkertaisin valmistus laatikko vaihtoehto, joka sopii paremmin keskivertomies. Ulkoisesti se näyttää valokuvan.

  Kuvatuilla malli tulee yksityiskohtainen piirros:

  Kuvio 1 esittää sivulta rungon, kuvio 2 - pohja puinen laatikko, kuvio 4 - telineeseen kahva. Kahva itse - baarissa koko 382 30 mm. Toinen yksityiskohta - haltija - suorakulmio, 118 mm pitkä ja 55 mm. Pitimessä on tarpeen tehdä kolme samaan reikään. Voit tehdä tämän, käytä poraa. suuri laatikko kokoonpano alkaa yhteyden pohja ja sivut, sitten asennetaan telineeseen kyniä. Valokuvassa nähdään lähes kaikki työvaiheissa.

  Sen jälkeen se asettaa toinen teline ja pistetään samaan pohjareijille puistomainen haltijalle. Sitten koottava kiinnittimet ruuvitaltat. Se, mitä tapahtuu sen seurauksena.

  Valmis työkalupakki voidaan peittää lakalla tai maalilla. Tällaisia ​​materiaaleja on suojella sitä mahdollista saastumista.

  Kokeilu sellaisessa suunnassa voi olla ääretön. Masters ehdottaa käyttää sen sijaan, että laatikko puinen laatikko, valmistamiseksi, joka sopii parhaiten haapa levyt. Tässä hän on kuvassa.

  Tai ottaa tällaista kantaa pitää erikokoisia ruuveja tai laitteisto.

  Suunnittelu kaikkein yksinkertainen, mutta toiminnallisuus noudatetaan voimassaolevia odotuksia. Kotitekoista paremmin valmiin laatikoita, se luodaan yksilöllisiin tarpeisiin, joten käytä sitä aina kätevä.

  "Disc hiomakoneet Puu: kuinka valita oikea hionta ja leikkaus pyörän?"

 • Laatikot säilytykseen asioita omin käsin

  Laatikot säilytykseen

  Usein talossa kertynyt paljon pieniä asioita, jotka on jossain paikka. Tyypillisesti kaapit ja hyllyt tämä ei riitä, koska ne ovat kaikki jo käytössä erilaisia ​​kodinkoneita tai vaatekappale. Siksi meidän on löydettävä tie ulos tästä tilanteesta. Tätä tarkoitusta varten sopivia laatikot varastointiin asioita, jotka sinun täytyy joko ostaa tai tehdä omin käsin.

  Jo antiikin aikoina, esi-isämme käytetään tallentaa erilaisia ​​trifles arkkua, joka oli koristeltu ja maalattu. Nyt kauniisti koristeltu laatikko - ei ole vain tyylikäs lisälaite, mutta esineen, sisustamisessa. Millaisia ​​laatikot olemassa ja miten aihe omiin käsiinsä?

  Erilaiset laatikot varastointi

  Laatikot eroavat muodoltaan, kooltaan ja valmistusmateriaali (pahvi, muovi, viiniköynnös) ja sisustus. Tällaiset toisiaan esineet voivat poiketa tyylillä. Esimerkiksi ne voivat olla:

  • Vuosikerta - metallisten raidat ja kivet;
  • Tiukat monokromaattista verhoiltu kangas tai paperi;
  • Romanttinen käyttäen romanttinen aparaatti koristamaan;
  • Glamorous - renkaat lohkottu strassit.

  Varastosäiliöt ovat valtavat tai pienessä koossa. Läsnäolo kannen - valinnaisen edellytys tämän sisätilan.

  Tehdä laatikot useimmiten käytä pahvia. Se voi olla värillinen tai yksivärisen. Joten on suositeltavaa liittää yli laatikkoon ja sisustaa antaa sille hienostuneen ilmeen.

  On olemassa tavallisia ja aaltopahvin säilytysastiat. Jos aiot tallentaa niitä raskaita ja särkyvät esineet (astiat ja antiikki), tätä varten se on parempi käyttää aaltopahvin laatikot. Ne ovat luotettavia, tiheämpi ja kovemmin, koska valmistettu useista aaltopahvia. Tällaisissa kontit usein päällekkäin arvoesineitä, koska se on melkein ei koske muodonmuutoksia. Vakiokapasiteetti (kuten kuvassa alla) - ohuempi ja heikompi, joten ne ovat parhaiten pidetään kevyitä esineitä.

  Paju laatikko säilytykseen edustavat koreja tai laatikoita. Käsintehtyjä esineitä valmistettu paju tai korin sanomalehden putkia. He tulevat eri kokoja ja värejä. Nämä korit sisustaa asunnon ja on sama huonekalu. Ne sisältävät hedelmät ja vihannekset, rihkamaa, koruja, sekä puhdas tai likaista pyykkiä. Toinen onnistunut ja mielenkiintoinen ulkonäkö joukko laatikoita viiniköynnöksen. Tämä sarja tekee erityinen tyyli kotiisi sisustus.

  Muovilaatikoissa käytetään pääasiassa elintarvikkeiden varastointiin. He myös tallentaa siemenet, vaatteet, ompelu, neulominen työkalut. Niitä kutsutaan myös muovilaatikoita. Ympäristöystävällistä muovia ei vahingoita terveyttä, jos se on tehty elintarvikkeiden varastointi. Nämä laatikot on erikokoisia, kannen kanssa ja ilman. Myös jotkut niistä ovat pyörät ja kahvat helpottavat käyttöä.

  Ulkonäkö muovilaatikoissa esimerkiksi kuten kuvassa alla on vaikuttava kirkkaat värit ja muotoilu. Ne ovat herkkiä ja kudotut, helppo puhdistaa ja kestävä käytössä.

  Laatikot leluja on erityinen ulkonäkö. Ne ovat valoisia ja värikkäitä, ne voidaan maalata lasten suosikki sarjakuva ja kirja merkkejä, kuten kuvassa alla. Tämä ruutu motivoi lapsi laittaa leluja omalla erityisellä "talon". Käytä turvallisia materiaaleja valmistukseen tällaisten säiliöiden: pahvia tai muovia, jotta lapsi pelin aikana ei ole loukkaantunut.

  Useimmissa tapauksissa liikuttaessa aikana tai korjausten avulla pahvilaatikoihin. He pakata erilaisia ​​asioita. Riippuen siitä, mitä aiot laittaa näissä säiliöissä, ne jakautuvat suuria, keskikokoisia ja pieniä.

  Vahvuus ne eroavat myös. Standard vähemmän kestävä. He parempi laittaa asioita helposti, ja aaltopahvin - vahvempi. Näissä laatikot, täsmää arvokkaita kohteita, joissa on raskas paino. Ne eivät vaurioidu, vaikka laitat ne one. Ja arvokas lasti ei vahingoitu.

  On laatikoita, joissa on erityinen ripustin helppo matkustaa vaatteita. Tämä on hyödyllinen liikuttaessa, varsinkin jos asiat huonosti sekaisin.

  Vihje: kun siirrät kiinnittää huomiota leveyttä oviaukon. Leveys laatikko on vastattava aukon leveys. Saat kapea aukkoja valita pahvi esine kapeampi.

  asiat ovat varastointi hyllyt, kuten hyllyt ja kannakkeet, ja ne on tarkoitettu varastointiin eri materiaalien ja esineiden. Esimerkiksi, se voidaan pinota hyllyt kenkiä ja vaatteita tai erityisiä markkinaraon, jotka on tallennettu laatikot ja laatikot säilytystä (kuten kuvassa alla).

  Jos sinulla on paljon asioita, ja sinun tärkein tavoite - lisätä tilaa, niin tämä auttaa sinua tyhjiöpussit. Tiiviyden vuoksi niiden pakkauksiin, asiat vähenevät kolmesti. Tällaiset paketit pitää asioita eheyden pitkään, suojaa kohteita kosteudelta ja kuukaudeksi.

  Säilyttää tuoreuden tuotteet käyttävät tyhjiö kontit. Niiden avulla voit pitää päivittäis klo kertaa pidempi johtuen venttiilien rakennettu kansi. Kontit pitää raikas maku, aromi ja hyödyllisiä ominaisuuksia tuotteita.

  Laatikot säilytykseen omin käsin

  Erityisen arvokkaita ovat laatikot säilytykseen, käsintehtyjä. Tätä varten ota valmis kenkä kontti kodinkoneiden tai liimaa se omasta pahvista. Rekisteröintiä varten tarvitset liimaa, sakset, harja ja sisustusmateriaalien. Niiden valinta on suuri. Tämä voidaan käärepaperi, kangas, paljetteja, hapsut, nauhat, helmet ja enemmän.

  Suositus käärepaperi tai kankaalla on parempi käyttää ohut kerros PVA liimaa, ja sitomiseksi koriste-elementit sopivat kuumaliimalla.

  Miten järjestät ja koristella varastointia varten, katsokaa tätä videota mestarikurssi:

  Jos meidän oli sinulle hyötyä, kirjoittaa arvostelua alareunassa artikkelin. Voit jakaa mielenkiintoisia design varastosäiliöt kommentteja.

  Asioiden pitäminen kotona: ideoita, joten omissa käsissä, valokuvia

  Vaikka olet minimalistinen, niin silti löytää melkoinen määrä eri asioita, jotka täytyy olla jossain ja jotenkin säilyttää. Tämä voidaan tehdä luovaa lähestymistapaa, jonka avulla voi kerta kaikkiaan järjestyksen palauttamiseksi talossa. Jotkut tapoja järjestää järjestystä pelata ei ole pelkästään toiminnallista roolia, vaan toimivat myös koristeluun. Tarjoamme selvittää, miten järjestää varastointiin asioita kotona. Ajatuksia tässä artikkelissa, voidaan toteuttaa avulla ostetut tai itse tuotetun järjestäjät. Voit tehdä saman kotona, vietettyään vähintään aikaa ja rahaa.

  Pitää asiat ja vaatteita kotona: ideoita

  Tapauksissa, laatikot, korit, laatikot - kaikki tämä voidaan muuntaa varastoihin. Sama järjestäjät voivat käyttää tarkkaan taitto toimistoihin, keittiötarvikkeet, leluja, vaatteita, kenkiä. Sillä jälkimmäisessä tapauksessa on erityisen tärkeää hankkia erityinen järjestäjä muovilaatikkoon talossa. hän käyttää idean on se, että kengät eivät ole pölyä, mutta se on täysin näkyvissä. Lisäksi yksi tällainen astia pystyy korvaamaan kymmenen laatikot. Ja näkymä on paljon esteettisesti miellyttävä.

  Kokeile kaikki järjestäjät eivät pidä toisistaan ​​tai tehdä samalla tyylillä. Tämä pätee erityisesti niille, jotka eivät piiloutua kaapin ovet.

  Store alusvaatteet, sukat, vyöt ja muut pienet asiat oikein

  Kun se tulee organisaation tallennustilaa, sitten heti tullut mieleen, järjestäjät laatikko soluja. Ne voidaan tehdä eri materiaaleista, ja ne käsittävät tietyn määrän erottimia. Yleisimpiä ovat kangas järjestäjä, joka voidaan taittaa. Myydään ovat lähes kaikki rautakaupat. Mutta voit tehdä kuin järjestäjä pahvilaatikoihin.

  Tämä edellyttää, että tyhjät pakkaukset, pahvi ja sisustus: rauta- ja ei-liima-paperi, tapetti. Aseta laatikko laatikon sisällä, jossa pitää asiat kotona järjestetään. Järjestely ideoita paketit riippuvat niiden koosta ja mittasuhteet laatikon. Liimaa kaikki laatikot yhteen. Jos sinulla ei ole valmiita kehyksiä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa ratkaista ongelma:

  • Mitata pituus ja leveys laatikon varastointiin. Koon perusteella, jotta haluttu määrä laatikoita, samalla korkeudella.
  • Pahvi tehdä seinät, joka lisätään laatikkoon. Liimaa pohjaan. Tee sitten pahvi välilevyt.

  Valmis järjestäjä okleyte värillinen paperi, paperi tai itseliimautuvat ja sen ulkopuolella.

  Tallennustilaa on valmis! Sitä voidaan käyttää järjestämiseen alusvaatteet, sukat, vyöt, korut, huivit, ja erilaisia ​​lisävarusteita ja niin edelleen. Tärkeintä - aina kaikki käden ulottuvilla ja varovasti laajentunut.

  Yksikin ihminen on muutamia aparaatti että haluat erottaa kaapeleita. Mitä voimme sanoa perheen useita ihmisiä, jossa jokaisella on vähintään yksi puhelin ja laturi sitä. Ja sitten on kaapelit kamerat, tabletit, kannettavat tietokoneet ja tietokoneisiin, kuulokkeisiin ja niin edelleen. Jos kaikki on varastoitu eri paikkoihin tai yhdessä laatikossa, mutta dia, et voi puhua oikeasta säilytyksestä asioita kotona.

  Ideat omin käsin tehty järjestäjä harkitsee alla:

  1. Tee laatikko soluilla, kuten edellä on kuvattu.
  2. Tee-järjestäjä solun. Sillä sen on otettava pahvisylinterit WC-paperi, käsipyyhkeet, folio, ruoka elokuva tai pergamentille. Korostaa yksittäisen kaapeli- tai laatikot. Leikata tarvittava määrä identtisiä sylinterin korkeus. Niiden arvo on oltava alle sentin koko laatikon tai laatikon. Sylinterien määrä riippuu siitä, kuinka monta kaapeleiden teillä. Yhdistä solut yhteen kaksipuolisella teipillä tai liimapistoolilla. Valmiit kaasupullot voidaan maalata spray maalilla. Jää lisätä järjestäjän laatikkoon ja täytä se huolellisesti kierretty kaapeleita.

  Sinulla on paljon korvakoruja, rannerenkaita, riipuksia ja muita koruja, mutta et tiedä miten järjestää varastointi asioita? Ideoita talon voisi näyttää tältä:

  1. Osta erikoistapaus, jonka molemmille puolille on paljon taskuja. Se voidaan ripustaa kaapissa. Tällaisessa tapauksessa on paikka monia erilaisia ​​koruja ja asusteita, jotka eivät pidä sekoittaa keskenään, ja läpinäkyvän taskun tulet aina pystyä välittömästi löytää haluttuun kohteeseen.
  2. Ostaa kontti tablettien viikon. Se on niin pitkä, mutta kapea penaali, jossa seitsemän soluissa. Se on helppo säilyttää pieni koriste.
  3. Korvakorut, nastat voidaan tallentaa nauhalle. Yksinkertaisesti aseta parit koruja ja laittaa sen arkun.
  4. Tee laatikko, jossa voi laittaa kaikki korvakorut. Voit tehdä tämän, ottaa mukava pieni laatikko, jossa on kansi, huopa, liimaa aseen ja kynä. Leikkaa samankokoisia kankaan kappaletta. Tuuli tuntui lyijykynällä putkeen. End kangasliimaa. Irrota kynä. Tee useita näistä putkista. Aseta aihiot Laatikoiden sisällä, niin että ne sopivat tiukasti yhteen. Halkeamat voidaan tallentaa korvakorut.

  Suosikki mausteita ja keittiötarvikkeet olivat aina paikalla, kokeile näitä ideoita:

  • Toteuttavat samat purkki ja kaada mausteet niihin. Jokainen merkki. Caps yhteyden hylly ruuveilla. Näin voit säästää myös tilaa.
  • Saat laatikkoa keittiötarvikkeet, käytä välilevyt. Kotitekoinen tehty pahvista tai ohuesta Vanerilevyjen.
  • Käytä sisätilaan ovet kaappien. Esimerkiksi roikkua ruuveilla koukkuja tai korit pesusienet, paketteja.
  • Mausteet voidaan myös tallentaa magneettiselle aluksella. Vain tässä tapauksessa käyttää pieniä purkit metallikansilla.

  Asioiden pitäminen kotona: ideoita (kuva) Kylpyhuoneen

  Kylpyhuoneessa on aina pieni paikka, ja haluan niin paljon sopivaksi. Tätä tarkoitusta varten, käytä pikku temppuja:

  • Että kaikki on altaan alla, se oli mielessäsi, käytä pystysuoraa tallennusjärjestelmän. Voit tehdä tämän, laita kaikki saranoitu kontit.
  • Lajitella meikkejä harjat, vanupuikkoja ja levyt, muut tarvittavat yksityiskohtaisesti eri purkkeihin. Pidä ne voivat olla hyllyillä tai kaapissa. Purkit zadekoriruyte jotenkin mieleen, käytä tätä maali, koriste nauha tai yksinkertaisesti kaada kahvipapuja, hiekka, helmiä.
  • Yläpuolella wc hang riippuva koreja. Koosta riippuen ne voivat tallentaa vessapaperia, vara-pyyhkeet, hiustenkuivaaja ja niin edelleen.
  • Käytä eri hyllyt (esim oven yläpuolella).

  Tehdään oma kädet laatikko tallentaa asioita - uudelleenjärjestelystä sisäisen kaappitilaa

  Ikuinen ongelma kaikkien kotiäidit: puute tilaa tallentaa tarvittavat asiat. Mutta ehkä ongelma ei ole pieni kaapit, ja niiden väärä merkintä? Toimivaltaisen laitoksen tallennustilaa - tämäkään ole helppo tiedettä. Yksi tärkeimmistä vaiheista sen ymmärtäminen on systematisointi ja jakamiseen. Valmistus tuotetarjontaa edesauttaa jotta suuri määrä pinoja, helpompi löytää tarvittavat ja mahdollistaa säästää arvokasta tilaa.

  Tee laatikko käsillään pitämään asiat yksinkertaisina rakentaminen

  Useilla tavoilla rakentaa omin käsin laatikko säilytykseen: helppo ja nopea toteutus, sekä hieman vaikeampi valmistaa, mutta enemmän koriste ulkonäkö vaihtoehto. Artikkelissa kaksi vaihtoehtoa luoda laatikoita kuvataan yksityiskohtaisesti, ja sisältää kuvia (kuvat) työvaiheissa neljä eri esimerkkiä.

  Valmistukseen ensimmäisen tarvitsemme seuraavat:

  1. Carton koko.

  2. Liima (tai "Crystal" läpinäkyvä tai "PVA").

  4. Kiinnitä suuri.

  5. nauha on kapea tai nauha.

  Valmistukseen toisen vaihtoehdon, tarvitsemme materiaaleja ensimmäisestä luettelosta, paitsi viimeisessä kappaleessa, ja lisäksi seuraavat:

  5. neula ja lanka.

  Kuva (13-20) Kuva (21-22)

  Tehdä yksinkertainen laatikko tallentaa asioita käsillään pitäisi noudattaa seuraavia järjestyksen rakennusurakan toteuttaminen:

  1. Leikkaa yläkansi työkappaleesta, jos sellainen on. Tai liimaa ne sisäpintaan sivuseinät, jos haluat jäykistää rakennetta.

  2. Tee leikkaus ristin asettelua. Sen keskus on vastattava koko pohjan aihion, sivuelementtien - koko neljän seinän. Virtapiiristä asettelua askel 1,5-2 cm ja aseta toinen. Se on se, ja leikkaa kankaan koristeluun.

  3. Leikkaa vuorattu leikatun segmentin, otgladte sitä laajemmin ja litteä. Pohja kartonkiaihion tasaisesti peittää liima-aine ja alentaa keskus valmistetun kudoksen kattavuutta. Työnnä paina ja anna liiman kuivua kokonaan.

  4. Peitä liima tarkoittaa yhdestä sivuseinäaihio ja soveltaa sitä vastaavan osan kuvion. Side korvaukset aiemmin tehnyt, on tarpeen taivuttaa sisäänpäin alle liimattu kankaalle. Ylempi tuki taipuu sisällä esimuotin ja ankkurointi pintakangas käyttämällä niittejä (kangas, kun märkä, ei työnnetä alas), poistaa ne kuivauksen jälkeen. Yhtä lailla toimia muun sivuseinien.

  5. kulmat aihion nivelillä rainaa peitetty teipillä tai punos, joka on myös liimattu. Sisätilaan tuote voidaan jättää tyhjäksi, mutta se on parempi sulkea liinalla. Tämä tehdään täsmälleen sama kuin koristelu ulko-osan, jossa on vain pieni ero päästöoikeuksien. Ylempi taivutettu päästöoikeuksia kankaalle. Puoli päästöoikeuksien yhdessä nurkassa liimata: Ylisuuret liinalla liimattu viereiseen seinään, ja toisaalta - on kytketty alle tiukka.

  valmistus sanomalehden tubulukset (5-8) laatikko huopaa

  Mestarikurssi luomiseksi koristetakka laatikosta käsillään. Mielenkiintoisia kuvia, ideoita ja kokeiluja!

  Koristele pahvilaatikko monimutkaisempi tavalla

  Tässä tapauksessa tehdä laatikko kätensä varastointiin tällaisen suunnitelman olisi vähän hiki. Prosessi näyttää tältä:

  1. Ota paperi ja leikkaa ne suikaleiksi, joiden leveys on enintään 8 cm.

  2. Panemme pora puikot ja turvallisesti korjata sen. Suorittaa töitä miniminopeudella.

  3. Ota paperi segmentti, yksi sen kulmista laittavat käyttivät lähellä paikkaa asennuksesta. Teemme yksi kierros kädet ja sotkee ​​sen liimalla. Turn pora ja haavan leikataan pitkä, ohut putki ympärille pinnoja. Loppukohta on vahvistettu saman liima. Poistaa kohteen heti, odota kunnes liima jaossa. Samoin käsitellään kaikki paperi leikkauksia.

  4. alareunan kartonkiaihion liima paperille elementtejä. On suositeltavaa antaa heidän seisomaan paineen alla. Kummallakin puolella pohjan aihion tulee vastata pariton määrä elementtejä.

  5. Käynnistys liikkua ylöspäin Opletaev esimuotin muusta paperista elementtejä. Vaakasuora liuska on ohittaa ensimmäisen pystysuoran toisaalta, toinen - toisaalta ja niin edelleen.

  6. Viimeinen kierros Edge liimaa kiinteän, pystyjuovat leikataan pois ylimääräinen.

  7. punottu tuote päällystetään alukkeen kuivaamisen jälkeen maali, lakka ja sitten ruumiinavaus.

  8. Alkaen ommeltu kansi, jonka mitat vastaavat mittoja seinien sisällä.

  Käsitöitä maan improvisoitua materiaalia - käytännöllisyys ja estetiikka!

  Ensimmäinen suoritusmuoto ehdottomasti peruskoulun kannalta valmistuksen, siis varaa ehdottomasti mitään. Pienellä vaivalla ja sisällä oman kaapin alkaa kuninkaaksi täydellisessä järjestyksessä. Toinen vaihtoehto on vaikeampaa, mutta voit saada kaunis asia, vaikka kaapissa piilottaa synti, sitä voidaan käyttää paitsi sen oikeaan käyttötarkoitukseen, vaan myös osana sisustus sisustus.

  1 kommentti "Tehdään oma kädet laatikko tallentaa asioita - uudelleenjärjestelystä sisäisen kaappitilaa"

  Tällaiset väliseinät rajattu korvaamattomia ja erittäin kätevä juttu!

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Suunnittelu pieni talo - etuja tämän rakenteen!

 • Katsaus nykyaikaisia ​​materiaaleja äänieristykseen seinät asunnossa

 • Miten valita hana kylpyhuoneeseen ja ei valitettavasti

 • Miten suorittaa asennuksen ikkunoiden omakotitalon tehty betonitiilet

 • Prosessi rakentaminen korkeita rakennuksia on monoliittinen teknologia

  On kokonaan tai osittain materiaalien käyttö sivuston tarvitaan aktiivinen suora linkki

 • Laatikot tallentamiseksi lelut

  Oikean lelulaatikko

  Nykyaikaiset lapsilla ei ole pulaa leluja. Ne ovat alkaneet ostaa ennen lapsen syntymää, ja myöhemmin niiden määrä kasvaa joka loma.

  Jokainen tulee käymään perheen pienten lasten kanssa, varmasti tuo lelu. Ja jossain vaiheessa, vanhemmat ymmärtävät, että kaikki nämä aarteet on tallennettava jonnekin.

  Tämä huoli vanhempien on ymmärrettävää, koska jos häiriö ympäröivät lasta heti lapsuudesta, on todennäköistä, että tulevaisuudessa johtaa yleinen puute organisaatiossa. Lelu, voit tehdä todellinen palvelu.

  Psykologit ovat jo pitkään tehnyt tutkimuksen, että lapset, jotka ovat tottuneet menettelyyn, on paljon helpompi sitten käydä koulua. Ottaa kätevä lelulaatikko, on mahdollista paitsi ylläpitää järjestystä talossa, mutta myös opettaa tämän lapsen. Lapset, laittaa asiat järjestykseen hänen huoneessaan ja lisäämällä leluja, oppiminen paitsi tarkkuutta, mutta myös perusteet systematisointi ja analyysi niiden toimia.

  Tähän tehtävään ei ollut liian työlästä, lelu laatikot olisi mukava, valoisa, kaunis ja toimiva. Edullisia malleja, jotka ovat matalia ja matala. Tällöin lapsi voi helposti saada haluttu lelu ja se on myös helppo poistaa se.

  Erittäin helppokäyttöinen voi olla yksi iso laatikko, jossa useita pieniä laatikoita asetettu. Tällöin on mahdollista pitää se lajitellaan leluja, kuten autojen yhdessä osastossa, kuutiot - toisessa, maalit ja väriliidut - kolmannella. Joten lapsi on helpompi liikkua monimuotoisuuden heidän omaisuutensa.

  Monet valmistajat tarjoavat lelulaatikot pyörillä voidaan helposti siirtää paikasta toiseen.

  Tällaiset säiliöt ovat riittävän edullista, mutta vievät paljon tilaa. Pienelle asunnon, voit käyttää tätä vaihtoehtoa: in itseliimautuva koukut kiinnittyvät huonekaluja, seiniä tai jopa kaapin pienet säiliöt leluja - ne näyttävät hyvin omaperäinen ja epätavallinen.

  Jos vain suunnitelma tehdä korjauksia lastenhuoneessa ja ostaa huonekaluja sitä, kannattaa kiinnittää huomiota sängyn tai sohva, jossa on sisäänrakennettu lelu laatikoihin tai erittäin mukava ja toimiva lasten pöytä kontin säilytykseen lautapelejä, maalit, albumeita ja leluja.

  Monet vanhemmat haluavat asentaa hyllyt pitkin seiniä. Aluksi he voivat laittaa leluja ja ikääntyessään lapsi niistä tulee hyllyt kirjoja ja erilaisia ​​artikkeleita. Voit tehdä niistä tai ostaa järjestyksessä. Tyypillisesti valmistajat käyttävät niitä materiaaleja, kuten lastulevy, puu, muovi.

  Voit ostaa metallikiinnikkeet muovilaatikoissa tai konteissa. Tässä päätöksessä paljon ansioita. voi "kasvaa" lapsen kasvaessa ensinnäkin, hyllyillä, voit siististi järjestää kaikki, ja toiseksi, telineeseen. Aluksi pinon korkeuden olisi sama kuin lapsen kasvua, ja kun vauva on vanhempi ja pitempi, yhden tai kaksi riviä laatikon voi asentaa toinen. Kolmanneksi tukevasti kiinnitetty telineeseen voi erottaa pelaaminen puolella huonetta muusta tilasta.

  Se voidaan asentaa seinään kiinnitys keskeytettiin taskut leluja. Erilaisia ​​mesh taskuja leluille voit ostaa tai sitoa itsensä, äideille tyttöjen on hyvä tilaisuus opettaa tyttärensä pitää käsissä pinnoja. Tietysti tällainen kapasiteetti ei ole kovin vahva, mutta ne voivat nopeasti ja helposti selvittää oikein.

  Viime vuosina tullut hyvin suosittu arkkua. Tämä huonekalut voi koristella lapsen huoneeseen, on mahdollista tallentaa leluja tai kohteita. Rinnassa voi istua, voit käyttää sitä sijasta yöpöytä. Pojilla sopivia muovisia tai puisia laatikoita, tyylitelty merirosvo.

  Ja tytöt pitävät tyylikäs paju arkkua kirkkaita värejä. Mukava myös ostaa pyöreä kangas säiliö, joka voi nopeasti kerätä hajallaan leluja, jos tarvitset pikaisesti järjestyksen palauttamiseksi.

  Lyhyesti, vaihtoehtoja - paino. Miten valita, päätät!

  Kuinka tehdä lelulaatikko käsillään: mestarikurssi ja suosituksia. Lelu laatikot kädet kättelyssä

  Pääsääntöisesti heidän lapsensa, ostamme paljon erilaisia ​​leluja (nukkeja, autoja, pehmeä, kehittämiseen, ja niin edelleen). Tämän seurauksena he ovat hajallaan eri puolilla asunnon. Tähän ei ollut, tarjoamme sinulle oppia ja mitä voidaan tehdä laatikko leluja omin käsin. Samalla on mahdollista totuttaa järjestyksen ja lapsi.

  Käyttämällä tarpeetonta pahvilaatikko

  Iso laatikko alta jalkineet, kodinkoneet ja niin edelleen voidaan käyttää uudelleen. Vain zadekoriruyte niitä - ja olet kätevä paikka tallentaa lasten nukkeja ja koneita.

  Mestarikurssi, miten tehdä laatikko leluja omin käsin, on kuvattu alla.

  1. Tarvitset pahvilaatikkoon, liimapistoolilla, iso pala kangasta.
  2. Promazhte pohja laatikko kehä liimapistoolilla.
  3. Avautua kangas ja keskellä Peitä laatikon pohjalle, läppä hellästi ja painamalla sitä liimaan.
  4. Promazhte kaikki sisäseinien venyttää kangasta ja liimaa se marginalia.
  5. Kääriä kangas ulkosivulla laatikon ja liimaa sen pohjaan seinien.
  6. Käännä laatikko ja kääri kankaan pohjassa. Shred tarkalleen tulee seinää vasten. Liimaa kangas, ja leikkaa pois ylimääräinen.
  7. Vahvistamiseksi pohjaan promazhte kangasliimaa kehää pitkin laatikon ja liimaa päälle pahvi.
  8. Käännä ruutuun.
  9. Top Pin pyykkipojat, ja sisälle laittaa jotain raskasta, kangas on hyvin liimattu ruutuun.

  Ohjeet miten tehdä laatikon lasten leluja kahvat auttaa tässä asiassa.

  1. Ota kaksi erilaista kangasta, nauha tai paksu köysi, liima, liima ase.
  2. Leikkaa kaistale kangasta. Leveä pitäisi olla suurempi kuin korkeus laatikon (sinun läppä voisi sulkea pohja ja vähän kääritty sisällä laatikko). Pitkin kudoksen pituus tulee täysin ympäröidä kehä laatikon.
  3. Liimaa leikatun suorakulmio kankaan seinämiin laatikon.
  4. Wrap ylimääräinen kangas toisaalta laatikon sisällä, ja toisaalta liima se pohjaan.
  5. Mitata pala muita värejä kangasta. Sen pitäisi kattaa pohjan ja seinien laatikon sisällä.
  6. Promazhte pohja sisällä liimaa ja liimaa kangas.
  7. Promazhte sisäseinän ja myös kudoksen liima. Reunoille tehdä yhdyskäytäviä.
  8. Liimaa yhdyskäytävät risteyksessä kahden kudoksen.
  9. Mittanauhan ja liimaa sen pohjaan pitkin kehä ruutuun käyttäen liimapistoolilla.
  10. Mitata kaksi samanlaista kappaletta nauhalle. Joukossa tehdään kyniä.
  11. Kiinni kaksi nauhat seinät sivuilla ruutuun.
  12. kiinnittää toinen nauha kehän ympäri laatikon päälle. Sen pitäisi kattaa pohjaan nupit.

  Toy Box on valmis!

  Helpoimmin tämä ottaa itseliimautuva tapetti. Niin älä pelleillä liimalla ja odota, että kaikki seinät ovat kuivat.

  Mutta ei väliä, voit liittää seuraavan lelulaatikko tai itseliimautuva paperi tapetti, sama toimintaperiaate:

  1. Leikkaa pala taustakuva pituuteen hän voisi ympäröidä kokoisen laatikon.
  2. Tarvittaessa promazhte seinään valkoinen liima.
  3. Liimaa taustakuva kehä ruutuun.
  4. Tehdä viilto yläosassa ja alaosassa ulkonevat osat tapetti.
  5. Kääri sisällä ja pohjassa ulkonevat kappaletta.

  Puinen laatikko lelujen omin käsin on varsin vaikeaa. Mutta sellainen asia antaa erittäin luotettava ja kestää paljon kauemmin kuin pahvilaatikkoon.

  Myös, se ei voi yksinkertaisesti harjoittaa sisätilojen koriste-elementti. Tämä laatikko voi tulla toiminnallinen osa huoneen.

  Jos esimerkiksi laitat laatikon alle seinään, laita huopa ja sohvatyynyt, siellä on yhden lisäpaikan.

  Mukavuussyistä, annamme ohjeita siitä, miten tehdä puinen laatikko säilytykseen lelujen omin käsin.

  1. Luo luonnos tulevaisuuden laatikko (kuva 1). Harkita sen mitat, mikä on korkeus, syvyys ja leveys. Hän seisoo jalat tai pohjassa lattialla? Hoitaa ja missä ne tulisi sijoittaa?
  2. Valmistele kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut (kuva 2). Aloittaa, sinun täytyy vaneria tai MDF-levyä. Niitä myydään rautakaupasta. Mutta jos sinulla on vanhoja huonekaluja (esimerkiksi pöydälle, lipasto, vaatekaappi), voit purkaa sen ja saada tarvittavat materiaalit. Myös ruuvit ja kulmat, saranat, PVA liimaa tai puuseppä. Työkalujen se tarvitsee yksinkertaisen tai pyörösaha.
  3. Jos ostat materiaalit kaupasta, voit pyytää olla siellä olet sahattu laudat halutun kokoiseksi. Jos tämä ei ole mahdollista tai käytät improvisoitua materiaalia, tee se itse (kuva 3). Tästä raschertite hallituksen osille ja näin hänet. Tämän seurauksena sinulla pitäisi olla seuraavat osien määrä: neljä seinää (kaikki samaa tai kaksi erillistä osaa), ja pohjan kannen.
  4. Aloita ruutuun kokoonpano. Tähän kohtaan seinät on päällystetty liimalla nivelet (kuva 4).
  5. Liitä sitten kaksi kulmaa (kuva 5).
  6. Kiinnitä kansi laatikon saranat (kuva 6).
  7. Pyyhkiä pois ylimääräinen liima liinalla ja jättää kuivan laatikon.
  8. Zadekoriruyte ruutuun. Esimerkiksi, se oshkurte ja väri (kuva 7).
  9. Kiinnitä kahva ja valinnaiset jalat (kuva 8).

  Laatikko säilytykseen valmis!

  Puinen laatikko leluja voidaan tehdä lautoja. On kaksi tapaa kerätä.

  1. Toteutettava vaneri pohjaan kulmat kynsien ja neljä kiilaa. Myöhemmin ne naulataan ohutta kynnet lankku. Välinen puu voi tehdä rakoja, se olisi parempi tuuletus.
  2. Kynsien laatikko pohjaan molemmin puolin vaneri. Ja se naulattiin laudat. Siten laatikon sivut on oltava vankka, ja osapuolet - rakoja.

  System Storage lasten leluja

  Näennäisesti huono kun paljon leluja lapsille? Ja se, että ne ovat hajallaan läpi huoneet ja niiden omistajat eivät ole kovin ihastunut poimimista. Oikea säilytys lelujen asunnon tai talon - pantin rauhan ja järjestyksen (äidit varsinkin), koska jo pelkkä järjestyksen pitämisestä tässä tapauksessa - tehtävä erittäin monimutkaisia. Helpottaa sen mahdollista ja tarpeellista. Tarvitset huonekaluja lasten leluja - telineet, hyllyt tai kaappiin, sekä kohtuullisen määrän rasiat, laatikot, pussit ja pussit.

  Kalusteet Säilytys lasten leluissa

  Huonekalut lastenhuoneeseen tarvitaan ensimmäisinä päivinä elämän. Ja useimmiten se on lipasto ja hyllyjä. Mutta ensin he harjoittavat pääasiassa vuodevaatteet ja lasten vaatteita, leluja ja vievät vähän tilaa. Mutta vähitellen hauskaa - helistimet, nallekarhuja, autoja, PUPS jne saada isompi, ne vaativat erillisen paikka, mutta joskus enemmän kuin yksi.

  Kätevin vaihtoehto - telineeseen. Ei kaapissa ovet, eli teline avohyllyt, joka voi olla laatikoita. Keeping leluja sellaisessa muodossa optimaalisesti - ja vauva on kätevä saada ne, ja poistaa ne nopeasti.

  Aluksi voit ostaa tai tehdä suorakulmainen teline, ja mieluiten neliösilmän. Nyt ymmärrät miksi ...

  Suorakulmainen teline neliön lokeroa

  Kun lapsi on pieni, on mahdollista laittaa "valehtelee" - kuten kuvassa, pitkän sivun lattian. Joten se on helpompaa pieni lapsi - se ensin tutkia, mitä on alhaalla, sitten siirtyä ylähyllyllä. Ja turvallisuus - kasvaneet lapset voivat käyttää hyllyjä tikkaita, ja nousee korkealle ei tällaisessa tilanteessa))

  Pari vuotta lapsi saa vanhemmat, lelut on enemmän. Voit kääntää telineeseen ja laita se "korkea", ja vapaana paikka toisen ryhmän tai tehdä hyllyjä. Yhdistämällä useita telineitä eri korkuisia saavat lasten leluja tallennustilaa.

  Eri hyllyt ovat menossa lelu varastointi

  Doraschivat volyymit voivat vähitellen: ostaa yhden telineeseen tai heti kun puhui - vaikka mitä, sitten toinen. Kauneuden lastentarha että he eivät edes välttämättä tarvitse olla samaa väriä. Ja jos välität - maalata ne, tai valitse neutraali väri "puun alla."

