Liukuovien

Akseleiden liukuovet - tärkein osa liukujärjestelmä

Liukuovet ovat hyvä ratkaisu asuntoja pieni alue, sillä ne ovat pienikokoisia ja eivät vie liikaa tilaa. Lisäksi ne on asennettu laaja käytävillä, kuten väliseinät kaavoituksen tiloihin ja sulkemalla markkinaraon, ne ovat yksi tärkeimmistä osista lokeron kaapin. Suunnitteluominaisuuksia, mitat, ulkonäkö ja materiaali valmistus ovipaneeleita voi olla erilainen. Mutta yksi yhteinen piirre - joka sisältää rullat, liukuovien laadusta ja oikeasta asennuksesta riippuu helppokäyttöisyys ja pitkäikäinen liukujärjestelmä.

 • on suora tai puoliympyrän muotoinen;
 • asennettu yläosaan aukon, seinään, katto ja lattia.

kiinteistönomistajien yritä välttää sisäovet yhdistettynä alemman ohjaimen, kuten kisko on jatkuvasti kertyy pölyä, saada vieraita esineitä, jotka estävät rullien. Mutteri ei näytä kovin esteettisesti miellyttävä ja aiheuttaa tiettyjä hankaluuksia. Jos tällainen ovi käytetään kaavoitus väliaikaisena osio, sitten kun se avataan havaitsee yksi välilyönti ei synny. Tämä on merkittävä haitta modernin studiohuoneistoja tai huonetta, sisäisesti jaettu kahteen pienempiin alueisiin.

Mutteri ei ole liian näkyvästi, asiantuntijat neuvovat asentamaan alakiskoon huuhtele lattia, mutta se on välttämätöntä hänen rikkoa sitä.

Samanaikainen käyttö ylemmän ja alemman radan muotoilun ansiosta ovi turvallisempi ja vakaampi, se on erityisen tärkeää liuku vaatekaappi ovet ja raskas. Toiminto tärkeimmistä tukielementtien tässä käyttää alaliukuväline järjestelmä. Kit liukuovet, tässä tapauksessa tulee ylhäältä ja alhaalta, kestävämpi rullat.

Sillä sisustuksia valitsevat usein ovi coupe yhdellä yläkiskon. Sen sijainnista riippuen liukuva järjestelmät on jaettu kahteen ryhmään:

 • saranoitu - kiskoon kiinnitetty kattoon tai seiniin;
 • Keskeytetty - kisko on asennettu yläreunan oviaukon.

Saranoitu ikkunaluukut muistuttavat verhot. Piilota oppaita rullat auttaa kiinteyttää ja laatikot. Haitta saranoitu rakentamisen gapping maalauksia seinällä, joten joista kumpikaan äänieristys ei kannata edes puhua. Ja huonekalut pitkin seiniä sisällä liikkuva ovi ei toimita.

Nosto-oven rakenne, joka on asennettu leveä aukkoja. Ne kattavat osittain niitä ja koristella. Lähtö ei juurikaan löydy, niin ovet on tiettyjä äänieristys.

1

Yksi tällainen luukut ovat dia-kasetti konstrukti. Heidän lehtiä avattaessa piilotettu kasetti, joka on asennettu sisäpuolelle seiniin tai osioita. Tällaiset järjestelmät ovat hyvin säästää tilaa, mutta ne ovat kalliita ja vaativat purkaminen seinien ja myöhemmin leikata joukko kipsilevy kasetteja.

Johtuen rullan järjestelmä, ovi coupe on vapaa, yhtenäinen ja lähes äänettömästi liukua pitkin ohjauskiskoja.

Säästöä tilaa ja estetiikka - tämä ei ole kaikki edut liukuovet, jossa rullat poistetaan yksi tärkeimmistä toimintoja.

Rullajärjestelmä luukut antavat:

 • jota ei voida hyväksyä spontaani sulkeutuminen, kun säädetty oikein;
 • Avaa sulje rainoja vaivattomasti;
 • puute liikettä, kun ne altistetaan luonnoksia luukut;
 • kyky yhdistää automaattisen valvontajärjestelmän;
 • vapaa siirtyminen huoneesta toiseen pyörätuolin käyttäjille (ei mutteri);
 • on suuria mahdollisuuksia kaavoitus tilaa ja suunnitteluratkaisuja.

Sarjoja liukuovet koostuvat useista osista:

 • pystysuora epäsymmetrinen profiili (avoin);
 • pystysuora symmetrinen profiili (suljettu);
 • ylä- ja pohja-kehys, joka palvelee kiinnitys ja kiinnittämiseksi rullan ovi insertti;
 • Keskimmäinen kehys, suorittaa erotin toiminto lisää yhdistetyn kuiturainasta;
 • ylemmän ja alemman telojen;
 • ylempi ja alempi kappale, tai kiskot, jotka rullat siirretään;
 • Schlegel, estäen iskuille;
 • tulpat, on asennettu sen alemman kiskon;
 • silikonitiiviste;
 • ovi insertit, jonka massa on vaihtoehdot.

Kappaleet tuotetaan yhden, kahden tai kolmen, riippuen kaistojen lukumäärä. Materiaalina käytetään niitä, useimmiten alumiinista, mutta usein duralumiini kiskot sekä teräs.

Määrän ja valikoiman lisävarusteita riippuu suunnittelu, tarkoitus ja tyyppi kansi.

Mitä liukuva kaappi lokero järjestelmä

Malleja liukuva järjestelmien liukuovet monia, jotka vaihtelevat hyvin yksinkertainen hyvin monimutkainen. Profiilit on valmistettu alumiinista tai teräksestä, ja rullien kappaleet voidaan piilottaa tai sijoittaa takapuolelle oven.

Yksinkertaisin keskeytetään kehyksetön ovet. Nämä läpät ovat lastulevyjen pultattu sisäpuolelta rullat, jotka liikkuvat pitkin ylemmän ohjainkiskon. Tällaiset ovet coupe liittyvät turistiluokassa, ja kiinnitä ne omasta ei ole vaikeaa. Puutteet kehyksetön järjestelmät ovat monet:

 • Se edellyttää monimutkaista ja jatkuva säätö;
 • mahdolliset poikkeamat "katto" kaapin ja kiskon painon alla ovilevyn;
 • telat vievät liikaa tilaa ja usein epäonnistuvat, tarvitse vaihtaa;
 • unpresentable;
 • päät oven nopeasti menettävät muotonsa ja ulkonäkö, ja paneeli voi taipua itse.

Liukuovet vääriä profiileja muistuttavat enemmän modernia liukujärjestelmät - puitteet. Lastulevyn sivusuunnassa kylki metalliprofiilit, mikä poistaa mahdollisuuden taivutus levyjen ja suojaa päät muodonmuutoksesta vaikutus. Tällaiset mallit on tuettava alarullat, joka on kiinnitetty takapuolelle lastulevyruuveilla, sekä ylempi elementtejä. kangas liike tapahtuu pehmeämpi ja helpompi, mutta kun se on vinossa rullien joskus Shooter pois pohjasta radan.

Nykyinen malleja liukuovet saatavilla kehysprofiileita, jotka ovat paitsi pystysuoraan kehystys maalauksia. Niiden suunnittelussa on vaakasuora profiili, joka lisää jäykkyyttä oven ja antaa rajattomat mahdollisuudet suunnittelussa. Uusi muotoilu upotettu rullalaakerit sallii heidän ei vain pyöriä eri suuntiin, mutta myös liikkumaan pystytasossa. Kankaat ovat vraspor siis varman kiinnityksen alemmalle radalle.

Liukujärjestelmä valmistettu erittäin lujasta alumiinista, siirretään pysyvän mekaanisen toiminnan rullien on paljon parempi kuin kiskot on valmistettu teräksestä.

Yksi keskeinen järjestelmän elementit ovat liukurullien. Tärkeimmät vaatimukset heille - on varmistaa hiljaisuus ja tasaisuus liukuovi paneelit. Rullat ovat saatavilla vanteita:

Valmistukseen rullalaakerin järjestelyjä käytetään suljetussa suojassa pölyltä, likaa ja epäpuhtauksia.

Ylärullien suorittaa tukitoiminto Ala liukulaakerin järjestelmä. Ne korjata ovilevy pystyasennossa. Mekanismi koostuu kahdesta kumipäällysteisten pyörät. Kumi ulkoreunalle auttaa vähentämään melua ja nakutuksen liikkuva ovi coupe. Ylärullien vaihtelevat kooltaan ja rakenteeltaan riippuen pystysuoran profiilin.

Epäsymmetrinen rulla on asennettu avoimen profiilin ja symmetrinen - sisätiloihin.

Alemman telan suorittaa perus- tuen toiminto ja kuljettaa koko kuorma oven. Läsnäolo mekanismin puristetaan laakeri laadusta mobiili video ja sen pitkä käyttöikä ja käytön poistojen jousen - suurin sileyttä ja pehmeyttä lehtiä aivohalvaus.

On huomattava, että alemman telan on säädettävissä asentoon nähden oven osastoon kaapin seinään kuin offset lattian epätasaisuutta. Nostaa tai laskea yhden puolen ovien voi olla 15 mm: stä aina pari senttimetriä.

Ovipaneelit painaa korkeintaan 60 kg on varustettu kahdella parilla rullia. Rakenne, jonka paino on yli 60 kg, jolloin saatiin neljä paria telan mekanismeja. Mutta se ei ole välttämätöntä kokeilla massiivinen maalauksia - pidetään enimmäispaino 100 kg.

Jotkut valmistajat puristetaan telojen sisällä alumiinia oven karmiin. Osaston ovet teräs liukuva järjestelmien rullamekanismit asennettu ylä- ja alareunassa sisällä kankaalle. Jotta varmistetaan sujuva ja lieventäminen ovi coupe luonnollisesti liikkuvat osat ovat joskus lisäksi sovellettu erityisestä koostumuksesta.

Tunnettu tavaramerkki liukuva järjestelmät liukuovet

Sarjat oveen coupe valmistetaan monia yrityksiä. Joukossa ovat molemmat suosittuja tuotemerkkejä, ja vähän tunnettu. Harkita joitakin niistä.

Indeco on saatavilla kultaa, pronssia, ja ruskeaa ja valkoinen väri, ja Indeco-Lux - jäljitelmä puuta. Ohjaimet on maalattu tai jauhe maalit suoritetaan koristeellisen päällysteen. Indeco liukuva järjestelmä on suunniteltu vaatekaappi, ja ne on varustettu muovia rullat. Alkuun on jousi, joka tarjoaa pehmeän ja sujuvan toiminnan puitteen ja pohjan rullat oveen osaston kotelon varustettu erityisellä laitteella, joka kieltää kerääminen kankaan alemmalle radalle.

Maailman johtava teräksen liukujärjestelmät liukuovien vaatekaappi ja sisäovet. Komandor piirre tuotemerkki on korkein luotettavuus ja alemmat rullat, samoin kuin ihanteellinen oven liikkeen ja laaja valikoima päättyy.

Alumiiniprofiilit ovat luotettavia ja kestäviä. Tasainen käynti rullamekanismi tarjoaa hiljaisen oven liikkeen lehdet. Liukujärjestelmä Braun - Saksalaista laatua ja modernia ulkonäköä.

Optimaalinen hinta yhdistettynä laadukkaita komponentteja ja suuria mahdollisuuksia asentaa liukuva järjestelmät tarjoavat tasaisen kulutuskysyntää ja suosio Cideco tuotteita. Se etu, että tämä järjestelmä on puute tuotemerkin täydellinen alemman kiskon ja alarullat, joka vaikuttaa suotuisasti estetiikka Sisäoven.

Alumiini järjestelmät on suunniteltu eliitin liukuovet. Kromi-profiilit on suojaava anodisoitu pinnoite ja lisääntynyt jäykkyys taipumista. Alempi tela on valmistettu erittäin lujasta polyamidi, joka ei kuulu delaminaatiota ja haketus. Sisälle asennettu rullamekanismi korkealaatuisia laakerit eivät vaadi voitelua koko elinkaaren ajan.

Yllä olevat merkit ovat vain osa valtavaa markkinoiden liukuvan järjestelmien liukuovet. Mikä ohjaa, videoita ja profiileja on asennettu, se on ratkaistu kussakin tapauksessa erikseen. Valinta riippuu monista tekijöistä, kuten paino puitteen materiaali valmistukseen ovien ja kohteisiin.

Jokainen yleismies voi asentaa liukuovet kaapissa. Tämä työ ei vie paljon aikaa. Tärkeintä on canvas mitat vastaavat mitat kaapin ja komponentit olivat hyvälaatuisia. Liukuva vaatekaappi on paljon helpompaa perinteisen vaatekaappi. Se mahtuu paljon asioita, ja se näyttää tasaisempi.

Liukuovi coupe käytetään usein paitsi kaapeille, mutta myös erilliset huoneet. Ovien asennus ei ole vaikeaa, voit asentaa ne itse 1-2 tuntia. Artikkelissa kerrotaan suunnittelun ovi mukaan ja asennustapa.

Jotkut ihmiset virheellisesti uskovat, että asennus liukuovet ei ole liikaa vaivaa. Itse asiassa se ei ole. Jos asennus voidaan täysin uskottu ammattilaisia, myös lisävarusteet - tehtävä, joka on päätettävä. Loppujen lopuksi niin tärkeä asia ei saisi ajelehtia.

Asentamalla liuku sisäovet - koottavien liukujärjestelmä ovien

Harvat haluavat asunnon tai talon ilman sisäovet. Toisaalta lähes kaikki ajatellut mitä oven välissä huonetta on parempi asentaa. Että sekä kaunis ja toimiva, ja istuimet eivät käytössä.

Että tällaiset liukuovet ovet - luisti (poikkeavia, slidding on siirtynyt sivuun (seinämän aukko, penaali) samassa tasossa, eli ovi, joka ratsastaa rullat, dia kiskoilla).

Asentaminen liukuva sisäovet käsillään

Sliding sisäovet - hyvät ja huonot puolensa

Vuodesta rakenteellisia näkökulmasta, on olemassa kahdenlaisia ​​sisäovet:

1. Swing sisäovet.

Sisäovet saranoitu Tällöin ovilevy ripustetaan katokset. Heiluriovet ovat perinteisiä ja hyvin testattu. Ne antavat tilaa rikas ilme, mutta vievät paljon tilaa, mikä johtaa haittaa toteutuksessa sisustusratkaisuja.

2. Liukuva sisäovet.

Nykyaikainen ratkaisu käyttää space tehokkaammin.

Liukuovet jaetaan kahteen alalajiin:

Liukuovet seinän sisään Seinän sisään (In kynä) ja työskentelee periaatetta coupe.

Liukuovi, piilotettu seinään (työnnetään seinää vasten, upotettu seinään) on mekanismi, joka mahdollistaa sen, että oven syrjäyttää seinän suuntaisesti.

Toimintaperiaate liukuovet, sisäänrakennettu seinä on seuraava: ovilehden asennettu rullat, kun taas oviaukko (ovi menee seinään), tai oviaukon yläpuolelle (ovi menee seinään) ohjaimet on asennettu.

Rullat liikkuvat pitkin ohjaimia, vapauttaen oven kulkua.

Liuku Taiteovet Liuku Taiteovet.

Koostuu pienistä lamellien (puu tai muovi), joka muutos voi merkittävästi säästää tilaa.

Periaate mielenkiintoinen laite, mutta ei halvempia vaihtoehtoja ovat käytännöllisiä. Kokoamis- ja asennus ovien-hanurit valmistajan toimittamia.

Valmius www.moydomik.net sivusto

Edut liukuovet:

 • epätavallinen, ei-standardi ratkaisuja;
 • ei sokeita alueita ja ongelmat sijoittamista huonekalut;
 • turvallisuutta. Omistajan liukuovet eivät lyö kulma osoittaa oven valaisemattomalla huoneessa (mutta sinun on oltava varovainen, lapset voivat säkissä sormet seinän ja oven);
 • Tämä ovi ei aukea luonnosta.
 • kalleus asennuksen. Kuitenkin työn suorittamisesta omin käsin kustannuksista vähennetään minimiin ja enintään kun asennettu pyöröovesta;
 • huono eristys. Koska esteet tunkeutuminen melu, valo, hajut voidaan poistaa, jos se on asennettu päähän oven huopaa;
 • monimutkaisuus hoito kaapit, ts missä se menee liukuovi piilotettu rakenteeseen. Tämä ongelma on ratkaistu kahdella tavalla. Pölynimurilla suutin poistettu roskat poistetaan vaahto. Toinen vaihtoehto on radikaali, joudutaan irrottamaan Kipsilevy toisella puolella seinää. On huomattava, että osana asuintalo puhtaampia selviytyy tästä tehtävästä;
 • monimutkaisuus korjauksen. Asentaminen liukuovi omasta, voit ostaa muutaman sämpylöitä varalla korvata ne tarvittaessa.

Mekanismi liukuovet - liukuva järjestelmät

Kuten voimme nähdä, pääasiallinen ero liukuovi swing on mekanismi niiden toiminnasta, joka määrittää liikkeen ovien suoritusmuodoissa.

Siten liukumekanismi sisäovien voi olla:

1. Seinään asennettava (piilotettu mekanismi). Kuten nimi kertoo, tämä mekanismi mahdollistaa oven liikkeen seinän sisällä. Järjestelmän tällaisten ovien olisi toteutettava vaiheessa muurin rakentamisen, koska seinän ratkaista tilaa - säiliön liukuovi. Näin ollen seinä tulee paksummaksi leveys kanisteriin. Tämä pienentää hieman oleva ala, mutta seinät vapautuvat, joka voidaan asentaa lähelle huonekalut, ripustaa kuvan tai laittaa kukkia.

2. ulkoinen (ulkona mekanismi). Tämän liukuovi voidaan asentaa mihin tahansa ajankohtana, koska Se ei vaadi seinän jälleenrakentamiseen. Tällöin ovi liikkuu kiskoilla pitkin seinää. Siksi sinun täytyy säästää tilaa yhdelle tai molemmille puolille seinää (riippuen määrä taittuu ja suunnan liikkeensä).

Ulkona (ulkoinen) mekanismi liukuovet

On syytä huomata, että ovi liikuttamisvaihtoehtoja ulkoisille mekanismi tarpeeksi (ks. Kuva). Jonka avulla voit valita paras tapa juuri sinun huoneeseen. Erityistä huomiota ansaitsevat liukuovi, joka koostuu neljästä siivestä. Täällä, sisäinen ovet auki ulospäin. Mikä on erityisen tärkeää, kun täytyy sulkea leveä oviaukko tai markkinarako.

Variantteja liikkuvuuden liukuovet

Oppaita liukuovet

Jälkimmäinen, mikä on välttämätöntä pysäyttää ennen kuin aloitat asennuksen liukuovet, tämä ohjauskiskot (profiilit), joka siirtää oven käytön aikana. Ne voidaan sijoittaa ylä- tai alapuolelle tai molemmin puolin.

 • top oppaita. Suosituin tapa. Niiden olisi käytettävä kevyt ovilevyn. Oppaat yläreunassa toiminto pidempään ja ovat vähemmän alttiita rikkoutuminen riskin;
 • alempi opas. Käytetään harvoin omasta, koska ne on helppo muuttaa muotoaan, helppo tehostamalla. Lisäksi juoksijat tarvitsevat jatkuvaa puhdistusta. Ovi, vailla ylempi tuki ei liukua tasaisesti;
 • Yhdistetty. Käytetään raskaan ovia tai pehmeämmän avaamista.

Asentaminen liukuva sisäovet käsillään

Tässä artikkelissa tarkastellaan, miten asentaa liukuva sisäovet ulkoisten liukuva mekanismi.

Tietäen kaiken tyyppisiä ja mekanismit toimivat oven, olet valmis ostamaan materiaalia ja koulutusta työkaluja.

 1. itse oven (lehtiä, laatikko, leikata);
 2. tarvikkeet (ohjaava profiilit (kiskot), rullat, kahvat, lukot);
 3. 50x30 aluksella Kiskoon asennettava.
 4. laitteisto asennusta varten;
 5. tasolla;
 6. ruletti;
 7. rautasaha hienolla hampaat;
 8. pora;
 9. taltta.

Käsitellä ja lukot eivät turmele seinää eikä pilata taustakuvaksi laajennettu, ei pitäisi asettaa hidden, eli jotka slam ovea.

Tässä vaiheessa on käynyt ilmi, tarkalleen missä asennetaan oven, ja mihin suuntaan se avautuu. Jos on kaksi liukuovea on asennettu, sinun täytyy harkita mukavuutta niiden avaamista.

Tarvittaessa purkaa vanha ovi ja ovi on halutussa tilassa, ja aseta karmi, ottaen huomioon kuilu oven ja valmiin lattiapinnan.

 • Määrittää koko oviaukon - me mitataan korkeus ja leveys oven.
 • Set aluksella. Tätä varten, yläreunan yli laatikon suorittaa suora viiva. Etäisyys laatikossa ohjearvoja samanlevyisiä. Samoin linja varmistaa puun. Tässä tapauksessa keskimmäinen puutavara on yläpuolella oikealla puolella sisätilan oven kehystä, kun ovi avataan oikealle.
 • Asettaa Yläjohde profiilit liukuovet. Juoksijat asennetaan palkkien ja kiinnitetään avulla laitteistoa.
 • Asettaa alakiskot (kiskot). Voit tehdä tämän, voit valita useista vaihtoehdoista:
 • valittu osa osa-kerroksessa (tai parketti, laminaatti, laatat), ja käynnistää alalista. Hän on siirtymässä alatelan;
 • ohjain on asennettu suoraan lattialle (parketti, laminaatti), ja että se ei riko, kynnys on asetettu;
 • asennusohje veitsi. Mutta koska järjestelmä on pienempi opas käytetään harvoin, useimmiten asetettu ns erän veitsi tarvittaessa. Hänen nimityksensä pitämään ovea eikä anna sen poiketa tiettyyn suuntaan.

Ei-kynnys liukuovi järjestelmä mahdollistaa oven töihin tuhoamatta lattia (ei tarvitse luoda kiskot). Mekanismi toimii kautta vaunut rullat kuulalaakereita, joita siirretään pitkin ohjaimia iskunvaimentimet ja alempi eyeliner. Ylempi opas on piilossa koristelevynä, samalla värillä oven.

Yläpäässä on ripustettu oven rullat (rullamekanismi).

Alapäässä, etäisyydellä 15 mm. sekä reunat porattuihin reikiin. Niiden välillä koko uran pituudelta valittu. Sen leveys on 2 mm. suurempi kuin leveys terän. Syvyys on terän korkeus ja on tyypillisesti 10-18 mm. Osa lopussa ilman uraa näytellä luonnon pysähtyy oven liikkeen.

5. Asennus istuva liukuovien

Asennus sisältää asennus kahvat ja runkolukko. Tämä on tehtävä huolellisesti, jotta se ei vahingoita ulkonäkö oven. Usein tämä menettely opettaa asiantuntijoita.

6. Asennus liukuvan Sisäoven

Ovi on asennettu oppaassa. Kun piti ovea iskun rajoittimet työnnetään kiskot (kumikiinnikkeet), he eivät sallisi ovi "pudota" oppaan avata ja pehmentää pysähtyy.

7. Kunniamerkki liukuovet

Oviaukon näytti melko lähellä kaikkia sisustuselementtejä. Se käyttää kehyksiä. Ne on asennettu ovenkarmiin ja ylhäältä juoksijat.

Mutta sitä ei tarvita, kuten usein rakenteelliset elementit ovat olennainen osa ratkaisua. Esimerkiksi kun käytetään korkean teknologian tyyliä tai moderni.

Asennettu oven poikkileikkaus on esitetyssä muodossa kaavion (piirustuksessa).

Järjestelmä liukuovi

Asennusohjeet liuku sisäovet Video

8. Huolto ja toiminta liukuoven

Ovet eivät aiheuta ongelmia toiminnassa on tarpeen asianmukaisesti hoitaa niitä. Tätä varten:

 • Välttää suoraa kosketusta ovi, se ei johda (jos kangas on tehty puusta);
 • seurata puhtaus oppaita. Roskia juuttunut opas, johtaa siihen, että ovi on vaikea sulkea;
 • sulje ovi sujuvasti. Ei ole tarpeen sulkea ovea väkisin se nopeuttaa kulumista rullat. Pahimmassa tapauksessa se voi pudota ja pysäyttää oven "lentää" ohjaimista;
 • ajoittain tarkistaa tilan laitteiston. Helpoin aika vaihtaa rullat kuin aikavääristyslaskin opas profiilit;
 • käyttää erityisiä rahastoja hoidosta oven ja lasin.

Asianmukainen asennus liukuovet huoneiden välillä ja ajoissa korvaaminen lisävarusteita - on avain pitkän aikavälin toimintaa yhdenkään oven.

Kommentit (0)

Tiedotus projekti rakentaa talon omin käsin. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on mahdollista vain yhteisymmärryksessä ylläpitäjä

Liukuovi järjestelmä: tyypit asennus ominaisuuksia

Järjestelmät liukuovet kaappeja ja rakenteiden erottamiseen sisäisen tilan - erittäin suosittu ratkaisu, jota käytetään, kun tarve säästää tilaa. Valikoima tällaisia ​​vaihtoehtoja tänään on yksinkertaisesti uskomaton. Katsotaanpa päätyyppiä järjestelmien tähän luokkaan selvittää asennusominaisuuksia.

Liukuovi järjestelmä tarjotaan kuluttajalle täytetty lomake ja koostuu seuraavista seikoista:

Alumiini järjestelmä liukuovet

Arvioitu liukuovi rakentaminen valmistettu alumiinista, avaa mahdollisuuden asentaa rainojen jopa 5 m. Läsnäolo rullan pallon mahdollistaa erittäin pehmeä, taipuisa ja hiljaisen käynnin ovi. Kaikki toiminnalliset elementit ovat piilossa sisällä päällekkäisyys, joka vaikuttaa positiivisesti yleiseltä muodoltaan kiinteään rakenteeseen.

Yhdessä alumiini ohjausjärjestelmä voidaan käyttää liukuovet lasi kankaalla. Tämä näyttää erittäin houkutteleva sisustus korkean teknologian tyyliin.

Teräs järjestelmä liukuovet

Steel järjestelmät ovat erittäin kestäviä ja siten pitkän käyttöiän. Tällaiset pakkaukset on varustettu laadukas rullan mekanismeja, jotka on suojattu putoamasta oppaan.

Verrattuna kallis alumiini, teräs liukuovi järjestelmä suorittaa näytteen optimaalinen laatu-hintasuhde. Tämä luokka on käytettävissä laaja valikoima kankaita eri materiaaleista valmistettuja. Tulos - käyttäjä voi löytää juuri ratkaisu maksimaalisesti sovi sisätilojen huoneessa.

Miten olet asentanut Liukuovijärjestelmä? Työtä suorittamaan tarvitaan seuraavat työkalut, komponentit ja materiaalit:

 • joukko kiinnitykset (ruuvit, ankkurit, viimeistely kynnet);
 • pora;
 • ruuvimeisseli;
 • vasara;
 • ruuvimeisseli;
 • Oviasennussarja (ylempi ja alempi kiskot, kehykset, ovilevyn, joka on telaston, tiiviste).

Ennen järjestelmä on asennettu liukuovi coupe, purkaminen vanhan mallin. Voit tehdä tämän, poista kaikki, myös laatikko. Lopussa purkamisen seinän ovat kohdakkain, huolellisesti suljettu jopa halkeamia ja rakoja.

Suorittaneet tarvittavat mittaukset. Leveys mitataan ylhäältä, alhaalta ja keskeltä. Vastaavasti aukko korkeus määritellään.

Ensin asennettu alemmalle radalle. Yhdellä sivullaan täytyy mennä 5 cm yli oviaukon linjaa. Asentamalla ylemmän opas. Viimeksi mainittu on kiinnitetty puun ja aukkoon. Lopussa ylemmän oppaan vahvistuu molemmin puolin pysähtyy, jotka estävät mielivaltaiset razdvizheniya siivet.

Kun olet tehnyt edellä toiminta voi edetä asennusta ovilevyn:

 • kone on paikoillaan koriste paneelit;
 • telakka suoritetaan ylemmän telan päiden mekanismi;
 • kangas lepää alempien rullien päällä.

Päätyttyä pakollisia tarkastuksia työn laatua. Läpät tulisi olla aktiivisesti pyöriä eri suuntiin. Tällaiset toimet mahdollistavat sujuvan toiminnan kaikkien mekanismit varmistavat, että ovet avautuvat ja sulkeutuvat pehmeästi käytön aikana.

Liukuovijärjestelmät tuhota stereotypioita. Useimmat ihmiset pitävät tällaista ratkaisut eivät ole kovin käytännöllisiä. Kuitenkin haittoja syntyy käytön aikana johtuen tapana Vakiona nopeasti kadota. Tulos - käyttäjä on erittäin alkuperäinen, käytännöllinen ratkaisu jako sisätilaa.

1