LED nauhat keittiöön

LED-valot keittiöön: valinta ja asentaminen

Eduista LED-valaistus verrattuna perinteisiin hehkulamppu ja energiaa säästäviä lamppuja kaikki tietävät. Tämä on erittäin korkea hyötysuhde ja kestävyyttä. On myös tärkeää, että ledit syttyvät heti täydellä teholla heti, ilman lämpenemisaika, elinaikanaan ei riipu siitä, kuinka monta pois kierrosta. Ainoa haittapuoli - suhteellisen korkeat kustannukset. Mutta kustannukset oikeuttavat itse: LED-valaistus keittiössä kestää vuosikymmeniä, säästää paljon rahaa, koska alhainen virrankulutus.

Jos sinulla on jo erityyppinen keittiön valaistus, älä kiirehdi muuttaa sen uuteen. Valmistajat tuottavat LED-lamput lähes mitä tahansa pohja ja todennäköisimmin sinun vain vaihtaa lamppua itse, muuttamatta mitään valaisimen tai rajoittaa muuttuvat vain vähän.

Suositeltava järjestelmä ergonominen keittiön valaistus

Asianmukainen valot keittiössä olla monikaistainen. Tämä on yleinen valaisuvalon yli ruokapöytä ja tietenkin LED-valot työskennellä keittiössä.

Hienostunut käyttäjä, teknisesti taju ja tuntee uusimman sisustus, usein ei rajoitu toiminnallista valaistusta.

Mistä ja on sijoitettava valaistus keittiössä?

Taso valaistus työalueen tulee olla suurin

 • Liesikupu on sisäänrakennettu taustavalo.

Jos ote valo tuntuu riittämätön, lamput voidaan korvata elävämpiä ja taloudellinen diodi

Se lisää mukavuutta tai yksinkertaisesti sisustamisessa lisävalaistuksen seuraavissa paikoissa:

 • Taustavalaistu vitriinit. Jos et kyinen lasiesineet, laittaa maahan lasi oven, se on yhtä kaunis.

Pehmeä lähtevä valo lasi kaapit, visuaalisesti helpottaa keittiö

 • Ylemmän kaapit, jos huone on tarpeeksi suuri. Valo suunnataan kattoon tehdä huoneen visuaalisesti suurempi
 • Alla alatasolla kaapit. Valonlähde ei pitäisi pitää, joten se sopii parhaiten ohut ja huomaamaton LED nauhat keittiöön.

Jonka tarkoituksena on katto ja lattia keittiössä LED-valaistus yli ja ali kaapit ei ole suunniteltu työtä, joten se ei voi olla valkoinen, ja väri. Alkuun valo voi olla kirkas, ja alempi on vaimennettava selvästi pehmeämpi kuin työalueella

 • LED-nauhat keittiössä voidaan asentaa altaan alla ja on suunnattu pitkin julkisivut alemman kaapit, korostamalla niiden sisältö.

Nauha on kiinnitetty suoraan viemäriin. Työtaso tulisi itse suorittaa etulevy suhteessa etäisyyden vähintään leveys valoelementti

 • Ja voi valaista työtason itse sisälle, tätä tarkoitusta varten sen pitäisi olla avointa. Tee heidät liimattu useita kerroksia lasia, läpinäkyvä hartsi.

Ääriviivat läpikuultava työtasot asennettu LED nauha

Toisessa suoritusmuodossa - piilotettu LED-valaistus lasia. Valonlähde on suunnattu loppuun. Ja vaikutus oli suurin, työtaso on valmistettu läpinäkyvästä kvartsilasista päällystetty matta pinta osia. He fluoresoi

 • Korostaen baarissa, jos sellainen on.

LED-taustavalo keittiön baarissa on suunnattu, pääsääntöisesti alaspäin

 • Hehkuva skinal -Päivitä raivoa. Valo osuu sen ulkopuolelta, ja tulee sisältäpäin.

Hehkuva skinal tuli keittiöstä sisätilojen valaistukseen. Tämä diodi litteä päällystetty maito lasi kuva

Itse LED-valaistus keittiössä voidaan sijoittaa lähes minne tahansa. mutta taloudelliset näkökohdat voivat rajoittaa vain mielikuvitus.

Millaisia ​​LED Keittiön valaisimet

Hänen kätensä LED-valot voidaan tehdä valmista valaisimiin tai valaistusjärjestelmä todella itsejärjestyä yksittäisiä osia. Me luettelo päätyypit käytettyjen laitteiden:

 • Overhead lineaarinen valaisimet. Myydään pala, ja sarjaa, jossa useita moduuleja, kautta erityinen sovitin on kytketty peräkkäin yhdessä lohkossa.

LED-valot keittiön työalue kätensä valmiina linjamoduulit

 • Valaistuksesta pisteen tyypin.

LED-valot työalue tehty kulmikas kiinnikkeet

Myyntihetkellä oli valoja, sekä lineaarisia ja pisteen, joissa kosketa kytkin. Se on tarpeeksi koskettaa kehonsa tietyssä paikassa, päälle tai sammuttaa valot.

Kosketa kytkin, yleensä nimetty Tasainen sininen LED

 • Lovi lamput, lineaarinen ja piste. On erittäin ohut, on asennettu pohjaan hylly kaapin on samassa tasossa pohjan pinnan.

Huuhtele LED-taustavalo keittiö täysin piilossa alahyllyn. Tämä on kätevää, mutta asennus tällainen lamppu vaatii tietyn taitoa

 • LED-taustavalo kuhniispolzuyutsya teippiä ei harvinaisempien kuin valmiin lamput. Syy tällaiseen suosiota laaja valikoima kirkkautta ja väriä, ja joka on erittäin kätevä - nauha voidaan leikata täsmälleen pituus. Se maksaa vähemmän valmista valaisimia.

Valinta kirkkaus ja väri on hyvin monipuolinen

ASENNUS LED Strip OMAT HANDS

Kanssa valmiita lamppuja on enemmän tai vähemmän ymmärrettävää, mutta miten tehdä valaistus keittiön asettaa omin käsin pois LED nauhat?

Mikä on todennut LED-taustavalo PERUSTEELLA nauhan

Kokoamiseksi työ- lamppu täytyy seuraavat materiaalit:

 • Diodi nauha pituus.
 • Tarvittaessa alumiiniprofiili oppaan.

keittiö valo näyttää siistimpi jos sijoittaa sen erityinen alumiiniprofiilien. Tämä ratkaisu helpottaa valaisimista

 • Virtalähde 12 wattia.
 • Kytkin.
 • Virtajohto ja pistoke tai riviliitin riippuen yhteyden tyypistä. Kaapeli suositeltavaa käyttää kaksijuosteisen kuparipunoksella osa ainakin 2h0,75 mm2.
 • Kutistua putken tiivistämiseksi yhdisteitä.

LED nauhat usein myydään täydellisenä virtalähde ja ohjaus

Miten valita LED Strip

LED nauhat keittiössä on suojattava vedeltä, on yksi edellytyksistä turvalliseen käyttöön. Vähimmäistaso kosteussuoja - IP44 (kestää sisääntulon yksittäisten vesipisaroiden), parempi IP65 (vesisuihku). Jännite - 12 W, turvallisin.

LED-valot keittiön työalue olisi kirkas, taajuuksien lähellä luonnonvaloa. Suosittelemme käyttöä nauha trohkristalnymi SMD LEDit 50-50 diodeilta 30-12 lumenia jokaisen pituusmetri. Jos haluat olla kirkkaampi valo, varsinkin kun varustettu himmennin valaistus, parempi valita tuotteen 60 diodit. Värilämpötila vaihtelee 500-3300 K.

Muita valot keittiöön, pääsääntöisesti pitäisi olla kirkas. Usein tarpeeksi valovirta SMD diodit 30 välillä 35h28 5 lumenia per metri. Väri tärkeä käytännön roolileikkejä ja enemmän riippuvainen suunnittelusta.

Täsmennykset syötteet

Miten Valitse verkosta ja kytke LED Strip KEITTIÖSSÄ

LED-valot keittiössä toimivat vakaasti, on suositeltavaa valita virtalähde tarjonta teho noin 25%. Voimateipillä mallikohtainen erittelyt voi saada myyjältä. Siten, SMD diodit 50-50 30 "ottaa" 7,2 wattia per metri pituus. Näin ollen, jos pituus ulottuville, esimerkiksi 4 m, kokonaisteho on yhtä suuri kuin 28,8 wattia. Vastaavasti virtalähde 25% varastosta - 36 wattia. Valitse kompakti malli, se on helpompi piilottaa.

Mitä kytkin, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

 • Yksinkertainen painikkeella.
 • Touch koskettamalla.
 • Infrapuna, reagoi aalto käsin.
 • Himmennin säätelemiseksi valovirran. Valvonta voi olla mekaaninen, kuten kääntämällä kädensijaa tai koskettaa.
 • Ohjausyksikkö aiheuttaa valo vilkkuu tai värillisiä valoja ylivuoto jos valittu monivärinen RGB-nauha. Vaikka tällaisia ​​vaikutuksia käytetään harvoin.

LED-taustavalo varten keittiö perustuu moninauhaisia ​​on tehtävä rinnakkain yhteydessä

ASENNUS LED Strip KEITTIÖSSÄ OMISSA KÄSISSÄ

LED-valot on kerättävä mukaisesti seuraavia sääntöjä:

 • Nauha ei voi leikatut satunnaisesti, vain tietyissä paikoissa. Voit tehdä tämän, se on soveltanut erityinen merkki.
 • Käytä tarvittaessa useita nauhoja niiden kytketty virtalähteeseen rinnakkain.
 • Sähkökaapeli virtalähteestä tulee kytkeä ilman nauha liittimet, ja juottamalla on luotettava. Yhdiste on suljettava, lämpökutistuva putki pakata. Voit myös käyttää eristys nauha, mutta vaikeuttaa ja etsiä ei ole yhtä tarkka.

Askel askeleelta ohjeet juottamalla nauha kaapeliyhteys

 • Normaali avain tai painikkeen laittaa virtalähdettä.

Kytkentäkaavio, jossa on tavanomainen kytkin

Himmennin RGB tai lohko - jälkeen virtalähde.

LED-nauhat keittiössä kuvan kytkentäkaavion, jossa on säädettävä himmennin valovirran

 • LED-taustavalo on alle asennettu keittiökaappien kaksipuolisella teipillä. Ensinnäkin meidän vain vähän korjata nauhalle useissa paikoissa ja varmistaa, että se on oikeassa paikassa ja on tasainen, paina tukevasti koko pituudeltaan.

Jos ei ole riittävästi tietoa ja taitoa työskennellä sähköasentaja ja elektroniikka, uskottava valaistus- taidetta.

LED nauhat keittiössä. Taustavalo LED nauhat keittiössä

Yksi tärkeimmistä seikoista, jotka keskittyvät yhä enemmän, kun keittiön suunnittelu on valaistus. On erittäin tärkeää suunnitella sijoittaminen valonlähteen, sen suunta, intensiteetti ja kirkkaus. Loppujen lopuksi, kun on riittävästi esiin huoneestaan ​​tuntuvat tumma ja huonekalut - tylsä.

Lisäksi valon puute keittiössä tai huono hajonta provosoi väsymys huoneessa ihmisten takia silmien rasitusta.

Jos puhumme jatkuvasti keittiön käyttö aiottuun tarkoitukseensa, jokapäiväiseen ruoanlaittoon arvo täysimääräisesti työtasolle ei voi yliarvioida. On epäilemättä on huolellisesti harkittu ja tarkasti perustettu.

Näiden olosuhteiden LED nauhat keittiössä tunnustettu monet ammattilaiset ja kuluttajat paras valinta keittiön valaistus.

Moderni valaistusratkaisuja kysymykseen

Perintö vuosien suunnittelun kehittäminen voidaan pitää käytössä kahdenlaisia ​​valonlähteitä sisätilojen keittiön: valaistus ja valaistus.

Niiden toiminnot ovat ilmeiset. Päätehtävä valaistus on yleistä kulkua valoa huoneeseen, valaistus on suunniteltu täyttämään koristeellinen rooli tai täytäntöönpanon helpottamiseksi eri erityistoimia (käsittely irtotavaraa ja veitset, leikkaus pieni vihanneksia, vauva numerot anturit, haku eriä sisällä kaapit).

Tärkeimpiä valolähteiden ovat:

 • Päivänvalo vaihtelevan voimakkuuden, jotka ikkunoiden läpi.
 • Keskitetty valaistus koko huoneen katosta.
 • Katto, joihin liittyy alhainen asema valaisin suoraan yläpuolella ruokailutila.

Ilman sitä maailma ei voi tehdä, mutta se ei aina riitä. Siksi omistajat asunnot, talot ja toimistot turvautuvat yhä asennuksen valaistus:

 • Upotettu seinään tai kaappien valonheittimet.
 • Asennus LED nauha eri tavoin.
 • Kaikenlaisia ​​kannettavia valaisimet ja lamput.

LED nauhat keittiössä: syyt suosio

Tärkein peruste hyväksi LED nauhat voidaan kutsua että, joka ei välttämättä etukäteen suunnitella sijoittamisesta, piirtää monimutkaisia ​​järjestelmiä ja leikkaa reiät huonekaluja. LED-nauhat valaistus keittiö voidaan helposti asentaa lopussa korjaustöitä tai missä vaiheessa tahansa toiminnan tilaa.

Lisäksi tämän tyyppinen taustavalo on seuraavat edut:

 • Ympäristöystävällisiä.
 • Turvallisuus.
 • Kestävyys.
 • Korkea intensiteetti ja kirkkaus.
 • Vakauden lämpötilan muutoksiin ja jännite.
 • Taloutta.

Paras valinta organisaation keittiön valaistus

Parannuksia ja kehittyneet tuotantotekniikat ovat johtaneet siihen, että LED-nauhan keittiössä voidaan asentaa melkein missä tahansa, riippumatta pinnan kaltevuus, sen laatu, kosteuden läsnäolo tai korkean lämpötilan affiniteetti. Vastustuskyvyn asteen nauhat määritettiin mukaisesti merkintöjä käytetään valmistuksen aikana.

On nauhat, LEDit, jotka on suljettu eristävällä silikoni, joten laitteen sisällä ei ole vesi laskee. Tällaiset nauhat voidaan turvallisesti sijoittaa lähelle pesuallas ja liesi, ne ovat erittäin helppo puhdistaa saasteilta.

Usein 220V LED nauhat käytetään toiminnallisia tai koristevalaistukseen pöytien, -seinäkaapit sisätilojen taulukot perusalan, alakattojen, baari laskurit.

Perusperiaatteet LED valaistusjärjestelmän

Asennus LED nauhat on yksinkertainen eikä vaadi kovin syvä tuntemus virtapiirien laitteessa.

Se on riittävän usein kaikkein yksinkertaisia ​​välineitä (katkotuista ase, kolvi), eristeet (teipillä tai erityisiä korkki), sekä kaksipuolinen teippi, jos nauha itse ei sovelleta liimakerros. Siinä tapauksessa, että valonlähde aikovat sulkea profiilin on tarvittavat työkalut sen kiinnitys: Poraa ja niittejä.

Aloita asennus nauhan huolellisen mittauksen pinnalla palvelee pohja.

Nauha on leikattu ja leikattu ja eristää reuna liimaa valittu pinta.

Joskus vahvistamisesta LED kaistale epätasainen pinta metallitangon käytetään perustana.

Valinta- ja laitteen asentamista

Poimien yksikkö LED-nauhat, kannattaa käyttää tavanomaista algoritmia laskemiseksi sen teho: pitäisi selvittää voiman yksi metri ja moninkertaistaa sen pituuden käytetyn nauhan.

Tässä tapauksessa ei ole tarpeen ladata lohko on sataprosenttisesti. Asiantuntijat suosittelevat tarjota vapaa marginaali noin 20% yksikön kapasiteettia muutosten yhteydessä jännitteen.

Ottaen huomioon erityispiirteet keittiö ilmakehän kosteuden kestävä lohko on toivottavaa valita tai piilottaa se on erityisesti asennettu kanavaan.

LED-valaistus tasot

Päätarkoitus lähes kaikki valaistus keittiö on varustettu valoa työtasolle. Tape LED 220 selviytyy tästä tehtävästä.

Voit määrittää useita lyhyitä liuskoja tai soveltaa yhtä pitkä jakso. LEDit ovat omiaan takaamaan kaikkialla:

 • Alapuolelle seinäkaapit horisonttiin.
 • Koneessa seinän.
 • Suoraan työtaso pinnalla.
 • Puolella kasvoja kaapit ja pöydät.

Kääntämällä suoritusmuotoon, jossa nauha on kiinnitetty pöytälevyn itse, se on syytä miettiä miten osittain piilottaa LEDit asettamalla profiilin. Tällainen toimenpide voitaisiin välttää sokaiseva kirkas valo ja samalla suojaa nauha kosteudelta ja väistämättömiä epäpuhtauksia.

Kiinnittämiseksi nauhat LED pöydällä on parempi käyttää tuotteita, joilla on keskisuuri tai suuri suojan vettä vastaan ​​(ne on merkitty IP65 ja IP68).

Mount LED nauhat alla hattuhyllyihin

Menetelmää, jossa LED nauhat asennetaan keittiöön alla yläkaapit, on jo tullut lähes klassikko.

Tämä ei ole yllättävää, koska tällainen lähestymistapa avaa monia mahdollisuuksia tehokkaan käytön monia etuja tämäntyyppisen valaistus.

Kuten asennus LED nauha ei vaadi erittäin tarkasti ja korkean tarkkuuden laskelmat, virtalähde voidaan helposti sijoittaa kaapin, ja valon suuntaa juuri työtasolle silmien suojelemiseksi kärsimättä intensiteetti.

Koristeellinen valaistus keittiössä

LEDien käyttäminen sisustaa keittiö - täydellinen esimerkki yhdistelmä rationaalisuuden, käytännöllisyys ja estetiikka effektnosti.

Valmistajat tarjoavat laajan valikoiman LEDien eri tarkoituksiin ja eri parametreja. Tarkoituksen perusteella ja paikka kiinnittäminen, voidaan valita tietyn intensiteetin LEDit, teho, väri, muoto ja taajuus sijainti nauhalla.

Asetus LED nauhat keittiössä koristeena ei ole kovin erilainen kuin muut tyyppisiä kiinnitys tällaisen taustavalon. Tärkein ominaisuus on, että läsnä on himmennin. Tämä kytkin ohjaa peräkkäin värien hehku LED. Vilkkuvat valot voivat myös koostua yhden värin, jonka intensiteetti vaihtelee ajoittain.

Himmennin asennetaan yhdessä virtalähteen nauhoja, sillä hänelle samalla tavalla, tuo lanka.

Valoisa ja iloinen keittiö, joka päivä miellyttää silmää, voi piristää vaikka sateinen maanantaina. Myönteisiä tunteita ja myönteinen kaikille perheenjäsenille on ehdottomasti vaivan arvoista, joita tarvitaan varustamaan keittiö LED-taustavalo.

Valitsemalla LED loisteputkivalaistus keittiöön: vihjeitä ja varoituksia

Asianmukainen valaistus keittiössä on tae käyttömukavuus ja hyvä mieliala valtiatar hänen kotitalouksien ja vieraat. Tänään, kiitos kehittämiseen nykyteknologian valaistus markkinoilla on täynnä kaikenlaisia ​​innovaatioita ja osaamista tällä alalla. Johtavat joukossa kaikki muut oikeutetusti miehittää LED nauhat.

Kutsutaan puolijohde-LED, joka lähettää valoa sen kulkiessa läpi sähköenergian. Kemiallinen koostumus määrittää sen kirkkautta LEDit. Koska, riippuen komponenttien, nämä lamput on erilainen valon intensiteetin. Toinen nimi on LED nauhat LED-nauhat.

Edut LED nauhat

Monimuotoisuus, houkuttelevuutta ja monipuolisuus nämä kalusteet tarjosivat heille niin suurta suosiota suunnittelijoille. Tämän tyyppinen valaistus on monipuolinen ja sopii kaikkiin tiloihin ja kaikki sisätilat. Avulla LED nauhat koristella ja valaisemaan olohuoneet, makuuhuoneet, keittiöt, kylpyhuoneet, ravintoloita ja toimistoja.

Tässä on luettelo tärkeimmistä myönteisiä ominaisuuksia:

 1. Ei vaadi lisäaikaa lämmetä.
 2. Loistaa kirkkaasti tarpeeksi.
 3. Vaurioidu.
 4. Toimii vähintään 15 vuotta.
 5. Heillä on rikas värivalikoima.
 6. Ovat edullisia.
 7. Ei vaativissa ympäristöolosuhteissa.
 8. Turvallisia.
 9. Heillä on laaja säteilykulmassa.

Miten ja missä voit käyttää LED-nauhat keittiössä

Erityisen laaja käyttö LED nauhat sai sisätilojen keittiön. Sitä voidaan käyttää valaisinlaitteelle, ja vain koristeena.

Tässä muutamia suosituimmista tavoista käyttää sitä:

 • taustavalo kattoon
 • Valaistus top keittiökalusteet
 • Korostamalla pohjassa keittiökalusteiden - luodaan 'kelluva vaikutus maan päällä "
 • Valokeilassa seinä (vaipan)
 • Taustavalo maalauksia, valokuvakehykset, kellot ja muut erikoistyöt
 • Sisävalaistus kaapit, laatikot ja hyllyt

Luokittelu LED nauhat

Suosituin on LED nauhat SMD-LEDit. Ne erottuvat asennuksen helppous ja voimassaoloaika.

On seuraava luokittelu SMD-vyöt:

 1. Määrän perusteella kiteiden nauha jaettu yksi-, kaksi-, kolmi- ja chetyrehkristalnye. Tämä muuttuja määritellään eri värejä - suurempi kiteet, sitä suurempi värien määrä voi olla läsnä nauhalle.
 2. tyyppi hehku johti olemassaolon yksivärinen ja värillisiä LED.
 3. Jos otat koko LEDit, niiden hinnat vaihtelevat 1,06h0,8mm ja 5,0h5,0mm.
 4. Tilauksesta LEDien taajuus erottaa nauha 30kpl / m, 60pcs / m 120sht / m ja 240sht / m. Paksumpi järjestetty lamput, kirkkaampi valo.
 5. Riippuen kosteussuoja indeksin erottaa nämä nauhat:
 • IP 20 - alhainen kosteus suojaa (ei ruokaa)
 • IP 65 - joiden keskimääräinen (keittiöön)
 • IP-68 - korkean tason kanssa (voidaan käyttää kylvyssä tai altaan).

Miten valita LED-nauhat keittiöön

Tarkka valinta LED nauhat valaisemiseen keittiö riippuu miksi ja missä nauhan. Eli sinun on ensin päätettävä, mitä merkkivalot tullaan käyttämään ja missä osassa huonetta ne sijoitetaan.

LED-nauha ei ole suoraan kytketty - täytyy olla muuntaja.

Mitä LEDien värejä, tässä valinta on aina emännän keittiössä. Periaatteessa se myös tunnistaa ja tarvittava määrä valoa sisätiloissa. On joitakin ohjeita, joiden avulla vältetään virheitä ja odottamattomissa tilanteissa.

Valaisemaan kaapit ja laatikot sisällä LED voidaan ottaa avoimen nauha halutulla kirkkaus ja väri. LEDit käytetään toiminnan erityinen antureita. Tällaiset anturit voidaan liittää ensisijainen valonlähde keittiössä, tai laukeaa, kun aukon liikettä ja kaapit. Kaikki riippuu asiakkaan toiveiden ja fantasioita. On antureita, jotka reagoivat liikkeen edes lähelle niiden sijainnista. Tämä on hienoa, jos kädet ovat likaisia ​​tai märkiä.

Valaisemaan pohjan keittiökalusteet on otettava huomioon se, että kypsentämisen aikana tai silloin, kun korjuu on todennäköisesti märkä laitteeseen. Koska tässä tapauksessa on suositeltavaa käyttää vyön korkeampi kosteussuoja - IP65 tai IP68.

Valaisemaan yläosassa kuulokkeen voi IP20, koska tämä osa ei ole tyypillinen keittiö veden sisäänpääsyn.

Kun valitset LED nauhat valaistuksen työpinta keittiö on tarpeen harkita eri vaihtoehtoja sen kiinnittämiseksi:

 • On mahdollista käyttää suljetun LED-nauha, joka on varustettu erityisellä liimakerros kiinnittyy helposti pintaan.
 • Voit ostaa valmiina BAR valot. Nämä lamput ovat muovia ja LED palkki näytön. Pinnalta ne kiinnitetään erityistä leikkeitä tai kaksipuolisella teipillä. BAR lamppuja ohjataan kosketusnäytön kytkin.

On suositeltavaa valita tähyslasilla BAR lamppu LED-säteiden avulla se ei vahingoita silmiä.

 • Voit itse tehdä LED-lamppu teipillä ja alumiiniprofiilien.

Pääsääntöisesti, valaistuksen asematason ottaa triple-SMD50h50 nauha, jonka keskimääräinen kosteustaso suojaustaso, jonka avulla on mahdollista aikaansaada riittävä määrä valoa. Väri edullista valita valkoinen tai lämmin valkoinen. Jälkimmäinen muuten antaa vaikutelman ruoan enemmän tuoreutta.

Vaikuttavaa kuvastin esiliinat valot.

Valaisemaan sisustus kohteita on tarpeeksi ostaa yhden sirun nauha SMD35h28.

Kun valitset LED nauhat kattoon on tutkittava, onko pää- tai lisävalaistuksen. Riippuen sen kohde valitaan tarvittavat kirkkautta. Jos tämä on vain osa sisustus, niin SMD35h28 sopisi juuri oikea.

LED nauhat myydään rullina 5 metriä. Mukana nauha on tarpeen valita virtalähteen ja kiinnikkeet.

Jotta voidaan valita sopiva muuntaja, on tarpeen ottaa huomioon sen teho ja koko. Laskea tarvittava erityinen muuntajan nauha auttaa seuraava kaava:

Nauha kapasiteettia kerrottuna nauhan pituus. Saatu määrä kerrotaan kertoimella 1,25, ja saada vaadittava virtalähde.

Täällä, ehkä, ja kaikki tärkeimmät vinkkejä valitsemalla LED loisteputkivalaistus keittiöön.