Leikkurit kaivertajalle

Kaivertajan suuttimet - lajikkeet, tarkoitus, sovellusominaisuudet

Kaivertajan toiminnallisuus on hyvin samanlainen kuin tavallinen porakone tai hiomakone, mutta sen pääasiallinen tarkoitus on käsitellä osia, jotka ovat pienikokoisia. Tällaisten laitteiden ja erikoistyökalujen käyttäminen kaivertajaan on mahdollista suorittaa tehokkaasti erilaisia ​​teknisiä toimintoja, kuten porausta, jyrsintää, hiontaa, kaiverrusta jne.

Teräksinen teräsputki leikkuupyörällä

Myös kaivertajan kanssa käsiteltävien materiaalien luettelo on melko laaja. Se on pehmeää ja joustavaa jalostettaessa puuta, kovaa terästä, hauras lasi tai keramiikka, erilaiset muovit ja jopa luut. Luonnollisesti eri työkaluja käytetään erilaisten materiaalien käsittelyyn kaivertajan avulla, joka poikkeaa suunnittelusta ja tuotannosta.

Mitkä ovat työkalut kaivertajaan?

Käytettävät työkalut tai työkalut, joita käytetään toimimaan kaivertajan kanssa, on esitelty nykyaikaisilla markkinoilla runsaasti. Niiden suunnittelu sisältää kaksi pääosaa:

 • Varsi, jolla työkalu on kiinnitetty käytetyn laitteen patruunaan;
 • Työskentelyosa, joka suorittaa perustoiminnot, vuorovaikutuksessa käsiteltävän materiaalin kanssa.

Näiden suuttimien työosa on tarkoitettu metallipintojen käsittelyyn

Valinta työskennellä suuttimia Kaivertajan vaikuttavat seuraavat tekijät: ominaisuuksien käsiteltävän materiaalin ja luettelo teknisistä tehtävistä, jotka on suoritettava. Ne talon päälliköiden ja asiantuntijoita, jotka työskentelevät kaiverrus kasvi säännöllisesti, yrittää heti ostaa joukko suuttimia kaivertajan, joka sisältää työkalut eri kokoa ja määränpää. Riippuen tarpeet ja taloudelliset mahdollisuudet tietyn kaiverrus mestariksi voi olla vaatimattomampi paketti, joka sisältää useita kymmeniä tarvittavia työkaluja tai ammattimaisista, joka edustaa suutin suorittaa erilaisia ​​töitä metallia, puuta ja muita materiaaleja.

Kaivertajan työkalujen valinnassa on pidettävä mielessä, että yksittäisissä malleissa voidaan asentaa kiinnityskorvakkeita, jotka liittävät vain tietyn tuotemerkin. Tällaisten laitteiden käyttämiseksi sarjassa, jossa on kaikentyyppinen suutin, sinun on hankittava kaivertajan yleiskiristys, jota myydään myös täydellisinä sarjoina.

Timanttiharjat kaiverrustyölle

Suosituimmat työtyyppiset työtyypit, joita käytetään kaiverrusasennusten valmistamiseen, ovat timanttipuristimet kaivertajalle. Tällaisen työkalun perusta on tehty työkaluterästä, ja timanttijauhetta käytetään vain työstään. Timanttijauheen mekaaniset ominaisuudet mahdollistavat suuttimen menestyksekkäästi tällaisten kiinteiden materiaalien käsittelyyn teräs-, keramiikka-, lasi-, keinotekoiset ja luonnonkivet.

1

Kalliilla hammasharjatuilla on pitkä käyttöikä

Timanttihampaita (tai leikkureita) käytetään pääasiassa muotoiltujen reikien hienosäätöön. Yleensä kaivertajan timanttitarvikkeita myydään sarjoissa 10-20 eri muotoisia ja kokoja. Kun työskentelet niiden kanssa, sinun on noudatettava tiukasti niiden toimintaa koskevia sääntöjä, jotta ne eivät vahingoita timanttiruiskua. Vakioversioissa timanttityyppisten kaiverrusbittien varren halkaisija on 3 mm.

Työkalut hioma-aineista

Poraa tai kaivertajaa koskevaan budjettivarantoon on suutin, jonka työosa on valmistettu kumista ja hankaavasta materiaalista. Niiden läpimitta on 2,3 mm, ja niitä käytetään pääasiassa metallin työstämiseen, ruostumatonta terästä mukaan lukien. Hiomatyökaluja myydään yleensä 6 kpl: n sarjoissa ja niissä on eri kokoonpano työosasta.

Hiomatyökalut (alumiinioksidi) teräs- ja ei-rautametallien jalostukseen

Jotkut valmistajat (erityisesti yritys "Fit") tuottavat erilaisia ​​värejä sisältäviä hankaavia kaiverrusuuttimia, joiden avulla käyttäjä voi helposti määrittää instrumentin luokan. Niinpä metallityöhön suunnitellut punaiset värimetalliset leikkurit on valmistettu alumiinioksidista, kun taas piikarbidista valmistettuja vihreitä käytetään kiven, lasin ja keraamisten tuotteiden jalostamiseen. Erilaisten teknisten toimintojen suorittamisen helpottamiseksi timanttileikkurit on valmistettu erilaisella työosalla, mutta niiden varsien halkaisija on aina sama.

Kiillotusaineiden avulla kaivertajaan käytetään sellaisia ​​toimenpiteitä kuin reikä, pinnan hionta jne. Nämä suuttimet soveltuvat parhaiten kotikäyttöön, ammattilaisille niiden kyvyt eivät riitä.

Suuttimet voivat olla irrotettavia työkappaleita, jotka on kiinnitetty vastaaviin varsiin

Työvälineet hiomiseen ja kiillotukseen

Kuten edellä mainittiin, kaiverruskone voidaan menestyksekkäästi käyttää erilaisten materiaalien hienojen hionnasta ja kiillotuksesta. Työkäsisuutena tällaisten teknisten toimenpiteiden suorittamiseksi käytetään huovasta valmistettua leikkuria. Koska huovalla ei ole erinomaisia ​​hiomaominaisuuksia, tätä työkalua käytetään vain yhdessä erityisten kiillotusaineiden kanssa.

Kiillotuslevyt voidaan suunnitella karkeiksi tai viimeistelyiksi sekä pintojen hienosäätöön

Tietyyppisten kiillotusaineiden valinta, jotka eroavat toisistaan ​​ominaisuuksiltaan ja kemialliselta koostumukseltaan, riippuvat ensisijaisesti materiaalin ominaisuuksista, joita käsitellään niiden avulla. Joten kovien metallipintojen hiominen tapahtuu parafiinin ja kiillotusainepohjaisten tahnojen avulla. Puun ja lasin työstämiseen käytetään erityisiä kiillotusaineita eri fraktioiden timanttijauheen pohjalta. Niiden avulla voit poistaa tehokkaasti naarmuja puun ja lasin pinnalta, mutta myös tuoda tuotteen ihanteellisesti sileäksi tilaksi. Asiantuntijat suosittelevat suosimaan niitä, joissa timanttijauheen koko on jaossa 3/2 ja 5/3.

Tarvikkeet kuten huopa hiontavarsi puu-, metalli-, lasi- ja muita materiaaleja, on menestyksellisesti käytetty paitsi yhdessä erikoistunut kaiverrus asennus: ne voidaan varustaa hammaslääkärin poraa ja yksinkertainen kädessä pidettävät laitteet.

Vaihdettavat hiomatarvikkeet

Liitettävät työkalut ammatillisiin kaivertajiin

Erillinen työvälineiden luokka, joka varustaa kaivertajat, ovat ammattilaisjoukkojen työkaluja. Asiantuntijaryhmät, joille on tehty kaiverrusasennuksessa tehtävä työ, ovat pääsääntöisesti päässeet käyttämään kaikenlaisia ​​eri suuttimia, jotka eroavat toisistaan ​​valmistusmateriaalin, työosaston ja materiaalin muodon välillä. Jos puhumme tällaisen joukon tyypillisimmistä koostumuksista, se sisältää välttämättä seuraavat:

 • Leikkurit kaivertaja eri muotoja, kokoja ja malleja;
 • Pora, joka kääntää kaiverrusyksikön tehokkaaksi poraksi;
 • timantti-, hankaus- ja huovanleikkurit;
 • joiden avulla käsitellyt pinnat puhdistetaan korroosioista ja muista epäpuhtauksista;
 • Leikkaavat kaivertajan levyjä, jotka ovat riittävän vaikeita ostaa kappaleelta.

Ammattilaisille jokainen suutin on tarkoitettu tiettyyn toimintaan

Ammattimaisen ammattilaisen käytettävyys kaivertajan avulla hänen ammattitoiminnassaan, niin mahtava valikoima työkaluja on hyvin yksinkertainen. Usein suorittaa kvalitatiivisen ja tarkan tutkimuksen pienimmistä yksityiskohdista jalostetun tuotteen pinnalla ei salli vain jyrsintä, kaiverruslevyä ja muita samankokoisia työkaluja. Siksi jopa yhden tuotteen käsittelyn aikana työkaluja on usein muutettava valitsemalla suuttimet, jotka soveltuvat tietyn teknisen toiminnan suorittamiseen.

Lisäksi läsnäolo asiantuntija joukon työkaluja, joissa on poranteriä ja jyrsintälevyjä varten kaivertaja ja leikkuri moniin muihin, on osoitus ammattitaidosta ja ehdottaa, että ennen kuin mies kokemus, sujuvasti työssään. Wizards jatkuvasti työtä kaiverrus laitteille, valitse kallis työkalu asettaa Professional Series myös siitä syystä, että ostaa palan yksittäisten välineiden, sarjaa (erityisesti jyrsitälevyä Kaivertajan) on vaikeaa.

Erikoispidikkeet mahdollistavat nopean muutoksen tarvittavien liitetiedostojen tekemiseen

Nykyään kotimarkkinoilla varustetut kaivertajat ja työkiinnitykset eivät aiheuta ongelmia. Samanaikaisesti vapaan myynnin tarjoamien laitteiden ja välineiden valikoima mahdollistaa niiden valinnan heidän tarpeisiinsa ja taloudellisille mahdollisuuksilleen.

Ammattimaiset suuttimet

Ne, mestarit, jotka harjoittavat kaiverrus puuta, metallia ja muita materiaaleja ammattitaidolla ja jo käytössään asianmukaiset laitteet, kannattaa kiinnittää huomiota työ- suuttimen myydään tavaramerkeillä "Dremel" ja "Dexter." Kalleus tällaisten laitteiden kaivertaja on perusteltua sen poikkeuksellisen luotettavuuden ja kestävyyden. Toinen tärkeä etu, joka eroavat leikkuri, leikkuupyörä, pora, sekä muita tietoja työkalu merkkejä, on korkea tarkkuus työstö.

Laadukkaita kulutustarvikkeita hankkivat sekä ammattilaiset että kotimestarit, jotka kunnioittavat veneilyä

Kun olet päättänyt työskentelysuuttimista "Dremel" tai "Dexter", pidä mielessä, että yksi tällainen työkalu voi olla niin paljon aikaa kuin 10 keinua kiinalaista tuotantoa. Hyväksi tunnettujen valmistajien melko kalliiden, mutta korkealaatuisten tuotteiden ostamisen puolesta on se, että näiden yritysten valikoimasta löytyy eri tarkoituksia ja kokoa. Joten se voi olla erilaiset poranterät tai kaivertajat, erilaiset halkaisijat, levytyökalut ja muutkin leikkurit, jotka on suunniteltu puun, metallin, keramiikan ja lasin työstämiseen.

Halpa, mutta laatu arvoinen suutin tarjoaa kotimainen valmistaja - yritys "Bison". Edulliseen hintaan, voit ostaa sarjaa suuttimia, jotka sisältävät enintään 180 työkalut suosituimpien, malleja, kokoja ja muotoja. Nämä sarjat ovat metallin poraukseen, sahanterät harjoituksista tai kaivertaja, jyrsintä päätä, leikkurit ja timantin hiominen tyyppi, ja paljon muuta.

Kaikki liitteet sisältyvät joukon brändi "Zubr", pantiin muoviseen laukkua, jonka mukavuutta sekä varastoinnin ja kuljettaa työmaalle.

Bittiä kiinalaisten valmistajien

Noin suuttimet Kiinan tuotannon olemassa jaettuina lausuntoa. Toisaalta, niiden laatu ja luotettavuus on suuri kysymys, toisaalta - ne maksavat paljon vähemmän kuin omaan tuotekehitykseen perustuvien laitteiden. Kiinalainen jyrsintä kiinnike kaivertajan, leikkaus levy tai porakone kestää pitkään, mutta myös heittää niitä, koska niiden hinta, ole pahoillani. Jos kuitenkin, kaivertajan työ ammattilainen, vaikka halpa kiinalainen tehdas ei estä häntä tekemään laadukasta työtä (vaikka minulla olisi sellainen väline sen täytyy useammin).

Kiinalainen päät harjoituksista tai kaivertaja voi neuvoa noviisi Kaivertaja jotka voivat käyttää niitä saada heidän ensimmäinen kokemus tässä liiketoiminnassa.

Edulliset hinnat kiinalaisen suuttimien avulla hankkimaan suurien tietomäärien "oikeudenkäynti" alkaa kaivertajat

Kotitekoinen suutin kaiverrusjärjestelmien ja harjoitukset

Yksinkertaisia ​​kaiverrus työskentely kodin työpaja, terän levy, kynsien leikkurit ja kiillotusvälineet voidaan tehdä omin käsin. V voidaan käyttää yksinkertaisena leikkuri tai kaivertajan varustaa poran pyälletty pyörä tavanomaisesta pistokkeen tai korkki, jotka leikkaavat työntekijöiden hampaita. Työskentely suutin hiontaan ja kiillotussienet myös tehdä varsin yksinkertainen: voit puukela varustettu akselilla, puolella pinta on liimattu hiekkapaperilla.

Monet kotitekoinen suutin kaiverrusta yksikön (jos niitä käytetään suorittamaan työ ei ole liian vaikeaa) ilmaista itseään hyvin, kustannukset niiden tuotanto on vähäistä.

 • Suuttimet pora: erilaisia ​​laitteita ja erityisesti niiden käyttö
 • Rotary laikat (terät) Puun kaivertaja: tyypit, tarkoitus, piirteet
 • On joustava akseli kaivertajan, porat ja ruuvitaltat
 • Murskaus koneet - laji, tarkoitus, piirteet
 • Bor Metalli: tyypit ja ominaisuudet hakemuksen
 • Bittiä pora metallin leikkaus: tyypit, erityisesti käyttö

Minun täytyy timantti päällystetty kartio kolikon halkaisija ja 20 mm: n paksuus 1-2 mm varren halkaisija on 4 mm: n

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Askel askeleelta video tutorials käytännön Q &

Kysy asiantuntijalta kirjallisuus

Kirjat metalworking dokumentaatio

Passit työstökoneet GOST

Luettelo suosittuja vieras

seinämän paksuus: mm

seinämän paksuus: mm

Levyn paksuus: mm

Kokonaispinta-ala: m 2

Kokonaispinta-ala: m 2

seinämän paksuus: mm

seinämän paksuus: mm

seinämän paksuus: mm

Käyttö materiaalia käytetään täyden aktiivinen linkki lähde.

Miten valita ja käyttää puuta kaivertaja. Manuaalinen kaiverrus ja laser sähkötyökalu

Jos päätät tehdä kaiverrusta oman ilo, tulet lopulta muuttaa mitään keskinkertainen asia taideteos. Prosessin helppoa, sillä sinun tarvitsee vain leikata ympäri kuvion itse erikoistyökalulla tai käyttää 3d puuta kaivertaja.

Voit tehdä melkein minkä tahansa kuvan, tarvitsee vain pitkäjänteisyyttä ja aikaa.

Käsityökaluja kaiverrus puuhun

Tänään kerromme kuinka valita oikea työkalu työhön sekä siitä prosessista.

Miten valita kaivertaja manuaaliseen

Valitessaan kaivertajan on kiinnitettävä huomiota:

 1. Teho - mitä korkeampi se on, sitä helpompaa on käsitellä kiinteitä aineita kaivertaja.
 2. holkki koko - se on tärkeää, että valikoima tarvikkeita. Sen toimintaperiaate on sama kuin reitittimet, ja yleisin halkaisija - 3,2 mm. Lisäksi on holkki halkaisijat 2,4, 1,6 ja 0,8 mm.

Vihje: Yritä mieluummin välineiden joukon Tankoistukkasarja voidakseen käyttää erilaisia ​​suuttimia.

 1. Kierrosten lukumäärä laitteen ja kyky hallita - erittäin tärkeä tekijä valittaessa kaivertaja. Tämä johtuu siitä, että on suutin, joka kielletään käyttö suurella nopeudella, tai päinvastoin, soveltaa niitä optimaalisesti suurella nopeudella pääakselin laite.

Leikkurit puun kaiverrukseen suorittaa kihara säiettä

Vihje: suosittelemme suosia kaivertajat korkea vaihtuvuus, sekä kykyä sopeutua niitä, koska ne voivat käyttää erilaisia ​​suuttimia, joten alue niiden mahdollisuuksia kasvaa merkittävästi.

 1. Vaihtoehdot - parasta ostaa mallin mahdollisimman paljon, samalla hinta on korkeampi. Esimerkiksi jos mukana olisi joustava akseli, se voi tuottaa kaiverrus huomattavasti työskentelyä. Voit ripustaa Kaivertajan itse koukkuun, ja koko prosessi suoritetaan vain joustavalla akselin.

Jyrsimiä puun Kaivertaja asetetun

 1. Suuttimet - kuin ne vaihtelivat paremmin, kiitos heille voit suorittaa mitä erilaisimpia kaiverrus työn ja mille tahansa materiaalille. Jos vaikka jotkut et tarvitse tällä kertaa, niin sinun ei tarvitse ylihintaa.

Bittiä puun kaivertaja anna työskentele raskaaksi

 1. Pakkaukset - tämä tekijä on myös tärkeää. Erittäin hyvin, koska ja kaivertaja, ja tarvikkeet siihen ovat kätevässä kantolaukussa.
 2. Paino - suosittelemme ostamaan helppokäyttöinen työkalu, kuten pitkillä korjaustyöt vaikea pitää varsin epämiellyttävä.

Kaiverrus sähkötyökalujen

käsittely opetusta, seuraavasti:

 1. Pick haluttu suutin, jotta saat juuri malli, joka tuli raskaaksi. Esimerkiksi, sylinterimäinen, ja ontto pyöreä käytetään tasainen. Myös erityinen suuttimet, joita yleensä käytetään harvinaisia ​​teoksia.

Vihje: käyttö tarvikkeet pisaroina mahdollistaa tarkimmin toteuttaa suunnitelmaansa, muuttamalla kallistuskulmaa.

 1. Ottamaan puupinta kuvan omiin käsiinsä, tai siirtää sen paperille. Kun puun työstöön tutkimus pienten osien riippuu vain työkalu leveys ja kädet.

Vinkki: ei halua maalata pinnalle, käytä ohut kalvo polyesteristä, jolle luonnos, ja kiinnitä se sitten hänelle.

 1. Aloita kaiverrus. Käynnistyksen jälkeen väline, huolellisesti laske kaivertajan pintaan. Älä kiirehdi, kaikki liikkeet pitäisi olla hidas ja tasainen. Kuvan saamiseksi muodossa 3d n täytyy tehdä liian syvälle leikkauksia. On parempi ensin käydä läpi luku hieman ja toisen kierroksen, jos jotain ei ole miellyttävää.

Kierre Rotary purseet puun kaivertaja 3mm

 1. Viimeisessä vaiheessa pinta voidaan peittää maalilla, niin kuvio voi tulla selvemmin. Samalla ympäröivän taustan toiseen väriä, korostamalla se. Kiitos läpikuultavalla maalilla tai lakalla, voit myös suojata materiaalia kulumiselta.

Mikä on laserkaiverrus puun

Joten on polttaminen pois puupinta laserilla. Tässä tapauksessa on mahdollista saada korkealaatuinen kuva, jota ei voida saavuttaa klassisen tavalla. Esimerkiksi laitteen avulla voit näyttää pienimmätkin yksityiskohdat kuvan.

Mini laser kaiverrus puuhun

Tänään laserkaiverrus käytetään luoda:

Toisin kuin klassisen polttava pinnalla, laseria ei kosketuksessa sen kanssa. Siksi onnistuu luomaan kuvio ohutta tai helposti muotoutuvat elementit.

Vihje: pinta esineiden, joihin sovelletaan hankausta, on tarpeen lakka jälkeen lasertyöstön.

Lopullinen tulos käsittely puun laserilla vaikuttaa kallion ja sen esikäsittelyä. Vaikka vaikka pahin parametrit, saat tarkimmat kuva pysyviä helpotusta kuvia, jotka antavat tuotteelle mallikas ulkonäkö.

Puunleikkaamista kaivertaja perustettu koneilla

 1. Älä kiirehdi aloittaa oppimisprosessia raskasta grafiikkaa.
 2. Toteutettava väline kädessä ja tuntea sen, yrittää tehdä avulla muutaman rivin.
 3. Valitse mukavin asento - tämä on erittäin tärkeä tekijä.
 4. Kun mukava kaivertajan, kokeile yksinkertainen kirjoitus, kun ajoi pinnalla puun.
 5. Tärkeintä - älä kiirehdi, kukaan ajaa sinua tekemään se kaikki kerralla yhdellä istumalla.
 6. Varmista, että kätesi ei väsy, tai sen jälkeen kun vain sotkea työtä.

Kuvassa - työkalu kaiverrus puun joustava akseli

Työskentely sähköinen kaivertajan manuaalinen tyyppi voi muistuttaa sinua työskennellä cautery, sinun on myös huolellisesti jäljittää ääriviivat ennalta muodostetun kuvio. Kun valitset työkalun, huomaa suosituksemme kuvaasi osoittautui mahdollisimman realistinen (katso myös artikkeli "Sävyjen pora puun, ja niiden tyypit. Hionta ja kiillotus. Milling. Leikkaus").

Monimutkaisempia osia on parempi käyttää koneita CNC tai laserilla. Videoita tässä artikkelissa antaa mahdollisuuden löytää lisätietoja edellä aiheeseen.

Suuttimet kaivertajalle. Kirurginen Kit DIY

Sopeuttaa pieninä tuotteita käytetään usein mikropora, jota kutsutaan kaivertaja. Kun Kaivertajan voidaan suorittaa samat toiminnot kuin tavanomaisella pora, sekä hionta ja jyrsintä eri materiaaleista. Kuinka usein ja kysynnän työkalun määräytyy määrän ja laadun saatavilla suuttimien siihen. Osa heistä tulee täydellinen perustyökalu, mutta enemmän on hankittava erikseen. Tänään me oppia suutin Kaivertajan kaikki tämä on mahdollista.

Suuttimet kaivertaja valita riippuen puusta tai metallista on tarkoitus käsitellä niiden avulla. Esimerkiksi puun tarvitaan:

 1. Kiillotus pisteet - hiekkapaperin tai huopa.
 2. Suuttimet pallomainen muoto, joka on suunniteltu uritus.
 3. Suuttimet sileä muoto, lopullisen hionta puupinnan.
 4. Jyrsintälevyjä (voidaan myös käyttää leikkaamiseen muovi).
 5. Porat puu (yleensä pieni halkaisija, 3,2 mm).
 6. Mills (suorittamiseen tarvittavat työt ammatillisen tason).

Bittiä Kaivertimen, suunniteltu toimimaan metalli, ovat samanlaisia ​​kuin edellä on kuvattu. Pääasiallinen ero on vain materiaaliin työpintojen. Esimerkiksi tarvittavan metallin hionta suuttimet hankausta paremmin kestävistä materiaaleista - korundia tai kumiin. Sama koskee leikkaus levyjä, vain tässä tapauksessa käytetään materiaalina lisää voimaa työkaluterästä (joskus - timanttipäällysteinen työpinta). On kuitenkin olemassa tiettyjä tyyppejä:

 1. Timantti leikkuri, jonka säädöt ovat reikiä ja onkaloita monimutkaisia ​​asetuksia.
 2. Suuttimet karkeaan hiontaa. Ne on varustettu lovilla, ja voi, lisäksi metallin käsittely enemmän ja lastulevy.
 3. Suuttimiin suunniteltu vastaanottamiseksi urien. Tyypillisesti alennus sarjassa, jossa eri leveydet niiden käyttöiän osa.
 4. Bitit muodossa harjat, joita käytetään poistamaan oksidihilseen pinnasta terästuotteiden.
 5. Carbide suutin, jonka kautta on mahdollista saada riittävän syvä ontelo karkaistua terästä työkappaleita.

Arvo määritetään suuttimet niiden monipuolisuus (monet valmistajat tarjoavat vastaavia tuotteita sarjaa) sekä valmistajan. Tässä yhteydessä on huomattava, että pääsääntöisesti yritys, joka tuottaa kaivertajat, täydentää niiden liitteet, jotka sopivat heidän tuotteita, eikä ole välttämätöntä - että kilpaileva tuote.

Ensinnäkin, on syytä korostaa, että koska sen pienitehoisia, mikropora pysty tuottamaan suuren mittakaavan operaatioita metallista tai puusta. Siksi työkalun koon, missä se vapautetaan, ei eroa suuret mittasuhteet.

Ratkaiseva tekijä on halkaisija istuinosan. Esimerkiksi, halkaisija nokkapidike riippuu halkaisija porat (kuten suuttimet Kaivertajan), joita voidaan soveltaa. Tässä tärkeä osa puristus- profiili. valmistajat usein periaatteen toteuttamiseksi puristus- kohdassa, jossa yksinkertaistaa valmistusta ja viimeistely patruunan mikropora, mutta työ suuttimen heikkenee, erityisesti jos käsittely kestää kauan. Tässä tapauksessa on hakkaaminen pora, ja kierrosten lukumäärä kaivertajan on suuri, ja rikkoutumista suuttimen seurasi hyvin nopeasti.

Toinen tekijä on toiminnallisuus työkalun mitat. Esimerkiksi hiomalla eri kaupallisesti saatavilla suuttimen 7,8 mm (puu) ja jopa 3,2 mm - metallin toimintaa. Halkaisija leikkaus levyt voivat olla jopa 19 ... 20 mm, mutta tämä vastaa työtä pehmeitä materiaaleja (muovi, alumiini, puu), ja kun työskennellään teräs pisara moottorin nopeuden mikropora johtaa sen epäonnistumiseen.

On tärkeää kiinnittää huomiota materiaalin instrumentin. Erityisesti, suuttimen kaivertajan, jotka on valmistettu kovametallista, joka perustuu volframikarbidi (VK8, VK15 ja ulkomaisten kanssa) pystyvät työskentelemään lämpökäsitelty metalli. Ne voivat myös aiheuttaa lasia, kiveä, mineraali keramiikkaa.

Viimeistely kiillotuksesta - emäksisen alueen, jossa suutin käytetään tehokasta kerrostumista kaivertajalle teollisuuden timantteja. Koska niiden hinta on hyvin korkea, niin markkinat he ovat pienissä sarjaa (enintään 10 ... 20 kokoja). Timantti leikkureita tulee käyttää vain niiden käyttötarkoituksen mukaisesti tai sputterointikerroksen nopeasti vaurioitua välittömästi johtaa lisääntyneeseen kulumiseen.

Monipuolisin luokka kuluttavaa ja kaivertajat suuttimet. Niiden valinta suoritetaan yleensä väri jalusta. Jos se on punainen, suutin on suunniteltu toimimaan metallien, ja sitä käytetään materiaalina hyvin kestäviä alumiinioksidihiukkasia dioksidi. Suuttimet kaivertaja vihreitä tehokas kaiverrus työtä hauraita materiaaleja - lasia, kiveä, marmoria, jne ... Sarjat tällaiseen työhön olla enintään 10 suuttimet kokoja.

Suosituksia valintaa ja käyttösäännöt

Olemme jo maininneet mahdollisesta yhteensopimattomuudesta suutin halkaisijat Kaivertajan halkaisijaa teränpitimeen. Lisäksi meidän on erotettava toisistaan ​​kokenut ammattilainen ja kotitalouksien sarjat. Ensimmäisessä tuottavat yleensä saksalaisen Dremel, korkea laatu ja hinta (asiantuntijat huomauttavat, että laatu suuttimien, joka on varustettu mikropora korkeampi kuin saman yrityksen, mutta myydään erikseen). Kotimaan suutin kaivertajan tavaramerkillä "Bison" pikku huonolaatuisempi saksaksi, mutta eroavat merkittävästi halvemmalla. Vertailun - pakkauskustannukset Dremel 350 ... 400 ruplaa. kappaleelta, ja joukko yli 150 koot "Zubr" - vain 1800 ... 2000 ruplaa.

Meidän pitäisi mainita myös vinkkejä kaivertaja Kiinassa. hinta houkuttelevuutta tässä tapauksessa on täysin kompensoi huonosta laadusta metallisuuttimet. Tämä voi olla hyväksyttävää vain siinä tapauksessa, kun työkalu on harvoin käytetty, tai pyrkii oppia toimimaan tietyntyyppisiä suuttimet.

Perussäännöt toimintaa ja valinta suuttimia kaivertajan huolta ennen kaikkea väline keskipitkällä ja budjetti hinnoiteltu ja ovat seuraavat:

 • Tietyn suuttimen halkaisijan tulisi asettaa suorittamaan mukaisesti niiden myöhemmästä käytöstä;
 • Kaiverrus voidaan täysin käyttää ja suuttimet valmistettu Kiinassa, erityisen hyvä ne Timanttikärkityökalut pallomainen pään muotoon;
 • Suuttimet tehty omin käsin - erinomainen vaihtoehto kokenut talon mestarit. Koska materiaali viilun voidaan käyttää (se on erinomainen sen vastus kumi), sekä huopa, Emery, jne .. Erityisesti, käyttämällä koti-tehty laadullinen kartio kiillotustahna johtaa lopulta laatu ei ole huonompi kuin kanssa teolliseen käyttöön suutin. Kiillotus boshe soveltuu Timanttipastaryhmä soraa 3/2 tai 5/3.;
 • Joka tapauksessa, kun käytetään syötit tulisi käyttää hengityssuojainta, tai aikana muodostunut pöly kokonaan kuuluvat keuhkoihin.
Jätä kommentti käyttäen Vkontakte

haku

Uusimmat kommentit

 • proinstrumentinfo.ru äänitystyökalun Kraftool. Keltavihreä laatua
 • Vladimir äänitystyökalun Kraftool. Keltavihreä laatua
 • Sasha kirjoittaa moottorisahaa Miten valita hinnan ja laadun?

Kaikki oikeudet pidätetään © 2018 Proinstrument. Kaikki mitä tarvitsee tietää rakennus työkalut

Arviosi on vastaanotettu ja lähetetty ylläpitäjälle.

1