  Miten järjestää varastointi leluja: ideoiden

  Telineet voidaan laittaa erilaisia, laatikot jossa purkaa pieni eikä leluja. Heti huomaa, että puulaatikot (tai vaneri, lastulevy ja muut sen kaltaiset aineet) pikkulapsille - ole paras vaihtoehto. Ne ovat liian raskaita, yrittää saada leluja lapsille usein vahingoittaa sormin. Niillä on myös traumaattisia tiukkoihin kulmiin, joka voi tietenkin hieman pyöristynyt, mutta silti ne ovat jäykkiä. Nämä laatikot soveltuvat opiskelijoille. He jo ja lisää voimaa, koordinaatiota ja paremmin kehittynyt. Säilytystilaa leluja lapsille mahdollisuuden järjestää enemmän pehmeää eikä vamman muoviastioita / koreja tai tiheässä laatikot, liimattu värillinen paperi tai liina.

  Raskaat laatikot tulisi korvata valoa

  Huonekalut loukkaantunut tai älä osta niin paljon vaikeampaa, mutta opettaa lapselle laittaa leluja - tehtävä vaikeutuu. Tytöt kirjahylly voidaan tehdä taloon. Sitten se asettuu itsestään "asukkaat" ja luoda oloja.

  Hyllyt ja lelut lastentarha tytöille

  Poikien kanssa se ei toimi. Niissä on yleensä paljon autoja ja suurin ongelma varastointi lelujen boy - softan kone. Voit tehdä tämän, voit tehdä seinälle autotallissa. Tämä pitkä, kapea hylly, johon on sijoitettu koko laivaston. Lisää vaihtoehtoja - Läpinäkyvä pussien kangas (myydään kenkä varastointi järjestelmä) tai hylly koottu muoviputkiin.

  Miten järjestää varastointiin koneet (autotallin seinään)

  Edistää halu "Chase" auto autotallissa, lattialla voidaan maalarinteippiä tehdä merkintöjä, joissa "muutoksen jälkeen", he kutsuvat parkkipaikalla.

  Tie parkkipaikalla

  Periaatteessa nämä taskuja voidaan käyttää varastointiin kokoelmista nukkeja ja pehmoleluja.

  Taskut seinälle sopivaan paikkaan ja nuket ja täytetyt lelut

  Kun paikkoja hyllyt ja telineet lapsissa ei riitä, tarvitaan lisää ideoita. Lisäksi pussit voidaan tehdä laatikot (iso) sängyn alle tai pöydälle.

  Laatikot sängyn alle - ei tapahdu, ja kätkeä voit jo kyllästynyt leluja

  Suuria laatikoita ei määritellä kaikkia irtotavarana, pieniä asioita voidaan laittaa alle muovinen kori. Joten kaikki siellä nopeampaa kuin yleinen kasaan.

  Leluille olisi järjestettävä asianmukaisesti

  Laatikot voidaan asentaa telineisiin paitsi hyllyille: on mahdollista keskeyttää ne. Tätä varten, sivuseinät leikattu uria, jotka on sijoitettu vain sivuuttamaan koreja ja koreja. Korit voivat muovia (jos löytyy riittävän jäykkä puskurit), ja se voi olla metallia - laitteista kaappeja tai komeroita.

  Miten asentaa kori leluja Hyllyt

  Suurin vapaa pinta huoneessa - seinät. Ja voit käyttää niitä. Esimerkiksi kiinnittää seinään (sivuseinämän kaappi, valaisinvarjostinta, jne.) Tarranauhalla. Pehmolelut takana ommella liian pieniä tätä nauhaa. Ne on helppo ripustaa paikalleen ja ampua. Ja sisustus samaan aikaan monipuolistunut.

  Velcro - yksi helpoimmista tavoista löytää paikka pehmolelut

  Seinillä voit ripustaa metalliverkko ruukkuihin tai muovista. Ne järjestetään myös ihana pieni nukke-karhu-pupuja tai autoja.

  Sijasta kukkia ruukkuihin laittaa leluja

  Lainata idean ja keittiöstä voidaan: asentaa vaakasuoraan putkissa eri laukkuja. Kaulan olivat jäykkiä, ne voidaan kiristää tai ommella kirjontakehystä joustava lanka.

  Taskut tai laukut putkeen - on toinen ajatus tallentaa leluja lastenhuoneessa

  Taskut tekevät ja puinen pohja. Se voidaan leikata pois vaneri, maali, kynsien muutamia koukkuja, taskut ja pussit. Lelu mini varastointi järjestelmä on valmis.

  Niistä jokin taskuja lelujen

  Mutta eivät kaikki voi kiinnittää seinään. Jotkut asiat vaativat laatikoita tai laatikoissa. Esimerkiksi sportinentar - kaikki pallot, pallot ja muut ammukset. Ne on helppo tallentaa lanka roskakoriin koreja.

  Lankakori varastointi urheiluvälineiden ja iso leluja

  Haluttaessa kori voidaan kiinnittää seiniin ja juna osui pallo koriin (poispäin särkyviä esineitä ja ikkunat).

  lelu varastointi luokasta "halpa ja iloinen" - taitto kankaalla kori. Tietenkin, ne ovat edullisia, näyttää hyvältä, mutta hyvin nopeasti revitty. Erityisesti net: lelu kiinni, hänen lapsensa vedetty ... .dyrka.

  Taitto kankaalla koreja tallentaa leluja

  Se ei olisi yrittänyt vanhemmille, joiden lapset eivät todellakaan halua siivota leluja. Tai pikemminkin eivät halua. Tässä mielessä täydellinen pussi-matto.

  Bag-pad nopeaan puhdistukseen

  Tämä nerokas ratkaisu: reunalla pyöreä matto ommeltu pieni korkeus "seinä" pitkin yläreunaa se teki Kiristin, joka prodernut johto. Poistaa lelu, sinun täytyy vain kiristää johto. Reunat matto ja matto nousevat muuttuu pussiin.

  Nopeasti koota leluja helposti

  Sitten nämä pussit voidaan sijoittaa jonnekin lähelle seinää tai ripustaa erikoiskoukkuja. Todella täydellinen.

  Laatikot lelut omin käsin

  Tarkasteltaessa lasten hintoja ei mukavalla paju tai muovia koreja kaupoissa, ajattele, että ajatus tehdä värillisen ruudun lelujen omin käsin ei ole niin paha. Tarvitsetko laatikoista paksu (ei aaltopahvin) pahvista luultavasti kodinkoneita. Voit kokeilla onneaan ystävien: Monet valmistajat tarjoavat takuukorjauksia vain, jos pakkaus. Joten ihmiset pitävät laatikot. Takuuaika pitkäksi aikaa on kulunut, ja heittää pois pakkauksesta unohdettu. Tässä ovat laatikot ja on - paras vaihtoehto lapsille.

  Toinen vaihtoehto - kysyä tavaratalossa. Hekin saavat usein tuotteita kovien pakkausten. Esimerkiksi tällaisia ​​tule vaipoissa, lautasliinat jne

  Kun löytyi laatikot katkaista kansi. Sivuseinissä (kapea) aukko-ura kahvan. Kaikki liitokset sisäpuolella mitoitus nauha.

  Me katkaisi laatikko kansi, suoritetaan puolin hole-kahva

  Otamme monivärinen paperi. Erinomainen kääreeseen jossa lahjat on pakattu. Se on vakaa, on olemassa suuri määrä erilaisia ​​kuvioita. Voit myös käyttää paperia scrapbooking. Jos koristelu on paperia eri värejä, suikaleina samanlevyisiä, jos pasta on kuvioitu, mitattu kaistanleveyden säätö laatikko.

  Ottaa liiman (PVA), voitelee pinta harjan laatikon ja lähtökulma liimalla. Pyrimme liimata ilman kuplia, tasoittaa paperin vähitellen, reunasta reunaan. Seuraava laittaa levyn pienellä tuotavan ei kestä. Joten, kunnes liitä yli kaikki pinnat.

  Katso valoa, leikattu saksilla kahvat. Että reuna on tarkempi, koonmuuttokahvat viipaleita ohut paperi nauhat. Myös nauhojen laatia lisäerän.

  Valmis kotitekoinen laatikko leluja

  Tässä tapauksessa kaikki kulmat ruutuun voit liimata teippiä molemmin puolin - kestää kauemmin. Seuraavaksi ota liinalla ja leikkaa sopiviksi kahdet tyhjään laatikkoon. Yksi vakavasti koko, sekä saumanvaran, toinen 1 cm pienempi ja myös korvaus. Saumat lisätä 0,5-1 cm kummaltakin puolelta. Yksi voi leikata työkappaleen kerralla rajat, mutta kangas on suurempi kulutus - erillisten palasten taloudellinen))

  Leikkaa kangas kaksinkertainen erikoistilanteita ja ommella

  Me ommella osaa, ensimmäinen muodossa laidalta ja sitten tehdään pussi ulos työkappaleesta. Kokeile ruutuun. Yksi (suurempi) venyttää ulkopuolella, sisällä toinen suoristaa.

  Nyt ottaa universaali liimaa ja liimaa kudosta pohjalle kehän ulkopuolella. Sitten mitoitus kulmat. Niin, että kangas ei liiku.

  Mitoitus kankaan reunoja pitkin laatikon

  Reunojen kahden pusseja taitettu sisällä on vaippa laatikko käsillä kehä.

  Päällystää yläosassa laatikko leluja, halkoo kahvan

  Leikkaa saksilla kädensijan läpi. Kunhan et leikkaa isoiksi paloiksi. On tarpeen jättää noin 1 cm "extra" kudosta. Me kääri se sisällä, käsitellä Hemming.

  Ottaa kynät, valmistaudu laatikkoon leluille.

  Koristeltu itseliimautuva kalvo

  Kiitos, erittäin mielenkiintoinen. Löysin yksi ratkaisu - laukkuja, matot IWIS-KIDS, josta kirjoitat, todella piti ajatuksesta. Ostin itselleni ja käyttää sitä nautintoa. Handy asia - neuvoa!

  Laatikot tallentamiseksi työkalut

  Miesten alue: 17 ideoita säilytykseen työkaluja ja organisaatio autotallissa

  Hanki postiin kerran päivässä yksi kaikkein lukea artikkeleita. Liity meihin Facebookissa ja VKontakte.

  Lähes jokainen ihminen talossa tai autotallissa on joukko työkaluja. Siksi pitää kustannuksensa kunnossa. Miten parasta tehdä, kerro uusi tutkimus. Varmasti jokainen voi löytää sen, mielenkiintoisia esimerkkejä organisaationsa säilytystilaa.

  Leikattu tölkit ovat täydellinen tallentamiseksi naulat, ruuvit, pultit ja gaechek. Ja niin kauan kaivaa etsimään tarvittavat, astiat ovat parempia merkki.

  Kapea puinen hylly reikää - loistava paikka säilyttää ruuvimeisseliä.

  Voit pihdit eivät hajallaan ympäri autotallin, tekevät niistä erityisen puinen jalusta.

  Ohut metallinen tanko on täydellinen tallentamiseksi siveltimiä epävarmuus.

  Jäänteistä PVC putki voidaan tehdä mukava solun huolelliseen säilytykseen pieniä sähkötyökaluja.

  Kotitekoinen puinen varastohylly jakoavaimen avulla unohtaa sotku ja tylsiä etsiä oikea työkalu.

  Outdoor puisessa on parhaiten varastointiin spraymaalit, jotka usein ovat satunnaisesti hajallaan autotallissa.

  Pieni koppi pyörillä, sopii varastointiin käsityökaluja. Tämä teline on erittäin kompakti ja mahdollistaa aina oikea työkalu käsillä.

  Tyylikäs puinen jalusta hylly, joka on sopiva tallennetaan useita mitä erilaisimpia työkaluja. Tämä tuote ei ainoastaan ​​virtaviivaistaa manuaalinen työkalu, mutta myös tulla todellinen helmi miespuolisen luostarin.

  Jäte lokero voidaan muuntaa sopivaan seistä säilytykseen puutarhatyökaluja joka usein vie paljon tilaa autotallissa.

  Yksinkertainen estää puun metallikoukuilla mahdollistaa työkalun pysyvästi ratkaista varastointi.

  Joitakin yksinkertaisia ​​manipulointia tavallisen vaateripustin auttaa muuttaa sen kätevä järjestäjä varastointiin sähköteipillä ja nauha.

  Haarukat, lapiot, haravat, ja muut puutarhan työkalut eivät ole liian kiinteää ja vie paljon tilaa autotallissa. Vankka puinen koukkuja seinille auttaa älykkäästi sijoitettu puutarhatyökaluja seinämiä pitkin autotallin tai suojaan.

  Omatekoinen kokoontaitettava pöytä puusta ja seinälle telineeseen varastoinnin käsityökaluja - loistava idea omistajat pienen autotallin.

  Tavallinen lasi purkit metalli kannet ovat täydellinen säilyttäminen eri yksityiskohtia. Suurempaa mukavuutta ja luotettavuutta tölkit kansi olisi pultattu hyllyille.

  Tavallinen keskimääräinen autotallin näyttää melko täynnä. Tämän ongelman ratkaisemiseksi auttaa toimivaltaisia ​​järjestämisestä tallennusjärjestelmiä. Sen sijaan, että seuraavan hallituksen, varustaa eri hyllyt ja koukut, jotka siististi mahtuu erilaisia ​​asioita, jotka vaihtelevat laitteen, joka päättyy valtava veneitä ja polkupyöriä.

  Magneettinauha, tai pieniä magneetteja - hyvä idea tallentaa bittiä ruuvitaltat, porat ja muut pienet metalliosat.

  Näinkö? Sitten tukea meitä, PUSH:

  Yleiskatsaus 9 lajien paras väline laatikot

  Työkalupakki säästää säilytystilaa laitteita. Kompakti järjestely varmistaa nopea haku tarvita.

  Miten valita työkalupakki

  Mukaan rakentamisen seistä rasiat, laatikot, astiat, taitto laatikot, modulaarinen järjestelmä.

  Kapasiteetti on valmistettu kiinteästä materiaalista. Muodossa yleisesti suorakulmainen, laatikko koostuu neljästä seinät ja pohja toisiinsa. Kansi on irrotettava tai avattava, suljettu lukko.

  Joskus, kuten kansi toimii liukuva kansi. Tarkoitus - pysyvään varastointiin sijainti laitetta tai sen kuljetus pienen matkan.

  Se koostuu joukosta tarjottimia. Erikokoisia säiliöitä käytetään tallentamaan suuri tarjonta työkaluja.

  Kompakti matkalaukku, joka on laajalti kuvattu. Pakollinen kuorielementtiin - kahvan puoleiseen päähän. Incredible Surround laitteita se ei toimi paikka.

  Kontti pieni korkeus, jaettu osastoihin. Suoritusmuodot - kotelo kahvalla tai kaappi laatikoilla. § pienikokoisia suunniteltu tallentamaan pieniä kiinnikkeet ja tarvikkeet.

  Ohjaamalla tilaa järjestäjä pannut suurta ruuvimeisseliä ja pihdit.

  Avoin säiliö, kuten laatikko ilman kantta. Joskus mallit ovat tasaiselle lokeroon syvennys työkalun. Ei tarkoitettu liikenteen käsissä koska monet eivät ole varustettu kahvat.

  Se muistuttaa tavallista kuntosali laukku kädensijapari ja hihna. Se etu, katsotaan olevan suuri kapasiteetti, korkea kantomukavuutta.

  Haittana suorittaa pehmeä kudos, joka on vaikea kuljettaa suuret laitteet, ei ole suojattu vaurioilta, kosteudelta. Joissakin malleissa on jäykkä runko.

  Ulkoinen samankaltaisuus tavanomaisilla selkäreppuja, sisäinen tila on sovitettu sijoittamiseksi välineitä. Joissakin malleissa on häkeissä kuljettavat mojova esineitä. Ottaa inventaario epämukavaksi.

  Suorakulmainen laatikko jaettu osastoihin, joten työkalu laajennetaan tyyppi. Jotkut säiliöitä ovat irrotettava tarjottimet pyörä. Folding malleja toteutetaan muodossa muuntajan.

  Tuote vie vähän tilaa ja kun täysin auki muuttuu varasto täynnä työkaluja.

  Tuote on pehmeä materiaali asennetaan hihnalle. Tällaiset mallit ovat hyödyllisiä aikana korjauksia.

  Kangas vaatteet taskut eri kohteita. Mitat suuret laitteet, työkalut ovat jakautuneet tasaisesti.

  Classic esiliina on kulunut kaulassa, siteellä vyössään. Edelläkävijä taskuihin on käsityökaluja.

  Muotoinen suorakulmion erilaisia ​​laitteita turvaamiseksi kohdetta. Tallennettu romahti muodossa, ja on kehitetty ja käytetään muihin tarkoituksiin tarvittaessa.

  Puute kannen - minimaalinen suojaa ulkoisia vaikutuksia vastaan. Etuna pidetään helppous, tiiviys.

  Kontti pyörillä kahvalla. Koko on yleensä suuri, suuri kapasiteetti, sisäinen tilavuus on jaettu osiin, usein liukuva. Käytetyt työpajoissa ja tehtaissa. Kaukaiset kuljetukset eivät siedä.

  • Kahva. Kuljetus tulee mukava. Avaa laatikko ja paljon helpompaa.
  • Tapaaminen. Kunpa se pitäisi kuljettaa laitteet, sopiva muoviastia, koska se on kevyempi.
  • Useita toimistoja. Enemmän oksat, sitä helpompaa lajitella ja lajitella osat, mutta kukin osasto tekee vähemmän tilaa.
  • Osiossa. Suunnittelu kuuluu sisään vedettävä osastoihin jaettu useisiin osiin. Jatke tarjoaa kompakti tuotteiden saatavuus sisällön laajennetussa muodossa.

  Sisäänvedettävä seisoo (pöydälle) ja liukuva (vahvistetut eri suuntiin) tyyppi osassa.

  • Puu soveltuu varastointiin työkalut ja vastaavat osat. Lisäksi katettu kyllästys kosteudelta ja hyönteisiä.
  • Metal - takaa turvallisuuden. Suosittu alumiinia. Ruostumaton teräs on myös ominaista vastustuskyky, mutta painaa enemmän. Metallipinnan on parempi kuin galvanoitu tai maalattu.
  • Muovikorit ovat yleisiä, koska helposti ja millä hinnalla. Kun valitset tärkeää tarkastella tekniset ominaisuudet ruumiin, joka mahdollisti lämpötilan ei ole mutkia painettaessa.

  Erityistä huomiota pohjaan, koska se pitää suurimman kuorman. Paikka sauma vahvistetaan edelleen.

  Paras väline laatikoita pyörillä

  Rakenteellisesti laatikko on pystysuoraan sijoitettu kotelon pyörillä. Sisällä tilaa on jaettu osiin, joissa on ulosvedettävä lokero.

  Pyörät on valmistettu muovista tai kumista. Yksinkertaisin malli esitellään metalli kontti pyörillä ja kahvalla. Suunniteltu tallentamaan ja kuljettaa pieni määrä laitteita.

  • Se on valmistettu muovista.
  • Se on varustettu kahdella pyörällä.
  • Se on varustettu lukolla.
  • Monia malleja on kahva.

  • Helppo liikkua ilman ponnisteluja.
  • Tilava.
  • Laaja valikoima.

  Top alumiini työkalupakit

  • fit65610 - luotettavin. Esitetään alumiini kotelo. Muotoilu on hyvin vahva, siinä on kahva. Sisätila on jaettu väliseinillä, jotka on järjestetty uudelleen niin kuin tarvitaan. Paino - 1,58 kg.
  • Dexter- kaikkein kompakti laatikko. Suunniteltu käsityökaluja ja pieniä osia.
  • Wilton16910U- paras järjestäjä Aluminium. Kotelon muodossa matkalaukut alumiinista teräs silmukoita. Kannessa useita taskuja.

  Alumiini tuotteet ovat käytännöllisiä ja kompakti, ne soveltuvat varastointiin työkalujen ja pieniä osia. Erikoisuus materiaali on korkea kestävyys muodonmuutoksia ja korroosiota.

  • Kantokahva.
  • Muoto matkalaukku.
  • Pehmeä sisäpinnoite.
  • Keskimääräinen paino - 3 kg.
  • Houkutteleva ulkonäkö.
  • Vastus materiaalia.

  • Ne ovat kalliimpia kuin muovi.
  • Pieni valinta.
  • Rajoitetusti tilaa.

  Paras auto työkalupakit

  • Bawer- monipuolisin. Tuote on asennettu rungon alle minkä tahansa auton, joka on tarkoitettu säilytykseen laitteet, tarvikkeet ja varaosat. Avtoyaschik kestävät äärilämpötiloja.
  • KAMAZ- luotettavin. Mtallichesky kotelo takaa pitkän varastoinnin varaston, ja yksinkertainen rakenne varmistaa huollettavuus kaikki tekijät.
  • I-580- mukavin. PVC, painaa 35 kg, on 90 litraa.

  Tunnettu siitä, että läsnä on erityinen kiinnittimet ajoneuvon. Materiaali - iskunkestävä muovia, metallia (terästä, jauhe päällystetty, harjattu teräs, kiillotettu teräs).

  Laatikoissa on varustettu turvallinen lukot. Kosteutta vastaan ​​on loppuun tiivisteet.

  • Harmaa tai musta väri.
  • Suorakulmainen muoto.
  • Yksinkertainen rakenne.
  • Castle.
  • Paksuus 1,5-2 mm.

  Useimmat suuret työkalupakit

  • Stanley Mobile Job Rinta- kanssaAmykäytännöllinen.Tilaa mahtuu paljon inventaario. Pituus - 962 mm leveä ja 600 mm korkea. Materiaali - kestävä muovi.
  • StanleyFatMax- hyvin huomaavainen. Funktionaaliset jakaa kolmeen osaan. Kansi on varustettu lukot. Alaosaston sisältää valtavia työkaluja.
  • peli0450- eniten mobiili. Säiliön mahtuu yksi ylätaso, kuusi pientä lokeroa ja yksi syvä.

  Kuljetusta varten varustettu kolmella kahvat, pyörät. Kotelo vedenpitävä, ilmatiivis. Metalli elementit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

  Suuremmat laatikot on varustettu toimistot, kahvat, pyörät. Säiliöt laitetaan päällekkäin, mikä eliminoi menetyksen elementtejä.

  • Avoin pääsy.
  • Säästävät kuljetus aikaa.
  • Hyödyllisiä tilaa.
  • Pyörät kuljetusta varten.

  Paras keino laatikoita parvekkeella

  • FIT- sopii pienille tavaroille. Made in muoto tapauksessa se mahtuu kiinnikkeet. Säädettävä osio voi helposti muuttaa kokoa toimistoissa.

  Läpinäkyvä kansi lyhentää hakuaikaa tarvittavat tavarat. Muoviklipsi järjestäjä suojaa vahingossa tapahtuvaa aukeamista.

  • erä-3- edullisin. Värilliset muovituotteet järjestäminen kotiin tilaa. Pienikokoinen, edullinen hinta, mukava kädensija. Lokerot on sijoitettu toistensa päälle.
  • MosPromTara- kotiin. Tuote on yksinkertainen: ilman oksat, mutta kahva tai kannen.

  Suosittu ja kallista erityisiä järjestäjät harkita. Useimmiten ne esitetään puukontit lokeroa tai hyllyille. Laatikot ovat esittäneet.

  Kannettava järjestäjät helposti liikkua talossa.

  • Kestävä materiaali.
  • Eri malleja.
  • Useita lokeroita.

  Miinukset riippuvat tietyn tyyppinen laite.

  Paras väline laatikot lukoilla

  • Brauberg- luotettavin. Erityiset kantolaukku arvokkain asioita. Materiaali - teräs 8 mm: n paksuinen ja iskunkestävä muovia. Sisällä 6 lokeroa.
  • Hairwayja- kaikkein turvallisin. Laatikko on muovia metalli elementtejä. Yhdistelmä lukot asennettu molemmin puolin tuotteen.
  • Facebox- laatikko aroille. Alumiini säilytyskotelo. Sisätilaan pehmeä. Jalat pohjassa matkalaukku on kätevä varastointiin.
  • Muoto matkalaukku.
  • Harmaa tai musta väri.
  • Kestävä rakenne.
  • Yksi tai kaksi yhdistelmä lukot.

  Top Metallilaatikossa työkaluille

  • Intertool- liukuva metallinen laatikko.Sisällä on viisi osaa, jonka kautta vapaa pääsy sisäisiin liukuva osastoja. Muita etuja - tukeva kahva ja tukeva lukko.
  • STANLEY Expert Cantilever-enitenmukava. Pienet mitat yhteensopivat 5 kokoontaitett osia. Suunnittelu liukuva, joissa on erityistä sormisuoja.
  • laatikkomatriisi- kaikkein tyylikäs. Metallinen astia, jossa on kansi ja kahva kuljetusta varten. Säiliöt poistetaan avaamatta. Kahva lisää mukavuutta.

  Riippuen varaston tilavuus kotelon materiaali on valittu. Massiivinen laitteet on helpompi säilyttää ja kuljettaa tuotteita, jotka sisältävät kevytmetallia ja iskuilta muovista.

  • Vahvuus.
  • Laaja.
  • sisällön turvallisuus ulkoisista tekijöistä.

  Paras muoviset työkalupakit

  • Stanleyklassinen- mukavin. Tuotteen ulkonäkö näyttää hauras, mutta runko on valmistettu iskunkestävästä materiaalista. Läpinäkyvä kansi auttaa nopeasti löytää tarvittaessa.
  • Tayg- järkevin. Mallissa käytetään kaikkia käytettävissä tilaa majoittaa tarvittavat laitteet.
  • STANLEY"jumbo"- kaikkein käytännöllisin. Helppo tuotteen rakenne takaa pääsyä sisältöön, tiiviisti sijoitettu kannen kolme lokeroa.

  Esitellään eri mallia: tarjottimia, järjestäjät, kestäviä tuotteita massiivinen laatikkoa, auto laitteista.

  • Toiminnallisia laitteita.
  • Mikä tahansa koko, muoto.
  • tuotteen lujuutta.
  • Runsas valikoima.
  • Tahansa väri.
  • Alhainen hinta.
  • Kevyt.
  • Pitkä käyttöikä.

  Top rofessionalnye työkalupakit

  • Stanley- eniten välttämätön. Lukot päällystetty korroosiosuojan. Saatettu kahva pehmeä insertti, joka tarjoaa mukavuutta liikuttaessa.
  • boschLT-BOXX-helpoin. Elävä sininen väri, kestävä materiaali (akryylinitriili-butadieeni-styreeni) varmistetaan helppo käyttää vaikeissa olosuhteissa.
  • Stanley-luotettavin. Erityiseen säiliöön on varustettu säilytykseen porat ja muut tarvikkeet.
  • Suojaa kosteudelta.
  • Tilava.
  • Monitoimilaitteita.
  • Pinta iskunkestävyys ja kuuluu.

  Secrets Terätyökalut Säilytys

  Useammin kuin ei, menee suurin osa työpajoja, näemme seuraavan kuvan: porat, harjat, kynsiviilat sijaitsevat vanhassa muovimuki, ruuvit, naulat ja pultit kaikenkokoisia ovat löytäneet rauhan tina, ja jakoavain, ruuvimeisseli, pihdit hiljaa lepää, roikkuu naula katto kertakäyttöiseen kulechke.

  Mutta tulee päivä, jolloin meidän täytyy löytää Gadget erityisiä halkaisija. Meillä on kaikki tämä tönäisi ympäri yllä yli tunnin, tuhlaa arvokasta aikaa, että voisi jättää kotiin parannus, pihalla tai vain joitakin trifles.

  Tässä artikkelissa muutamia temppuja siirretään, jotka auttavat sinua pitämään työpaja ei ole vain puhdas ja siisti, mutta aina tiedä, missä se on.

  Ruuvit, naulat, ruuvit parhaiten tallennettu pakattu useita purkit kannet kierteen. Yksinkertaisesti kiinnittää kannen pohjaan hylly ja ruuvataan sen sisällön purkki. Tämä säästää tilaa ja mahdollistavat aina tunnista yksityiskohtia, jotka ovat pankkiin. Erityisesti ne eivät vie paljon tilaa, ja jokainen pieni pultti, ruuvi tai ruuvi voidaan pakata kooltaan, halkaisija ja pituus.

  Varastointi kynnet ja turhat

  Laatikko säilytyskotelo ruuvit

  Varastointiin avaimet, sakset, muttereita ja aluslevyjä tarvitaan kova kuitulevy arkki (parempi käyttää rei'itetty) ja lanka. Siitä tehdään koukut, jonka päät ovat tiiviissä yhteydessä toisiinsa. Ne ovat kierteitettyjä mutterit ja aluslaatat. Ja avaimet ja muita työkaluja voidaan merkitä koukut, jotka on valmistettu samasta langasta.

  Säilytykseen työkaluja omassa työpajassa

  Tallentamiseksi naulat, ruuvit tai ruuveja voidaan valmistaa kolmen tai neljän laatikon. Toimii pohjalle muodossa kakkujen ja muiden konditoriatuotteiden, ja seinät ovat tavallisten vanerista.

  Kotitekoinen säilytyslaatikko naulat ja ruuvit

  Säilytykseen leikkurit ja porat on paras käyttää polystyreeni levy tai vaahtoa, joka on kiinnitetty seinään. Se on valmistettu alle aukko haluttuun läpimittaan porat ja leikkurit. Koska erinomainen joustavuus arkkia vaahto tai polystyreeni työkalut on tukevasti kiinnitetty, ja eivät kuulu. Lisäksi niiden poistamiseksi ei ole vaikeuksia. Käyttämällä tätä mutkaton keksintö voi tallentaa paitsi porat ja jyrsinten, mutta myös erilaisten ruuvitaltat, polyhedra, aseen porat.

  Seistä varastointiin leikkurit

  Säilytyslaatikko leikkurit

  Seistä varastointiin porat

  Box laukku porat

  Avulla kertakäyttöastiat muovista voit tehdä taskut varastointiin elämänaloilla ja hiomalaikkavalikoima. Levyt on leikattava puoli, kiinnittää seinään ruuveilla. Se on parasta käyttää levyt eri halkaisijat. Näin voit heti tunnistaa millaisen ympyrä ja halkaisija tarvitset.

  Muovilaatat säilytykseen työkaluja

  Tallentaa kaikki erilaisia ​​pieniä osia voidaan tuottaa laatikot, jotka on kiinnitetty seinään magneettien avulla. Tämä edellyttää muovisäiliöiden pieni koko (edullisesti tiukka kansi), joka on liimattu pohjaan pesukone. Samaan aikaan, seinä on tarpeen vahvistaa nauhalle tai magneetit kaiuttimista.

  Säilytys laatikot mahtuu pikkuasioista kutsuu

  Pitää puristin voidaan tehdä kapeita suorakulmainen laatikko muoto. Toinen puoli laatikko on kiinnitetty seinään siten, että puristin kahvat ovat sisällä, ja toinen osa on yksinkertaisesti ripustettu ilmassa.

  Kukin irtoa tai työpajan muu kuin työkaluja löytyy edelleen kaikenlaisia ​​rakennusmateriaaleja, pelkäävät kosteutta. Se on vain pitää ne käsityöläiset ja keksi yksi pieni asia mutkatonta. Aluksi tarvitsemme baareja ja vanerista tee laatikko kokoa yhden neliömetrin. Seinät ja pohja valmiin laatikon vaippa ulomman vaahto puolella. Sisä- seinän puolella vaipan suodatinkankaat halutaan. Kaikki tämä tapahtuu siten, että kosteus ei pääse tunkeutumaan tallennetun kuivaseokset, mutta joka silti saa sisällä, ei jää Rasian seinämien, ja haihdutettiin luonnollisen kankaita.

  Jos olet studiossa paljon kaikenlaisia ​​LVI osia, ne on parasta tehdä monikerroksisia laatikko hyllyillä. Voit tehdä tämän, vanerista ja baareja tehdä kuutio ja sulje se kolmelta puolelta. Laatikon avulla pultin ankkuroimiseksi useita hyllyjä saman vanerin.

  Tässä ne vain niillä kaikenlaisia ​​LVI laitteisto: hanat, liittymät, mutkia, hihat puoli tuumaa - ensimmäisessä varressa, kaikki samat komponentit, mutta on vain kolme neljäsosaa tuuman - toisen hylly, ja tuumaa lisätä jopa pohjaan, niin koska niiden paino on paljon suurempi kuin edellinen.

  Jos kotitaloudessa komponenttien suurempi säde, sinun täytyy nostaa hieman tallennuspaikka ja tehdä muutama ylimääräinen hyllyt.

  Näillä temppuja työpajaanne aina järjestyksessä ja et ei ole vaikea löytää jotain työkalua, joita tarvitset jokapäiväisessä elämässä.

  Joten lopuksi, video Steve - miten puisia hyllyjä varastointiin erilaisia ​​työkaluja

  Steve tekee laatikon säilytykseen pieniä kohteita (ruuvit, naulat)

  On kokonaan tai osittain materiaalien käyttö viite on pakollinen aktiivinen suora linkki.

  Laatikot säilytykseen hedelmien

  Varastointi vihanneksia keittiössä: oikeat olosuhteet ja kontit

  Etusivu »Keittiö» Keittiötarvikkeet »Varastointi hedelmät keittiössä: oikeat olosuhteet ja kontit

  Oikea säilytys hedelmiä ja vihanneksia auttaa laajentamaan tuoreuden ja säästää rahaa, kun seuraavan kerran ostaa tuotteita. Mutta palaamassa markkinoilta tai supermarketin, me vain lataa kaikki laji jääkaapissa, ei tiedä, että tämä lähestymistapa on monia haittoja. Ensinnäkin, ei kaikki luonnon lahjat tulisi säilyttää jääkaapissa. Säästää niistä, kuten tomaatit ja perunat, alhaiset lämpötilat ovat yleensä ei-toivottuja. Toiseksi monet hedelmät ja vihannekset ei ole suositeltavaa pitää yhdessä. Tuotteiden lyhyt säilyvyysaika nopeasti tullut ylikypsiä ja alkaa tartuttaa muita. Lopuksi varastointi vihannesten laatikon jääkaapin johtaa usein siihen, että emme yksinkertaisesti unohtaa yksittäisiin hedelmiin haudattu nippua vihanneksia tai kaali päätä.

  Tänään opit järjestää varastointi vihanneksia keittiössä. Lue lisää ihanteellinen ehdot säästöjä sekä mukava ja kaunis säiliöt hedelmiä ja vihanneksia, jotka auttavat koristella sisätilojen keittiön tai ruokakomero!

  Oikeat varastointi- vihanneksia ja hedelmiä

  Alla taulukko, joka on ideaalinen ehdoista varastointi suosittuja vihanneksia ja hedelmiä aakkosjärjestyksessä. Mutta ennen kuin mennä sen, annamme joitakin yleisiä ohjeita:

  1. Ennen kuin alat tallentaa vihanneksia on suositeltavaa poistaa lehdet, jättäen vain muutaman sentin, mikä hillitsee ennenaikainen kuivuminen.
  2. Varmista, että kasvikset pakkauksella on useita reikiä ilmanvaihtoa varten (katso alla oleva taulukko - tähän sääntöön on poikkeuksia).
  3. Levitä kasvikset löyhästi jääkaapissa. Mitä lähempänä ne ovat toisiaan, joten mätänee nopeammin.
  4. Pese hedelmät ja vihannekset juuri ennen syömistä.
  5. Kivihedelmät (paitsi kirsikat), tomaatit, melonit, mangoja, avokadoja, omenat ja päärynät voidaan varastoida ympäristön olosuhteissa, joissa ne jatkavat kypsyä.
  6. Paprikat, viinirypäleet, banaanit, kaikki sitrushedelmiä ja marjoja tulee käyttää vain säilyttää jääkaapissa.
  7. Perunat, sipulit, valkosipuli ja inkivääri juuri vastaavan huonosti kosteissa jääkaapissa, jonka vuoksi alkavat mädäntyä ja muuttaa niiden makua. Niitä paras pitää lanka ja koripajukorit, puiset laatikot ja muut astiat tuuletettu huoneenlämmössä.
  8. Porkkanat ja punajuuret on suositeltavaa varastoida pesemättömin viileässä. Jos tämä jääkaappi, säiliö on suljettava suojautua kosteutta, jota nämä juuret ovat peloissaan.

  Tässä ovat paras tapa säilyttää hedelmiä ja vihanneksia kotona:

  Kätevä säilytysastiat vihanneksia keittiössä

  Koska monet hedelmät ja vihannekset voidaan säilyttää huoneenlämmössä, herää kysymys: mikä on paras pitää ne? Ihannetapauksessa säiliöt vihanneksia tulisi olla ilmanvaihto seinä eikä vie paljon tilaa. Erityiset koripajukorit tai puulaatikoissa ovat hyvä vaihtoehto, joka lisää luonnetta keittiöön ja mukavuutta. Jotkut säiliöt voivat myös olla osa keittiön kaappiin. Alla annamme 5 parhaat vaihtoehdot kuvien kera keittiön suunnittelu.

  Roikkuu hyllyt, korit ja muut säiliöt vihannekset - yksi parhaista tavoista säästää tilaa ja antaa keittiö maalaismainen mukavuutta. Ne voidaan ripustaa tai lähellä työskentelevät yläosassa, mikä tekee ruoanvalmistusta paljon kätevämpää.

  2. Wicker ja ritiläkorit vihanneksia

  Koreja vihanneksia voidaan myös ripustaa seinälle tai rakennettu keittiön kaapit. Koripajukorit luonnon materiaalia pidetään ihanteellinen tähän kuin "dyshat9raquo; ja ei ole suuria aukkoja (kuten johto), joka auttaa pitämään puhtaana keittiöön.

  Laatikot vihannekset ovat hyviä, koska ne voivat olla kätevää sisällyttää keittiön kaappiin. On huomattava, että vaikka mukava katsella, puulaatikot ei pysy riittävän ilmanvaihdon. Rei'itettyä metallia, lanka korit taata pitkän vihannekset pilaamasta.

  4. Hyllyköt tallentamiseen vihanneksia keittiössä

  Monitasoinen laatikot ja lokerot ovat toinen hyvä vuosi pieniä annoksia. Hyllyt pyörillä ja kaikki voivat olla ihanteellinen ratkaisu.

  5. Varastointi vihanneksia erityinen kaappiin

  Lopuksi varastointi vihanneksia ja hedelmiä voidaan järjestää minkä tahansa vanhan kaapin varotoimena tehneet sitä "okoshki9raquo; metalliverkko. Nämä ikkunat että ilma pääsee kiertämään, ja sinä - mitä on piilossa sisällä kunkin osaston. Katso kuva miten tällainen seistä vihannesten kädet:

  Tee laatikko vihanneksille kädet

  Jokainen meistä ennen kylmää ajatella ostaa suuren määrän perunoita mikä olisi riittänyt koko perheelle talvikaudella. Tämä johtuu siitä, että hinta niin tärkeä ainesosa meidän ruokavalio voi kasvaa kaksi kertaa tai useammin, kun ikkuna raivoaa kylmä.

  Jos yksityiskodissa ongelmia varastointiin, yksi tai muutama sata kiloa perunoita ei mitään ole, koska kellari, asunto on melko vakava ongelma. Voit pottu hyvin hoidettu eikä lahonnut on tarpeen säätää parasta ehtoja omalla parvekkeella ja keittiö.

  Sopivat olosuhteet tallentamiseksi perunoiden

  Ennen kuin laitat perunat osti laatikkoon vihanneksia talvella, että olet tehnyt omin käsin, on välttämätöntä huolellisesti valmistautua. Voit tehdä tämän, kaikki kasvikset on aseteltu ilmassa ja kuivataan kunnes se on täysin kuiva, se kestää kaksi tai kolme päivää. Kuivuus on arvioitava silmämääräisesti kokeilemalla perunat käsin.

  Optimaaliset olosuhteet varastointiin vihanneksia: lämpötila 1-5 astetta ja kosteus noin 90%.

  Perunoihin piti laatikossa on kestettävä lämpötilat vaihtelevat kahdesta viiteen asteeseen plusmerkki. Pääsy kosteuden on oltava täysin torjua, ja ilmankierto on minimaalinen. Ilmanvaihto on tehtävä siten, että ilma ei voi vain pysähtyvän ja hitaasti liikuttaa ruutuun.

  Tuotamme erilaisia ​​kokoonpano laatikot

  Tänään huomiota esitellään neljä suosituimmista ja helppo versio parveke kellareissa, että voit helposti tehdä sen itse ja säästää perunat sopivissa olosuhteissa talvella. Luoda niitä, sinun ei tarvitse olla erityisopetusta, on omistajan valtava määrä kalliita välineitä ja on laaja tietämys kokoonpanoon kylmälaitteiden.

  Joten, huomiosi esitellään ohjeita luomalla sellaiset laatikoita, joissa varastointi vihanneksia parvekkeella on mahdollista:

  1. Joustava kellari.
  2. Thermobox varastointi vihanneksia parvekkeella
  3. Puinen säilytyslaatikko.
  4. Välimuisti levyt lämpenemisen.

  Tällaiset mallit ovat suosituimpia, kätevä ja sopivin kotikäyttöön, jos aiot tehdä omiin käsiinsä. Jos todella tarvitset sitä, sitten siirtyä tutkimuksen kunkin esitteli lajikkeita ja päättää, mikä niistä lähestyy sinua paremmin, ja sinun ehdottomasti pystyä keräämään omiin käsiinsä ilman ylimääräisiä kustannuksia ja mahdollisimman laadukkaita.

  Se edustaa pehmeä kellari rakentaminen, joka on hyvin samankaltainen kuin pelkkä pussiin. Sen yläpuolella on lohkottu yksinkertaisella tiheä kangas on kansi, joka tarttuu kautta vetoketjut tai Velcro. Voit tehdä sen, sinun ei tarvitse mitään metallitöitä ja sähkötyökaluja.

  Katso video: edut joustopakkauksia

  Se on tarpeeksi saada tarvittava määrä sopivaa kangasta varten, eristävä kalvo, joka koostuu erikoismateriaaleja, läpäisemätön kylmä ja lämpöä itse, samoin kuin suljetussa vetoketju erityistä lämmöneristys. Työkalu on valmis, lyijykynäpiirros kuvioita, sakset tai veitsi leikkaus, neula ja lanka tai ompelukone.

  Lämmittimien leikata pohja ja sivuseinät, ja sitten tiukasti ommella pohjaseinämän ja pyöreä tai neliötä. Liitokset paras liima liima hartsi. Sitten kaikki verhotun päin kangas, joka on myös yksinkertaisesti ommeltu reunat.

  Yläkansi, joka on päällystetty kankaalla ommeltu hänen toista reunaa salama ja aseta yläosan meidän suunnittelu ja ompele samanlainen yksi seinä. Alaosa vetoketju ommellaan yläpäähän seinät. On myös mahdollista, ustnovit lämpömittari lämpötilan mittaamiseen säiliön sisällä. Siinä kaikki, joustava jääkaappi on täysin valmis. Sitä voidaan käyttää myös keittiössä.

  Making uunin omin käsin

  Jotta tällainen laatikko, olet jo tarvitset Lukkoseppäalan työkaluja ja muuta materiaalia. Alamme kerätä prosessi puinen sisäkehys vaneria, OSB tai DPA.

  Suunnittelu uunin vihanneksia

  He kokoontuvat muodostavat neliön tai suorakaiteen laatikko, tarvitset korkeus, leveys ja pituus. Ilmanvaihdon reiän halkaisija on kymmenestä viiteentoista senttimetriä pohjassa yksi seinä, ja vastakkaisen seinän, täsmälleen saman aukon vain kohti yläreunan seinä.

  Sitten puurunko obbivat vaahto tai muu eriste sen kehän ympärille, pohja on parempi tehdä eristyksen kahteen kerrokseen. Kiinnitä kansi pienellä verhot, ja myös eristää kaksi kerrosta. Pitäisi olla mahdollista noudattaa päiden seiniä, se on parasta käyttää kumia tiivisteiden.

  Lämpömittarikoodattuja ei häiritse lastaus vihanneksia - se voidaan asentaa laukun kansi. Nosto kansi, näet lämpötilan.

  Sitten, koko lämmittimen rakenne voidaan peittää muovia, metallia tai samaa puuta. Säädä lämpötila kuvun täytyy asentaa sininen spektri valoa ja laittaa lämpömittaria.

  Tarkastetaan säännöllisesti kuplan lämpötila tulee mukaan, kun se alittaa kaksi astetta plus-merkki, valo voi lämmittää säiliön ja nostaa astetta hyväksyttävä arvo.

  Tällainen laatikko, sekä joustava, voidaan asentaa keittiöön säilyttämään siellä vihanneksia ja muita tuotteita talvella.

  Kuten puu kellarissa koostuu kahden laatikon, välinen tyhjä tila seinien on täynnä sahanpurua. Tee se hyvin yksinkertainen ja intuitiivinen muotoilu. Ensin teet iso puinen laatikko kädet, täytä pohja sahanpuru ja asettaa rajoituksia pienemmästä puinen laatikko ei epäonnistunut alareunaan.

  Sitten laittaa alemman rakenteen ja kiinnitetty sen jälkeen kaadettiin seinien väliin sahanpuru ja vaneri sulkea niin, että ne eivät ole levinneet. Tässä kokoonpano on ohi ja puinen laatikko voidaan käyttää muihin tarkoituksiin talvella eikä vain parvekkeella, mutta myös keittiössä.

  Tee säiliö kädet on hyvin yksinkertainen ja se pystyy täysin kestämään ankaraa pakkaset, pitää perunat ennallaan. Kokoonpano prosessi alkaa luomalla pieni rakenne muodossa laatikko on valmistettu termoplastisesta jonka paksuus on vähintään kaksikymmentä millimetriä, yleisesti, mitä enemmän sen parempi.

  Joutumista hedelmän lattiaan, piironginlaatikko varustaa alahyllyn. Tämä luo vaikutus ilmatyynyn.

  Sitten se on vaippa levyt, jotka ovat hyvin tiiviisti liitetty toisiinsa. Saat puinen laatikko muovinen eriste sisällä. Kansi on myös tarpeen eristää muovi- ja tekevät siitä erittäin tiivis ja mahdollisimman ilmatiiviisti.

  Ilmanvaihdon ympärillä kehä tehdä pieniä reikiä kahdessa tai kolmessa rivissä. Joten, perunat eivät pysähtyvän ja lahoa ennenaikaisesti.

  Perunalle pysyi laadukkaampaa talvella, sinun pitäisi sekoita kaksi tai kolme kertaa kuukaudessa, vaan kerran viikossa.

  Jos sinulla on ongelmia rakentaa erityinen muotoilu tallentamiseen perunoita tai muita vihanneksia parvekkeella tai keittiössä, voit käyttää yksinkertaisia ​​mutta yhtä tehokkaita tapoja tallentaa vihanneksia.

  Yksi vaihtoehto on helppo säilyttää, on käyttää yksinkertaista puuvillaa patjan tai huopia. Avulla peruna slide täysin kääritty ylös ja erittäin hyvä säästää. Sinun tarvitsee vain sekoita silloin tällöin niin, että se ei pysähdy parvekkeelle tai keittiön.

  Toinen hyvä vaihtoehto, jota voidaan käyttää keittiössä ja parvekkeella, se on kokoontaitettava muovilaatikoita. Ne ovat erittäin kompakti, helppo koota ja purkaa, ei vie paljon tilaa. Niiden rakenne mahdollistaa niiden taittumisen päällekkäin muiden, minkä vuoksi perunat säilytetään erittäin tiiviisti ja tehokkaasti.

  Valokuva ja kuvaus: Eri varastosäiliöt

  Varastointi vihanneksia talvella parvekkeella: kellari, kaappiuunissa

  Huolimatta siitä, että talvella on joitakin vaikeuksia kannalta säilyttämisen joidenkin tuotteiden oikea lähestymistapa, sinulla on oikeus useita vaihtoehtoja käsitellä mahdollisia ongelmia. Lämmin säilytyslaatikot vihanneksia parvekkeella asunnoissa on pitkään ollut yleistä keskuudessa kansalaisillemme.

  Perinteitä varastoimaan perunoita ja muut hedelmät ja vihannekset (omenat, porkkanat, punajuuret), ja hillopurkit hapankaalin ja muiden säilyttämistä kotona meillä - hyvin pitkään. Isovanhemmat oli tehnyt niin joka vuosi siitä lähtien, sikäli kuin volyymi varastot kerättyä talven määritelty monin tavoin, ellei selviytymistä, niin ainakin, tehotaso. Tänään - aivan eri aikoina, ja suurin osa tuotteista saatavilla supermarketeissa. Kuitenkin perinne ainutlaatuisia kotitekoisia "kasvi store" ei mene pois, vaikka, ja on tullut paljon vähemmän suosittu kuin ennen.

  Nykyään useimmat ihmiset elävät asunnoissa, eikä kylässä taloa kuin ennen. Näin ollen varastointiolosuhteet tänään - paljon enemmän rajoitettu verrattuna niihin, jotka olivat latoja kylässä. Vaihtoehdot eivät ole monta, ja yksi yleisimmistä on kellarissa varastointiin vihanneksia parvekkeella.

  Syitä monet ihmiset rakastavat luoda varantoja - hyvin erilaisia. Tässä muutamia niistä:

  • Luottamus siihen, että kasvatettu vuodetta kotimaassaan - paljon parempia tuloksia puhtauden ja ekologian.
  • Halvemmalla vihanneksia joka voi ostaa maanviljelijöiden markkinat syksyllä, mutta ei mennä aina silloin paikallinen supermarket.
  • Joku on ystäviä tai sukulaisia ​​kylissä tai ottaa oma loma / loma-asunnon, joka ajoittain "tarjonta" luonnon lahjat: perunat, kaali, punajuuret, paprikat, saumaus ja niin edelleen. Kaikki tämä on säilytettävä jonnekin.

  Useimmat parvekkeet ja lasitus monikerroksisissa rakennuksissa ei kuumenneta. Joten sinun täytyy löytää ulospääsyä tilanteesta, luoda vankka "jääkaappi", joka auttaa pitämään sato, estäen jäädyttäminen kylmässä ja asianmukaisessa säilytyslämpötila. Kuitenkin lisäksi, todellinen lämpötila ja suunnittelun kylmälaatikossa parvekkeella kylmä, kannattaa harkita monia muita asioita.

  Tässä on useita ehtoja, jotka ovat välttämättömiä onnistuneen säilyttämiseen sisällön myöhemmin:

  • Jos haluat tallentaa talvi kasviksia (perunaa, porkkanaa, kaalia ja enemmän), ne olisi kerättävä asianmukaisesti. Olisi kerättävä kuivalla säällä.
  • Tämän jälkeen sato makuulle kuivassa paikassa.
  • Välttää altistumista auringonvalolle.
  • On tärkeää lajitella ulkoisia vaurioita ja vahingoittuneen aineiston. Muuten kaikki ponnistelut luoda laatikko perunoiden parvekkeella voi olla turhaa: tämä sato on yksinkertaisesti kadonnut.

  Vihje! Joka tapauksessa, varastointi on tarjottava laadukkaita ilmanvaihto: pääsy ja ilmankierto pidentävät "elinikä" sadon.

  Muuten, on toinen tärkeä edellytys. Tämä on varmistaa asianmukainen kosteustaso, jonka on oltava pieni, enintään 50%.

  Suunnittelun, kaikki tällaiset järjestelmät on jaettu 2 pääryhmään:

  1. Joustava Lämmitys varastointikansiot vihanneksia. He epämääräisesti muistuttavat suuri lämmin pussi, perusteella tehdyt tekstiili. Termomeshka selkeä etu on, että lopussa talvikauden se voidaan taittaa, mikä säästää paljon tilaa.
  2. Termolaatikot, jotka muodostavat kiinteä rakenne, joka on valmistettu tietyn materiaalin. Useimmiten käytetään puun (aluksella, vaneri, OSB-levyt, jne.).

  Cache vanhasta jääkaapin

  Lisäksi, eri paikoissa luokitellaan riippuen materiaalista, josta ne on valmistettu (puuta, vedenpitävä kestävä kangas, muovi, jossa on metallirunko), sekä siitä, onko tällainen lämmitys varastointia tai ei. Tilavuus ne voivat myös olla erilaisia, joskus ne ovat erilaisia ​​hylly (vaakasuoraan tai pystysuoraan).

  Vihje! Ylimääräisiä mukavuutta ja käytön vapaata tilaa ylhäältä tällaisia ​​säiliöitä on tehnyt Winter penkki ja joskus - jopa pieni sohva, kesä jotka toimivat penkkejä missä istua ja levätä.

  Mitä rakenteisiin ilman ylimääräisiä sähkölämmitys, se on parasta käyttää niitä paikoissa, joissa ei ole suoraa kosketusta pakkasilmaa. Toisin sanoen, puhumme kuistia, yhteinen käytävillä, lasitetut parvekkeet ja niin edelleen. Vaikka jotkut suljettu parveke on parempi asentaa lämmitetty lämmin laatikko, edullisesti varustettu termostaatilla. Kiitos jälkimmäisen, sinulla on mahdollisuus säätää ilman lämpötilaa sisällä. Rajat vaihtelevat, esimerkiksi 0-10 astetta, riippuen siitä, mitä tuotteita aiot tallentaa sinne. Kulutuksen taso sähkön heiltä vastaavasti myös erilainen. Joka tapauksessa, se on luotettavampi, kasvikset tässä Lara ei jäädy, ja pankit hapankaalin tai Marinoidut sienet - eivät räjähtää kylmältä.

  Pidä vihanneksia parvekkeella talvella se on mahdollista ja joustava säiliö, joka on epämääräisesti muistuttaa suuren laukun tai repun. Tällaiset mallit ovat hyvin käytännöllisiä, koska, kuten jo mainittiin, ne voidaan poistaa tai siirtää väliaikaisesti tarvittaessa. Joissakin malleissa on varustettu termostaatti. Toisaalta, voit tehdä laatikko vihanneksia parvekkeella omin käsin, mikä ei ole totta pehmeää pussien, joka useimmissa tapauksissa suorittaa teollista tavalla. Nämä asiat ovat yleensä parempi ostaa varastoon kuin tehdä itse. Kun kaikki käytännöllisyys pussin, termospullo ei tehdä ottomaanien, sohva tai istuin. Joten, kaikenlaiset rakenteilla on omat etunsa ja haittansa. Jokainen valitsee oman, joka perustuu niiden edellytykset ja vaatimukset.

  Siitä, mitä lämpötilaa kestävät vastaavia malleja. Kaikki riippuu joukko perusteita, kuten miten kasvis eristetty kaappi, onko sillä lisäeristys, jos parveke on auki tai kiinni, ja niin edelleen. Joka tapauksessa on parempi olla varastoida tuotteita lämpötilassa -30 ° C tai alle. Muuten, tämä suositus koskee myös eristys, koska liian lämmin sää, perunat ja vihannekset voivat olla alaisia ​​vaurioita. On toivottavaa, että kellarin seinät ovat ohuita ja ei suorita toimintaa isotermi ja positiivinen lämpötiloissa.

  voit tehdä laatikko perunoita parvekkeella omin käsin, ilman kieltänyt sitä ulkopuolisilta asiantuntijoilta haluttaessa. Yksinkertaisin muotoilu ei ole varustettu lämmön ja sähkön. Ennen siirtymistä yksityiskohtaisemmat vaiheittaiset ohjeet, on tarpeen yleensä harkita liittyvien tärkeimpien suositusten valmistukseen, asennukseen ja sijoituspaikan valinta.

  Niissä tapauksissa, kun olet ylpeä omistaja melko tilava parveke tai loggia, ja jos aiot säilyttää vihanneksia joka talvi, on järkevää ajatella luoda kestäviä paikallaan kellari, joka voi kestää useita vuosia.

  Suositus! Joissakin tapauksissa voit käyttää materiaaleja käsillä, sekä jäänteet laudat tai vaneri, jotka ovat noin mökillä tai autotallissa.

  Olisi huolehdittava perunoita (tai muita vihanneksia) ei joudu kosketuksiin tiili, betoni ja muut sen kaltaiset aineet, sillä se voi aiheuttaa hajoamista ja siten pilaantumista. Tätä varten ja sivupinnat, ja "kerros" talvisäilövalmisteluja laatikko on lohkottu muiden materiaalien kanssa. Mikä parasta, jos se on puuta.

  Niissä tapauksissa, kun on kyse siitä, Hruštšov tai muun vastaavan majoituksen parvekkeella pieni alue, voit tehdä kontti pystykuormituksessa. Kansi siten voidaan edelleen lämmittää, koska se on kautta suurin lämpöhäviö voi tapahtua. Vaihtoehtoisesti, se voi olla valmis sisältä folio, tai vain kattaa kannen mitä tahansa materiaalia, kuten huopa, huopa, vanha takki ja niin edelleen.

  Kuten näemme, vaihtoehtoja tehdä laatikon tallentamiseen perunoita talvella parvekkeella käsillään - paljon. Keskittyä yhteen niistä, joka voi olla kaikkein monipuolisin ja mennä lähes mihin tahansa asunnossa. Joten, me luettelo tärkeimmistä vaiheista omaan tuotantoon:

  1. Ensimmäinen askel on huolellisesti mitata tilaan parvekkeella. Tämä auttaa ymmärtämään, mitä sinulla on vaihtoehtoja ja varmistaa, että siinä voidaan valmistaa tiettyä rakennetta näytteen ja kokoja.
  2. Yritä suunnitella kaiken niin, että syvyys kellarissa enintään 0,7 metriä. Muuten (pystysuoraan kuormitus), kasviuute tai tölkit, siitä tulee ratkaista saumaus. Erityisesti - aivan alhaalta. Kapasiteetti, joka tapauksessa, on oltava "sisältö" riittää kunnon tilavuus.
  3. Valmistautua laudat alustaan, sekä vaneri, lastulevy tai MPS verhous seinät tulevaisuudessa. Mukaan välttää syntymistä ja leviämistä hometta ja homeen tulevaisuudessa, peitä ne lakalla tai erityinen yhdiste. Kuivaamisen jälkeen maahan merkitsemään leikata.
  4. Yhteensä, pitäisi olla 4 teline, joka määrittää korkeus laatikon, sekä 12 vaakatasossa (2 kummallekin pinnalle, mukaan lukien kansi).
  5. Kun nauloja tai ruuveja rakentavat kehykset kuljettavat sekä säiliön ja kannen, joka kattaa sen.
  6. Sitten ottaa levyn materiaalia, joka on valmistettu te olettaa, että tämä vaneri, ja leikkaa sen pintaan 2 kummallakin pinnalla on rakenne: cap, pää- ja sivuseinät sekä päivän. Sisäarkkipari siis oltava vähintään 100 mm. kussakin tasossa.
  7. Leikattiin eriste (vaahtomuovia tai paisutettu polystyreeni), paneelit kannen 6, ala-, etu- ja takaseinät, vastaavasti. Vaihtoehtoisesti, kivi voidaan käyttää (mineraali) villa. Edullisesti, siten, että mineraalivilla on riittävän tiheä. Varmista kaikki obsheyte luuranko arkkia vaneria. Tekaistaan ​​kansi seuraavat samaa tekniikkaa.
  8. Silmukka voidaan käyttää kiinnittämiseen kannen. Toisaalta, oletetaan, että se oli vain vuokrattu.
  9. Lopuksi ulkopuolelta voidaan käsitellä sai lämpimän laatikko erityisellä lakalla. Se auttaa pitämään puun ilman kosteudelta.

  Joten hän valmisti kaappi. On huomattava, että lopullinen kokoonpano koko rakenne on parempi tuottaa jo parvekkeella. Muuten voi käydä niin, että se ei yksinkertaisesti sovi parvekkeen oven tai ikkunan.

  Asianmukaisesta varastoinnista vihanneksia parvekkeella talvella olettaa läsnäolo hyvän mikroilmaston. Ensinnäkin, voit tehdä pieniä reikiä tai ajoittain auki kellariin. Toiseksi on mahdollista tehdä yksinkertainen "lämmitys" järjestelmään. Doing vieressä kattaa pieneen rakoon, voit tarvittaessa (esim, jos jyrkkä pudotus lämpötila kadulla) esittää hehkulamput, niin sanottu "siirrettävyyden". Yksi Moina lamppu, esimerkiksi, 100 wattia, on riittävä saamaan aikaan ylimääräistä lämmitys sisällä. Aloita sen parvekkeella, voit käyttää tavallista laajennus. Kytkin on asennettava sisälle asuntoon, joten et tarvitse joka kerta mennä kylmä parveke tai Loggia.

  Vihje! Vaihtoehtoisesti voit käyttää vanhaa työelämän ulkopuolella jääkaappi. Tässäkin tilassa sillä on hyvät eristysominaisuudet. Lisäksi hän on jo toimiva ovi. Voit myös hakea muunnettu vanhat huonekalut tai pakkausta tiiviin vaahdon.

  Sinä vain sytyttää valoa, ei muuta. Suunnittelu - hyvin yksinkertainen, mutta samalla se on melko tehokas. Yksikin lamppu riittää varmistamaan, että kasvikset ovat jäätyneet laatikon sisällä. Sitä paitsi, et voi kytkeä lamppu pysyvästi. Anna sen käydä muutaman tunnin, ja sitten voit poistaa sen. On mahdollista sisällyttää erityisesti ja yöllä, kun ulkolämpötila laskee merkittävästi.

  Suuri "laatikko" voidaan jakaa osiin

  Sähkön kulutus, edellyttäen, että valo loistaa (ja siten lämmittää sisätilan parvekelaatikon) muuttuvasti enintään kohtuullisina. Mutta tiedät varmasti, että kaikki ne tässä uunissa vihannekset, perunat, porkkanat, kaali, paprika, punajuuret ja muut, on ensinnäkin kuiva, ja toisaalta ne eivät jäädy. Jos sähkönkulutus ei häiritse sinua, niin siellä on vaihtoehto sijasta (tai molemmat) hehkulamppu ja käyttää säännöllistä hiustenkuivaaja. Sen lisäksi, että se lämmittää paljon vahvempi ja pumput kuumaa ilmaa paljon nopeammin. Lisäksi, se voi olla myös kauko-ohjata huoneeseen.

  On tärkeää ymmärtää! Käytettäessä valoja tai sähkölaitteiden olisi erityistä huomiota turvallisuuskysymyksiin.

  Antaa lisää lämmöneristyksen tapauksessa erityisen vakavia pakkaset voivat lisälämpöeristeenä, koteloitu parveke "kellarissa" huopia tai raskas vaatetus. Kyllä, ja sitä ei tulisi laittaa kylmään betoniparvekkeeseen laatta, ja arkki lastulevystä paksu, tiivis vaahto ja muut vastaavat pinnat. Vaihtoehtoisesti on mahdollista asentaa lämpömittari anturilla sisäpuolella kieltä. Näin voit hallita sisälämpötilaa. Nämä ovat mielenkiintoisia, mutta samaan aikaan, yksinkertaisia ​​ideoita, jokainen voi käyttää. Tärkeintä - olla fiksu eikä pelkää ratkaista tehtäviä. Kaikki tämä auttaa pitämään sato kevääseen turvallisia.

  Valokuva esimerkkejä siitä, mitä voi olla laatikon jääkaappiin vihanneksia parvekkeella. Klikkaa nähdäksesi suurempi kuva:

  Useimmat ihmiset, jotka synnyttävät mökin itse, on hyvin tietoinen siitä, että se on paitsi työpaikka ja viljely sadon, mutta kaikkein kulmat jossa voit rentoutua kaupungin hälinästä ja nauttia kauniista näkymistä luonnon ja maan.

  Luonnonvaraisia ​​eläimiä ja lintuja, jotka elävät luonnossa, ei voi luottaa siihen, että talvella se joku auttaa heitä kuinka heidän kesyjä "veljensä".

  Jokainen meistä rakastaa kauniisti sisustettu sisustus. Tämä sitoumus on erityisen kysyntää jos sisustusratkaisuja vaikuta hyvän mielen ja ilon meidän rakkaitaan.

  Jokainen tunnollinen omistajan täytyy huolehtia mukavasti heidän lemmikki, ohjaa kuuluisa lainaus "Pikku prinssi": "Me olemme vastuussa niille, jotka ovat kesytetty."

  Ennemmin tai myöhemmin, ennen kuin suurin osa meistä on edessään tehtävä ostaa uusia huonekaluja, kuten tuolit. Samalla, se ei aina järkevää ostaa uusia huonekaluja riittävän korkeat hinnat, koska voimme palauttaa vanhat tuolit.

  • Projektista
  • mainostajat
  • palaute
  • Sivukartta

  Lainaus tietojen on sallittua vain silloin, kun määritetään aktiivinen indeksoitava ansioksi.

  Kukkalaatikot, puiset

  Miten tehdä laatikon kukkia omin käsin?

  Jos haluat tehdä laatikko kukkia omin käsin, sinun on ensin varmistaa, että käytettävissä oli kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut. Koska sopiva ratkaisu hyväksi, tietenkin, puuta. Koko ja muoto voi poimia oman, nämä muuttujat riippuvat paitsi mieltymysten, mutta myös sijainnin rakenteen.

  Valmistamiseksi, materiaalit ja työkalut

  Jotta laatikko kukkia omin käsin, tarvitaan sähköinen saha, höylä, mylly, vasara, neliö, ruuvimeisseli, mittanauha ja pihdit. Puutteessa palapelin, voit käyttää sahaa. Kuitenkin, työtä tässä tapauksessa tuottaa hieman monimutkaisempi, ja prosessi on pidempi. Suunnittelun valitaan riippuen saatavilla on asianmukaiset laitteet, mikäli joutuvat työskentelemään manuaalisesti, helpoin tapa olisi tehdä yksinkertainen suorakulmainen tai neliö laatikko. Kun taas jos on käytettävissä sähköinen väline, sen avulla voit tehdä mitään malleja. Laatikko kukkia kädet voidaan valmistaa paloja OSB Vanerilevyjen, ja erilaisia ​​kiskot ja levyt. Paksuus jälkimmäisen tulee olla yhtä suuri kuin 10 mm ja enemmän. Hoitamiseksi pinnan ja suojaavat materiaalia kielteistä vaikutusta hyönteisten ja mikro-organismeja olisi valmistella antiseptinen koostumus. Puu näyttävät paremmilta, jos se hoitaa tahrat, mutta istuvuus ja muita väritys muotoilua. Kiinnitys osat voidaan puhdistaa avulla ruuveja, nauloja tai liimaa. Usein ohjatun käytetään vain kaksi kiinnitystapa.

  laatikko valmistustekniikka kukkia

  Jos päätät tehdä laatikko kukkia omin käsin, ensimmäinen askel on käyttää hallituksen leveys on 20 cm. Heistä tulee sahauksen, se on kolme pitkää elementti, joka menee sivuun ja alhaalla. Kun taas kaksi muuta käytetään päät. Viimeinen olisi hieman leveämpi kuin pohja. Ero tulee olemaan paksuus sivuseinämän. Tiedot voidaan käsitellä koneeseen ja sitten suuri hiekkapaperilla. Reunoja pitkin reikien täytyy porata, 4 on sijoitettava lopussa aihiot, kun taas muut kolme - puolella.

  Ominaisuuksista kokoonpanon

  Kun valmistetaan parveke kukkalaatikot omin käsin, että koottaessa sivut ja pohja tarve käyttää ruuveja, joiden pituus vastaa 50 millimetriä. Vasta sitten voit alkaa asentaa päätykappaleet. Jälkeen kukka säiliö kootaan, pinta voidaan hioa, käyttäen tietojen käsittely hienolla hiekkapaperilla. Puinen laatikko on kyllästetty viimeisessä vaiheessa avulla antiseptisen koostumuksen, ei pidä unohtaa, joko yhdelle puolelle, kun taas ulkopuolella tuote voidaan päällystää tahra, on täydellinen tähän tarkoitukseen ja emali tai lakka.

  Making kukkalaatikot trukkilavalta

  Parveke kukkalaatikot omin käsin voidaan tehdä lavoja. Voit tehdä tämän, sinun täytyy purkaa vanhaa kantaa osiin, ja nauhat pitäisi huolellisesti urkkia käyttämällä naula ulosvetäjällä. Mitä kiinnittimet, poista ne pihdeillä on tarpeen. Jos on käytettävissä vahingoittuneet ja mätä säleet, ne on poistettava. Yleensä näistä tuotteista on noin kymmenen sopiva levyt. Puun täytyy leikata haluttuun kokoon, sitten puhdistaa käyttäen hioma hiekkapaperilla. Seuraavassa vaiheessa voit koota ylärungon ja alapohjan. Nämä kaksi osaa on kiinnitettävä sivupaneelit, tämä tulisi käyttää nauloja. Koristeita auttaa naamioida nivelet. Nyt isäntä voi aloittaa viimeistelytyöt käyttää maaleissa ja lakoissa.

  Jos päätät tehdä puinen laatikko kukkia omin käsin, ulkopinta voidaan suunnitella avulla puun Spili. Se voi olla paksu oksat tai levyt, jotka näyttävät aitaa. Alareunassa tarvetta vahvistaa jalat, mikä olisi baareja. Näin saadaan ilmanvaihto ja puun hyvässä kunnossa.

  Kukkia tulee sijoittaa muovi- ruukkuihin, mutta vaihtoehtoisesti istutus kasvien suoraan itse laatikon voidaan käyttää. Pre-tarpeen luoda pohjalle elokuvan tehtyään sitä valuu.

  Vaihtoehtoisessa suoritusmuodossa laatikon valmistus

  Ennen kuin teet laatikko kukkien omin käsin, päällikön on huolellisesti lähestyä kysymystä materiaalin valinta. Lattialaudassa, jonka leveys on yhtä suuri kuin 10 cm, voidaan käyttää sitä. Suorittamiseksi työ edellyttää samoja materiaaleja. Valitsemalla kontin korkeutta, voit valita parametrin suuruus on 40 senttimetriä. Sen jälkeen, kun levyt on liitetty yhteen nurkissa voidaan asettaa baaria. Jos aiot istuttaa sellaisessa laatikoissa viiniköynnökset, sitten he tarvitsevat tukea. Tätä varten kapeat tangot pitäisi leikata, ja sitten kaataa verkkoon, jotka on kiinnitetty laatikkoon jo päättynyt sisäpuolella.

  Ne, mestarit, jotka haluavat tehdä laatikot kukkia omin käsin tehty puusta, on välttämätöntä miettiä jokainen yksityiskohta, erityisesti suhteessa kestävyyteen rakenteen. Jos käytät huonolaatuisia kuivattua puuta, kun taas rakennus muuttaa alkuperäistä lineaarinen ulottuvuus. Siksi on tärkeää paitsi noudattaa tekniikkaa työn, mutta myös valita hyvää kamaa. Näytettä voidaan käyttää materiaalina kaiken, mitä voi löytää hänen autotallissa tai suojaan. Vanhoista paloja arjen voi olla myös jotain hyvin mielenkiintoista. Sinun täytyy kuitenkin huolehtia kasvien mukavuutta.

  Kukkalaatikot - täydellinen koristelu kodin ja puutarhan

  Tähän mennessä jokainen puutarhuri (amatööri tai ammattilainen), haluaisin kääntää sivuston osaksi taideteosta. Onneksi Venäjän markkinoilla on kaikki mitä tarvitset tätä. Tietenkään kukaan torppa ei ole ilman väriä. Ne täyttävät ilman ihana tuoksut ja kauneuden aikaan kukinnan miellyttää jokaiseen kotitalouteen.

  Kukkalaatikot omin käsin

  Mutta ajan kuluessa, herää kysymys, missä ovat kaikki samaa on parempi istuttaa kukkia. Ensinnäkin on syytä määrittää paikan sijainti hoitopaikkoja. Toiseksi valita oikea kukkalaatikot. Mikä parasta, jos he voivat tehdä käsillään, koska ne eivät aina sovi laatikot ostettu muoto, koko, tyyli.

  Esimerkiksi sivuston jo varattu koko alueen istutus, tai rakennuksen, ja niin haluamme rakentaa yhden kukan. Voit tehdä tämän, voit rakentaa tavallisen kukka putki, joka ei vaadi suuria menoeriä ja ei vie paljon aikaa valmistaa.

  1. Meidän täytyy ottaa normaalin hallituksen ja leikataan tällaisia ​​fragmentteja, riippuen siitä millä korkeudella on amme. Kytke ne yhdessä ruuveja tai nauloja.
  2. Tämän jälkeen, sinun täytyy ottaa vaneri- ja pohjaan toimenpiteen, leikattu, ja myös kiinnitetty altaaseen. Luotettavan, pitkäaikaisen käytön, on suositeltavaa sitoa köyden ja voitele akrylaattilakkaa.
  3. Myös helpottaa liikkumista kukkatarha toiseen paikkaan, voit korjata kahvat sivuilla. Amme valmis.

  Se etu, että tällainen kukkalaatikot on se, että kun siirron kasvit eivät kuole auringossa, koska amme voidaan siirtää tenyok; ne kasvit, jotka haalistunut vedä takapihalle ja kukinta siirtyä etualalle.

  Hedge laatikot kukkia

  Suurten yksityisten tonttien very nice näyttäisi suojaukset. On tarpeen rakentaa sellainen määrä altaita, jotka sopivat pituus aita, ja järjestämällä ne peräkkäin, kylvää reheviä kasveja samaa tyyppiä.

  Voit myös rakentaa hylly vihreät, joka on ylpeä paikan keittiössä. Myöhemmin se on helppo minun hyllyllä huonekasvit. Valmistukseen levyt tarvitaan, ruuveja, nauloja, liimaa. Ensin täytyy tehdä tavanomainen pitkän laatikon kukkia, ilman top. Sitten ottaa hallituksen ja leikkaa irti hänen kolme reikää (potti), ja kiinnitä täytyy tehdä laatikko, jotta ruukut itse olivat piilossa laatikon sisällä. Ulkopuoli kuomuboksi seoksen kanssa pellavaöljyä ja lakka perustuva öljyn kolme kerrosta.

  Tällaiset laatikot ovat hyvät, että tarvittaessa voidaan ottaa ulos raittiiseen ilmaan tai auringossa, jos talo ei ole tarpeeksi auringonvaloa, joka on tulevaisuuden kannalta olennaista zeleni.V, ruukut kättelyssä, saat sen ja istuttaa ne kukat.

  Laatikot kukkia ikkunalaudalla

  Enenevässä määrin maa taloa rakennettu kukkalaatikot ikkunoille. Saat ikkunalaudat, joka on harhaa, se on parasta tehdä kolmion kiilat ja kiinnitä ne ympäri kehä ikkunalaudalle. Kukka-asetelma näyttävät paremmilta, ja itse kotelo kunnolla napsahtaa paikalleen.

  Jos ikkuna ei suunnitella ikkunalaudalle, laatikot on ripustettu tavanomaisilla koukuilla tai metalli suluissa. Niitä myydään missä tahansa rakennuksessa supermarketeissa. On tarpeen täyttää laatikoita maan ja istutettu kasveja. Maaperä olisi täyttää 2/3, kuten sateessa se pestään pois, ja siinä synnytti juuret kukkia. Yleensä tällaisissa ruukkuihin etualalla laittaa kasveja, joka tulevaisuudessa kattaa itse kotelo. Ja toinen rivi on täynnä reheviä ja pieniä kukkia. Mitä kiinteämpää kasvi istutetaan, kauniimpi se näyttää koostumus kukinnan aikana.

  Tietenkin kaikki nämä rakenteet sopivat täydellisesti sisälle jonkin sisäkenttä. Sen ominaisuuksien mukaan, heillä on muita etuja:

  - perusteella koko, kukkalaatikot Se ei vaadi paljon kentällä. Jos tilaa on rajoitetusti, laatikot sijoitetaan hyvin ympäri taloa.

  - laatikot, porealtaat ja ruukut voi rakentaa mitään koostumuksesta riippuen tuulella tai toiveita.

  - Se ei vaadi ylimääräisiä hoitoa. Ei tarvitse ruohoa, irtomaata ja käsittely kuivattuja lehtiä kukka on paljon helpompaa, koska he eivät tarvitse kumartua alhainen.

  - voit valmistaa sekoitus turpeella, hiekka, kevytsoran ja täytä laatikot, kun taas tavalliselle maahan löytää oikea keskittyvät erilaisia ​​kukkia se on hyvin vaikeaa.

  - kukka-asetelmia voidaan luotettavasti suojata tuholaisia ​​ja tauteja

  - Jos puutarhassa on kaikenlaisia ​​asioita, kuten luukku viemäriverkostoon, se voi helposti peittää kylpyamme tai kukkalaatikot.

  Puiset laatikot kukkia. Mestarikurssi.

  Yksinkertainen rakenne vertikaalisen puutarhan pinottavien puulaatikot kasveille. Nämä laatikot on valmistettu helposti ja muuttaa pienen tyhjän avaruuden kaunis puutarha. Voit käyttää näitä laatikoita kukkia, mutta voit alle yrtit ja joitakin vihanneksia.

  Jotta puulaatikko kukkia, tarvitset:

  pohja laatikot tehdään tämän aluksella.

  Koska linjan 50 x 200 mm valmistettu puolin laatikot. On mahdollista käyttää 50 x 250 mm tai 50 x 300 mm, jotta laajempi laatikoita, tai 50 x 150 on kapea.

  Edessä, takana ja pohja laatikon sivut ihanteellinen kuiva viipaloitu kuusi koko on 20 x 90 mm. Voidaan käyttää tavanomaisia ​​levyt 50 x 100 mm, - sen jälkeen laatikko on vahvempi ja halvempaa.

  Jos vertikaalinen puutarha asennetaan huoneen edullinen ruostumattomasta teräksestä. Tavanomainen Teräs on halvempaa, ja tulos on huonompi, mutta ruostumaton teräs, kun otetaan huomioon sisä- yleensä edullisia.

  Metalliverkko, pohjalle asetettujen laatikon, estää kalvon rikkoutumisen painon alla märkä maa, ja näin ollen hyvin drenazhiruet.

  Kalvo on kiinnitetty nitoja laatikon sisällä suojaamaan puuta kosteudelta.

  → pyörösaha

  kokoaminen puuhäkit opas

  Tämä projekti on pystysuora puutarha on erittäin joustava ja se voi olla eri kokoisia ja kokoonpanoissa. Voit tehdä näitä laatikoita jopa 2 metriä pitkä ja niin syvä, miten haluat. Suunnittele postilaatikoita ja haluttuun muotoon, joka sopii parhaiten tilaa, mutta älä unohda huomattava paino kosteaa maata. Mieti tarkkaan layout, niin miten tehdä laatikon kukkia on helppoa, mutta paljon vaikeampi muuttaa.

  Ensimmäinen tiedosto pois levyt 50 x 200 mm yksi pitkän laatikot. Jiirisirkkeli sopii tähän tehtävään täydellisesti, mutta tarpeeksi ja tavallista pyörösaha.

  Sahataan lankku 50 x 100 x 20 mm ja 90 mm pyörösaha.

  Vaihe 4: Pre-poraus

  Välttää mahdollisuus jakaa puun, Poraa maahan ruuvaamalla ruuvit.

  Vaihe 5: Kiinnitä alempi levy 20 * 90 mm levyt 50 * 100 mm

  Alkaa kerätä laatikko ruuvaamalla ruuvit alalautojen 20 * 90 mm levyt 50 * 100 mm. Lankut 20 * 90 mm pitäisi sojottaa ulos molemmin puolin 50 mm tehdä tilaa aluksella 50 * 200 mm.

  Vaihe 6: Kiinnitä lauta 50 * 200 mm

  Ruuvaaminen aluksella 20 * 90 mm laudat 50 * 200 mm käyttämällä säännöllisesti kolmion varmistaa, että kaikki kääntyy pois suorakulmainen.

  Vaihe 7: Leikkaa Metalliverkko

  Leikata suorakulmainen pala verkkokudoksen, koko laatikon pohjalle. Tee ura luoda kourun lautojen 50 * 100 mm: n laatikon pohjalle.

  Vaihe 8: Asenna Metalliverkko

  Aseta seulaverkkovälineet pohjassa laatikon ja kiinnitä se levyt nitoja 50 * 100 mm.

  Vaihe 9: Aseta muovikalvo

  Leikkaa haluttu koko kalvon ja liittää se nitoa seinissä laatikon.

  Vaihe 10: Suorita tyhjennysaukot

  Ruuvimeisselillä tehdä salaojitus reikiä peittävä kalvo katuojaan seulaverkkovälineet.

  Vaihe 11: Täytä ja asentaa.

  Täytä laatikot maaperän ja istuttaa kasvi. Laita laatikot mukaisesti asettelu keksi pystysuora puutarha.

  Laatikot kylpyhuoneessa

  Miten valita toimiva laatikko kylpyhuoneeseen

  Kylpyhuone jokaisessa asunnossa on erilaisia ​​toimintoja. Tämä on ensisijaisesti paikka päivittäin hygienia, toinen ja kolmas - tallentamiseksi likaista pyykkiä ja varastointi kotitalouksien kemikaaleja. On tärkeää sijoittaa harmonisesti samassa tilassa kylpyhuoneen laatikot vaatteiden ja saniteettilaitteiden.

  Joukko huonekalut kylpyhuoneen

  Miten valita toimiva laatikko kylpy

  Kylpyhuonekalusteet on niin paljon. Kuulokkeet, yksittäiset jousitus ja lattiaelementit koot tarkoitettu valtavia tiloja ja vastavuoroisesti wc. Tahansa väriaineet, tyypit, jotka koostuvat kokonaan tai budjetin sovelluksessa. Mitä kriteereitä olisi noudatettava Valintaruudussa kylpyhuoneeseen?

  Asennettu laatikot kylpyhuoneessa

  • roikkuu kaapin;
  • lattia kaappi;
  • penaali;
  • hyllyt;
  • yöpöytä;
  • pyykkikori;
  • sisäänrakennettu vaatekaappi;
  • järjestäjät.

  Mietitäänpä kullekin erikseen.

  1. Seinäkaappi - korvaamaton huonekaluja pienissä tiloissa, joissa tiiviisti käytössä lattiapintaa. Täydellinen varastointiin puhtaat pyyhkeet, kodin kemikaalien, henkilökohtaisen hygienian tuotteisiin. Kaapin ovet saranoitu tai liukuva, mikä on tärkeää myös täpötäydessä huoneessa. Ulkona oveen voidaan integroida peili. Korkeus vahvistamisen tällaisen huonekalut suunnitelma, jossa keskitytään kätevästi perheenjäseniä.
  2. Allaskaapin - vaikea yhdistää ripustuselementit huonekaluja. Usein komodnogo, hyllyt tai sekamuotoinen. Sen pitäisi olla laatikko tallentaa likaista pyykkiä, samoin kuin kodin kemikaalit ja terveys puhdistus huoneiston. Henkilökohtainen hygienia kohteita perheenjäsenet voidaan sijoittaa yläpintaan kaapin työtaso erityisissä järjestäjä.
  3. Vaahto kylpyhuone - on paras ratkaisu kapeat kylpyhuonetta, jossa huonekaluja ei menetä työtilat kasvun vuoksi piirustuksessa. Toiminnallisuus on sama kuin ulkokalusteet, lisäbonus voidaan integroida peili ja hyllyt tallentamiseen hammasharjoja, hammastahnat, partateriä kaapin ovet ja poissa näkyvistä.
  4. Teline - käytännössä sama kynä, jossa on hyvä ilmanvaihto ja helposti hyllyt. Eduista - ilmatilan ja vähemmän traumaattinen. Niistä miinuksia - täydellinen näkyvyys kaapin sisällöstä.
  5. Yöpöytä laatikoilla rakennettu kylpyhuoneen altaan alta. Suuri ratkaisu säästää tilaa. Koska hanoihin se on vaikea järjestää tilaa. Tällöin avuksi erilaisia ​​järjestäjät, jotka voidaan sijoittaa seinille kaapin sisälle ja saranaovea kaapit.
  6. Pyykkikori - voi olla itsenäinen osa ja yhdistettynä sisustus, tai olla järjestäjä muiden kylpyhuonekalusteet. Suuri ja syvä punokset suunniteltu tallentamaan likaista pyykkiä, pk - varastointiin pyyhkeitä ja kylpytakit.
  7. Sisäänrakennettu (tai salainen) vaatekaappi kerätään paikallisesti tai mukautettu tätä tarkoitusta varten, kynä tapauksissa, jos kylpyhuoneessa on muotoilu kapealla. Jotta voidaan tehokkaasti käyttää tilaa uraseinä täydentää hyllyt, laatikot, saranaovet. Sisempi kaappiin koko ja sen toimivuus riippuu koosta alkuperäisen markkinarako. Joka tapauksessa tämä on järkevä ratkaisu optimoida tilan kylpyhuoneet.
  8. Järjestäjät - ihana avustaja tilaus- ja jakamiseen paikoilleen kaikki tarvittavat kohdat liittyvät kylpyhuoneeseen. Korit, laatikot, henkarit, pieniä hyllyjä, mukin pidikkeet, teipattu, ja muut variantit järjestäjät pystyvät toimivin tapa järjestää paikallinen tallennuspaikka Kylpyhuonetarvikkeiden muut keinot, varsinkin jos sitä käytetään yhdessä muiden tyyppisiä huonekaluja.

  Kontit pesussa

  Kylpyhuone - paikka korkea kosteus

  Erityistä huomiota valittaessa kalusteiden olisi kiinnitettävä materiaaleja, joista se on tehty. Suosituin materiaalit ovat:

  • muovi;
  • puu, MDF, lastulevy;
  • kipsilevyä hylkivä;
  • rottinki-bambusta;
  • metalli;
  • lasia.

  Useimmiten roikkuu laatikot kylpyhuoneessa on valmistettu muovista. Tämä selittyy vettä hylkivä ja kemiallinen neutraalisuuden materiaalia. Niistä miinuksia - epävakaus ja hauraus rakenteen.

  Kaappi altaan alla on valmistettu enemmän kestävästä materiaalista - puu tai sen johdannaiset: lastulevystä tai kuitulevystä. Vaan laatikko liner käyttämällä muovipaneelit suojaamaan materiaalia kastumiselta. Puiset huonekalut on kestävä, mutta pelkää vettä, mutta MDF ja lastulevy veden alla voi alkaa erottumaan ajan.

  Pinnalla paneelien roikkuu huonekalut märkä hiukkasia kerätä höyryä. Pitkän aikavälin toimintaa saranoitu ruudut aidan pois muusta kylvystä kuoren tilaa vedenpitävä verho.

  Kipsilevy - se on yksi kiistellyimmistä materiaaleja käytettäväksi kylpyhuoneessa. Ja vaikka se on vettä hylkivä ja muutoksia tarpeen soveltaa sitä varoen. Hänellä on yksi iso miinus - sen hauraus. Rakentamiseen roikkuu kaappien tai laatikot on parempi valita muulla materiaalilla. Mutta upotettu malleja se sopii markkinarako.

  Luonnon materiaaleja bambu ja rottinki ovat erittäin hyviä vaatteita varastointi. Niiden kestävyys riippuu vettä hylkivän Impregnointimateriaaleilla ja varovainen asenne. He tekevät hyvää ruutuun-järjestäjät.

  Kaappi tai vetolaatikot tiskialtaan kylpyhuone on joskus tehty metallista. Se tekee erityinen pinnoite tai kromi. Näiden huonekalujen näyttää erittäin tyylikäs. Tärkeintä - eivät naarmuta pintaa. Tavara on paljon kalliimpaa kuin muovi.

  Toinen epätavallinen materiaali - lasi. Se tuottaa mielenkiintoisia ja avantgardistinen design. Huonekalujen käytetty karkaistua lasia, mutta silti vaarallinen lasku raskaita esineitä. Ja lasi on toinen ominaisuus - se on peili, nähdä kaikki tahrat ja roiskeet, ja lasi laatikot eivät salata täytettä.

  Varustamalla kylpyhuonekalusteet, harkitse turvallinen Kojerasioiden ja sähköeristimien kalusteet ja pistorasiat. Laske pituus laatikot auki, heiluriovet kaappien. Kuvitella, miten se sijoitetaan pieneen tilaan kylpyhuoneet. Pienempi tilaa kokeiluihin, tarve tiiviimmin liittyvät yksityiskohdat.

  Ajatus järjestämisestä varastotilaa kylpyhuoneissa

  Kaunis, mukava, tilava kylpyhuone, jossa kaikki on järjestetty rationaalisuus ja käytännöllisyys - unelma tahansa meistä. Ylimitoitettu kylpyhuoneet järjestää säilytystila tarvittavat varusteet on helppoa eikä vaadi erityistä kekseliäisyyttä. Mutta elvyttämiseen pieneen kylpyhuoneeseen on usein tarpeen ratkaista puutteen vuoksi tilaa hyllyt, kaapit, lipastot. Kuitenkin näyttää luovaa mielikuvitusta, kuunnellen neuvoja suunnittelijoiden ja rakentajien, voidaan muuntaa alkuperäisen Kylpyhuone:

  On monia tapoja varustaa kylpyhuone erityinen paikka säilytykseen kohteita. Jos asianmukaisesti järjestetty tila voi olla tiiviisti paikka paljon hyödyllisiä ja tarpeellisia asioita.

  Perinteiset menetelmät varastointi laitteet

  Helpoin tapa poimia valmiin pesualtaat jalustat. Mutta ei aina suunnittelusta Vesijohdon ja letkut, huoneen ominaisuuksia mahdollistaa käytön standardin huonekaluja, joten suurin osa asukkaista on käsiteltävä varastointia yksittäisten hankkeiden.

  Helpoin vaihtoehto - rakentaa modulaarinen hyllyt useita kuutiometriä laatikoita. Tämä muunnelma halvin ja se on kaikkien saatavilla:

  Tavanomainen telineet voivat vaihdella hyllyt erikokoisia, kokoonpanoissa. Tällainen avoin suunnittelu näyttää erittäin vaikuttava ja epätavallinen:

  Suosituin ja perinteinen paikka, jossa voit sijoittaa pullot hygieniaan, laatikoita ja pakkauksissa pesuaineita, pyyhkeitä ja enemmän - tilaa pesualtaan alla:

  Sisäänrakennettu kaapit ovet on harmonisesti yhdistetty avohyllyt tallentamiseen pyyhkeet ja muut erät:

  Mukavuuden, parempi järjestää hyllyt pyyhkeitä lähellä pesuallas tai suihku:

  Altaan alla on helppo järjestää laatikot väliseinien sisällä - tämä on hyvä vaihtoehto pitää järjestyksessä kaikki tarvittavat kohdat. Kokoonpanon sisäisen laatikot voivat olla hyvin erilaisia ​​riippuen joko vaaka- tai pystysuunnassa, sinun on tuotteiden säilyttämistä:

  Alla vetolaatikot pesualtaiden voidaan varustaa metallipuikko johon ripustaa pyyhkeitä:

  Telineitä nostettavissa mehanizmah- on erittäin kätevä ja käytännöllinen: pääset syrjäisiä esineitä:

  Erittäin kätevä ja kompakti tuloaan laatikot pystysuora tapa tallentaa kohteita:

  Kuten pystytuet voidaan varustaa lisäkeinojen hiustenkuivaaja, muotoilu ja muut laitteet:

  Sisäänrakennettu huonekalut on erittäin mukava ja käytännöllinen, kuten luoda suoraan tiettyyn projektiin ja otetaan huomioon kaikki vivahteita suunnittelun. Suuri sisäinen tallennusjärjestelmän, jossa on avohyllyt, ja kaapit ovet ja laatikot mahdollistavat sisältää kaikki tarvittavat tarvikkeet järjestyksessä:

  Tallennustilaa voi olla järjestelmä, joka yhdistää yksittäiset kaappien alla pesuallas, ja integroitu syvennyksiin hylly, laatikot ja kaapit:

  Symmetrisesti sijoitettua markkinaraon ovat ihanteellisia koristamaan hyllyille. Ne antavat valmiin katsoa sisätilojen kylpyhuoneen:

  Myös kaikki reikä kylpyhuoneen seinään voidaan käyttää järjestämiseen seisoo ja hyllyt. Tämä menetelmä ei vaadi etsimään lisätilaa ja rakennusmateriaalit:

  Tällaiset tuet voidaan sijoittaa lähelle kylvyssä tai suihkussa laitteita. Tämä on erittäin kätevä, koska hyllyt muodostavat monoliittinen yhtenäisyyden seinärakenteen. Jos koristella niitä samalla materiaalilla kuin seinät itse, nämä mini-markkinarako on helppo puhdistaa saasteilta:

  Sulautetun rakenne hyllyt ja kaapit helposti piilottaa mitään vikoja tiloissa, putket, mittarit ja muut laitteet:

  Ulokkeen suunnittelee mukautumaan eri kylpy asusteita ja kosmetiikkaa - tämä on sopivin vaihtoehto pienille ryhmille. Hyllyt voidaan valmistaa monista eri materiaaleista.

  Sisustus tyyli parvi (sitä kutsutaan myös teollisuuden) luonnonmukaisesti sovi metallirakennelmat:

  Hyllyt puusta näyttää hyvin tyylikäs sisustus kylpyhuone ja sopii ekologisten ja maalaismainen:

  Lasihyllyt, joissa on ylimääräisiä valaistus luovat painottomuuden tunteen ja on tarkoituksenmukaista kaikissa tyylejä:

  Ulokehyllyjä mallit ovat käteviä ja järkevä: he eivät ota metriä vapaata tilaa ilman täyttämättä tilaa, ne voidaan sijoittaa mihin tahansa vapaaseen seinämään alueiden ylä- ja alapuolella:

  Roikkuu jalustat sijoitettu altaan alta, - se ei ole vain kompakti tallennustilaa, nämä mallit mahdollistavat mukavan lähellä pesuallas:

  Jos lipasto konsoli järjestelmä on melko korkea resoluutio, on tarpeen luoda lisätukea reunoilla. Etäisyys lattiasta aloittaa laatikoita voidaan myös käyttää lisää säilytystilaa asentaa, jos esimerkiksi ristikko stand:

  Tyypillisesti seinälle wc olivat käyttämättä, mutta pieni kylpyhuone tällä sivustolla voidaan käyttää järkeistämistä käytön, jos helppo kiinnittää hyllyt siellä:

  Mitä sinun täytyy harkita järjestämisestä varastotilat kylpyhuoneessa

  Välttämätön vivahteita elvyttämiseen kylpyhuoneet:

  1. hyvä ilmanvaihto, koska pyyhkeet, kylpytakit ja punonta tarvikkeet, puinen kohteet liiallinen kosteus vaurioituu helposti;
  2. hyvä valaistus, jotta löydettäisiin tarvittavat kohdat vaikeuksitta;
  3. käyttää materiaaleja, jotka ovat helposti puhdistettavissa, eivät ruostu ja eivät ole kovin näkyvä vettä tahroja.

  Keskeytetään kaappi kylpyhuoneeseen, suositukset

  Monet uskovat, että kun teet kylpyhuone tulisi keskittyä valintaan viimeistely materiaaleja ja LVI. Itse asiassa, on tärkeä osa, joka vaatii erityistä huomiota on saranoitu kaappi kylpyhuoneeseen, mikä vaihtoehto olisi kiinnitettävä erityistä huomiota.

  Minkälaisia ​​jotka tuottavat kaappi

  On olemassa useita erilaisia ​​roikkuu kaapit, erikokoisia, sijoitus, rakennusmateriaali ja käytetyt tarvikkeet.

  Päätyyppiä asennettu malleihin kuuluvat:

  • klassista tai standardi;
  • kulma;
  • vaakasuora;
  • valolla;
  • avoimen ja suljetun;
  • sisäänrakennettu;
  • altaan alta tai pesukoneen;
  • Sarake säilytin;
  • kaapissa.

  Classic tai standardin mallit ovat tavallinen ratkaisu kylpyhuoneeseen tyyliä suunnittelu ja kokoonpano. Valkoinen Wall kaappi varastointiin pyyhkeiden usein yläpuolella pesukone ja käytetään tallentamaan kosmetiikkaa. Se voidaan asentaa altaan, jonka avulla voit tehdä sen koko minimiin. Viime aikoina on olemassa vaihtoehtoja valaistus ja peilattu ovet voi olla kuin aalto. Erityisen suosittuja viimeinen versio suspension, jonka avulla voidaan yhdistää lisätilaa pikkutavaroille, pyyhkeet ja peili.

  Lisää samanlainen kaluste voidaan keskeytetään yli kylpy ja pesukoneen, mutta on tärkeää ottaa huomioon sen kokoa. Esimerkiksi, jos asennus tehdään omin käsin altaan yli, on tärkeää ottaa huomioon sen kokoa, jotta kaappi ei ole enää perusteltua. Usein monet saada täydellistä lisäosat puhujanpöntöt ja asennettavan pesualtaan Ovikaapissa aalto, jolloin vältetään ongelmia asennuksen aikana.

  Kulmakaappi tallentaa pyyhkeitä, jotka voivat olla yhtä lattia ja saranoitu tekee hyvän tilankäyttö, mikä jää usein hyödyntämättä. Asentaa omin käsin, voit käyttää mitä tahansa kulmasta huoneessa, mutta se on parempi, tämä malli näyttää yli kulmikas pesuallas. Haitat suspensio malli voi sisältää pienen kapasiteetin verrattuna muihin suoritusmuotoihin.

  Piirre tällaisen keskeytetään horisontaalinen malleja varastointi pyyhkeet on sen vaakasuora suunnittelu, korkeus. Jos korkeus muut kaapit ovat usein jopa 80 cm, on harvinaista vastaamaan vaakasuoran roikkuu kaapissa valaisemalla enemmän kuin 40 cm. Leveys vaakasuoran huonekalut on pieni miehittää koko seinän.

  Edut horisontaalisen kaapit kätevästi niiden toiminnan, koska kiitos niiden pienen korkeutta voi vaivattomasti saada kaiken mitä tarvitset ylähyllyissä. Varsin usein on horisontaalinen versio, jota käytetään ei Heiluriovien ja makuuasentoon saakka, mikä on varsin kätevä käytännön varastointiin.

  Peili valaistu kaapit voi olla vaakasuora, kulma, standardi, voidaan asentaa kapealla tai pesukoneen. Sen mitat voivat olla hyvin erilaisia. Sen tärkein tunnusmerkki on käyttää peiliovet joka voi olla erinomainen korvaaja tavallista saranoitu peili.

  kaapit ovat usein varustettu valaistus, joka on ulompi tai piilossa. Jos haluat kääntää normaalin variantin mallissa valoa, on mahdollista tehdä omin käsin.

  Koteloitu tapauksessa kylpyhuoneessa on ovi, kun taas avoin hylly malleja julkisia. Tulevia tuotteita käytetään koristelussa, sijoittaa söpö rihkamaa ja tarvikkeet. On yhdistetty malli, yksi hyllyt voi avata ja toinen - takana lasin.

  yksityinen kaappi avoin kaapit

  Sisäänrakennettu kaapissa kylpyhuoneen markkinarako on toiminnallinen elementti, varsinkin jos ripustaa sen olemassa markkinarako, joka voidaan tehdä käsin. Tällainen roikkuu kaappi kylpy mahdollistaa tehokkaan tilankäytön, näyttää hyvältä pesukone.

  Sinulla on vaihtoehtoja kapealla puutteistaan ​​- se on monimutkaisempi asennustyöt markkinarako, jotka vaativat erityistä osaamista, kykyjä, ja tehdä sen omin käsin ei ole helppoa. Tässä artikkelissa peili on kauempana kuin normaalissa roikkuu kaapit ja käyttää sitä täytyy nojata eteenpäin.

  Valkoinen roikkuu kaapin sarake kylpyhuone on täydellinen säilyttämiseen erilaisia ​​lisävarusteita, pyyhkeet. Sen tärkeimmät edut kuuluu pieni jalanjälki, toimivuus, ergonomia sisätilaa, mahdollisuus asentaa omiin käsiinsä.

  Kapean huonekalu voidaan ripustaa kylpyhuoneessa pienikin alue, mutta se pidetään kaikkein toimiva. On huomattava, ja ulkomuoto näiden kaappien, joka ei ole vain valkoista vaan myös kaikkia käytettävissä olevia väripaletti.

  Altaan alta tai pesukone

  Kaappi altaan alla on rakenne, jossa on lukuisia hyllyt, laatikot ja pyykkikori. Tämä malli on kuin lattialla ja roikkuu oven aalto. Usein tuote ei takaseinän, jonka avulla voit piilottaa kaikki LVI tarjonnan viemäriin. voit ostaa kaapin alla pesuallas ja kaikki tarvittavat osat siihen millään erikoisliikkeen. Parempi valita pesuallas ja vaatekaappi samalta valmistajalta, jonka avulla voit luoda yhtenäiset samaan tyyliin.

  Valkoinen kaappi pyykkikori soveltuu asennettavaksi yli pesukone. Se voi olla pitkä, kapea laatikolla, taustavalaistu tai peili. Jos tällainen vaihtoehto lattian yläpuolella pesukone vie vähän tilaa, kaapin pesukoneen säästää alue, ja voit tallentaa vaatteita heti autopesula. Korkeus ja koko malli voi olla erilainen - pienistä rajaava kattoon saakka.

  Korkea liukuva vaatekaappi on käytännöllisin vaihtoehto kylpyhuoneeseen. Vaatekaappi laatikolla on etuja, kuten ilman Siipiovissa kapasiteetti. Puutteet korkea kaappi on lähes mitään, ja tarvittaessa sen liukuovet voidaan varustaa peileillä.

  Liukuva vaatekaappi voit käyttää "katvealueet", asettamalla korkea kaappi pieni leveys kapealla. Täyttö näiden huonekalujen voidaan valita itsenäisesti, joka on erittäin kätevä.

  Asennettava malli kylpyhuoneeseen kaapit on useita etuja, joista:

  • toiminnallisuus - asennusta roikkuu kaapit, saat lisää tallennustilaa käytettävissä työkaluja, pyyhkeet, piilossa uteliailta katseilta, säilyttävät pölyä ja kosteutta;
  • tilaa säästävä - koska asennus huonekalun tapahtuu seinälle, lattialle on paljon vapaata tilaa, mikä on erityisen tärkeää kylpyhuoneissa, joissa pieni koko;
  • helppohoitoisuus - vain joskus tarvita pyyhkiä kaapin erityisellä pesuaineella ja se näyttää puhdasta.

  Se ei ilman sen puutteita, joista tärkein on se, että koska jatkuva kosteus kylpyhuoneessa seinäkaappi on valmistettu lastulevystä voidaan melko nopeasti hyödyttömiksi. Valittaessa on tärkeää kiinnittää huomiota materiaalin ja tarvikkeet käytetään huonekalujen valmistuksessa.

  Kaikki kapea roikkuu kaappi kylpyhuoneessa, onko asennettu seinä- tai on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, hyvin kosteuden kuljetus- ja höyryä. Valmistajat tarjoavat mallin tallentamiseen pyyhkeet ja muut tiedot näistä materiaaleista:

  • Lastulevy- ja MDF-- löydät useimmat näistä mallin materiaaleista. Niiden suosio johtuu monenlaisia ​​värivaihtoehdot. Kustannukset tällaisten mallien on suhteellisen pieni, on saatavilla ja kaapit itse näistä materiaaleista on säännöllinen, sileä pinta. On turvallinen, vesi lastulevyt peitetty emali, pidentää käyttöikää;
  • puusta - malli sellaisesta materiaalista soveltuu mitään tyyliä Kylpyhuonesuunnittelu. Lisäksi tämä malli on ympäristöystävällinen ja ei pelkää lämpötilan muutoksiin. Tässä on aivan kuin kalliita vaihtoehtoja;
  • Muovi - muovi kaapit kylpyhuone ovat edullisin ja toimiva vaihtoehto. Tällaiset tuotteet eivät pelkää kosteutta höyryn ja voidaan valmistaa mistä tahansa, jopa kaikkein outoa. Ainoa haittapuoli muovia - hauraus, joten älä ylikuormita kaappi tämän aineiston sisällöstä;
  • Karkaistua lasia - kiitos tämän valinnan, voit laajentaa tilaa huoneeseen visuaalisesti. Älä pelkää lasin, koska johtuen siitä, että se on karkaistu, se on vähemmän hauras, eikä teräviä kulmia antaa heille tietty keveys. Tässä on vain valita sellainen tuote, on valmis, että kaikki sisältö kaapin on saatavilla uteliailta katseilta.

  puinen kaappi muovi kaapit vitriinit

  Aiemmin kohdannut metallituotteet, mutta kynnyksellä uusia materiaaleja, ne ovat menettäneet merkityksensä ja löytyy paitsi kylpyhuoneet, sisustettu suosittu high-tech tyyliin. Sitä käytetään usein myös lasin valmistuksessa, mutta tässä tapauksessa on syytä muistaa, että lasi ei piiloutua uteliailta katseilta sisällöstä kaapin, vaikka hän on korkein.

  Mitä suurempi arvo huonekalut, etenkin laadukkaiden lisälaitteiden valmistuksessa. Siksi sinun ei pitäisi odottaa saada laatua halvimmalla hinnalla. Tuotannossa saranoidut kanistereita käytetään tällaista laitteistoa:

  • oppaita;
  • nostolaitteita;
  • koukut;
  • kiinnikkeiden;
  • kyniä.

  kahvat vaihtoehtoja kaapit Kiinnikkeet -seinäkaapit nostolaite

  Ostaminen valkoinen kapea roikkuu kaappi, aina kiinnittää huomiota käsitellä saranoitu tai liukuovia, jotka on varustettu vaatekaappi. Hävitä mallit kullattu tai värilliset muovikahvat, koska muutaman kuukauden kuluttua he menettävät valitus. On parempi valita tavallinen valkoinen.

  Luotettavin ja käytännön katsotaan kromi kahvat. Samalla on muistettava, että kiiltävä vaihtoehtoja on helppo puhdistaa ja Matt - vähemmän saastuneita.

  Ennen ostamista, tarkista kaapin oveen useita kertoja avaamalla ja sulkemalla ne. Niiden pitäisi liikkua helposti tekemättä ylimääräisiä ääniä. Viime vuosina tullut suosittu push-up-järjestelmä, joka voidaan avata yhdellä kosketuksella. Lisäksi usein on malleja, joissa aallon ovia.

  Jos kotelo on tarkoitettu tallentaa suuria, raskaita asioita, on tarpeen valita kalusteet tandemboxes järjestelmään. Koska sivuseinät hyllyiltä kaapit kestävät korkeita kuormia.

  Vivahteet kanssa asennuspinta

  Asennus on roikkuu kaapit varastointiin pyyhkeitä ei voi kutsua liian monimutkainen, jos sinulla on käsillä kaikki tarvittavat työkalut ja minimaalinen taitoja keräämiseen ja asennus huonekaluja. Se mitä pinnan Sanitaryware saattaa esiintyä saranoitu säiliöyksikölle, missään tapauksessa, ei voi tehdä ilman työkaluja, kuten iskuporakone, poravasara, rakentajan tasolla mittanauha, ruuvimeisseli.

  Kun työskentelee tahansa pinnalle tulee noudattaa pakolliset vaatimukset:

  • mukaisesti liitoskohta ei pitäisi olla sähkölinjoja, pistorasioiden ja kytkimien, jotka voidaan jäljittää käyttämällä erityistä laitetta;
  • täydellisenä kaappi toimitetaan usein epäluotettavien koukut ja ankkurit, joten on parempi varastoida kestävämpi vaihtoehto turvallisesti ripustaa kaapissa käsillään;
  • ala- ja yläosat takaseinän kaapin olisi varustettu pieni "jalat" muovia parempaa ja luotettavampaa seinälle tukeen. Lisäksi näin seinän ja huonekalujen pieni rako, joka ei salli kertymistä kosteuden ja homeen.

  Järjestelmän kiinnityksen seinien kaappien eri materiaaleista

  Poraa reiät teräsbetonia ei ole helppoa ja voi tehdä ilman Punch. Porat parempi ottaa kanssa pobeditovymi vinkkejä, jos haluat helpottaa prosessia. Jos ei ole booli, voit käyttää poravasara, mikä edellyttää muutamia harjoitteita. Koska pobeditovye lämmitetty kärki epäonnistuu, muutos tulee usein porata.

  Siinä tapauksessa, että jumittui kaapissa paikkansa muuraus on täysin mahdollista tehdä ilman boolia. Töihin puku yksinkertaisia ​​tai poravasara tavallista porat metallia.

  Seiniin onttojen tiilien täytyy porata syviä reikiä. Ja tämä olisi tehtävä, vaikka kaappi ja sen sisältö ei ole liian raskas.

  Reiät porattu parhaalla välillä laattasaumojen. Kaikki työ suoritetaan alhaisella nopeudella käyttäen tavanomaista poranterät metallia. Jos työ on tarpeen pitää keskellä laatta, on ensin välttämätöntä laittaa laatat Baster helposti puhaltaa ydin niin kauan kuin lasitettu pinta ei ole muodostettu pieni syvennys.

  Ei ole väliä mitä materiaali on turvallinen, pidentää se hoitaa, koska hän on aina oltava samassa huoneessa korkea kosteus, on vaikea edes kaikkein kestävä ja luotettava materiaali.

  Suojaa huonekalujen Sanitaryware kosteudelta, yritä asettaa se kaukana suihku ja pesuallas, tai yrittää suojella, väli- tai verhot. Se vaatii erityistä huolellisuutta kulmikas malli, joka on lähes mahdotonta välttää jatkuvasti yhteydessä veden kanssa. Ne on puhdistettava useammin ja kuivaa.

  Erityistä huomiota on varusteet. Useita kertoja päivässä, on välttämätöntä pyyhkiä pinnat kuivalla kankaalla tai erityisiä puhdistusaineita. Se vaatii erityistä huolellisuutta ja peili, varsinkin jos yleinen liukuva vaatekaappi. Se on puhdistettava alkoholilla tai pehmeällä kankaalla, joten se ei himmennä.

  Älä unohda hyvää ilmanvaihtoa kylpyhuoneessa, joka välttää suuren huoneen ilmankosteus. Vaikka lasi näyttää kauniilta, se myös vaatii huolellisuutta, joten kannattaa olla varovainen lasi malleissa, joissa on taustavalo.

  Vaadi erityistä hoitoa peilipintoihin

  Mitä etsiä valitessaan

  Tulisi valita valitessaan Huonekalut Sanitaryware oli todella käytännöllinen ja kestävä kiinnittää huomiota:

  • kanisterityyppisiin - se vaikuttaa yleisilmettä ja toimiva kylpyhuone;
  • koko - ei ole mikään salaisuus, että monet yrittävät valita malli povmestitelney, mutta sen ei pitäisi olla iso ja vievät paljon tilaa;
  • valmistusmateriaali. Tärkein vaatimus - vedenkestävyys, toleranssi äärilämpötiloissa. Sen on oltava paitsi materiaali sisäseinien kaapin kylpyhuoneeseen, mutta hyllyt;
  • laatu varusteet - kahvat, kiinnikkeet ja muut tarvikkeet ovat vuorovaikutuksessa päivittäin kosteutta, joten ne eivät ruostu ja viikon käytön;
  • Ulkoinen laatu - kalusteiden pitäisi mahtua yleinen tyyli sisustusta;
  • peili - valitessaan kaappi peilattu ovet, on tärkeää, että peili on laatu, ei liian ohut. Ei paha, jos se on varustettu huurtumista järjestelmä;
  • liitetiedostot - ei paha, jos vaahto on varustettu lisäelementtejä, kuten ulosvedettävä laatikkoa, pellava koreja, hyllyjä monia eri muotoisia ja kokoisia, koriste lisäyksiä, taustavalaistu.

  Usein huonekalujen valmistukseen saniteettituotteet käytetty klassinen valkoinen väri ja pyöristetty muotoilu. Lovers maalaismainen puinen mieluummin malleja, jotka ovat erityisen merkityksellisiä kylpyhuoneessa tyyliin Provence. Tällöin valkoinen versio on erittäin tervetullut.

  Korkean teknologian tyyli on todellista käyttöä metalli, ja siksi asennetut tai lattialle asetettava penaali tehty tästä materiaalista kylpyhuoneessa on erittäin tervetullut. Älä myöskään tarpeettomana lasia ja taustavalaistu malleja.

  Ystäville Englanti tyyliin sopivaksi huonekaluja koristeellisia kuvioita, alkuperäiset ovet lasia, taustavalaistu. Nämä puuelementeillä roikkuu kalusteet voi ylpeillä sen laatua ja kestävyyttä.

  LVI solmu klassiseen tyyliin sopiva valkoinen tai lattialle asetettava kaappi, korkea kaappi lokero, jonka mitat mahdollistavat asentaa sen kapealla yläpuolella pesukone. On erittäin tärkeää, että huonekalut kaikui väri laatat, mutta samaan aikaan ei yhdistetä siihen. Siksi valita valkoiset kaapit kylpyhuoneessa voidaan saavuttaa vain, jos laatat kylpyhuoneessa erivärisiä.

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Laskennassa tarvittava määrä materiaaleja

  Meistä / Mission

  Kylpyhuone remontin voi olla yksinkertainen, "Neuvostoliiton", ja se voi olla tyylikäs ja moderni.

  Missio projektin avulla voit tehdä hyvää korjaus itse ja kustannustehokas!

  - Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki takaisin lähteeseen.

  Страница 1 из 2 41612345678910...1617181920...Последняя »