Lumetus koneen video

Contents

Lumikiristin omilla käsillä: arvokas vaihtoehto tehtaille

Talvella jokaisen mökin tai yksityisen talon omistajat kohtaavat tarpeen lakkauttaa lumi pihalta, polkuja, talon matka ja katto. Käyttämällä erityistekniikkaa, jonka vapauttaminen useista yrityksistä on sitoutunut, helpottaa ja nopeuttaa. Mutta on olemassa toinen vaihtoehto: lumi poistolaite omalla kädelläsi. Laitetta voidaan koota jokaisella, joka tuntee lumisadan työperiaatteen ja jolla on tiettyjä teknisiä taitoja.

Paikallisen alueen lumenpoistokoneen puhdistus pystyy tehokkaasti selviytymään itsenäisesti

Erilaisia ​​lumenpoistotekniikkaa talon käsiin

Lumikoneet on suunniteltu mekaanisesti poistettu lunta halutun alueen. Niiden tehtävänä on kerätä lunta massa ja kallistamalla sitä keräyspisteeseen. Koneen ohjaava moottori voi olla sähköinen tai bensiini. Erittäin -lumiauroja on jaettu itsekulkeva (raidan tai pyörä ajetaan), jossa on manuaalinen ohjaus, yksi-vaihe ja kaksi-vaihe.

Tällaisten puutarhalaitteiden itse kokoonpanoa varten voit käyttää moottoria moottorisahasta, sähkömoottorista tai moottorikappaleesta sekä erilaisista improvisoiduista materiaaleista, jotka ovat varmasti kaikkien tilalla käytettävissä. Ennen lumilastan valmistamista kannattaa tutustua tämän tekniikan lajikkeisiin ja valita itsellesi hyväksyttävä vaihtoehto.

Lumisuunnittelun valinta riippuu monista tekijöistä, joista yksi on alueen käsittelyn tarkoitus

Sähköiset lumiaurat voivat puhdistaa pieniä alueita talon lähellä, kuten kuistilla tai kapeilla reiteillä. Jotta vapautettaisiin vaikuttavan alueen lumipeite, tällainen aggregaatti ei toimi. Lisäksi hänen työnsä ei ole tehokas, jos jäälevyjä tai merkittäviä ajelehtimia on. Toisaalta tämä tekniikka on melko kompakti, helppo hallita ja kätevä tallentaa.

Kun suuri määrä lumia irrotetaan valtavista alueista, itseliikkuvat lumikoneet bensiinimoottorilla tekevät hyvin. Liikkuessaan itsenäisesti näillä ajoneuvoilla on erinomainen maastojuoksu ja pitkä päästötaso. Tekniikka on melko suuri, mutta se ei vaadi mitään fyysistä ponnistelua lainkaan.

Ennen kuin teet manuaalisen lumilinko omiin käsiinsä, meidän on pidettävä mielessä, että omalla mallit on suunniteltu puhdistukseen pienillä alueilla pulmusia paksuus on enintään 25-30 cm. Niitä käytetään pääasiassa päivittäinen puhdistus jalkakäytävien, puutarha polkuja ja kattojen litteä muoto. Nämä laitteet ovat varsin ketterä, mutta kun poistetaan tiivis kerros ohjaus tekniikka on vaikeaa, koska se on välttämätöntä työntää paitsi laitteen, mutta myös paksuus lumen edessään.

Moottorilla moottorisahalla tuotettu lumiukko

Hyödyllisiä neuvoja! Kun asennat omalla kädellä varustetun talon omalla käyttövoimalla varustetun lumenpoistokoneen, käytä mahdollisimman tarkkoja yksityiskohtia, sillä tekniikkaa käytetään ihmisten toiminnan ansiosta.

Kuinka tehdä lumilauta omalla kädelläsi

Making kotitekoinen Lumiaura talon omin käsin - erinomaisen mahdollisuuden käyttää rahaa ostosta kalliita malleja johtavilta valmistajilta ja samalla vältetään aikaa vievä selvitys lumen alueelta avulla lapio. Lisäksi omatekoinen laitteita on ylpeys omistajalle maan talon tai huvilan.

Itse valmistettua lumenpoistokonetta ei ole vaikea koota, jos ajatellaan tällaisen tekniikan ja sen laitteen toiminnan periaatetta. Jotta lumi poistettaisiin kappaleiden pinnalta ja oman talon pihalta, riittää kokoamaan ruuvi tai pyörivä malli. Nämä ovat yksinkertaisia ​​koneita ja tekevät ne kaikille. Yhdistetyn kotitekoisen lumilautan luominen omiin käsiisi on hieman vaikeampaa, mutta voit jopa selviytyä siitä, jos haluat.

Lumiaurat voivat olla joko itseliikkuvat - pyörillä tai telaketjuilla tai ei-omalla käyttövoimalla, jotka edellyttävät lentotoiminnan harjoittajan ponnisteluja

Ennen kuin teet oman lumikoneesi, sinun on määritettävä moottorityyppi. Moottorin varustelu polttomoottorilla on huomattava, että tämä on riittävän tehokas yksikkö, joka voi toimia minkä tahansa sivustosi pinnalla. Kuitenkin sen osat ja polttoaine ovat melko kalliita. Lisäksi tällaisten laitteiden monimutkaista teknistä sisältöä kutsutaan puutteiksi.

Mitä tulee lumenpoistoon omalla kädellä sähkömoottorilla, tässä tapauksessa on mahdollista käyttää mitä tahansa moottoria suhteellisen voimakkaasta sähkölaitteistosta. Moottori trimmeristä tai sähkösahasta tekee. Tällaisen teknologian etuja ovat sähkön saatavuus, puutteet - pieni toiminta-alue. Koko alueen kattamiseksi tarvitaan jatkojohto tai katujohto, jossa on useita myyntipisteitä.

Hyödyllisiä neuvoja! Kun asennat sähköisen lumilinjan omiin käsiisi, on otettava huomioon, että sähkömoottori tarvitsee hyvän vedenpitävyyden, koska se pelkää kosteutta.

Verkossa löytyy paljon itsetuhoisia lumikoneita sisältäviä videoita, jotka auttavat sinua tutustumaan visuaalisesti erilaisten lumituulettimien teknologiaan.

Pyörivän lumenpoistokoneen laite

Tee lumilauta omalla kädelläsi moottorisahalla

Moottorisahan itsensä valmistetun lumilautan tärkeimmät edut ovat:

 • alhaiset komponenttien kustannukset (lisäksi voit ostaa aiemmin käytetyn sahan alhaisella hinnalla);
 • yksikön korkea tuottavuus;
 • kyky tehdä pääkomponentit käytettävissä olevista materiaaleista.

Haittapuolena on mahdottomuus tarjota laitteelle itseliikkuva liikettä.

Moottorisahaa käyttäessä moottorikäyttöä moottorina käytetään moottorina. Sovitetaan moottori tällaisesta tekniikasta lumenpoistokoneeseen, joten se on irrotettava kehyksestä ja päivitettävä sitä hieman. Moottorin teho vaikuttaa lumen auran perusparametreihin: puhdistuksen laatuun, päästöjen vaihteluväliin ja muihin parametreihin.

Moottorin lisäksi moottorikoneen rakenne sisältää:

 • Ruuvikehikko (kauha) - se voidaan valmistaa kattomateriaalista;
 • ruuviakseli - putki, jonka halkaisija on 20 mm (¾ tuumaa) sopii;
 • ruuvin ruuvin pinta - on valmistettu raudasta, jotkut käyttävät kuljetushihnaa;

Moottorisahojen moottoripohjainen muotoilu on budjetin vaihtoehto itsetuhoiselle lumilaivoille

 • sivuosat - niiden valmistukseen käytetään vaneria 10 mm tai teräslevyä;
 • tukirakenne (runko) - se hitsataan profiiliputkesta (kulma 50 x 50 mm);
 • kahva - putkesta, jonka halkaisija on 15 mm (½ tuumaa);
 • terä lumen syöttämiseksi poistoaukkoon - metallilevy 120 x 270 mm.

Työssä voit käyttää moottorisahalla varustettuja lumi-koneen piirustuksia omilla käsilläsi, jotka on lähetetty Internetin käyttäjiltä.

Rungon muodostaminen lumipyörälle omilla kädillä: video vaiheittaisesta valmistuksesta

Lumikoneen päätyelementti on ruuvit. Se on käyttöakselille kiinnitetty leikkuuterä. Akselina käytetään putkea, jonka pituus on noin 80 cm. Putken keskellä on tarpeen leikata läpi läpivientireikä, johon lisätään myöhemmin lumi terä. Kun akseli (putki) pyörii, terä leviää lumi.

Ennen kuin teet oman ruuvitaltasi lumipyörälle, sinun on kehitettävä järjestelmä tai käytä valmiita piirustuksia, joihin renkaat leikataan. Ruuvit ovat teräslevystä. Tällöin metallista leikataan 4 levyä, leikkaavat ne ja väännetään käämityksen muodossa. Tämän jälkeen spiraalin valmiit osat hitsataan putkeen: kummallakin puolella yhtä.

Runkomekanismi lumilaudalle: 1, 11 - päätylaakeripesän puolikkaat (teräs, arkki s2, 4 kpl); 2-pääakseli (teräs, tanko d30, 2 kpl); 3 - ruuvisaha (teräs, putki 42x6,5, 2 kpl); 4,13 - nastat MB (teräs, sauva d6, 36 kpl); 5, 17 - ruuvit (teräs, levy s2); 6 - keskiakseli (teräs, tangot d40); 7, 16 - keskellä olevat laakerikotelot; 8 - tähti (z = 36, t = 1,05); 9 - mutteri M36x3; 10-laakeri 160205 (4 kpl); 12 - pultti M8 (6 kpl); 14, 15 - laakerit 236205

Sen jälkeen, kun akselin keskipiste on määritetty, kaksi terää on hitsattu yhdensuuntaisesti toisiinsa, mikä heittää lumen. Putken reunoille hitsataan metalliset välikappaleet ruuvirakenteen kiinnittämiseksi. Spiraalimaiset terät on kiinnitetty toisistaan ​​oleviin välikkeisiin ja toisaalta keskilevyihin.

Hyödyllisiä neuvoja! Valmistuksessa ruuvi lumiaura moottorisahojen kanssa kädet on erittäin tärkeää, että kelat metallin kierteelle sijaitsivat samalla etäisyydellä keskustasta ja häntä kohti. Muuten tekniikka värisee voimakkaasti.

Ruuvien rungon valmistuksessa sen pituus on sama kuin akselin pituus ottaen huomioon käyttöakselin pituus. Akselin reunat ovat hitsattuja koukkuja, joihin se kiinnitetään laakereihin. Niitä käytetään suljetussa versiossa, jotta vältetään lumi ja vesi. Hanki visuaalinen ajatus ruuvin valmistuksesta, jos katsot itsehöyläisen lumilautan videota: omalla kädelläsi lumen aitojen kokoaminen tässä tapauksessa on paljon helpompaa.

Lumia vähentävän koneen itsekokoaminen moottorisahoista

Ruuvin kehon valmistus alkaa sivuseinistä. Tätä tarkoitusta varten kaksi metallista leikattiin ympyrän sisällä, jonka läpimitta on suurempi kuin ruuvin halkaisija kokoonpano on 6-7 cm. Kun sivuseinät on hitsattu kaareva puoliympyrän kokoa vastaava metallilevyn. Keskellä sivuosien on järjestetty reikiä, jotka on sijoitettu ruuvin avulla. Laakerit on hitsattu sivuseinille ulkopuolelle. Putken osa asema on kiinnitetty hitsaamalla mukaisesti käytetty ketjupyörä (ketjupyörä sovi, esimerkiksi, moottoripyörä).

Seuraavaksi siirry lumi poistolaitteeseen. Se voidaan valmistaa putkesta, jonka läpimitta on 100 mm ja pituus noin 1 m. Putken asentamiseksi ruuvin runkoon tehdään sopiva halkaisija. Sen on oltava asian takaosassa. Löylypuhallusputki asetetaan tähän reikään, joka on kiinnitetty pultteilla, ja yläreunaan on sijoitettu laatikko.

Puitteet lumiaura tehty hitsaamalla kehyksen profiiliputkista. Ylittää rungon kulmista, jotka on kiinnitetty moottoriin asentaa. On huomattava, että voimanlähteen täytyy liikkua vapaasti pitkin kehystä ja voitava kiinnittää paikoilleen. Hitsattu runkoon kynällä sitä johdetut ohjataan moottorin käyntinopeuden kotitekoisia lumiauroja.

Kotitekoinen lumilinko päässä moottorisahan kanssa pitkittäinen moottori asettelu

Riippuen maaston lumilingon rungon varustettu pyörillä tai juoksijoita. Litteiden alueita, voit käyttää pyörän mäkinen ja epätasaisessa maastossa - juoksijoita. Perusta juoksijat valmistettu baareja, joka on kiinnitetty muovinen vuori hyvä slip.

Lumilinko omissa käsissä: edut sähköinen malli

Sähköinen lumikoneet on joitakin etuja varustettuja malleja polttomoottorit. Näitä ovat:

 • Suhteellisen hiljainen;
 • puuttumisen vuoksi suodattimien moottorin, polttoaineen, sytytystulppien tällaiset aggregaatit ovat helppohoitoisia ja huolto;
 • ei tarvita huoltoasemalla;
 • kevyt laitteet;
 • käytön aikana, ei ole savua;
 • alhaiset kustannukset ja erinomainen hyötysuhde.

Hiljainen ja kevyt rakenne - yksi tärkeimmistä eduista sähköinen lumiaura

Kuitenkin sähköinen lumilingot on vaikeuksia, esimerkiksi:

 • pieni moottoriteho (2 kW);
 • jatkuvaa seurantaa sähkökaapelin läsnä ollessa vahinkoa;
 • lyhyen kantaman (sikäli kuin pituus kantokyvyn);
 • tarve käyttää vaivaa laitteen liikkeelle.

Vinkki! Ennen lumikoneet sähkömoottorilla, poimia lanka eristys, joka kestää kuormituksen ja ei halki vaikutuksen alaisena pakkasta.

Kokoonpano sähkö lumilinko käsillään

valmistus sähkö lumiaura omin käsin tekniikka on hyvin samanlainen kuin laitteen bensiinin malleja, mutta liikkeellepaneva voima sähkömoottorista toimii tällaisia ​​laitteita. Tämä voi olla yksinkertainen moottori moottorisahan, hienontaa tai muita sähkötyökalun. Opastetaan kokoonpanossa käsillään piirtäminen sähkö lumilinko. Videoita aiheesta voi auttaa välttämään virheitä asennuksen aikana.

Esimerkki sähköinen laite lumilingon 1 - moottori; 2 - talja ajoneuvoon; 3 - muovinen viemäriputki; 4 - helppo mutka; 5 - pyörä; 6 - pakettikytkentäpalvelulle

Rakenteet ruuvin kokoonpano ja kotelo voidaan koota samalla tavalla kuin esimerkissä lumiaura ketjusahaöljyä. Jää kytkeä moottoriin. Tämä voidaan tehdä eri tavoin: vaihde tai hihnan siirto. Ensimmäisessä suoritusmuodossa, moottori pyörimisakseli on kohtisuorassa putken (akseli). Ruuvi kierretään vaihteiston, joka yhdistää akselin ja moottorin akselille.

Toisessa suoritusmuodossa oletetaan, että moottorin akselin ja ruuvin akseli on järjestetty rinnakkain ja yhdistetty hihnalla. Tämän järjestelmän avulla voit nopeasti poistaa ja asentaa moottori säätämällä hihnan kiristys asemaan. Töihin, voit käyttää valmiita piirustuksia, jotka voit säätää sopivaksi koon.

Lumenaurat varten Monitoimikoneen: toimintaperiaate ja pohjalta koottavien. Tuotanto versiot lumilingon omissa käsissä. Ominaisuuksia eri malleja. itsensä asennusohjeet.

Getting koottavia, kannattaa noudattaa muutamia ohjeita:

 • välttää epäonnistumisia moottorin seurauksena joutumasta Auger kiviä ja muita esineitä, sinun on käytettävä suojaholkki pultteja. Tämän johdosta ruuvit epäonnistuu, ja moottori ei ole juuttunut liian suurella kuormituksella;
 • leveys ruuvirungon valitaan perustuen pinnan koko vaativat puhdistusta;
 • yhdellä vaiheessa lumilingon laite olisi täytettävä kouru on sijoitettu ylä- ja puolella kehoa, jotka kulkevat ulos lumi pienempi etäisyys.

lumilinko moottori voi olla bensiini tai sähköinen

Ulkoasu lumilingon trimmeri omin käsin

Koota improvisoitua lumilingon leikkurin sovi kaikille Electrokos malliin. Jos rajain on kaareva tanko jossa on pyörivä siirto teräslanka, tämä työkalu on vähän virtaa, ja ei sovellu valmistukseen lumilingon. Yksi vaatimuksista on läsnä leikata sauvan ja suora siirto pyörimisliikkeen moottori on puolalta vaihde ja jäykkä akseli. Tällaiset laitteet ovat tehokkaampia ja voidaan käyttää lumiauroja.

Ennen irti lumen koneita leikata, sinun täytyy tarkistaa saatavuuden kaikki tarvittavat työkalut. Tarvitset hitsauskone, bulgarialaisen, pora. Sekvenssi toimii seuraavasti:

 • kotelo voidaan tehdä pieniä metallitynnyrit, joka on leikattu noin 15 cm: n päässä pohjasta. Keskellä on tynnyrin pohjalle on järjestetty aukko, johon on lisätty ulkoneva vaihde elementti. Reunoille porattu reikiä - etäältä samaan aikaan kiinnityksen vartija vaihdelaatikossa;
 • puolella piipun porausreikien neliön muotoinen mittaus 10 x 10 cm makuuasentoon lumi massa;

Lumenaurat, tehty trimmeri omin käsin

 • kolmas osa kotelon täytyy avata kansilehti tinan jotta reikä poistumista lumen osoittautui tiukasti keskellä;
 • valmistukseen roottorin tarvitsee neljä terää. Se on tarpeen leikata metallilevyn neljän mitoiltaan 25 x 10 cm. Nämä aihiot on leikattu siten, että saadaan muoto terän. Sitten ne hitsataan trimmeri levylle;
 • snegootvod voidaan jäljellä metalliosat rummun. Tämän leikata suorakulmainen kaistale 15 x 30 cm harkko on oltava mutka ja hitsaa sen sivuosien 10 cm ansiosta ne ulos työnnettäessä lumi ohjataan tiettyyn suuntaan ..;
 • Master terä. Se on valmistettu metallilevystä 30 x 40 cm taivutetut levyn siten, että puskurit olivat noin 2 cm: n korkeus .;
 • snegootvod hitsattu runkoon paikassa, jossa aukko poisto. Terä on kiinnitetty pohjaan. Lyhentäjällä korjata pultit. Roottori asetetaan veitsen trimmeri.

Lisätietoa rakentaa prosessi auttaa video lumilingon leikkurin omin käsin.

Laite on pyörivä lumilinko käsiään

Pääkomponentit omatekoinen pyörivän lingon heidän kätensä ovat:

 • polttomoottori varustettu äänenvaimennin;
 • polttoainesäiliö;
 • kaasuvivun vaijerin.

Valmistukseen kaikkien osatekijöiden lumilingon tarvitsee läsnä sorvi. Sitä käytetään säätää kaikkia yksityiskohtia mekanismista haluttuun kokoon. Jos tällaisia ​​laitteita ei ole käytettävissä, tuotantoa roottorin voi tilata kaupassa parhaan luonnoksia.

Tapahtumia laite lumilinko voidaan jakaa useisiin vaiheisiin:

 • kokoonpano ruuvi mekanismi;
 • valmistus roottorin;
 • kotelon kokoonpano;
 • kehyslaite.

Kunkin solmun tehtyään erikseen, ne on koottu yhdeksi rakenteeksi. Että lumilinko oli siisti, sen maali asennuksen jälkeen.

Laite improvisoitua pyörivä lumilingon: A - kotelo; B - roottorin levy; In - napa; D - terä; D - rengas; E - deflektori; F - kaavin; W - kiinnike; Ja - veitsi; K - kiskot; L - bar kahva; M - ahdin; H - poikkipalkin; Tietoja - baariin moottori; P - kynä

Komponenttien tuotantoon pyörivän lingon

Valmistusprosessi ruuvimekanismista samanlainen ruuvi laite lumen poisto koneen ketjusahan. Kuten ruuvi teriä voidaan käyttää paksu (10 mm paksu) liukuhihnalta. Mitat ruuvin kokoonpano on oltava mitat piirustuksissa.

Roottori on valmistettu metallilevystä paksuus 2,5-3 mm. Käyttämällä kompassi on tarpeen kiinnittää ympyrän arkki haluttu halkaisija ja leikkaa se mylly. Jotta terän, perustana osallistuu aihion sähkömoottorilla. Muodostettu metallilevystä terä. Ne hitsataan tasaisin etäisyydelle toisistaan ​​teräslevyn kiinnitetty napaan. Terien lukumäärä pitäisi olla vähintään neljä.

Lumiaura runko on kerätty hitsauksessa metallin kulma osien mukaisessa kehyksessä nykyisen järjestelmän. Kaikki osat kehyksen on kiinnitetty pulttaamalla.

Vinkki! Pyörivän lumi poistoaineet olisi käytettävä tehokkaampia laakereita, joka kestää selkäsaunan pyörivän mekanismin.

Varten koottavien lumen poistaminen koneen, voit käyttää materiaaleja käsillä

Kun kaikki komponentit lumilingon on valmis aloittamaan laittamalla ne yhteen yhdeksi yksiköksi. On pyörivä akseli ruuvin avulla työnnetään. Sitten koko tämä mekanismi kiinnitetty alustaan ​​pulteilla ja puristusrengaspari. Kiinnitys runkoon roottorin tuotetaan erityinen kiinnike. Kuten lumilinko kotitekoinen pyörivän lingon käytön muoviputki 100 mm.

Edut yhdistettyjen mallien lumilingon

Verrattuna ruuvi yksiköiden yhteinen suoritus lumikoneet ovat tehokkaampia toiminnassa, koska kuorma on jaettu itsensä ja ruuvisyöttimen ja roottorin. Heillä on tarpeeksi virtaa ja selviytyy puhdistusta alueelle lumipeitteen valtava määrä. Niistä eduista kotitekoinen lumilingot päästää:

 • erinomainen ajettavuus ja korkean suorituskyvyn laitteet;
 • moottorista riippuen, lumi heittopituus voi saavuttaa 12 m;
 • mahdollista säätää työleveys lumi;
 • kevyt paino koneet (20 kg) voidaan selviytyä puhdistus talot viereisen osan (mukaan lukien nainen);

Prosessi puhdistamisen alueelle lumen

 • lumilinko tilaisuus korjata omiin käsiinsä;
 • edullisia materiaaleja valmistettaessa kaikki komponentteihin.

Self-tuotanto pyörivät lumiaura on melko monimutkainen ja työläs työpaikka. Jos et ole perehtynyt tekniikalla, et ole tarvittavia taitoja tai joilla ei ole tarvittavia välineitä ja ostaa tehtaan malli, kunnes talouden avulla, voit tehdä omin käsin lumilapio.

Making lumilingon omissa käsissä: video tarinoita itsejärjestyminen

Monille se voi tuntua kokoonpano aurat erittäin vaikea tehtävä. Perustellaan sanomalla "parempi nähdä kerran kuin kuulla sata kertaa", monet käsityöläiset saatetaan Internetissä teemalla videoita. Video kohokohtia kokoonpano improvisoitua lumiaura- sekä tiedot käytetyistä komponenteista laitteilleen.

Internetissä löytyy valtava määrä video-ohjeita, jotka esitetään erilaisia ​​vaihtoehtoja kotitekoinen -lumiauroja: perusteella moottorin moottorisahat, puutarhajyrsimet, sekä moottorin. Palstoilla kuvatun valmistusmenetelmän ruuvin mekanismi ovat mahdollisia ja materiaalit niiden valmistusta.

Kaikki mitat piirustuksissa, järjestetään verkossa, voit säätää omien tarpeiden

Verkko voi löytää monia valmiita piirustuksia ja kokoonpano kaavioiden lumiauroja eri malleja. Niitä voidaan käyttää tuottamiseen omaa malleja, kaikki mitat piirustuksissa voidaan säätää yksittäisiä lumityökalujen.

Perehtyneisyys videodatan saadaan hyödyllistä tietoa siitä, miten oikein valmistautua työhön ja säädä snowblower. Video korjauksen lumilingon käsillään sijoitettu visuaalista tietoa yhteisistä ongelmista ja häiriöistä, niiden ratkaisut sekä asianmukaista huoltoa laitteita.

Jälkeen yksityiskohtainen tutkimus ehdotettujen piirustukset, kaaviot, askel askeleelta ohjeet ja video, kuka tahansa voi kokeilla tuotannossa kotiin lumiaura. Loppujen lopuksi jokainen autotallissa tai työpajan on vanha ruohonleikkuri, moottorisaha tai muu väline, joka sopii sopii sille lumikoneet. Ja niille, jotka epäilevät kykyjä, se on parempi ostaa tehtaan malli.

Lumilinko sähköauton: luokitus ja arvosteluja suosituimmista malleista

Hygieeninen wc suihku mikseri: arvoinen vaihtoehto bidee

Grillit metalli kädet. Mitat, valokuvia lopputuotteita

Bender profiilin putken omin käsin: valmistusmenetelmissä

Puutarhapolut käsillään vähin kustannuksin

Lumipuhdistusvälineet Mökkien ja koteihin: katsaus parhaista tuottajista

Snow kone omin käsin: toimiva laite yksinkertaisten välineiden

Puhkeamista kylmällä säällä lumityöt tulee akuutti ongelma monille omistajille esikaupunkien kiinteistöjä. Kun läsnä on laaja paikallinen alue lapio ei ole paras ratkaisu, ja osto lumiaura voi olla erittäin kallis ostaa. Auttaa tässä tilanteessa, tehty omin käsin snowblower. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti asukkaille esikaupunki kaupungeissa ja esikaupunkialueilla. Joten yritä tehdä itse hyödyllisiä yksikkö vanhoja työkaluja. Ja meidän tarkastelu auttaa sinua tekemään tämän.

Lumikoneet avulla voit nopeasti ja helposti puhdistaa laajoja alueita lähialueille

Lumilinko: mitä se on ja soveltamisala

Lumenaurat - monipuolinen laitteet automaattinen puhdistus lumesta kumpuja laajoilla alueilla. Lumilinko kotiin säästää paljon aikaa ja vapauttaa miestä iältään uurastuksen.

Omatekoinen mallit soveltuvat selvitys lähialueiden kauppoja ja kahviloita. Myös tätä tekniikkaa käytetään julkisten laitosten ja kaikenlaisia ​​yrityksiä.

Lumi suunnittelu voi tehdä oman tai ostaa tunnettuja tuotemerkkejä

Lumikoneet on seuraavia etuja:

 • Se ei vaadi monimutkaista huoltoa;
 • tarvittaessa korjaukset tehdään nopeasti ja ilman suuria rahoituskulujen;
 • laitteet on helppo käyttää.

Laitteen toiminnot esimerkiksi erillinen malli

Valitessaan lumilingon sinun täytyy kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Tilavuus ämpäri.
 • Teho.
 • Liikkeen nopeus.
 • Polttoaineen kulutus, kun laitetta käytetään bensiinillä.
 • käynnistämällä menetelmiä.

Piirustukset ruuvimekanismista

Pienillä alueilla sopiva ruuvi lumiaura, joka on kompakti ja kulkee pistorasiasta. Puhdistaa suuremmilla alueilla edellyttää pyörivä lumi kone monivaiheisen vaihteisto ja suuri ämpäri. Tämä laite pystyy käsittelemään jopa hanget.

Tavanomainen lumi poistoaineet ovat elementtejä ohjauslaite, moottorin ja painerungon. Myös rakentamisessa, on spiraalin muotoinen laite puhdistukseen lunta.

Piirustus suuri kone, jota käytetään tyhjennettäessä kaduilla

Jos "nakertavat" epäilyksiä ostaa lumikonetta tai riippumattomia tehtaalta, sitten kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • tarpeen laskea suunnitellun työkenttä;
 • on tärkeää ottaa huomioon laitteiden käytössä. Tällä riippuu säiliön tilavuus, tehoa ja suorituskykyä;
 • fyysinen ominaisuuksia henkilö, joka hoitaa laitteen. Se riippuu siitä valita - sähköstartti tai manuaalinen valvonta;
 • tulisi kiinnittää huomiota valvonnan taso ja koneellistaminen.

pienikokoisia tuotteita käytetään pienillä alueilla

Jos päätät tehdä lumiaura käsillään, sitten kiinnittää huomiota moottorin valinta. Moottori tulisi ajaa ja talven suorituskyky pakkasella. Tärkeä näkökohta on valinta ruuvirakennet-. Tämä elementti tulee olla sileä ja lausutaan kuvio.

Kotitekoinen rakentaminen moottorisahan

On kiinnittää huomiota ja vaihteisto välittää vääntömomenttia juoksupyörä ja vastuuvapauden augers. Yhtä tärkeää on kouru heitto. Sen ei pitäisi olla metallia, ja muovista.

Pienet alueet, jonka pinta-ala on alle 50 neliömetriä sopivia kompakti sähköinen tai ladattavia malleja. Jos ajaudumme yli 30 cm tässä tapauksessa on tarpeen poimia bensiiniä suunnitteluun. Kun läsnä on itsekulkeva moottori puhdistamisen helpottamiseksi sivustoja.

Laitteet voidaan varustaa lisätoiminnoilla ja: lämpökahvat asentamista harjat taitettava kahva, ja sähköinen valonheitin.

Tyypit lumen poisto laitteet kotiin

Mukaan moottorin tyyppi lumityökalujen jaetaan sähkö- ja bensiinimoottorin. Menetelmässä puhdistaa lumen malli voi olla kaksivaiheinen ja yhdessä vaiheessa.

Rakenteet on jakautunut näiden lajien:

 • jotka liikkuvat tela laite tai vetopyörän;
 • itseliikkuvat malleja, hallinnointi, joka suoritetaan käsin.

Pyörälliset laitteet soveltuvat pienten alueiden, kun ne liikkuvat itsekseen. Tällaisista malleista eroavat vähän virtaa, ja on etuja, kuten tehokkuuteen, tarkkuuteen ja kapasiteetti.

Liikkuvia laitteita seurataan ja RV. Rata mallit kuuluvat luokkaan ammattilainen.

Osatekijöistä lumiaurat

Yleisestä periaatteesta lumiaurat

Lumilinko on pieni mekanismi, joka sisältää seuraavat elementit:

 • ruuvi - pyörivän mekanismin;
 • juoksupyörä - terät on kierre;
 • moottori - teho laite;
 • kotelon runko, jonka kautta on tehty lumenlinkouksen.

Laite esimerkiksi yhden mallin

Siivikon lumi siirtyy saanti kotelo ja sen jälkeen transformoitiin hienoksi fraktioksi, ja sitten se poistuu putken, jossa on pyöristetyt kotelot.

Päästöjen lunta massa tuotetaan erityisen ohjaimen. Voit vaihtaa suuntaa avulla erityinen kahva.

Yksiportainen kaira kone

Yksiportainen laitteet on suunniteltu puhdistukseen pienillä alueilla. Useimmiten se ei ole valtaa laitteita. Tämäntyyppinen laitteita tarvitaan työntämään, joten se sopii fyysisesti vahva ihmiset. Se etu, että laite on alhainen paino ja suuri ohjattavuus.

Helppo käyttää yksiasteisia malliin

Kaksivaiheista kaira kone

Vuonna kaksivaiheisessa mallit ovat tehokkaampia moottoreita. He muuttivat omalla voimallaan, pyörillä tai telaketjuilla pitoa. Tämä tekniikka mahdollistaa voit puhdistaa laajoja alueita lunta. Tällöin voit jopa poistaa pakkasta. Lumi rake kautta ämpäri, ja sitten hajallaan roottorin tai ruuvi. Etäisyys poisto voi saavuttaa 15 metriä.

Vertaileva analyysi sähkö- ja bensiinin lumilingon - edut ja haitat

Harkitse ominaisuuksia sähkö- ja bensiinin omalla lumityökalut.

Itseliikkuvat snowblower bensiinin

Erityinen etu bensiinimoottorin teho laitteita. Malleja kuten Lumityökalujen on varustettu kaksitahtinen ja nelitahtimoottoreiden. Bensiini ja koneet runko on tehty metallista, radan toimilaite, ruuvi-roottori laite ja kauhan lumiaita. Paino bensiini yksikkö on 60 kg.

Tämä tekniikka voi jopa rikkoa lumen. Bensiini malleja - kallista ja samalla taloudellinen polttoaineen kulutuksessa.

Bensiini mallit saattavat vaihdella seuraavia vivahteita:

 • että siinä on useita ruuveja;
 • liike tehdään tai kiskoille;
 • valot töihin illalla.

Electric malleissa on edullisempi hinta. Ne on helppo siirtää ja kuljettaa. Laite ei tarvitse erityistä hoitoa. Kumi tyynyjä ruuvin polkuja ja suojaavat päällysteen vaurioilta sivustoja. Haittana suunnittelu on kyvyttömyys itse-siirtymän. Tämä tekniikka on erityisen tärkeää puhdistamiseen lumesta.

Plussat sähkömallit:

 • laite on suhteellisen hiljainen;
 • Sinun ei tarvitse tankata;
 • alhainen paino laitteet;
 • ei savua työssä;
 • suuri tehokkuus ja pienempiä kuluja.

Yksinkertainen suoritusmuoto sähköinen

Mutta on olemassa tiettyjä haittoja. Esimerkiksi pienitehoisia lyhyen kantaman vaikutukset sekä tarpeen tarkkailla jatkuvasti kaapelia.

Kotitekoinen lumikoneet omin käsin talon

Voit säästää suuria summia rahaa, jos teet omia käsiä lumilinko. Tällöin piirustukset löytyvät eri erikoistuneita sivustoja tai valita jonkin suositelluista yhteystiedot. Kerää hyödyllinen laite ei ole niin vaikeaa, jos ymmärrät toimintaperiaate tekniikka ja sen laitteen.

Tarvittaessa lumen poisto pienellä alueella, voit tehdä kierto- tai ruuvin mallin. Ennen kuin aloitat, on määrittää moottorin tyyppi. Moottori voidaan valita moottorisahan tai trimmerillä.

Hänen kätensä voivat tehdä melko monimutkainen malli

Miten tehdä omin käsin kaira lumilinko

Tärkeä osa on lumilingon kaira. Tämän katkaisuterän rengas on kiinnitetty käyttöakseliin. Kun akseli on sopiva putken pituus 80 cm. Keskellä sinun täytyy näin reiän, joka esittää terän ruokkia lunta. Lumi kallellaan, koska putken kääntymisen.

Tässä tapauksessa sinun täytyy tehdä omin käsin kitkarengas varten lumilinko. Sen pitäisi olla valmis hyödyntämään piirustusten, joka voidaan leikata pois kehästä. Terät on valmistettu teräslevystä. Tässä levy 4 on leikattu, jotka ulottuvat muodossa kelojen. Sitten valmis kierre hitsattu kierre. Reunoja pitkin putken on kiinnitetty välikkeiden valmistettu metallista. Alla on yksityiskohtaisia ​​työvaiheiden annetaan.

Lumenaurat omin käsin pois moottorisahan

On syytä huomata, ihmisarvoa suunnittelu moottorisahoja

 • pieni kustannus elementtejä;
 • merkittävä laitteen suorituskykyä;
 • tuotannon perusyksiköitä olevia välineitä.

Moottorisahan moottori käytetään ajo-elementin. Moottori on irti rungosta. Tarvitaan myös ruuvisyöttimen moottorin kotelon, akselin ja kierteinen ruuvi pinta. Kotelo on valmistettu pellistä. Akseli voi ottaa putki, jonka halkaisija on 20 mm. Kierteinen pinta on valmistettu arkin rautaa.

Alkaa tehdä koteloon voi olla sivuseinän. Kun tämä metalli on leikattu kaksi ympyrää. Sivuosiin kaareva puoliympyrän hitsattu metallilevy. Puolella porausreikien, joka on työnnetty ruuvi mekanismi. Runko on muodostettu hitsaamalla rungon profiili putkien. Tässä tapauksessa, voimalaitoksen täytyy liikuttaa runkoa pitkin ja kiinnitetään paikoilleen. Kehystys- osa kiinteä kahva, jossa on syöttö-ohjattu kaasulla. Mitä tulee tyypin helpotusta kiinnitetään runkoon kiskot tai pyörät.

Kotitekoinen rakentaminen moottorisahan

Miten tehdä omin käsin sähkö lumilinko trimmaustyypin: video selityksineen

Voit tehdä ja kokoonpano trimmeri, mutta se ei sovi mitään Electrokos. Älä käytä leikkuria kaareva barbell. Tehokkaampi laitteet ovat suora tanko.

Malli trimmerin

Jotta kokoonpano trimmeri tarvitsevat erityistä työkalua - bulgarialainen, pora ja hitsaaja.

Tässä on sekvenssi teosten:

 • kotelo on tehty metallista tynnyri, joka on leikattu 15 cm pohjasta. Keskellä on reikä suoritetaan, joka sijoitetaan ulkoneva vähennysventtiilillä;
 • tehdään reikä sivuilla;
 • ulostulo lumi on sijoitettu keskelle rakenteen;
 • Sinun täytyy tehdä roottorin lavat 4. Kun tämä pala leikataan metallilevystä 4 voidaan leikata muodossa terät. Ne on hitsattu trimmeri levylle;
 • snegootvod voidaan tehdä eri osien piipun. Tehdä tämän, leikata suorakulmainen liuska. Harkon taipuu ja hitsata sivuosat;
 • terä on valmistettu levymateriaalista;
 • snegootvod tehdään siellä, missä on reikä heittää lunta. Terä on asennettu pohjaan. Vaihteisto on pultattu, ja roottori on asennettu kuin veitsi leikkuri.

Mahdollisuus trimmerit

Saada toimimaan itsenäisesti, sinun on otettava huomioon seuraavat suositukset:

 • ruuvata mitään vieraita esineitä, on tarpeen käyttää pultteja ja suojaholkki;
 • regeneroinnissa yhden vaiheen suunnittelu kourun tulisi sijoittaa ylä- ja kotelon sivuihin.

Kuinka tehdä samanlainen rakenne voidaan nähdä videon alla:

Myös, perusvaiheet kokoamiseksi lumen clearing laite graafisesti esitetty alla olevassa taulukossa:

Tuotanto pyörivä lumilinko

Seuraavat erät tarvitaan riippumattoman tuotannon pyörivät lumiaura:

 • polttoainesäiliö;
 • kaasuvivun vaijerin;
 • moottori äänenvaimentimella.

Suorittamaan tarvittavan työn sorvi. Sitä tarvitaan sopimaan kaikki palaset. On syytä tutkia päävaiheet lumilinko laite:

 • kiinnitysruuvi laite;
 • roottorin kokoonpano;
 • asennus asian;
 • kehysjärjestelyä.

Kotitekoinen roottori

Ensimmäiset yksiköt tehdään erikseen ja sitten koota yhdeksi yksiköksi. Roottorit on valmistettu pellistä. Levyillä on tarpeen piirtää ympyrän kompassin. Suorittamaan Terän perusteella sinun täytyy ottaa kohde sähkömoottori. Terät on hitsattu teräs levylle. Ja ruhon kokki segmenttien metallin suluissa. Kaikki runko-osat kiinnitetään pulteilla.

Lumenaurat käsillään kävelemään taakse traktorin

Ovat suosittuja ja vallankäytöstä versojen järjestämisestä lumen poisto koneet. Asennus kotitekoinen lumilinko on Tillers liittyy moottorin asennusalusta nopea.

Mallin moottorin Cultivator

Alla olevasta taulukosta näet selvästi miten asennus suoritetaan lumilingon varten Monitoimikoneen:

Jos vain seuraa ohjeita, suorittaa lumityöt avulla kotitekoinen Monitoimikoneen on ilo.

Miten valita ja ostaa tehtaan lumikoneet: hinnat, luettelot, mallit

Tuota toimintayksiköitä kuten hyvin tunnettuja tuotemerkkejä:

 • Daewoo;
 • hyundai;
 • honda;
 • Husqvarna.

Venäläinen yhtiö on syytä huomata "Interskol" "Energoprom" ja "kaliiperi". Alla olevassa taulukossa on esitetty hintojen joidenkin suosittujen mallien lumiaurat:

Jos seuraa ohjeita, se on yhtä tehokas yksikkö voivat rakentaa omia improvisoitua

Luotettavuuden varmistamiseksi mallien, esitämme myös muutamia arvioita todellisista ostajat tiedossa foorumien:

Review, Seona, Vladimir: Lumenaurat sähköinen Huter SGC 2000E - Talvella lumi on välttämätön!

Edut: pieni koko, nimble

Haitat: lyhyen viiran

Kaikki tervetulleita! On kesä, kuten, lumityökalut ei ole aihetta, mutta se on aika alkaa valmistautua tähän aikaan vuodesta, lunta ...

lisää on Otzovik: https://otzovik.com/review_3412235.html

Arvostelu Oldman 785, Moskova: Lumilinko Variag SB-652 - Hyvä Lumilinko varten infield puhdistukseen polkuja, sisäänkäynnit taloon ja autotalli.

Edut: Itseliikkuvat Lumityökalujen kanssa sähköstartti ja valonheitin. Hyvä suorituskyky, helppo ja ystävällinen hallinta.

Haitat: Tarvitsee pieniä teknisiä parannuksia, edellyttää huolellista ja huomaavainen käyttö.

Jos sanot, että paljon lunta satoi Moskovassa tänä vuonna - se ei merkitse mitään sanottavaa! Tämä määrä lunta ei ollut, ehkä viisi vuotta ...

lisää on Otzovik: http://otzovik.com/review_4513520.html

Arvostelu Oopperan 500, Omsk: Lumenaurat kaliiperi snub 9.0 / 62ED - Hyvä Lumityökalujen riittävällä teholla lumityöt

Edut: Erinomainen suorituskyky, hyvä laitetaan kylmään, helppo hallinta

Haitat: saastunein kynttilä renkaat kovettua pientä pakkasta ja luistaa kova kuori huolimatta suuri suojelija

Olen esikaupunkialueella 100 metriä pitkä, se tapahtui. Sisäänkäynnin parkkipaikalla 50 metriä ...

lisää on Otzovik: https://otzovik.com/review_5731303.html

Toivomme, että tarkastelu auttaa sinua tekemään laadukkaan lumilinko Monitoimikoneen tai muita lumenpoistolaitteiden. No, jos sinulla on vielä kysyttävää tai haluat jakaa omia kokemuksia valmistukseen tällaisia ​​laitteita, niin olet tervetullut kommentteja.

Omistajat omakotitalojen ja mökit talvella usein käsitellä kysymystä siitä, mitä lumenpoistolaitteiden kotiin ja puutarhaan paremmin hinnan ja laadun. Tätä käsitellään artikkelissa.

Hyödyllisiä ja mielenkiintoisia videoita aiheesta

Olemme kysymykseesi? peruuttaa vastaus

Luokkien huonetta

kysely Kuukauden

Kaikki oikeudet pidätetään

On kokonaan tai osittain käyttää materiaalia sivuston välttämättä aktiivinen suora yhteys.

Kotitekoinen lumikoneet kotiin omin käsin

On monia piirustuksia ja projekteja, miten tehdä Lumityökalujen omin käsin, ja tämä kokoelma on jatkuvasti ajan tasalla. Tämä johtuu yksinomainen tekniikkaa, sillä jokainen käsityöläinen tekee omat säädöt. Yksi asia on ennallaan sääntö kotitekoisia. Yksiportainen kaira koneen käyttäjiä kehotetaan keräämään asukkaille keskellä bändi. Kaksivaiheinen pyörivää lumikonetta vaikea koota, mutta se eroaa suurta suorituskykyä. Tämä lumikoneet optimaalisesti asukkaita luminen alueilla.

Laitteen ominaisuuksia lumiaurat

Lumi työkaluja omiin käsiinsä saattaa olla pieniä eroja suunnittelun mekanismeja, jotka tekevät koneita poissulkevia. Mutta perus VTY käsityöläinen kerää käyttäen jo kehitetty järjestelmä. Löytää tällainen hanke riittää sukeltaa internetin tai mennä ystävä, joka on jo tehnyt lumilinko kotiin.

Yleiskuva lumilingon laitteen käynnistys moottori. Se voi olla sähkö- tai bensiinikäyttöiset. Auton sähkömoottori on helpompi valmistaa, taloudellista käyttää ja käytännöllisesti katsoen huoltovapaa. Lumenaurat kanssa bensiinimoottori on paljon tehokkaampi, ei pelkää kosteutta, sekä auton tulee mobiili puutteen takia liitetiedoston pistorasiaan.

Piirre laite on läsnä lumenpoistolaitteiden roottorin tai ruuvi. Yhdistetyt mallit ovat solmuja. Roottori on siipipyörä, jossa on lavat, joka pyörii laakereilla sisällä teräs kotelo. Tehdä helpoksi. On vaikeampaa lumilingot do ruuvi. Täällä meidän on kehitettävä piirustuksiin.

ja ruuvi sekvenssi seuraavasti:

 • Akseli on valmistettu putki, hitsattu päissä lehden laakerin, ja keskellä kaksi teräslevyjen suorakaiteen muotoinen. Tämä on terän.
 • Paksu kumi tai terästä paksuus 2 mm leikattiin neljä levyt 280 mm: n halkaisija.
 • Keskustassa kunkin aihion porattu reikä, joka on sama paksuus akselin, minkä jälkeen saatu sahattu toisella puolella renkaan.
 • Leikkauksen levy on taivutettu spiraalin ja kiinnitetään akseliin. Vasemmalla puolella laittaa kaksi levyä kanssa suuntaava kierrosta suuntaan teriä. Tee sama oikealla puolella akselille.

On saranatappi laakerit nasazhivajut № 203 tai muulla sopivalla koko. Asentamiseksi ruuvin alle napa laakerit, jotka on valmistettu putken segmentit. Työkappale kiinnityspultit sivuille hyllyjen snegopriemnika elin.

Ämpäri snegopriemnika valmistettu teräslevystä. Tehdä tämän, ottaa nauhan leveys on 500 mm, ja kaaren kaari sen halkaisija 300 mm. Boca voi ommella vaneria tai metallia. Keskellä yläosassa snegopriemnika leikattu reikä 160 mm, ja joka on kiinnitetty holkin ruiskuttavasta lumi. Valmiin rakentaminen on asennettu runkoon. Sen hitsattu metalliosat.

On vielä luoda tehty lumilinko asemaan. Eli sinun täytyy varmistaa, että kaira pyörii. On olemassa useita vaihtoehtoja, miten ajaa:

 • Pyörivän lumi työkaluja voidaan käyttää vaihteiston. Se sijaitsee sen sijaan, että terät ja ruuvin akseli on valmistettu kahdesta puolikkaasta.

 • Hihnavälitystä tarjoaa kahden hihnapyörän. Yksi seisoo moottorin Womé ja toinen istutettu ruuviakselille.

 • Ketjukäyttö on järjestetty samalla tavalla kuin hihna, vaan käyttää hihnapyöriä ketjupyörä mopon polkupyörän.

 • Jos kotitekoinen lumilingon omissa käsissä rakennettu suutinta aisaohjattavaa, voit tehdä combo-asema. Tässä tapauksessa moottorin akseli on yhdistetty välipyörän hihnakäyttö, kun vääntömomentin vaihdeakselille välittyy ruuvin lähetyksen ketju. Periaate tällaista yhdistettä on esitetty kuva.

  Kaikista vaihtoehdoista Kiilahihnakäytön se on yksinkertainen, joten se on usein asetettu käsityöläiset lumityökalut.

  Esimerkkejä yksittäisistä käsittely lumilingon

  Nyt me näemme, miten aikoo lumikoneeseen omin käsin moottorin eri tekniikoita, sekä tarkastellaan tapausta päät aisaohjatut traktorin.

  Sähköinen malli lumilingon sopivampi kesäasunto, jossa se on tarpeen poistaa lumen harvoin ja pieninä määrinä. Tyypillisesti nämä koneet on varustettu ruuvin sijasta roottorin toimii puhaltimen periaate. Jälkeen kaapata lunta ohjaussiipiä, siipiä se sekoitetaan ilman kanssa ja poistetaan sitä paineen alaisena läpi tyhjennysletku.

  Roottorin laite yksinkertainen. Jotta se voidaan ohjata piirustus.

  Ottaa juoksupyörä metalli levy on hitsattu sen ja terän teräsnauhan. Ne voivat olla 2-5 kappaletta. Val koneistettu sorvilla terästangosta. Häntä yhdessä navan vartaassa kaksi laakerit.

  Varten kotilon kuori leikattu osa metallin tynnyreiden alasivuun 150 mm. Puoli leikataan reikä, jossa putki hitsattiin kiinnitysholkilla. Keskellä pohjassa poratun reiän, roottorin akseli on asetettu siten, että se on sisällä simpukka. Se työnnetään juoksupyörän. Pyörän laakerin roottorin kiinnitetty pulteilla pohjaan tynnyri ulkopuolelta simpukan. Etuosaa kotelon hitsataan kaksi suorakaiteen muotoinen. Säleet ansa lunta, ja puhallin imee, jauhaa ja hävitä se.

  Valmis pyörivä mekanismi antaa sen kehyksen, hihnavälityksen, joka on kytketty moottoriin, ja koska alusta pyöriä käytetään autoja.

  Lumenaurat kanssa bensiinimoottori

  Lumikoneet bensiinimoottorilla tehdään yleensä ruuvimekanismista tai näiden yhdistelmä. Ensimmäinen vaihtoehto on paljon helpompaa. Ruuvi Manufacturing, olemme harkinneet edellä. Yhdistetyn lumilingon tarvetta lisätä roottorin niin teimme Sähkömalleissa. Vain roottorin kotelon ohjaussiipien ei hitsata. Se on liitetty takaosaan kaira snegopriemnika.

  Moottorin minkä tahansa sopivan ilmajäähdytteinen. Se voi olla kaksitahtinen tai nelitahtinen. Frame ruiskutuslaitteille laittaa sukset. Operaattori on helpompi työntää lumilingon on tiheässä. Jos moottorin teho johtaa omalla koneella, niin kehys täytyy korjata pyörän, ja liitä ne ajomoottorin VOMom.

  Helpoin lumilinko on punnittava perästäkäveltävien traktorin. Jos telakka on vetoyksikkö, niin miksi luoda uuden koneen paikallaan ajaa. Näytteenä valmistaa sulat ruuvimekanismin ruiskuttamiseksi lumi. Asuntojen snegopriemnika laittaa runkoon. Kiinnitä pohjaan suksen. Takaosan rungon hitsattu kiinnikkeet, jolla kytkentä moottorin lohkon suutin tapahtuu.

  Asema on hihnakäytön. Ruuvin nopeus voi olla mukautettu valinta hihnapyörät eri halkaisijat. Jos se on mahdotonta tehdä, se voidaan asentaa välillä moottorin lohkon ja ruuvin kiinnityksen välissä vaihteisto. Hän vähentää nopeutta halutulle taajuudelle.

  Vuonna videon näet työn improvisoidun lumilingon:

  Kotitekoinen lumilingon niiden parametrit käytännössä ei poikkea muista samankaltaisista tehtaalla rakennettu ja maksaa omistaja useita kertoja halvempaa.

  kysy viljelijä

  01.17.2018

  Alain Bertram Lannoitus tomaatit kasvihuoneessa polykarbonaatti: Hei! Humus valmisteet - Lignohumates.

  01.16.2018

  Sergey Ruokinta tomaatit kasvihuoneessa polykarbonaatti: Hei! Mitä erityisiä humate sanoi.

  01.16.2018

  Juri Centaur Käytetty: T-15, T-18, T-224: Ostin mototraktor joulukuussa 2016g.Sam meni Gomel tilattu.

  01.10.2018

  Elena Kalugin Kurkku Farmer f1: «Farmer" meidän puutarhassa noin 10 vuotta avoimella kentällä, ostettu.

  1.8.2018

  Alain Bertram Coop polykarbonaatista kasvihuoneet: Hei. Kanoille on haitallista ole niin kuuma kuin.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin