Leposohvalla puutarha

Solariumit kuulusteluihin - obustroy paratiisi tänään!

Epäilemättä paras muoto rentoutuminen - luonnossa! Ei ihme japanilaiset ovat älykkäitä ja esteettinen rakkautta rentoutua luonnonsuojelualueilla ja puistoalueet.

Istuminen penkit pitkään, he katsovat käynnissä pilvet, lentävät hyönteiset noin, huojuvat puut. Se on hyvin rentouttava ja rauhoittava hermoja.

Maassamme ihmisiä alkoi mieluummin rentoutua omassa puutarhassa tontteja vuosittain. Taukojen aikana välillä viljely hedelmiä ja vihanneksia, voit olla ihana levätä, istuu mukavasti kansituoli ja nauttia ääniin ja kahinaa vihreä lehdet. Siksi tähän mennessä erittäin suuri kysyntä eri puutarhakalusteet, aurinkotuoleja ja erityisesti pitämään.

Solariumit kuulusteltavaksi - olennainen lisävarusteen mökki

Solariumit auttaa sinua tekemään vierailustasi ikimuistoisen ja erittäin mukava. Herää kysymys: mistä ostaa niitä? Missä tahansa supermarket rakentamisessa monenlaisia ​​aurinkotuoleja, voit valita sopivimman vaihtoehto sinulle. Eri lajeja vie fancy. Voit ostaa kaikkein epätavallinen suunnittelu lomakkeen, värejä ja materiaaleja, jotka ovat huomattavan sovi ympäristöön ja auttaa rentoutua ja olla sopusoinnussa luonnon kanssa.

Joka sunlounger mieluummin?

Pohjimmiltaan lepotuoleja puutarha valmistettu metallirunko, joka johtuu sen kestävyys, antaa luottamusta ja luotettavuutta kaikille, ja erityisen hyvin ruokittu ihmisiä. Siksi alumiiniseokset käytetään useammin. Kehyksen periaatteessa tekstilenom liiman ominaisuuksia tai polyesteristä, jotka ovat resistenttejä saastuminen ja suuri paino.

Aurinkotuolit on tehty puusta, muovista, rottinki, viiniköynnökset ja openwork metalli. Kunkin eri suorituskykyä toimintaan, toimivuus ja tietenkin hinta. Kuitenkin päähenkilö on tietenkin oltava mukavuutta, käytännöllisyyttä ja ulkonäkö.

Helpompi käyttää voidaan muuttaa vuodetta, joka loppuun mennessä loma voidaan helposti poistaa tai siirtää toiseen paikkaan.

1

Siten pidämme kunkin erikseen.

1. Metalli kiesit - käytännöllisin kaikessa. Usein kokonaan alumiinista tai ortopediset istuimella. Iskunvaimennus on tavallisesti erilaisia ​​kankaita eri värisävyjä, jotka sopivat jopa kaikkein vaativimmillekin ostajille.

2. Puinen - tarpeeksi houkuttelevia näyttää. Puurunko, kiitos erityiskohtelua ulkomaisten, tulee vastustuskykyinen sään muutoksiin. Se on myös biologisesti suojattu homeen ja homeen, ympäristöystävällinen ja esteettisesti kaunis. Tällainen lepotuoleja täysin sovi sivustosi ja näyttää luonnollisemmalta luonnossa.

3. Wicker kiesit erottaa mukavuutta ja houkuttelevan näköisiä. Kuitenkin se vie enemmän tilaa johtuen siitä, että sillä ei ole taitto toiminnon ansiosta sen tyylikäs punottu rakenne.

4. Muovi - yleisin, halpa, vaatimaton ja helppo näkymä aurinkotuoleja. Helppo pestä. Tällaisten oleskelutilojen kestää vähintään viisi vuotta.

Monet meistä antaa kannattavansa toisentyyppistä aurinkotuolissa keinutuoli, joiden ansiosta loma tulee rauhallinen ja rauhoittava.

Aurinkotuoleja Kiinteä tuki on sisäänrakennettu vibroukachivaniya. Niiden etuna - luotettavan kiinnityksen. Haitta - joskus huonosti suojattuja elektroniikka ja jatkuva korvaaminen paristot.

Aurinkotuolit viputukeen, joka aikaansaa keinutuoli prosessi. Kuitenkin tämä malli on vaarallista, koska sen epävakaus. Poistamaan mahdollisia ongelmia, varmista, että sinulla on tulppa.

On parasta ostaa pari aurinkotuoleja kiistojen välttämiseksi siitä, kuka ottaa mukava paikka rentoutumiseen. Pikkulapsille, ihanteellinen vaihtoehto on ostaa lasten malli. Jotta ei häiritä täydellinen ulkonäkö sivuston, on suositeltavaa ottaa samanlaista ulkoisten huonekaluja. Aurinkotuolit ovat saatavilla rautakauppaa tai teeman, koska se on nykyään varsin suosittuja tuotteita.

Miten valita aurinkotuolit todistamaan

Rakasti monet omistajat puutarhat solariumit todistamaan - ei ole mitään, mutta kevyt taitettava pyörätuoli leveä pitkä paikkaa ja hyvä selkänoja. On rakenteita ja paikallaan, mutta ne ovat enemmän kolmiulotteinen, vähemmän kätevä säännöllisesti käytettynä, niitä on vaikea liikkua.

Mutta miten valita hyvä esikaupunki solariumit? Ensimmäinen vaihe on määrittää suunnittelun malli. Jotkut istuimet voi vain istua toinen voi pysyä makuulla tai makuuasentoon. Kun valitset mallin paremmin keskittymään omia tunteitaan. Voit myös saada malleja niskatukineen tai käsinojat, toiminto vibroukachivaniya tai vain vapaata tukea "kacheli9raquo; - kaikki riippuu asiakkaan tarpeita ja toiveita.

Hankkiminen solariumit todistamaan, se olisi erittäin vakava lähestymistavan valinta materiaalia, josta ne on valmistettu. Jos aiot etsiä tällaisia ​​tuolit altaalla tai rannalla - se on parempi pysyä malleissa muovia. Tämä materiaali on hyvin kestävä, ei pelkää vettä, helppohoitoinen hänelle.

Jos aiot asentaa lepotuoli puutarhassa - valmistajat kadun kalusteet ja sitten mennä kohti asiakkaita, joka tarjoaa sekä yksittäiset Rakentaminen ja chalet telttoja. Asennettavaksi puutarhassa fit malli, jossa on metallirunko ja kangasta. Ne on helppo taittaa ja on valmistettu korkean laadun ja vesi-kestävistä materiaaleista. Tyypillisesti, suunnittelu tuolin on suunniteltu aikuisen painoa. Parempi, jos runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai anodisoitua alumiinia.

Koristella alue ja rentoutua raitista ilmaa puutarhassa on aurinkotuoleja puutarha puusta. Tällaiset mallit sopivat täydellisesti yleiseen maiseman suunnittelu näyttää hyvältä ulkoverannalla tai huvimajassa. Varsinkin tyylikäs ja tyylikkään ilmeen paju sohva. Ne on valmistettu rottinki, joka on tunnettu luotettavuudestaan, kestävyys lämpötilan ja kosteuden. Jos valitset puurakentaminen, kiinnittää huomiota siihen, että materiaali on aina käsitelty erityisellä vettä hylkivä koostumus. On parempi, jos solariumit runko on valmistettu puusta, ja istuin - tekstiilien kierrätys. Lepotuolissa puupinta tulee olla varma, että roskat, esimerkiksi erikseen tätä patja.

Niille perheille, jotka on lapsi, moderni valmistajat tarjoavat lapsille aurinkotuoleja kuulusteltavaksi. Tällaisista malleista on useita mielenkiintoisia mahdollisuuksia. He voivat suorittaa toiminnon kehto voidaan varustaa paneelit ja kehittää musiikillisia elementtejä: kirjonta ja bulk sovelluksia. Ja kaikki tämä, jotta vauva oli mielenkiintoista viettää vapaa-aikaa, kun taas aikuiset aurinkoa rannalla tai puutarhassa.

Joka tapauksessa valitsevat solariumit todistamaan, tulisi kiinnittää erityistä huomiota rakentamisen turvallisuutta. Varmista, että malli on varustettu tulppa, joka aktivoituu oikeaan aikaan, jotta kiinteään paikkaan.

Master kiesit lounge antaa omiin käsiinsä: ohjeet ja piirustukset

Rankan työpäivän erittäin hyvällä paikalla lähellä lammen rannalla meren tai puutarhassa rentoutua ja nauttia luonnon ääniä ja rentoutua.

Ja jotkut puutarhakalusteet on sopivin mukava levätä ja mietiskely luonnon? Tämä lepotuoli.

Ennen kaikkea, kätevä ja helppo puutarha tuoli on mahtava ulkoelementti, joka alleviivaustyylin tästä osasta. Tässä artikkelissa tarkastelemme joitakin yksinkertaisia ​​valmistaa lepotuoleja mökkiä, joista voit valita joka haluat tehdä käsillään.

Puhallettavat altaat, luultavasti suosituin tapa viilentyä kesämökin. Miten asentaa puhallettava uima maassa oppivat tästä artikkelista.

Mitä sinun tarvitsee tietää pioni puutarhan: istutus ja hoito, kerto kasvi. Miten valita monenlaisia ​​lupaavia lajikkeita meidän leveyttä?

Solariumit ovat tyyppiä istuinten, mutta alhainen ja vakaa. Ne voivat olla puoli makuuasennossa, mikä lepää selkärangan ja kaikki lihasryhmät.

Toinen etu - puutarha tuoli voidaan lisätä tarpeen mukaan säätämällä kulmaa selkänoja istuma- ja makuuasennossa.

Ne ovat hyvin tarkkailla luontoa, ja niitä on helppo ja kätevä, joten ne ovat usein omassa puutarhassa tai mökillä. Tämä lepotuoli kesällä korvaamaan maassa, ja talvella pitämään jossa - että huoneessa, kuten kaapissa tai irtoa.

Valmistuksessa tällaisia ​​aineita käytetään, kuten:

Kuvassa puinen ranta tuoli huviloille, tehty omin käsin

Piirustus tuolit - rocking

Erittäin hyvä on rocking lepotuoli puusta, joka voidaan koota käsin. Tämä tuoli - hyvä vaihtoehto, koska se voi puolen mahdollisuus rentoutua kaikki lihakset takaisin ja keinu (kulma selkänojan 200).

Keinutuoli täytyy olla suurta voimaa, ja joka tapauksessa ei voi irrota keinu tämä on tarpeen sementti tuoli avulla risteykset ja kulmat.

Jotta voitaisiin lisätä vakautta takajalat on parasta jättää suoria, ei pyöristää niitä. Tämä puutarha tuoli melko pieni amplitudi värähtelyn ja vahvistaa sitä on tarpeen tehdä vähemmän kuin kaarevuussäde ja laajemman juoksijat.

Toinen mahdollista lisätä kiesit keinutuoli heiluri (tämä kiinnitä paino 2 kg) voidaan lisäksi luoda irrotettava taulukko. Silti tällainen puutarha tuoli ei kokonaan aurinkotuolissa koska on mahdotonta muuttaa kulmaa selkänojan puolen tilassa.

Toisaalta, kuvitella kuinka mahtavaa se näyttää keinutuoli puutarhassa ja miten kätevä se lukea kirjaa, valaistus hänen putki, juoda teetä ja nauttia luonnon ympäristönsä tuoli talvella tulee tehokkaasti palo - jälleen kuvitella kuvan ja ymmärrät että tällainen solariumit vain satu.

Auttaa tekemään laatu ranta tuoli hänen kätensä nämä piirrokset mitat:

Piirroksessa, luova lepotuoli, joka on helppo tehdä käsin ja joka on varmasti tullut ihana koristelu omassa puutarhassa.

Luova kiesit suojaus kesähelteellä

Suunnittelussa tämä valon puutarhan tuolin koostuu pehmeät linjat ja käyrät, niin täysin rentoutua jokainen lihas elimistössä. Mutta mikä tärkeintä, mitä kaunis on tämä lepotuoli - katon kautta luo varjon, joka kattaa auringon helteen.

On lisäpalveluja kuten ohuen luonnon kankaita ja mukava patja, se myös yhdistää edut keinutuoli.

Luova istuin piirustuksessa

On paljon aurinkotuoleja, jotka voidaan tehdä: tyyppi rannalla oleskelutiloja tai mukavat istuimet. Harkita muutamia yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja.

Miten rakentaa yksinkertainen ranta tuoli antaa omiin käsiinsä:

Harkita yksi kätevä vaihtoehtoja - istuin kankaan runko, joka voidaan siirtää paikasta toiseen ja taittaa lähes tasainen tila.

Jotta solarium sinun täytyy valmistautua nämä tiedot:

 • Huonekalut pultit ja mutterit D8 mm;
 • seche6niya pyöreä teline (pituus - 65 cm, kaksi 50 cm, kaksi 60 cm);
 • Telineet suorakulmainen (pituus - 65 cm 25h60 mm);
 • puhkaisunkestävä kangas 200 x 50 cm;
 • pyöreä neula tiedosto, ja hioa hienolla hiekkapaperilla;
 • PVA liima;
 • Reikiä saa parhaiten kallioon, jossa massiivipuuta: tammi, pyökki, koivu.

Leikata säleet haluttuun pituuteen ja huolellisesti jauhaa.

Tee telineeseen halutunmittainen ja huolellisesti jauhaa pinta hiekkapaperilla.

Etäisyydellä 70 ja 40 cm: n päässä suunnittelu kulma pora kahdeksan millimetrin reiät, ja sitten jauhaa niitä käyttäen pyöreä neula tiedostoja. Jotta voi muuttaa asentoa takaisin, etäisyydellä 7-10 cm, tee 3-4 lovea kehykseen B.

Sitten, lähtevät molemmat päät säleet poraa reiät, joiden halkaisija on 2 cm järjestämiseksi istuin. Sitten ottaa pyöreä kisko (päät voitele PVA), ja asettaa reikiin.

Sen jälkeen, kun runko on välttämätöntä ommella ja raivata paikka. väliä pituus riippuu taitto-ominaisuudet. Jotta ymmärtäisimme, mikä on tarpeen silpun - tarve lisätä lepotuoli ja näin mittaa kankaan, ja älä unohda varmistaa, että kangas oli hieman tiukka.

Sitten pala kangasta, joka on käsitelty reuna, naulataan pyöreä kiskot, jotka sijaitsevat B ja A yksityiskohta

Poikkipalkki kääri leikattu reuna ja kiinnitä pienillä nastoilla paksu päätä. Variantti, kun segmentti on kiinnitetty tankoon eräänlaisen "silmukoita".

Tämä puutarha tuoli on erittäin hyvä, koska sitä voidaan käyttää sijasta sängyssä - jotka voidaan vielä rentouttavaa iltapäivällä?

Kuinka tehdä puinen kiesit lounge kädet - videoinstruktazh.

Alkuperäisversio - puheenjohtaja Kentucky, joka on rakennettu kokonaan baareja. Jos on tarvetta - tuoli milloin tahansa ja voidaan taittaa oikeaan paikkaan säilytykseen.

Jotta tuoli tarvitset tätä materiaalia:

 1. Sinkitty langan halkaisija oli 4 mm ja 16 sinkittyä kiinnittimet kiinnittävät langan.
 2. Vasara ja pihdit.
 3. Hiekkapaperilla hieno viljaa.
 4. On myös tarpeen ottaa baareja 50h33 mm, jotka on saatu sahaamalla hallituksen kolmeen yhtä suureen osaan hallituksen 50x100 mm. Jos kaikki baarit on taitettu yhteen, sen pitäisi pystyä 13 metriä.

Kun palkit ovat valmiita kokoonpanoon - on tarpeen käsitellä niitä voimaa (ja suojaa ultraviolettisäteilyltä, kosteuden, sään) ja tehdä niistä kauniita.

Koot ja lukumäärä

Tästä puusta menee tahra hoitoa, jota kutsutaan tahra. Hoitoon aurinkotuoleja tarvitse ostaa ulkoinen tahra, joista paras perustuu öljyt ja vahat). Muun muassa voit käyttää parketti öljyä, joka soveltuu erinomaisesti kaikille puutuotteita.

Levitä suojapinnoitusta baareissa voi joko siveltimellä tai ruiskulla (paras vaihtoehto).

Halkaisija reikien pitäisi tehdä on puoli-kaksi millimetriä suurempi kuin paksuus käytetty lanka.

Kierteinen lanka baareissa

Valmistamisen jälkeen vaadittu määrä baareja on välttämätöntä, että reuna on huolellisesti käsitelty hiekkapaperilla hienorakeinen. Alamme kerätä rakennetta.

Voidaan käyttää myös galvanoitua tangot (reunat on kiinnitetty kautta kahdeksan muttereita ja aluslevyjä) sen sijaan, että suluissa ja sinkitty lanka.

Asennuksen jälkeen varovasti nosta istuinta.

Chaise - tämä on paras huonekalut ulkoiluun tai maassa, se antaa puutarha erityistä tyyliä ja ilmapiirin mukavuutta.

Tässä artikkelissa me katsoimme useita malleja ja piirustukset aurinkotuoleja, joista mikä tahansa voi tehdä käsin, selvittäneet monia vivahteita yhdistää rakenteeseen.

Vietä aikaa kerätäkseen kaunis puutarha lepotuoli lähellä kotiinsa, ja sinun tulee olla hyvin pitkään nauttia hedelmistä hänen työnsä ja luovuutta.

1