Leurua Merlen kattotiiltoa varten

Kattotiilien kattotyypit

Kattotyöt eivät ole täysin valmiita ilman viimeistä vaihetta - katto. Aiemmin näihin tarkoituksiin käytetyt vuori, puupalkit tai sivuraide, nyt myymälöissä voit ostaa erikoispuita, ja ne ommella ulokkeet on tullut paljon helpompaa.

Niiden päätehtävänä on piilottaa katon alaosa ulkoisista ärsykkeistä sekä antaa esteettinen ulkonäkö. Ne voidaan valmistaa useista materiaaleista:

 • kupari. Soffits siitä on kallein, tämä on sanellut pisin käyttöaika verrattuna muihin lajeihin. Niiden käyttöikä voi nousta 150 vuoteen. Nämä ovat ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka eivät tarvitse erityistä hoitoa, osoittavat lisääntynyttä vastustuskykyä eri sääoloissa.
 • alumiini. Suosituimmat, ne ovat kevyitä ja korroosiota kestäviä, koska niiden pinnoite on päällystetty erityisellä päällysteellä, joka suojaa pintansa ympäristövaikutuksilta. Tämän materiaalin kestot kestävät teräviä lämpötilan muutoksia eivätkä palaudu ultraviolettisäteilystä.
 • Plastiikkakirurgia. Ne on valmistettu polyvinyylikloridista. Muoviosat ovat halpoja, ne toimivat hyvin käytön aikana: lämpötilan muutokset eivät vaikuta niihin, ne kestävät korroosiota, hometta ja sieniä. Jos ne asennetaan varjossa, älä muuta väriä, aurinkoisella puolella ne polttavat nopeasti. Niitä ei tarvitse maalata, se on yleismaailmallinen monimutkaisuuden kattamiseen.
 • metalli. Voidaan valmistaa galvanoidusta materiaalista tai teräksestä. Molemmilla näillä lajikkeilla on pitkä käyttöikä. Halpa ja helppo asentaa, mutta niillä on paljon painoa verrattuna muovi- ja alumiinivalaisimiin.

Mistä tahansa materiaalista valonheittimet valmistetaan, niillä on erityiset aukot ilmanvaihdolle ja kosteuden kerääntymisen estämiseksi, mikä johtaa väistämättä muotin muodostumiseen. Riippuen rei'ityksen esiintymisestä ja sen toteutuksesta, kattorakennuksen tuotteet on jaettu kolmeen tyyppiin:

 1. rei'itetty. Niitä voidaan käyttää kaikkien rakenteiden ulokkeisiin. Lukuisten reikien ansiosta varmistetaan erinomainen ilmankierto, mikä on erityisen tärkeää jatkuvan kateaineen käytön kannalta.
 2. hybridi. Niissä on osittainen rei'itys, jota useimmiten käytetään kolmiväreisissä kohdevaloissa. Jossa keskellä on reikiä ja kaksi äärimmäistä ilman niitä. Niitä käytetään kaikkien rakenteiden arkistointiin.
 3. rei'ittämätön. Ne on asennettu räystäskopaikkoihin, joissa ilmanvaihtoa ei ole tai sitä ei tarvita. Useimmin käytetään ulkokäyttöön tarkoitettuja rakennuksia, kuten huvipuistoja tai katoksia.

Paneeleille ei ole standardoituja parametreja, jotka kukin valmistaja täyttää niiden koossa, tämä on otettava huomioon. Esimerkiksi kanadalainen ulkomaisten valmistajien luoda tapauksissa terpolymeerit pituus 360 cm ja leveys 30 cm. Nämä parametrit ovat käytännössä kaikkein optimaalinen, koska ne voivat tarjota kaunis sideaine katto minimaalisella sato materiaalia. Tällaisia ​​mittoja sisältävät profiilit on sovitettu täydellisesti ruuveja pitkin ja ne liitetään toisiinsa päistään.

Mutta millainen eristys on paremmin katto katolle ja miten sitä käytetään oikein, tässä artikkelissa kuvataan.

On myös mielenkiintoista tietää, millaista eristystä tavalliselle katolle parhaiten käytetään, näet tässä artikkelissa.

Mikä on hinta katon eristys Isover ja kuinka paljon tarvitaan keskisuurten katto, joita tässä artikkelissa: http://resforbuild.ru/paneli/utepliteli/izover-texnicheskie-xarakteristiki.html

1

Mikä kattoilmaisin on paras katto, voit ymmärtää klikkaamalla linkkiä.

Kotimaiset valmistajat tuottavat paneeleita, joiden leveys on 50 cm, malleja on 80 cm ja enemmän.

Videossa - kohdevalaisimet kattotiilien arkistointia varten:

Ensin sinun on suoritettava valmistelutyö, joka koostuu talon lämmittämisestä ulkopuolelta. Jotta virheitä ei tehtäisi laskelmissa ja ostaisit riittävästi materiaalia, sinun on tehtävä tarkat mitat ja suorita sitten piirustukset niihin. Asennuksen oikeellisuus riippuu vaiheittaisten asennusohjeiden noudattamisesta. Vaihtoehtoja on kaksi: yksi niistä valitaan tahdosta ja mahdollisuuksista.

 1. Yhteinen räystäsuojaus - vaaka-laatikon asentaminen ja sen jälkeen arkistointi. Kehys valmistetaan sitten levyistä. Viereen yksi reunus kiinnitetään kannattimien alaosaan ja toinen ylimääräiseen alustaan, joka on kiinnitetty seinän ja kannattimien kiinnityspaikkaan. Kulmissa, jotka muodostuvat säteiden kosketuksesta johtuen, levyn päät ovat kiinteät. Nämä liitokset ovat seinämien yhdistämisen kulmasta ja luistien muodostamasta kulmasta johtuen tämän järjestelyn seurauksena muodostuu jäykkä, seinämästä riippumaton rakenne. Kiinnikkeiden luotettavuus riippuu kiinnittimien oikeasta valinnasta, voit käyttää ruuveja, mutta on luotettavampaa ostaa erityisiä kulmia ja metallilevyjä.
 2. Ribbon arkistointi. Se olettaa, että kaltevuuskulma on yhdenmukainen sideaineen kulman kanssa. Tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää kattoihin, joissa on pieni kallistuskulma. Tähän kiinnitetyt puitteet kiinnitetään kattorakenteisiin, jotka ovat yhdensuuntaisia ​​seiniin. Raiteiden epätasaisen alareunan on oltava kohdakkain laadun säilyttämisen varmistamiseksi. Tällä tekniikalla ensimmäinen ja viimeiset levyt kiinnitetään ensin, kierteet venytetään niiden väliin ja jo perustuvat niihin, muut levyt kiinnitetään. Alueilla, joilla rinteet kohtaavat, kiskot kiinnittävät levyt kahdelta kulmalta.

Videovahvistustyökaluilla kattopäällysteisiin kattoihin:

Ensimmäisen vaihtoehdon mukaan vaiheittain toteutettavien puhallusten kiinnittäminen tapahtuu seuraavasti:

 1. Kehyksen rakenne on puukehyksen luominen, se on valmistettu palkkeista, joiden poikkileikkaus on 5 cm. Tämä runko soveltuu muovi- ja metallipaneelien asentamiseen.
 2. Seinän merkintä ottaen huomioon sisäiset kiinnikkeet ja urat. Niiden on oltava samansuuntaisia ​​valonheittimien nykyisten lovien kanssa.
 3. Palkkien asennus toteutetaan merkityn seinän kohdalla, rataosuuden tarkistaminen rakennustasolla. Tiiliseiniin palkki on naulattu, ja tupsuja käytetään vaahtoa tai puuta.
 4. Pylväiden yläpuolella on tukiprofiili, profiilin profiilin profiili, joka on tehty kirjaimella "J", muodostaa vahvan yhteyden. Profiilin urat ovat samat kuin niiden analogit paneelissa.

Mutta mikä on vedeneristyskalvon hinta katrofaktorille 35, kuvattu yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

On myös mielenkiintoista tietää, mitä höyrysulun vedeneristyskalvo on katolle.

On myös mielenkiintoista oppia kiinnittämään aaltopahvi kattoon ja onko mahdollista tehdä se itse.

Mutta mikä on katon kattotiilimateriaalin hinta, se auttaa ymmärtämään artikkelin tietoja.

Tässä on suosituimpia valmistajia, sinun ei pitäisi säästää ja ostaa kateaineita testatuilta ja tuntemattomilta yrityksiltä, ​​koska tämä määrittää talon yleisen ulkoasun.

Kattorakenne vaatii pinnoitusta, koska ilman sitä on erittäin altis saostumista, hyönteisten ja lintujen hyökkäystä, mikä voi merkittävästi vahingoittaa sen puuta. Seinien keksimisen avulla tämä oli paljon helpompaa valitsemalla sopiva asennusmenetelmä ja seuraamalla vaiheittaisia ​​ohjeita tällaisella työllä, jota voit käsitellä omalla tavalla.

Kattovalaisimet katon ja katon arkistointiin

Viimeistely koskettamalla talon katon järjestämistä ja viimeistelyä on ulokkeiden arkistointi. Tätä tarkoitusta varten valonheittimet käytetään kattoihin. Kuinka ompelemaan kattoa, jossa on katto ja valita oikein katon kohdevalaisimet? Ylisuuret ylhäältä tehdään rakennuksen viimeistelty esteettinen ulkonäkö ja ilmastoinnin järjestely katon alla, erityisesti ullakolle.

Tällä hetkellä yksityiset talot on varustettu kahdella katolla: ullakko ja ullakko. On tärkeää huolehtia asianmukaisesti kummankin tyyppisten kattojen tuuletuksesta siten, että huoneiden höyry poistetaan ullakon lattiasta ja ei tiivisty lämpöeristyksissä. Lauhteen läsnäolo johtaa eristyksen eristysominaisuuksien menetykseen. Ja tämä voi aiheuttaa puukattojen tai metallin korroosion mätää.

Kattotuuletus suoritetaan useilla tavoilla:

 • Seinän ja arkkiovien välisten halkeamien sijoittelu, aallotuskartongin läpäisyaika - 0,6-1,2 cm, silloitusta tai vuorausta varten - 1-1,5 cm;
 • kun metallia arkistoidaan, käytetään valmiita tuuletusriteitä;
 • kun puuta peittävät ulokkeet, levyjen väliin tehdään rakoja - 0,5 - 1 cm;
 • kun käytetään ilmanvaihtoaukkoja, käytetään erityisesti suunniteltua rei'itettyä materiaalia.

Tärkeää: ilmanvaihdon ja aukkojen on oltava vähintään 1/500 koko tuuletetusta alueesta. Kaikki aukot on peitetty ruudukolla, ja reiät on peitetty palkilla. Se ei salli lentää hyönteisten ja lintujen katolle eikä päästä roskia ja lehtiä.

Säädettävät kattopäällysteet

Soffit ovat rakennusmateriaalia, joka on valmistettu vaakapaneelien pinnoittamiseksi eri tarkoituksiin. Materiaali näille on profiloitu polyvinyylikloridi tai alumiini-aaltopahvi. Paneelit on varustettu lukitusliitoksella, joka piilottaa kiinnityspisteet.

Kattolohkareiden arkistointi viistosti tehdään melko usein. Jos haluat korjata räystäskäylän, sinun on ensin päätettävä valintasi. Nykyaikaisissa markkinapaikoissa kattojen asettamista varten on esitetty laaja valikoima, joka joissakin paikoissa yksinkertaistaa, mutta joskus vaikeuttaa valinnanvaraa. Kun katsot valokuvan kattoa, ei ole helppoa tehdä lopullista päätöstä.

Kattopaneelit ovat saatavana kolmessa eri tyyppiä:

 • sileä käytetään kattopäällystykseen olohuoneissa, kuten kuistilla tai kuistilla, niissä ei ole tuuletusaukkoja;
 • Rei'itetyt paneelit on asennettu kattoihin, joissa tarvitaan hyvä ilmanvaihto, etenkin kattojen ja laattojen katoissa;
 • joissa käytetään osittaisia ​​rei'ityksiä kattojen asettamiseen yhdessä rei'itettyjen paneelien kanssa, voidaan asentaa rakennusten sisä- ja ulkopuolelle.

Kattoon kohdistuvien läpivientien läsnäolo erottuu muista koristeellisista koristepaneeleista. Niiden suosio kasvaa, koska paneeleita voidaan käyttää jo asennetun katon korjaamiseen, ja seinien hinta on huomattavasti alhaisempi kuin muut materiaalit, joiden avulla päällystyskaulus voidaan tehdä.

Niistä suurin osa rautakauppaa ja hypermarketit hyviä hintoja ja valtava valikoima tavaroiden Leroy Merlin myymäläketjun - yksi Euroopan vanhimpia. Ensimmäinen myymälä avattiin 1923.

Mitat pysäyttäneet paneelit:

Valonheittimet: vahvuudet ja heikkoudet

Soffit paneelit ovat:

 • kestävyys mekaanisia vaikutuksia;
 • ei vaikuta sääolosuhteet;
 • esteettinen materiaali ei vaadi maalausta;
 • Paneelit sävynsä auringonvalolle;
 • Se menee hyvin muiden viimeistely aineita;
 • helppo asennus;
 • vastustuskykyä bakteerien, hyönteisten ja jyrsijöiden;
 • pitkä käyttöikä.
 • materiaali muuttaa muotoaan törmäyksessä;
 • tarve lisäeristys;
 • pieni valikoima värejä tuottaman valokeilaan.

Suorittamaan kokoonpano toivottavalla rekisteriin työnkulun järjestelmä toimii, joka ei jää edes pieniä vivahteita. Kukin piiri voidaan jakaa vaiheisiin. Jos olet valinnut jo vinyyli räystään, voit aloittaa työskentelyn. Vaikka vinyyli soffit - ainoa vaihtoehto soffits räystään esitetty Leroy Merlin. Niiden hinta houkuttelee ostajia, ja valonheittimet voi jättää omin käsin. Mutta sitten, kukaan ei moiti, jos ei saada työ tehokkaasti.

Arkistoinnin alapinnan katon tapahtuu 2 tavalla:

 • muuttamisesta horisontaalinen soffit orret;
 • Huoneiden Etuylitys avulla laatikoita.

Vaakasuora arkistointi räystäs orret katoissa hieman rinne senkin. Spotlights on sijoitettu seinän suuntaisesti, suoraan orret. Jos orret ovat epätasaisia, ne ovat kohdakkain, kiinnitysruuvit särmikäs levyt. Sen mitat: paksuus 40 mm, leveys 100 mm.

Toisessa menetelmässä, sideaine suoritetaan välttämättä häkki. Se on valmistettu tangoista tai reunus levyt. Valaisimet puiseen runkoon kiinnitetty ruuveilla painaa kiekko.

Tärkeää: Työ kotelon ulokkeita voidaan suorittaa asennuksen jälkeen katon järjestelmä, mutta ennen kuin laite katto rimat.

Koukkaaminen soffits paremmin levyt ja kulmat metallia. Leikata soffit suorittaa pyörösaha, leikataan pieniksi paloiksi saksilla metalli.

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

Valonheittimet arkistointi katon: mitat, hinnat ja yleiskuvan lajien

Päätyttyä asennus katon on välttämätöntä viimeistely reunuslista. Tämä suojaa sen vaikutuksilta ulkoisista ympäristötekijöistä - sade, lumi, voimakas tuuli estää pesivien lintujen, ulkonäkö tuholaisten ja elinkaaren pidentämiseksi katon. Nykyään näihin tarkoituksiin, kertaluonteisia eriä - valonheittimet arkistointi katon: kokoa, hintaa ja valmistajat, materiaalit ja vinkkejä asennus esitellään tässä artikkelissa.

Valonheittimet jota on käytetty hakemusta räystään

Sideaine voi olla katon

Arkistoinnin rakennuksen katolle tehtiin aina. Jos näin ei tehdä, niin katto tulevat nopeasti huonoon kuntoon, ja itse talo on kylmää ja kosteaa. On olemassa monia erilaisia ​​materiaaleja, jotka voidaan tehdä julkisivut ja katot:

 • puulevy. Voit käyttää puuta reunus tai reunus. Useimmiten he haluavat havupuut. Se on edullinen, ja on tunnettu siitä, että edullisuus. Ennen asentamista käsitellään puuta antiseptistä. Sen jälkeen 30 päivän kuluessa seistä lämpimässä hyvä ilmanvaihto. Kun suora pinoaminen laudat aukkoliitokset säädetään ilmanvaihtoa;

Making räystään katon puinen limivuorauslauta

 • seinäpaneelit. Saatavilla ja edullinen materiaali. Paikallisesti käytettävät se on valittu kosteutta kestävä ja antiseptisiä ominaisuuksia. Fit vuori lähellä toisiaan. Kuitenkin välillä räystään ja seinän talo tarjoaa rako tuuletusta varten;
 • saydingovye paneeli. Tällainen materiaali on suhteellisen uutta. Kuitenkin se sai suosiota kohtuullisin kustannuksin ja pitkä käyttöikä. Piirre asennus sivuraide on tarve asettaa sen kohtisuoraan seinään talon. Muutoin paneelit voi roikkua oman painonsa;
 • vanerilevyjä. Ennen asennusta, materiaali joutuu erityiseen vlagoottalkivayuschey kyllästys. Leikataan sitten haluttuun kokoon nauhat ja sitten edetä suorittaa työtä;
 • metallipaneelijärjestelmät. Alumiini ja galvanoitu levyt ovat helppoja asentaa, ovat kestäviä. Mutta ne ovat hyvin kalliita;
 • soffits. Kätevä ja luotettava materiaali, joka ei tarvitse etukäteen valmistella ennen asennusta. Binder räystäs soffits katon mahtuu jokaiseen kotiin yleismies. Suorittaa nämä työt eivät tarvitse mitään erityistä osaamista.

Mieti seuraavaksi valonheittimet tarkemmin.

Rei'itetty soffits ovat tuuletusta rakenteen sisällä

Erilaisia ​​valonheittimet arkistointi katto

Moderni valmistajat erotettiin kohdevaloilla kattotiiliä mukaan rakenteellisten ominaisuuksien ja materiaalien, joista ne on tehty.

 • kiinteällä ei-rei'itetty. Ulkonäöltään se muistuttaa tasaisen kiinteää paneelia. Tämäntyyppinen suositellaan täyttöä pääty ulokkeita;
 • osittainen rei'itys. Tämä tyyppi on ominaista läsnäolo reikien keskellä paneelissa. Käyttö tämäntyyppisen mahdollistaa saada hyvä ilmanvaihto. Tämä tekee mahdolliseksi estämään muotin, hometta ja kondensaatio. Suuri koristamaan minkä tahansa osan räystään;
 • Täysin rei'itetty. Tämäntyyppinen on suositeltavaa valita viimeistely ulokkeita kanssa reunalistat, visiirit, luistimet. Rei'itetty soffit - paras valinta katon huvimaja, kuisti tai veranta. Hän riittävä tuuletus.

Ero näkyy selvästi valokuvan valonheittimet tekemisestä ja sen katto, joka on nyt paljon internetissä. Vetoamasta niihin, voit valita tyyppi, joka täyttää leikata ja kattorakenteet. Lisäksi suunnitella ominaisuuksia, valonheittimet jaettuna käytetyistä materiaaleista.

Valmistajat tarjoavat erilaisia ​​malleja katon soffits

Materiaalit valmistukseen valonheittimet

Vaikutus koko ja tarjoamisen kustannuksia valonheittimet valmistuksessa käytettävän materiaalin. Suosittuja tuotemerkkejä valittu tätä alumiini, kupari, metalli ja muovi.

Tarkastellaan niitä tarkemmin:

 • Rei'itetty soffits kuparia ovat kalliita. Ne erottuvat pieni levyn paksuus ja pitkä käyttöikä jopa 150 vuotta. Näin valonheittimet ovat ympäristöystävällisiä, ne kestävät syövyttäviä ympäristötekijät eivät vaadi jatkuvaa huolellista ylläpitoa;
 • katto soffits alumiini eroavat edullisia, lämpötilan muutoksia. Kiitos erityinen pinnoite, ne eivät altistu korroosiolle. Levyjen paksuus on 0,3-0,6 mm;
 • Ruostumaton teräs valonheittimet ovat kestäviä. Niille on ominaista vastustuskyky kosteutta ja äärilämpötiloja. Viimeistelyyn räystäs soffits metalli voidaan käyttää rei'itetty ja kiinteä levy. Hinta metallin alapinnan on alhaisin toiseen;
 • valmistukseen PVC-muovi valonheittimet käyttää. Niille on ominaista alhainen hinta ja kevyt paino. Nämä valonheittimet ovat hyvin kestävät lämpötilan muutokset. Ne eivät ole alttiita hometta ja homehtua, mutta saattaa kellastua kun alttiina suoralle auringonvalolle.

Brass valonheittimet on korkein hinta

Vinkki! Valitessaan katto soffits arkistointia varten on tarpeen ottaa huomioon rakenteen tyyppi. Metallielimiä rasittavat rakennetta, ja painostaa perusta. Siksi runkotalot viimeistelyyn katto on parempi valita muovi.

Kumma kyllä, mutta tähän mennessä ei ole standardoitu parametrit valonheittimet. Kukin valmistaja tarjoaa asiakkaalle kokoaan. Näin voit valita, mitä sopii parhaiten tiettyyn räystään. Leikkaamisen jälkeen levyt eivät voi tuottaa.

Useimmiten yritykset tarjoavat valonheittimet mitat 360h30 cm. Nämä vaihtoehdot ovat käteviä ja käytännöllisiä. Tietäen niitä, voit helposti laskea tarvittava määrä paneelit. Ne sopivat hyvin, muodostaen kauniin kuvion tasanteelle.

Kotimaisten valmistajien valonheittimet tarjoavat laajan paneelin 50-80 cm. Jos haluat, voit löytää laajempaa mallia.

Yhteinen koko kohdevalaisimien on 360h30 cm

Paksuus alumiini paneeli on alueella 0,3-0,6 mm. Mutta vinyyli voi olla seuraavat parametrit:

 • paksuus 1-1,2 mm;
 • leveys 2,2-3 cm;
 • pituus 30-38,5 cm.

Vinkki! On huomattava, että parametrit kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien poikkeavat toisistaan. Siksi ostaessaan valonheittimet täytyy tutkia tarkasti niiden kokoa.

Edut valokeilassa arkistointi katon

Arkistointi katon räystään on useita etuja muihin tyyppisiä päättyy. Seuraavat seikat voidaan katsoa perus etuja käyttämällä tätä materiaalia:

 • hyvä kestävyys mekaanisia vaikutuksia;
 • ei erikoisuuksia hoidon (pesuveden riittää kaksi kertaa vuodessa);
 • kosteudenkestävyys, suoralle auringonvalolle ja korkeille lämpötiloille;

Avulla valonheittimet voidaan siististi järjestää katokset

 • monenlaisia ​​sovelluksia (paitsi hyvin ulkona, mutta myös sisustus);
 • helppo asennus;
 • kestävyys hometta ja homeen;
 • erinomainen ulkonäkö;
 • suojelun, ei ainoastaan ​​katto, vaan myös kaikki viestintä, alapuolella;
 • mahdollisuus käyttää eri lämpötiloissa, -60-120 ° C: ssa

Lisäksi ne ovat ympäristön kannalta turvallisia ihmisten terveydelle ja on hyvä ulkonäkö.

Kuten minkä tahansa materiaalia, valonheittimet arkistointi katto on useita puutteita, jotka täytyy tietää valittaessa niitä itse. Asiantuntijat viitata niihin:

 • on seurattava valtion levyn. Rei'itetty soffit voi tukkia eri roskia. Vaikutuksen alaisena voimakkaat tuulet ja levyjä ravistellaan ulos urista. Joka vuosi on tarpeen tehdä perusteellinen selvitys kaikista valonheittimet. Ja viiden vuoden välein vaatia niiden täydellistä tai osittaista vaihtamista;

Korjaus tai vaihto levyjen välttämätöntä suorittaa keskimäärin kerran 5 vuodessa

 • tämän materiaalin hinta on melko korkea. Jos verrataan sitä tavanomaiseen aaltopahvilautaan, jälkimmäinen voidaan ostaa 2 kertaa halvemmalla;
 • mahdottomuus muuttaa valonheijasten kokoa tarvittaessa. Joten kun asennat sivuraidetta tai aaltopahvia, materiaalia voidaan vähentää improvisoitujen työkalujen avulla. Huuhtelua, joten et voi tehdä. Tämä johtuu rei'itysten esiintymisestä sen rakenteessa. Niiden rikkominen johtaa materiaalin suoritusominaisuuksien heikentymiseen.

Hyödyllisiä neuvoja! Jos katossa on epätavalliset kulmat tai pyöristykset, niin rei'itetyt puitteet eivät ole paras valinta kehyksen viimeistelyyn.

Katteet katolle: koot, hinnat ja valmistajat

Nykyään erilaiset kotimaiset ja ulkomaiset yritykset tuottavat kattoheijastimia, joiden hinnat vaihtelevat 280 ja 1100 ruplaa metriä kohden. Koska tämä materiaali on huomattavaa, asiantuntijat suosittelevat sen hankkimista vain tunnetuilta valmistajilta.

Valonheittimien hintaluokassa on 280 - 1100 ruplaa juoksumetriä kohden

Kattorakenteiden valmistajien katsaus

Rakennusmarkkinoilla on huomattava määrä viimeistelevyjen valmistajia, katsomme kaikkein kuuluisimpia yksityiskohtaisemmin.

Doke. Valmistajan isäntämaa on Saksa. Tuotteitamme on tunnettu vuodesta 2006. Yritys tarjoaa asiakkailleen ostaa useita kattorakenteita: 3050x305 ja 3050x151 mm. Voit valita valkoisen, punaisen tai suklaan värisiä levyjä. Tämän valmistajan erottuva piirre on seinien viimeistely, joissa on lisäosia, jotka ovat tarpeen asennusta varten.

Gentek. Yhtiö on amerikkalainen, vaikka se on toiminut markkinoilla useiden vuosien ajan. Se tuottaa alumiiniseoksia kattoihin, joiden hinta on korkein rakennusmateriaalimarkkinoilla. Ostaessasi kuitenkin levyä, asiakas saa välittömästi täydellisen sarjan lisäelementeillä. Hänen ei tarvitse ostaa niitä erikseen. Sarjaan kuuluu j-kisko, j-viiste, tuulipalkit, viimeistelynauha ja alumiininen pintaviilu. Tämän merkin soffit ovat ruskeita ja valkoisia. Levyjen koko on 3660 x 306 mm.

Grand Line. Tämä on venäläinen valmistaja. Se tarjoaa metalli-valonheittimet kattotielle, jonka hinta on erittäin edullinen. Voit valita tuotteiden ruskean tai valkoisen värin. Valmistajan tarjoamat mitat ovat 3000х305 mm. Tämän tuotemerkin levyjen etuja ovat pitkä käyttöikä (jopa 50 vuotta), auringonvalo, iskut, telakoinnin huomaamattomuus ja hyvä joustavuus.

Myynnissä on valonlähteet sekä tuodusta että kotimaisesta tuotannosta

Holzplast - Saksalainen yritys. Se tarjoaa vinyyliseoksia, jotka valmistetaan painamalla. Ekstrusointitekniikan avulla valmistaja voi valmistaa kaksi- ja kolmikerroksisia valonheittimiä. Levyjen koko 3660х266 m. Asiakas voi valita kultaa, suklaan sävyä tai kultaa.

Royal Europa - puolalainen brändi. Yrityksen kattoon sopivat vaipat voivat olla eri värimaailmassa. Levyjen mitat ovat 3660x305 mm. Tämän valmistajan ero on orgaanisen tina-stabilisaattorin käyttö. Ne ovat täysin turvallisia ihmisten terveydelle ja ympäristölle.

Kattotiilet: nykyaikaisten pinnoitteiden tyypit ja hinnat

Pinnoitustyypit. Vertailevat ominaisuudet, haitat ja edut. Kattoon rakennettavien materiaalien luokittelu.

Altaan profiili. Tämä yritys on kotimainen. Tämän brändin erinomainen piirre on hyvä vastinetta rahalle. Sen kohdevalot ovat hyvin sietämättömiä suoralla auringonvalolla ja alhaisilla lämpötiloilla. Levyjen mitat ovat 3000x230 mm.

Odintsovon kevytrakenteiden tehdas tarjoaa kotimaisille ostajille metallin rei'itetyt vaipan, jonka hinta on erilainen saatavuus. Samalla laatu pysyy korkeana. Levyt ovat kooltaan 3000x325 mm ja ne ovat saatavana suurella värivalikoimalla.

Soffit voidaan valmistaa muovista, alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja muista materiaaleista

Hyödyllisiä neuvoja! Kun päätät tehdä katon kaiuttimen, jossa ei ole kattoa, kannattaa noudattaa valmistajan suosiota. Kotimaiset yritykset tarjoavat materiaaleja, jotka eivät ole huonoin laatu kohtuullisin hinnoin ja erinomaisilla suorituskyvyn ominaisuuksilla.

Vinyyli, metalli- ja alumiiniseokset: tuotteen hinta

Taulukossa on yleisimpiä valonheittimien valmistajia ja niiden kustannuksia materiaalista riippuen:

Kaikissa esitetyissä malleissa on sertifikaatit, jotka takaavat tuotteiden laadun ja suorituskykyominaisuudet.

Modernissa rakennuksessa on kaksi vaihtoehtoa kohottavien rungon arkistoimiseksi. Yksi niistä riippuu talon omistajan henkilökohtaisista mieltymyksistä ja halusta. Molemmat vaihtoehdot edellyttävät kuitenkin valmistelevaa työtä. Ne vähenevät lämmittäen rakennuksen ulkopuolelta. Tämän jälkeen voit ostaa kattoikkunoita ja aloittaa niiden asentamisen.

Seinien asennus voidaan tehdä manuaalisesti

Levyt voidaan asentaa kahdella tavalla.

Klassinen arkistointi. Tällöin asennetaan normaali vaakasuora laatikko. Raiteiden välissä on oltava lisälevy. Levyn reuna kiinnitetään siihen. Puiden rungon pitäminen. Levyn toinen reuna kiinnitetään kannattimien alaosaan ja toinen - pehmustettuun lisälevyyn. Niissä kulmissa, joissa tapahtuu katon rinteiden kosketus, on tarpeen kiinnittää levyn päät. Tällä tavoin saadut liitokset sijaitsevat seinien parin kulmasta luistimien kulmaan.

Tällainen rakenteellinen ratkaisu mahdollistaa jäykän rakenteen saamisen, joka on kestävä ulkoisiin vaikutuksiin. Se ei ole riippuvainen seinistä. Kattoristikoiden asentaminen on osoittautunut luotettavaksi, joten sinun on ostettava metallikulmat ja -levyt. Kuitenkin usein tarpeeksi korjata ne tavanomaisilla ruuvilla.

Ribbon arkistointi. Tämä vaihtoehto olisi valittava, kun talon katolla on hieman kaltevuus. Tällöin katon kaltevuuskulma on sama kuin sideaineen kulma. Kiinnityslevyt esiintyvät kannuissa, jotka kulkevat rinnan rakennuksen seinämien kanssa. Jos kannattimien alaosassa on epätasainen pinta, tehdään kohdistus ylimääräisellä alustalla.

Yleisin on klassinen arkistointi. Se on yksinkertainen ja nopea asentaa. Aikaa, joka on asetettu kannattimiin, tarvitaan enemmän.

Klassiseen menetelmään kuuluu vaakasuorat asennuspositit

Lisäelementit asennukseen

Viimeistelyn suorittamiseksi sinun ei tarvitse ostaa vain kattoheijastimia vaan myös ostaa useita lisäosia. Jotkut valmistajat tarjoavat koko paketin kerralla. Tämä kuitenkin kasvattaa kohdevalaisimien hintoja katon asettamiseksi.

Viimeistelyyn käytetyt elementit:

 • maaliin. Sitä käytetään viimeisessä vaiheessa, kun kaikki paneelit ja lisäelementit on asennettu. Se tukee valonheittimiä. Lisäksi viimeistelynauhaa käytetään kaltevien viivojen koristelemiseen kohdevalojen liittymispisteissä;
 • j-chamfer. Sen tarkoituksena on suojata nauhojen päät tuulelta ja antaa rakenteelle tarvittava jäykkyys;
 • j-profiili. Käytetään asennettaessa suljettuja ulkonemia. Seinät kiinnittyvät itseensä;
 • h-profiili. Sen tarkoituksena on liittää puitteet kattorakenteisiin ja kattopalkkeihin;
 • profiileja ulkoisten ja sisäisten telakointikulmien suunnitteluun.

Listatut elementit eivät ole pakollisia. Niiden määrä voi kasvaa ja laskea riippuen talon katosta, asennuksen ominaisuuksista jne.

Erilaisia ​​tapoja kiinnittää kattopinta

Asennukseen tarvittava

Seinien asennustekniikka on melko yksinkertainen ja ymmärrettävä. Ei ole tarpeen kutsua asiantuntijaa suorittamaan sitä. Riittää, että tutustu asennuksen videokuvaan huolellisesti ja noudata se asennuksen aikana. Et kuitenkaan voi tehdä ilman tiettyjä työkaluja ja varaosia:

 • Kiinnittimien profiilit on ostettava täydellisessä sarjassa. Muussa tapauksessa älä käynnistä työtä;
 • terävä puusepän veitsi. Sen avulla on helppo asentaa levyt urille;
 • metallin haarukka;
 • merkkivalo, jossa on sisäänrakennettu itsekierteittäinen ruuvi;
 • hallitsija ja ruuvimeisseli;
 • Portaikko tai rakennusteline korkealle työskentelylle.

Asennustyön suorittaminen paremmin sopii paremmin. Tämä ei ainoastaan ​​nopeuta prosessia, vaan myös helpottaa sitä suuresti.

Asennustelineiden asentamiseen on asennettava puukehys

Työn suorittamisen järjestys

Yläpuolella on kaksi vaihtoehtoa, jotka on tarkoitettu asennukseen. Aloittelijoille on helpompaa ja ymmärrettävämpää olla klassikko. Asennus hirsitaloihin on useita ominaisuuksia, joten on parempi suorittaa se erikoislääkärille.

Alla on askel-askeleelta ohjeet kattohaarojen arkistointiin:

 • ja muovi- ja metallipaneelit on asennettu puurunkoon. Tuotannossa käytetään puupalkkia, jossa on 5 cm: n osa. Älä käytä puuta, jonka halkaisija on suurempi tai pienempi. Paksu baari painaa katon rakennetta ja ohut ei kestä ulkoisten voimien vaikutusta (voimakasta tuulta tai rankkaa lunta);

Kantorakenteen kiinnitys j-muotoisella uralla

 • Ennen palkkien kiinnittämisen aloittamista on tarpeen merkitä talon seinät huolellisesti. Muista siis huomioida sisäiset urat ja kiinnikkeet. Kun asennat pujotuksia, merkkien on oltava täysin samat. Tämä varmistaa kehyksen pinnan tasaisuuden;
 • Merkintä jälkeen puupalkki kootaan. Rakennustasoa on käytettävä. Kuinka kallistuma kiinnitetään seinään, isäntä päättää. Jos rakenne on tiili, voit käyttää nauloja ja vain naulata puun. Jos talo on valmistettu puusta, vaahtolohkoista tai muista materiaaleista, on parempi käyttää ruuvimeisseliä tai asentaa tapit;

Asennuksen tekeminen naulojen tai ruuvien avulla

 • palkkiin tehdään laakeriprofiilin asennus. Se on j-muotoinen ura. Se asennetaan valaisimiin. Paneeleissa on sama ura. Tämä antaa tulevaisuuden suunnittelun tarvittavan jäykkyyden;
 • Seuraava askel on asentaa sideainepaneelit. Asennusta varten voit käyttää kynsiä tai ruuveja. Älä kiinnitä tiukasti paneeleihin, eivät ole sen arvoisia. Niiden välillä pitäisi olla pieni ero. Älä huoli, että se räjäyttää kylmän tuulen tai kosteutta. Seuraavassa toimenpiteessä tämä ero poistetaan;
 • Viimeisessä vaiheessa - asentamalla maaliin nauhan paikoin yhteyksiä.

Sen jälkeen, kun asennus on valmis, saatu pinta on suositeltavaa käsitellä suojaavan emali ulkokäyttöön.

Läsnäolo ruuvimeisseli helpottaa ja nopeuttaa asennusta valonheittimet

Kuljettaa arkistointi katto - pakollinen ja välttämätön askel loppuun katon verhoiluun. Näin varmistetaan turvallisuus kattokehyksessä ulkoisista ympäristötekijöistä, syntyminen tuhohyönteisiä ja lintuja. Jälkimmäinen voi aiheuttaa huomattavaa haittaa puun käytetty. Lisäksi laiminlyödyn hylly tekee talon kostea ja kylmä, mikä puolestaan ​​johtaa kasvuun lämmityskustannuksia.

Valokuva lajia alkoholittomia katto- ja hinnat: arvioimalla materiaaleja

Onduline: hinta arkille, mitat ja ominaisuudet pehmeä katto

OSB Levyt: paksuus ja mitat, hinnat ja tekniset tiedot

DSP-levyt: koko, hinta ja materiaalin ominaisuudet

Paksuus ja koko vanerilevyn: hinta, lajike ja soveltaminen

Erittelyt, mitat ja hinnat vaahtopalat

Voit tehdä ja valonheittimet taivutettu metalli- profiileja. Usein tuotteita alumiiniprofiileista edellyttävät antaa hankinnassa erilaisia ​​monimutkaisia ​​muotoja.

1