Loisteputki taustakuvat

Loisteputki taustakuvat

Hei, rakas lukija blogin ylläpitäjä, tässä artikkelissa loisteputki taustakuva ymmärtää, mitä he eroavat ja mitä on erityinen niistä.

Loisteputki on yksi tapaturmamarkkinoiden uusimmista innovaatioista. Itse olen oppinut niistä jo kauan sitten ja en nähnyt niitä rakennustyömaissa. Ero tavallisesta tapetista, koska ne hehkuvat pimeässä ja niillä on 3d-vaikutus.

Miksi hehkua fluoresoiva taustakuva

Uskon, että hehku johtuu fosforista, joka on osa maaleja. Kävi ilmi, että tämä ei ole niin taustavalaistussa fluoresoiva maali, joka hehkuu ultraviolettivalaisimen alla.

Monet ovat usein nähneet yökerhoja tai pankkien seteleitä, kun tällainen maali hehkuu, kun kohdistat niihin UV-säteilyn. Päivänvalossa taustakuva näyttää normaalilta.

Useimmissa fluoresoivissa taustakuvissa on 3D-kuvia, jotka tulevat eloon pimeässä. Tällainen taustakuva on hyvin kuin lapset, ensimmäinen tunne sellaisen hehkuvan tapetin, jolla heillä on sellaisia ​​kuin jos he olisivat satuissa.

Erikoislamppua ultraviolettivalolle fluoresoivaan taustakuvaan kutsutaan BLB-lampusta tai "mustasta valaisimesta". Tavallisista loistelampuista ne erovat mustalla ultraviolettikerroksella sisäpinnalla. Kun kytket BLB-lamppu päälle, valo on vaalea sininen, josta maali tulee elävänä loisteputkesta.

Jos sinulla on pieni huone, älä liimaa koko seinää tällaisella taustakuvalla, koska koko vaikutusta ei ole mahdollista nähdä kolmiulotteisesta kuvasta. Tällöin on parempi liittää osa seinään kuvan muodossa. Voit luoda katon, jossa on yötaivas ja valovoimaiset tähdet. Iltapäivällä tällainen taustakuva näyttää tavalliselta ja yöllä valaistuksen alla herättää elämä ja ilahduttaa sinut kirkkailla ja valoisilla väreillä.

Ovatko tapetit haitallisia kehollemme?

Jos terveydelle haitallisia värejä vahingoittaisi, luultavasti ne olisivat kiellettyjä pitkään. Ensinnäkin, jos päätät ostaa fluoresoivaa taustakuvaa, voit kysyä valmistajilta todistuksia. Ja se ei ole yksi todistus, mutta useat:

  1. Fosforin (valmistajan) valtion rekisteröintitodistus;
  2. Maalaus paloturvallisuudesta;
  3. Vapaaehtoinen laatustodistus fluoresoiville maaleille;
  4. Terveys-epidemiologinen johtopäätös fluoresoivista maaleista (hehku pimeässä);
  5. Fluoresoivien pigmenttien rekisteröintitodistus.

Ja vielä 5 lisätodistusta, joita voit tai tarvitset. Tällaisen suuren määrän asiakirjojen jälkeen pelkät haittaavat taustavalaistusta.

Mutta ennen kuin voit silti kuulla huhuja siitä, että nämä maalit ovat radioaktiivisia ja siksi loistavat tai fosforit lisätään maaleihin. Maalin koostumuksessa on fosfori, tämä aine muuntaa absorboidun energian valoenergiaksi.

1

Miten liimata fluoresoiva taustakuva

Tällainen tapetti kuuluu "raskas" -luokkaan. Liimaa tulisi käyttää samoin kuin vinyyli- ja ei-kudotut kankaat. Sanon kokemuksistani valokuvakuvioiden kanssa, että jos ohjeessa sanotaan, että liimaa tulisi levittää vain seinälle, sen pitäisi tapahtua.

Koska liima-aineen ja seinän kiinnittämisen jälkeen ilmakuplia lieventämisen ja poistamisen aikana poistetaan paljon ylimääräistä liimaa.

Fluoresoivan tapetin tärkeimmät edut

Tärkein etu on alkuperäiset kirkkaat kuvat, jotka koristelevat ja antavat epäolennaisen ulkoasun mihin tahansa huoneeseen. Edellä käsitellystä vaarattomuudesta on lisättävä, että tässä viimeistelyaineistossa ei ole allergeeneja.

Pitkä käyttöikä on 5-10 vuotta, värit eivät haalistu ja ne ilahduttavat hyvin pitkään. Älä ole asiantuntija tai ole hyvä kokemus tapetoinnista, ei ole mitään vaikeaa liimaamalla niitä.

Nämä taustakuvat voidaan pestä, kuuluvat pestäviä tapetit. Mutta täällä hinnasta ei voida sanoa, että ne ovat halpoja, hinnat alkavat 2000 ruplasta per neliömetri.

Olen iloinen lisäistämistänne fluoresoivasta taustakuvasta.

Erittäin mielenkiintoinen versio tapetista. Mutta nyt, kyllä, uteliaisuus, olen lukenut tällaisesta taustakuvasta ensimmäistä kertaa. No, hinta on tietysti myös melko suuri. Vaikka toisaalta kauneus vaatii uhrauksia!

Tapoitko tapettia? ei nähnyt hinnastoa ja hintoja. toimitusten kustannukset alueille. kiitos.

Hei Miten toimitus toimitetaan? Tarvitsen koko noin 240/310. Taustakuva on rullina tai miten? Kiitos. Olen tyytyväinen yksityiskohtaisiin tietoihin.

Loisteputki taustakuva: sisustus kaunokirjallisuuden reunalla

Joten, sinulla on kodin korjaus. Pääomaa tai yksinkertaisesti kosmetiikkaa, jonka tarkoituksena on päivittää huone vähän ja monipuolistaa sisustusta. Joka tapauksessa olet varmasti törmännyt kysymykseen valitsemalla taustakuva. Kiirehdimme kiusata sinua. Valinnan kärsimys on kauhea. Kaikista erilaisia ​​valtava valikoima hyvin vaikea löytää todella paras vaihtoehto - väri ei ole sopiva, niin laatu ei ole tekstuurin jättää paljon toivomisen varaa. Kotiin toisensa jälkeen hävinnyt matkan kauppaan, käytetty, laski sohvalla ja surullinen etsivät mikä kerran oli varsin mukava, vaikkakin jo hakattu aika Kylpyhuoneessa ties kuinka monennen kerran kysyä itseltäsi retorisen kysymyksen: "Miksi sitä tarvitsin ? "

Mutta nyt meillä on kiire tehdä sinut onnelliseksi. On tie ulos! Ja hyvin alkuperäinen. Se, että ei niin kauan sitten meidän markkinoilla oli jotain aivan uskomatonta - loisteputki taustakuva että kustannuksella yhden tai kahden pystyvät täyttämään vaatimuksia vaativimmankin kotiin suunnittelija. Ja! Oi jumalia! Tämä ihme ei ole vielä naapurustossa tai tyttöystävissä. Se on todella onnea, olen samaa mieltä. Mutta ennen kuin katkaiset sohvan ja käy kauppaan, lue artikkeli. Täältä löytyy paljon mielenkiintoisia ja hyödyllisiä tietoja paitsi siitä, mitä fluoresoiva taustakuva on, mutta myös miten liimaa se.

Joten mitä se on? Tämä taustakuva, joka alkaa hehkua ultraviolettivalaisimen säteiden alla. Avulla niitä voi kattaa samaa kaavaa huoneen ja jopa kattoon, mutta voit perustaa yksi seinät häikäisevän kaunis paneelin. Päivän aikana he näyttävät lähes säännöllisesti taustakuvan, vain hieman kirkkaampi ja elävästi, ja kun aurinko alkaa elvyttää ihastuttava värit, jos ei luoda hämmästyttäviä 3D-vaikutus. Todellakin, jälkimmäisessä he joutuvat auttamaan vähän, mutta emme aja eteenpäin.

Loistepintainen taustakuva on tehty ei-kudotun kankaan pohjalta. Itse asiassa nämä ovat samoja vinyylejä, mutta ne on tehty käyttämällä erikoistekniikoita ns. Fluoresoivaa painatusta ja erityistä tietokonegrafiikkaa. He keksivät ja alkoivat tuottaa niitä Etelä-Koreassa, mutta tänään niitä käytetään jo laajasti ympäri maailmaa. Kuitenkin, kuten kaikki uudet ja epäselvät, fluoresoiva 3D-taustakuva on jo joutunut vakavimpaan ja erittäin epäreiluun kritiikkiin.

Mitä he eivät miellyttäneet vastustajiaan? Huhun mukaan luodakseen hehkuvan vaikutus niiden valmistuksessa käytetään radonia, mutta koska vastustajat viimeistelymateriaali väittävät, että ne ovat vaarallisia terveydelle, kuten lähettävät säteilyä. Todennäköisesti, samanlainen "duck9raquo; aloitettiin, oli luoja ja valmistaja vähemmän onnistuneita kilpailijoita, joten emme kiinnitä huomiota näihin hölynpölyihin. Vain toteamalla tosiasia vahvistavat vastaavat sertifikaatit: loisteputkivalo taustaa käyttää erityisiä fluoresoivia värejä, jotka on valmistettu ympäristöystävällisistä ja vaarattomia terveydelle luonnon mineraali raaka-aineita. Näiden väriaineiden erityisestä koostumuksesta johtuen niiden kuvat näyttävät olevan itsenäinen valolähde. 3D-vaikutus ilmenee vain erityisillä ultraviolettivalaisimilla, jotka toimitetaan asentamalla lamppuja "mustalla valolla". Ne yleensä ripustetaan katon alle.

Positiivisia ominaisuuksia ovat niiden poikkeuksellinen käytännöllisyys. Ne ovat erittäin kestäviä, eivät houkuttele pölyä, eivät pelkää kosteutta ja ne pestään kauniisti. He eivät voi vaan hyväksyä käyttöehdot - valmistajat antavat heille viiden vuoden takuun. Ilo ja valikoima, ja epätavallinen, kiitos mitä on mahdollista luoda upea ja ainutlaatuinen sisustus kaikkiin lähtökohtiin. Lisäksi, tietenkin, vaihtelevuus, joka saadaan kääntämällä UV-lamppu päälle ja pois päältä.

Millä tavoin loisteputki voi häiritä? Hinta on niiden ainoa, mutta erittäin merkittävä haitta! Yhden neliömetrin maksaa 1500 ruplaa. Mitä koko huoneen alueelle näet, se on erittäin vaikuttava summa. Mutta älä ole järkyttynyt. Epätoivoisia tilanteita ei tapahdu.

Mitä voidaan tehdä ja miten leikata kustannuksia? Älä liimaa koko huoneeseen ja laita päällekkäin yksi seinistä edellä mainittu paneeli. Pienessä juoniessa nämä taustakuvat voivat näyttää itsestään kaikessa loistossa ja ihastuttaa sekä asunnon omistajia että vieraita. Puhumattakaan lapsista, joille tällainen lelu9; luonnollisesti täytyy maistaa.

Ja täällä kaikki on varsin yksinkertaista. Ne on liimattu täsmälleen samalla tavoin kuin perinteinen vinyyli, joka on liimattu liitoksella käyttämällä hyvälaatuista taustapaperia. Ainoa edellytys - seinät on valmisteltava huolella: poista epätasaisuudet, kitti ja väistämättä pohjustettu. Tällainen valmiste on kuitenkin myös toivottavaa muille kalliille tapetoille.

Toivomme, olemme vakuuttaneet sinulle, mikä loistava viimeistely materiaali - loisteputki taustakuva. Esillä olevat kuvat ovat muuten osoittautuneet elävästi. Joten älä ajattele, mene nopeasti kauppaan. Ja tällä kertaa matkasi luultavasti loppuu ostoksilla.

Loisteputki taustakuvat

Kun haluat monipuolistaa asunnon tai toimiston sisäosaa jotain, jonka harvat ihmiset ovat nähneet, kiinnitä huomiota loisteputkiin. Nämä ovat taustakuvia, jotka hehkuvat pimeässä ultraviolettivalaisimien vaikutuksesta. He voivat peittää koko huoneen samalla koristelulla tai luoda paneelin erilliselle seinälle, esimerkiksi yömaiseman näkökulmasta. Päivällä se on tavallisin tapetti, mutta aurinko kannattaa tulla sisään - ja he tulevat elämään kirkkailla väreillä.

On epätavallisempi ja moderni versio: taustavalaistu fluoresoiva 3D. Normaalissa valossa, he eivät myöskään petä itseään, mutta se on välttämätöntä työntää verhot ja muuttuu mustaksi valo (BLB ja UV-valossa), ja kuva on otettu huomioon tilavuudesta.

Loisteputki tapetit on painettu kuitukangasta käytetään 3D-tulostus tekniikka, jonka avulla voit tulostaa korkean resoluution kuvia (eli erittäin laadukas ja selvä). Johtaja ja edelläkävijä valmistuksessa tapetti - Etelä-Korea. Hyvin monet, erityisesti äidit, jotka haluavat ostaa loisteputki taustakuvaksi lastentarha, huomiota kysymykseen, millaista tavaraa tekee kuvasta kiiltoa. Monet uskovat, että valmistuksessa loistaa pimeässä värejä käytetään radioaktiivisia alkuaineita - kuten radon, ja että paitsi geigerlaskuri, valitse tapetti ei ole sen arvoinen. Toiset uskovat, että fluoresoivat väriaineet on valmistettu kauhea myrkyllisiä fosforia. Kuitenkaan ei ei muista ovat väärässä.

Fluoresenssiväriaineet tehdä pohjalta luonnon mineraaleja, ja itse asiassa ne ovat phosphors. Valmistajat ovat jo pitkään kudosta lisää ne väriä tuotteitaan valkoinen lumi-valkoinen näyttävät. Pesuaineiden myös ne koostumuksessa. Käytetyt fluoresoivia pigmenttejä päällystetyn paperin tuotannossa. Lisäksi niitä käytetään maalien taidetta.

Loisteputki taustakuva seinät auttaa merkittävästi monipuolistamaan tahansa sisustukseen. Ne ovat suosituimpia yökerhoja ja kahviloita sekä toimistoissa. Voit pokleit niitä kotona, koska ehdotettu erilaisia ​​kuvia on hyvin laaja: loisteputki taustakuva vauva, abstrakti, futuristinen, jossa kaupunkiympäristön, jossa asukkaat vedenalainen maailma, jne

Joskaan ei välttämättä heti liimaa loisteputki taustakuva. Ymmärtää, ne sopivat sinulle vai ei, voit väliaikaisesti korjata ne läpivienti.

On kuitenkin olemassa yksi rajoitus loisteputki taustakuva: ne sopivat huonosti ahdas pikku huonetta täysin nauttia olevat kuvat voi olla vain ainakin lyhyen matkan. Pienelle huoneessa, voit piirtää fluoresoiva maalata seinille pieniä piirustuksia tai Liitä tarroja.

Liimaa ja hoito

Liimaus fluoresoiva tapetti ei poikkea vinyyli. Ensinnäkin alue tulee suojata luonnoksia ja vedä. Loisteputki liimaa taustakuva liimat voivat olla erityisiä tai tavallinen PVA valmistetulle seinälle. Voit tehdä tämän, linja seinät ja tehdä sen pystysuorassa asettelussa on ehdottomasti kohtisuorassa lattiaan. Ensimmäinen raina liimalla selvästi markup, kaikki myöhemmät - varovasti pusku toisiaan.

Valitus nämä taustakuvat ovat hyvin käytännöllisiä: ne ovat kestäviä, pöly- ja kosteutta hylkivä, ne voidaan puhdistaa pesuaineilla. Lisäksi ne ovat kestäviä riitä - valmistajan takuu vähintään viisi vuotta luminesenssin.

Loisteputki taustakuva on tällaisia ​​etuja:

  • korkea hinta;
  • ei sovellu pieniin tiloihin.

Mutta tärkein ominaisuus, joka houkuttelee kuluttajia loisteputki taustakuva - niiden vaihtelevuus. Väsynyt valoisa kuva - sammuttaa UV-lamppu, ja edessä tavallista tapetit, ja päinvastoin. Tämän ominaisuuden vuoksi kyllästynyt loisteputki taustakuva ei ole niin nopea kuin tavallista.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

1