Leveys on korkkimatto

Mitä rullaleveys linoleumin: opiskelu koot ja pituudet

Monet ihmettelevät, kuinka suuri on linoleum. Nykypäivän markkinoilla löytyy kaikenlaisia ​​kokoisia Korkkimaton maalauksia korkealaatuisia, valmistettu uusinta tekniikkaa länsieurooppalaisilta valmistajilta, ja itse asiassa jokin aika sitten myyntiin oli ainoa kotimainen tuotanto, joiden leveys jopa 2 metriä.

Linoleumi ja -kokoja

Linoleumin on huomattava, että se on kätevä pino, se voidaan puhdistaa helposti, ei korvaa tiloissa vaaditaan usein märkää puhdistusta. Jotta olisi helpompi antaa linoleumi, se tuotti enimmäkseen rullina. Tässä prosessissa lattialle jokaisessa huoneessa on erotettu rullasta pinnoitteen ala laskettuna.

On tärkeää tietää, mitkä ovat mitat linoleumi on ensisijaisesti hankinta oli kannattavin, ja ei tarvitse tehdä turhia sauma sen asennuksen aikana.

Tällä hetkellä on olemassa useita erilaisia ​​materiaali:

 • kotitalous;
 • kaupalliset ja semi-kaupallinen;
 • erityistä tarkoitusta varten.

On harkittava erikseen kutakin, ja ne löytyvät jotkin koot.

Tärkein parametri tahansa lattiamateriaalin - on sen leveys. Masters kehotetaan ostamaan sellaisia ​​materiaaleja niin tarkasti kuin mahdollista määrittää parametrien tilaa, saada oikean kokoinen linoleum.

Poistaminen mittaukset on otettava huomioon paitsi koko seinät, mutta myös oviaukot, ikkunalaudat ja istuinten alle. Niin voit olla melko varma, että leveys on oikein valittu, ja korjausprosessin ei tapahdu lisäksi liimata kaksi kappaletta materiaalin, tai vielä pahempaa, mennä ostamaan enemmän leikata linoleumi korvata vaurioitunut osa.

Lisäksi rullan leveys on sisällettävä linoleumin lisäksi 10 mm: n vastaanotetusta koko.

löytyy melko laaja luettelo koot leveys markkinoilla kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien, jotka vaihtelevat 1,5-5 metrin lisäyksin 50 cm.

Niin monenkokoisia usein riitä kattamaan lattialle ja asunnon ja talo. Jos suurin mahdollinen leveys linoleumin ei riitä, aina mahdollista hitsata kaksi tai useampia arkkeja kylmä hitsaamalla. Leveä linoleumin aina synteettinen pohja ja materiaali luonnon raaka-aineista on suurin leveys v2,5 m. Lisäksi, se on melko vaikea liimata. In linoleumin valmistuksessa puujauhoa käytetään, hartsi havupuiden, pellavaöljy.

Tällainen suuri määrä koko viittaa vain kotitalouksien linoleum. Tämä vaahto materiaali perustuu PVC on suosituin joukossa kaikki lattia, joka sopii sekä asuin- ja julkisiin rakennuksiin. Niin että tarvittaessa jokainen voi valita itselleen laajimman linoleumin tapauksessa.

Rullaleveys on hieman riippuvainen nykyiseltä perustalta. Lajit ilman lujitekerros on pienempi mekaanista kulutusta, joten niillä on pieni leveys, usein jopa 2,4 metriä.

Jos linoleumin kotitaloustyypeissä perustuvat kankaan tai huovan kerros, ne voivat olla niinkin korkea kuin 3 metriä (jotkut merkit).

Mahdollisimman kokoja saavutetaan sisällyttäminen kestävällä pinnoitteella mekaanista rasitusta ja vetolujuus PVC-kerros.

Useimmiten kuluttajat ostavat vakiokoot linoleumin -. 1,5-3 m usein niin riittävän leveä saumattoman kattavuus huoneeseen, eteinen, kylpyhuone ja keittiö. Lisäksi materiaalin, jolla on leveys helpompi kuljettaa telaa ei tarvitse taivuttaa.

Seuraavat ovat esimerkkejä valmistajien koot, linoleumin rullan pituus, joka vaihtelee yleensä 20-35 m, ja leveys on:

 • Beauflor (Beoflor) Belgia - 3; 3,5; 3,66; 5m.
 • Graboplast (Grabo) - 2,5; 3; 3,5; 3,66; 5m.
 • IVC (Ajvis) - 2,5; 3; 3,5; 3,66; 5m.
 • Juteks (UTEX) - 2,5; 3; 3,5; 3,66; 5m.
 • Polystyl - 2,5; 3; 3,5; 3,66; 5m.
 • Tarkett (Tarkett) - 2; 3; 3,5; 3,66; 5m.
 • Komitex (KOMITEX Lin) - 2; 2,5; 3; 3,6 m.
 • Sinteros (Sinteros) - 2; 2,5; 3; 3,5; 4, 5 m.

Tämäntyyppinen linoleumi on hyvin samanlainen kuin kotona, mutta se on hieman paksumpi. Useimmiten se on valittu koristeluun julkisissa tiloissa. Mutta käytännössä se on osoittautunut suosituksi ja hyväksi makaavan asuntoja ja taloja.

Mitat linoleum on myös hieman samanlainen kuin kotimaisen tyyppiä. Esimerkiksi yhtiö tuottaa puolikaupallisella Tarkettin linoleumin 2 mm ja leveys 2-4 metriä.

Usein tiedot lattianpäällysteet ovat luokka hakemuksen julkisiin rakennuksiin ei ole pienempi kuin 33. Tämä parametri viittaa mahdolliseen päällysteen kestämään suuria mekaanista rasitusta, jossa pinnan vahinko on minimaalinen.

Hinta linoleumin, erityisesti, riippuu leveys kelan, se on leveämpi kuin, kustannukset ovat kalliimpia metriä kohden materiaalia.

Semi-kaupallinen linoleum koska sen paksuus on usein suurempi massa kuin kotitalouksissa. Esimerkiksi, 1 m 2 linoleumin voi ylittää 2 kg, kun taas koti-alueen paino on enintään 1,5 kg.

Rakenteen tällaisen linoleumin pitkälti ei poikkea tavallisen. Eroavuudet ovat vain paksuus, substraatin läsnä ollessa sitoutumisen vaahdotettua PVC ja lasikuitu vahvistaa välikerroksella. Tällainen kerros mahdollistaa suurten web-materiaali säilyttää sen mitat ja antaa sille voimaa.

Lattianpäällysteet tämän luokan on paksuuntunut suojakerros - 0,6 mm. Tämä tekee mahdolliseksi tuottaa teloja olennaisesti leveämpi kuin yksinkertaisista aineista. Lisäksi, semi-kaupallinen linoleumin lisääntynyt tiheys, joka vaikuttaa myös niissä mahdollisesti kokoja.

Tämän tyyppinen päällyste on määritelty linoleumin leveys - sen standardeista ovat seuraavat:

 • Beauflor (Beoflor) Belgia - 2,5; 3 ja 4 m.
 • Graboplast (Grabo) - 2; 3 ja 4 m.
 • IVC (Ajvis) - 3,5, 4 m.
 • Juteks (UTEX) - 2; 2,5; 3; 3,5 ja 4 m.
 • Liikenne (liikenne) - 2; 3 ja 4 m.
 • Tarkett (Tarkett) - 2; 2,5; 3 ja 4 m.
 • Sinteros (Sinteros) - 2; 2,5; 3; 3,5 ja 4 m.

kaupallinen linoleumi

Lisäksi kahden linoleumin edellä olevassa suoritusmuodossa on kaupallinen, joka on parannettu kestävyys, paloturvallisuutta ja ympäristöystävällisyys. Lisäksi sillä on oma mitat, riippuen sen rakenteesta.

PVC linoleumi kaupalliseen tarkoitukseen on kahta tyyppiä: homogeenisten ja heterogeenisten (katso lisää: "heterogeeninen ja homogeeninen linoleumi - se on itse asiassa"). Piirre homogeeninen materiaalien katsotaan olevan homogeeninen koostumus niiden kerroksia. Tämän maalauksen tulee pitkän käyttöiän. Tämä saavutetaan sillä, että värikerros on melko paksu, ja vaikka hän izotretsya, alla väriaine säilyy ennallaan.

Heterogeeninen materiaali, toisin kuin edellinen rakenne on epätasainen, koska useat monimutkaisia ​​(joskus jopa 8) kerroksia. Linoleum kulutusta kestävät materiaalit, toiminnot on määritetty ulomman kulutusta kestävä kerros.

Linoleumin näiden kahden lajit eivät ole erityisen eroavat vahvuus vaihtelee kehystys vain, mikä vaikuttaa käytettävissä leveys telojen.

Homogeeninen linoleumin tyyppi valmistetaan usein leveys jopa 2 m, ja heterogeeninen - löytyy jopa 4 m Nämä erot liittyvät valmistukseen lattiapäällysteen tekniikka, muiden ollessa ennallaan ..

Millainen kaupallinen linoleumin, ennen ostoa syytä huomata, että mitä leveämpi rainan, sitä vaikeampaa on, massa 1 m 2 voi olla niinkin korkea kuin 3 kg. Näin linoleumi pituus on täytettävä ostajaa, se voi nousta 35 metriin rulla.

Mutkaton virhearvio osoittaa, että tavanomainen rulla homogeeninen materiaali on 46 m 2, massa on 140 kg. Heterogeeninen tyyppi kaupallinen linoleumin leveys on 3 m ja joiden pinta-ala on 60 m 2, tulee olemaan 180 kg.

kaupallinen linoleumi on niin leveä, ja se on valmistettu valmistajat:

 • Armstrong (Saksa) - 1,83 2 m.
 • Forbo (Forbo) -2 m.
 • Graboplast (Grabo) - 2; 3 ja 4 m.
 • Juteks (UTEX) - 2; 3; 3,5 ja 4 m.
 • Tarkett (Tarkett) - 2; 3 ja 4 m.
 • Sinteros (Sinteros) -2 m.

Kaupallista tyyppiä lattiapäällysteen puolestaan ​​voidaan jakaa tällaisia ​​erityistä tarkoitusta varten:

 • eristys;
 • johtavalla, tokorasseivayuschy;
 • liukastumattomiksi;
 • kemiallinen kestävyys;
 • äänen eristys;
 • urheilu;
 • bakterisidinen.

Valmistaja toteaa, että tällaisten kankaiden käyttöä voidaan teollisuusalueilla, niissä laitoksissa, kuntosalit, kuljetus- ja muut toimielimet.

Lattia tehtävä muodostuu laaja valikoima kokoja, mikä on usein tarpeeksi valita perustuen sovelluksen.

Kulloisenkin valmistuksen linoleumi:

 1. alkydi - tuotetaan rullina, joiden leveys on w2 m ​​20 m: n pituudella tätä materiaalia on erinomainen valinta makaavan henkilöautojen tai rautatieliikenteen .. Linoleumi tämäntyyppisen asti suosittu lattioihin junissa ja InterCity-junissa.
 2. nitroselluloosa - kutsutaan myös kolloksilinovym, tehty sisällyttämällä asbestin, joten se paloturvallinen. Telojen tällaisen linoleumin jopa 1,2 m: n ja ot12 m pitkä.
 3. Relin - tunnettu siitä, että läsnä päällystekerroksen 2 ja 3. Usein käyttävät tällaisia ​​materiaalin elvyttämiseen teollisuusalueiden, auto, vahvistetusta maastojuoksu tilat. Tällä hetkellä markkinoilla voidaan täyttää rullaa 1,2-1,5 m leveä.
 4. Vorsolin - erityinen matto ottaa PVC perusteella. Se edustaa vaippa Linoleumia tarkoitettu makaavan tarvitsevilla alueilla ääni- ja lämmöneristykseen Kerrosten julkisissa tiloissa. Linoleumin tuotettu rullina, joiden leveys on 1 m ja pituus noin 20 metriä.

Nykypäivän markkinoilla löytyy runsaasti erilaisia ​​linoleumin, jolla on erilainen rakenne ja eri kokoisia. Edellä mainitut tiedot pitäisi antaa kaikille mahdollisuus saada selville, mitä leveys linoleumin siellä, joka tällä hetkellä on laadukkaita valmistajia, ja minkälainen linoleumi sopii parhaiten tiettyyn tilankäytön.

Linoleumi Koko: leveys, paksuus. Miten valita linoleum?

Remontoitu asunto - aina hankalia ja hermoaktiivisuus. On valtavat markkinat rakennusmateriaalien, voit valita minkä tahansa lattiapinnoite, kuten linoleumi. Tämä materiaali on tuttu viimeistely kaupungin asuntoja. Koko Linoleumia tuottama nykyaikaista teollisuutta, pystyy vastaamaan lähes kaikkiin kyselyihin.

Tämä aine on sen kantaisä - öljytty kangas purjeet viikingit. Eurooppalaiset tarkempi idea ja aiheutti suurta kestävä lattianpäällyste. Hieman myöhemmin keksi levitetään kudokseen kuuma hartsiseosta, mehiläisvaha, tärpätti, pellavaöljy ja ruskea väriaine.

Teollisessa mittakaavassa materiaalin tuottaminen laittaa brittiläinen "Walton, Taylor & Co". Myöhään 19th century, linoleum oli tunnettu ja suosittu kaukana Britanniassa. oli tuotteen väri ainoa haittapuoli - vain ruskea. Moderni teknologia mahdollistaa käytön kaikkien tiedossa ihmiskunnan värejä.

Kuten minkä tahansa tuotteen, materiaali on omat erityispiirteensä:

 • Leveys linoleumi. Industries tarjoaa vaihtoehtoja 1,5-6 metriä, ero kuvamateriaalia (pitch) on 50 senttimetriä. Useimmat alustan leveys -. 1,5-3 m Laajempi tuotteet (5-6 m), yleensä tehdään järjestyksessä. Valtavat paino ja monimutkaisuus perusteltua antaessaan lattia suurissa teollisuuslaitoksissa.
 • Rullan pituus. Vakio, tavallisesti 50 metrin päässä. On rullaa 12-30 metriä pitkä, ja siellä on kaupallisia vaihtoehtoja jopa 100 metriä.
 • Paksuus linoleumin. Se voi vaihdella välillä 1,35 mm ja 4 mm. Kaikkein ohuet - vain 0,7 mm - lähes koskaan käyttänyt.
 • elämään. Riippuen laadusta ja käytöstä pinnan, se voi olla 5-20 vuotta. Tähän vaikuttavat materiaalin ja käyttöolosuhteissa.
 • Ylempi suojaava kerros. Kotimaan pinnoite on 0,1-0,3 mm, semi-prof - ,4-,5 mm, kaupallisesta - 0,7 mm.

Fysikaalis-mekaaniset ominaisuudet ovat:

 • äänen eristys;
 • eristys;
 • antistaattisia aineita;
 • kestävyys;
 • absoluuttinen pysyvää muodonmuutosta;
 • muodonmuutos lineaarisia mittoja (prosentteina).

Materiaali on jaettu kolmeen pääryhmään:

 • Kotitalous. Otsikosta käy ilmi, että sen tärkein käyttötarkoitus - kodeissa. Tärkein vaatimus - turvallisuus kansi. Hän ei ole tunnusomaista korkea kulutuskestävyys. Kuluttajat valitsevat usein tuotteen, jossa leveys linoleumin - 1,5-3,5 metriä. Tämä leveys on riittävä keskiarvo asunto, ja se on kätevä käyttää.
 • Semi-kaupallinen. Sen ominaisuuksien mukaan samanlainen kotimaan, ero on paksuus linoleumin. Sen koon kasvu (ei vähemmän kuin 2 mm) kompensoi kuorma kasvaa ja intensiivinen kulumista. Sitä käytetään julkisilla paikoilla, kuten toimistoihin, ravintoloihin, ja enemmän.
 • Kaupallisia. Kestävin. Sitä käytetään maastossa alueet: ostoskeskuksissa, kouluissa, lentokentillä, hotelleissa.
 • Special. Se on suuri kulutuskestävyys. Tyypillisesti, erityisesti koko linoleumin tuotettu (leveys, pituus, paksuus). Esimerkiksi lattia joukkoliikenteessä (metro autoja, busseja).

Tämä lattiapinnoite on useita piirteitä, jotka antavat vahvan kysynnän hänelle:

 • pitkä käyttöikä;
 • kestävyys epäedullisissa olosuhteissa;
 • pehmeys ja joustavuus;
 • Helppo asentaa;
 • linoleumi kokoa voidaan sovittaa mihin tahansa alueeseen;
 • lujuus (ei murene tai crack);
 • helppohoitoisuus;
 • Materiaalin valinta fysikaalis-mekaaniset ominaisuudet;
 • laaja valikoima värejä.

Päälinjaukset valintoja ostaessaan tämä lattianpäällyste ovat:

Yleensä yrittää saada yksi kangas materiaali, se helpottaa sen asennusta. Valitsemalla luonnon tai tekonurmi, on syytä muistaa, että luonnollinen voi olla leveämpi kuin 2,5 metriä. Parempi ottaa linoleumin marginaali 10 cm. On helpompi leikata kapea kaistale kuin tarkkailla, miten peiton reunan hiipii alta sokkelit.

Erityisolosuhteet ja taloudelliset mahdollisuudet riippuvat siitä, mitä ostaa linoleumia. Hinta per m2 määritetään riippuen laadusta. Joskus se on mitattu ja juoksumetriä: laajempaa kalliimpia. Esimerkiksi kotitalouksien linoleum leveys 2 metriä sijaitsee 200 ruplaa. metriä kohden, samaa laatua, mutta leveys 3 metriä maksaa noin 310 ruplaa.

Noin linoleumi on monia myyttejä:

 • Keinotekoinen PVC-pinnoite on vaarallista käyttää. Tuoteturvallisuus ihmisille vahvistaa hygienia todistukset. Soveltamisala - elintarviketeollisuus, lääketiede, lastenhoitomahdollisuudet.
 • Lattia Linoleumi pois muodista. Ehdottomasti virheellisen vaatimuksen. Huolimatta suuresta määrästä nykyaikaisia ​​materiaaleja, se on arvoinen kilpailu. Lisäksi vaikka kalleus luonnon linoleumin jälleen trendi.
 • Altis pyyhkimällä. Moderni teknologia mahdollistaa suojata ylemmän kerroksen kuvioidut erikoispinnoite. Se kestää kovaan käyttöön jopa 20 vuotta. Homogeeninen linoleumin (single-kerroksen paksuus 3 mm) voidaan päivittää poistamalla ylempi kerros (samanlainen kuin parketti kaavinta). Tämä tekniikka on sovellettavissa ainoastaan ​​yksinkertainen ja tavallinen kuvio tai marmoroitu (rakeinen).
 • On kylmä. Lämmön absorptio (kylmä tunne pintalämpötilaa) riippuu koostumuksesta. Paksuus linoleumin, tai pikemminkin sen emäksen (vaahdotetusta PVC tai polyesteristä), takaa käyttömukavuuden. Lämmöneristys laadukkaita synteettiset materiaalit eivät ole huonompia kuin niiden luonnollinen kollegansa.
 • Haurautta. Moderni pinnoite on sen monikerroksinen koostumus lasikuitua - eräänlainen "skelet9raquo; materiaalia. Se on useita kertoja lisää sen lujuutta. Lisäksi se takaa muuttumattomuuden lineaariset mitat kankaalle. Asianmukainen asennus varmistaa pitkän aikavälin toimintaa lattia.
 • Kun liimaamalla kappaletta saumoja. linoleumin koko ei välttämättä ole riittävä tietyn huoneen. Tässä tapauksessa turvautuneet "svarke9raquo,. Tekniikka on suunniteltu siten, että kun yhdistetään liiman reunoja ei ainoastaan ​​tiukasti pitää kankaan, ja liukenee ja sulaa linoleumin, lähes jättämättä sauma.

Kuinka laaja on linoleumi - kooltaan ja laskeminen huone

Hei Ymmärrän kysymyksen ja yritän mahdollisimman paljon vastata sitä yksityiskohtaisesti. On sääli, että et määritä lattian ja asukkaiden määrästä asunnossa. Näin ollen, jotta ei toistettaisi pitäisi aloittaa tarkastelemalla koot ja riippuen materiaalin. Vastaus kysymykseen annetaan lopussa materiaalin.

Riippuvuus materiaalin tyyppi koon

Yksityisellä kotelo on sijoitettu pinnoitteen PVC tai osittain kaupallinen kuluttaja tyyppi

Linoleum riippuen kuluminen ja tekniset ominaisuudet, jaetaan tyyppejä. Tällä hetkellä sillä lattialle yksityisillä asuntomarkkinoilla on yhteinen käyttää seuraavia:

Erikoistunut eri Kaupunkirakenteellisesti asuntoja ja esikaupunkialueilla asuminen ei käytetä. Tällaiset päällysteet ovat kalliita ja ne on suunniteltu pinottavaksi erityistilanteissa. Esimerkiksi käytettäväksi sairaaloissa ja sairaaloiden, teollisuudessa tai kevyen teollisuuden.

Riippuen linoleumin, leveys ja kokoa voidaan vaihdella tietyissä rajoissa. Mitat vieriä päällystetty standardoitu ja tällainen käsite on määritelty koko.

Koko - on standardi, joka määrittää koko ja mitat tuotteen. Tapauksessa coil coating tehneet näytekoot käyttöön tuottajien -alueella. Tämä ei ainoastaan ​​yksinkertaistaa ja standardoi valmistusprosessin, mutta myös helpottaa materiaalin valinta keskivertokuluttajan.

Lähes kaikki hyväksytty valmistajat tuottavat linoleumin leveys 2-5 m vakio nousu 0,5 m. Se on, 2, 2,5, 3,5, 4, 4,5, 5 m, vastaavasti. Linoleumi leveys 1, 1,25, 1,8, 2,9, 3,1, 3,66, mutta että tuotteet tietyistä tai rajoitettu painos.

Rullan leveys 3,66 m löydetty vain Venäjällä. Tämä on erityinen koko, suuntautunut kotimarkkinoilla, kuten kotien jälkeen 2000 ovat hyvin yleisiä tilaa 3,5 metriä pitkiä.

Keskity epätyypillisten koot eivät ole välttämättömiä, koska ne eivät ole aina saatavilla ja niillä on alhainen kysyntä. Linoleumin leveämpi kuin 5 m esiintyy myös harvoin, monimutkaisuuden vuoksi sen valmistuksen ja toimituksen.

Standardi muototekijä linoleumin valmistuksessa - rullan pituus on 6-60 m yleisin telojen 15-45 m ..

Pinnoitteen paksuus riippuu ja vaihtelee 0,7-4,5 mm. Myös useampaa rasvaa, mutta suurin osa tästä materiaalista tiettyyn tarkoitukseen ja tietyn tyyppisen huoneen.

Laitteen linoleumin 5 m leveitä rullia

Kotitalous linoleumi on pinnoite suunniteltu käytettäväksi asuinalueella - asunto, talo, villa. Se on 21, 22, 23 luokan kestävyys. Jotkut valmistajat (Tarkett) voidaan merkitä kuin 23-31 luokassa.

Tämä tarkoittaa, että päällyste voidaan asentaa alueilla, joilla on korkea permeabiliteetti, iskunkestävä ja kulutusta kuormitus. Tällainen tuote on korkea kulutuskestävyys, eivät pelkää vettä ja on riittävän korkea eristyskyky.

Linoleumin kotitalouskäyttöön on leveys 1-5 metriä. Suosituimmat tuotteet 2-4 m, koska tällainen leveys on aivan tarpeeksi kattamaan kerroksen useimmat tavalliset yksiköissä.

Ostaessaan kotitalouksien linoleum tyypit parempi olla säästää, ja asettaa etusijalle tuotteiden lisääntynyt kulutuskestävyys. Tällainen linoleum on pidempi käyttöikä, enää ole puolueellinen ulkonäkö, ei levittää.

Ennen ostamista, tarkista todistus laadun tarjottujen tuotteiden. Muista varmistaa noudattamaan varastointi- ja tutkia erittely. Jos linoleumia dented on kuoppia, rakkuloita ja muita vaurioita, sitten luopua ostosta.

Leveys puolikaupallisella linoleumia

Semi-kaupallinen tyyppi heittää 2 metriä leveä

Semi-kaupallinen pinnoite rakenteellisesti samanlainen kuin kotitalouden, mutta on paksumpi ja paksumpi, luja ja kulutusta kestävä pintakerros. Näin se soveltuu munivia toimistoissa, kahviloissa ja ravintoloissa maloprohodimyh.

Tämä materiaali on vesitiivis pohja, joka antaa sille lisätty vakautta. Tämä estää kantta leviämisen takia kuorman ja pidentää sen käyttöikää.

Hankkimaan materiaalia makaavan huoneistoihin voi olla, ja joissain tapauksissa jopa välttämätöntä. Esimerkiksi eteisessä tai keittiössä antaa parempi eli semi-kaupallinen linoleumin, koska tällaisessa tilassa kerroksessa tapahtuu jatkuva kuormitus, joka johtuu korkea läpäisevyys.

Leveys semi-kaupallisten lajien käytännössä ei eroa kotimaan ja alkaa metri edelleen lisätä vaihe koko 50 cm. Olisi kuitenkin ymmärrettävä, että leveys kasvaa kasvu ja koko päällysteen painosta. Tämä johtuu siitä, että osittain kaupallinen tyyppi on tiheämpi pohja tasoittava kerros ja suuri paksuus.

Lattia eteisessä ja keittiössä vedenpitävä pinnoite on suositeltavaa saada 31 tai 33 luokkaa. On toivottavaa, että materiaali on pintakerros paksu-suojattu polyuretaanikalvo.

Yleensä tapauksissa, voidaan sanoa, että puoli-kaupallinen linoleumi on täydellinen valinta omakotitaloalueella. Aineisto on ihanteellinen suhde hinta-laatu. Sen vain noudattaen, se ei vaadi hoitoa, ja väitti elämä riittäisi 10-15 vuotta huolellinen käyttö.

Kustannukset ja mitä jotkut leveys se vastaa, voidaan nähdä yllä olevasta taulukosta. Näitä tavaramerkkejä ovat aikaa testattu ja suositellut ostettavaksi.

Koko kaupallinen linoleumin

Kaupallinen linoleumi on parannettu kulutuskestävyys ja sitkeys. Tämäntyyppinen linoleumin luotiin materiaali erikoistuneet tiettyihin käyttöolosuhteisiin.

Mukainen rakenne on luokiteltu heterogeeninen ja homogeeninen pinnoite. Jälkimmäinen on yhtenäinen rakenne koko paksuudelta, mutta kotitalouskäyttöön ei käytetä, koska korkeat kustannukset.

Kaupallinen tyyppi koot eroavat jonkin verran edellisestä tyyppejä, kuten enemmän tiheästä materiaalista, on suurempi paksuus ja paino. Useimmat valmistajat tuottaa linoleumin leveys 2-4 m. Päällysteitä, homogeeninen rakenne, jonka leveys on 2 m.

Jos pohdittu näkökulmasta Tarkoituksenmukaisuussyistä tällaisen materiaalin käyttö kotona, ei ole tarvetta. Yksi huone, joka on käyttökelpoinen lisääntyneen kulutuskestävyys - tätä käytävää.

saumaliimaukseen suoritetaan kylmähitsausta

Määrittää haluttu leveys telan linoleumilla täytyy mitata huoneeseen, jossa laskemme lattia suunniteltu. Mittaus suoritetaan perustuu oviaukkoja ja markkinaraon. Joka on, nimellinen leveys on otettu pois oviaukosta seinään rajaavat aukon.

Mittauksen jälkeen, ja saatu arvo olisi Nabavi 15-20 cm, jota käytetään päällekkäin. Tämän seurauksena saadaan haluttu leveys materiaalirullan.

Esimerkiksi huoneen 3,5 m: n on kapealla 20 cm syvä. Syvyys oviaukon standardi on 10 cm. 3,5 + 0,2 + 0,1 + 0,2 = 3,9 m. Linoleumin rulla, jonka leveys on 4 m on ostettava tähän huoneeseen.

Jos monoliittinen pinnoite ei ole ensisijainen, voit ostaa linoleumia tahansa vakiokoko alkaen kokonaispinta-ala tiloissa. Väliset liitokset rainojen suljetaan kylmä tai kuumasaumaamalla.

Self-asennus on suositeltavaa käyttää kylmähitsausta. Tämä menetelmä ei ole monimutkainen ja mahdollistaa tiivistys nivelet käsin.

Suorittaa työ täytyy ostaa liimakoostumusta tiivistämiseen ja liimanauhaa. Jälkeen merkintä ja leikkaus päällystetyn kankaita täytyy liimata liitokset teipillä ja tehdä viilto sauman. Edelleen, hitsaamalla lovi soveltaa koko liitoksen pituus.

Kuumasaumaamalla tarjoaa paremman ja luotettavamman yhteyden, mutta vaatii siitä esiintyjä läsnäolosta erikoistyökaluja ja taitoa työskennellä sen kanssa. Haluttaessa hitsaus hiustenkuivaaja voi vuokrata, mutta ennen käyttöä, muista neuvotella asiantuntijan kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin