Luku on syntymäpäivä aaltopahvin

Luku on syntymäpäivä aaltopahvin

 • Suosituimpien käsitöitä
 • Neulotut applique mustekala: askel askeleelta ohjeet valokuvista
 • Valentine 14. helmikuuta omin käsin: Top - 100 parhaita ideoita mestarikursseja
 • Avainnippu "Dog" omin käsin. Askel askeleelta Master Class kuvalliset
 • Talvi käsitöitä lasten kanssa. "Lumiukko postivälitintyyppiä" värillisiä paperia: Master Class

Kuviossa aaltopaperista Se tulee olemaan hieno ja omaperäinen sisustus, jos olet valmistautuu loman tai haluavat järjestää yllätys rakkaansa. Volume kirkas tsiferki on hyötyä paitsi hänen syntymäpäivänsä, mutta hääpäivä, jopa uudenvuodenaattona. Käsillään, voit tehdä mieleenpainuvin puolue ystävillesi, ja kaikki, jotka tätä tarkoitusta varten on tarpeen - monivärinen levyt gofrobumagi, jota voi ostaa tahansa kaupassa tavaroiden luovuudelle tai paperi.

Luku vuoden aaltopaperista

Numero 1 aaltopaperista sisustaa loma, mutta myös on suuri taustan perhekuvia, joka pitää muistissa tänä päivänä jo pitkään. Kappaletta aallotettu sopivia koristella koteloaihio, ja valmis käsityöt voidaan kiinnittää seinään.

Laite on erittäin helppo tehdä kynällä ja hallitsija, mutta jos olet epävarma, voit käyttää mallia, joka olisi tulostaa ja juuttunut pahville, ja sen jälkeen - leikkaus terävillä saksilla.

Saat kätevästi PVA liimaa täytyy kaada lautanen, ja poimia kynä toimimaan, käytämme tylppä kynä. Pre-board emäs itsessään voi myös liittää nauhat poimuja.

Numero 1 aaltopaperista

1

tasainen luku vuoden aaltopaperista että tekniikka trimmausta se kääntyy pörröinen, mutta on olemassa toinen tapa sisustaa sitä. Jälleen ensin meidän on leikata pahvia malli. Voi käyttää useita kerroksia pahvista ohjeeseen osoittautui varsin kompakti eikä taivu.

Ensimmäisen poimun levyt on leikattu noin 5 cm leveä nauha, ja sitten kukin liuska loveamalla kohtisuorassa saada "travka9raquo;. Kun sisustat mallin, sinun on lähdettävä alhaalta. Liima tarvitsee vain rasva osa paperiliuskan, joka ei ole liuskainen "travkoy9raquo;. Kukin seuraava liuska liimataan siten, että reuna-liimattu piilottaa osa edellisen raidat.

Volyymin aaltopaperista

Ja jos osaat tehdä ruusu käsillään, sitten koristella omiin käsiinsä ja ainutlaatuinen lasten osapuolen sinulle ei ole ongelma. Volyymin aaltopaperista Se vaatii ennen mallivalmisteella, koska meidän täytyy tehdä kolmiulotteisia aihion jotka lisäksi pitäisi olla tarpeeksi vahva.

Muodostamaan perustan tarvitset myös paperi nauha, se on vain paperilla nauhalle ja sitten voit liimata aaltopahvin kukkia.

Kuviossa aaltopaperista

Luku on syntymäpäivä aaltopahvin lautasliinoja tai saada pörröinen, kirkas, bulk. Tämä koristelu on keskellä loma, mutta myös tilaa voidaan koristeltu pompulat tilavuus, ilmapalloja. Lisäksi numeroita, voit tehdä koristeita muodossa suuri väestö, joka myös on tehty pieniä laskostettu kukkia. Kuten näette, tämä yksinkertainen tavaraa kuten aallokon antaa valtavia mahdollisuuksia luovuudelle, erityisesti auttaa koristella talon loma, koska syntymäpäivä lapsesi on läpäistävä unohtumaton. Ja jos menet lomalle hänen ystävänsä valmistautua hänen karkkia tulppaanikimppu.

Numerot kukkia aallotettu paperi käytetään joskus loma sisustus aikuisille tietenkään ei tarvitse muistuttaa mummelia ikäisekseen, mutta hääpäivä vanhempasi, voit antaa heille todellinen yllätys. Tässä tapauksessa, on tarpeen tehdä erillistä kaksi numeroa, käyttäen hienovarainen sävyjä paperia. Pöytä- koristeet, voit käyttää paperia kimppuja, ja kukkia - koristeluun lahjapaketointi lahjoja.

Tilavuusperusteisina tulee tiheään täynnä pieniä kukkia, niin että niiden kautta ei katsota pahvi tyhjä, joten on olemassa kaksi sääntöjä koristeluun. Ensinnäkin, kukat pitäisi olla pörröinen ja kömpelöitä, ja toiseksi, ne on kiinteästi kiinnitetty toisiinsa. Voitava luottaa, että mukavaa artefakti voidaan puolestaan ​​esiliisteröitynä paperi kartonki tyhjä itse vastaamaan kukkia.

Corrugation helppo leikata, vaikka se koostuu useista kerroksista, joten ensin meidän on leikattu levyn suikaleiksi. Niiden leveys tulee olla 0,5-1 cm suurempi kuin ympyrän halkaisija mallin. Sitten kukin liuska on taitettu useita kertoja niin, että seurauksena meillä on monikerroksinen neliö. Kukin neliö paperin keskellä (leikkauspisteessä lävistäjien) on katkaista nitoja. Seuraava tähän neliö on ympyrä meidän tyhjä-ympyrä ja leikkaa pitkin ääriviivoja, niitit olisi sijoitettava keskelle tuloksena ympyrän. Kun ympyrä on valmis, se on tarpeen nostaa kerros kerrokselta ylhäältä, ja varovasti murskaa niitä kohti keskustaa. Meillä oli pörröinen kukka, joka voidaan liimata alustaan.

Miten tehdä useita aaltopaperista

pääosa kuvio 1 vuoden aaltopaperista Sitä voidaan koristeltu pörröinen "hrizantemami9raquo;. Hoitamaan aallotuksen myös se leikataan suikaleiksi, ja sitten taitetaan useita kerroksia ja leikattu ruoho ilman dorezaya loppuun nauhan yhdestä reunasta. "Travka9raquo; Sen pitäisi olla koko nauhan pituus, vaan saada hapsut olisi hieman kierre sormilla, saada terälehtiä-neuloja. Se on vain kiertää liuska tiukka rulla ja sidottu lanka useita kertoja. Saat kukka, jonka toinen puoli on pörröinen, ja toinen - tiukka rulla, joka voidaan voidella liimalla ja liimattu pintaan työkappaleen.

Käyttämällä aallotettu kaistale, joka kaistale siirtyy kohtisuoraan pituutta, voit kiertää pienoiskoossa ruusukkeita. Tämän paperin, sinun täytyy uudelleen leikata suikaleiksi ja kummallakin kaistalla yksi reuna tehdä aaltoileva, venyttely sormet. Valmis nauha saa kierretään yhteen tiukka rulla ja korjata kierteenreunan, sitominen tela useita kertoja.

Pidätkö mestarikurssi? Kerro kaverille - klikkaa painikkeita alla:

 • Kukat tehty paperista omin käsin: yksityiskohtainen mestarikursseille kuvat
 • Seistä pääsiäismunia: miten tehdä omiin käsiinsä. Lisää ideoita valokuvilla
 • Kimppu paperi kädet: paras kuvatyöpajoja
 • Ruusut paperia käsilläsi. Askel askeleelta mestarikursseille kuvat
 • Joulukuusi tehty paperista omin käsin: askel askeleelta mestarikursseille kuvat
 • Käsityöt 8. maaliskuuta käsillään. Paras mestarikursseille kuvat
 • Miten onnitella mummo 8. maaliskuuta? Parhaat ideat sinulle
 • Joulukuusi tehty aaltopaperista omin käsin: yksityiskohtainen mestarikursseille kuvat
 • Käsityöt omin käsin kilpailuun koulussa. Erinomainen mestarikurssi valokuvista
 • Joulun leluja paperia: paras mestarikursseille kuvat

 • Kauniita käsitöitä tehty pahvista uudenvuoden
 • Valentine 14. helmikuuta omin käsin: Top - 100 parhaita ideoita mestarikursseja
 • Rukousnauha kädet. Askel askeleelta työpajat
 • Avainnippu "Dog" omin käsin. Askel askeleelta Master Class kuvalliset
 • Käsityöt vuonna 2019 omin käsin. Symboli vuosi - sika, porsas. 100 ideoita askel askeleelta kuvat
 • Virkkaa hameet tytöille. TOP - 20 ideoita kuvia, kuvat ja kuvaukset
 • Kaunis kuvio pinnoja: Honeycomb. TOP - 10 ideoita neulominen + kuvaus
 • Rannekoru "Pandora" omin käsin: askel askeleelta opas
 • Erityisesti neulominen vaatteita nukeille erilaisten
 • Tavarat, paperista omin käsin: TOP -10 ideoita kuvat

Reprinting materiaalien on sallittu vain kirjallisella luvalla julkaisijan!

Kuinka tehdä kolmiulotteinen kuva syntymäpäivä

 • Kuinka tehdä kolmiulotteinen kuva syntymäpäivä
 • 10 parasta lautapelejä yritykselle
 • Miten opettaa lasta oppimaan samalla

Luomassa tilavuus luvut loma kuva istunnon voidaan jakaa kahteen vaiheeseen: tuotannon perusta ja sisustus lopullisen rakenteen.

Luoda tilavuudeltaan hahmo syntymäpäivä, sinun on ensin tehdä perusta pahvista ja sitten koristele se viripaperi, paperipyyhkeitä, pompulat tai villa kierteet. Jos aiot tehdä useita suurikokoisia, on välttämätöntä varastoida etukäteen laatikot ulos suuret kodinkoneet (jääkaappi, kaasuliesi, TV, jne). Laatikko tulisi jakaa levyt ja laita ne lattialle. On pahvia on laadittava siluetti tarvittavat numerot ja leikkaa irti pitkin ääriviivoja. Koko numerot riippuu toiveesi ja pahvi arkin kokoja.

Veistetty kuvio soveltaa muihin pahvia ja kuvailee polulla, ja sitten myös leikata. Tämän seurauksena saamme kaksi samanlaista numeroita keskenään. Näiden kahden aihioita, meidän kartonkinauhoista (leveys kaistojen määrittelee paksuus artikkelin) ja joissa kuvioissa sivuseinä on tehty. Kun kaikki pahviaihion tehdään, voi edetä kokoonpano volumetrisen lukujen liimaamalla osat liimanauhaa.

Perustana volyymiluvut voidaan valmistaa vaahtomuovista. Ostaa vaahto levyt ovat saatavilla kaikissa rautakaupasta. Jos haluat selvittää paksumpi, kahden levyn vaahtoa voidaan liimata yhteen käyttäen liimaa laattoihin. Tämä materiaali on varsin oikukas toiminnassa: leikattaessa vaahdon murenee ja pelletit kiinni työkaluja ja käsissä.

Koriste luvut kukka tehty paperista

Papyruksen tai aaltopaperista tehdä kauniita ja reheviä kukkia. Tämän pino 6 täsmää paperiarkkia ja pienten concertina leikataan kolmeen yhtä suureen osaan. Kukin harmonikan siteet kierre keskellä, pyöristetyt päät ja karmaiseva paperi niin, että saadaan terälehtiä. Kun se on tehty tarpeeksi kukkia, liimaa ne luku pahvista tai vaahtomuovi.

Yhtä rehevä ja juhlava ilmeen lukuja, koristeltu kukkia paperiset lautasliinat. Luoda sellainen sisustus vaativat tavallinen pakkaus 100-150 lautasliinat riippuen numeroiden koon. Kukin lautasliina taitetaan kahtia kahdesti ja korjata design nitoa keskeltä. Tästä neliön leikattu ympyrän. Sitten ympyrä kaikki kerrokset ovat vuorotellen nousee hieman priplyusnuv sormet. Alempi kerros olisi jätettävä ympyrä suoraksi, koska sen kukka on kiinnitetty rasian pohjan.

Luvut, koristeltu ruusukkeet alkaen kreppipaperi, näyttävät herkkä ja ilmava. Luomalla sellaiset sisustus - se on melko aikaa vievä prosessi, mutta tulos on sen arvoinen. Tätä varten, aaltopaperituote leikataan pitkinä suikaleina. Leveys nauhat riippuu koosta tulevaisuudessa kukka. Kaistale paperia on ryppyinen kädet hieman ja alkaa kierre, taivuttamalla hieman takaisin reuna, saada terälehtiä. Jäännös nauha on kierretty juuressa tuloksena kukka. Samalla tavalla tuotamme halutun määrän ruusut, ja sitten liimaa ne kartongin avulla kuumaliimalla.

Koriste luvut paperin alalla jiirisahauksen

Luvut, sisustettu taiteen hiippa, katso rehevä ja koristeellinen. Valmistaa tällainen sisustus, aaltopahvi on leikataan neliöiksi samankokoisia. Keskellä neliön aseta kynä ja kietoa paperia. Sitten dip kynän kärjellä PVA liima ja liittää paperin pahviaihiosta. Täytä tällä tavalla koko tilavuuden pinnalla numerot ja varovasti suoristaa koristelu käsissä. Yhtä vaikuttava ilme sisustus valmistettu tylli tai organza. Materiaali siten myös leikata neliöitä ja kiinnitetty alustaan ​​avulla kuumaliimalla.

Jos käytetään perustana aihion vaahtoa, liima ei käytetä. Paperia tässä tapauksessa kierretään hammastikulla, joka helposti lävistää vaahdon ja jättää pisteillä. Tekniikan alalla päin on erittäin kätevä luoda erilaisia ​​kuvioita kuvioissa, riittää hahmotella piirustuksen pohjalta, ja käyttää erilaisia ​​värejä paperin hänen tielleen.

Koristelu luvut hapsut

Fringe aaltopaperista - tämä lienee helpoin ja nopein tapa koristella tilavuuden lukuja. Paperi leikataan pitkä, leveä nauhat. Kukin liuska taittuu suorakulmio ja leikata hänen hapsut, ja sitten suoristaa ja kiinni tukikohtaan kaksipuolisella teipillä.

Koristelu luvut tupsuja

Ensin täytyy tehdä paljon villalankaa pompoms. Niiden tuotanto vaatii kaksi samankokoista rengasta leikattu pahvista. Renkaat päällekkäin ja Purkamismenettely Villa langat, kunnes rengas avaaminen on kiinni. Katkaise lanka reunalla sakset hieman työntää renkaan lanka ja siteet. Poista tyhjä pahvista ja ravistellaan pompula. Sama periaate tuottaa tarvittava määrä tupsua. Valmis sisustus liimataan pahvi hahmo on kuumaliimalla.

Toimiakseen tarvitse suurta vyyhdin ja PVA liimaa. Sivuilla pahvi lukujen levitä pieni määrä liimaa ja tiiviisti alkukelausasemasta esimuotin Villa langat. Ensimmäinen koko haava lanka ja sitten - pitkin.

Tilavuudeltaan luvut soveltuu sekä nuorten että aikuisten syntymäpäivä. Koko numerot riippuu toiveesi ja ideoita. Luvut suurempia kokoja käytetään valokuva ampua, ja pieni rekisterikilvet - suunnitella ruokailutila ja suklaapatukan. Koristella lasten loma on parempi tehdä hahmo kokoinen vauva tai hieman yli sen.

Sisustus tilavuus luvut voivat olla sileä tai värillinen. Näyttää enemmän tilavuudeltaan hahmo, etuosan pitäisi olla vaaleat värit koristella ja sivuille - pimeässä. Tähän mennessä syntymän tytön hahmo voi järjestää kukkia vaaleanpunainen paperi, punainen, oranssi, lila ja violetti. Luotaessa luvut syntymäpäivä poika on parempi käyttää, vaaleansininen, valkoinen ja vihreä väri, ja sen sijaan, kukat tehty paperi on parempi soveltaa koristelu muodossa hapsut tai tupsuja.

Tuotteet on valmistettu kreppipaperi kädet.

Tuotteet on valmistettu aaltopaperista ovat suosittuja eri näyttelyihin ja messuille. Niiden kauneutta perustuu hyvin erilaisia ​​värejä käytetään käsitöitä materiaalia. Ehkä joku on yllättynyt, mutta usein luoneet koostumuksia käyttää vain paperilla luoda kimppuja ja tavallisten PVA liimaa.

Artikkelin sisältö [piilota näytä]

Jos muita tietoja käytetään, se on usein niillä ei ole arvoa, koska köysi tai vaijeri löytyy jokaiseen kotiin ja useimmiten liittyy tavallista tavaraa ruokakomero. Hyödynnä esitteli materiaaleja luoda omia sävellyksiä ja päivittää sisätilojen mielenkiintoisia tuotteita.

Mitä voidaan tehdä aaltopaperista?

Jos olet kehittynyt mielikuvitus, kannattaa ehdottomasti korjailla paperi ja sakset, luoda kauneutta ja hyödyllinen asia. Näin ollen, esimerkiksi, kukkakimppuihin kreppipaperi omin käsin He alkoivat käyttää häissä eikä vain koristeita.

Morsian ovat iloisia nähdessään kauneuden paperia, ei mahdollista "erottua joukosta" ja edistää pysyviä muistoja häävieraat.

Jos kustannukset on vähennetty lähes puoli ostaa sen suoraan toimittajilta. Jos huomaa, että tämä materiaali käytetään usein pieninä neliön tai suorakaiteen muotoisena, voit turvallisesti olettaa - yksi rulla riittää noin 10-15 käsitöitä (ja vielä enemmän).

Jos kiinnostus luomisessa tehdyt aaltopaperista siellä, aloittaa yksinkertaisempi koostumuksilla, jotka eivät vaadi osien liian pieni. Parantaminen ja hankkia kokemusta, voit ottaa monimutkaisempia ja suurempia koostumuksia.

Koriste valmistettu aaltopahvi

Mikä riemuvoitto täydellinen ilman asianmukaista koristeita. Olipa häät tai syntymäpäiväjuhlat, haluat aina tehdä muistiinpanoja loman ja väriloisto. Hyödyntää joitakin mestarikursseja alla. Aloittaa yksinkertaisesta ja saada kokemusta työskenneltäessä kuvattua materiaalia, jatka luomiseen monimutkaisten tuotteiden.

Tupsuja aallotettu paperi

Koristele huone seppele pompoms tehty omin käsin.

Haluttaessa käyttää useita värejä, voit luoda mielenkiintoinen kuvio palloja. Valmistella tupsu, tarvitset paperirulla ja lanka. Käytä mittaamiseksi tavallista A4-arkkia. Joten, pompon voidaan tehdä seuraavasti:

 1. Taittaa useita kerroksia aallotettua paperia. Mitat taitettu palkeen ei saa olla pienempi käytettyjen kaavoja - paperille.
 2. Liittää arkin lyttyyn ja leikata useita levyjä materiaalia käytetään luomaan.
 3. Laita kaikki palaset molempien harmonikka.
 4. Mutka Saatu harmonikan koottu puoli. Paikalla tulevaisuuden kertainen tie pompula lanka.
 5. Reunat tulevaisuudessa pallo viisteen, ja taittaa kukin arkki, taivutus takaisin ulompaa. Suurempi lehtiä, sitä enemmän upea pallon.

Jos aiot käyttää pompoms luoda köynnöksiä, voit korvata langan vahva säiettä. Varastot materiaaleja ja luoda kauneutta.

Samalla periaatteella kuin tuotannon pallot, voit luoda topiary - puun potin. Alkaa, luodaan pohja kaapelin avulla, ennalta leikattu useita identtisiä paloja. Yhdistä kaikki palaset nipun solmion pienempi halkaisija lanka ja kääri langan.

Sama kääritään langan suuri pallo tavanomaisen paksu paperi, joka on valmistettu pohja liimaukseen ja Topiary esimuotoillut tupsuja. Pallo on kääritty merkkijono ja työnnetään lanka.

Tupsuja on levitettävä, mutta käännä sitä vain yhteen suuntaan. Sen sijaan, että lanka kiinnitys pompula käytä lankaa paremmin. Sen PVA liimaa ja voideltu edelleen kiinni paperialustassa muodossa pallon. Pom-poms liitetty tiiviisti toisiinsa, ettei se jätä onteloita.

Kuinka tehdä useita viripaperi syntymäpäivä?

Perusasiat kestää pahvi. Veistää tai yksi numero tai kaksi luoda kolmiulotteisen koostumus. Kaksi leikattujen osien toisiinsa pahvinpalat että he "olivat."

Aluksella kahden pinnan liima POM-poms tehty pieni koko sekä valmistuksessa topiary. Käytä eri värejä, mutta sopivalla yhdistelmällä.

Boca numeroa voi vain liittää yli aaltopaperituote sopivia värejä. Esittää lukuja pöydässä juhlan jotta se miellyttää vieraansa leikkiä väreillä.

Perhoset aaltopaperista omin käsin

Luominen perhosia voi olla hyvin erilainen. Yritä alkaa tehdä seppele hyönteisiä käyttäen helpoin tapa. Valmistaa paperi, sakset ja nitoja. Seuraavasti:

 1. Leikattu paperin nauhan leveys on enintään 3 cm ja jonka pituus on vähintään 10 cm.
 2. Kierrä kaistale keskellä, jotta voisitte hänet kiinni pönkittämään nitoja (kannattimen pitäisi olla mitään tarpeettomia paperi).
 3. Taita puoli levyyn vahvistamista nitoja.
 4. Saat perhonen, joka on tarpeen antaa oikea muoto siivet. Avulla sakset suorittaa tätä toimintoa.
 5. Antamaan paperille muoto, taivuttamalla hieman keskellä samankaltaisuuden kytketty ylempi ja alempi siipi.

Luovaa mielikuvitusta ja kiinnitä perhonen viikset. Avulla langan roikkua perhonen, kiinni häntä telineeseen.

Kukkia aaltopaperia

Edellä mainitut menetelmät, miten luoda topiary tai koostumuksen muodossa numerot syntymän päivänä tavanomaisilla pompula valmistettu aaltopahvi. On huomattava, että samankaltaisia ​​esineitä voidaan tehdä ennalta valmistamalla aihio värejä.

Tee Rose kiertämällä menetelmällä. Ensimmäinen leikattu pitkä kaistale aaltopaperia leveys on noin 5 cm sitten yhden pitkän nauhan reunan mukaan käsitellyn menetelmän "kääre reuna pie" :. Sormet purista kulmassa, ja sitten, hieman vetäytyy ja whipping edellisen leikkeen, pitää samana koko Technology vain pitkä reuna. Kierrä liuska kelan. Lyijykynällä tai syömäpuikot. Alareunassa, kierrä kierretty rulla säikeellä tai langalla. Tuloksena kuulokkeet voidaan juuttunut pohjaan tai valmisteltu implantin varsi. Reunat nousivat hieman mutkan ulospäin, jotta kukan näytti täysimittainen.

Asters aaltopaperia omin käsin

Asters on laskostettu paperi, käsintehtyjä Voit myös kiinni alustaan ​​Luo yhdistelmä. Se käyttää samaa kiertämällä menetelmä, mutta pitäisi olla etukäteen valmistettu kaistale aaltopaperia.

Leikkaa pitkä kaistale leveys 5 cm mistä tahansa sopivasta paperin väriä. Taittaa sen paalun niin, että saadaan tyhjäksi 4-5 cm leveä. Toisella puolella paalujen tehdä leikkauksia. Ne voivat ylittää keskellä ja leveys on 4-5 mm.

Avautua ja kierrä pinon kunkin palan sormen spiraaliliikettä. Kierrä tuloksena aihion lyijykynällä, tai käyttää valssilangan varteen.

Asters ovat laskostettu paperi, video:

Gladiolukset aaltopaperia omin käsin

Gladiolus voidaan tehdä yksinkertaisella tavalla käyttämällä työkappaleeseen terälehden. Kiinnittää sen paperin ja leikata muutaman terälehtiä - 6 kpl riittää.

Kukin terälehti venyttää ulkoreunan, niin että se on saanut tämän lomakkeen pehmeä terälehden. Kaikki 6 terälehtiä kytkeä nippu tasoitti lanka. Tällaiset valmisteet enemmän.

Sitten ne kiinnitetään lanka aihion varren kautta saman kaapelin avulla kerätään kimpussa. Koko kirjoa vihreä varsi lanka tai ohut kaistale vihreää paperia. Voit käyttää liimaa side.

Gladiolukset aaltopaperista ja karkkia, video:

Kalla aaltopaperia omin käsin

Luoda callas tarvitse valssilanka varren kanssa keltainen tai kultainen survimella. Emi voidaan luoda kietomalla kärki esimuotin paperilla tai säiettä.

 • Luoda kalla terälehti tehdä aihiota hahmotellaan siihen kirkon kupolimuoto samankaltaisuutta.
 • Leikattiin aallotettua materiaalia valkoinen terälehti.
 • Jaella "kuvun" reuna vaikuttamatta suoraa perusta.
 • Liitä alareuna pohjan ja korjata ne yhdessä liimalla.
 • Aseta kieleke emi ja vihreä huivi lanka.

Kestää muutaman palan aihioita, kytkemällä ne kimpussa.

Gerbera luoda vaikeaa ilman valmiiksi suunniteltuja malleja. Käytä aihiot otettu Internet. Pääsääntöisesti on kaksi - yksi ulompi terälehtiä, toinen luo simulaation ydin dahlia.

Leikkaa aaltopahvi, 3-4 kpl kutakin tyhjä. Soveltaa niitä toisiinsa siirtämällä myötäpäivään kiinni vuorotellen. Pieni työkappale tulisi yläreunassa. Ydin voi liimata helmi tai painiketta.

Luoda Himmentimien aaltopahvin Se tarvitsee lanka tai lanka ja keltainen lanka (toivottavaa käyttää villa). Seuraavasti:

 1. Käytä tavallista paperia ja piirtää sen terälehdet erikokoisia - tarvitaan vain 3 asioita.
 2. Aaltopahvi leikata kunkin aihion määränä kaksi kappaletta.
 3. Kerää kaikki tyhjät joukko, käyttäen ulkokerrokseen suurimman koon terälehtiä.
 4. Ennen liimausta tuloksena nippu, liimaa ulompi terälehdet hienonnettu villa nauhan keskellä. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti sanottuna nauhat PVA liimaa ja ripottele terälehtiä. lanka jäänteitä puhdas.
 5. Nyt voit liittää terälehtien nippu ja kääri hänen vihreä lanka luoda varsi.

Kerättyään muutamia kukkia, saat kauniin kimpun iirikset.

Kuvia aaltopaperista

Fanit maalauksia ja kovaa työtä voi kokeilla tapa luoda "elävä kuvia." Facing aaltopaperia käytettiin viime aikoina, mutta on jo löytänyt faneja. Valmistukseen maalausten täytyy tehdä seuraavat:

 1. Tulostaa mitään lempikuvasi. Liimaa se kartongille ja tiheästä materiaalista - tämä on teidän perusta.
 2. Valmistella pieni osa aallotetun paperin. Leikattu useita samanlaisia ​​pitkän nauhojen leveys noin 2 cm.
 3. Taita nauhat yhteen ja kierrä niitä.
 4. Laajentamatta kasa, leikkaa suikaleiksi neliöiksi.
 5. Pieni alue pohjalta promazhte liimaa. Käytä vain PVA liimaa.
 6. Käyttämällä kiinalainen sauvat kierre ja yksi laatikko poistamatta tukielimestä, kiinni pahvitölkkiä pohjaan.
 7. Nosta tanko ylös - box liitetään, ja seison "pystyssä" muodossa pieni kukka.
 8. Liimaa neliö vieressä edellinen sulku.

Kokeilla ja luoda kauneutta paperin. Reach valmistukseen käsitöitä lapsille. He varmasti mielenkiintoinen.

1