Liukuva vaatekaappi lastenhuoneessa

Oikeilla kaapin osaston lapsille: kriteerit ja kalusteiden

Sliding vaatekaappi - ihanteellinen huonekalut ja monipuolinen ratkaisu lastentarha. Oikeilla suorituskykyä, hän on käytännöllisin, turvallinen, hyödyllinen. Kun valitset sen sinun täytyy harkita koon, laadun, sisällön ja väritys (ulkonäkö).

Tilava ja mukava huonekalut Tällaisia ​​voidaan käyttää myös kaavoituksen, jos huone on tarkoitettu kahden tai useamman lapsen (erityisesti yhteisten tytöille ja pojille).

Kuten kaikki kalusteet lastenhuoneessa kaapissa on täytettävä kaikki vaatimukset ympäristöturvallisuuden. Siksi ostaessaan on tarpeen tarkistaa laatusertifikaatti.

Huomioi aina seuraavat valinta sääntöjä:

 • lasi tai peili elementtejä olisi lujasti, kuten tullaan määritelty tekniset tiedot;
 • kaikkein suljetussa muodossa, niin että ylimääräinen hyllyt eivät kartuta häiriö. Avoin voi olla pieni lateraaliosio, jossa voit laittaa muutamia leluja;
 • teräviä kulmia - ne on pyöristetty. Tämä on erittäin tärkeää, varsinkin jos kaappi seisoo vieressä sängyssä;
 • sileä pinta, jossa ei ole ulkonemia;
 • luotettava lukot - ne ovat välttämättömiä, jotta voidaan estää osastolle, että vauva ei saa avata. Voit jättää vain yksi ovi, ja kun lapsi kasvaa tarpeettoman helposti purettavissa eivätkä enää käytetä. Niiden puuttuessa, voi ostaa muovista huonekalujen lukot Liima, joka on kiinnitetty mihin tahansa pintaan.

On suositeltavaa täydentää liukuva vaatekaapin oven lähempänä ovea kiinni, vaikka pehmeä push. On myös välttämätöntä valita huolellisesti sisäistä sisältöä. Toimivaltaisen organisaation tilaa sisällä se riippuu sen kyvystä.

Sitä pidetään paras huonekalut valmistettu massiivipuusta. Mutta se on kaapin lokero lastenhuoneessa, tämä vaihtoehto ei ole mahdollista. Ensinnäkin se on kallista. Toiseksi, sisätilojen tilaa suositellaan päivittämään lapsen iän, joten ostaa kalliita huonekaluja ei ole mitään järkeä. Mitä enemmän lapset ovat paljon mielenkiintoista kaikenlaisia ​​tarroja tai muuta kirkasta Trim kuviolla, ja jopa koristella kallis joukko laadukkaita valokuvatulostuksen olisi epäkäytännöllistä. Ihanteellinen - lastulevy tai MDF. Ne ovat turvallisia, kohtuuhintaisia, luotettavia.

Järjestämisestä tilaa lastenhuoneen täydellinen tuote ulosvedettävä hyllyt, useita osia. Kätevä käyttää kulma-muunnelmia, varsin kompakti integroidun suunnittelun, sovitettu kapealla tai vievät jonkin osa huoneen. On ovi avataan, että asiat voidaan tallentaa sesongin, voit asettaa lukot, jotta lapsi ei luonut satunnainen sotku.

Vaatekaappi laatikolla täytyy olla vakaa, virtaviivainen ilman teräviä kulmia ja ulkonevat osat mahdollisimman sisällä tilava, mutta vievät mahdollisimman vähän tilaa. Voit tehdä tämän sen on oltava eri osa: laatikot, osastoja vaatteita, kenkiä, leluja, kirjoja ja muita asioita. On toivottavaa, että se on sopusoinnussa huoneen, muut suuria huonekaluja.

Kun valitaan suunnitelma ja sen ulkopuolella olisi ohjattava sukupuolen, iän, maistuu lapsi.

Jotta tunnelman huoneeseen miellyttävämpi, voit koristella kaapin käyttäen teemalla tarroja. Esimerkiksi poika lähestyy autoa tai suosikki merkkejä ja tytöt valita paras kukka malleja tai piirustukset eläimiä. Näin voit "elvyttää" ei ole vain vaatekaappi, mutta kaikki lasten huonekalut, harmonisesti yhdistää sen kanssa yhdessä koostumuksessa.

Hyvä idea kokeilla valokuvatulostusta käyttää erilaisia ​​LED-valaistus vaihtoehtoja. Mutta lamppu ei pitäisi olla saatavilla lapsille. On käytännöllinen huonekaluja laminoitu pinnoitteella - lapsi voi hyödyntää sitä, ja sitten ovi helppo pestä puhtaaksi jopa kynät. On toivottavaa asentaa lukot että maalaus ei ole toteutettu kaikki täytteen kaappiin.

Valittaessa suunnittelu julkisivun, on tarpeen kuulla lapsesi. Tämä on erityisen tärkeää, että poika, koska pienetkin miehet eivät halua elää "tyttömäinen" huone. Myös kaapissa on sovittava paitsi vaatteita tai leluja, mutta myös lapsen henkilökohtaiset tavarat, kuten hänen suosikki vempaimia.

Hyvin pienille lapsille erinomainen valinta voi olla sisäänrakennettu liukuva vaatekaappi sängyn. Hän maksimoi kompakti käyttöön kaikki tarvittavat huonekalut ja tarjoaa lapsille riittävän mukavuutta.

Riippumatta siitä oletko vauvan kalusteet rakentavat omin käsin, tilata sen käsityöläiset tai ostaa valmiina, sen on noudatettava pääperiaatteet turvallisuutta ja mukavuutta vauva.

Kuva: depositphotos.com/auriso, sveter, casadaphoto, Richman21, baojia1998, Loopall

 • Hyllyt ja lelut - paras avustaja avaruusteollisuuden lastenhuoneessa
 • Hyvät ja huonot puolet, tyypit kerrossänky lapsille
 • Kodinhoito mukava työpaikka opiskelijalle

Lastenhuoneessa, selvästi, on syytä ostaa vain hyvä vaatekaappi, sulkeutuu pehmeästi ovet. Ja se voi tapahtua, että ovi ponnahtaa pois raiteiltaan, ja sitten ei tiedä kuka hän lamauttaa. Yleensä lapset ovat niin ihastunut Messing.

Kaapit lastenhuoneisiin: valokuva, layout ideoita, sisältöä, miten valita

Kaapit lastenhuoneisiin: valokuva, layout ideoita, sisältöä, miten valita

Vaatekaappi - se on tärkeä osa lapsen huoneeseen. Hänen ansiostaan ​​lapsi oppii ylläpitää järjestystä omassa makuuhuoneessa, koska on olemassa paikka kaapin kunkin kohteen. Kaikki huonekalut, joka sijaitsee pienessä lapsen huoneeseen, kunnes murrosiässä, pitäisi olla kirkas ja houkutteleva vauva oli mukava pelata hänen huoneessaan, haaveilla, mitä hän haluaa. Kaapissa lastenhuoneessa, joka on todella hänen kaltaisiaan, piristää vauva piirtyy tavarani hyllyille, se löytää prosessin kiehtovaa.

Miten valita vaatekaappi lastenhuoneessa?

Valitessaan kaappi lastenhuoneessa tulisi perustua ekologisista materiaaleista, käytännölliset kalusteet ja mukavuus sen toimintaa. Mitä materiaalia kaapin olisi säädettävä lapsen makuuhuoneessa, ei ulostetta, kuten muovia ja kangasta rakenteita, ei pitäisi olla. Paras ratkaisu on valita kaappi MDF - materiaali, hyvä laatu, edullinen. Kaapit MDF voi olla mitä tahansa väriä, kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia temaattisen painopisteen kautta lasten tarroja, että voit aina muuttaa.

Peilattu kaapissa julkisivu ei tarvitse valita lastentarha. Se ei ole turvallinen lapsen ja ei ole käytännöllistä siitä, mitä lasi ovat aina sormenjäljet. Koska teräviä reunoja, ulkonevat elementit, virtaviivainen, kestävyys on myös otettava huomioon ennen ostamista huonekalut lastenhuoneeseen.

Tämä kätevä kaappi vaihtoehto vauvan huone on hyvin suosittu viime aikoina. Se voidaan sijoittaa seinää pitkin, kulmaan tai rakennetaan markkinarako. Johtuen liukujärjestelmä kaapin oven säästää tilaa huoneeseen. Se voidaan sijoittaa myös lähelle sängyssä - se ei häiritse, vaan ainoastaan ​​antaa tilaa kodikas ja tyylikäs ja sopii hyvin kaikki mallit.

Sisällä vaatekaappi pitäisi sisältää hyllyjä vauvan vaatteita, laatikot alusvaatteet, baari vaateripustimiin maksimikorkeus on 80 cm, hylly tai laatikko leluja, kirjoja, muistikirjat. Lisäksi on huomattava, että sivusto on monia pelejä on täsmälleen kaapissa lastenhuoneessa. View:

Julkisivu vaatekaappi pitäisi olla harmoninen koko sisustus lastenhuoneita. Tämä ei ole hyväksyttävää tumma väri - se on parempi valita vaatekaappi valon sävy kirkas elementtejä. Liukuovikaappiin voidaan koristeltu valokuvatulostus - se on hyvin elvyttää lastenhuoneeseen. Suosikki sarjakuvahahmoja, satu maisemia, lemmikkieläinten ja yksinkertaisesti kauniita kuvia voi ilmestyä kankaille kaapin ovet, jos käytät tarroja.

Laminoitu vaatekaappi avulla nuori taiteilija maalata sitä markkereita, jotka täydellisesti pyyhitty pinnalta. Se ei satu joihinkin osiin asetetun lukot vauvan aikana kiehtova prosessi kuvataiteen ei ole alkanut koristella sisempi sisältö.

Tämä vaatekaappi malli on suunniteltu asennettavaksi se alle huoneen seinän sopivaan paikkaan. Se viittaa valmiin suunnittelussa huonekalut, se on staattinen joukko hyllyt ja laatikot. Myy klassinen vaatekaapit vähittäiskaupassa. Vanhemmat itse valita sopivat lapsensa malliin klassinen vaatekaappi olemassa hyllykkö. Matala-siipi malli on melko tyytyväinen sinulle ja lapsellesi. Jos ei ole aikaa odottaa valmistukseen kaapin ja läsnäolo lasten vapaa seinään, et varmasti sovi tämän vaihtoehdon huonekaluja.

Korjauksen aikana tai siivous kaapin huonekaluja voi liikkua, ja sitten palata takaisin. Tämä on hänen etu. Haittana voi olla, että tapaus, joka tapauksessa, täyttää muutaman senttimetrin tilaa lapsen huoneeseen, johon hän vetäytyy pois seinästä. Mielenkiintoisia kaapissa lastenhuoneessa - kuva:

Jos lapsen huoneeseen tyhjä nurkka, se on parasta valita nurkkaan vaatekaappi. Hän on syvempi kuin edellinen edustaja, ja siksi suurempina, ja tapahtuu huoneessa ei niinkään. Se on eräänlainen varasto vauvan asioita. On varmasti sovi kaikille leluja, koulutarvikkeita, suosikki rihkamaa, ja jopa vaatteet on paikka pään. Haittapuolena on, että hän asettui nurkassa varattu hänelle, kunnes se vaihdetaan tai kunnes seuraavan hallituksen kunnostaminen lastentarha. Moderni nurkka kaapit lastenhuoneessa - kuva:

Tilattaessa vaatekaappi, sisempi ja ulompi osa vanhemmat voivat mallintaa itse, tietäen koko kapealla lastenhuoneita. Tämä malli ottaa kaapin varattu paikka kokonaan. Esimerkiksi:

Edut sisäänrakennettu vaatekaappi voidaan katsoa kyky antaa huoneen esteettinen ulkonäkö, koska se luonnollisesti täyttää tyhjä tila on mukava jatkoa seinään. Useimmat hankalaa ja ruma tilaa lastenhuone on täynnä tämän kaappiin ja sen sisustus heti saa erilaisen ilmeen. Ainoa haittapuoli voi olla, että se ei liiku ylös ja pyyhi pöly ei ole mahdollista niitä.

Klassinen sisäänrakennettu kaappeihin lastenkamariin voi olla täytetty millä tahansa - ja Regiments putki ripustimet, sisäinen laatikot ilman kahvoja (tämä varotoimenpide tehty leikkauksia), Mezzanine ja paljon enemmän "chips" voidaan toteuttaa.

Kaapit leluja lastenhuoneen

Jos annat koko lapsen huoneeseen, niin se on mahdollista laittaa erilliseen kaappi leluja, joka aina osoittautuu paljon suunnittelemattomia. Lahjoja kummit ja isovanhemmat vähitellen tulvia koko huoneen. Tämä hyvä varmasti täytyy järjestää ja löytää kaikki lelut niiden paikkaa. Muuten ne satunnaisesti makaa ympäri huonetta.

Yksi vaihtoehto tallentamiseksi pehmolelut voi olla korkea, pehmeä, läpikuultava putki, katosta, joka on alus sivu- aukkojen poistamiseksi ja työntämällä pehmo aarteita. Tämä värikäs ja mukava tarpeeksi leluja.

Vaatekaappi hyllyt lastenhuone avohyllyt sallivat lapsen lempilelu olla jatkuvasti näkyvillä. Tämä yksinkertaistaa linjaus paikoista käyttämän vauva suunnittelijat, koneita, noppaa. Leluja avohyllyt mahtuu ei aina vakaa, joten käyttö koripajukorit, värillisiä ruutuja, erityisiä muovikoteloihin jatkuvasti tuloaan suunnittelijat elämän helpottamiseksi varsinkin äitini. Kuten kaapit on toivottavaa valita jalat, oli mahdollista määräajoin alla pölyä.

Closet-tapauksessa julkisivu putken auttaa pitämään pieniä eläimiä muhkeat kertynyt suuria määriä lapsi. Tämä muotoilu on epämääräisesti muistuttaa häkkiin eläimet eläintarhassa. Vaatekaappi on hyvä idea tallentaa pehmolelut. Tai tämä:

Parvisängystä jossa työskentelytila ​​ja kaapissa leluja - kätevää huonekaluja pakkauksen, jonka avulla lapset koordinoimaan tilaa pienellä alueella huone. Tämä on erittäin sopiva vaihtoehto puuttuessa asunnon lastenhuoneessa. Vaatekaappi sängyn lastenhuoneeseen tulee olla aiheellinen tiloissa pienikokoinen.

Toinen vaihtoehto - lastentarha kaapin taulukossa:

Vaatekaappi lastenhuoneessa

Säilytystilaa vaatteille vuonna lastenhuoneessa lisäksi tilava vaatekaappi voi olla muita malleja kaappien ja sisäänrakennettu huonekalut, joka luo ainutlaatuisen tavalla lasten makuuhuoneessa mukavuutta. Hän pystyy yhdistämään kaikki alueilla huoneen, joten se on yksi upea tila.

Minimalistinen muotoilu sekä lasten vaatteita kaapit huoneissa - on esimerkiksi itsenäinen huonekalu useita osia. Se sopii tietyn tyylin huoneen, jossa mikään ei ole turhaa ja kaikki on suunniteltu tarkoin luonnetta.

Classic suuri vaatekaappi - korkea muotoilu oven keinut auki. Tämä malli on päälokero vaatteiden ja mezzanine, joka taloa lakanat tai yksittäisiä eriä päällysvaatteet.

Yksinkertaisissa tapauksissa, joissa on moderni design, sopivat hyvin paljon opiskelijoita huoneeseen. Väriltään ne on välttämättä päällekkäisiä sängyn lapsen. Se näyttää kallista ja teennäinen tämä sisustus lastentarha.

Kaappi-lipasto, jokaisen kasetin jonka voit maalata liitu sallii nopeasti löytää lapsen järjestely omaisuutensa tämän osan sisustus. Luvut vaatteet näyttävät kaapin varsin alkuperäisen. Lisääkin futuristinen sisustus taimitarhan.

Vaatekaappi skandinaaviseen tyyliin on kiiltävä valkoiset ovet avautuvat painamalla kevyesti. Kalusteet on toimiva, ja silmissä hänen nöyrä ja ilmaa.

Vaatekaappi-pukuhuone verhoilla sijasta ovet - kätevä ratkaisu tyttöjen huoneeseen. Kiitos ylimääräisiä valaistus, tämä paikka on mahdollista ilo koskettaa heidän vaatteensa, suunnittelu asuja.

Kaappi lastentarha poika pieni, mutta toimiva. Dvustvornaya modulaarinen rakenne sopii teinipoikia. Mikä tärkeintä, se oli baarissa housut, kannakkeet puvut ja paidat alusvaatteet laatikko ja hylly vaatteita. Kaappi voi olla tummemman sininen, harmaa, ruskea.

Nuorempien poika lähestyy koteloa, julkisivu mikä olisi lapsen etu case tarroja, 3D-kuvia, jotka voidaan nyt ostaa kaupoista ilman ongelmia. Jos piirustukset eivät käyttää, kannattaa valita edessä kaapin tahraamatonta väri.

Tytöt tilaa henkilökohtaisille tavaroille tarvitse siis kaappi lastenhuoneessa tytöille on tilavampi. Nuoret naiset ovat enemmän laaja vaatekaappi kuin pojat, puhumattakaan siitä asusteita, koruja ja muita herkkuja tytön kaapissa. Se kaikki on vain pyytää eri pakkauksissa ja yksittäisissä hyllyille. kaappi väri on kevyt ja herkkä, on mahdollista joidenkin kuva puu, kukka, perhonen, ja hyvin nuorena, tyttö kaapin voi olla söpö lapsen piirustus.

Maiden lastenhuone kaapissa elegantti - kuviollinen, mosaiikki, lasimaalaukset insertit kaikki huonekalut. Iän, vauvan etupaneelissa kotelon voi muuttaa, jättää ennalleen sen elin. Läsnäolo nallekarhu edessä kaappi on tärkeää lapsuudessa ja nuoruudessa sopivaksi peili levyt piirustuksia tai maalauksia itämaisia ​​kuvia. Se jo riippuu pitkälti tyttäresi makuun.

Vaatekaappi lastenhuoneessa

Suunnittelu lastenhuone suunnittelu ei ole helppoa. Tässä se on tärkeää paitsi harmoninen ulkonäkö, toiminnallisuus, mutta myös turvallisuutta. Toiminnalliselta kannalta sopivat lasten kaapissa. Tämä kaappi mahtuu monenlaisia ​​kohteita: vaatteita, leluja, vuodevaatteita, kirjoja, paperitavarat. Lapsi helposti selvitä suunnittelussa liukuovet.

Erityiset valintakriteeri lasten huonekalut on turvallisuus. Muotoilu vaatekaappi on turvallisin, koska sillä ei ole avohyllyt ja kulmat, avaa oven, joka voi iskeä lapsi.

Liukuva kaappi rintamilla voidaan koristella sisustuksen, niin valita oikea suunnittelu. Se näyttää hyvältä rakenteet puusta ja muovista soveltavan kuvioita. Suuri kuva sankarihahmojen tai sarjakuva värikäs fantasiamaiseman ilahduttaa tahansa lapselle. Ei ole paras ratkaisu on asentaa ovet lasia tai peili lisää, etenkin siinä huoneessa, jossa lapsi kasvaa esikoulu.

on olemassa monia muunnelmia vaatekaapit markkinoilla ja valitse sopiva ei ole niin yksinkertainen lapselle.

 • Jossa on kaksi, kolme tai neljä liukuovea. Valitessaan määrä liukuovet tulisi perustua huoneen koko ja kohteiden määrä aiot säilyttää kaapissa. Valitessaan julkisivu kolme tai useampia paneeleja voidaan käyttää yhdistettyä suunnittelun: yhdistelmä Puupaneelien valokuvien tulostamiseen tai peili. Liian suuri kaappi voi merkittävästi vähentää alueen huoneen, ja liian pienet eivät ole käytössä.
 • Täysin peilattu julkisivu tai insertit. Jos teini lapsi peilattu julkisivu kaapin ei ole kovin vaarallista ja voidaan helposti käyttää suunnittelussa huoneen. Tämä rakenne soveltuu mihin tahansa sisä- ja visuaalisesti laajentaa tilaa huone. Yhdistämällä Mirror lisää ja insertit muiden materiaalien luo mielenkiintoisempaa muotoilu. Muihin insertit voidaan tehdä puuta tai muovia käyttäen painatus.
 • kokoonpano ulkopuolelle. Nurkka vaatekaappi tulee mielenkiintoinen ratkaisu huoneissa pieni koko säästää arvokasta tilaa.

 • Viistot julkisivun tai radial. Näiden mallien kanssa julkisivu muodossa puoliympyrän, on mielenkiintoinen ja epätavallinen päätös ja valittu tilavia huoneita, ja pieniä. Sisätilan kaappien tilava, se mahtuu helposti kaikki, mitä vauva tarvitsee. Suuremmissa rakenteita tarvitse olla huolissaan sisäinen valoa, sopivat hyvin useita sisäänrakennettuja kalusteet. On mahdollista saavuttaa suurempi toimivuus, jos laitat Säde kaapin nurkkaan. Tämä muotoilu on ihanteellinen lapsen huoneeseen, koska se ei ole teräviä reunoja.

Vaatekaappi viistetty julkisivu, sopii pieneen huoneeseen. Tämän ansiosta temppu Kaappi voidaan asentaa oven vieressä kehykseen ja tallentaa tarvittavan tilan.

 • Avoimen sivun moduulin. Puolelle moduuli on parempi valita hyllyille pyöristetty muoto, jotta lapsi on vähemmän todennäköisesti saada loukkaantunut tai loukkaantunut. Näillä hyllyt ovat hyvin näyttävät erilaisilta hahmoja, kirjeitä, kuvia kehyksissä.
 • Sisäänrakennettu vaatekaappi. Integroitu suunnittelu päästä eroon sivuseinät kaapin ja pystytään hyödyntämään parhaiten jäljellä tilaa huoneeseen. On syytä huomata, että tällainen rakenne voidaan asentaa vain kiinteään seinään, kipsiseinään ei toiminut.

Tietenkin, väriä ja tyyliä päätöksiä julkisivu on vastattava koko sisustus. Tämä ei välttämättä tarvitse olla kirkkaita ja räikeä värejä.

Taimitarhan, sisustettu pastelliväreillä sopivat hyvin julkisivut mykistyy sävyt vaaleanpunainen, ruskea, beige. Yksivärinen kansi voidaan täydentää siro koriste tai peili lisää.

Ihanteellinen nuorille lapsille harkita värit: vihreä, pehmeä sininen, keltainen, pinkki. Voit valita kuvan kulloisenkin värejä tai mustavalkoinen paneelissa.

Kun teet valoisa huone, voit käyttää edessä kuvan tai valokuvan tulostuksen. Lapsi voi itse valita halutun kuvan, niin mielikuvitus on rajaton: merellä ja ilmassa ajoneuvot, sarjakuvahahmoja, värikäs perhonen, kukka-asetelmat, jne Sinetti voidaan yhdistää rakenteeseen peilejä tai huurrelasi, jos kaappi on tarpeeksi leveä.

Jos minimalistinen muotoilu, voit käyttää päävärit sisätilojen ja maalata ne paneelit laminoidun lastulevyn, käytä värillistä lasia tai muovia. Vaatekaappi voi tulla painopiste sisustus, tässä tapauksessa on tarpeen soveltaa kontrastiväri suunnittelu huone. Esimerkiksi huone sininen sopiva vaatekaappi oranssi tai keltainen ovi.

Valitessaan kirkkaita värejä julkisivut: valkoinen, vaaleankeltainen, vaaleanpunainen, jne., Täytyy olla huolissaan materiaalin laadusta, sen pitäisi olla kosteutta kestävä ja helposti pestävä.

On erittäin tärkeää valita huonekaluja lapsen ikään, mutta on muistettava, että lapsi kehittyy nopeasti, ja se kasvaa ja käytettävissä olevan tilan. Hyvin pienille lapsille olisi erityisesti varustaa alemman hyllyt, voit korvata ne suurta laatikkoa, ne ovat mukavat laittaa leluja.

Turvallisuus sisäsuunnittelu erityinen lukko liukuovet, hän ei anna oven osui seinään ja kaappi suojata kädet vahinkoa lapsi. Sen pitäisi huolehtia turvallisuudesta hyllyt, vaikka ne eivät ole ulkonevat kulmat.

Valittaessa sisustus on tärkeää ottaa huomioon lapsen etu tarjota hyllyt varastointi jääkiekko laitteiden, Tutus, kirjoja ja tietosanakirjoja. Vuosien mittaan määrä tarpeellisia ja tärkeitä asioita vain jatkaa kasvuaan, ja suuri määrä oksat tässä hyödyllinen. Taskut vaatteita ei pitäisi rajoittua hyllyille, ilta mekko tai puku sopii vain vaatekaappi. Ylätaso voidaan käyttää tallentamaan vuodenaikojen vaatteita.

Jos asut huoneeseen, eri-ikäisiä lapsia, jotkut laatikoita voi asettaa lukot, joten kaikki arvo säilyy ennallaan.

Hyllyt paremmin kiinni takaseinään kaapin ja sivuseinät, joten suunnittelu ovat luotettavampia. Sisäisen telineet ja hyllyt valitse kestävä materiaali: puu, laadukkaat lastulevy. Tämä hyllykannatin ja voittaa pokaaleja, ja volyymit kirjoja.

Huoneen lapsi, etenkin poika, täynnä paljon asioita, mistä lelu juna koulukirjojen ja tässä tapauksessa vaatekaappi tulee merkittävä toiminnallinen alue tilava.

Ulkoinen kotelo design voidaan tehdään värikylläisiä, sopivia sävyjä vihreä, oranssi, sininen. Voit tarjota lapselle osallistua valintaan suunnitteluun. Usein lastenhuoneessa valinneet valokuvien tulostamiseen oveen voit laittaa kuvia suosikki merkkiä sarjakuvia tai sarjakuvia. Hyvin hoidettu kaupungin siluettia ja fantastinen maisemia. Älä unohda, että lapsen mielipide pitäisi olla kuumentuneet ja väsynyt.

Yksivärinen pinta voi koristella erilaisia ​​etikettejä, mutta pitäisi valita vain vaihtoehtoja, jotka eivät jätä jälkiä paneelin. Tämä vaihtoehto on liikkuva, jos lapsi lopettaa miellyttää kuvan, se voi kuoria sitä ja laittaa uuden.

Jos poika on aktiivisesti mukana urheilussa on tarpeen tehdä enemmän lokeroita baareja, varustaa ne mesh korit. Amatööri erilaisia ​​leluautot ja Lego puku tilava koreja tai laatikoita, mutta ne eivät saisi olla raskas, jotta lapsi voisi itse saada niitä. Jos poika kerää kokoelma koneita tai muita leluja, pitkä hyllyt ovat ihanteellisia. Lapsi itse voi kertoa meille mieltymykset ja tuoda uusi idea.

On erittäin tärkeää, sijainti osaston kaappiin, hansikas vyöhyke. Jos mahdollista, sinun ei pitäisi asettaa liian lähelle nukkuminen, pelejä tai työ alueilla. Päätehtävä kaapin osaston tallennustilaa tyhjentää muualla huoneessa, jotta se olisi kätevää.

On parempi valita kevyt pastellivärit: persikka, turkoosi, laventeli, vaaleanpunainen. Asenna lämmin ja viileä sävyjä, riippuen toiveiden lapsen. Jos valitset valokuvan tulostaminen, asenna kuvan suosikki sarjakuvahahmoja ja satuja, kukkia ja maisemia.

Nuorille sopivia peili suunnittelu, tässä iässä, lapset ovat hyvin tarkkaavainen hänen persoonaansa. Peili voidaan täydentää kukka koristeet tai värilliset tunnisteet.

Sisäisessä rakenteessa kaapin erityistä huomiota olisi kiinnitettävä erottamiseen baareja, voit tehdä sen tilavampi erilaisia ​​mekkoja ja hameita. Voit valita malli, jossa kyky muuttaa täyttöosien, tämä vaihtoehto kestää kauemmin ja olisi hyödyllinen missä iässä tahansa. Jos kaapin pohjan on tyhjää tilaa, voit tehdä koripajukorit neliön tai suorakaiteen muotoiset. Sen pitäisi huolehtia tasapainon kenkä. Alakerrassa mahtuu erityisiä koukkuja tai hilan, sandaalit tai saappaat. Laaja laatikot voidaan sijoittaa kankaan moduuleja eri puku korut, hiukset leikkeet ja kuminauhat. Tällainen siirto ei pitää kaikki korut kasaan.

Avoimella puolella moduulin, voit järjestää kuvia, matkamuistoja tai maljakoita simpukankuoria ja kukkia.

Mielenkiintoisia ratkaisuja sisustus

Neutraali kaappi lastenhuoneeseen voi olla hyvin mielenkiintoinen yksityiskohta, jos luovasti asentaa sen.

 • ylellisempi. Teini-ikäisten lasten, voit valita ulkoinen muotoilu lasimaalauksia. Kuvio voidaan luoda asiakkaalle tai lainattu. Tämä voi myös hiekkapuhallus piirustus.

Pikkulapsille, se sopii hyvin design luonnon materiaaleja, moderni paneelit on valmistettu bambu, rottinki, tai tarttuvuus kestävä kangas.

 • Toiminnallisuutta. Jos samassa huoneessa, kun lapsi kasvaa kaksi ja alue on pieni, toiminta-alueella kirjallisen tai tietokoneen pöydän voidaan asettaa vaatekaappi. Jäljellä oleva ylempi tila voidaan täyttää kirjahyllyt, ja työpinnan yläpuolelle on pakko asentaa valaistuksen muodossa sisäänrakennettu lamput tai pöytälamput. Tarvittaessa tämä alue voi olla piilossa laatikon.
 • Epätavallinen muoto julkisivun. Suunnittelussa lastenhuoneessa ei pelkää rohkeita päätöksiä. Lapsi arvostavat epätavallisen muodon toiminnallisia asia. Tavallinen vaatekaappi epätavallinen julkisivu muotoilu miellyttää silmää. Esimerkiksi voit tehdä siitä ei muodosta suora ja kaareva. Sileä lomake on turvallinen lapselle. Tämä ratkaisu sopii paremmin suuret huoneet ja saumattomasti sovi suunnitteluun.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.