Leikkokukiksi ulos paperille malleja

väri malleja leikkaamiseen

Kokoelma kukkakuviot merkittävästi uusiutua. Ja nyt se ei ole vain paperin värin kuvioita, mutta kuviot ja värit leikkaamiseen. Täältä löydät monenlaisia ​​kukkia.

Tässä kimppu ruusuja, tulppaanit, narsissit, unikkoa, voikukka ja muita yhtä kauniita kukkia.

emme myöskään unohda monimutkainen kukka koristeet. Niitä voidaan käyttää koristeluun seinien, ovien, tai sapluuna maalaus lasille.

Tallenna malli haluat tietokoneen, tulostaa ja käyttää harkintansa mukaan.

Onnea työssänne!

  • Kuviot värejä teille, ystäville kauniissa, olemme koottu parhaita meidän ...
  • Mallit Jos tarvitset kyyhkyset kyyhkysiä malleja veistämällä, se on erittäin mukava, ...
  • Kuvioita leikkaamiseen. Sydän pieni kokoelma malleja leikkaus kaikenlaisia ​​paperin sydämet ja sydämiä. ...
  • Template sydän Voimme tarjota sinulle erittäin kaunis sydän malleja, jotka ovat hyödyllisiä ...
  • Lumihiutale käsillään Chenille erinomainen materiaali luovaa työtä. He voivat tehdä sen hauskaa ...
  • Kukat muna tarjottimia tehdä tällainen upea kaunis kimppu, sinun pitäisi tutkia ...

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

1

sivusto-osioita

  • Christmas gnome huopaa (42 näkymät)
  • Kuten maali pasta (26 näkemykset)

asiakirjat

TOP 5 tässä kuussa

Alert selaimessa

Voit vapaasti käyttää materiaaleja "TriDevitsy" verkkosivuillaan, sovelletaan pakollisia sijoittamista käänteinen kello TriDevici.com.

Pitää suosikki makeisia aina mukanasi, tyttö on yksinkertaisesti välttämätöntä pussi tuntui.

Miten leikkokukkia paperista kädet?

Miten leikata kauniita kukkia tehty paperista lapsesi?

Yksinkertaisin olisi leikkaa ääriviivat valmiin kukkakuvio.

Toinen monimutkaisuus olisi leikattu samalla valmiin suoritusmuodon kukka, mutta käyttämällä paperi veitsi varovasti erottaa tarvittavat sisäiset kuvion osan.

Myös varsin mielenkiintoinen on kukka leikkurit ennalta taivuta paperia. Se on kukka leikkurit on samanlainen tekniikka leikkaaminen lumihiutaleet.

Lisäksi runsas kukka voidaan saada leikkaamalla oikeaan laskostumiseen yksinkertainen kaistale paperia.

Volumetrinen kukka saadaan jos kierre leikata ja kierrä sitä.

Lisäksi volumetrinen kukka voidaan saada kääntyvät saman kaistale paperia. Vasta nyt, sinun on ensin leikata määrä terälehtiä. Riippuen terälaite voi tulla eri värejä.

On olemassa erilaisia ​​tapoja, miten leikkokukkia paperista. Voit leikata kukan, jokainen tehty paperista tai tehdä terälehtiä ja liimaa kaiken yhteen.

Leikata pois paperi kukkia voi olla yhdessä lapsen kanssa. Tämä on jännittävä ja luovuutta parantaa taitoja on hyötyä. Katsomassa kuinka vanha lapsi, käsityön paperi kukkia voi olla enemmän tai vähemmän monimutkaisia.

Leikkokukka voidaan käyttää sovelluksia, luoda kortteja lahjapakkauksia ja muut.

Leikkokukkia joutua malleja, stensiilit. Vuodesta tarvittavat materiaalit värillinen rakentamisen paperi, liimaa, sakset.

Jotta paperi kukkaislasten aihioiden. Ensimmäinen paperi leikataan tyhjä terälehtiä, ja kiinnittämällä sitten yhdessä työkappaleen rehevää kukinto.

Aihiot kiinnitetään yhteen liimalla, niittejä voi napata. Keskellä kukka valmis koristella painiketta.

Leikkaa paperi kukka ruusut. Tällaisten tarpeiden tyydyttämisen ruusukuviolla. Templating värilliselle paperille, leikata kierre. Sitten kerääntyä "buton9quot;. Alkuunsa ei "raskrutilsya9quot;, korjata käyttäen liima-ainetta.

Kaikki vaiheet näkyvät valokuvan mestarikurssi:

Kukin paperi ruusut voi koristella sisällä helmi. Ruusut voidaan koristella paketti lahja.

Tässä ovat malleja paperi nousi:

Teemme kaunis kukka tehty paperista.

Ensin tehdä tyhjäksi kukka. Kukin tyhjä saada svorachavaya potenssiin paperin useita kertoja ja katkaisemalla reunalla, pyöristäminen muodossa terälehtiä. Laajenna paperia ja saada tyhjäksi. Tehdä kukka, pitää yhdessä muutaman aihioita avulla niittejä.

Paperi tehdä suuria suuret kukat koristella loma lastensa kanssa. Tee niitä ole vaikea käsillään.

Yksinkertaisia ​​sovelluksia leikkokukkien voidaan käyttää veneen loma lahja äidilleni, isoäitini.

On olemassa useita tapoja leikkokukkia paperista. Tässä ovat kaikkein proosto joka voidaan käyttää co-creation lapsen kanssa, ja tällaiset värit, voit koristella loma.

1 tapa - tehdä kukka ja leikkaa se

voit piirtää kukka paperin (tai käytä ennalta laaditun mallin), kukka voidaan värjätä lapsen ja leikata. Jos käytät tätä väriä paperia, värejä voi maalata. Leikkaa pieni piireissä keltainen - Midway kukkia ja lehtiä vihreä kirja.

Tapa 2 - kukka tehty paperista pohjalta "snezhinki9quot;

Tässä menetelmässä on parempi käyttää värillisen paperin välittömästi ja helpompi käyttää ohuita levyjä. Ensin lisäämme pala sama kuin leikattaessa lumihiutaleet. Leikkaus on tarpeen, jotta voidaan tuottaa terälehtiä. Tässä muutamia hyviä esimerkkejä, joita voit käyttää, tai voit keksiä omia.

Tee kukkia paperista lapsen kanssa on hyvin yksinkertainen, vain terävät sakset pyöristyneet ja kaikki paperille. Jotta olisi meidän kukka lehdet olivat samat, on taitettu puoliksi ja sitten pätkä. Tai on toinen vaihtoehto, käyttää valmiita malleja tai tehdä leima tai jäljen paperille ja leikataan pois. Nämä kukat ovat täydellinen koristamaan postikortteja.

Jos haluat tehdä kukkaistutukset, kiinnitä kukka stbelek mahdollistavat päässä vartaat, hammastikkuja, lanka. Kukanvarsi kiinnitetään kuumaa aseella tai muovailuvaha.

Olen vahvasti neuvoo tutustuttaa lapsi mielenkiintoinen tekniikka kirigami. Hänen ansiostaan ​​voit saada kolmiulotteisia lukuja, voit ihastella ja niitä voidaan käyttää pohjana tuleville kortteja. Olisin itse oli hyvin tyytyväinen, että saamme tällaisen kortin 8. maaliskuuta. Ja tarvitsemme jotain aivan mitä tahansa: paperi, sakset, kuvio tai oma mielikuvitus. Mallipohjan voi olla:

Yhtenäinen viiva - tämä on mitä sinun täytyy leikata saksilla, katkoviiva - taivuttaa levyn ulkopuolelle, pisteistä - taittuu sisäänpäin.

Tässä toinen hyvä idea:

Mutta miten laittaa paperille saada oikea kukka (tai yhden osan kukka):

Voit käyttää kaavaimen tai mallin maalata kaunis kukka. Leikkaus ei ole vaikeaa. Kaavain lapsi on helpompi leikata noin kuin piirtää mahdollisimman sileä ja kaunis kukka. Voit tehdä lapsesi applique, leikkaa pois kaikki osat kukka värilliselle paperille ja liimata kartongille. Jos lapsi ei ole kovin hyvin tiedä, miten leikata pieniin osiin (esim varret, heteet) tai jopa parempi lopettaa alhaisempi tuskailla heidän leikkaaminen.

Tässä muutamia malleja leikkokukiksi:

Voit leikata nauhat värilliselle paperille ja liimaa ne muodossa terälehtien, kuten tässä kuvassa.

Kukat tehty paperi - se ei voi olla paitsi erittäin kaunis, mutta myös kestävä, koska ne eivät haalistu. Leikkokukat paperi voi olla monella tavalla, haluan tarjota sinulle seuraavat vaihtoehdot:

-Ensin täytyy leikata meidän terälehtiä piirtämällä pahville mallin näin:

-Meidän liimaa terälehtiä ja määritellään mielenkiintoinen puolivälissä:

-Nyt tarvitaan varren, kuten tämä:

-Liimaa varren kukka näin:

-Lisää lehdet ja valmiina:

Paperileikkuukoneet kukka suorittaa periaatteeseen leikkaamalla lumihiutaleet. Neliön paperin taitettu lävistäjä ja saada kolmio. Kolmio on taitettu pitkin puolittaja. Ja uudelleen. Kyseinen aihio terälehtiä. Nurkka reuna pyöreäksi leikattu, se kääntyy kuin kukka ja kamomilla. Tai muutaman terävät kulmat. On käynyt kuten hrizantemki. Toinen työkappale tehdä pienempiä. Stick päälle. Keskellä ympyrän kiinni ydintä paperia.

Lastentarhassa lapset jakoivat pahvi malleja, lapset laittaa mallin värilliselle paperille, on hahmoteltu lyijykynällä ja leikataan.

Sellaisiin käsittelyihin kehittävät hienomotoriikka lapsilla.

Vanhemmat lapset voivat itse tehdä lehdet ja kukat, leikataan samalla mallilla monet terälehtiä ja kukkia ja liimaa ne tai liimaa kuva riippuen siitä, mitä tarvitset.

täällä näytteitä kauniita kukkia paperileikkuukoneet.

Voit yrittää tehdä lapsen kanssa neilikka paperia. Ottaa värilliselle paperille tahansa väri, joka luulet sopii kukka neilikka. Leikkaa irti siitä kolmen ympyrän. Tämä on meidän terälehtiä.

Piireissä lisätä enintään kahdesti kaksi.

Saatu kolme-lohko liima keskenään.

Tällainen yo voi koristella tahansa lahjakortti 23. helmikuuta tai voitonpäivä.

Kuviot värejä stensiilit ja seinä sovelluksia

Kukkia kuten kaikki. Kuviot kukkia ovat jo pitkään koristanut seinät, kankaat, tytöt mekot. Eniten rakasti ja arvostettu väri pidetään kukkasia, orvokit. Nykyään se on helppo koristella kotinsa tai vaatteisiin, mallien ja monisteita kukkia. Sivuillamme stensiilit "Flowers" piirtämiseen ja leikkaus sovelluksia voi ladata ilmaiseksi.

Ensinnäkin ne voidaan levittää kuvioita seinillä koristella tiloihin. Voit tehdä tämän, malleja ja sabloneja ladataan sivuston, tulostaa kuvan levitetään seinään ja maalata. Se on parasta käyttää Daisy kaavaimen tai sapluuna ruusut: ne näyttävät hyvältä tummaa taustaa vasten. Mallit ja sabloneja "Flowers" auttaa sisustaa tilaa tytöt, olohuone, vaikka maali kuisti.

Stencil "Flower" on erittäin hyödyllinen, jos haluat "elvyttää" yhden värin vaatteita. Voit tehdä tämän, stensiilit ja malleja soveltamiseksi värien ja leikkaus pitää ladata, tulostaa ja soveltaa kangasta. Tuloksena oleva kuva maalattu yli erikoismaali. Toinen vaihtoehto - malleja ja sabloneja väriä käytetään kankaalle ja leikkaa kuvia sovelluksen. Sitten valmiin kukkia liimattu tai ommeltu mekko. Stensiilit "Flowers" voidaan simuloida pitsikuvio: erittäin vaikuttava katsoa sapluuna "Roses" sapluuna "Daisies."

Stencil "Flower" on hyvä käyttää piirtämiseen tapetit, ikkunat. Stensiilit "Flowers" levitetään tavallinen tapetti, kuva on maalattu. Joten voit "elvyttää" yksitoikkoinen halpa tapetti, käyttämällä kaavaimia ja kuvioita. Ikkunat vesiväreillä tai guassi luoda koko kuva. Kaavaimia syötetään ikkunaan, ja maalata saartamaan sisä-ääriviivan. Koska sapluuna auttaa luomaan todellista lasimaalauksia.

Ja tietenkin, stensiilit "kukat" ovat välttämättömiä piirustus lasten toimielimissä. Niiden avulla lapset voivat luoda hauska ja valoisa kuvia. Erityisesti lapset pitävät stensiilit päivänkakkaroita ja ruusuja. Stencil kamomilla parempi laittaa kirkkaalla taustalla tyydyttyneen tummat värit (tummanvihreä, harmaa, sininen). Stencil ruusut näyttää paremmalta erottuvalla kirkas tausta (vihreä) tai vaaleita värejä. Roses - jalo väri, ja voi olla kaikenlaisia ​​värejä. Luoda kuvia, lapset eivät voi rajoittua määritellään väri ruusut ja käytön sabloneja "Flowers".

värit sablonit on erittäin hyödyllinen lapsille oppia. Stencil "Flower" on helppo käyttää osana kuvan. Voit tehdä tämän, lapset saavat erityisesti tehtäväkseen piirtää tyhjäksi ja käyttämällä stensiilit kukkia, lisätä tuloksena kuvan kaavamaisesta kuvioita.

Stencil "Flower" avulla lapsia kehittämään maku taiteen, oppia maalaamaan kukkia. Käyttämällä sapluuna, "kukka", lapset voivat piirtää juhlava syntymäpäivä kortti, 8. maaliskuuta. Stensiilit "Flowers" ovat kätevä piirustus ja anna lasten luoda kuvia, joilla on vähän tai ei lainkaan osallistumista opettaja.

Vaikuta siihen malliin negatiivinen kehittämisestä lasten luovuutta?

Nykyisin yhä useammat psykologit, opettajat sanovat, että klisee tappaa kyky ajatella. Tuskin Stensiilit "Flowers" estää lapsia tekemään. Käyttämällä stensiilit, lapset saavat johdatus aiheeseen lomakkeen, sen väri. Stencil "Flower" avulla lapset on koulutettava taiteen koostumuksen. Esimerkiksi käyttämällä sapluuna "Flower", se on helppo luoda kuvan tai sovelluksen kuva niitty, jossa kukat ovat harmonisesti järjestetty eri sävyjä. Iän, lapset eivät voi enää hakea sapluuna, mutta he voivat tehdä kukka ilman ulkopuolista apua, tietää miten tehdä se.

Täten malli "Flower" on erittäin hyödyllinen oppituntia lasten instituutiot, ja aikuiset kotona. Mikä tahansa malli "Flower" on helppo ladata sivustollemme. Nauti luovuus!

1