Leikattu vaahto kotona

Leikattu vaahto kotona? Lankasahaus vaahto. edessä vaahto

Vaahto - eristettä käytetään laajasti yksittäisten asuntojen. Hän myi maalauksia, niin usein tarvitaan katkaista halutun pituiseksi. Ne, jotka kohtaavat näillä aineilla tajuaa, että laatu on tehty tavanomaisten työkalujen on vaikeaa. Miten leikata vaahto kotona? Harkitsemaan.

Täydellinen nimi materiaalia - vaahtomuovia. Tämän tyyppinen eristys koskee vaahdotetaan (solun) kaasulla täytetty muovi massoja. Jos tarkastellaan tätä kamaa, voit nähdä paljon pieniä palloja kiinni toisissaan. Näin ollen, kun tavanomainen leikkaus suuri määrä pieniä roskia, ja leikkaus muuttuu karkea. Leikattu vaahto? Kysymys mielenkiintoista ja asiaan.

kaksi päävaihtoehtoa tiheydeltään voidaan tunnistaa:

 • pehmeä. Tällaisen kerroksen on huokoinen rakenne. Kun leikkaus, ne voimakkaasti murenevat, tauko.
 • vankka. Tämä materiaali on helppo käsitellä. Minimaalisesti murenee osat ovat tasa-arvoisempia.

On syytä huomata, että ensimmäinen vaihtoehto on halvempi kuin toinen.

Suurin osa tätä materiaalia käytetään lämmitintä. Ja sitä käytetään ulkoisten ja sisäisten teoksia. Vaahto monet suunnittelijat luovat mielenkiintoisia koostumuksia; sitä käytetään tuotannossa laattoihin, jalkalistat, reunalistat, listat ja muut asiat. Tämä soveltamisala liittyy useita merkittäviä etuja materiaali:

 • ympäristöystävällisyyttä;
 • kevyt;
 • alhainen hinta.

Kaikilla näillä aloilla liittyvät suoraan kysymykseen: "Leikattu vaahto?".

Voit ottaa tavallisen Office-työkalut. Ja suorita leikkaus. Tässä tapauksessa prosessi on mukana alusta, paljon roskia, reuna voi murentua. Tällainen suoritusmuoto on sopiva pieneen tilavuuteen ja leikkaus ohutlevyjen. Se olisi usein korvaamisesta terä. Hoitoon kangas seisoo kova, tasainen pinta. Jotta mahdollisimman sileät reunat, pitäisi merkitä materiaalia ja kiinnittyä lattakisko rivit ja paina kädessään. Veitsi on tarpeen suorittaa tarkasti, opas toimii painopiste instrumentin. Plus painamalla on mahdollista estää vahvan roskia. Tämä on yksi yleisimmistä vastauksia kysymykseen siitä, mitä leikata vaahto.

Tämän tyyppinen leikkaus työkalun avulla arkkia tahansa leveys, mutta suorituskyky on pieni. Roskat ja narisevia myös mukana koko prosessin. Reunat murenevat. Tämä menetelmä sopii pieni määrä leikkauksia. Työ on tehtävä pöydälle. Leikkaus osan siirtyminen tukirakenne siten, että se pystyy toimimaan rautasahalla.

Miten leikata vaahto kotona sähkötyökaluja?

Kun suuria määriä Käyttö Styrox on ajankohtainen asia. Mieti millaisia ​​laitteita voidaan käyttää:

 • pistosahat. Se näyttää olevan osa prosessia on automatisoitu, nopeus kasvaa. Mutta laatu leikkauksia on alhainen. Jälleen tulee olemaan narisevia pentue. On ymmärrettävä,: levy paksuus on suurempi kuin 80 mm, ovat todennäköisesti leikata tällainen väline.
 • bulgarialainen. Myös nopeuttaa leikkaus prosessi. Mutta samaan pentueen hajottaa kaikkiin suuntiin, mutta vielä on paljon melua toiminnasta työkalun. Jos kuitenkin valitaan Bulgaria-leikkaus, alue on parempi ostaa timantti, jonka vähimmäispaksuus, se auttaa nostamaan sahaustulosta.

Meidän pitäisi myös harkita työkalun, kuten juotin.

Usein suunnittelijat käyttävät styroksi luoda mitään sisustus. Leikattu vaahto samaan aikaan? Tällaisissa tapauksissa, muodon leikkaus vaahto hyvälaatuisia. Reunat olisi sujuvaa, eikä murene. Nämä ehdotukset perustuvat perinteisen juotin. Jotta saavutetaan maksimaalinen vaikutus, työkalun kärjen tai litteä suutin tehnyt vaadittua kokoa ja muotoa. Lämmitetty juotin voit tehdä laadukkaita tasainen leikkaus, joka tarvitaan koristeet. Toinen tärkeä seikka: työssä on käytännössä poissa matala pentue.

Tämä aine voidaan tuottaa useita lajikkeita:

 • painettuna;
 • bespressovanny suspensio;
 • suspensio bespressovanny itsestään sammuvia;
 • suulakepuristettua polystyreeniä.

Paksuus eristys julkisivun levyt on 70-150 mm. Olisi ymmärrettävä, että tällaiset teokset mukana on useita leikkauksia. Näin ollen, edellä mainitut menetelmät leikkaus vaahto ei ole kovin merkityksellinen.

Tällaiselle menetelmälle on tarkasteltava kuumennustyökalulla. Voit käyttää avotulen tai lämmönlähteiden. Veitsi itsessään tulee terävät. Sinun täytyy varastoida tasaisella radalla baari leikkaamiseen. On parasta tehdä työtä kadulla. Se ei salli kerätä hajuhaittoja, jotka vaikuttavat terveyteen. On merkintä leikkauslinjan, sovelletaan terälevyä, kuumennettiin veitsi on leikattu. Tämän menetelmän avulla voit tehdä sen nopeasti ja tehokkaasti.

Kuten aiemmin mainittiin, leikkaus on parempi tehdä vaikutuksen alaisena lämpötilan. Front vaahto ei ole poikkeus. Venäläinen mies aina ollut nimittäin joka auttoi keksimään laitteiden manuaaliseen leikkaamiseen. Tarvitset:

 • työpöydälle;
 • muuntaja, joka muuntaa 220V 12 tai 24;
 • Nihromijohto;
 • säädettävä vastus;
 • johtoja.

Lanka leikkaus vaahto on kiinnitetty pöydän toisella puolella rako on haluttu koko. Yhteyden lanka säätövastuksen, muuntaja. Kun lämmityslangalla helppo tehdä laatua leikkaus. Materiaali tulee syöttää ilman erityisiä paine, myös tärkeää, on lämpötila lämmityslangan. Liian korkea voi muodostaa kyhmyjä.

Tällainen väline työssään käytössä ja suunnittelijat. Wire voit tehdä useita kaarevia leikkauksia.

Miksi tämä laite on parempi ottaa muuntajan 12 tai 24. Huolimattomuudesta voi saada sähköiskun. Näillä parametreilla yksinkertaisesti polttaa, kun taas 220 tilanne voi päättyä epäonnistumiseen. Toinen tärkeä seikka: vaikutuksen alaisena lämpökäsittelyn polystyreenistä päästöjen haitallisten aineiden, niin täytyy käyttää henkilökohtaista hengityssuojainta - hengityssuojain. Vaahto oli laaja-alainen, koska sen ainutlaatuiset ominaisuudet. Kevyestä materiaalista ja jossa lämmöneristyskyky ominaisuudet tekevät siitä sopivan suuren mittakaavan eristys julkisivujen, lattiat, katot. Tällainen työ ei tarjoa merkittävää kuormitusta säätiö, ja se on erittäin tärkeä tekijä, jonka avulla voit säästää näin vahvistetaan. Sovellus suunnittelussa kehittämistä tämän materiaalin uudelleen riippuu helppous sai malleja, ympäristövaikutukset ja kykyä suorittaa jonkin sen tuotteista.

Joka alalla ole pieni merkitys leikkaa materiaalia. Miten se tehdään nopeasti ja tarkasti, määritetään elämää työn ja lopputulos. Mikä vaihtoehto valita leikata, päätti erikseen kussakin yksittäistapauksessa.

Miten leikata vaahto ei murene kotona?

Teet leikkaus vaahto helpompaa?

Moderni kerätä styroksi lämmöneristys suunnittelu, leikata koriste-elementtejä ja tuottaa suuren määrän muita asioita.

Sen soveltamisala on erittäin laaja. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, koska tämä materiaali on helppo työstää, nopeasti pinottu ja voidaan leikata käsin.

Kotitekoinen termorezak laajennettua polystyreeniä

Kuitenkin leikkaus vaahto käsillään Myös pitäisi pystyä. Loppujen lopuksi saada todella laadukas leikkaus, ja viimeinen pala, sinun on hyvä kokeilla. Huomaa, että vaahto ihmisen terveydelle ei ole vaarallista.

Joten, polystyreeniä, sekä mitä tahansa muuta materiaalia täytyy käsitellä ennen käyttöä. Aluksi se syötetään tavanomaisen levyille on tietty paksuus. Kuitenkaan ole aina levyjen muodossa niin voit käyttää niitä aina tarvittaessa.

levy on usein leikata paloiksi, luumu, luumu. Joskus se on tarpeen leikata pois levyn reunassa koristeena tai tehdä tietyssä kulmassa.

Vaihtoehdot ovat todella paljon. Mutta yksi kysymys on edelleen. Leikattu vaahto? Tuntuisi, miksi muuten keksiä joitakin uusia yksiköitä ostaa erityinen leikkuri vaahto, jos se ei ole jotain, joka on leikattu, voit rikkoa jopa omin käsin. Ja se kirjaimellisesti.

Tässä se on tarpeen soveltaa erityispiirteisiin polystyreenistä ja vahvistettu vaahto julkisivu. Kun itse, vaahto koostuu pienistä polystyreenihelmiä.

Ensimmäinen raaka-aine on - on polymeeri, joka on sekoitettu täyteaineita ja vaahtoamisen ilman kanssa. Tuloksena on melko taipuisana ja erittäin kevyt, joka voi helposti leikata tai murtaa kätensä.

Tässä on vain murtaa vaahtoa - tämä ei ole paras ratkaisu. murtumalinjaa koskaan saa tarkkaa. Styroksi pallot vääristää se, jolloin lopullinen muotoilu sovi tarkkaan työhön.

Kuitenkin toteamme, että rikkomalla tai leikkaamalla vaahto on erittäin helppoa. Eli leikkaus vaahto kotona on hyvin todellinen. Toinen kysymys on, miten se tarkasti ja häiritsemättä materiaalin. Täällä on kätevä leikkuri vaahtoa tai kotitekoisia laitteella.

Työkalu leikkaus vaahto voi olla erilaisia ​​tulkintoja. On suunnitteluun ja tyyppi leikattu riippuu siitä, miten vaahto leikkuri selviytyä tehtävistään.

Paisutettu polystyreeni muodostuu pieniä helmiä ja voivat murentua

Mekaaninen leikkuri käytetään voi viettää suhteellisen vähän työtä ahtaissa oloissa. Leikkuutyökalu mekaanisia iskuja polystyreenistä tölkin runkoon. Se on vain sahaustulosta, mitä tapahtuu lopulta, se ei voi olla niin, kuin haluaisimme.

Lämpöleikkurilla vaahdon se ammattikäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin. Sitä käyttävät rakentajat, suunnittelijat ja muut tällaiset ammattilaisia.

Lämpöleikkurilla nopeasti reikien tai leikkaa linjan tahansa vaahdotettu polystyreeni. Alkaen tavallista ja viimeistely pursotettu tiheään vaahtoon.

Lämpökone periaatteessa käyttää kuumaa filamentti tai lanka.

Tyypin mukaan laitteen kokoonpano leikkaamiseksi polystyreeni eristys sisäpuolella talo voidaan jakaa kahteen osaan:

Ensimmäisessä tapauksessa meillä on yksiköitä, jotka on luotu tehtaalla. Ne on erityisesti suunniteltu ja suunniteltu siten, että se antaa henkilölle maksimaalista suorituskykyä ja käyttömukavuus.

Tuotemerkin malleissa on erikoistunut veitset vaahto ja suurten termorezaki tai muiden ammatti-laitteet.

Esimerkiksi, sama laserleikkaus vaahto on mahdollista vain käyttämällä pienitehoisia lasereita tehdas, joita ohjataan tietokoneella. Ne ovat kalliita, tilaa vieviä ja melko monimutkainen, mutta seurauksena heidän kanssaan, saat lähes täydellinen leikkaus.

Mekaaninen leikkaus suoritetaan työkaluja, periaatteessa käyttää valtaa mekaanisen iskun tai kitkan.

Useimmiten tämä laitetta käytetään kotona. Kun et voi ostaa termorezak, ja ei haluta. Älkäämme unohtako, että laatu termorezak voi maksaa melko kalliita.

Eikä aina se kannattaa ostaa, varsinkin jos käytössä on vain pari kädet leikattu polystyreenilevyjä lämmöneristykseen.

Vaahto itse asiassa leikata jopa tavanomainen terä

Helpoin tapa leikata vaahto ottamaan tavallinen veitsi, varsinkin jos vaahto leikataan eristämiseen viemäriputket maahan. Ihanteellinen paperi veitsi terä keskikovuusasteen. Sitä voidaan käyttää ilman mitään ongelmia kasvuston levynpaksuus jopa 6-8 cm. Ja levy leikataan tehokkaasti, varsinkin jos sinulla on jo ainakin perustiedot kokemus.

Mutta myllyt ja pilkki, jos sitä voidaan soveltaa hyvin huolellisesti. On jo tarve ymmärtää, että vahva vääntö liian vakavasti vaikuttaa heikko rakenne polystyreenistä. Jos arvaa oikean vääntömomentin ja valikoima levyjä voit kädet pilata liesi.

Suositukset voidaan jakaa vain täällä. On suositeltavaa ostaa erikoislaitteet leikkaamiseen vaahtoa. Jos kuitenkin alle käsissä mitään, ei ole saatavilla, niin ainakin yrittää löytää ohuen levyn hiomakoneen tai Pistosahanterä. Ohuempi se on, sen parempi.

Kivisahojen yleensä olla varovainen. Tavanomaiset näki parempi vaahto ei sovelleta. Ellei et tarvitse tarkkuutta leikkaus. Mutta tässä tapauksessa se on helpompi vain rikkoa.

Jos ostamme erityinen näki, sitten on toinen keskustelu. Mutta joka tapauksessa meidän on oltava hyvin varovainen, koska sahan johtuen epätasaisesta vaivaa todennäköisemmin vahingoittaa materiaalia perusteellisesti.

Terminen leikkaus aina termorezak. Termorezak - erityinen yksikkö leikkaus polystyreeni, arvo on lähes yhtä paljon kuin liima vaahto.

Se koostuu vain muutamia osia. Tärkein osa - toimiva muuntaja, joka energisoi. Muuntajan voi olla akkuja, ja voidaan kytkeä suoraan sähköverkkoon. Tässä se on kaikki riippuu mallista.

Mini muuntaja lähtee kaksi kaarta tai liitetiedoston. Nämä kaaret ovat itse asiassa ohjauselementti asumiseen. Kumpaankin päähän kaaren sidottu erityinen lanka. Nichrome käytetään useimmiten. Lanka on venytetty päiden väliin kaaren siten, että muodostuu erittäin venytetty lanka.

Kun muuntajan se toimittaa sähköä kaaren, ja heillä on puolestaan ​​kuumentaa itse langan.

Hehkulangan ilman ongelmia leikkaa vaahtoa missään asennossa ja minkä kokoisia tahansa. Sen jälkeen, kun polymeeri on erittäin epävakaa, ja se reagoi hyvin huonosti kanssa korkeissa lämpötiloissa.

Erityinen seistä kotitekoinen termorezaka vaahdon

Termorezaka iso plussa on se, että se antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä huolellinen tarkkuutta. Tarkkuusleikkaus voidaan suorittaa vain laserit. Ja sitten, jos ei oteta inhimillinen tekijä.

Nichrome kuumennettiin vaikea lämpötilaan, leikattiin vaahto veitsi kuumaa öljyä. Lisäksi hän ei edes todella kosketti liesi, joka ei ole fyysinen paine on haettava. Miksi se kätevä? Koska kiinnitys fyysinen ponnistus on aina täynnä mahdollisuutta tehdä virheen.

Jos työ ei lämmitetty lanka, joka sulattaa vaahtomuovi sen sijaan leikata sitä, niin on mahdollisuus tehdä virhe on minimoitu.

Clever radio luultavasti jo ajatellut mitä termorezaka ulkoasu on hyvin yksinkertainen, mikä tarkoittaa, että se voidaan koota ja omin käsin. Todellakin, kerätä termorezak mahdollista ilman ongelmia.

Kotikäytössä tehtävä on valinta pienen muuntajan koko leikkaamiseksi lämpöeristys Rockwool ja vastaavat tuotteet sylinteri. No, tämä on oikeastaan ​​ole niin suuri ongelma. Muuntaja voi ottaa television tai muuntaa sen näytteestä.

Sitten sinun täytyy kerätä analogisten kaaren. Yksinkertaisin tällainen mekanismi - on kiinnitetty puinen baaritiski kaksi pitkää ruuvia. Puu ei salli heidän sähköä keskenään, joten vain opas Nichrome kireällä säiettä.

Vedä lanka ruuvin kannan. Sitten täytyy vain kytkeä muuntajan ruuvin, käynnistä sähkö- ja säädä jännite.

Edullisesti jännite ei pitkälle ja ymmärtää selvästi, että on olemassa korrelaatio paksuus nikromikerroksen hehkulamppuja ja käyttö- jännite ulostulo.

Jännite liian korkea tulikuuma kierre kuuma, ja tässä asennossa se vain palaa loppuun polystyreeniä, ei edes kosketa sitä. Tämän seurauksena sileä leikkaus et saa.

2.4 Esimerkki luoda kotitekoinen termorezaka polystyreenin ()

2018 Helppo liiketoimintaa. Varoitus! Tiedot julkaistaan ​​portaalissa on tarkoitettu vain yleiseksi ohjeeksi. Muista kuulla pätevän ammattilainen. Kaikki tekijänoikeudet kuuluvat omistajilleen

Leikattu vaahto, joka ei murene

Polystyreeni tai paisutettua polystyreeniä koskee yleinen materiaali, jota käytetään lämmöneristykseen ja akustiseen eristys rakentamiseen. Perustuen sen rakenteen muodostaman vaahtomuovista. Tämä selittää, miksi vaahtomuovinleikkauslaitteen usein murentua.

Materiaalia työstettäessä, sinun on päätettävä, mitä se tarvitsee leikata leikkauslinja saatiin sileä ja siruja mahdollisimman pieni.

vaahtomuovinleikkauslaitteen suoritetaan käyttäen mekaanista ja termistä muunnelmia työkaluja. Noviisi Masters, varsinkin kun pieniä määriä leikkaus, on suositeltavaa käyttää mekaanista työkalua.

mekaaninen leikkaus. Yksi yleisimmin saatavilla työkaluja ovat veitsi, saha, saha ja Bulgarian.

tavalliset veitsi. Pääpaino valitessaan veitsi on sen terä. Jos se on terävä, leikkaus prosessi on nopeampi ja tuottaa vähemmän jätettä. Veitsi ennen leikkaamista tarvetta esilämmitykseen.

Haittana tässä menetelmässä on se, että käyttö veitsi, kun vaahdon paksuus voi 1- 5 cm.

käynnistyksen veitsi. Pääsääntöisesti tämä veitsi on aluksi varsin terävä. Näin ollen, terä on suhteellisen helppo kulkevat sellulaarista vaahdon rakenteeseen.

Haitat käytössä:

- mahdollisuus leikata vain ohuita levyjä;

- tylppä veitsi nopeasti;

- tarve olla läsnä hiomakivi.

Paperi- veitsi. Paperi- veitsi paras vaihtoehto hakea pehmeää materiaalia. Tämä veitsen terä ohut ja joustava, joten se ei ole käytännössä käsitellä paksuja laattoja.

Paperi- veitsi on joukko korvaavan terät. Blunt terä irtoaa, mikä johtaa niiden suuren menoja.

On suositeltavaa lämmittää lavan suoraa soveltamista. Silloin on oplavka muovi- kapselit, ja sisus tuottaa merkittävästi vähemmän.

pistosahat. Leikkaaminen palapeli käytetään leikkaukseen vaahdon 10 cm paksuja. Tämä menetelmä ei vaadi suuria menoja vaivaa.

- leikkaus ei ole aivan tasainen;

- muodostetaan riittävä määrä pelimerkkejä;

- ei voi käyttää, kun ei ole virtalähdettä

Käsisahalla puu. Jos vaahto paksuus on 40 mm, se on parempi leikata se rautasaha puun. Menetelmä on hyvin yksinkertainen ja nopea, ilman maksaa paljon fyysistä rasitusta.

Paremmin sen näki, jolla on pienempi hampaita. Tätä välinettä käytetään vain suoria leikkauksia.

"Bulgarian". Plussat myllyt että hän itse voisi leikata vaahto, käyttää kaikkein vaikeimmat piireissä.

Kuitenkin, se ei ole suositeltavaa leikata paksua materiaalia mylly. Laatu tuloksia saat, mutta jäte on hyvin paljon.

Lisäksi tämä suoritusmuoto ei ole kovin hyvä, koska vinkua johtuvat vuorovaikutuksesta vaahto koneen ympärillä. Lisäksi se lisää enemmän melua ja moottorin työkaluja. Siksi kyseessä leikkaamalla suuri määrä vaahtoa levyt, se olisi alusta laskemisesta kuulokkeet. Lisätä tähän luetteloon vielä, ja virrankulutus, joka vaadittaisiin maksamaan.

Leikkuri nikromijoh-. Käytäntö vaahto osoitti, että saha leikkaa laatu on muodostettu käyttämällä työkalua, jossa on lämmitetty lanka. Reunat ovat sileät, sileä, eikä käytännössä murusia. Edut Menetelmän on mahdollista lisätä korkealla leikkaus nopeus ja suorituskyky volyymien samanlainen teollisuudelle.

Aktiivinen Menetelmän käyttö estää vaikeuksia sen hankintaan puutteen vuoksi kaupoissa. Akuuteissa koneessa tarvitaan vain yksi tie ulos - tehdä oma taskulamppu. Tämä on eri asia, mikä omistettu paljon hyviä artikkeleita Internetissä, jotka sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet ja kuvat.

Leikkaus voidaan tehdä ohueksi teräslanka. Olisi asennettu puinen kahva. Ne sijaitsevat eri päissä pinnan tarkoitus leikata. Leikkaus muistuttaa prosessia sahauksen puun. Tarvitset avustaja, joka vie yhden kahvoista. Kitkan kuumennus tapahtuu jouset, niin leikkausviivan kääntyy tasainen ja sileä.

Noudata turvallisuusmääräyksiä, kun otetaan huomioon, että lämmitys muodostumista ja haitallisten aineiden elimistöön. Toimivat hyvin ilmastoidussa huoneessa tai ulkona.

Vuodesta suoritettu tutkimus voi tehdä yleistä johtopäätöstä, että vaahto leikkaus prosessi on riittävän yksinkertainen ja nopea. käsittely menetelmällä, joka valitaan riippuen valitun työkalun, työn määrä, muoto (suora, polveileva tai bulk), jossa tulos on saatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin