Leveys työtaso keittiöön standardin

Mikä on leveyden työtasot keittiöön

Hei

Nykypäivän artikkelissa puhumme pöytälevyn - tai pikemminkin sen leveys.

Tämä koko on erittäin tärkeä tekijä keittiökalusteiden. Siitä riippuu kapasiteetti (syvyys) alemman moduulien sekä kätevä työpaikalla emäntä keittiökalusteet (kapealla pöytälevy ja toimia eräänlaisena "ilman käsiä").

Jos otat keittiön standardit, vakioleveys stoleshki vastaa 600 millimetriä.

Tämän leveys, alempi ennustettu keittiö laatikot syvyys 460-510 mm. Tämä on - optimaalinen syvyys piironginlaatikko keittiön, jolloin kätevä käyttää niitä, ja itse niin syvä laatikot, varsin tilava.

Kun tämä leveys pienenee, vastaavasti, vähentää työtiloja hyvin stoleshke, sekä kaikki pelkistetään työtila alemman laatikot (kuten niiden koko pienenee).

Mutta mielenkiintoinen asia on, että jos lasketaan materiaalien kulutus pohjan alla keittiön pohja ennustettiin stoleshku, 600 millimetriä leveä, ja samasta tietokannasta, alle stoleshku, jossa 450 mm, käy ilmi, että levy-aineen kulutus (ADI , työtaso, MDF) on nämä kaksi vaihtoehtoa on suunnilleen sama.

Eri kääntyy kapasiteetti itse laatikoiden, ja toiseen työtilaan työtasot.

Eli jos sanomme, toisin sanoen - samalla rahalla samalla suorituskykyä ja muotoilua, vain pienentämällä leveyttä katsoi, voivat merkittävästi menettää työtilan keittiökalusteet.

1

Tämä on havaittavissa erityisesti pieni keittiö, jossa tämä vapaata tilaa niin pieni, ja kaikki suunnittelija ponnistelut tähtäävät hyödynnä kaikki mahdollisuudet tilojen headseteiksi on lisätä sitä.

Tämän, vähennyksen leveys standardin (600 mm) välittömästi vähentää yhteyden laatua keittiökalusteiden.

Lisäystä pidetään meille leveys harvoin (leveys työtasot lisää yksittäisiä tilauksia sen valmistus), kuten tässä tapauksessa, pohja keittiö pohja on liian syvä, sopii vain suhteellisen suuria alueita (ja, isäntä tai emäntä kalusteen on ihmisiä ole pieni kasvu).

Pöytälevy voi olla mielivaltaisen kokoiseksi jos se tehdään omin käsin.

Täällä, seuraavat pääkohdat koskien leveys työtaso keittiökalusteet.

Jos olet kiinnostunut tietoa kivi työtaso, voit lukea sen täältä.

Ja siinä kaikki ennen kokousta.

Ostin keittiön työtaso kiven Grandex, valkoinen. Ensin pidin, mutta kahden kuukauden kuluttua alkoi ilmestyä naarmuja, vaikka yritän sitä ei leikata sitä. Naarmuja ei poisteta, koska kivi ei voi palauttaa. Meidän piti ottaa toisen kiven

Koti halusi uuden keittiön, meni Salon valitsi työtaso neuvoi Hanex. No ostin, asennettu, kaunis ympäri se oli. Mutta selvää haittoja: naarmuuntuu helposti, likainen kaikista värjäystuotteita kova aika kovaa sitten pestiin. Tämän seurauksena se sai enemmän ongelmia kuin hyötyä

Hei, Dmitry! Olen ongelma - seinälle korkeus 25 cm lattiasta, siirtää viemäriputki pesukoneesta, asetettu vasemman reunan tulevien keittiö (HF, tavallaan), ja tarttuu se perusteellisesti jonnekin 85 mm, joten ongelma on että puuttuu syvyys työtasot, muodostetaan peittämään etäisyys reunasta työtaso seinään, koska Se aikoo asentaa uuniin.

PS Kuljettaa pesukoneen olisi erittäin vaikea nostaa uunin, myös ei toimi, koska yläpuolella on liesi, ja toisessa paikassa on mahdotonta suunnitella, koska Keittiö on riittävän pieni). Kerro minulle, mitä vaihtoehtoja voi olla minun tapauksessani?

On vaikea antaa sinulle mitään neuvoja, nähdä luonnos tila ...

Uuni ei tarvitse olla yhteydessä lieden ...

Alle ruoanlaitto voi olla työtilan ja uuni voidaan asentaa jonnekin reunalla kuulokkeen, ja nostaa hieman yli yleisen tason ...

Vakio- ja mukautettuja kokoja tasot

Nykyään työtaso - se on olennainen osa keittiö tilaa. Sen suunnittelu, tietenkin tärkeää, mutta se on toimiva osa keittiön, joten työtaso ensinnäkin olisi mukava. Mukavuussyistä, se on sijoitettava optimaalinen korkeus, sopiva kasvu emäntä, ja on käytännön syvyys.

Työtaso - keitto levyn pintaan, joka on asennettu ulkoyksikön ja toimii pääasiassa jäsen. On edessä ja takana. Lähes aina kulmikas ja vähemmän - edessä työtasot ehdottaa yhdistelmä kahdesta tai useammasta osasta.

Ja jos edessä työtason koko pituudeltaan on yhtä suuri leveys rainan leveys kulman osat voivat olla eri. Esimerkiksi yksi osa leveys on 40 cm, ja toinen - 60. kappaleiden pituudessa voi olla erilainen, ja kulmat ovat pyöristetty ja suora.

Tärkeimmät seikat valittaessa työtaso

On olemassa muutamia perusperiaatteita, voit valita optimaalinen koko pöytälevyn. Heidän kanssaan, on toivottavaa määritellä etukäteen helpottaa niiden etsiessä joko ostoksia tai tilata huonekaluja showroom. Joten, seuraavat pääkohdat:

- varsinkin tulevaisuudessa työtaso materiaalia,

- esteettinen parametrit (värisävyjä tyyli päätös jne).

Värimaailma ja visuaalinen tila

Materiaali, josta työtasot on valmistettu voivat vaikuttaa näköhavainnon niiden kokoa. Värimallia voi kirjoa tilaa, ja ehkä tehdä visuaalisesti kapeampi tai lyhyempi. Siksi on välttämätöntä valittaessa materiaalia työtasot Keittiön.

High-tech-tyyliin, esimerkiksi erityisiä vaatimuksia materiaalin työtasot. Se on helppo asentaa lasi, metalli ja muulle alustalle. Mitat puun työtasot eivät vaikuta tilan hahmottamiseen.

Ominaisuudet materiaali keittiön työtasot

Perusparametrit keittiön työtasot - on syvyys (tai rainan leveyden), pituus ja materiaalin paksuus. Mitä mitat työtasot pidetään vakiona? Paksuus rainan, hyväksytty standardi - 38 mm. Rainan leveys, materiaalista riippuen, vaihtelee 70-80 cm.

akryyli levyn paksuus on enintään 12 mm. Näin ollen, jotta normaali työtaso paksuus (38 mm) alle akryylilevy sulkevat lastulevy tai vaneri.

Keittiön työtasot akryylia ei käytännössä ole rajoituksia koosta. Standardi keittiö arkki on kooltaan 3 m 80 cm, mutta yhdistää ne toisiinsa ja se voi olla mikä tahansa mielivaltaisesti. Liitokset käsitelty erityisellä koostumuksen ja tulee näkymätön. Akryylipintaa sekoitetaan usein pöytien tekokivestä.

Tärkein etu Tällaisen pinnan - lujuus. Pöytälevy keinotekoinen kivi ei kohdistu mekaanista rasitusta, ei pelkää kosteutta ja korkeita lämpötiloja. Se ei muuta muotoaan, väliset liitokset osien tasot ovat lähes näkymättömiä. Vakiokokojen tekokivestä työtasot syvyydessä 60 cm ovat seuraavat: pituus - 75 cm, 80 ja 240 tekokivestä tehdä pituus 4 metriä tai enemmän.

Tuotantotekniikka lastulevy on sellainen, että pituus työtaso lastulevy rajoitu neljä metriä. Tuotu työtaso lastulevy on vakiokokoisia :. ja leveys 60 cm pituus - 3,6-4,1 m Lisäksi pinta 3,6 m paksuus on 28 mm, loput - 38 mm. Tämä määrä riippuu yhtiön - valmistaja. Lisäksi koko lastulevyn pöytälevyn on riippuvaista. Valmistajat mieluummin pyöreä, neliö, soikeita ja suorakulmamuotojen työtasot. Kullekin niistä asettaa omat standardit. Esimerkiksi, kansilla pyöreä muoto on halkaisija on 40-65 cm, kun taas reunat neliö on 0,65-0,78 m useimmissa suoritusmuodoissa voi olla suorakulmainen työtason :. +0,60-0,78 m leveys 0,9-1,18 m. yhdistelmien määrä on käytännössä rajaton. Pituus päällysteen lastulevyn Venäjän tuotannon - kolme metriä.

Lisäksi tämä pöytätaso on sen alhaisin kustannuksin.

Myyntiä voidaan nähdä cooking pinnoite lastulevyn leveys 80, 90 ja 120 cm. Tasot tästä materiaalista on vaikea koota. Näin ollen, syvyyden lisäämiseksi tai pituus työtaso olla melko kallista.

Työtasot valmistettu luonnonkivestä

Työtasot alle koko yleensä tehdään tilauksesta, varsinkin jos keittiössä on mukautetun asettelun. Päällysteet ovat kiveä leveys 60 cm, ja pituus -. 2400, 800 ja 750 cm yläosien kiveä näyttää hyvältä n muotoinen tai d-muotoinen. Hiottuja sektiot miellyttävän tuntuista ja miellyttää silmää.

Miinus tätä materiaalia, vaan erittäin tärkeä: paino. Työtasot valmistettu luonnonkivestä painavat melkoisesti, joka suuresti vaikeuttaa niiden toimitus ja asennus.

Lasi keittotasoja

Työtasot karkaistua lasia, erityisesti kuva-substraatin näytti hyvin tehokkaasti. Tämä pinnoite on monenlaisia ​​muotoja, värejä ja kuvioita. Poimi on yleensä mahdollista jokaiseen makuun ja budjettiin.

Sopivat hyvin karkaistua lasia pöytälevy pieni keittiö, visuaalisesti laajentaa tilaa. LED nauha (monivärinen tai pehmeä monotoninen luminesenssi) johdetaan antamaan alkuperäisyyden keittiö tilaa alle lasin pintaan.

Mitat karkaistu lasi työtasot ovat riippuvaisia ​​asennuksesta ja käytöstä. Jos perusta toimii puupinta, lasi voi ottaa 5-8 mm, jos substraatti ei ole läsnä, lasin tulisi olla 15-20 mm.

Lasipintojen karkaistua lasia tai laminoidusta lasista. Tämä monikerroksinen materiaali, jossa kukin kerros on erotettu kalvo EVA (se sulaa ja muuttuu yhtenäinen rakenne).

Yksittäisten tekijöiden mukavuutta

Kypsennysprosessi on lähes aina riittävästi aikaa. Siksi keittiötaso lisäksi perustoiminnot pitäisi olla helppo käyttää. Voit tehdä tämän, se on sijoitettava korkeudelle mukava emäntä. On myös tutkittava ja leveyttä kankaan.

Ja muista ottaa huomioon perheen tarpeet keittiössä auttajia. Laitteiden on aina oltava riittävästi tilaa asennusta ja ruoanlaittoon. Tällöin työtason tulee olla pitkä.

Kätevä leikkaus työtasot

Majoitus vaihtoehtoja on monia leikkaus työtasot. Suuri keittiö leikkuupöytä on erillinen moduuli. Pienissä keittiöt se on samassa linjassa työtaso. Leikkaus pinta on valmistettu:

- jälkimuovautuvissa. Se kestää mekaanisia vaurioita, voimakkaita kemikaaleja ja on pelkää vettä.

- Akryyli kivi. Ei pelkää vettä, helppo korjata, mutta se on herkkä joitakin kodin kemikaaleja.

- Luonnon kvartsia. Tämä pinnoite - ei ole halpaa. Kaksi keskeistä etua: se on erittäin vahva ja kaunis.

Mutta tärkein indikaattori - on koko pöytätasot, pöydät. Asiantuntijat uskovat, että optimaalinen korkeus pöydän - 85-100 cm.

Tässä yhteydessä on huomattava, että koska kasvun erotus asukkaiden eri Euroopan maissa, esimerkiksi standardin korkeus leikkaus pöytälevy pidetään 90 cm, Venäjällä tämän standardin -. 85 cm: n syvyyden jako voi vaihdella 60-80 cm.

Keittiön työtaso omin käsin

Making tasot koko, erityisesti kalliista materiaaleista, alkaen laskelmat. pinta koko on helposti määritetään kaavalla:

A = - 4, jossa A - syvyys tallennusyksikkö, In - syvyys työtasot.

Leikata omia työtaso seinä-seinään, sinun täytyy tietää muutamia vivahteet.

Kun olet päättänyt asennetun pinnan korkeuden, sinun täytyy mitata etäisyys seinästä seinään kahdessa paikassa - nurkkiin lähelle seinää ja asematason, on mitattu leveys pöytälevyn, tuloksena pistettä. Nämä mittaukset osoittavat, ulompi ja sisempi kansi pituus. Ja tarkkoja mittauksia tehdään tarvittavan alan tarkistaa, että läsnä on suorassa kulmassa seinän esiliina ja sivuseinät.

Jos kulmat reaaliakselilla (sisäinen ja ulkoinen pituus on sama), pöytälevy voidaan helposti leikata.

Muuten, sinun täytyy hakea neuvoja ammattilaisia.

 1. Tehdä luonnos, joka osoittaa tarkasti koko keittiön työtaso (pituus, sisempi ja ulompi, leveys ja kulma).
 2. Kulmat (tai kulma), joka on 90 asteen kulmassa, jotta kuvio. Voit käyttää mitä tahansa tiheitä (kangas, pahvi, puukuitulevy, kipsilevy jne). Tämän leikata neliö, jonka sivu on yhtä suuri kuin leveys työtaso. Kiinnitä se sitten asennuspaikalle työtasot. Mukaan esiliina on sopivat tiukasti, mutta toisen seinämän aukko on saatu. Se on mitattava. Malli kulman, joka nojaa sivuseinämän, on tarpeen lyhentää raon leveys mitataan. Tarkista sitten tuloksena malli: se on täsmälleen sopivaksi kulmassa kummankin seinän.

Optimaalinen koko on helppo määrittää työtaso

Työtason - tärkeä toiminnallinen osa keittiö tilaa. Takana se olisi helppo seistä tai istua (kohteesta riippuen). Siksi koko pöytätasot ovat erityisen tärkeitä.

Korkeus keitto pinta määritetään perustuen käyttäjän lisääntyminen. Kasvun kanssa on alle 150 cm, korkeus työtaso on 76-78 cm. Jos korkeus on 160 cm, pöytälevyn pitäisi jo olla 80-82 cm. Mutta mikä on yli 170 cm paistopinta on asetettu korkeus 90 cm ja edellä.

Leveys on valittu suhteessa korkeuteen seinän kaapit ja työtasot pituus. Joiden leveys on 65 cm paistopinta pohjaseinän moduuli ei pitäisi olla suurempi kuin 50 cm pöydän. Jos et anna leveä työtaso keittiö mittojen on tarpeen kaventaa kytkimen moduulin.

Paksuus päällysteen keittiön vaihtelee kahdesta kuuteen senttimetriä. Suosituimmat työtasot on valmistettu lastulevystä on vakio paksuus - 28 mm. Vedenpitävä pinta on 38 mm tai enemmän.

Leveys työtaso keittiöön - hinta, valokuva ja video, asennusohjeet käsillään

Kitchen - tämä on yksi tärkeimmistä paikoista talossa. Koska naiset, joille tämä huone on eräänlainen työpaikan, ja miehet, jotka rakastavat syödä, ei väitä, että uskomus. Modernisti sisätilojen tuo kuluttajien huomion suuria mahdollisuuksia alkuperäisen suunnittelun päätöksiä. Keittiö on myös tässä tapauksessa oltava moderni ja tyylikäs ulkonäkö, säilyttäen toiminnallisuutta ja mukavuutta.

Keittiökalusteiden - kuvia.

Ensimmäisessä keittiö on paikka ruoanlaittoon, mutta koska täällä kaiken pitäisi olla valmiina ja mukavasti kuin mahdollista. Erityisesti leveys keittiön työtasot, korkeus ja materiaali valmistus on yksi tärkeimmistä kriteereistä, kun se tulee toiminnallisuutta.

Eikä tehdä väärän valinnan, työtason tulisi valita "itsestään", ohjaa asiantuntijoiden neuvoja. Minkä tyyppisiä työtasot keittiöön, lue artikkeli sivustolla.

Työtasot on kahta perustyyppiä, ja erottaa se aiottuun tarkoitukseen. Ensimmäiset kylpyhuoneessa ja niillä on omat vaatimukset, jotka koskevat kosteuden kestävyys ja kestävyys lämpötilanvaihtelut.

Toinen - työtasot, - toimiva pinta, jolle paine tapahtuu jatkuvasti, tunnettu siitä, että tietty korkeus ja leveys, riippuen kasvuun ihmisen ja mieltymysten mukaan keittiössä.

 • Standardi leveys keittiön työtaso on 60 cm. Se noudattaa valtaosa maailman valmistajat keittiökalusteiden. Ja tässä tapauksessa meillä on selkeä osoitus siitä, että standardi - se ei ole aina helppoa ja edullista.
 • Ongelmana on se, että yksi on päällä, ja jopa muutaman kaikenlaisia ​​kaappeja. Ja tämä johtaa kaikenlaisiin epäkohtia, kuten silloin, kun henkilö harjoittaa ruoanlaittoon, ja toinen päätti ottaa sokeri kulhoon tai jotain muuta pois kaappi.

Keittiön työtaso, joiden leveys on 80 cm - on kätevä ja kompakti

 • Tällaisten tilanteiden välttämiseksi, leveys kasvaa työtaso vähintään 10 cm. Lisäksi, jopa yksinkertainen ruoanlaittoon vakioleveys työpaikka on selvästi riittämätön. Erityisesti jos olet ruoanlaitto ruokalaji, joka vaatii useita vaiheita, ja näin ollen monia ruokia. Näin ollen, leveys 80 cm, on kaikkein paras valinta. Näin saat todella toiminnallinen työtaso, joka ei myöskään vie paljon tilaa.
 • Kuitenkin, leveys työtason voi olla hieman erilainen paikoissa upotustekniikoita, esimerkiksi, kuori tai levy. Tämä selittyy ei vain erikoisrahteihin ja putkistoja. Tässä tapauksessa koko pöytätasot eivät useinkaan korreloi standardin. Jos siis on korvata työtaso, tämä seikka on otettava huomioon, jotta ei ansaan, ostamalla.
 • Syy siihen, että tunnettujen yritysten eivät tuota suuria työtaso, on hyvin selvä: he eivät yksinkertaisesti kestä kuormia. Miksi? Kaikki on asennus ominaisuuksia. Se seikka, että hyvin levy taipuu pinnan yläpuolelle, on kiinnitetty vain sivuilla. Siksi laajemman työtason, joten näin ollen vähemmän stressiä se kestää.
 • Paljon riippuu myös materiaalista, josta levy itse on valmistettu. Siten, lastulevy levyt ovat vähemmän vaurioidu. Kuitenkin samaan aikaan, tällaiset tuotteet ovat suhteellisen kevyitä, ne voidaan lyhentää lisätä tai kokonaan korvata helposti. Muista kuitenkin, että istuin saumat ja nivelet - se on hyvin hauras alueilla.

Kivipöytälevyt - se on toinen asia. Tällaiset levyt ovat raskaampia, mutta niillä ihailtavaa voimaa.

Jos olet päättänyt tuottaa kaikkia tulevia mittauksia työtasot kädet, sitten sinun täytyy tietää kaikkia vivahteita, että työtasolle on viihtyisä ja toimiva (lue lisää artikkelissa korkeus työtasot keittiössä, jos sillä on merkitystä)

Ohjeet laskentaan optimaalinen parametrien ei ole monimutkainen.

 • Ensinnäkin on muistettava, että keittiön työtason - se ei ole osa sisustus, ja toiminnallinen pinta, siis prioriteetti on tässä tapauksessa vain mukavuussyistä.
 • Käytettävyyttä keittiön ensiksi riippuu korkeudesta työtasot. Tämä parametri määritetään yksinomaan kasvuun henkilö harjoittaa ruoanlaittoon. Muuten keiton aikana koet kipua alaselässä ja jaloissa.

Siksi on tarpeen tarkastella tällaisia ​​suhteita ihmisen kasvua ja korkeus työtasot:

 • Jos henkilö on pienempi kuin 150 cm - 76 cm työtaso.
 • 150-160 cm - 82 cm.
 • 160-170 cm - 88 cm.
 • 170-180 cm - 91 cm.
 • 180-190 cm - 94 cm.
 • 190-200 - 1m.
 • Taulukko paksuus voi vaihdella 2-6 cm. Täten standardi DSP-levyn leveys on 28 mm ja keskimääräinen paksuus vedenpitävä levy on noin 40 mm.

Modernisti tarjoaa todellisia mahdollisuuksia rohkea muotoilu ratkaisuja. Ja keittiö - ei poikkeus. Suunniteltaessa keittiökalusteet, olet vain rajoittaa heidän mielikuvitustaan. Ja niin tyypit yläosat erotetaan ei muodoltaan ja kooltaan, ja että materiaalin valmistuksessa. Onneksi nykyään on myös tilaa valinta.

Päätyyppiä työtasot, alkaen materiaalin valmistuksessa ovat:

 • Levyt, muovi laminoitu.
 • Työtasot tekokivestä ja kvartsi täyteainetta.
 • Akryyli tekokivestä.
 • Puuta.
 • Luonnonkiveä.

Kuitenkin lisäksi nämä materiaalit pöytälevy se voidaan valmistaa ruostumattomasta teräksestä, lasista tai keraamista laattaa.

Lue myös artikkeli Miten valita työtaso keittiössä - neuvoja ammattilainen suunnittelija.

ruostumatonta terästä työtaso.

Riippumatta tyyppi ja koko työtaso valitset - pääasia tässä liiketoiminnassa keskittyä heidän henkilökohtaisten mieltymysten. Mikään ammatillinen suunnittelija ei voi tarjota sinulle paras vaihtoehto, koska tässä tapauksessa kaikki tiukasti erikseen. Mitä asennus työtasot, voit katsella videoita YouTubessa.

1