LED-valot pingotettu sisäkatto

Ideoita venyttää katto valoja tai LED nauha sisäpuolella

Alakatot valaistus sisällä - on tyylikäs ratkaisu antaa tilaa erikoisen vaikutelman kuinka nopeasti edistymistä nykymaailmassa tekniikkaa. Viime aikoina sanoista sisäkaton kävi miellyttävä sielulle, mutta tyhjästä kukkarosta. Nyt, kun enimmäismäärät Venäjän markkinoilla ovat kaikenlaisia ​​yrityksiä ja kilpailu on erittäin korkea - katot ovat nyt saatavilla. Siksi suunnittelijat tarjoavat erilaisia ​​ratkaisuja, kuten venyttää katto LED nauha sisällä.

Mitkä ovat eri valaistuksen Sisäkattojen

Korkeudesta riippuen huoneen ja mahdollisuutta purra 10 cm. Korkeus huoneessa voi tehdä useita erilaisia ​​alakattoon ja korostaa niitä.

Tietyntyyppisiä valaistus, joka tarjoaa hyvän, mutta ei tarpeeksi kattavuus:

 • LED-nauhan kehän ympäri yhden tason jännitys kattoon;
 • Kahden tason katto laatikoita FCL kehä valaistus;
 • LED-nauhat venytys katto - yksinkertaisia ​​muotoja;
 • Suunnittelu katto valo mukaisesti yleiseen suunnitteluun.

Kun asentamalla malleja herättää kysymyksen muutoksesta valon, tai pikemminkin LED nauhat kattoon.

Useimmissa tapauksissa luo jännitteitä Kattovalaistukseen käyttämällä LED nauha, jolla on pitkä käyttöikä

Mutta tuottajat nauhat itse lupaavat moitteetonta toimintaa niiden valaisimien kymmenen vuotta.

Tänä aikana, vaikka katto on jotain tapahtuu, niin asennus LED-nauhat koko rakentamiseen venytys katto on turvallinen ja lp-asetus.

Mutta jos on huolta kestävyydestä LED nauhat kattoon, on mahdollista sijoittaa ne kehä, piilotettu laatikko kipsilevyä tai alapuolella venyttää kattoon, peitetty erityinen sokkeli.

LED nauhat jännityksen kattoon - kauneuden sisällä

Alakattoon LED nauhat valinnassa nuorten ja lasten huoneet.

Etuja tällainen valaistus on paljon enemmän kuin miinuksia:

 1. LED Strip kuluttaa huomattavasti vähemmän energiaa kuin perinteiset loistelamput;
 2. Tämä valaistus on valmis palvelemaan vuosia ilman Lamppujen;
 3. Niiden avulla voit luoda käsittämättömän ja unohtumattomia interiöörejä;
 4. Valaistus voi palvella sijasta lamppu;
 5. Sillä on kyky asettaa taustavalon kirkkautta;
 6. LED-nauha voi olla valkoinen tai värillinen.

Monivärinen LED voidaan sijoittaa paitsi kehä, mutta koko venyttää kattopintaan

Haittapuolena voidaan selittää pelkästään se, että yksi ja sama katon kuva voi kyllästyä pitkään.

Nuoret haluavat tehdä mahdottomia valon muotoja kattoon hänen huoneessaan, tai luoda kevyen musiikin kotijuhliin ja diskoja.

Lastenhuoneessa valaisee välttämätöntä. Monet lapset eivät uskalla mennä nukkumaan ilman valoa, mutta kuuluu Point yövalo tai jätä ylä- päivänvalossa - erittäin kallista. LED nauhat kattoon lastenhuoneessa voidaan tehdä muodossa tähtitaivas tai kortti on nauha muodossa rakastettu sankari. Lapsi nukkua, ja energiansäästö nähdään ensimmäisen kuukauden aikana.

Alakatot valaistus kehä - asennusvaihtoehdoista

Luo rentouttava tunnelmavalaistus saadaan pehmeä pingotettu sisäkatto kehä. Illalla haluan rentoutua paitsi itse, mutta myös silmäsi, tästä syystä, asennus LED nauhat pitkin kehä paras valaistus vaihtoehto. Tämä valo ei kyllästy koskaan mene pois muodista, nauha on helppo vaihtaa.

Koottaessa taustavalo pingotettu sisäkatto kehä LED nauha naamio erityinen sokkeli

Asennus periaate on asentaa LED nauhat seinälle vain katon alapuolelle. Se ei olisi nähnyt rakentamista sen lähellä koristepinnoite listat. Voit tehdä monitasoinen kattoon, kehä, joka on valmistettu GCR ja nauha on piilotettu sen. Tässä tapauksessa sinun ei pitäisi tehdä kiiltävä venyttää kattoon, koska koko rakenne Kipsilevynauha ja näkyy kiiltävää, kuten peili. Tämä kuva on hyvin pilata sisustus ja tulee olemaan pahin talossa.

On tärkeää tietää, että ledit eivät anna täyttä kattavuutta ja kattokruunu tarvitaan myös huoneeseen.

Vaihtoehto valaistaan ​​pingotettu sisäkatto kehä on hyvä olohuoneessa tai ruokasali. Illalla kun haluan rentoutua, ja katsella videoita tai televisio, voit sammuttaa tärkein valo, jättäen vain LEDit kehä huoneen. Tällainen kattavuus on tarpeen, koska television katselun ei valoa optikot eivät suosittele, ja kirkkaassa päivänvalossa jonka kattokruunu lepoa silmäsi.

Lisäksi intensiteetti LED-valaistus voidaan vähentää, ja luo mukavan ympäristön itse.

Asennus LED nauha alla sisäkaton

Tietenkään kaikki eivät voi asentaa alakattoon kätensä, mutta tehdä unohtumaton valokuvio on saatavilla monille. Koska kattoon, se on kiinnitetty vain ohjaimet kehä huone, niiden välinen tila, vaan koko karkea katto - kentän toiminta ja tyhjä paperiarkki.

Jotta yksinomainen valo kuvio ensinnäkin kiinnittää sijainti nauhojen kattoon. Riippuen malli ja väri kattoja varten valita LED nauhat. Se voi olla valkoinen tai värillinen LED.

Omalla luku mitataan kuvamateriaalia nauhan itse lisätä hieman odottamattomia muutoksia tai lisäyksiä, ja ostaa materiaalia, nimittäin erittäin LED-nauhan liittämiseen yksittäisten osien nauha, johdot yhteys sähköverkkoon huoneen ja vaihtaa muuttaa värin voimakkuutta.

LED nauha palvelemaan pitkään, ilman korjausta, se on kiinnitetty pintaan puhdistettu ja rasva

 • Koska nauha on liima-emäs, sitten kiinnittää sen kattoon, voi helposti, ainoa ongelma, että katon tulisi olla täysin valmis tätä. Nimittäin pinta tulee rasva, pohjustetaan, hiottu ja täytetty.
 • Liimakerros tarttuu erittäin hyvin, ja tästä syystä on välttämätöntä edetä hitaasti erittäin tarkasti ja varovaisuutta.
 • Kpl voi olla vain erityisesti merkittyihin paikkoihin ja olla yhteydessä erityisiä liittimiä. Vahvat rypyt samoin vaikuttavat kesto ledit, luomalla kuva, on syytä harkita tätä tosiasiaa.
 • Kun täydellinen liimaus ja liitäntä kaikki komponentit ovat katossa, sinun täytyy yhteyden verkkoon. Mutta en usko, että johdot nauha voidaan yksinkertaisesti sisällyttää koko verkon tai pistorasiaan. Tämä tapahtuu erityisen muunnin, jota kutsutaan teholähde.
 • Mittanauhoissa eripituisia on omat virtalähteet ja niiden kapasiteetti olisi laskettava riippuen nauhan pituus ja niiden määriä. Riippuen virrankulutus LED nauhat että määritellään todistuksessa sekä käsikirjassa, joka annetaan vaikka ostaessaan metri.

Virrankulutus on ilmoitettu pituus 1 metri, joten asennus on kerrottava pituus Lena voima metri.

Asennus LED nauhan sisäkaton (video)

Seeing tulos, on tarpeen valita parhaiten lähellä sitä virtalähde. Tutkittuaan kytkentäohjeet ja lopulta yhdistävät koko piirustus verkkoon - tarkasta toiminta valaistus. Kun täydellinen kokoonpano sisäkaton asentaa ja nauttia tulos.

Taustavalo venytys katto LED nauha sisällä (kuva)

Lisää kommentti

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Alakattoon LED-taustavalo

Voidaan sanoa, että sisäkaton LED-valaistus - on mestariteos, koska sen kauneus on vertaansa vailla erisuuruisia kattaa. Johtuen valaistuksen avulla LED nauhat voidaan luoda alkuperäinen ja epätavallinen kauneuden kattoon. Taustavalo alakattoon korostaa tekstuuri kangas, visuaalisesti hissit, luo tunteen huiman kattoon. Design huoneisto paranee huomattavasti taustavalaistu. Miten luot tällaisen kauneuden, me tarkastelemme seuraavassa.

Kuvan suunnittelu pingotettu sisäkatto taustavalaistu LEDit

Suunnittelu katto ratkaisu

On olemassa useita suunnittelun tekniikoita, joilla voit tehdä alakattoon LED-taustavalo. Tärkein ero näiden kahden välillä on menetelmässä valaistuksen nauhan sijainti. Siten, alakattoon LED-taustavalo voidaan tehdä seuraavilla tavoilla:

 1. Kun asennat monitasoinen kattoon alhaisempi kipsilevyn toimii avoin markkinarako mahtuu nauhan taustavalon. Pohja nauha itsessään ei ole näkyvissä, on havaittavissa vain valo johdetaan syvennykseen jännitys kankaan yläkerrokseen. Tällainen suoritusmuoto on sopiva taustavalon ei kiiltävä ja matta rainoja. Tämä johtuu siitä, että peilin pinta kiiltävä katto voisi helposti vaikuttaa nauhan itsensä vallan ja kontrollin, joka ei lisää kauneutta kattoon.
 2. Toisessa tapauksessa rakenne asettamalla nauha suoritetaan samalla tavalla sillä ainoalla erolla, että laatikko ei avata ja sulkea. Voit tehdä tämän päälle laatikon palvelevan rykmentit kipsilevy nauhan sulkeutuu lovetun reikiä. Tällaisia ​​valoja voidaan käyttää monitasoisen katto kiiltävää kalvoa kiristys. Koska reiät valo ohittaa helposti ja valaisee katto, mutta samaan aikaan, reiät eivät ole niin suuria, niin että niiden läpi peilipinta katon voisi heijastava nauha teknologian lohkoja.
 3. Kolmas vaihtoehto voit suorittaa yhden tason venyttää kattoon LED-taustavalo. Tällöin sijaan boksi erityinen sokkeli-listat. Ylemmässä osassa jalkalistan on paikka, jossa LED-nauha sijaitsee. Tämä valo on nimeltään zakarniznoy.

Kuva alla näkyvät kaikki kolme vaihtoehtoa Kattovalaistukseen.

Väri LED Strip

Mitä rakentavia ratkaisuja, sen plussia ja miinuksia, jälkimmäisessä tapauksessa kaikki on selkeä, se on edelleen ymmärtää, miten sama tehdään markkinarako laatikkoon. Useimmissa tapauksissa, alakattoon LED-valaistus lokeroita kulkee yhdistettiin, eli kehän ympäri huone on alemman tason enimmäismäärän kipsilevy, ja huipputason keskellä huone on asennettu venytetty kangas.

Laatikko itsessään on tehty CD ja UD-osat ja kipsilevy ommeltiin. Alemman laatikon kone suorittaa hieman laajempi, jolloin muodostuu jotain hylly on matalalla. Kuten on esitetty alla olevassa kaaviossa, eli hyllylle ja kiinnitä LED nauhat ja asennettu teho ja ohjaus. Kehykset kiristys rainojen asennettu pystysuoraan pintaan pohjan alla kattoon.

Valitsemalla LED nauhat Enimmäismääriin

Making alakattoon LED-valaistus, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valinta nauha korostaa. Kaikki nauhat on jaettu useita erilaisia ​​mukaan tällaisten parametrien:

Alakattoon LED-valaistus: asennusjärjestyksessä

Jotta sisäkaton Ledivalaistuksen pitäisi varastoida seuraavat työkalut ja materiaalit:

 1. tasolla;
 2. porata vasaralla;
 3. ruuvimeisseli;
 4. leikkuri rakentaminen;
 5. Neula;
 6. Alumiinioprofiilit kipsilevyä;
 7. GCR;
 8. patongit;
 9. kylmäpuhalluksella;
 10. kalvo venytys kattoon;
 11. lasta, jossa on pyöristetyt kulmat;
 12. pihdit;
 13. nauha valaistus LED;
 14. Teho ja ohjausyksikön;
 15. lamput termokoltsami ja alustoilla;
 16. Katto sokkeli.

Ennen tätä asennusta venyttää kattoon ja asentaa valaistus, pitäisi laskea tarvittava määrä materiaaleja mukaan koko huoneeseen.

Alakattoon LED-taustavalo tekevät seuraavassa järjestyksessä:

 1. Kun olet päättänyt tulevaa suunnittelua kattoon, on välttämätöntä suorittaa pohjan valmistuksen pinnan. Voit tehdä tämän, poista kaikki irtonainen rappaus kaikki. Jos katto on muotti, pinnan käsittelemiseksi, jossa antiseptinen koostumuksia. Sivusto Ehdotetun sijoittaminen kalusteet mount alustan heille, ja suorittaa johdotus.
 2. Päätyttyä valmistelutyötä voi alkaa jakautuminen kattoon. Voit tehdä tämän, löytää alin huoneen nurkassa (kuten tiedämme, katot eivät ole täysin suorassa). Tästä näkökulmasta, käymme erittelyn enimmäismäärän tasot käyttäen tasolla. Merkitse seinille pohjasta ensimmäisen katon rajaan.
 3. Getting asennuskehykseen. Katon läpi pohjaan kiinnitä profiileja alumiinia. Vahvistamisesta harjoittavat ruuvit tulpat. Vaiheessa mount 20 cm. Lisäksi, samalla asentaa ohjaimet kattoon tasoero linja. Sitten olemme rakentamassa runko CD-profiileja, unohtamatta järjestää hyllyn uloke. Leveys hylly hylly on noin 25 cm. On hyllyn reunaan myös kiinnittää profiilin.

Laite ja kauko valaistuksen ohjaus

 1. Kun kehys alla alakattoon LED-valaistus on valmis, alkaa päällystää hänen GCR. Vihje: yrittää varmistaa, että kaikki liitokset levyt olivat profiileja. Levyt kiinnitetään ruuveilla profiileihin. Leikata Kipsilevy leikkuri. Jos haluat tehdä taivutettuun osaan, kulkee arkkia Kipsilevy piikkitelauksen ja kostutetaan vedellä. Sen jälkeen, kun märkä arkki taipuu helposti.
 2. Edelleen on välttämätöntä suorittaa viimeistely Kipsilevy pintoja. Sen jälkeen tämä kohta on pohjustettu, maalattu tai taustakuvan.
 3. Kun valinta on valmis, on mahdollista käynnistää asentamista kireys. Tätä tarkoitusta varten rasiakuvaajassa pystysuoran linjan kiinnitys- listat, poikkeamatta perus kattoon 5 cm. Maalaispatonkia kiinnitetty ruuveilla jaolla 8-10 cm.
 4. Nyt lämmittää kuumailmapuhaltimella, ripustaa kankaalle räjähti liitäntäosio patonkia.
 5. Lämmittämisen jälkeen 45 astetta räpylät siitä tulee joustava. Voit alkaa täyttää sitä patonkia. Huom: tämä käyttää vain lastalla, jossa on pyöristetyt kulmat, jotta vältetään vahingoittamasta materiaalia.Kangas työnnetään patonki, liikkuva keskustasta kulmiin huoneen.

 1. Aseta nyt termokoltsa alla valot. Kalvon renkaan keskelle on leikattu läpi ja aseta putki. Me yhdistää ne ja tarkistaa.
 2. Ainakin asentaa nauha LED hyllylle. Tehdä tämän, poistaa suojapaperi liimanauhan nauhalla ja kiinni se syvennykseen ruutuun.
 3. Myös kapealla perustaa vallan ja kontrollin LED. Tee liitännät valaistus.
 4. Asenna jalkalistat. Alakattoon LED-valaistus on valmis!

Tarkemmin asentaa kaksi tason venytys kattoon ehdotetulla tavalla.

LED-nauhat venytys katto - kustannustehokas huoneen valaistus

Äskettäin katot sisältyvät käyttöaika voittaa paljon kannattajia. Niiden edut ovat ilmeiset: nopea asennus, peittää kantolevyllä vikoja, helppo huoltaa ja kestävyys. Niitä on käytetty onnistuneesti toimistorakennuksissa, viihde ja olohuoneisiin.

Oleva vapaa väli lattialaatan ja web avaa monia mahdollisuuksia tehdyn sähkökaapelit, sijoittaminen valaisimia ja laitteita. Hyvä visuaalinen vaikutus saadaan asennettaessa LED nauhat kireällä kattoon. Tämä arkkitehtoninen lähestymistapa mahdollistaa valaisee huoneen hyvin ja saavuttaa merkittäviä energiansäästöjä.

Käyttäen tiettyä tekniikkaa, on mahdollista saada aikaan mahdollisimman loistava tapa korostaa liitetiedoston arkki.

Ominaisuudet ja edut LED nauha

Ainutlaatuinen muotoilu piirteet jousitusjärjestelmien antaa suunnittelijoille lähes rajattomat mahdollisuudet kokeilla valaistuksen vaihtoehtoja. Nykyaikainen teknologia on mahdollistanut perustaa sovitettu polyvinyylikloridikalvo laitteen valaistus - LED-nauha. Sen pienen koon ja puute lämmön käytön aikana, se voidaan sijoittaa mihin tahansa, mukaan lukien aivan radan.

Valaistus venytys katto diodi kaistale on täydellinen ratkaisu koristeellinen valaistus vaarantamatta eheys kattopintaan.

Nauha on pitkä (5 m) nauhan paksuus oli 3 mm ja leveys 10 mm. Säilyttää kätevästi se kierretään kelalle. Etupuolella on LEDit erivärisiä ja voimaa. Mukavuuden ja nopea asentaa kääntöpuolen tuote on alla liimapinta suojakalvo.

LED nauhat ovat tällaisia ​​perusteita Suorituskyky:

 1. LED tyyppi. Perusteella elementit voidaan asentaa eri määrä kiteitä. Yhden väri materiaalien on numero 1 tai 3.
 2. LEDien määrä. Tämä nopeus määritetään 1 metri. Eri malleissa on yhden metrin pinnat 30, 60, 120 ja 240 luminesenssin elementtejä. Bändi indikaattori tiheys 30 ja 60 käytetään yksinomaan valaistus. Artikkelit 120 ja 240 yksikköä per metri voidaan käyttää valaistuksen lähteen tiloihin.
 3. suojelun taso. Tämä parametri määrää tuotteen stabiilisuutta kosteutta. Eli ne ovat tavanomaisia ​​ja vedenpitäviä.
 4. Väri. LED-nauhat on jaettu kolmeen ryhmään: valkoinen valo, värillinen ja säädettävä. Oikaisujen kanssa, voit luoda taustavalo, sopii mieliala tällä hetkellä.
 5. Virrankulutus ja jännite. Tyypillisesti, diodit syötetään vakiovirralla 12 volttia. Se tulee virtalähde, joka on kytketty AC-220 volttia.

Hyvä vaikutus antaa venyttää kattolamput kautta LED nauhat erityyppisiä. Joten, huone voidaan jakaa eri semanttisiin alueille ja monipuolistaa valaistusjärjestelmä.

LED nauhat on niin selvä:

 1. Joustavuus. Tuote voidaan antaa mikä tahansa muoto, taivutus eri kulmissa.
 2. Pieni koko. Tämä mahdollistaa käytön diodi suunnittelu asennettavaksi pienet laatikot ja rakenteellinen patonkeja porrastettu katto.
 3. Laaja valikoima värejä. Soveltamalla diodi monivärinen nauha jännityksen alaisena katto valaistus voi luoda mallin tai muodon väri siirtymiä.
 4. Vähän valtaa. Alhainen virrankulutus on varsin tärkeä puoltaa tällaista valaistus.
 5. Pitkä käyttöikä. Tuotteiden luotettava valmistaja voi kestää jopa 10 vuotta.
 6. Puuttuessa lämmön tuotannon aikana. Lämpö on pääviholliseksi PVC-kalvo. Diodi lamput ovat ihanteellinen ratkaisu keskeytetty järjestelmiin.
 7. Kirkkaus. Tämä indikaattori LED nauhat on paljon suurempi kuin kollegansa. Kun käytetään heijastinta, se voi toimia pääasiallisena valaistus.

Yhdessä ilmeisiä etuja, LED laitteissa on vain välillistä haittaa - kalleus. Mutta, korkea luotettavuus LED nauhat asetettu pingotettu sisäkatto, joka on melko vaikea purkaa, on sen arvoista.

Koska on olemassa suuri määrä erilaisia ​​malleja diodi nauhat, niin niiden käyttö ei käytännössä aiheuttaisi mitään rajoituksia.

huomautus: Koska mielikuvitus suunnittelijoiden ja runsaasti patongeista eri tarkoituksiin, sisäkatot voidaan konfiguroida kelluva lukuja, vaiheet, aalto tai kaari. Taitavasti valaistu sivulta tai sisältä, ne näyttävät erittäin vaikuttava ja eksoottisia.

Asentamista diodi nauha jännitys pinnoite on mahdollista seuraavilla tavoilla:

 1. Suoraan yläpuolelta. Tämä menetelmä tekee mahdolliseksi valaista koko rainan, tai tiettyä osaa. Tämän ajatuksen käytännössä, sinun on ensin luotava läpikuultava tai rei'itetty kalvo. Kiinnitys vanteet voidaan suorittaa patonkeja tai teräsprofiilit, pultattu tukilevyyn. Jos valo tulee sijaitsemaan vain kehä, perusteella sen tarttuvuus voi toimia kotelon seinään tai kattoon listat. Vältä kiteet lähempänä kuin 3 cm rainasta.
 2. Vuonna markkinarako kattolamput räystään. Kun itse, asennus piilotettu räystäät, on erinomainen suunnitteluratkaisu. Välillä räystään ja seinä on tarpeeksi tilaa mahtuu useita valaistus nauhat, valkoinen ja värillinen. Korosta ja verhot voivat olla ulkopuolelta. Tämän nauha voidaan liimata väliseen tilaan verhon rakenteen ja räystäs. Asennettu takana venytetty kankaalle LED nauhat luo erittäin näyttäviä valaistus huoneen sisustus.
 3. Huiman katot. Tämän tyyppinen riippuvan rakenteen nauttii varsin suosittuja. Piilotettu paikalla valaistus sivuilla roikkuvat patongin muotoja, luo vaikutus poikaystävänsä ilmassa.
 4. Laatikossa Kipsilevy. Yhdistelmä kipsilevyjä ja joustava rainan tuo erinomaisia ​​tuloksia. On visuaalinen tunne ikkunat tehdään pintaan. Asennus kattoon kipsilevyn laatikot tapahtuu yleensä kehä. Sen reunat voidaan asettaa puoli hajavalokeskiössä. Käyttö laatikoiden tarjoaa etuja jakeluun laitteet, joilla voidaan valaistusjärjestelmä. Suljettuun tilaan mahtuu ei vain kaistale, vaan myös virtalähde ohjaimeen. Ruoka ruutuun, voit alkaa lanka, piilotettu kulmamuodostumat.
 5. Pohjissa rakennealumiinia patongeista kahden tason venytys katot. Tällaisissa patongeista hihna antaa tilaa sitomiseksi nauhojen taustavalon. Asennus pehmeä tasainen valaistus saadaan ensimmäinen kerros rainan.

Asennus LED-valaistus

Huolimatta siitä, että luovat tämän tyyppisen valaistuksen harkittu jokaista yksityiskohtaa, on olemassa joitakin vivahteita, jotka täytyy kiinnittää huomiota asennettaessa valoja.

Näitä ovat seuraavat:

 1. Perustana liimapuoli olisi valmisteltava huolellisesti. Olisi erittäin valitettavaa, jos liittymisen jälkeen web runkoon, nauha pudota ja luo outoa, käsittämätöntä paistaa kuva kattoon. Joissa liitetään pinta lian, pölyn ja rasvasta. Ota tarvittaessa käyttöön saippuaa tai alkoholia ratkaisu.
 2. Maksimipituus yhden jatkuvan pituuden 500 cm. Tyypillisesti tarvitaan yksi huone 3-4 materiaalikappale. On huomattava, että johdotus tehdään rinnankytkentä virtalähteeseen. Se voidaan kytkeä sarjaan enintään 2 segmenttiä.
 3. Virtalähdeyksikkö on ylitettävä yhteenlaskettu tehonkulutus kaikki osastot nauhan. Monivärinen nauha vaatii signaalin vahvistin. Pituus kunkin osan alle tehon perusteella määritetään, minkä tyyppisiä tuotteita.
 4. Merkintä ja leikkaus materiaali voi tehdä etukäteen, koska tämä tekee yläosassa epämiellyttävä. Leikkaa nauha voi olla vain paikoissa, joissa on vastaava merkki.

neuvosto: Ennen asennusta ei saa poistaa liimapinta kaikkien suojapinnoitteen. Jos tämä tehdään, pinnoite tarttuu mitään ja vaikeuttaa työtä. Riittää vapauttamaan paperin 10-15 cm, on kiinnitetty aiotussa, ja vähitellen vetää paperin kalvo levitetään alustalle.

Asianmukaista valinta ja asennus LED nauhat voidaan saada kattopinta ennennäkemättömän kauneutta.

Saat artikkeleita asennus alakattoon käsillään. Venäjä, Moskova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin