Lehtipäällysteet omiin käsiinsä vaihe vaiheelta

Kuinka tehdä teatteria syksyllä omalla kädelläsi?

Syksyn aika on kaunis kausi, joka on kyllästynyt kaikenlaisilla kirkkailla väreillä. Tällä kertaa on runsaasti erilaisia ​​luonnonmateriaaleja, jotka sopivat luovien ideoiden toteutukseen. Otettuaan vähän kekseliäisyyttä ja yhdistettynä mielikuvitukseen on mahdollista luoda alkuperäisiä ja ainutlaatuisia syksyn käsityötaitoja. Koristele itse huoneen sisätilat ja on erinomainen lahja rakastetulle.

Koristeellinen outo puu, joka on luotu käsin, kutsutaan topiaryksi tai onnelliseksi puuksi. Ensimmäiset topiariat olivat alun perin leikattuja pensaita puutarhoja, jotka pyysivät muotoilijoita jatkamaan omia käsiinsä. Tämä tuote on tärkeä osa kruunu, joka on koristeltu erilaisia ​​materiaaleja: kukkia, kuoret, kahvipapuja, värilliselle paperille elementit, kivet ja monet muut. Topiary syksyllä voidaan tehdä kuivia lehtiä, kastanjoita, tammenterhoja, siemenet, kuivatut kukat ja materiaaleja, joiden luontainen ruska. Koristepuun muoto on usein pyöreä, mutta voi olla kartion muoto tai simuloida todellista kasvia. Mitat eivät myöskään sisällä rajoja: ne on luotu pienoiskohteista kiinteisiin puihin. Kuivattujen yrttien ja mausteiden aromaattiset topiariat ovat erittäin suosittuja.

Tärkeimmät tekijät luomista varten

Ennen kuin teet syksyn murskeen, sinun täytyy tehdä tulevaisuuden tuotteen luonnos ja kerätä tarvittavat materiaalit. Sisustustekniikan ydin, kuten mikä tahansa puu, on runko. Sisustus ja tuotteen perusta on pallomainen kruunu - tuotteen yleisimmin käytetty muoto. Taimi välttämättä tarvitse tukea muodossa koristeellinen seistä, samoin kuin kaikki syksyllä materiaalit lahjoitti luonteeltaan kuten pudonneet lehdet tai kuusen käpyjä, jonka voit koristella kruunu Topiary. Puun jalusta on myös koristeltu valituilla elementeillä.

Jotta syksyllä oleva mäntymetsikkö voidaan koota, tarvitset nopeasti kuivuvaa liimaa. Rungon vakautta varten voi käyttää kipsiä, alabasteria, hiekkaa tai kivet. Jalusta voi olla kukkaruukku, kori, kulho tai maljakko.

Klassinen kruunu, jota syksyllä on ollut, on edustettuna pallon muodossa. Voit ostaa vaahtopohjan myymälöissä, joilla on tavaroita luovuuteen, mutta voit tehdä sen itse. Voit tehdä tämän ottamalla polystyreenipinnan, määrittämällä tulevan tuotteen koon ja leikkaamalla kuutio veitsellä leikkaamaan paperia. Muodosta sitten pallon kuutio, kääri se paperiin ja kierrä se langoilla paremman liimauksen suhteen. Tämä on välttämätöntä pinnan lisäämiseksi ja tasaamiseksi, koska vaahdosta leikatut luvut eivät ole ihanteellisia. Pallossa on muodostettava aukko rungolle ja kiinnittämään elementit liimalla.

Polystyreenin puuttuessa kruunu voidaan irrottaa paperista, vuorotellen käärimällä kerrokset lanka- tai kiilahihnoilla halutun koon saavuttamiseksi. On mahdollista päällystää paperi tahnalla voimaa. Perustan luomiseksi voidaan käyttää muovilelu-palloa, jossa myös reikä leikataan putken sijoittamiseksi siihen.

Käytettäessä koristeellista puuta, voit käyttää paksua lankaa, joka on kierretty nipuksi vakautta varten. Sitten kiilakehikko on koristeltu nauhoilla, punoksella tai langalla, joka on lakattu tai maalattu. Langasta johtuen sen joustavuudesta luo mielenkiintoisia kaarevia ja kaksivärisiä runkoja, joissa on useita kruunuja.

Ompelukoneen tekeminen syksyn materiaaleista on parempi ottaa mielenkiintoinen puurakenne tai kiinteä tikku. Ei ole tarpeen etsiä tasaista runkoa - kaareva muoto on alkuperäisempi. On toivottavaa löytää sauva todella aidolta, kun otetaan huomioon, että toisella puolella sen osa upotetaan pottiin ja toisaalta pallo asetetaan. Haarasta on poistettava kuori, teroitettava pää ja peitettävä tahraamalla. Ainakin, alaspäin ja kruunuun asti, luo kaksi tai kolme suurta kierrosta koristetusta langasta - saat erittäin alkuperäisen runko.

Syksyllä on omat kädet, jotka on luotu omalla potillaan. Se voi olla mikä tahansa astia, kuppi, maljakko, majoneesi ämpäri, kori, lasi, lasipurkki, muovipullo. Pääasia on taitava sisustus puun tulevalle puulle. On myös tärkeää kiinnittää huomiota siihen tosiasiaan, että säiliön halkaisija ei ole leveämpi kuin topiary kruunu.

Jalustan sisustus voi toimia olkana, aaltopapereina, lankaina, satiininauhoina, kauniina kankaana, sammassa, keinotekoisessa tuulessa. Valittu materiaali on käärittävä tai suljettava säiliöön. Kivet asetetaan pohjaan ja peitetään hiekalla, jossa runko on siististi sijoitettu. Toinen vaihtoehto on kiinnittää tanko säiliöön laimennetulla alabasterilla tai kipsillä. Liuos on saatava keskimääräiseen tiheyteen ja kaadettava varsi nopeasti pottiin pitämällä se pystyasennossa. Jos potti on itsessään raskas eikä vaadi tiukkaa tasapainoa, voit käyttää asennusvaahtoa täytteenä. Säiliön pohjan pää voidaan koristella sammalla, syksyn lehdillä ja pikkukivillä.

Koristevalmisteet kruunuille

Mielenkiintoisinta elementtiä luomiseen on hänen kruunu. Tämä on yksityiskohtia, joka edellyttää suurta huolenpitoa ja villi mielikuvitusta. Topiary syksyllä tulisi olla keltaisia ​​ja punaisia ​​värejä, kellertävän vihreitä ja kelta-ruskeita sävyjä. Kruunun koriste voi olla mikä tahansa vastaavan äänen materiaali. Se voi olla sekä keinotekoinen että luonnollinen. Kukat ja lehdet voidaan valmistaa värillisestä paperista tai kankaasta, jota täydennetään kuivatuilla kukilla, sammalilla ja makuilla. Koska perusta kastanjat syksyn symbolina, voit luoda hämmästyttävä tuote. Tätä tarkoitusta varten sopii hyvin pieni litistetty hedelmä, joka on liimattu palloon, ja aukot ovat täynnä tuoksuvaa teetä. Mielenkiintoinen näyttää koruja muodossa perhosia, hyönteisiä, lintuja ja sieniä. Kruunun elementit kiinnitetään kuumalla liimalla, nastat tai lanka.

Syksyn lehtien alkuperäinen topiary on helppo luoda. Tämän vuoksi kauniita, tasaisia ​​ja mieluummin monivärisiä juustonlehtiä kerätään kadulle. Meidän on työskenneltävä lehtien kanssa, kunnes ne kuivuvat. Jokaisen lehden reuna taivutetaan keskiviivan yli, kunnes saadaan tasainen reuna. Sitten on välttämätöntä kierrä levyt putkeen, päällekkäin yksi kerrallaan. Useista lehdistä sinun täytyy muodostaa tarvittava koko ruusu. Tuloksena oleva kukka sidottiin varrella langalla. Tee muutama ruusu.

Valmistettujen silmujen, yksittäisten lehtien ja kuivattujen kukkien tulee olla kiinnitettynä mehiläispesän kruunuun. Voit tehdä tämän, hammaslangan reikään ilmapallolla hammastikulla, tippa liimaa siihen ja lisää puu. Jatka kukkien kasvattamista koko kruunun alueelle, jolloin pienet tilat sisustukselle muulla materiaalilla. Kun liima kuivuu, täytä tyhjä tila pienillä pienillä jäljellä olevilla lehdillä. Voit lisätä hiukan hiukan muutokseen.

Toinen epätavallinen laji on kelluva kuppi, josta vesiputous virtaa kukkia. Se on helppo luoda improvisoiduista materiaaleista, mutta näyttää erittäin yksinomaiselta ja alkuperäiseltä. Tätä varten tarvitset teeparin - kulhon ja lautanen. Syksyllä on parempi ottaa punaiset sävyt. Runko tässä tapauksessa on paksua lankaa, ja voit korvata sen alumiinisella haarukalla tai lusikalla katkaisemalla kauha. Runko ei saisi olla liian pitkä, muuten rakenne putoaa alas. Kaapelin tai kahvan päät on taitettava vastakkaisiin suuntiin. Toinen pää on liimattu astian alempaan sisäreunaan, toinen pää lautanen päälle. Vakauden antamiseksi kuppi on taivutettava hieman eteenpäin. Jälkeen kulhon sisällä, sitten sydämessä ja lautanen sisennyksessä valittuja koristeita liimataan. Se voi olla paitsi klassisia kukkia, myös kahvipapuja, ruskeita murusia, kolikoita, syksyn kuivattuja kukkia. Koostumusta voidaan täydentää keinotekoisilla perhosseilla ja hyönteillä.

Hyödynnettäessä positiivista ja haluavat luoda alkuperäisen sisustuksen huoneeseesi, rohkeasti aloittaisit työstämisen topiraalilla. Se on helppoa, onnistuit!

Mestariluokka: syksyn lehdistä valmistettu topiary, miten tehdä vaalean lehdistä ja kartioista koostuva kaunokirjallisuus, valokuvakollaatio ja videokokoelma artikkelin jälkeen

Joten oli aika kirkkaan punaisen keltaisen syksyn lehdet osittain säilynyt puiden oksilla, osittain suihkutettiin kaduilla ja puistoilla. Todennäköisesti jokainen toinen aikuinen, vielä lapsi, keräsi lehtiä kauniista muodoista ja väreistä ja piirsi ne sitten kirjoihin. Juuri tämän pitäisi tehdä sitten kaunis kokoelma syksyn lehdet, hyvin harvat ihmiset tietävät. Joku liittää ne erityiseen albumiin, ja joku luo kauniin ja tyylikkäitä märehtijöitä. Ja miten tämä tehdään, syksylehtien mestarikurssimme kertoo yksityiskohtaiset valokuvat artikkelin kulusta.

Jotta kuorellisten puiden lehdistä tulisi tarpeeksi:

 • Kuivat lehdet eri värejä ja muotoja, kuten vaahtera
 • Savi tai keraaminen kukkaruukku
 • Kaksi identtistä vaahtopalloja
 • Puu kiinni puun alla
 • Pronssi tai kultainen aerosolimaali
 • Lämpöliima-ase
 • Kuivatut oksat vuoren tuhkametjuista
 • Pitkä kaareva ruoho, esimerkiksi ruoko
 • Keraamiset hahmot eri muodoissa tai kuoret koristeluun

Pannun valmistelu lehtien allepiirissä

Vaahtopallo on liimattu kukkaruukun pohjaan lämpöliimapistoolilla.

Kun liima on kuivunut, palloon tehdään tarkasti särmäinen saksi, johon puuputken alle on sijoitettu puinen tikku. Tynnyrissä voit käyttää esim. Sauskeja sushia varten, puiset vartaat shish kebabille tai kauniin kaarevan puun oksia. Sitten pronssin tai kultaisen ruiskumaali peittää potin pinnan, vaahtomuovin helmen pohjan ja tikku-tynnyrin. Anna tuotteen kuivua.

Kruununvalmistus ja kokoonpano syksyn murskeille

Toisessa vaahtomuovipallissa, aivan kuten ensimmäisessäkin, tehdään pieni reikä saksilla. Tällöin pallo kierretään tangon tynnyriin ja sitten liukenee kevyesti lämpöliimalla. Tämä pallo on pohjan vaahteranlehtien murskepeltiä varten.

Pohjalta vaahdon kiinnitetty jalat kuivia lehtiä puiden siisti rivi paksu.

Jos jalat eivät ole läsnä tai ne ovat melko hauraita, kun lehdet on liimattu liimapistoolilla. Ei tarvitse liioitella sitä liimalla, pieni pisara varsin pitää levyn ylimääräinen liima vain pilata esteettistä ulkomuotoa kruunu puun onnen.

Samoin kiinnitetään kuivien oksien ja marjoja pihlaja ruoko ruoho. Piirtää itse pään esimerkillistä järjestelmän helat Topiary, se päätyy kanssa mietitty ja hyvin toteutettu koostumus, kasvisto.

Nyt voimme siirtyä koristelu potin. Tätä tarkoitusta varten, alemman pallo-asennetun kannan ja jättää pieni määrä yhtä tai kahta pieniä oksia marja. Lehtiä käytetään lämmön liimaa keraamista luvut liitetty hyönteisiä tai kuori, joka muistuttaa etana muoto. Lisäksi, potin voi sitoa satiini nauha tai kääri floristic mesh kirkas väri.

Sillä luontainen aromi tiloihin syksyllä Topiary potin voit kaataa muutama jyvät luonnon kahvia tai yrttejä, kuten laventeli tai sitruunamelissaa.

Hieno Topiary vaahtera lähtee valmis!

Topiary kuiva lehtiä mahdollisesti pitää teema syksyllä, mutta myös voi olla hieno joulukoristeita.

Joulun Topiary lehdet ja käpyjä

Valmistukseen uudenvuoden Topiary lehdet ja käpyjä tarvitaan:

 • Raskas kukkaruukun, esimerkiksi savi
 • 2 puista tikkuja, hieman paksumpi kuin muut
 • sylinteri Vaahto
 • ilmapallo
 • kuivattuja lehtiä
 • käpyjä
 • Terminen liimapistoolilla
 • Useita saksanpähkinöitä, malleja pienten omenoita, helmiä, ohutta nauhaa organza, kapea satiininauhaa koristeluun
 • Spraymaali kultaa tai hopeaa

Vaiheittainen valmistus Topiary

Raskas kukkaruukun täynnä vaahtoa puoli, sijoitettu keskelle kahden puutikkuja alle takakonttiin.

Polyuretaanivaahdon saman sylinterin kirjoitetaan ilmapallo antamaan tarvittavaan kokoon. Tämä tulee olemaan pohjana kruunu Topiary. Pallo ja potti puhdistettu päivässä, kunnes täydellinen vaahto kuivumisen.

Sen jälkeen, kun vaahto on kuivunut, pyöreä pohja alle kruunu kumi ilmapallo on revitty pois. Ytimessä pieni reikä on tehty, hän koukussa tikkuja.

Savi potin ja sauvat alla runko maalattu kulta spraymaalia.

Täydellisen kuivumisen jälkeen musteen pallo emäksen avulla liimapistoolilla liimattu kartiota pienet raot niiden välillä. Nämä välit ovat liitetään lehtiä. Kartiot, lehdet ja saksanpähkinät aikaisemmin maalattu koristeluun aerosolimaalipurkki eri värejä, esimerkiksi, pähkinät ja kartiot kultainen väri potin ja lehdet ovat voimakkaampi väri pronssi.

Getting topiary sisustus uudenvuoden mieliala. Tämän paksumpi runko kääritään kultaa helmiä Pearl liikkeen alaspäin pohjaa pitkin vaahdon kattilassa, jonka reunat on kiinnitetty termisellä liimalla. Toinen tynnyri on kierretty kapea nauha satiini kulta värisävy reunat kiinnittää liimaamalla myös. Päälaen useissa paikoissa liimattu saksanpähkinät ja keinotekoinen punaisia ​​omenoita. Yksi tai kaksi omenaa voidaan juuttunut ruukun. Siellä myös muuten kiinnitetään ja liitetään lempeä keula nauha organza.

Makujen joulukuusi onnellisuutta voi pudottaa hänet muutama tippa eteerisiä öljyjä sitrushedelmien ja mäntyä.

Tässä artikkelissa on kuvattu, miten tehdä topiary käpyjä ja kuivia lehtiä puiden kahdella eri teemojen omin käsin. Alapuolella, tekstin jälkeen useita videoita valmistuksen syksyn Topiary, jota tarjoamme yleiskuvaan. Kiitos mielenkiinnosta!

Ainutlaatuinen Topiary syksyn lehdet: kulta sisustus sisätilojen

Topiary lehtiä - erinomainen lahja päivä opettajan tai kodin sisustamiseen. Sisältö voi olla mikä tahansa luonnollinen materiaali lähtee - syksy on helpoin materiaali, josta omin käsin, voit tehdä käsitöitä eri suunnitelma. Ja Topiary, eli keinotekoinen puu, joka toimii kaunis koristelu. On olemassa useita vaihtoehtoja, niin lehdet kädet tehdä puu, joka on omistettu yli yhden työpajan. Jotkut esineitä käsitellään yksityiskohtaisesti.

Topiary syksyn lehdet kädet: miten aloittaa

Tästä käsitöitä ei tarvitse paljon kalliita materiaaleja, mutta pääkohdat ovat kirjaimellisesti paikan päällä telaa. Joten, kerätä paljon kauniita, ei ole kovin suuri kooltaan, kirkas lehdet. Värien on vaikuttava, ottaa arkkia kevyempiä - kuten käytäntö osoittaa, ruskea ja tulipunainen ei ole niin tyylikäs katse topiary.

Sen lisäksi, että lehtiä voidaan käyttää pihlaja, viburnum marjat, kävyt, tammenterhoja - kaikki materiaalit myönnetty syksy luonto

Lisäksi tarvitset kuivien oksien ja marjoja.

Tämä workshop merkitsee myös:

 • Potin, kukkaruukku;
 • Puutikkuja;
 • Vaahto aihio kuori;
 • Spray-maali;
 • Kuumaliimalla;
 • Sulata;
 • Maalarinteipillä.

Tähän tarvitaan käsitöitä vain kaksi vaahto palloa. Yksi niistä laitat vazonchik tiukka, mutta parempi - kiinnittymään kuumaliimalla. Tässä pallo täytyy pitää kiinni puutikun ja tehdä se niin, että se on haudattu ruukun.

Valmistukseen syksyn puut tarvitsevat kukkaruukun, kulhon pohja runko kiinni, materiaali vahvistaa ja sisustus. Ennen koristella kruunu, topiary pohja on kiinnitetty potin

Seuraavaksi tee puun kätensä näin:

 • Pinta vaahdotetun helmi, mikä on potin, nauha liimanauhaa. Sam potin ja kiinni piipun-siru maaliruiskutyöntekijä. Esimerkiksi kultaa, silti aiheen Topiary - syksyllä. Liimanauhaa tarvitaan, jotta ei värjätään vaahtoa. Pinnan, missä työskentelet, ja suojaa tunkeutumista maalia.
 • Toinen pallo vaahtoa Fit toisaalta korren. Tämä on perusta kruunu. Ylempi palle on asetettava lehdet ja oksat, muodostaen kruunun.

Erittäin tärkeä seikka - voit tehdä Topiary ja kuivia lehtiä, mutta sen estetiikka on epävarma. Ei, se on oma kauneutensa ja kuivattuja lehtiä, mutta tämä työpaja tarjoaa kaikki samat hoitoon lehdet kädet.

Topiary of vaahteranlehden: lehti käsittely

Voit käsitellä omia käsiä lehtiä niin että siellä on tarvetta keinotekoinen. Ei ole mikään salaisuus, että monet käsitöitä fall aivan vielä tekokukista lehtiä.

Syksyn lehtiä - poikkeuksellinen sisustus, joka valitettavasti ei kestä. Estää ennenaikainen kuivuminen, on käsiteltävä ennen materiaalin

Master Class tarjoaa käyttöön glyseroli:

 • Sinun täytyy tehdä ratkaisu glyserolia. Tätä tarkoitusta varten, 1 osa glyserolia Take 2 osaa kiehuvaa vettä. Tuo kaikki kiehuvaksi keskilämmöllä, ja jäähdytetään.
 • Liuos kaadetaan heatproof astiaan, peitä kannella ja ravista.
 • Varret on sekä kuumia ratkaisu siten, että se on ainakin 7-9 cm, päällystettynä niitä.
 • Kapasiteetti upotetuilla kasveja paikka, jossa viileä ja ei ole suoraa auringonvaloa. Huomaat, että glyseriiniä imeytyi kun lehdet näyttävät vesipisarat.

Kuten näette, Mestarikurssilaisia ​​ei ole vaikeaa, mutta prosessi imeytymistä glyserolia kestää vähintään 10 päivän tai jopa kolme viikkoa. Ajoittain joudumme tarkistamaan, miten kasvi siellä. Joissakin niistä glyseriiniä tunkeutuvat nopeammin. Joskus paksu varret levittää saksilla glyseriiniä sai pian niihin.

Kun olet valmis, voit saada lehtiä käsitöitä, käytä pehmeää, kuivaa kangasta. Kuitenkin, lehdet ovat kuivuneet. Joku pakottaa tapahtumia, pari päivää ammunta lehtiä roikkuu köyden, noin kaksi viikkoa kuivaa.

Lehtiset voidaan peittää vesitiivis läpinäkyvä lakka. Kuivauksen jälkeen on tarkasti, voidaan käyttää.

Ruusut syksyn lehdet (video mestarikurssi)

Topiary lehtiä vaiheet: mestarikurssi aloittelijoille

Valmistettu omin käsin lehtiä voi koristella puussa. Päätehtävänä - ei rikkoa harmoniaa käsitöitä. Ja se on tehtävä niin, että kruunu oli pyöreä, värisiirtymät - luonnolliset ja marjoja vain korosti syksyinen tunnelma Topiary.

Master Class etenee seuraavasti:

 • Ilman ylimääräisiä sisustus Topiary huuhtoutuvat pois. Vialla herkkä nauhat, punos väri puun. Vazonchik voidaan koristeltu helmiä, punainen pugovichkami.
 • Pari lehdet runko lukko - vain pieni ja siisti.
 • Kattilassa, kaada katkottuina langat lankaa sävy kruunu. Ne jäljittelevät syksy matto. Siellä voi myös jakaa pieniä nuppeja ja tammenterhoja.
 • Kun jalka puiden voi löytää itsensä ja pieni kurpitsa toisena määrite syksyn ilmapiiri.

Varmistaa levyn kruunu heti alussa on reikä pallon reikään on täytetty tippa liimaa ja sitten myöhemmin kiinteä levy

Koska ruokahalu mukana syöminen, ja täällä - inspiraatio voi tulla työssä. Voit omin käsin vaikeuttaa Master Class lisäämällä eri sisustus - vikoja, kuivatut kukat, keinotekoinen sammal jne

Tee Topiary lehtiä voi olla oppiaineisiin. Se on hieno koristelu luokkahuoneessa tai valoisa sisustus teidän opiskelija työpöydälle

Kuinka tehdä topiary lehtien muodossa ruusut

Topiary syksyn lehdet voi muuttua ruusukimppu. Kuinka, kysyt, mutta aivan yhtä helposti kuin edellisessä työpajassa.

Crone puun tehdään samalla tavalla kuin edellinen. Mutta sen sijaan kokonaiset lehdet, asetat rosebuds

Miten tehdä nämä kukat? Kuivia lehtiä taas täytyy antaa esteettisen ulkonäön käsitelty glyseriiniä lehtiä.

Mutta tuotantoon ruusujen kanssa kädet täytyy:

 • Close vaahteranlehti tarvitaan puoli, etupuolelle osoittautui.
 • Leaf rullalle, se on ydintä tulevaisuuden ruusut.
 • Noin ensimmäinen rulla sinun täytyy rakentaa rivi riviltä terälehtiä. Tällä hetkellä etupuolelle tulee olla sisällä.
 • Puolet lehtiä Poiskäännettävät. käännepiste linja pitäisi olla rullauksen ytimen senttimetri.
 • Jälleen kerran mennä liian lehtiä ilman tasoitusta taivutus linja. Rulla on kääritty molemmilla puolilla.
 • Joten kaikki ruusu terälehdet valmistetaan. Alle, kukan pohjassa ne kiinnitetään kierteillä. Ja näin jokainen ruusu on tehty.

Yksityiskohtaiset kuvaohjeet ruusun tekemisestä vaahteranlehdestä

Jos loppujen lopuksi päätät käyttää kuivia lehtiä veneeseen, työnnä sitten työstämällä ne hiuslakalla. Kun ruusujen silmut kuivuvat, ne eivät murene eikä repeä. Vain vaahteran ruusujen silmille ripottele huolellisesti, pahoittelematta lakkaa.

Kruunun pohjasta koukut kiinnitetään liima-aineeseen lämpö-aseen avulla. Tällainen puu olisi tehtävä hyvin siististi omilla kädillä, jotta ei muovaisi elementtejä.

Potti voidaan koristella linnuilla, kasveilla, hedelmillä tai eläimillä - mikä riittää mielikuvituksellesi

Käsityöt, jotka on valmistettu ruusuista, eivät ole vain topiary. Kukaan mestarikurssista ei ole omistettu kukkakimppuihin, koristeisiin, muihin koristeisiin.

"Vihreät ruusut" sipuli lehdistä (video)

Mestariluokka rakastaa kokeiluja, työtä, inspiraatiota, tarjoavat vaihtoehtoja sisustukseen. Tämä puu voi koristella talon ympäri vuoden, sillä se on erinomainen lisä kirjahyllyyn suurien runoilijoiden sanoituksilla. Tyylikäs ja alkuperäinen, vaatimaton ja ei näyttävä. Hyvät syksyiset tulokset ja taitavin luonnon kauneuden jäljennökset!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin