Leveys kahden standardin sänky

3 suoritusmuodossa koot 2 parivuode

Valitessaan parivuode on aina ensimmäinen kysymys - leveys valinta parivuode (no, muuten kirjoittaa oikein, eikä kaksinkertainen) on huomattava merkitys. Monet ihmiset eivät ota standardin sänky, ja osti itselleen laiturissa muodossa sängyn pyynnöstä.

Miten valita leveyden parivuode

Riittävän leveä sänky - hyvä nukkua. vuode mitat ei tarvitse nolata sinua, sillä leveys ja pituus. Ja seuraavaksi kaksi ihmistä nukkumismukavuus pitäisi vastata.

Pieni parivuode pidetään epämiellyttävä, joten useimmat ihmiset vain kiinnittää huomiota lavan leveys

Itse asiassa ei ole mitään selkeää sääntöjä. On monia ihmisiä heikotustilat ruumiinrakenne, jotka eivät hyväksy suuret vuoteet - ne eivät voi nukkua kunnolla tässä, se tuntuu äärettömän avaruuden.

Tällaisia ​​ihmisiä, ja sängyn nukkuva paikka 140 cm olisi enemmän kuin sopiva. Jossa tämä luku ja alkaa tiukka koko leveys: parivuode.

Mitat 2bedrooms vuodepaikkaa: mitä opastettu

Useimmat eurooppalaiset valmistajat noudattavat yleisesti hyväksyttyjä kokoluokassa.

 • Ravna160-200 cm leveys;
 • Pituus on 200 cm;
 • Korkeus (yksinkertainen patja) - 45 cm.

On hyvä tietää, että kolmiulotteinen vaihe muutosten kanssa lavan leveys on joko 5 tai 10 cm:

Jos etsit huonekalujen tunnuksella "euron bed" nukkuja se 180-200 cm. Mutta korkeus kalusteiden nousee tai käyttämällä jousipatjaan 15-20 senttimetriä, tai lateksi patja 10 -20 cm.

Kokovalikoima, kuten tavallista, riippuu huoneen koosta. Sänky, kuten tiedämme, täytyy katsoa huoneeseen sovussa eikä naurettaviksi rakennelmaa pienoiskoossa vaatimaton spalenke.

Vakiomitat: 2 parisänkyä Amerikasta, Englannista tai Australiassa

Jos ostat sängyn amerikkalaisten, brittien ja Australian tuotanto, koko hänen kirjaimellisesti kutsua super-kuninkaallinen. Vakiokokojen näistä tuottajista esitetään tuumaa, ja vaihtelevat mallista, itään tai länteen.

Merkityt tuotteet «Standard King», «Itä kuningas» ja «Kuningas» on seuraavat mitat:

 • 76 x 80 tuumaa Amerikassa;
 • 72 x 78 tuumaa Englannissa;
 • 72 x 80 tuumaa Australiassa.

Erittäin pitkä Englanti tuotanto oli 198 cm, Amerikan ja Australian - 203 cm

Mutta kun vaihdan tavallista metrijärjestelmän, saat seuraavat:

 • Min. leveys 184 cm (Australia ja Englanti) .;
 • Maxim. leveys 193 cm: n (Amerikan) .;
 • Pituus 203 cm. (Amerikassa ja Australiassa), 198 cm. (Englanti).

Amerikkalainen, Australian ja Britannian muutoksia sänkyä on merkitty Queen ja kutsui kuninkaan. Mitat sängyt ovat seuraavat: Yhdysvalloissa ja Australiassa, 60 x 80 tuumaa, ja Isossa-Britanniassa 60 x 78 tuumaa.

Piirustus 2 parisänkyä, miksi

Voit tehdä sängyssä, ja itseään, varsinkin jos sinulla on kokemusta puusepän. Sitä suuremmalla syyllä, kun olet lopettanut Piirros ei ole niin vaikeaa.

Jos vaikeutua tai jotain ei käy ilmi piirustuksista, sitten hakea ammattiapua. On olemassa ohjelmia, jotka myös auttaa laskea materiaalien kulutus

Mistä saamme piirustuksen? Jos olet hyvä tässä, voit tehdä sen itse. Mutta yleensä, tänään suuri joukko suositut verkkopalvelut missä syötä tiedot, mitat, koot ja niin edelleen, ja ohjelma on piirrokseen.

Jos tarvitset sängyn pituus yli 2 metriä, mitä tehdä

Kyllä, se tapahtuu ja tällainen ongelma, mutta kun läsnä on niin paljon kuin 4 ulos tilanteesta.

 • Käytä esimerkiksi tyyny pienempi, esimerkiksi Euro-tyyny - se on vähemmän kuin tavallista neliön;
 • Voit ostaa sängyn ilman jalka takaisin osittain;
 • Yksi voi ostaa bambu sänky, jossa pituus 2,2 m;
 • Voit tilata tehtaalla valmistaja malli he haluavat, tuottamaan haluttu vuode. Nämä yksittäiset tilaukset ovat usein valmiita hyväksymään.

Ole varovainen valita paitsi sänky vaan patja. Sen pitäisi olla mukava ja sopii täydellisesti omaan sänkyyn

Ja muutama vivahteita. Jos ostat nukkumaan Venäjän, Euroopan tai amerikkalaisten valmistajien, muista, että sinun patja, ja sitä myydään paras valmistaja, joka myi sinulle sänkyyn. Toisessa tuottajamaat eivät ota patjan, se vain ei tule sänkyyn. Mitat kaksinkertainen Euro-vuodetta eivät linjassa, esimerkiksi kanssa Englanti koon. Hanki kuilu patjan ja sängyn, ja se on muutamasta millimetristä muutamaan senttimetriin pidempi, ja tämä pitää mielessä, parhaimmillaan.

No, pahimmillaan (ja tämä on tapahtunut enemmän kuin kerran) nukkumaan juuri "nielty" patjan, tai päinvastoin, patja ulos reunasta, kuten sanotaan, on perusteellinen.

Miten valita oikea sänky (video)

vuode mitat - tärkeä asia, varsinkin jos et ole aiemmin kohtaamaan tällaisen valinnan. Mieti, mitä todella mukava, ei olitpa käynnissä noin, ja muuttuvat muodin, ja mitä haluat oikeasti.

Onnea valinnassa!

2 vuodetta jokaiseen makuun (kuvat)

Lisää kommentti

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Vakiokoko parivuode

Valitsemalla tilannetta makuuhuoneessa, jokainen yrittää löytää tasapaino kauneutta, ergonomia ja sijoittaminen huonekaluja. No, jos huone on melko suuri - se mahdu ilman ongelmia, ja jos melko pieni, kuten "Hruštšov" ja "brezhnevki"? Perheet pienten lasten laskee vielä vaikeampaa valinta: Huonekalujen lisäksi aikuisten perheenjäsenten täytyy majoittaa ja lasten huonekaluja: sänky, lipasto, pöytä ja jakkara ja lukuisia leluja.

Miten oikein valita parivuode, jonka koko sopisi hyvä levätä, eikä liian suuri? Tästä ja ei vain opit lukemalla tämän artikkelin.

Perusperiaatteet valita parivuode

Kun sängyn valinnasta tulisi kiinnittää huomiota seuraavat kriteerit:

 • kasvua nukkuminen;
 • iho;
 • tottumukset käyttäytymistä unessa;
 • koot käyttää nukkumiseen tyyny.

Miten valita leveyden parivuode?

Kun sängyn valinnasta ensinnäkin huolehtia riittävän leveä sänky. Joiden pituus ratkaista ongelman helpottamiseksi. Mutta jos olet lähellä sänkyyn, on mahdotonta hengittää vapaasti ja valhe voidaan halasi, että putoaisi hänelle ja uni on pinnallinen, ja yöunet ei tuo haluttua tuoreutta ja eloisuus. Ymmärtää haittaa tämän unelman, muistaa kuumina kesäiltoina kun haluat ottaa pois kaikki tarpeettomat, ja ylimääräinen lämmönlähde, jopa kuuman käsissä rakkaansa, ärsyttävää.

Sinun täytyy päättää, kuinka laaja on parivuode

Mitat "standart9raquo; ehdotti, leveys vuode 160 cm. Se on tällä hetkellä suosituin ja usein muodossa vuode. Kummankin puolison sijaitsee sellaisessa sängyssä, se ei todellakaan ole rajoittava muita liikkeitä ja valmistautua nukkumaan. Voit turvallisesti makuulle, lukea ennen nukkumaanmenoa, suorittaa enemmän fyysistä, hengitys harjoituksia tai enemmän kehon suuntautunut käytäntöjä - paikkoja riittää. Käyttämällä patjan riippumattomien jouset, olet taattu olla häiritsemättä sen makea unelma jälkipuoliskolla.

Kun kyseessä on hiuksenhieno, hauras, asteeniset ruumiinrakenne puolisot ovat tottuneet nukkumaan selällään suora, venytetty ruodussa, se riittää paljon vähemmän tilaa, joten vakiokoko parivuode leveys 140 cm, josta itse asiassa alkaa kokoluokassa leveydet tällaisen parit optimaalinen.

Jos mitat ovat kaukana kapea, sinun pitäisi ajatella laajempaa sänkyyn. Koko parivuode samalla on lähempänä 180 tai 200 cm. Tapana levinnyt jalat ja kädet unelma, kuin lapsi, toteutetaan turvallisesti läsnä ollessa leveä sänky. Sänky leveys soveltuu paitsi suuria ihmisiä, vaan myös nuoret lapsiperheille. He rakastavat kiivetä lähemmäksi vanhempiaan, joka ei ollut pelottava ja yksinäinen hänen pinnasänkyyn. Jotkut lapset lämmitetään niin joku ikänsä tai olosuhteista todella tarvitsevat äitini, hyvin, useimmat lapset haluavat puhua vanhempien kanssa ja kuunnella iltasatu. Suuri parivuode mahdollistaa ymmärtää kaikki mahdolliset toiveet lasten ja heidän vanhempiensa.

Muuten, aikuiset ilman lapsia voi olla hauskaa on leveä sänky. On ihmisiä maailmassa, jotka eri syistä tuntuu epämukavalta, epämiellyttävä avoimessa tilassa. Alitajuisesti, niillä on taipumus takertua seinään tai puoliso, ei tunne pieniä ja puolustuskyvyttömiä mies. Tässä tapauksessa auttaa voittamaan epämukavuutta katos tai muutaman tyynyjä, levittäytyvät pitkin kehä sängyn tai reunalla pääty.

On vielä yksi tekijä, joka määrittää koko parivuode. Koska se saattaa tuntua oudolta ihmisiä iän lasku kasvuun, mutta alitajuisesti lisää tilaa, jossa on hänen. Me heti, että tämä ei ole totta kaiken, mutta tämä seikka on kyse. Puhumme kätensä päänsä taakse, leveä eleitä, paitsi siinä vaiheessa aktiivisen valveen vaan myös unen. Tämä seikka on myös otettava huomioon. Tärkeää on mukava parivuode. Mitat "standart9raquo; ei välttämättä ole tarkoituksenmukaista, koska varren jumittui pois reuna tulee tunnoton ja aiheuttaa epämukavuutta.

Kiinnitä huomiota seuraaviin tosiasia: ero koko sänky on askel viisi senttimetriä. Tämä seikka on tärkeää ottaa huomioon valittaessa sänky huoneessa, varsinkin jos alue ei ole riittävän suuri, ja tilanne on edelleen rajoittaa jäljellä olevan tilan.

 • Keskisuuri ja alhainen kasvu vakio kokoon sopivaksi parivuode, jonka pituus on 2,0 metriä. Paitsi se, valmistajat tarjoavat pituus 1,9 metriä ja 1,95 metriä.
 • Kasvun edellä mainittua alustaa sängyn pituus lasketaan kaavalla: lisätä kasvu 30 cm. Se kannattaa harkita, jos haluat nukkua, venytetty täyspitkä.
 • Siinä tapauksessa, jos käytät suurta tyyny, älä epäröi tätä kaavaa, voit lisätä vielä 10 senttiä.

Mitä jos tuloksena pituus on yli 2,0 metriä?

On neljä vaihtoehtoa ongelman ratkaisemiseksi:

 • Käytä tyynyn pienempiä kokoja, kuten euron - se on vähemmän kuin puolet tavallisesta iso neliö meille;
 • ostaa sängyn ilman takaisin jalka lopussa;
 • ostaa bambu sänky, joka pituus on 2,2 metriä;
 • keskustelee tehtaan valmistaja malli pidät kysymystä valmistuksen sängyn yksilöllisten kokoja. (Tietenkin tämä vaihtoehto on kalliimpi, mutta lomanvietto sitä ei varjostivat mitään haittaa.)

Huomaa piirustus, jossa on kaksinkertainen vuodetta. Hänen esimerkissä tutkimme perus koodinimien, joita kutsutaan ulkomaisia ​​malleja vuodepaikkaa erikokoisia.

Euroopassa, koko parivuode, kuten määritelty senttimetriä ja alkaa 137 x 191 cm. Tämä on klassinen vuodetta. Seuraava seurasi resoluutio - Suuri koko - on pituus (198 cm) ja leveys (152 cm). Seuraaja King Size joiden koko on 183 x 198 cm suurin koko sängyssä Super King Size -. Saavuttaa leveys 184 cm artikkelissa selkeästi esitetty Englanti järjestelmässä parivuode mittaa mitat (kuvassa yllä) ..

Jos haluat ostaa pidempimallista, kiinnittää huomiota Länsi kuningas ja Kalifornian kuningas. Niiden pituus on 213,36 cm.

Tämä kuva näytetään selkeästi Brittiläiselle parisänkyä toimenpiteitä, mitat. Kuva alla.

Onko eroja vuodepaikkaa valmistajien eri maissa?

Eurooppalaiset valmistajat mitataan senttimetreissä sängyssä ja Yhdysvaltojen tuumaa ja jalat. Yksi tuuma 2,54 cm. Yksi jalka 12 tuumaa ja 30,48 cm.

Ostaessaan sänky Venäjän, Euroopan tai Amerikan valmistajat tietävät, että patjan joudut myös ostaa sen täytyy olla samalta valmistajalta kuin sängyssä. Älä ota patjanvalmistaja toisessa maassa, koska se vain ei tule sänkyyn. Tämä johtuu uudelleen eron yksiköissä. Mitat kaksinkertaistaa "evro9raquo bed; eivät vastaa amerikkalaiset ja brittiläiset. Välillä patjan ja sängyn on aukko on muutamasta millimetristä muutamaan senttimetriin parhaimmillaan, ja pahimmillaan - vain patja ei mahdu käytettävissä olevaan tilaan laitteen sängyssä.

Kuten aiemmin mainittiin, ihmiset korkea ja erittäin korkea kasvu ovat todennäköisesti ongelmana sängyn valinnasta vastaa niiden pituus, vakiokoko parivuode ei sovi tällaisia ​​jättiläisiä sängyn. Heillä on valittava toinen vaihtoehto.

Tällöin kannattaa kiinnittää huomiota mahdollisuuteen tehdä koko asiakkaan huonekalut. Ei tietenkään kaikki valmistajat voivat mennä sitä, mutta useimmat niistä, kalusteissa yksittäisiä tilauksia mahdollista. Muuten, kiinnitä huomiota pieniin yrityksiin sijaitsevat kaupungin tai lähellä sitä. Usein pyrkiessään ostaja ne menevät näin askel, ja tyytyväinen asiakas, maksu tavaroista kohtuulliseen hintaan, mainostaa niitä ystävilleen. On käynyt ilmi, molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä.

Joukossa puulajia, jotka ovat tottuneet tekemään huonekaluja, kiinnittää huomiota bambu. Bambu sängyssä - se on yleensä parivuode suuri. Sen mitat voi ylittää 2,0 m. Pituus voi olla jopa 2,2 m. Pitkät ihmiset koko parivuode voi lähestyä ilman tarpeetonta monimutkaisuutta ja kustannuksia, jotka liittyvät yksilön rekisteröimisestä järjestyksessä.

Määritetty kaikkia vivahteita valitsemalla parivuode, mittaamalla etäisyyden varattu hänelle, voit turvallisesti mennä kauppaan ostaa. Olkoon se sinun menestyvän, ja sänky kestää monta, monta vuotta.

Sängyssä koko: Twin, seskvikarbonaatit, kaksinkertainen

 • Kun se tulee nukkumaan, se ei riitä, poimia laadukkaita puinen sänky, laittaa elastinen patja, asetella kauneus miellyttävän tuntuista lakanat. On tärkeää, että lomalaiset mukavasti nukkua pinnalla jottei roikkuu jaloissa tai pelota valtava tila. Tänään puhumme mitä mitat sängyt ja miten valita joukossa erinomainen vaihtoehto.

  Valitessaan sängyn pohjalta kokonsa, on otettava huomioon useita seikkoja. Mietitäänpä kunkin niistä järjestyksessä.

  Siitä, että huonekalut pitäisi mahtua huoneeseen, ei mitään monimutkaista. Ensin täytyy tehdä tilaa tulevaisuuden vuode makuuhuoneessa ja arvio - onko tällainen hyvällä paikalla. Tämä pätee erityisesti pieniin tiloihin, jotka on tehokkaasti käyttää kaikkia neliömetri. Jolla on tietyt valinta, tehdä mittauksia varatulla alueella - nämä tiedot ovat kaupassa.

  Ja vielä tärkeämpää kuin mukavuutta ei huoneessa ja sängyssä, joten seuraava määritettävä arvo - omistajien ulottuvuuksia. Ei oteta huomioon ihmisen kasvun ja volyymien he lisäsivät vara 20-30 cm. Nämä ovat vähimmäisparametrit, koska et voi murehtia ikäviä "yllätyksiä", kuten roikkuu reunat käsissä.

  Määrittää sopivan koon, siirry suoraan kauppaan - se on tehokkaampi kuin mikään laskelmia. Sinun täytyy makaamaan sängyssä ja laskemaan aseensa, jotta vinkkejä ja sormien koskettaa, ja kyynärpäät sijoitettiin. Jos he roikkua, aseta sängyllä ei riitä käännyttäessä.

  Jopa täydellinen vuode ei sovi ihmisille, jotka olivat aktiivisia unen aikana. Esimerkiksi jotkut usein vaihtaa asentoa, toinen valhe, ojennettuun raajat. Joten omistajat missään tapauksessa on tarpeen valita huonekaluja laajempi, joka antaa tilaa hallitsemattomat liikkeet, erityisesti parin.

  Miten määrittää koko sängyn?

  Mutta tämä työ ei pääty numeroa. Parametrien voit tarpeen tulevaisuudessa huonekalujen tulevat paitsi huonekalujen valmistajat, jotka rakentavat ihanteellinen vaihtoehto. Myymälä on valita välillä esitetään, kiinnittää huomiota useita indikaattoreita.

  Patjat ja vuodevaatteet valitaan kun ostaa sängyn, niin että ne sopivat täydellisesti rajoissa. Kiinnitä huomiota valmistajan - se riippuu yhteensopivuutta elementtejä.

  Se, että järjestelmä toimenpiteiden vaihtelevat eri puolilla maailmaa. On vain kaksi: Englanti, jota käytetään Yhdysvalloissa ja Metric - tyypillistä Euroopan maissa. Yhdysvaltalaiset yritykset ilmaisee koko tuumaa, ja Italia - senttimetreinä.

  Ongelmana on, että konversio on saatu hankala numero. Esimerkiksi pituus ja leveys 80 tuumaa 60 tuumaa muuttuu 203,2 cm ja 152,2, vastaavasti. Tuskin löytää patjat tällaisia ​​parametreja.

  Tämä indikaattori ei vaikuta käytettävyyteen, vaikka joku läheinen sijainti tai suhteessa lattiaan voi olla hämmentävää - yksilöllisesti. Normaalitilanteessa, korkeus vastaa enemmän esteettinen näkökulma auttaa syöttämään huonekalut sisustus.

  Siten sängyn useimmiten löytyi tällaisia ​​indikaattoreita: alhainen (20-30 cm), väliaine (40-60 cm), korkea (70-90 cm).

  On selvää, että huoneessa, jossa on matalat katot ja voi "tulla toimeen" vain vähän tai ääritapauksessa keskimääräinen sänkyyn. Mutta onnellinen omistajat suurella tilalla olisi varaa mitään vaihtoehtoa.

  Sisätilojen tyyliin minimalismia on tyypillinen arkipäiväinen huonekaluja. Mutta klassinen eivät siedä vaatimattomuus - sängyn tällaisessa tapauksessa pitäisi näyttää queen-vuode, ja korkeus on merkitystä.

  Aluksi toteamme, että luku, sekä leveys, ei viitata tuotteen rakenne ja patja. Näin ollen, arvo sängyn itse on enemmän näistä yksiköistä.

  Määritellä sopiva pituus huonekaluja, Priplyusuet omaan pääomaan kasvoi 30 cm henkilön keskidimensiot on varsin yleistä mallia - .. 190 ja 200 cm on paljon vähemmän valmistajat tuottavat tuotteita, joiden pituus on 195 cm.

  Mutta Tall ostaja tarvitsee enemmän tilaa hyvän unen. Tällaisissa tapauksissa - tarvitse etsiä vuode kaksi metriä. Voit kuitenkin aina tilata tuotteen yksittäisiä parametreja, lisäksi maksettu.

  Tärkein luku, joka kiinnostaa meitä - leveys rakenteen. Tältä pohjalta sängyt on kolmenlaisia: yhden, kahden ja kuningatar.

  Uskotaan, että yksi ihminen riittää mukava nukkua 60 cm Tämän indikaattorin valmistajat lisäävät 10 cm. - vähimmäiskoko sänky on valmis. Tämä ruutu voi nukkua, jopa aikuinen, tuntematta oloaan epämukavaksi tai tilanpuutteen unen aikana. Mutta mukavin vaihtoehto pidetään malli 90 cm. Tällöin vakiokoko sänky Euroopassa hieman enemmän, ja on 90-100 cm.

  Kompakti vuode keski- ja korkeilla usein tullut sisäänrakennettu laatikot kehyksen alta, säilytykseen tarkoitettuja pellavaa. Tällaisia ​​malleja tehdään usein muodossa telttatuoli tai sänky osaston, joka säästää tilaa pienissä tiloissa.

  Nämä sängyt - jotain Välivaihtoehtona välillä yhden ja kahden hengen. Vieläkään ole vapaa nukkua yhdessä, mutta liikaa yhdelle henkilölle.

  Leveys neljännes sänky vaihtelee 120-160 cm, mutta vain ylimmällä indikaattori sille sopivaksi aikuinen pari haluaa säästää tilaa pieni makuuhuone.

  "Lorry" - täydellinen ratkaisu ihmisille, joilla on aktiivinen lepo- tai suuret mittasuhteet. Mutta aviopari samoja ongelmia oli parempi kiinnittää huomiota erilaisia ​​kaksinkertainen.

  On huomattava, että lisäksi kotimaan standardi on erilainen kuin hyväksytty ulkomailta. On sänkyä, jotka enemmän kuin 140 cm.

  Välinen raja edellinen ja tämä näkymä on melko suhteellinen: suurin leveys queen osuu vähintään kaksinkertainen. Aloittaen 160 cm, suunnittelu muutaman ihmiset eivät ole selkeää ylärajaa, vaikka harvinaisia ​​myyntiin jotka ovat yli kaksi metriä.

  Mutta eurooppalaiset ilmeisesti kuten ylellisyyttä ja tilaa, joten anna parivuodetta leveys 180 cm 200 cm, joita kutsutaan "royal."

  Kummallista, se oli parivuode muoto voi vaihdella. Lisäksi standardin suorakulmainen, ne ovat neliö, ovaali tai jopa pyöreä. Jälkimmäinen tyyppi on erityisen ylellinen tilava makuuhuone, kun ottaa maksimi korkean resoluution.

  On huomattava, että paikka huoneessa 200 cm leveä sänky on mahdollista vain, jos seinän takana sängyn yli 3,5 m, koska molemmin puolin kalusteiden tulisi pitää vähintään 70 cm.

  Huolehtiva vanhemmat voivat olla vaikeuksia valittaessa sänky lapselle. Lapset kasvavat hyvin nopeasti, ja siksi tilaa virkistykseen tulisi lisätä suhteessa niiden kasvua. Tietenkin voit ajatella eteenpäin ja ostaa malli vakiokokoja - kaikki saman lapsen kun hän kasvaa. Mutta kaikki eivät voi sovittaa tätä vaihtoehtoa. Kokeneet valmistajat tarjoavat tuotteita useisiin eri luokkiin eri suhteissa:

  1. Bed imeväisille ja esikoululaiset - mitat 120 cm x 60 cm.

  2. mallit oppilaiden - koko 160 cm x 80 cm.

  3. Teen sänky - mitat 180 cm x 90 cm.

  Kaikki mallit ovat hyvin ehdollinen, koska epätasaisuus lasten kasvua. Samalla on tärkeää, että kasvavalle lapselle, joten se oli melko paljon tilaa, jotta joutuisi liikuttaessa.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin