Leikkokukiksi monisteita erikokoisia

kuviot värejä

Sinulle, meidän ystäville kaunis, olemme koottu parhaita mielestämme kokoelma kukat malli. Käyttämällä mitä tahansa näistä malleja, voimme tehdä värejä huopaa, kangas, paperi tai kartonki.

Siirrä malli huovan tai kankaan, leikkokukat ja koristella itse.

ja yhä kukkia malleja haluttuun kokoon ja käyttämällä jättiläinen kukkia koristeluun, voit dramaattisesti muuttaa seinät tahansa huoneeseen. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on valmistella mallin tulostamista ja tulostaa sen.

Seuraava, leikkaa kaavain paperi vahingoittamatta paperin templaatin ympärille kiinnitetään seinään tai muuhun pintaan, varmistaa kaavain teipillä ja maalata maali haluttu sävy.

Maalata ei tunnoton paperiin, maalaus, ota sienellä tai telalla ja yrittää aika päästä eroon yli maalin. Jos aiot käyttää mallia luoda tarvikkeet kukat ovat pieniä, et edes tarvitse tulostin.

Yksinkertaisesti liittää paperin näytön piiri ja maalata pehmeällä lyijykynällä.

Myös nämä värit kuvioita voidaan käyttää stensiilit maalaamiseen lasi- tai maalilla.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

sivusto-osioita

  • Christmas gnome huopaa (42 näkymät)
  • Kuten maali pasta (25 näkymät)

asiakirjat

TOP 5 tässä kuussa

Alert selaimessa

Voit vapaasti käyttää materiaaleja "TriDevitsy" verkkosivuillaan, sovelletaan pakollisia sijoittamista käänteinen kello TriDevici.com.

Yllättää ystäväsi Halloween, tee pienoiskoossa kurpitsat täällä ovat ylellisiä kynttilä.

väri stensiilit

Tämä osio sisältää kaikenlaisia ​​värejä ja stensiilit malleja paperileikkuukoneet. Hyvin laajasti käytetty monisteita kukkien suunnittelussa kortit, lahjat, huonekalut, seinät, rajoja, kangasta ja lasimaalauksia. Mallit, monisteita kukkia koristella omin käsin on hyvä tapa päivittää suunnittelun asunnostaan ​​saatavalla tavalla ilman mitään kustannuksia. Erityisen mielenkiintoinen koristelu käyttäen sapluuna lastentarha, malleja ja kuvioita tulee olemaan hieno koristelu seinät, katto, huonekaluja ja muita kohteita. Saat väriä, voit lisätä perhoset, kasvit, eläimet, niin avulla sapluuna. Kaikki monisteita leikkokukiksi paperia, voit ladata ja tulostaa rajattomasti A4. Täältä löydät stensiilit kuin yksittäisiä värejä, ja koko kukka-asetelmat. Kukka koristeena levitetään stensiilit, erittäin kaunis ja tyylikäs, ne voidaan koristella melkein mitä tahansa!

© 2014-2017 Lastenopetus maasta ixtira TV

Kuviot värejä stensiilit ja seinä sovelluksia

Kukkia kuten kaikki. Kuviot kukkia ovat jo pitkään koristanut seinät, kankaat, tytöt mekot. Eniten rakasti ja arvostettu väri pidetään kukkasia, orvokit. Nykyään se on helppo koristella kotinsa tai vaatteisiin, mallien ja monisteita kukkia. Sivuillamme stensiilit "Flowers" piirtämiseen ja leikkaus sovelluksia voi ladata ilmaiseksi.

Ensinnäkin ne voidaan levittää kuvioita seinillä koristella tiloihin. Voit tehdä tämän, malleja ja sabloneja ladataan sivuston, tulostaa kuvan levitetään seinään ja maalata. Se on parasta käyttää Daisy kaavaimen tai sapluuna ruusut: ne näyttävät hyvältä tummaa taustaa vasten. Mallit ja sabloneja "Flowers" auttaa sisustaa tilaa tytöt, olohuone, vaikka maali kuisti.

Stencil "Flower" on erittäin hyödyllinen, jos haluat "elvyttää" yhden värin vaatteita. Voit tehdä tämän, stensiilit ja malleja soveltamiseksi värien ja leikkaus pitää ladata, tulostaa ja soveltaa kangasta. Tuloksena oleva kuva maalattu yli erikoismaali. Toinen vaihtoehto - malleja ja sabloneja väriä käytetään kankaalle ja leikkaa kuvia sovelluksen. Sitten valmiin kukkia liimattu tai ommeltu mekko. Stensiilit "Flowers" voidaan simuloida pitsikuvio: erittäin vaikuttava katsoa sapluuna "Roses" sapluuna "Daisies."

Stencil "Flower" on hyvä käyttää piirtämiseen tapetit, ikkunat. Stensiilit "Flowers" levitetään tavallinen tapetti, kuva on maalattu. Joten voit "elvyttää" yksitoikkoinen halpa tapetti, käyttämällä kaavaimia ja kuvioita. Ikkunat vesiväreillä tai guassi luoda koko kuva. Kaavaimia syötetään ikkunaan, ja maalata saartamaan sisä-ääriviivan. Koska sapluuna auttaa luomaan todellista lasimaalauksia.

Ja tietenkin, stensiilit "kukat" ovat välttämättömiä piirustus lasten toimielimissä. Niiden avulla lapset voivat luoda hauska ja valoisa kuvia. Erityisesti lapset pitävät stensiilit päivänkakkaroita ja ruusuja. Stencil kamomilla parempi laittaa kirkkaalla taustalla tyydyttyneen tummat värit (tummanvihreä, harmaa, sininen). Stencil ruusut näyttää paremmalta erottuvalla kirkas tausta (vihreä) tai vaaleita värejä. Roses - jalo väri, ja voi olla kaikenlaisia ​​värejä. Luoda kuvia, lapset eivät voi rajoittua määritellään väri ruusut ja käytön sabloneja "Flowers".

värit sablonit on erittäin hyödyllinen lapsille oppia. Stencil "Flower" on helppo käyttää osana kuvan. Voit tehdä tämän, lapset saavat erityisesti tehtäväkseen piirtää tyhjäksi ja käyttämällä stensiilit kukkia, lisätä tuloksena kuvan kaavamaisesta kuvioita.

Stencil "Flower" avulla lapsia kehittämään maku taiteen, oppia maalaamaan kukkia. Käyttämällä sapluuna, "kukka", lapset voivat piirtää juhlava syntymäpäivä kortti, 8. maaliskuuta. Stensiilit "Flowers" ovat kätevä piirustus ja anna lasten luoda kuvia, joilla on vähän tai ei lainkaan osallistumista opettaja.

Vaikuta siihen malliin negatiivinen kehittämisestä lasten luovuutta?

Nykyisin yhä useammat psykologit, opettajat sanovat, että klisee tappaa kyky ajatella. Tuskin Stensiilit "Flowers" estää lapsia tekemään. Käyttämällä stensiilit, lapset saavat johdatus aiheeseen lomakkeen, sen väri. Stencil "Flower" avulla lapset on koulutettava taiteen koostumuksen. Esimerkiksi käyttämällä sapluuna "Flower", se on helppo luoda kuvan tai sovelluksen kuva niitty, jossa kukat ovat harmonisesti järjestetty eri sävyjä. Iän, lapset eivät voi enää hakea sapluuna, mutta he voivat tehdä kukka ilman ulkopuolista apua, tietää miten tehdä se.

Täten malli "Flower" on erittäin hyödyllinen oppituntia lasten instituutiot, ja aikuiset kotona. Mikä tahansa malli "Flower" on helppo ladata sivustollemme. Nauti luovuus!