Lumi säilyttäminen katolla aaltopahvin

Miten asentaa lunta pysähdyspaikka aaltopahvin - säännöt katolle asennus

Katolla ramppi jopa hieman rinteessä, ovat hyvin suosittuja, koska ne lähes viivästytti lunta. Mutta liian jyrkkä voisi aiheuttaa katastrofin muodossa kerätä lunta massa, joka on uhka elämälle ja terveydelle ohikulkevia ihmisiä.

Useimmissa tapauksissa, lumen luisuu sileät pinnat. Estämään tällaisia ​​asetettu lunta pysähdyspaikka aaltopahvin. Nämä laitteet voidaan tehdä kädet, mutta sinun on osattava hoitaa asennuksen ja mitä lisätoimenpiteitä lunta säilyttäminen.

Joillakin alueilla Venäjällä talven kestää jopa 9 kuukautta, jolloin voit katsella paitsi vakava pakkaset, mutta runsasluminen. Lumi kertyminen on merkittävä kuormituksen rakenteesta ja perustuksissa sitä, joten rakennusten usein katon, joiden kaltevuus on yli 35 astetta.

Sileä Kateaineiden liukaspintaisia, eivät salli lunta viipyä katolla. Edelleen parantaminen lämmintä ilmaa menee ylöspäin virtaus, joka lämmittää hieman katto. Tämän seurauksena pinnalle jään muodostumisen kuori siellä.

Asenna lunta vartija katolle aaltopahvin auttaa asunnon ratkaista seuraavat ongelmat:

 • Viive lumen massa katolle aaltopahvin ajankohtaan asti sulamisen auringonvalossa. Sulanut vesi lähetetään viemärijärjestelmän ja myrsky viemäriin.
 • Snowcap, kulkee lumen pysäytys katolla aaltopahvin, leikkaa ohuiksi kerroksiin. Sinänsä lumi on vähäisempi uhka ohikulkijoille.
 • Lumi säilyttäminen katolla aaltopahvin ei salli raskaat lumi liu'uttaa nurin ja muuttaa muotoaan sen.
 • Tuloksena jää kuori liuku voivat jättää naarmuja. Näissä paikoissa, vaikutuksen alaisena muodostuneen veden pesäkkeitä korroosio, ennenaikaisen vaurioitumisen katemateriaalin.

Menetelmät lunta vartija ulkokattopellit

pitäisi poimia elementtejä yksivärinen kanssa katemateriaali on riippumaton lunta pidätinlaite katolle aaltopahvin. Useimmat valmistajat tarjoavat elementtejä lumen kertyminen, jossa Bent.

Ymmärtää miten asentaa lunta pysähtyä katolla aaltopahvin, sinun pitäisi tietää, että kaikki elementit on jaettu kahteen ryhmään riippuen toimintaperiaate:

 • Snegobarer. Tämä elementti on asetettu pysähtymään vyöryn, kunnes täydellinen sulaminen säteet. Kuitenkin snowpack kertyminen voi aiheuttaa merkittäviä paineita ristikon kattorakenteen ja perustus talon. Tätä ominaisuutta voidaan pitää haittana snegobarerov. Ratkaisu on säännöllisesti siirrettävä pois suuria lunta käsin.
 • Snegorez. Nämä elementit estävät lunta korkki, mutta lyhyessä ajassa. Paineessa oman lumen painosta kerrosten läpi snegorezy ja telan pieninä annoksina. Tämä muotoilu ei lisää painoa katon, mutta ei suojaa ympärillä talon lumi sulaa.

Käyttö katemateriaali on profiloitu, kannattaa harkita asennuksen lumiesteen metalli profiilin estämään laskeutumista suuren massan lunta. Laiminlyönti nämä tekijät voivat aiheuttaa haittaa terveydelle kotitalouksien, vahinkojen kattomateriaalin ja lyhentää sen käyttöikää.

lajikkeiden lunta vartija

Asennus lumiesteen aaltopahvin sisältää useita toimia rakentaa kestävää este, joka pystyy paitsi pysäyttää lumen korkki, mutta myös pitämään sitä jonkin aikaa. Riippuen sademäärä, kaltevuus katon ja katemateriaali on valittu muoto lumi haltija ja tarvittava määrä elementtejä.

Katoille aaltopahvin käytetään monenlaisia ​​elementtejä kinoksen säilöön:

 • ritilät. Nämä elementit korkeus on noin 20 cm, ja niiden kiinnitys tehdään kiinnikkeillä noin kourun. Hila pystyy säilyttämään suuri katto lumi korkit, joten asentaa osia tämäntyyppisen käsilläsi sitä voidaan käyttää vain, jos palkin järjestelmässä on suuri kantavuus.
 • levyt. Kuten lumi säilyttäminen elementit ovat rei'itetty metallilevy, joka on kiinnitetty katon avulla kulmat pitkin räystään reuna sisennetty 40-60 cm. Tämä mahdollistaa suunnittelun tiukasti kiinni suuren lumen massa. Lamellivalurauta lumi pysähtyä katolla aaltopahvin ovat edullisia ja helppo asentaa, mutta niitä suositellaan käytettäväksi rinne kaltevuus enintään 30 astetta.
 • putket. Elements tämäntyyppisestä työn eri periaatetta kuin edellinen malli. Niitä ei ole suunniteltu pitämään lumi ja leikata se. Lumi korkki, joka kulkee putkimaisen elementit on jaettu ohut levy. Suunnittelu Tämän tyyppinen koostuu kahdesta rinnakkaisesta putkia, jotka työnnetään reikiin suluissa. Koska lunta massa ei viivästy putkimaisia ​​elementtejä katolle pinnalla, ja etene jauhetaan pieniksi palasiksi, tällaisia ​​laitteita pidetään tehokkaimpana katoissa aaltopahvin.

Asennus on puolisuunnikkaan muotoinen arkki

Asetusyksiköt lunta vartija katolle aaltopahvin vaatii huolellista huomiota työhön. Kun kiinnittäminen tapahtuu peukalointi katemateriaali kiinnityselementtejä, joten on parasta käyttää erityisiä kateruuveilla kumisuojauksella ja tiiviste.

Yleensä asennus lumiesteen sisältää seuraavat vaiheet:

 • Paikka sijainti elementtejä. Asentamalla ensimmäinen rivi tulee suorittaa pitkin ulokkeen yläpuolella tukea rakennuksen seinään. Tällä tasolla, vetää merkkijono tai johtoa.
 • Arvioitu kuormitus kullekin elementille - noin 200 kg, joten täytyy sijoittaa suluissa etäisyydellä 50-60 cm katon ruuveja käytetään liittämällä ne ..
 • Reikien suluissa sisäänpannun putken lumi haltijalle. Jos aiot asennus toisen rivin, se sijaitsee alueella 1,5-2 metriä.

Milloin tahansa lumi Suojusosassa olettaa suuri kuormitus on tarpeen niiden tuottamiseksi vain käyttää materiaaleja laadukkaita. Kiinnikkeet on suositeltavaa tehdä kolmella ruuvilla. On muistettava, että huolimattomasti asennettu elementti ei kestä suurta lunta pakkaus. Tämä johtaa häiriöihin suluissa ja seuraa muodonmuutosta katemateriaali.

Suosituksesta kokenut katontekijöiden katoilla, joiden kaltevuus on yli 60 astetta olisi asetettava lumen pysäytys putkimainen kalvo. Joskus on mahdollista käyttää yhdistettyjä elementtejä ruudukossa, lumi haltija hitsattu putkiin. Tallentaa tällainen rakenne voidaan valmistaa itsenäisesti.

Miten laittaa lunta pysäytys katolla aaltopahvin?

Decking - yksi suosituimmista Kattopuunmateriaalit. Aallotettu metalli on helppoa ja halpaa, mutta erittäin vahva ja kestävä. Mutta liukkaalla metalli ei pidä lumi suli, ja erityisesti raskas. Siksi monet omistajat yksityisten kotien tämän tyyppinen katto on asennettu katolle lumi pysähtyä aaltopahvin.

Lumi pysäytys katolla on jaettu 2 pääryhmään:

 • Snegorezy, murskaus lumi kerros pieniksi paloiksi, joka pudotessaan maahan harmittomasti. Tällaiset mallit ovat sopivia pienempiä taloja tai alueita, joilla lumi ei riitä;
 • Snegobarery jotka estävät koko kerääminen jäälohkareet päässä talon katolla.

Katolla aaltopahvin voidaan käyttää sekä snegorezy ja snegobarery, riippuen siitä, mitä toimia laitteen pitäisi suorittaa. Puute lumen vartija on vaarallinen jopa kattotiiliä, varpaista suuret lumimassat voi jäädä naarmuja metallilevyt, rikki kourut järjestelmä, ja jos lunta massa jaetaan katolla on epätasainen, esimerkiksi aurinkoisella puolella päästä pois, ja varjo - no, katto se voi ja vääristyä.

Rakenne erityyppisten lunta vartija suunnilleen sama. Laite koostuu ulokkeesta, joka on kiinnitetty kattoon materiaalin, ja perusteet, jonka osuus suurimmat paineet lumen massa. Pääsääntöisesti, suunnittelu on hyvin yksinkertainen, ja näin ollen luotettava ja kestää painon suuri määrä jäätynyttä vettä.

Tyypit Lumieste aaltopahvin

Snow pysähtyä aaltopahvin voi olla jokin seuraavista tyypeistä:

 • Kulmikas lunta lopettaa. Nämä laitteet ovat hyvin yksinkertaisia ​​suunnittelussa ja edullinen. Ne edustavat metallinauhaa taitetaan kahtia pituussuunnassa ja kiinnitetty kattoon. Kiinnitä ne päälle katteen voi olla jopa heidän omissa käsissään. Kulmikas lunta pysäytys katolla ovat saatavilla eri värejä, jotta ne voidaan sovittaa värin katteen;
 • Tubular lumen pysäytys snegozaderzhateli.Trubchatye katolle ovat ihanteellisia aaltopahvin. Tämän tyyppinen laite, jolla on tai murskaamalla suurta massaa laskevasti lunta. Ohuita putkia Tämän rakenteen on kiinnitetty telineeseen, ja kiinnike on asennettu katolle käyttämällä ramppi, metalli ruuvit. Alaraja putkimaisen snegoreza yleensä tehty 2-3 cm katteen, ja etäisyys putkien välillä tulisi olla 8-10 cm.

Tyypillisesti putkimaisia ​​rakenteita on asennettu peräkkäin etäisyyden päässä jalka reunasta ramppi raskaan lumen massa ei katkaista visiiri. Jos lumi on paljon, ja yksi ei voi pitää lumen pysäytys lumivyöryt, suunnittelu asennettu kaksi tai kolme riviä, etäisyydellä 2-3 metrin päässä toisistaan.

Lattice lumi lopettamaan kaikille, mutta koska ne ovat yleisimpiä. Asentaminen tällaiset mallit voivat olla pehmeä ja katto, ja katon lakanaa.

Suosio tämän tyyppinen tarjoavat snegouporov ja koriste ominaisuuksia. Säleikkö, joka suorittaa perustoiminto snegoupora laite ei saa olla vain yksinkertainen toiminnallinen osa, mutta puhdistettu metallista valmistetut koriste.

Ristikko lumi pysäytin voidaan asentaa katolle ilman ruuveja: jousitus kiinnitetty vaippa, ja profiloidut levyt on pinottu päällekkäin kiinnikkeet.

Lumi pysäytys katolla voi olla muita rakenne, esimerkiksi T-bar tai hirrestä ja koukkuja, mutta tällaisia ​​rakenteita harvoin käytetään aaltopahvin johtuen niiden tehottomuudesta.

Valinta ja asennus lumen vartija katolle aaltopahvin

Snow pysähtyä aaltopahvin tulisi valita erikseen jokaiselle talon. Suunniteltaessa järjestelmiä niiden laitosten on otettava huomioon:

 • Katemateriaalina;
 • Kalteva pinta;
 • Alueella katon;
 • Ilmasto-olosuhteet alueella;
 • Sijainti talon;
 • Tarkoituksena Asennuksen snegoostanavlivayuschego laitteeseen.

Jyrkkä rinne, on korkeita rakennuksia, jotka kulkee paljon ihmisiä, tai alueilla, joilla on paljon lunta säännöllisesti, snegostopor olisi oltava luotettavia, että jopa pienet jääpaloja kuori ja eivät putoa. Jos lumi talvella vähän, ja se lentää vain sille alueelle, jossa ei ole ihmisiä, ei autoja, voit asettaa snegorez.

Pääsääntöisesti katolla, joka kaltevuus jyrkempi kuin 60 astetta, snegostopory ole asennettu lainkaan, koska lumi ei pysy niitä.

Snow pysähtyä aaltopahvin on parasta valita ne, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai galvanoitu rauta. Nämä materiaalit palvelevat pitkä ja ei kärsi korroosiolta.

Putkimainen ja ristikko lunta pysähtyä aaltopahvin asetetaan suunnilleen sama. Ensimmäinen on katto merkinnät ja tarkistetaan, miten hyvin kiinni kanssa kattoruoteisiin. Jos orret ovat luotettavia ja profiloitua Levyt kiinnitetään tiiviisti, niin voit alkaa rakentaa rakenteeseen.

Kerätään ensin suluissa, jotka on kiinnitetty kateruuveilla. On suositeltavaa käyttää erityisiä ruuveja käytettäväksi poimulevyt, ja jos ei, niin sinun on asennettava kumitiiviste pidikkeen alla, niin että vesi sulavasta lumesta ja sade laskussa metallia. Kannattimet on kiinnitetty pohjaan aalto, eli osa levyn, joka on lähellä orret, ja koska se ei deformoi levyn ei vahingoita katteen, ja antaa suuren lujuuden rakenne.

Koottu ja kannattimet on kiinnitetty työnnetään putkeen tai se on kiinnitetty ritilä. Suunnittelu on kiinteä, ja, tarvittaessa, peitetty vettä hylkivä maali. Lumi pysäytys käynnissä katolla on melko yksinkertainen, ja asennus voidaan tehdä käsin.

Kulmikas lumi lopetusajan eri tavoin. Koska ne on suunniteltu hidastaa syksyllä pienen massan lunta, kuten kiinnityksen, kun putki, he eivät tarvitse. Kulmat on kiinnitetty ruuveilla metallin reuna teräsnauhan päälle aalto metallin profiilin. Yleensä ne on asennettu katolle kahteen riviin ruutukuvio etäisyydellä noin puoli metriä reunasta rampin.

Koska kiitos koko massaan sulanut lumi vartija lumi pysyy katolla, ja katto ja kattotuolit, ja seinän on oltava valmis.

On mahdotonta suorittaa asennuksen snegouporov visiirille ja yläpuolella reunat katon, koska nämä katon osiin ei kestä lumen painosta ja romahtaa sen mukana. Snegoupory sijoitettu yläpuolella tukevat seinämät, jotka kestävät paino jäätyneen veden. On myös parannettava orret ja palkit, jotka pitävät terasseille, se voidaan tehdä käsin.

Katolle lumi pysäkki ei ole vapaa asunnon tarvitse upottaa lunta katolta. Päinvastoin, paine katolle massan jäädytettyä vettä monta kertaa vahvempi, koska nyt lumessa eivät valu maahan itse. Päästä eroon tarpeesta poistaa kinosten katolla, monet rakentajat suosittelevat venyä katemateriaali lämpökaapeli, joka lämmittää kattoa. Sulanut lumi tällaisessa tapauksessa virtaa viemäriin, kuormittamatta omistajat talon.

Asennettu oikein katolle lumi pysähtyy turvataan ja vuokralaisten ja sivullisia. Tämä yksinkertainen ja halpa rakenne voidaan koota käsissä, ja tällainen laite ei ole yhtä tehokas kuin kallis kauppoja laite. Edes yksinkertaisimpia lumi vartija, katolla, auttavat suojelemaan ohikulkevia ihmisiä, seisoo talon alle autoja ja lasku lähellä seiniä putoamasta möykky lunta katolta.

Uusimmat artikkelit ja arvostelut

 • Osissa lehden
 • katto
 • aita
 • ominaisuudet
 • välineet
 • tyypit
 • Tietoja portaali
 • Projektista
 • yhteystiedot
 • Sivukartta

Kopiointi materiaalien on mahdollista edellyttäen,

asennus aktiivisia indeksoitu linkkejä sivustollemme!

Snow pysäytys aaltopahvin: käyttö ja asennus

Talvi lauhkeilla alueilla harjakattoja voi olla lähde piilotettu vaara, ei vain ohikulkijoita, mutta myös asukkaiden rakennuksen. Tämä vaara liittyy mahdollisuus kertymistä katon kaltevuuden suuren lumen massa ja sen epätasainen kerääminen. Se on ehkäistä mahdollisia onnettomuuksia ja tarvetta lumen pysäytys lakanaa.

Lumi pysäytys katolla: miksi me tarvitsemme?

Erityisesti tarvitaan lumen pysäytys sauma katto ja katon aaltopahvin koska ne eroavat kiiltävä pinta ja korkea lämpö kapasiteetti. Lämmitetty pinta on vahvempi katto vaikutuksen alaisena auringonvalo, sitä enemmän sulaa alemman kerroksen lunta. Tämä vähentää vahvuus sen tarttumista katon, ja niin hyvin sileä ominaisuuksien ansiosta kattomateriaalin.

Tämän prosessin aikana, välillä katon ja lumen päällystetty ohut kerros vettä tapahtuu, mikä johtaa äkillinen lumen vyöry massoja. Asenna lunta vartija katolle Tällainen kehitys voidaan välttää. Niiden puuttumisen voi johtaa erilaisiin hyvin epämiellyttäviä seurauksia:

 • Muodonmuutoksia, ja joskus tuhoaminen ristikon järjestelmän katolle rakennuksen epätasapainon takia aiheuttama äkillinen repeämä katon lumipeitteen paineen jakautumisen tasaisuus.
 • tuhoaminen katto alarinteillä katon aiheuttama lasku suurten massojen lunta.
 • Vaurioittaa laitteistoa ja viheralueiden: Puut, pensaat, sekä auton vahingossa pysäköity lähelle rakennusta.
 • Siirry koko rappeutumaan kourujärjestelmää lunta massa.

Kuten edellä on mainittu, kaikki tämä voidaan estää noudattamalla asennus lunta vartija katolle. Ne tarjoavat riittävän turvallisuuden, tasainen jakautuminen lumikuorma on ristikon järjestelmä rakennuksen, ja jopa lisälämpöeristeenä katon takia jatkuva kansi sen lumipeite.

Jos hinta asennuksen lunta vartija katolla on liian korkea sinulle, se ei ole välttämätöntä käyttää niitä ympäri kehä katon - mount tarpeeksi lunta pysähdys alttiissa paikoissa: yli sisäänkäynnit rakennukseen ja radalla, suoraan vieressä rakennukseen.

Edut lunta vartija katolla aaltopahvin

Snow pysäkki aaltopahvin suojaavat katon pinta mekaanisilta vaurioilta, mikä on täysin mahdollista, kun tullaan pois katolla suuri massa lunta kuori. Syviä naarmuja sekoitetaan lunta jääkiteet voivat vahingoittaa vakavasti suojapinnoite aallotettu katto, mikä aiheuttaa ennenaikaista korroosiota katto.

Snegozaderzhivayuschie järjestelmät voivat olla mitä erilaisimmissa suunnittelun ja asentaa mihin tahansa kattoihin. Kukin suunnittelu on omat etunsa ja haittansa, ja valinta määräytyy arvioitu korkeus mahdollisen lumipeitteen, katto tyyppi ja sen kaltevuus sekä kateaineen.

On tärkeää muistaa, että asennus lumiesteen vain estää mahdolliset onnettomuudet, mutta ei pelasta sinua ottaa säännöllisesti puhdistaa katon lumipeitteen. Varsinkin jos asuu alueilla, joilla runsasluminen - usein ilmiö.

On tärkeää määritellä kuormitusta snegoderzhateley tukea kaikkein optimaalinen sijainti rinteillä katon. Rakenteellisesti lumi pysäytys koostuvat putkista, verkkojen tai levyjen kiinnitetty katon pinnan avulla erikoiskannatintarvikkeita.

Suosituin lunta pysähdyspaikka aaltoputken, jonka mitat saattavat vaihdella asennusohjeissa. Yleensä ne ovat pituudeltaan 1,0-3,0 m. Tee lumi vasteen poimulevyn galvanoidusta teräksestä samalla suoja- ja koriste- pinnoite, kuten katto materiaali itse. Tämä varmistaa niiden kestävyys ja korroosionkestävyys, mutta myös mahdollisuus harmonisesti mahtua suunnittelussa katon tahansa rakennuksen.

Lisäksi putkimainen, usein muun tyyppisiä Lumieste katto: ristikko, levy ja taivutettu kulma lumen pysäytys.

Ristikko lunta pysäytys katolla levystä

Tämä on yksinkertainen ja samalla tehokkain tyyppi snegozaderzhivayuschih laitteita. Koska niiden suunnittelun, he voi viivästyttää jopa pieniä jääpaloja. Tällaiset lunta pysäytys käytetään katto päällysteitä riittävän suuri kantavuus, koska heillä lunta katolla suuri massa, estäen laskeutua lähes lumen sulamisesta.

Ennen kuin Mount Snow pysähdys profiloitu katon, sinun täytyy asentaa erityisiä pribivnye tai keskeytetty tukea. Pribivnye tuki yleisesti käytetty pehmeää katoille. He naulattu suoraan katteen alueella katon palkit. Keskeytetään tuki kytkeytyvät suoraan taakse kattoruoteisiin ilman ylimääräisiä kiinnitysruuvit.

Lamellivalurauta lumi pysäytys kattotiiliä

Niiden muotoilu on hyvin yksinkertainen, ne ovat kevyitä ja ovat edullisia. Jopa olematta ammattilainen, helppo asentaa lunta pysäytinlevy aaltopahvin kädet katolla maan mökki tai talo.

Haittapuolena suunnittelu on se, että se ei takaa säilyttäminen suurten lumipeitteen, ja asentaa ne katoille suosittelevat joiden kaltevuus on enintään 30 °. Snow suojalevy valmistettu samoista materiaaleista kuin katteen. Asenna ne lähelle räystään katon.

Putkimainen lumen pysäytys katolla

Tällaiset lunta pysäytys katolla aaltopahvin ovat hieman erilaisia ​​kuin ritilä ja levyn. He eivät vain pitää paino lumi laskeutuminen katolta, ja vähitellen siirtää sen putkien välillä pieninä annoksina. Koska suuri määrä lunta voi saada katolta yhdessä lumivyöry. Siksi putkimainen Lumieste katon pidetään yhtenä tehokkaimmista.

Putkien käytön ansiosta tällaiset snegozaderzhateli ovat paljon vahvempia kuin samankaltaiset laitteet, joilla on erilainen muotoilu. Lumikuorien asennus aaltopahvilla suoritetaan kantavien seinien yläpuolella ristikkojunan reunaa pitkin. Ne kiinnitetään ruuvin avulla kanteen suoraan kattolevyn katon läpi. Tässä tapauksessa, jos ramppin pituus on yli 5,5 metriä, on suositeltavaa sijoittaa putkimaisten lumi- pitimien asennus useisiin riveihin.

Yksi luotettavin vaihtoehto katto on putkimainen lumi pitimet BORGE. Niitä erottaa entistä luotettavampi suluissa oleva muotoilu, joka estää laitteen irrottamisen ja erikoisten soikeiden metalliprofiilien käytön tavanomaisten pyöreiden putkien sijasta. Uskotaan, että samankaltaisen muotoisen putkimaisten lunta pitimien asentaminen sallii luotettavammin jättää kertyneen lumen jättämisen katolle ja jakaa sen tasaisesti katon pinnan yli.

Kaarevat tai kulmikkaat lumiketjut

Tämä rakenne on tunnustettava vähiten onnistunut. Kulmakärjen asentaminen ei ole hyvä asia, koska ne todennäköisemmin ovat lumikengät, koska ne kattavat kokonaan lumen kulun. Niiden kyky estää suuri määrä lumen laskeutumista on pieni, koska pieni vahvuus korkeuden tällaisten laitteiden on pieni.

Ne on valmistettu metallista, jonka paksuus on sama kuin profiloidun kattolevyn, ja luntapidin kiinnitys profiililevyyn suoritetaan kattoprofiililevyn ylemmässä aallossa. Tästä johtuen taivutetut lumikengät eivät yksinkertaisesti voi kantaa suuren lumen massan kuormitusta, ja ne on suositeltavaa asentaa vain niille alueille, joilla on kohtuullisen lumen peitossa.

Kaltevuussädettä ei voida käyttää katoille, joiden kaltevuus on yli 30 °, koska tässä tapauksessa lumisateen massa voi helposti vain pilata ne. Tällöin ei vain suuri määrä lumia putoamasta katosta, vaan myös katto vaurioituu vakavasti.

Tällaisia ​​laitteita on käytetty melko äskettäin, ja ne on suunniteltu yksinomaan kattoprofiileista metallista. Ne on valmistettu leimaamalla samasta kylmävalssatusta sinkitystä teräksestä polymeeripinnoitteella sekä aaltopahvilla.

Lumikiinnityspistikelojen asennusohjeet ovat niiden asennus profiililevyn ja kiinnitystyön aallotuksille ei kelkka vaan suoraan kattotiiliin. On vielä liian aikaista puhua näiden laitteiden luotettavuudesta, mutta niiden edut kulmikkaiden lumikenkien suhteen ovat melko ilmeisiä. Niillä on luotettavampia kiinnittimiä.

Tällaisia ​​laitteita pidetään katolla vain osa lumesta, samalla estää sen lumivyöhykkeen kaltainen laskeutuminen. Niinpä niiden kuormitus on paljon pienempi kuin lumenpidätyspalkit, mikä vähentää huomattavasti niiden erottuvuuden todennäköisyyttä. Lisäksi ne voidaan sijoittaa kattoon missä tahansa järjestyksessä.

Kuinka asentaa lumiukkoja aaltopahvilla?

Kun valitset suunnittelun snegozaderzhateley, kiinnitä huomiota erityisesti niiden suluiden lujuuteen ja luotettavuuteen, koska ne ovat tärkein kuorma. Lumipidikkeen pidike on valmistettava voimakkaasta metallista, sillä on riittävän suuri tukialue ja kestettävä noin 250-300 kg: n kuormitusta tukia kohden.

Ennen kuin asennat lumipeitteet kattoon, sinun on merkittävä suunnitelman asennus. Tämä pätee erityisesti pisteisiin.

Asenna yleensä snegozaderavateli katon jyrkille rinteille tai katon kaltevuus kulkee jalankulkualueelle tai tielle. Snegozaderzhateli, joka on suunniteltu pitämään suuren lumimassan, ei ole suositeltavaa asentaa verhoiluun, on parempi asentaa ne laakerin seinän läheisyyteen.

Pitkillä kattokaiteilla, lumenpidikkeet asennetaan useisiin riveihin 2,5-3,5 m: n välein. Kiinnitä lumiukkojen kannattimet pyöristysjärjestelmän kattoon ruuveilla, joissa on kumitiivisteet, ruuvaamalla ne suoraan kattoprofiilin metallin läpi. Jos kiinnittimien välinen etäisyys on suurempi kuin korin askel, sitä on laajennettava.

Kuinka tehdä lumenpidikkeet katolla omilla käsillään?

Suunnittelun vertailukelpoisesta yksinkertaisuudesta huolimatta katon lumenliittimet eivät ole halpoja iloja varsinkin, jos kattoalue on suuri. Vaihtoehtona tehdasvalmisteisille tuotteille voit tehdä lumipeitteitä itse - se on helpompaa kuin näyttääkin, vaikka se vaatii tiettyjä hitsaustyöntekijöitä.

Jotta jotta tehdä lumitukeen putkimaiseksi (3 m) tarvitset:

 1. Kulmat, 2-3 mm paksu ja hyllyn leveys 40 mm;
 2. Teräspyöreä putki, jonka halkaisija on 25-35 mm, seinämän paksuus 3 mm ja pituus 3 m;
 3. Teräsnauha, jonka leveys on 40 mm ja paksuus 3 mm;
 4. Bulgarialainen;
 5. ruletti;
 6. tasolla;
 7. Hitsauskone.

Seuraavaksi nurkasta leikkaa 4 kpl, jokainen 50 cm pitkä. Nämä ovat tulevan lumisuojuksen kannattimia katolle. Tämän jälkeen leikkaa toinen 8 kpl 20 cm kpl, joita käytetään putkien kiinnittimiin.

Nyt on välttämätöntä hitsata kahden kiinnittimen tukielementin keskelle siten, että niiden välinen putki tulee lähelle. Kiinnittimet on asennettu siten, että yksi hyllyistä voidaan hitsata tukielementin hyllyyn ja toinen putkiin. Tästä syystä sinun pitäisi saada 4 perustiedot, joiden kaaviot on esitetty alla olevassa kuvassa.

Järjestä vastaanotetut elementit tasaiselle alustalle ja aseta putki pohjan aukkoon, joka on sijoitettava reunoille ja suunnilleen putken jokaisen mittarin läpi. Käytä tasoa varmistaaksesi, että putki on ehdottomasti vaakasuora. Useissa paikoissa, hitsaa se pohjaan ja tarkista tason uudelleen. Vain tämän jälkeen on mahdollista korjata se lopullisesti.

Mittaa 8-segmentin teräsnauhalla, joka pystyy horisontaalisesti sulkemaan kiinnityskulmat kokonaan. Leikkaa heidät bulgarialaisella ja hitsataan yksi kerrallaan ylhäältä kummankin tukiosan putkeen. Siten se kiinnitetään neljästä sivusta, ja ylhäältä tulee tukia toiselle putkelle, joka on kiinnitettävä samalla tavalla kuin ensimmäinen. Nyt hitsauta vielä kaksi osaa nauhasta toisen putken yläpuolelle ja katkaise sitten nurkkaan ulottuvat osat. Lisäksi yhdellä ylimääräisellä nauhalla on tarpeetonta vahvistaa tukikannattimen kiinnityspaikan kiinnittämistä.

Tämän järjestelmän avulla on helppoa tehdä lumenpitäjät itse, sillä he ovat käyttäneet vähimmäisvaroja. Asenna ne samalla tavalla kuin tehtaan kattorakenteet ja poraa reikien kiinnityspaikoissa, koska kattoruuvat eivät pääse törmäämään samanlaisen paksuisen metallin läpi.

Ennen lumipeitteiden asennusta, jotka on valmistettu itsenäisesti, ne on maadoitettava hitsaus-, pohjamaalattu- ja maalattuina useita kerroksia erikoismaaleilla katon sävyssä. Asennus snegozaderzhatelya on proflistu tarvitse toteuttaa klassisia itsekierteittävät ruuvit aaltopahvilla neopreenitiivisteellä.

Halvempien ruuvien käyttöä ei voida hyväksyä, koska kosteus tunkeutuu niiden alapuolelle, eikä ainoastaan ​​katseen katkeamasta lumi vetää itsensä, vaan myös itse katon.

Aaltopahvilaudan haltijoiden hinta

Useat kattoprofiililevyjen valmistajat tuottavat kaikkein profiloidun levyn lisäksi kaikki tarvittavat kattorakenteet, mukaan lukien erilaiset lumenpidätyslaitteet. Siksi voit ostaa aaltopahvia snegozaderzhateli joko jossakin rakennusmateriaalien valintamyymälöissä tai suoraan valmistajalta. Alla olevassa taulukossa on esitetty keskimääräiset markkinahinnat joistakin niistä.

Kattopalkin hinta aaltopahvilla sisältää monia elementtejä: kattopalkin, proflistin, lisäelementtien ja asennustöiden kustannukset. Tietoja kaikista niistä - artikkelissa.

 • Tarvitsenko aaltopahvista kateaineita?

  Voit laittaa kattohuovan alle proflist, mutta ei kaikissa tapauksissa. Kun tarvitset kattotiiliä profiililevyille ja sen pystyttämiseen, lue se artikkelista.

 • Laskun katto aaltopahvista

  Kattoon profiloitu verkkolaskuri yhdelle ja kattopinnoille. Yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet ohjelman käyttämisestä "Roof Profi" -kompleksimuodon katon laskemisessa.

 • Sivusto oprofnastile.ru - ajantasaiset ja hyödylliset tiedot ammatillisesta lattiasta, sen asennus ja käyttö, ammattilaisten neuvot ja askel askeleelta.

  Kaikki sivustolle lähetetyt tekstimateriaalit ovat todella suojattuja voimassa olevan lainsäädännön mukaan, ja niissä on kaikki tarvittavat asiakirjat, mukaan lukien sopimukset.

  Kuitenkin, jos haluat jakaa materiaalin lukijoillesi, voit tulostaa sen uudelleen. Näin tehdessäsi sinun on annettava artikkeli, joka ei ole suojattu indeksoinnista hyperlinkin kautta tämän sivun sivulle, josta materiaali kopioitiin. Yhdessä resurssissa voit sijoittaa enintään 5 artikkelia, jotka on kopioitu tällä sivustolla.