LED nauhat

Valitsemalla sopiva piiri yhdistää LED nauhat kädet

LED nauha muodostuu kapea, joustava nauha, joihin LEDit ja virransäätö-vastukset. Nauha, teoriassa, voi olla minkä tahansa pituinen, voidaan leikata tai kapasiteettia. Tyypillisesti kaupallisesti saatavilla 5 m: n pituisia. LED nauhat käytetään laajalti erilaisissa suunnitteluratkaisuja.

valaisemista voi käyttää myös nauhan mihinkään tiettyyn pituuteen tai sen variantin monivärinen (RGB). Liittäminen LED nauha ei aiheuta paljon ongelmia, on noudatettava tiettyjä ohjeita, kun tämän toiminnon suorittamista, ottaen huomioon Taustavärityyppi, kokonaisteho laskelmassa varavoiman tarvikkeita ja RGB vahvistimet.

Ominaisuudet LED-nauhat 220V

LED-nauhat elementti- suunniteltu kytkettäväksi DC 12V erityisellä virtalähde. Kuitenkin, on kytkentäkaavio verkon 220, joka vaatii tietyn tarkentaminen. Koska syöttöjännitteen LED nauha on vähemmän kuin 220, sitten suoran yhteyden sellaisen lähteen läpilyönti tapahtuu ja vahinko LED nauhan koko. Kaavio tehonsyöttötaajuudella välineet:

 • nauha pituus on 5 m ja toimiva 12V, leikataan lohkoiksi 20;
 • 220V verkkojännitteen korjattu avulla diodisillan (VD1-VD4);
 • Nauha segmentit kokoontuvat toisiaan, niin että lähetysväli plus miinus lähtö on kytketty sen jälkeen pala;
 • vilkkuminen tasoituskondensaattorin (300V, 5-10 MF).

Vaaditaan tarkistaa suuruus kulkevan virran polkuja pitkin nauhan ja jos se on suurempi kuin sallittu piirikytkentäisessä vastus tai lisätty toinen pala teippiä.

Tällainen yhteys on esitetty menetelmä tiedoksi, ja tuottaa tällaisia ​​ei-toivottuja toimintaa, koska alttiina juottamalla kaikki osat on korkealla jännitetasolla ja nauhan käytön aikana voi esiintyä sähköiskun.

Kytkemällä LED nauhat 12 voltin syöttöjännite

Kaikki valmistetut LED nauhat suunniteltu 12V tai 24V. Tässä suhteessa, oikea liitäntä on mahdollista vain kautta hakkuriteholähteen, joka alentaa jännitettä, ja ulostulo antaa vakiovirran. Virtalähde on merkitty + ja - oikea liitäntä. Kaupallisesti LED nauhat voi olla eri määrä LED, vastaavasti, on eri virrankulutus.

Virta metri nauhaa riippuu määrästä ja tyypistä LEDit. Esimerkiksi LED SMD 3528, määrän 60 kpl metriä kohti, antaa kokonaistehon - 4,8 wattia. Näin ollen 5-metrinen nauha kuluttaa 24 wattia. Ottaen huomioon tehovaran virtalähde vaatii 32 wattia.

Miten asentaa yksivärinen nauha

Kytkeminen yksivärisiä nauha, valinnan jälkeen oikean virtalähteen, se ei aiheuta komplikaatioita. Standardi kaistale 5 metriä kytketty kaksi hanaa, jolloin virtalähde. Sen runko-merkintä polariteetin. Johdot on juotettu virtalähteen erikoisterminaalien nauhalle. Vaaditaan päin (koskettimet on merkitty + ja -).

Juotto suoritetaan pienitehoisia juotin (esim., Juottamiseen sirut), jotta se ei vahingoita materiaalinauhan. Tarvittaessa, haara yksikön ja nauhan ulottuvat ytimen osio 1,5 mm 2. Yleensä punainen johto lähtöisin virtalähteestä, plus ja miinus sininen tai musta.

Yhteyden kahden yksiväriset nauhoja

Yhdistää kaksi nauhat mustavalkoinen tyyppi on omat erityispiirteensä. Tyypillinen virhe katsotaan sarjakytkennän kahden LED nauhat. Eli loppuun mennessä ensimmäisen juotettu alussa toisen. Tässä suoritusmuodossa, toisen kiinnityselimen nauhan ei syty kunnolla tai ylikuumenee johtavia reittejä ensimmäisen liuskan, jolloin LEDit on pilalla.

Oikea liitäntä käyttäen rinnankytkentä kaksi LED-nauhat. Ensimmäinen nauha on kytketty samalla tavalla kuin yhden asennuksen. Toisen nauhaa syötetään yksittäisten johtimien virtalähteestä. On selvää, että vaikka ulottuu lankaa käytetään. Tämän seurauksena jokainen hihna on erikseen kytketty.

Joskus valaistus- kattoon ei ole mahdollista, koska kokoa virtalähde, jonka tarkoituksena on yhdistää kaksi nauhat, siitä syystä, että sitä ei voida sijoittaa välitilaan. Sitten käyttää kahden korttelin sopivaan virtalähteeseen, joista kukin syötetään erillistä linjaa 220V. Myöhemmin liittymistä LED nauhat valmistettiin samalla tavalla kuin tapauksessa kasettisoitin.

Johdotus RGB LED nauhat

Nauha RGB tyyppi on kaistale, joka voi antaa erilaisia ​​päästöjen väri tai vaihtelua. Toisin kuin yhteys yksivärinen nauhat, se on sen asennuspiiriin ohjainta, joka ohjaa kunkin yksittäisen värin. Hyvin nauhan pinnan osa sisältää neljä kontakteja, jotka on juotettu vastaaviin johdot ohjaimen.

Ohjain on neljä johdinta:

 • R (punainen);
 • G (vihreä);
 • B (sininen);
 • V + (tai muu tunniste), joka teoreettisesti suorittaa saman toiminnon.

Johtopäätökset väri nimitys kytketyn ohjaimen liittimeen, joka sisältää johtimet vastaava väri. Että on, punainen johdin menee ulostulo R, vihreä lähtöön G, sininen ulostuloon B.

Kaikki yksityiskohtaiset tiedot ja toiminta erilaisia ​​halogeenilamput voidaan tutkia avulla tämän artikkelin.

Asennus periaatteessa liitettäessä RGB LED kaistale koostuu seuraavista: verkon 220b yhdistää tehonlähteen (tarvittavan tehon), virtalähde terminaalit on kytketty ohjaimeen, koska napaisuus. Johdot tulevat ulos ohjaimen (4 kpl) on juotettu LED nauha, niin että punainen johdin on yhdistetty vastaavaan tappi, joka on merkitty nauhalla.

Yhdistää kaksi LED värillisiä nauhat

Aivan kuten tapauksessa kentäkotelon yksiväriset nauhoja, on laskettava virtalähdettä ja RGB ohjaimen. Standardi kaistale pituus on vähintään 5 metriä on suunniteltu erottamaan yhteys ja virtalähde ja ohjaimeen. Jonka oletetaan rinnankytkentä, jossa kukin LED nauha saa erillisen kiinnitystapin, joka ulottuu säätimen.

Käytännössä sen tosiasian edessä, että valaistuksen suunnittelu edellyttää ohjainyksikkö ja suuret mitat ja se ei ole aina mahdollista sijoittaa katon markkinaraon. Tässä tapauksessa yhdiste, jolla on seuraavan kaavion mukaisesti:

 • ensimmäinen nauha on liitetty erillinen virtalähde ja ohjain,
 • toinen nauha on kytketty sen vahvistimen yksikön ja RGB.

Käytä himmennin

Yhteyden muodostaminen himmennin LED-lamput tarjoaa mahdollisuuden muuttaa kirkkautta hehku nauha. Käytettävät liitännät tarvitset valtaa säännellään himmentimen vastaa jatkojohto tai asennussarjaa useiden LED nauhat.

Kun liitetään yksivärisiä nauha syöttöyksikkö on kytketty himmentimen napaisuusilmaisimien. Päätelmät himmennin on kytketty suoraan nauhan, mukaan nykyinen napaisuus. Jos kaksi vyöhykettä on asennettu, se on myös, kuten tapauksessa kahden nauhan, suorittaa rinnankytkentä jälkeen himmennin tai käyttää vahvistinta.

LED-nauhat, joiden RGB-kanavia, voi myös sisältää piirin yhteydet sen himmennin, joka ohjaa päästöjen kirkkautta kaikki kanavat. Asentamiseksi tällainen himmennin on kytketty virtalähteeseen, ja sen tulokset ja RGB-signaalit on kytketty ohjaimeen. Tässä tapauksessa koko tarvittava teho lasketaan ja verrataan kapasiteettia himmennin.

Ratkaiseva merkitys tässä järjestelmässä tehonhimmennin. Aivan kuten laskettaessa parametrien virtalähde, tämä indeksi on suurempi kuin laskettu tehonkulutus nauhat 20-30%.

Jotkin ominaisuudet työskenneltäessä LED nauhat

Tarvittaessa, säätö pituus, liuska voidaan leikata tai päinvastoin pidentää. Leikata nauha käyttämällä tavanomaisia ​​sakset, tehdään viilto on erityisesti nimetty piirejä. Jos haluat yhdistää kaksi nauhaa suunniteltu käyttämään tätä liitintä. Päät kahden nauhan kiinni laitteessa, jonka jälkeen se on napsautettu. Tuloksena on jäykkä ja luotettava yhteys.

Paikkoja kytke johtimet nauha on parempi sulkea erityisiä kutistuvien putki. Tehdä tämän, ennen juottamalla lankojen päät terminaaleihin nauhat, pre-kuluneet putki. Sitten viettää juottamiseen, ja töiden jälkeen liu'utetaan puhelimeen ja varovasti lämmittää hiustenkuivaaja. On käynyt ilmi, tiheä ja kiinteä eristäminen kontakteja.

Lopuksi haluat lisätä, että laatu työn riippuu laskennassa tarvittavat parametrit vallan ja suositusten noudattaminen säädetty. Sitä ei suositella tehdä välinen yhteys nauhat 220V ilman virtalähdettä, jotta vältetään vahingot ja sähköiskun.

LED nauhat: Yhdistä video

Ja jos minun täytyy silta esimerkiksi 15 kpl 1,5 m-1 portaiden valaistus olisi tehtävä kunkin langan tikkaat erikseen tai se voi olla yksittäinen lanka, ja se on jo juotettu viikset?

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Ul. Zoe ja Alexander Kosmodemyanskiy, 26 +7 (499) 350-26-73

Miten valita LED nauhat talot, kadut, koristeellinen valaistus? asiantuntijan vastaus

Keksinnön LED-valonlähteitä muodossa taipuisan nauhan edistänyt useiden valaistuksen. Nykyään avulla LED nauhat järjestää monimutkaisia ​​geometrisia muotoja mainosalalla, on koristeltu merkkejä ja julkisivuja, luoden valoefektejä suihkulähteisiin ja altaat, lisää mukavuutta rauhallisessa kahviloissa ja ravintoloissa. Avulla LED nauhat talossa, voit luoda kaunis valaistus venyttää kattoon tai tehdä erinomainen valaistus työalueen keittiö.

Suuri valikoima tuotteita tuo keskivertokuluttaja esiin kysymys: "Miten valita LED nauhat saada eniten hyötyä sen käytöstä" vastaus tähän kysymykseen voi joku kuluttaja, mutta se tarvitsee tutustua tällaisia ​​LED-tuotteet.

Salakoodinavaus merkintä LED nauhat

LED-liuska on tehty dielektrisestä paksuus on noin 0,2 mm, jonka päälle johdotusten on liitosalustat pelimerkkejä, jonka päälle kokoonpano SMD (valodiodien ja vastukset). Standardi vyö koostuu yksittäisistä moduuleista pituus 2,5-10 cm, on kytketty rinnan. Kukin moduuli on välillä 3-22 LEDit ja useita vastuksia virrankulutuksen ra- joittamiseksi. Näin ollen LED-nauha - useita moduuleja, joiden nimellinen käyttöjännite on 12 tai 24 volttia. Valmiit tuotteet toimitetaan yleensä rullissa pituus on vähintään 5 metriä ja leveys 8-40 mm.

Merkintää asetetaan säiliöön tai kela tuotteita, kiinni kansainvälisiä standardeja. Selitys nauha merkintä esimerkiksi LED 12V RGBW SMD 5050 IP65 120 esitetty alla olevassa taulukossa.

Kohtia, jotka sinun täytyy kiinnittää huomiota

Sävyn ja värien määrä

Valitsemalla LED nauhat alkaa määritelmän väri sen hehkun. One-väri LEDit ovat saatavilla yhden neljästä luminesenssin kide: valkoinen (W), sininen (B), punainen (R) tai vihreä (G). Muut värit saadaan soveltamalla fosfori erityistä kristalli tai asentamalla A crystal useita erivärisiä ledejä, joita käytetään samanaikaisesti. Siten, yhden värillinen LED-nauha voidaan valmistaa millä tahansa väri valovirran. Erikoisliikkeisiin, voit valita kohteita jopa oranssi, Crimson, violetti tai turkoosi hehkua. Mutta suuri kysyntä LED nauhat valkoista valoa, joka on jaettu värilämpötila kolmeen ryhmään: lämmin, neutraali ja kylmä valo. Samoin valitsemalla haluttu vaihtoehto on mahdollinen vain visuaalisesti, vertaamalla näytteiden lukumäärä. Lisäksi yhden värin LED nauhat ovat kaupallisesti saatavilla monivärinen kollegansa, voidaan leimata RGB-symboleja. Ne on asennettu LED, joka koostuu kolmesta kiteitä: punainen (punainen), vihreä (vihreä), sininen (sininen). Seurauksena, samanaikaisesti päästöt useita kiteitä, joilla on eri voimakkuus voi vastaanottaa valon väri. Tyypillisesti tällaiset Lena valittu koristeellinen valaistus. On syytä huomata, että avulla valodiodien R, G ja B ei ole mahdollista saada puhdasta valkoista valoa. Jos tarvitset monivärinen LED nauha hehku valkoisella valolla, kannattaa valita tuote WRGB merkintään. LED-sirujen WRGB nauha upotettu muita valkoisia kiteitä (valkoinen) luminesenssi.

Tänään vähittäiskaupat voit ostaa segmentin tahansa pituinen. Se tulisi ottaa huomioon tiheys SMD-komponenttien yhteen juoksumetriä nauhaa. Yhden rivin LED nauhat tiheys useita 30, ottaa huomioon, että tiheydeltään kaksinkertaisen - 60 enimmäismäärä on asennettu LED-siruja 1 metri on yhtä suuri kuin tuotteen 120. Kun se on tällaisen segmentin muistuttaa jatkuvan valon nauhan. Tarjolla löytyy nauha kahden, kolmen ja jopa neljän leveys LED-elementti sijoitetaan useita rivejä. LED-siru koon tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Aluksi, yleisimmin käytetty kaksi chips: 3528 kanssa yhdellä sirulla ja koko 3,5h2,8 5050 mm ja jossa on kolme kiteitä ja kokonaispinta-ala sirun 5,0h5,0 mm. Myöhemmin, LED teollisuus on ottanut käyttöön uusia lajeja, joista löytyy Venäjän markkinoilla koot 5060, 5630 ja 5730. Vuodesta elementin koko riippuu suoraan valovirran - rät valon energia aikayksikköä kohti. Teoriassa valovirran LED SMD 3528 5 lm LED SMD 5050-15 Lm. Kertomalla kyseiset arvot, jotka vastaavat elementtien lukumäärä segmentin, saadaan koko kirkkaus. Esimerkiksi, valovirran 3528-60 viiden metrin teippiä 1500 lumenia.

Nauhat LED alkaa hehkua, on tarpeen soveltaa sopivaan virtalähteeseen (tyypillisesti 12V). Näitä tarkoituksia varten, käytä 220 voltin muuntajat, kutsutaan kuljettajat, sovittimia tai virtalähteitä. Tärkeä parametri kunkin virtalähde on voima, joka se voidaan ladata. Tehomuunnin valitaan perustuen virrankulutus yhden metrin LED-nauha, joka sisältää pakkauksen. Puuttuessa asiakirjat voidaan laskea itsenäisesti. Esimerkiksi joka kolmas LED tyyppi 3528 sisältyy peräkkäin kuluttaa 20 mA ja teho - 0,24 wattia. Kertomalla nämä arvot useissa kolmisoinnut, saadaan kokonaisarvo. Koossa 5050 on kysyttävä nykyinen 60 mA ja teho - 0,72 wattia. Siten, mittari nauha SMD 3528-60 segmentti kuluttaa 4,8 W ja SMD 5050-60 - 14,4 wattia. Alla olevassa taulukossa on mainittu yleisimmät LED nauhat.

Sähköverkkoon on vakaa ja ilman ylikuumenemisen, on tarpeen varmistaa turvamarginaali. Tätä tarkoitusta varten, laskettu teho kerrotaan kertoimella 1,2. Yhdistää RGB-vyö kuljettajan suoritetaan kautta oma ohjain ja liittimet kutakin väriä. Järjestäminen valaistuksen rainojen yli pituus 10 metriä ja vaatii lisäksi monipuolistaa vastaavia lohkoja. Muuten, kauko reunan virtalähde ei ole valovirran. Tämä negatiivinen ilmiö johtuu jännitehäviö johtavan reitin, joka ulottuu 0,4 V / m.

Oikeilla LED nauhat on mahdotonta ottamatta huomioon kotelointiluokaksi (IP - kotelointiluokka). Nimeämistä koostuu kahdesta numeroa, joista ensimmäinen ilmaisee suojaa tunkeutumista kiintoaineiden ja toinen - suojeluun sisäänpääsyä vastaan ​​nesteiden tuotteeseen. Jotkut valmistajat sijasta perinteisen nimitysten esittämään omat lyhennettä, transkripti joka on valmistajan verkkosivuilta.

LED IP65 tape - IP68 on paremman suojan kosteutta, mutta pahin jäähdytyselementin ansiosta silikoni kuori. Ne tulisi valita vain, kun selkeä tarve, t. Jotta. Ne on huomattavasti korkeampi hinta, koska ylimääräisiä silikonipinnoite.

Laatu LED nauhat määräytyy yksinomaan valmistajalta. On syytä huomata kaksi asiaa: rakentaa laatua lopputuotteen ja laatu komponenttien nauhan itse. Toinen tavalliset kuluttajat ei voida määrittää, koska SMD komponentit ovat hyvin pieniä. Ongelmana on, että robottijärjestelmän leikkaukset ja asettaa LED-siru pienempiä, mikä johtaa sen asteittainen ylikuumenemisen ja kirkkauden menetystä. Mitä tulee kokoonpanoon lopputuotteen, se on helpompaa. Heikkolaatuinen LED nauhat on noin juotettu SMD komponenttien ja pääsääntöisesti ne eivät ole erityinen leikkaus merkkejä. Valinnan tekeminen hyväksi heikkolaatuisia kiinalaisia ​​tuotteita, se on otettava huomioon kolme vivahteita:

 • todellinen arvo valovirran on pienempi kuin teoreettinen;
 • elinikää tuotteet voivat erota pienten puolella;
 • liima-aine, jolla on aika menettää ominaisuuksiaan.

todistettu valmistajat

LED nauha miellyttää omistajille pitkän ja vakaan toiminnan kärsimättä kirkkauden talon, sinun täytyy valita merkin tuotteen. Alueella Venäjän federaation toteutettu LED-tuotteet ovat kymmeniä yrityksiä, joista suurin osa on leimattu Kiinassa ilman riittävää laadunvalvontaa. Voit välttää ongelmia noudattamalla seuraavia periaatteita:

 • ei valita liian halpaa tavaroita;
 • vain kiinnittää huomiota hyvin tunnettuja tuotemerkkejä;
 • kiinnostuneita vakuuden olemassaoloon.

Klo johtavista LED-tuotteiden Venäjällä ja IVY-maissa toimivat edustustoja. Niiden päällä voi nähdä erilaisia, löytää yksityiskohtaista tietoa jokaisesta tuotteesta. Nuo johtajat ovat: Feron, Camelion, Dreamled, Navigator, Arlight, Era. Luettelon näistä yrityksistä löytyy liittyviä tuotteita, kuten pystytuet ja valmiina valot. Mitä LED nauha parempaa - jokainen päättää itse. Onhan lisäksi tuotemerkin valintaan ostajan usein vaikuttavat lausunnon myyjä, hintaluokassa, visuaalinen vaikutus testauksen aikana.

Mitä Tape LED valita valaisemaan kattoon, työ keittiö ja muihin tarkoituksiin? Ensin täytyy vastata kysymykseen: "Mikä on toiminnallinen kuormitus määrätään sitä?" Ehkä, miellyttävä sävy pitäisi parantaa kauneutta kuvio vaatekaappi peili tai luo intiimin ilmapiirin makuuhuoneessa. Tai päinvastoin - tulla lähde diffuusin valkoisen valon.

Joka tapauksessa, jokainen on hieman ajatellut, voi löytää käyttöä se talossani. Järjestämisessä nauhat LED-valaistus on tärkeä rooli lamppu alumiiniprofiilia. Internetissä on paljon kuvia eri muunnelmia suunnittelun keittiöt katot ja monet muut huoneet. Vuodesta valaisinta luoda luova geometrisia muotoja harmoninen kaadetaan yleinen suunnittelu. Kylmä valkoinen valoteho korostavat loisto keittiökalusteet, täydentää perusvalaistus. Valaisemaan venyttää kattoasennuksessa nauha on edullisesti suoritetaan sisennetty noin 5 mm: n etäisyydellä siitä. Lähettämän valon LED nauha, ilman sisäänrakennettu valkoisina kiteinä, vääristää värit huoneessa olevia esineitä. Erityisen voimakas vaikutus havaittiin, kun sinisen emission. Tämä seikka on otettava huomioon, jottei pettyä, kun ensimmäinen vuoro.

Väri LEDit koristevalaistukseen valitaan yksilöllisten maun. Usein RGB nauha sisällytetään kattavaan valosuunnittelu. Ne alunperin katseli kattoon ennusteet kipsilevy. Vahinkoa ympärillä neste tapetit, naamiointi niille yleisen tyyliin.

Täytäntöönpano LED nauha valaistuksen tulisi olla kokonaisvaltainen lähestymistapa, aloittaen pätevä tekniset laskelmat ja päättyen asennustyöt. Jokainen vaihe on tärkeä lenkki, jossa lujuus on avain häiriötön toiminta koko järjestelmän.

Ominaisuudet LED-nauhat kotiin

Joten, perusparametrit LED nauhat ovat:

 1. Kulutetaan tyyppi laite. Tämä luku pidetään tärkeimpänä, jota käytetään valmistuksessa laitteen. On olemassa useita erilaisia ​​LED: SMD 5050, 3028, 5050 RGB jne Valo etenee kulmassa 120-160 astetta. Koon mukaan määrittää kiteiden lukumäärä. Esimerkiksi, jonka mitat 30h28 siru on vain yksi kide ja 50x50 - 3 kide. Tämä osoittaa, että valonlähde valaisee kirkkaampi, jossa kolme kiteitä (lähes 2,5-3 kertaa). Mutta älä unohda, että mitä suurempi hehku käyttää enemmän sähköä ja lämpöä vastaavasti. Ja jos valodiodi ylikuumenee, se vähentää merkittävästi sen käyttöikää.
 2. Valon väri. Tämä menettely on pidetty tärkeänä, koska siitä, että nykyään markkinoilla myyvät nauhat eri värejä ja ostaa tietty väri, sinun täytyy tietää joitakin vivahteita. Mitä valkoinen väri, niin sinun pitäisi tietää, että tämä LED nauha ei ole olemassa. Soveltaa sininen kide, joka on levitetty loisteaineen. Ajan polttaa yksikön ja kristalli alkaa loistaa sinertävä sävy. Haitat Tällaisten laitteiden kuuluu se, että he eivät pysty työskentelemään pitkään. Kirkkaus vähenee lähes kolmasosa vakiona ympäri vuoden työtä. On kaksi sävyisiä: kylmä ja lämmin valo. Monivärinen LED nauhat RGB kolme pelimerkkejä (punainen, vihreä ja sininen) on erillinen syöttö järjestelmä, jossa jokainen väri ohjataan erikseen. Tämä diodi nauha on liitetty neljä johdinta kahden sijasta.
 3. LEDien määrä metriä kohden. Kuinka monta diodit tulee sijaitsemaan nauhan se riippuu koko virrankulutus. Pääsääntöisesti käytetty LED liuska 60 LEDiä metriä kohden. Tekniset ominaisuudet jokaisen laitteen korostaa, kuinka paljon valtaa on bändissä. Teho voidaan ilmoittaa mittarin tai, kun otetaan huomioon koko pituudelta nauhan käytetty.
 4. Laitteen mitat (pituus). Pääsääntöisesti talon käytetään LED nauhat, jonka parametrit ovat 5 metriä.
 5. Hue. Alueella sävyt vaihtelevat 2700 (lämmin väri) 6500 (kylmä valo).
 6. Luokan turvallisuus. Tällä luokan voit nähdä, missä LED annetaan kovettua. Esimerkiksi se pidetään vanhin IP 65-68. Se voidaan asentaa vedessä. Lisätietoja kotelointiluokaksi IP voit oppia artikkeli.
 7. leikkaus parametrit. Kukin diodi liuska on tietty leikkaus vaiheessa. Tässä selityksessä tarkoittaa, että kunkin laitteen mallin leveys on MDS moduuli. Koska tällainen rakenne, liuska voidaan leikata vain erityiseen paikkaan (kuvassa alla osoittaa leikkaus paikka).
 8. Käyttöjännite. Parametrit Jännite LED nauhat on seuraavat: 12, 24 tai 220 volttia. Yleisimmin käytetty LED 12 voltin. 24 käytetään tehokkaampia kollegansa.
 9. Perustietoa väreistä. Johtuen siitä, että bändi on useita värejä, on mahdollista valita värin perusta, jolle se liimataan.

Meidän erillisessä artikkelissa keskustelimme yksityiskohtaisesti siitä, miten valita LED nauhat kotiin. Suosittelemme tarkistamaan materiaali.

Nyt pidämme perusparametrit suosituimmista tyyppisiä LED-nauhat. Tiedot Malli SMD 5050 on ominaisuuksia, jotka houkuttelevat ostajia. Nauha on ostettu valaisemaan tiettyä aihetta, esimerkiksi, piilotettu valaistus katto. Siksi on tarpeen harkita huolellisesti yksityiskohtia jokaisen elementin ja kohdeparametrit olla joukko valoja.

Tekniset ominaisuudet SMD 5050 nauhat:

 • 30, 60 tai 120 LEDiä metriä kohden;
 • käyttöjännite 12 volttia;
 • erilaisia ​​luminesenssin sävyjä;
 • säteily 120 asteen kulman;
 • lämpötilaraja vaihtelee välillä -40 ja +80 astetta;
 • segmentti koostuu kolmesta LED.

Toinen suosittu tyyppi diodi nauha - 3528, sen ominaisuudet ovat seuraavat:

 • käyttöjännite 12/24;
 • katselukulma - 120 astetta;
 • Käyttölämpötilat vaihtelevat välillä -40 ja +85 astetta.
 • määrä LEDiä metriä kohden: 60, 120, 180 tai 240.
 • PCB väri: valkoinen, musta, keltainen, ruskea.

Erittelyt LED nauhat 5630:

 • Valaisukulmalla - 120 astetta;
 • lämpötilaraja LED +85 astetta;
 • jännite on 12 V;

Malli 2835 on seuraavat parametrit:

 • käyttöjännite on 12-24 volttia;
 • määrä LEDiä metriä kohden: 30, 60, 120;
 • lämpötila raja -30-60 ° C.;
 • valovirta 100 lumenia;
 • ampeeriluku vaihtelee 60-300 mA.

LED nauhat 5730, sen tekniset ominaisuudet (LED):

Lopuksi suosittelemme katsella videota, jossa verrataan ominaisuuksia LED-vyöt eri tyyppiä:

Joten me katsoimme parametrit ja tekniset LED nauhat. Toivottavasti materiaali oli hyötyä sinulle!

Lisäksi suosittelemme, että luet:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin