Leikattu kipsilevyä

Miten leikata Kipsilevy veitsen, handsaw ja palapelin

Arkkia Kipsilevy käytetään valmistuksessa sisätilojen seinien, kattojen ja hyllyt. Asennuksen näitä rakenteita, on välttämätöntä tietää, miten leikata kipsilevyä. Tämä voidaan tehdä eri tavoilla.

Työkalu merkintä ja leikkaus Kipsilevy auttaa saamaan oikean ja suoraan leikkaukseen

Joka työkalu leikkaamiseen kipsilevyä ↑

Vaikka et ole työskennellyt kipsilevyä, luultavasti tietää, mitä tämä aine on tehty muodossa suuri suorakulmainen laatat. Siksi ei väliä mitä muotoilu teet, leikkaamatta kipsilevyä et voi tehdä. Suuret levyt käyttökelpoinen vain upottamisen laajalla alueella.

Leikkuuterät hyödyllistä luoda monimutkaisia ​​rakenteita, ja jolloin arkki Kipsilevy tarvittavaa kokoa

Leikkaamiseen kipsilevyä ohjatun asennuksen puukolla usein, rautasahalla ja sähköinen palapelin. Mutta jos nämä työkalut eivät ole käsillä, on mahdollista leikata kipsilevyjä ja leikkurit, ja porata "Bulgarian" -tilassa.

Miten leikata Kipsilevy veitsen kiinnitys ↑

Asennus veitsi sopii leikkaamiseksi suuri pitkittäiskappaleet Kipsilevy. Tehtyään tarvittavat mittaukset ja piirtää viiva josta leikkautuu, pitävät tätä linjaa metalli hallitsija, ja tiukasti kiinni vapaan kiinnittämiseen veitsi kädessä, laita se veitsenterällä linjaa. Ei tarvitse käyttää metallista hallitsija, voit käyttää mitä tahansa sen korvaamista terävä. Keeping tarkkuus, pisteet aluksella täsmälleen linjalla.

Tavallista asennusta veitsi sopii leikkaamiseen pitkän pitkittäinen raidat

1

Lovettu levy taitetaan ja leikataan täysin paikassa murtuma

Jos leikkaa materiaalia pöydälle, siirrä levy niin, että viilto kannatti työtaso reuna 1-2 cm. Krakattu ydin painanut, käännä levy ja pisteet Kipsilevy paikassa murtuma. Jos leikkaat lattia, voit laittaa alle puukappale laatan Kipsilevy sekoittaa sitä. Kun ydin on pakottaneet, puutavara poistetaan alta, arkki käännetään ylösalaisin ja viilto. Saada reuna on sileä, se voidaan hoitaa lentokoneessa.

Että reuna on sileä, se voidaan käsitellä edelleen lentokoneessa

Miten leikata Kipsilevy käsisahalla ↑

Vannesahan tarve leikataan kipsilevyjä neliön ja suorakaiteen aukkoja. Ohuempi terä vannesahan käytetään, sitä parempi. Leikata kipsilevy rascherchivayut ensimmäisen aukon kääntöpuolelta. Sitten yhdessä nurkassa tulevaisuuden porausreiän aukko on sellainen halkaisija, että se voi kulkea vapaasti vannesahan terä. Edullinen leikkaus, jos poraa reiät puolelta on arvottu. Kun aukko kiviseinään leikataan ja kohdista reuna lentokoneessa, ja jos et anna kokoa, käyttää tiedostoa. Kun leikkaus kipsilevy vannesahan muistettava verkko työkalu on kohtisuorassa levyn. Sitten reunat saadaan tasainen kuin mahdollista.

Vannesahan laajenee leikattaessa kipsilevy - sitä voidaan käyttää leikata pieniä reikiä

Leikkaamiseen kipsilevyä palapeli ↑

Sitä pidetään nopein tapa leikata Kipsilevy sähköinen palapeli. Tietenkin, sinun on rahaa ostaa tätä työkalua (jos sinulla ei ole sitä), mutta palapelin hintansa arvoinen. Sen jälkeen, kun kaikki, se voidaan leikata paitsi ankaraa aukkoja ja kaarevat linjat ja tehdä. Aivan raschertite levy kuin tarvitset, ja aseta levy on kahden tuolin, jättäen niiden välinen etäisyys niin, että leikkauslinja oli tässä tilassa.

Jigsaw hieno leikkaukset kipsilevyä, selviytyminen monipolvista ja säästää aikaa ja vaivaa

Asettamalla Pistosahateriä alussa linja, alkavat tasaisesti leikata osia kipsilevyjen halutun muodon. Pyöreät reiät tulisi rascherchivat kompassi. Leikata kipsilevy sisäympärysmitan porata reikä ja kierrä se Pistosahanterä. Leikata tarvittava kehän piirretty viiva mukaan.

Leikkaamiseen kipsilevyä palapeli ei vaadi suuria fyysisiä ponnistuksia, se vie vähemmän aikaa ja tuottaa vähemmän jätettä

Jos leikata kipsilevyn, jossa on sähköinen palapeli saadaan reuna vaatii vähäisen käsittelyn, koska kaikki leikkaamiseen kipsilevy vain palapeli voidaan pitää tarkalleen kohtisuorassa arkin pintaan. Tätä tarkoitusta varten erityinen pohja sen suunnitteluun.

Joskus sinun täytyy leikata Kipsilevy muodossa kirjain D (esim oviaukon). Sitten sinun täytyy käyttää useita työkaluja kipsilevyä. Sahaa pätkä rautasahalla ja pitkä veitsi leikkaa kokoonpanon läpi. Liesi dorezaetsya rikkoo ja kääntöpuoli. Voit tehdä tätä työtä ja ovat jo perustaneet luettelon.

Miten leikata Kipsilevy veitsi ilman taulukko: Video ↑

Keksi alkuperäisen monitasoisen kattoon keittiöösi? Tai ovat päättäneet tehdä kaaren Kipsilevy? Ja ehkä, haluat pyöristää seinään tai koristella.

Miten taivuttaa kipsilevyä kuiva ja märkä tie: Vinkkejä aloittelijoille

Keraamiset laatat - kestävä ja miellyttävä materiaali monessa suhteessa. Mutta muuttamisesta prosessi vaatii jonkin verran koulutusta, tarkkuutta ja kärsivällisyyttä. To.

Mitä ja miten on helpointa leikata laatta: Expert Vinkkejä

Kipsilevy - universal rakennus asiaa ja koristele se voi olla erilainen. Tässä artikkelissa näytämme, miten tapetoida päälle kipsilevyä. Vaikka.

Leikattu Kipsilevy? Miten leikata Kipsilevy

Tänään kipsilevy on laajalti käytetty rakentamiseen ja korjaamiseen. Työskentely tämä materiaali voi olla itse. Sinun tulisi kuitenkin ensin selvittää, mitä leikata kipsilevy korjata millään vaikeuksia. Alla ovat perusasiat toimintaa ja luetellaan työkalut, joita tarvitset.

Leikattu Kipsilevy? Sen leikkaus on olemassa erityisiä laitteita, Ne ovat melko kalliita. Niitä käytetään yrityksissä, missä työ suoritetaan kipsilevy suuressa mittakaavassa. Kotikäyttöön, voit käyttää keinoja käsillä, että jokaiseen kotiin.

Ensinnäkin on tarpeen merkitä arkki Kipsilevy leikata se suoraan. Tämä tehdään käyttäen mittanauha, kynä ja pitkä rivi.

Useita työkaluja voidaan leikata materiaalia. Joten, mikä leikkaa kipsilevyä:

Tiloissa, joissa on korkea kosteus käytetään kosteutta kestävä kipsilevyä. Se poikkeaa perinteisistä materiaalin läsnäolo sen koostumuksen antiseptisiä aineita. Joillekin, herää kysymys, mitä leikata kipsilevyä vedenpitävä. Hän ei juuri poikkea tavanomaisten materiaalista. Se voidaan helposti tunnistaa vihreä väri. Kun se on leikattu, voit käyttää samoja työkaluja. Kerro lisää, miten työskennellä kullekin.

Vannesahan on erilainen kuin sahaus puu, ohuempi terä terä. Avulla Kipsilevy on leikattu hyvin helposti. Reunat materiaalin ovat sileitä ja on vähän tai ei haketukseen. materiaaliarkin on tarpeen laittaa jonkinlaista tukea ja viivan kohdalla tehdä leikkaus.

Rakennus veitsi, jossa on kaksisuuntainen terävä terä voi helposti leikata paksu levy Kipsilevy. Jotta saadaan puhdas arkin reunassa, sinun täytyy ensin suorittaa markup linjan ja liittää siihen metalli hallitsija. Sillä se leikataan veitsellä. Siinä tapauksessa, kipsilevyä tarpeeksi ohut, se on mahdollista korvata tavanomainen rakennus paperi veitsi, jota käytetään paperin.

Jigsaw mukava tehdä kihara leikkaukset. Kun työskennellään kipsilevy on suositeltavaa ostaa pienihampainen terä, joita käytetään metallia.

Miten leikata Kipsilevy

On olemassa muutamia hyödyllisiä vinkkejä, jotka helpottavat työtä:

 • Kipsilevy - joustavasta materiaalista. Että aikana työ ei ole rikkoa sitä, sinun täytyy laittaa arkki vakaa, tasaiselle alustalle.
 • Kun leikkaus suuria levyt pitäisi tehdä se vähitellen.
 • Työpaikalla ei pitäisi olla kosteutta, muuten materiaali razmoknet käyttökelvottomaksi.
 • Kummalla puolella leikata Kipsilevy ei ole niin tärkeää. Kuitenkin se on parasta tehdä leikkaus pinnalla, jossa se kiinnittää seinään.
 • Leikkuuprofiili, älä huoli, koska särmät. Tämän jälkeen he kiinni terän kipsilevyä.
 • Työskenneltäessä materiaalin tulisi ymmärtää, että se voi suuresti murentua ja syntyy pölyä. Muista suojata silmiä ja hengityselimiä.

Ensimmäinen, sinun täytyy laittaa kipsilevyä tasaiselle pinnalle ja merkki kummallakin puolella linjaa, joka leikataan. Tämän jälkeen niihin kohdistetaan metalli hallitsija ja painoi kätensä. Vuonna Toisaalta otamme veitsen ja pitää niitä radalla muutaman kerran leikata syveni.

Jotkut uskovat, että ne ovat melko toimeen ilman hallitsija. Älä kuitenkaan laiminlyödä sitä. Tee puhdas leikkaus ilman sitä melko vaikea. Tietenkin tämä on mahdollista, mutta sinun täytyy viettää aikaa trimmata reunaan kääntyi. Hallitsija on kaikki tehty paljon nopeammin.

Kun palat riittävän syvälle, arkki Kipsilevy sinun täytyy laittaa reunan ja painanut häntä selkään. Yleensä pari heikkoa iskuja johtaa rikkomiseen kankaalla kipsilevyjen linjan. Nyt juuri leikataan veitsellä kartongin kerros.

On tilanteita, jolloin sinun ei tarvitse leikata suoraviivaisesti ja kaareva tai pyöreä. Esimerkiksi jos teet kaari tai reikä alla valot. Tässä tapauksessa on parasta käyttää palapelin.

Heidän täytyy työskennellä hitaasti, menot selvästi suunnitellusta linjat. Saha olisi kapea, pienet hampaat. Hänen täytyy työskennellä suurella nopeudella. Huolellisella kärjessä sai tasan.

Jos palapeli et, voit käyttää rautasahalla tai rakennuksen veitsellä ja vasaralla. Syvien leikkauksia tiukasti merkintä. Laita Kipsilevy tasaiselle pinnalle syvennyksen niin, että hän oli alle leikattu reiät. Nyt osuma tämä paikka vasaralla. Jälkeen tarpeettomat osat putoavat pois, kytke kipsilevyä ja leikkaa ylimääräinen paperi.

Kun Kipsilevy leikataan, reunat olisi hieman tasoittaa heille ei ollut haketus ja lohkeilu. Tämä voidaan tehdä hiekkapaperilla. Huolellisesti käydä läpi kaikki reunat kunnes ne ovat pehmeitä.

Loppuvaiheessa valmistelun materiaali tulee se fastsirovanie. Tätä tarkoitusta varten, kummassakin päässä tulisi leikata kipsi muutamia millimetrejä (noin kaksi kolmasosaa levyn paksuudesta). Viisteen poistettiin tasossa tai veitsellä kulmassa noin 45 astetta.

Asennuksen jälkeen Kipsilevy kaikki aukot rainojen välillä tarvittavaa materiaalia kitti. Kun ompeleita kuivua, on mahdollista ryhtyä maalaamaan pinnalle tai sen taustakuvan liittämällä.

Arkkia Kipsilevy kiinnitetään erityistä profiilin. Se on valmistettu metallista

mahdollisimman rakenteellisen lujuuden. Leikattu profiilin kipsilevyä? Jotta tästä työstä käyttämällä:

Bulgaria kotikäyttöön ei suositella, koska se tuottaa paljon kipinöitä. Sakset metalli on riittävä. Ne pystyvät helposti leikata rauta, luomatta ylimäärä roskia ja pelimerkkejä.

Profiilia voidaan leikata pieniksi paloiksi. Jälkeen vahvistamisesta kipsilevyä se ei ole näkyvissä. Koti hyvin profiili kiinnitetään seinään tai muuhun pintaan lujuuden kokoonpanon.

Työ kipsilevy on helppoa. Tämän vuoksi hän on suuri kysyntä sisustukseen. Nyt kun tiedät mitä leikata kipsilevyä, voit muuttaa hänen asunnossaan totaalisesti, kuluttamatta rahaa ammattikäyttöön.

Miten leikata Kipsilevy kotona

Monissa kodeissa linja seinät ja katto kipsilevy. Nopea ja kätevä, täysin suorat. Mutta levyt ovat suuria ja eivät aina sovi täsmälleen mitat. Tai tehdä reikä ulostulossa, valo, kiinnitä pieni pala.

Meillä on ammattilaisia ​​leikkaamiseen erityistä sähkötyökaluja, mutta ne ovat aina obscenely kalliita. Mitä tavalliset ihmiset? Miten leikata Kipsilevy kotona? Itse asiassa se ei ole niin pelottava kuin miltä se näyttää. Jos haluat, se on toteutettavissa muutamassa minuutissa. Ja tarvittavat työkalut eniten käynnissä.

Valmistelutyö on erittäin nopea. Ensimmäinen valittu työkaluja, jotta ei ajaa hakuun. Tarvitset:

 1. Ruletti, rakennus- tai metrin kantama.
 2. Yksinkertainen lyijykynä, kynsien, ruuvi. Mikä tahansa esine, jättämättä näkyviä jälkiä.
 3. Veitsi. Toimisto- tai rakennuksen (se on luotettavampi).
 4. Vannesahan. On suositeltavaa kapea, mutta kova reuna. Voit ottaa suunniteltu karsintaa.
 5. Hammer. Yleisin.
 6. Erityinen kone. Helposti vaihdettavat Puikot tai hiomapaperilla keskipitkäjyväinen.
 7. Pora. Jos on erityinen liitetiedoston se-leikkuri, se olisi hienoa.

Sitten kipsilevy arkki laitetaan tasaiselle pinnalle. Esimerkiksi lattialla. Alan ammattilaiset voivat leikata kipsilevyä keskeytetty, aloittelijat eivät suosittele tällaista tekniikkaa. Täynnä pilaantumista materiaalia.

Jos lattiapinta ei ollut (se tapahtuu aikana korjauksia), arkki laitetaan kaksi ulosteet. Tiukasti samalla korkeudella. Ja aloittaa.

Mittanauha, mitata etäisyyden mukaan. Piirtämällä yksinkertaisen kynämerkintää. Jälleen kerran tarkista kaiken, koska oikea toiminta ei ole mahdollista.

Sitten ottaa kirjallisesti veitsen viilto ja pahvi rajamerkintää. Jos on epäilystä kovuudesta käsissä, se voidaan leikata kiskoa pitkin. Se on erittäin kätevä tähän tarkoitukseen käyttää muun profiilin kiinnittämiseksi seinään tai pitkän rakennuksen tasolla. Joskus on hieman vaivaa, mutta kestävät tarpeeksi kipsilevyä materiaalia. Leikkaa sitten useita kertoja.

Eivät pyri heti leikata Kipsilevy veitsi. Se on mahdotonta. Olen vasara työtä. Vain jotain ja tarvitset että kevyesti useita kertoja tolppaan osio kääntöpuolella arkin. Rappausalustalla turvallisesti halki aivan leikkauslinjan.

Kääntyy vain lehtiä ja veitsellä leikata toinen kerros kartonkia. Kaikki on valmiina.

Leikata paloja paikka parempi käyttöliittymä täytyy puhdistaa. Joskus on olemassa melko suuri lovi. ne eivät häiritse esteettisesti, kuitenkin sauma sijainti tullaan rapattu. Mutta tarkkuutta yhdisteet voivat vaikuttaa.

Viistoamiseksi - nimi tämän menettelyn. On helppo tehdä hiekkapaperilla tai suuri neula tiedostoja. Mutta suosittelemme ostamaan lypsy tarkoituksiin, erityinen kone. Varsinkin koska se maksaa hyvin demokraattinen.

pääsee SWEEP suorittaa pehmeät liikkeet, ilman voimakkaita paineita. Älä yritä saavuttaa erittäin tasaista. Vain poistaa suuria rättejä.

Joku voi kysyä: miksi tarvittiin rautasahalla? Leikkaamiseen reikien läpi. Hehän eivät vain vasara kolhi. Käytäntö on osoittanut, että arkki Kipsilevy hajoaa kaikkialla, mutta ei markup. Ja läpireiät suorituskyky tekniikka on hieman erilainen.

Kuten rajamerkintää arkki porattu reikä, jonka koko, joka sisältyi vannesahan terä. Sitten tämä sama vannesahan leikattu kolme sivua neliön tai suorakulmion. Neljännen sivun ei voi leikata. Tarpeeksi leikata veitsellä pahvi yhdellä kädellä ja sitten päihitti tarpeeton pala vasaralla. Pahvi Toisaalta myös leikata veitsellä.

Samalla tavalla leikattiin kipsilevyjä nurkkaan neliöitä ja suorakulmioita. Yksi puoli Leikataan vannesahan, toinen - veitsi ja vasara.

Neuvoston. Paikalla leikata hyvin vähän haketus, jos pidät veistä tai hacksaw kohtisuorassa arkki Kipsilevy. Alempi terä kallistetaan, sitä suurempi lumput saadaan myöhemmin.

Miten leikata ympyrän kipsilevyä

Jos käsi on pora erityinen suutin, pyöreä reiät porattu pieni koko on hyvin yksinkertainen. Leikkuri on puristettu vasten levyn tiukasti kohtisuorassa, niin ovat pora ja hitaasti painamalla alas edellä. Tuloksena on hieman pölyinen, mutta täysin suorat.

Pyöreät reiät tai monimutkaisia ​​asetuksia linja (aalto piirrokset) eivät poraa. Tässä se on välttämätöntä toimia periaatteella kaarisahaa leikata sisäistä kappaletta. Pora linja, aseta arkki. Sitten laatinut sahaamalla.

On luonnollista, että lattialla tätä työtä on hankalaa tehdä. Voit laittaa kipsilevyä pöydälle sijoittaa viillon reunojen yli ulottuvaa työtasot.

Jotkut käsityöläiset leikata pyöreä reikä hallituksen veitsellä, ja sitten löi tavanomaisin menetelmin. Aloittelijat ei kannata yrittää toistaa samanlaista menettelyä. Ilman asianmukaista taitoja kipsilevyä kääntyy ruma tauon repaleinen reunat sijasta ihanteellinen alue.

Neuvoston. Älä yritä leikata Kipsilevy harjakattoisia mesh tai monimutkaisia ​​kuvioita ohuilla viivoilla. Materiaali voi yksinkertaisesti eivät kestä. Levy on vahva vain suuri kuvio pääperiaatteita.

 1. Jotkut onnistuvat leikata Kipsilevy kotona kahvimylly olosuhteissa. Emme neuvoo tehdä sitä. Se tulee olemaan paljon melua ja kipsi pölyä. Yksinkertaisen veitsi ja vasara on paljon puhtaampaa ja siistimmän. Kyllä, ja ei tarvitse jonnekin poimia henkilökohtaisia ​​suojaimia ja kykyä työskennellä sähkötyökaluja.
 2. Kaunis malleja merkintää kierrosta lasit, lautaset ja kannet astioista. Vain valita haluamasi koko ja piirtää ympyrän viiva. Näin on silloin, kun käsi ei kompassi.

Miten leikata Kipsilevy kotona? Hyvin yksinkertaista. Tarkka mittaus ja vakaa käsi - nämä ovat tärkeimmät ehdot pahamaineisen menestystä. Ja sinun täytyy piristää.

Video: miten leikata Kipsilevy veitsi

Miten liimaa lasiseinä maalaamiseen

 • Miten poistaa naarmuja laminaattia kotona

 • Miten oikein valmistautua seinään maalauksen

 • Kuinka nopeasti poistaa nestettä tapetti seinällä

 • Miten saada äänieristys kerroksen huoneisto

 • Miten tapetoida päälle kipsilevyä

 • Miten kasvattaa liimaa kuitukankaiden tapetti

 • Miten valita akkuruuvinväännin Koti

  Ei vielä kommentteja! Me pyrimme korjaamaan sen!

  Ei vielä kommentteja! Me pyrimme korjaamaan sen!

  Raskauden aikana ja hoitotyön, naisen rinnat kasvaa noin 400 grammaa.

  1