Letku kaasulieden

Valinta letku liittää kaasuliesi

Viime vuosisadan, yhteys Kaasuliesien suorittaa vain tiiviste teräsputket, täydellinen noudattaminen sovellettavien sääntöjen asennuksen ja käytön kaasulaitteet. Levy asetettiin lujasti - Siirrä oli mahdotonta. Tuonti- kodinkoneiden ja hoitaja tarvikkeet erikoistuneissa myymälöissä myynnistä Kaasuliesien alkoi ilmestyä joustavat tuotteet, joka oli harvinaisuus asiakkaillemme. Mutta ajan kuluessa letkun liittää kaasuliesi ilmestyi lähes jokaiseen kotiin ja tulla vaihtoehto teräsputkia vuoksi selkeitä etuja ja helppokäyttöisyys.

Tänään, yhteys Kaasuliesien eivät pelkästään julkisia palveluja, mutta myös palvelu asutuskeskuksia, ja jopa kauppoja, joissa tämä tekniikka. Tämä tuli mahdolliseksi sen jälkeen, kun asetukset sallii toiminnan Tällaisen lisälaitteen, kuten letku kaasuliesi. Teollisuus tuottaa monia lajikkeita kaltaiset, joita voidaan käyttää kytkemään kaasuliesi.

 1. Kumiholkki kangas punosta - on joustavin letku, se on pehmeää eikä välittää sähköisiä purkauksia. Asennus on yksinkertainen, hinta on alhainen, markkinat voivat löytää näytteitä halkaisija ja pituus, joka tyydyttää ketään, vaativimmankin käyttäjän. On vain yksi haittapuoli - pieni jäykkyyttä, mutta elämä nämä putket on suunniteltu 10 vuotta.

 • palkeet letku - annettu nimi tämä tuoteasiantuntijoiden vuoksi aaltomainen vaippa, joka suojaa sisäholkki mekaanisilta vaurioilta. Tämä tuote pidetään luotettavimpana kaikkien letkuja käytetään kytkemään laite kaasuputken - levyt, pylväät tai yksittäiset kattilan. Käyttöikä lasketaan 25 vuoteen, kaupassa, voit valita, mitä haluat näytteen, riippuen sijainnista esineen kytkettynä. Se maksaa enemmän kuin muut tuotteet, koska punos on aallotettu metalli, hinta vaikutus ja joiden pituus on monia muunnelmia.

  Varoitus! Vaihda letku voi olla mikä tahansa käyttäjä, mutta yhteys levy kaasu - prosessi erittäin vastuullinen, vuodon sattuessa ja tulipalon vaikutukset tulevat hyvin kohtalokkaita. Antaa tämän työn ammattilaisille.

  Edut joustavan letkun

  1. Tämä tuote on erittäin helppo taivuttaa, mutta samalla pystyy kestämään jopa 6 atm, voidaan käyttää lämpötilassa, joka on noin -50-200 C.
  2. Ulkovaippa on valmistettu ruostumatonta metallia, joka täyttää kaikki EU: n normeja, sekä tekniset vaatimukset käyttöä kotona.
  3. Sähköisesti eristävän kerroksen polymeerin takaa luotettavan suojan mekaanisia toimia ja suurtaajuisen virran (keittiökoneiden on - kuten mikroaalloilla).
  4. Vahvuus letkun takaa eheyden yhteyden erilaisissa äärimmäisissä tilanteissa, kuten jos kyseessä on maanjäristys.
  5. vaikuttava työelämä - 30 vuotta alkaen asennuksen.
  6. Pysyvyys vaikutus sähkövirran - 1,5 kW.

  Kaikille positiivisia ominaisuuksia, on vain yksi negatiivinen seikka - on hinta, joka on viisi kertaa suurempi kuin mikään muu vastaavia tuotteita. Palkeet letku polymeeripinnoitteella kestää erilaisia ​​happoja, jotka sisältyvät kemiallisilla keinoilla, joita perheenemäntien puhdistukseen ja desinfiointiin keittiössä. Asiantuntijat vakuuttaa, että kyseiset tuotteet voivat työskennellä lähes missä tahansa ympäristössä - vastaavien päällysteiden käytetään valmistuksessa, joka vaatii vakavaa toimenpiteisiin suojellakseen siitä aggressiivisessa ympäristössä.

  Jos sinulla on liesi sähkösytytin, se mahdollistaa turvallisen eristettyinä toisistaan ​​kaasuventtiili ja palkeet tuote, on asennettava erityinen yhteys.

  Kun ostat mitään letkun, jota käytetään liittämään levy kaasuputken, on tarpeen noudattaa suosituksia asiantuntijoita.

  1. Ostaa tuotteita tarpeen erikoisliikkeet, jotka myyvät sertifioituja tuotteita.
  2. Missään tapauksessa ei pitäisi ostaa kiinalaisia ​​tuotteita - vaikka varmenteen voimassaoloajan, se ei täytä turvallisuutta, koska letkut on valmistettu ohuesta kumista, joka kuluu nopeasti. Väärennös äärimmäisen vaikea erottaa silmämääräisesti.
  3. On kaasu letku tahansa on keltainen merkki, joka osoittaa, että se on suunniteltu kaasumaisen yhdisteenä ennemmin kuin vesi, jossa punainen ja sininen merkki.

  Ostaessaan tarkista letkut silmämääräisesti mekaanisia vaurioita, naarmuja, halkeamia, vaikka siinä tapauksessa myyjä vastaan.

  Monet käyttäjät ovat varsin toimivaltaisia ​​näissä asioissa, joten se on meidän velvollisuutemme muistuttaa heitä turvallisuuden periaatteista:

  • Letku on jatkuvasti saatavilla ja näkyä - sitä ei voi sulkea vieraita esineitä;
  • lukuun ottamatta se on syötetty levylle valaisua varten vain suorittaa uunissa;
  • sen pinnalla ei voida soveltaa maali;
  • letku kytketty tila must lepsua, ja ei ole jännityksen alaisena - se voi palvella sen repeämä;

  • hankinta ja asennus tämän tuotteen etukäteen laskea, kuinka paljon painat levyn aikana yleinen puhdistus tai sen aikana uudelleenjärjestely huonekalujen keittiössä, kun otetaan huomioon, että suurin pituus on enintään 4,5 metriä;
  • Vältä Kinks tai kiertymistä tuotteen;
  • letku olisi korvattava hieman ennen määräaikaa toimintansa odottamatta kaasuvuoto ilmetä kielteisiä seurauksia.

  Kun korjaus putki hitsaamalla tuotteen käytöstä, ja push levyä suurin etäisyys sulkemalla sen takaosan kiinteä osa kangasta suojaavat kipinöitä. Mitä huolellisemmin käyttää letku, sitä enemmän turvallisuutta säilyy omassa keittiössä. Yksityiskohtaiset säännöt toimintaa kaasun vaihtelee tässä esitetyt. Korjaa edellä katso tästä videosta:

  Arvosana suosituimmista ja laadukkaita kaasuliesi kaasu-uuni vuonna 2017. Tekniset ominaisuudet kaasu liesi, uuni toimii, lisämahdollisuuksia. Vertailla hintoja, hyvät ja huonot puolet malleittain.

  Jotka letkut ovat välttämättömiä kaasulieden?

  Mitkä ovat letkuja käytetään kaasulieden?

  Kaasuliedelle erityisiä kaasuletkut käytetään. Tyypit kaasuletkut eivät niinkään.

  Luotettavin ja kestävä, se on totta, ja kallein pidetään palkeita kaasuletku. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, sekä erityinen polymeeri pinnoite, se suojaa putkea aggressiivisia ympäristöjä, sekä lämmöstä (Kehotan teitä ostaa juuri tällainen letku on käytännössä ikuinen).

  Seuraava: Kaasu kumiletku metalli punos.

  Myöskään ole huono letku, teräs punos suojaa mekaanisia vaurioita, hintaluokassa hän on keskellä.

  Mukana on myös kumi-kangas letkut kaasu,

  voit ymmärtää, mitä ne on tehty nimen. Letku ei ole kallista, jos ostat niin, sitten kiinnittää huomiota merkinnöissä, kaasuletkut tulevat keltaisella tarralla (tarra on liimattu).

  Aikaisemmin käytetyt happiletkujen, on nyt "raritet9quot; harvoin nähty Kaasuliesien varsinkin uusia.

  Kaasuletkut ovat hyvin eripituisia, oston on välttämätöntä tarkasti tietää letkun. Liesi joskus puhdistaa ja muutti pois, kehotan teitä kartoittaa letkun pituus.

  Tällä hetkellä palkeet, kumi tai kumin kaasuletkut tarjoaa ns joustava yhteys kaasuliesi, altistuvat työntekijät Gazpromin yhä lisääntyvää kritiikkiä koska alhainen mekaaninen jäykkyys. Jokainen edustaja tekniselle henkilöstölle vierailevat asunto todennäköisesti varoittaa, että tarvitset lähitulevaisuudessa kutsua hitsaajien jotka tuottavat jäykkä liner kaasuliesi ja kaasu sarake teräsputkia käyttämällä.

  Kuitenkin metalli punos letku, samalla joustavia paitsi rakenteeltaan, mutta myös hinta, edelleen jatkuvan vahvana. Gorgazovtsy ehdollisesti sulkea silmiään, määräajoin vahvat suositukset rajalliset eikä päällekkäisiä kaasutoimituksia.

  Vähemmän voidaan asettaa kyseenalaiseksi palkeet letkut, kestävät hyvin painetta, lukien - intensiivinen, ja sen todennäköinen muutoksia. Ne halutessaan hakea, jos ei ole mahdollista hitsausta.

  Mutta pitää muistaa, että ehdottomasti mitään joustava yhteys pysyy vähemmän kiinteitä, niin sanotusti. Jatkuva avaaminen ja sulkeminen kaasuventtiilit johtaa ns väsymys sisällytetään koostumukseen metallihylsyn. Esimerkiksi alueilla artikulaatio asianmukaisen ja kiinnittimet. Ruostumatonta terästä voidaan loukkaantuvat ja missä vaiheessa vuotojen estämiseksi. Varsinkin, jos aallotus yksinkertaisesti liimattu liiton. Vältä kuvioita ja kiinnittää huomiota ostaessaan todistus laadukkaita tuotteita.

  Ja voit olla pelkäämättä hitsaus edellä mainittiin, koska se on todennäköisesti tuotettu huoneiston ulkopuolella ja ulkosisäänkäynti. Työtä tehdään mukaan järjestelmän tultua - meni - mitanneet - out - keitetyt kadulla - toi - Connect - promylili - vasemmalle.

  On olemassa kolme päätyyppiä letkuja käytetään kaasuliesi meidän aikanamme:

  1 Holkki kangasta ja kumia - pehmeä kaasuletku, älä missaa sähköä, jollei mekaanisia vaurioita,

  2 Kumiletkun erityinen punottu metalli - Se näyttää linjaliikennettä vesiletkuja. Sisempi osa on valmistettu polymeeristä (sen sijaan, että kumi, kuten ne on valmistettu vettä). Ulkoisesti, nämä letkut voidaan erottaa käyttämällä kudottu punokseksi nauha: kuuma vesi - punainen teippi, kylmä - sininen, Kaasu - yellow,

  3 Palkeet metalli-letku - puettuna aallotettu tuppi (palkeet), joka vahvistaa suuresti tuote,

  Kaikista edellä mainituista erilaisia ​​letkuja, vahvin on palkeet metalli-letku, että se on valmistettu noudattaen GOST standardien ja suositella käytettäväksi. Uskon, että turvallisuus on parempi olla vitsi, joten suosittelen käyttämään sitä palkeet metalli-letku. Letku on kallista, mutta sen arvoista, elämä on kalliimpaa. Eduista palkeet metalli-letku ovat seuraavat:

  • polymeeri pinnoite suojaa ulkoisista tekijöistä,
  • Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä,
  • käyttöikä on vähintään 30 vuotta,
  • elektrostoykost 1500 V.

  Valitessaan letku kysyä tuotesertifikaattiin, älä osta Kiinassa valmistettuja putkia, letkuja koska vaikka lisenssin ovat ohuesta materiaalista, jotka kuluvat nopeasti, en puhu huijausta. Pituus letku suositellaan 1,5 metriä tai vähemmän, pidempien letkujen ostaa vain välttämättömissä.

  Letku kaasulieden lähettää kaasuputkissa putkesta itse laitteeseen ja kuuluu GOST 9356-75.

  Luokan Letkun on numeroitu - I.

  Tämä Matkailijalle siellä halkaisija ja pituus rajoituksia, ja joitakin ehtoja käyttöä letkujen erilaisissa ilmasto-olosuhteissa.

  Mitkä ovat tyyppisiä letkut voidaan asentaa:

  1. Aikaisemmin asennettu kaasuliesi suoraan metalliputken, joka tekee levyt täysin kiinteä.
  2. Letku, ns - Happi, joka voidaan myös käyttää maakaasun. Se on saatavilla rullina ja asenna se kaasuliesi täytyy ostaa erityisen sopiva ja pihdit.
  3. Kumi-kangas letku on laajalti käytetty jonkin aikaa, se puretaan kerran puristus- varusteet ja on tietty pituus. Tunnusomaista on, että tuotannon kumi asennetussa kudoksessa, mikä lisää lujuutta letku.
  4. Kumi vahvistettu letku on olennaisesti sama letku, sekä kumi-kangas, vain käytetyn langan vahvistamiseen.
  5. Nykymaailmassa, sitä käytetään laajalti palkeet metalli-letku, joka on myös asennettava, ja sitä suositellaan asiantuntijoiden kaasulaitteet. Se on valmistettu metallista tai polymeeristä. Tällaiseen letkun sitouduttava yli 25 vuotta.

  Mistään kaasulaitteet, paitsi kaasulieden käytetään yksinomaan varustetut letkut merkitty, jonka mukaan niiden määränpää kaasun. Käytetään kytkemään kaasuliesi putket kylmää tai kuumaa vettä, vaikka korkealaatuista on ehdottomasti kielletty ja vaarallinen!

  Kaasuletkut on useita kerroksia kumia ja kestävä johto lisäksi on panssaroitu pinnoite kovasta muovista tai metallista, on merkitty keltaisella.

  Halkaisija poikkileikkauksen on oleellisesti vakio, kierreliitokset, jotka yhdistävät pohjan tuumaa, jossa eri kokoonpanoissa (ulkoinen tai sisäinen kierre korvakkeiden).

  Mutta Henkilökohtaisesti suosittelisin kuitenkin käyttää ruostumatonta terästä Saumattomilla holkki niitä kutsutaan palkeet letkut

  Nämä letkut kestää hyvin pitkään, yli kymmenen vuoden ajan, kun taas kumi- ja erittäin kachstvennye silikonosoderzhaschie letkut täytyy vaihtaa Oud 10 vuotta, koska kaasun hajua näyttää roezina yksinkertaisesti hiljaa kastettu kaasu, mutta palkeet tällaisten ei tapahdu!

  Käytetään kaasulieden, kaasu musta letku, joka soveltuu erityisesti kaasun tai kaasua vahvistettuja letkuja. Myydään myymälässä poimia sinulle tarvittavat letku. Ostaa parempi pitkä letku, joten sinun ei tarvitse liittää letkut toisiinsa, koska kaasun yritys voi rangaista siitä. Muista, että letku on sallittua enintään 5 metriä. Joten, jos pituus ei riitä, paremmin tarjonta metalliputken, ja loput on kaasuletku.

  Kaasuletku levyyn - luotettavuus ja turvallisuus

  Kaasu letku levyt tarvitaan, kun on liitetty kaasuputkeen levy ongelmallinen tai mahdotonta. Lopussa viime vuosisadalla, voimassa olevien sääntöjen ja määräysten sitten, kaasuliesistä yhdistetty tärkeimmät kaasuputken vain avulla teräsputkia. Tämä yhteys levy tehdään kiinteästi asennettu. Oli mahdotonta liikkua. Tietenkin tämä yhteys oli oikeus suorittaa vain kaasua huoltohenkilökunnan.

  Noin kaksikymmentä vuotta sitten, massa alkoi ilmaantua markkina kodinkoneet ulkomaisen tuotannon, johon kuului kaasuliesistä ja kaikenlaisia ​​tarvikkeita.

  Letku liittää kaasuliesi oli monille meistä ihmetellä, että kun kaikki on arvostettu. Tällaisessa tekniikassa esiintynyt merkittäviä etuja verrattuna teräs kaasuputki.

  Asennus Kaasuliesien alkanut käsitellä paitsi kaasuyhtiöiden, mutta myös asiakaspalvelua ostoksia. Heti oli haittapuoli kiiltävät mitalit. Näennäinen ingenuousness asennus aiheuttanut lukuisia onnettomuuksia ja räjähdyksiä. Nykyisin asennus joustavan liner määräsi olennaiset vaatimukset.

  Verkkoliitäntä kaasukeittimiä valmistettu seuraavista letkut:

  1. Holkki, valmistettu kangas ja kumi.

  Se on pehmein kaasuletku, joka ei läpäise sähköä, mutta se on huonompi mekaaninen jäykkyys muunlaisia ​​hihat.

  2. kumiletkun kaasulieden erityiseen punottu metalli.

  Ulkonäöltään samanlainen kuin letku, jossa hihat, joita käytetään veden varusteet. Kuitenkin, sisempi osa ei ole valmistettu kumista, ja erityistä polymeeriä. Metalli punos letkut kudottu langasta keltainen. Punotun letkut vesi kudottu punainen ja sininen säiettä.

  3. Palkeet metalli-letku.

  Palkeet - koska tällaiset taipuisat on aallotettu tuppi (palkeet), vahvistaa tuotteen. Se on vahvin ja luotettavin edellä tyyppejä, mutta myös kallein. Kaasuletku tämäntyyppiselle laatan suosittelee äskettäin tullut voimaan GOST. Sitä kutsutaan "Liitännät kaasupolttimille ja laitteita." Hän oma numero - R52209-2004. Vain tämä holkki, mukaan suuri sääntelyasiakirjaan, kaikkein kestää paineen kaasun linja, samoin kuin kaikki mahdolliset mekaanisia vaurioita.

  Mutta tämä ei tarkoita, että kaasuletku levy, jossa on kumia, että huomenna katoaa hyllyille. Olemme tottuneet vieraille suurimmaksi osaksi ovat vain neuvoa-antavia, eivät sitovia. Toisin kuin monet "spetsialistov9raquo,, kaasu henkilöstöön vastaamaan suosituksiin.

  Aikoina, jolloin kosketus levy oloni heikoksi vastuuvapauden sähköä. On mahdollista useista syistä:

  1. Joskus selkäranka, joka suojaa putkea korroosiolta se palvelee pieni negatiivinen sähköinen potentiaali. Poistamaan tätä ilmiötä, sinun täytyy soittaa master kaasu, joka muuttaa viallisen tiivisteen risteyksessä kaupungin valtatie intrahouse putkeen.

  2. Jos tiiviste on kunnossa, niin asia on sähköliesi, joita hän nyt täynnä. Tarkemmin sanottuna, sen eristäminen.

  Olet päättänyt ostaa kaasuletku levyyn? Pituuden, ja tämä on erittäin tärkeää, ei saa olla yli 1,5 metriä. Vaikka teollisuus tuottaa letkun pituutta ja jopa viisi metriä.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin