LED nauhat alle kaapit keittiössä

Taustavalo LED kaapit keittiössä käsillään

Miten rakentaa talon sisävalaistus? Ei ole mikään salaisuus, että valo koostumus auttaa antamaan tilaa sanoinkuvaamaton tunnelman luojana. Lisäksi se on avulla valo voidaan jakaa tilaa vyöhykkeisiin, joissa kussakin on oma tehtävänsä. Onnistunut valaistus ratkaisu kunkin huoneen huoneistot valitaan toiminto, joka suorittaa huoneen, ja mukaan henkilökohtaisia ​​toiveita henkilö jatkaa elää tässä huoneistossa. Ehkä joitakin muutoksia ottaen sisätilojen henkilö haluaa tehdä, ilman suurta korjausta vyöhykkeelle. Valaistus alle keittiön kaapit, peilit erityisvalaistuksella kylpyhuoneessa, LED nauha koristelu makuuhuone ja olohuone - tässä on muutamia vaihtoehtoja, että henkilö voidaan helposti toteuttaa antamalla tietty tunnelma ja ilmapiiri sisustus.

Korostamalla tiettyjä alueita keittiössä voi kuljettaa vain koristeellinen, mutta se on paljon hyödyllisempää miettiä etukäteen ylimääräisiä valaistussisustus jotta varmistetaan sen toimivuus. Helpoin tapa tehdä valot alla kaappien keittiössä käsillään. Se toteutetaan käyttäen LED nauhat, ja sen pääasiallinen toiminnallinen tarkoitus - se valaistus työtasot. Myös LED nauha käytetään valaistukseen vyöhykkeen sisällä laatikon laatikot ja - paremman tilankäytön ja antamaan tietyn merkin keittiö Jos valot asennetaan lähelle lattian tasolla. Valaistus alle kaapit keittiössä - yksi yleisimmistä ratkaisuista Tilojen suunnittelussa, ja peräti näyttäviä ilme LED-valaistus räystään keittiössä, korostamalla tiettyjä markkinarakoja, jäljitelmä baari keittiössä.

LED nauhat - suhteellisen uusi ja erittäin edullinen korvaavan vaikea asentaa valaistusjärjestelmiä. Se on joustava nauha, jonka puolijohde-elementit on asennettu peräkkäin - LEDit.

LED-nauhat turvallinen: se on hauras eikä sisällä vaarallisia elementtejä on melko yksinkertainen asentaa ja käyttää, ja edelleen tarjoaa tarvittavan standardin valaistus ja taustavalo. Siksi sen käyttö on suoritettava valot varten keittiökaappien. LED-nauhat on olemassa eri muodoissa: yhden värillinen tai monivärinen, muutos jolla on suojan kosteutta ja pölyä, lajien eri kokoiset ja merkkivaloja sekä variantit, jotka edellyttävät erilaisia ​​sähkö- jännite ja käynnissä suoraan verkosta.

Kun valitset LEDit valaisemaan keittiön kaapin olisi myös kiinnitettävä huomiota ominaisuuksia, kuten väri alustanauhan, kuumuutta kestävä ja vedenpitävä laatua teipillä. Tyypillisesti LED-nauha antaa riittävä valaistus poistamaan varjo seinän kaapit.

Vivahteita LED nauha

Mikä on tärkeää muistaa työskenneltäessä LED nauhat ja sen asennus, kuten perustamissopimuksen valot keittiön kaapit? Ensimmäinen nauha voidaan leikata ja juottaa vain erityisesti merkityillä alueilla. On yksirivinen vyö, nämä alueet sijaitsevat joka kolmas diodi kaksirivisen - joka kuudes. Kytkeä osien valaistuslaitteen saattavat tarvita erityistä liittimet asentaminen tietyntyyppisten nauhat saattavat tarvita erityistä teholähteitä. Ne ovat tarpeen, koska se on vähän DC LED nauhat, kun taustavalo on asetettu keittiöön. Alle kaapit ruusuke peittokyky virtalähteen, joka myöhemmin liitetään verkkoon. Voimayksikön valitaan seuraavat laskelmat:

Teholähde nauhat = pituus * 1 metri teho nauha + 20% virtalähteenä.

Kun kytket telineeseen virtalähteeseen muistaa päin. Jos haluat asentaa useita suuria paloja LED nauhat, on tärkeää valmistaa kunkin erillisen virtalähteen tai teho segmentin erikseen. Kytkemällä nämä segmentit sarjaan toisiinsa, saatat kohdata tällainen tilanne, kun seuraava segmentti antaa liian hämärässä ja nopeasti menee alas.

Monivärinen LED Strip

Käytettäessä monivärinen LED nauhat voivat myös käyttää ohjain kauko-ohjain, joka mahdollistaa määrittää ohjelman valaistus, värin muutos, lisätä erilaisia ​​tehosteita, kuten välkkyä.

Valot keittiön kaappien alla: Kuvat

On monia vaihtoehdot keittiö työtilan tällainen valaistus. Hänen kätensä voidaan asettaa monivärinen järjestelmä, valaistus, joka voi vaihdella asennetun ohjelmiston ohjaimen tai manuaalisesti. Myös LED merkkijono voidaan huomaamattomasti alle kiinnitetyn kaapit, täyttää koristeellinen funktio. Valot keittiön kaappien alla LED kulma voidaan asettaa erityisen kulmikas alumiiniprofiili, jota myydään rautakauppaa ja supermarketeissa.

Miten asentaa LED nauhat keittiössä: tarvittavat valmistelut

Asentaa tarvittava LED-nauhan (miellyttävin ja rentouttava lämmin valkoinen valo), virtalähteen LEDit, yhdistävä johdin ja virtajohto tulpalla. Jopa ennen hankintaa tällaisen valaistuslaite on tärkeää tehdä asianmukaiset mittaukset tila, jossa nauha on kiinnitetty, ja etäisyys pöydälle. Tämä mahdollistaa valita oikea pituus ja laitteen kapasiteetti. Paikka, jossa valo on asennettu alle kaapit keittiössä, on toivottavaa pyyhi alkoholin ja odottakaa lyhyt aika sen haihtua - tämän yksinkertaisen menettelyn poistaa lian ja turvallisesti liimattu nauha tulevaisuudessa. Jos saastuminen on liian voimakas, rakenne voidaan vahvistaa avulla liitospuristimien tai voit asentaa ne erityisessä alumiiniprofiili.

Miten asentaa LED nauhat keittiössä kiinnitys

Valot keittiön kaappien alle - LED nauhat - kiinnitetään kaksipuolisella teipillä, sinun täytyy valvoa luotettavuutta kiinnittämiseen nauhalle ja pinnan seinälle tai kaappiin. Asennuksen jälkeen valaistuksen sinun täytyy liittää se virtalähteeseen. Nauhan navat on kytketty virtalähteeseen, ja sitten se on kytketty verkkoon. On tärkeää muistaa, että kun tämä työ ei tule jättää johtimia, ja kun se on kytketty laite, sitä ei saa virtaa. Sen jälkeen, kun lopullinen kokoonpano rakenne voidaan kytkeä verkkoon. Jos kaikki toimenpiteet tehtiin oikein ja napaisuus ei muutu, nauha hehkuu.

LED-valot keittiöön: valinta ja asentaminen

Eduista LED-valaistus verrattuna perinteisiin hehkulamppu ja energiaa säästäviä lamppuja kaikki tietävät. Tämä on erittäin korkea hyötysuhde ja kestävyyttä. On myös tärkeää, että ledit syttyvät heti täydellä teholla heti, ilman lämpenemisaika, elinaikanaan ei riipu siitä, kuinka monta pois kierrosta. Ainoa haittapuoli - suhteellisen korkeat kustannukset. Mutta kustannukset oikeuttavat itse: LED-valaistus keittiössä kestää vuosikymmeniä, säästää paljon rahaa, koska alhainen virrankulutus.

Jos sinulla on jo erityyppinen keittiön valaistus, älä kiirehdi muuttaa sen uuteen. Valmistajat tuottavat LED-lamput lähes mitä tahansa pohja ja todennäköisimmin sinun vain vaihtaa lamppua itse, muuttamatta mitään valaisimen tai rajoittaa muuttuvat vain vähän.

Suositeltava järjestelmä ergonominen keittiön valaistus

Asianmukainen valot keittiössä olla monikaistainen. Tämä on yleinen valaisuvalon yli ruokapöytä ja tietenkin LED-valot työskennellä keittiössä.

Hienostunut käyttäjä, teknisesti taju ja tuntee uusimman sisustus, usein ei rajoitu toiminnallista valaistusta.

Mistä ja on sijoitettava valaistus keittiössä?

Taso valaistus työalueen tulee olla suurin

 • Liesikupu on sisäänrakennettu taustavalo.

Jos ote valo tuntuu riittämätön, lamput voidaan korvata elävämpiä ja taloudellinen diodi

Se lisää mukavuutta tai yksinkertaisesti sisustamisessa lisävalaistuksen seuraavissa paikoissa:

 • Taustavalaistu vitriinit. Jos et kyinen lasiesineet, laittaa maahan lasi oven, se on yhtä kaunis.

Pehmeä lähtevä valo lasi kaapit, visuaalisesti helpottaa keittiö

 • Ylemmän kaapit, jos huone on tarpeeksi suuri. Valo suunnataan kattoon tehdä huoneen visuaalisesti suurempi
 • Alla alatasolla kaapit. Valonlähde ei pitäisi pitää, joten se sopii parhaiten ohut ja huomaamaton LED nauhat keittiöön.

Jonka tarkoituksena on katto ja lattia keittiössä LED-valaistus yli ja ali kaapit ei ole suunniteltu työtä, joten se ei voi olla valkoinen, ja väri. Alkuun valo voi olla kirkas, ja alempi on vaimennettava selvästi pehmeämpi kuin työalueella

 • LED-nauhat keittiössä voidaan asentaa altaan alla ja on suunnattu pitkin julkisivut alemman kaapit, korostamalla niiden sisältö.

Nauha on kiinnitetty suoraan viemäriin. Työtaso tulisi itse suorittaa etulevy suhteessa etäisyyden vähintään leveys valoelementti

 • Ja voi valaista työtason itse sisälle, tätä tarkoitusta varten sen pitäisi olla avointa. Tee heidät liimattu useita kerroksia lasia, läpinäkyvä hartsi.

Ääriviivat läpikuultava työtasot asennettu LED nauha

Toisessa suoritusmuodossa - piilotettu LED-valaistus lasia. Valonlähde on suunnattu loppuun. Ja vaikutus oli suurin, työtaso on valmistettu läpinäkyvästä kvartsilasista päällystetty matta pinta osia. He fluoresoi

 • Korostaen baarissa, jos sellainen on.

LED-taustavalo keittiön baarissa on suunnattu, pääsääntöisesti alaspäin

 • Hehkuva skinal -Päivitä raivoa. Valo osuu sen ulkopuolelta, ja tulee sisältäpäin.

Hehkuva skinal tuli keittiöstä sisätilojen valaistukseen. Tämä diodi litteä päällystetty maito lasi kuva

Itse LED-valaistus keittiössä voidaan sijoittaa lähes minne tahansa. mutta taloudelliset näkökohdat voivat rajoittaa vain mielikuvitus.

Millaisia ​​LED Keittiön valaisimet

Hänen kätensä LED-valot voidaan tehdä valmista valaisimiin tai valaistusjärjestelmä todella itsejärjestyä yksittäisiä osia. Me luettelo päätyypit käytettyjen laitteiden:

 • Overhead lineaarinen valaisimet. Myydään pala, ja sarjaa, jossa useita moduuleja, kautta erityinen sovitin on kytketty peräkkäin yhdessä lohkossa.

LED-valot keittiön työalue kätensä valmiina linjamoduulit

 • Valaistuksesta pisteen tyypin.

LED-valot työalue tehty kulmikas kiinnikkeet

Myyntihetkellä oli valoja, sekä lineaarisia ja pisteen, joissa kosketa kytkin. Se on tarpeeksi koskettaa kehonsa tietyssä paikassa, päälle tai sammuttaa valot.

Kosketa kytkin, yleensä nimetty Tasainen sininen LED

 • Lovi lamput, lineaarinen ja piste. On erittäin ohut, on asennettu pohjaan hylly kaapin on samassa tasossa pohjan pinnan.

Huuhtele LED-taustavalo keittiö täysin piilossa alahyllyn. Tämä on kätevää, mutta asennus tällainen lamppu vaatii tietyn taitoa

 • LED-taustavalo kuhniispolzuyutsya teippiä ei harvinaisempien kuin valmiin lamput. Syy tällaiseen suosiota laaja valikoima kirkkautta ja väriä, ja joka on erittäin kätevä - nauha voidaan leikata täsmälleen pituus. Se maksaa vähemmän valmista valaisimia.

Valinta kirkkaus ja väri on hyvin monipuolinen

ASENNUS LED Strip OMAT HANDS

Kanssa valmiita lamppuja on enemmän tai vähemmän ymmärrettävää, mutta miten tehdä valaistus keittiön asettaa omin käsin pois LED nauhat?

Mikä on todennut LED-taustavalo PERUSTEELLA nauhan

Kokoamiseksi työ- lamppu täytyy seuraavat materiaalit:

 • Diodi nauha pituus.
 • Tarvittaessa alumiiniprofiili oppaan.

keittiö valo näyttää siistimpi jos sijoittaa sen erityinen alumiiniprofiilien. Tämä ratkaisu helpottaa valaisimista

 • Virtalähde 12 wattia.
 • Kytkin.
 • Virtajohto ja pistoke tai riviliitin riippuen yhteyden tyypistä. Kaapeli suositeltavaa käyttää kaksijuosteisen kuparipunoksella osa ainakin 2h0,75 mm2.
 • Kutistua putken tiivistämiseksi yhdisteitä.

LED nauhat usein myydään täydellisenä virtalähde ja ohjaus

Miten valita LED Strip

LED nauhat keittiössä on suojattava vedeltä, on yksi edellytyksistä turvalliseen käyttöön. Vähimmäistaso kosteussuoja - IP44 (kestää sisääntulon yksittäisten vesipisaroiden), parempi IP65 (vesisuihku). Jännite - 12 W, turvallisin.

LED-valot keittiön työalue olisi kirkas, taajuuksien lähellä luonnonvaloa. Suosittelemme käyttöä nauha trohkristalnymi SMD LEDit 50-50 diodeilta 30-12 lumenia jokaisen pituusmetri. Jos haluat olla kirkkaampi valo, varsinkin kun varustettu himmennin valaistus, parempi valita tuotteen 60 diodit. Värilämpötila vaihtelee 500-3300 K.

Muita valot keittiöön, pääsääntöisesti pitäisi olla kirkas. Usein tarpeeksi valovirta SMD diodit 30 välillä 35h28 5 lumenia per metri. Väri tärkeä käytännön roolileikkejä ja enemmän riippuvainen suunnittelusta.

Täsmennykset syötteet

Miten Valitse verkosta ja kytke LED Strip KEITTIÖSSÄ

LED-valot keittiössä toimivat vakaasti, on suositeltavaa valita virtalähde tarjonta teho noin 25%. Voimateipillä mallikohtainen erittelyt voi saada myyjältä. Siten, SMD diodit 50-50 30 "ottaa" 7,2 wattia per metri pituus. Näin ollen, jos pituus ulottuville, esimerkiksi 4 m, kokonaisteho on yhtä suuri kuin 28,8 wattia. Vastaavasti virtalähde 25% varastosta - 36 wattia. Valitse kompakti malli, se on helpompi piilottaa.

Mitä kytkin, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

 • Yksinkertainen painikkeella.
 • Touch koskettamalla.
 • Infrapuna, reagoi aalto käsin.
 • Himmennin säätelemiseksi valovirran. Valvonta voi olla mekaaninen, kuten kääntämällä kädensijaa tai koskettaa.
 • Ohjausyksikkö aiheuttaa valo vilkkuu tai värillisiä valoja ylivuoto jos valittu monivärinen RGB-nauha. Vaikka tällaisia ​​vaikutuksia käytetään harvoin.

LED-taustavalo varten keittiö perustuu moninauhaisia ​​on tehtävä rinnakkain yhteydessä

ASENNUS LED Strip KEITTIÖSSÄ OMISSA KÄSISSÄ

LED-valot on kerättävä mukaisesti seuraavia sääntöjä:

 • Nauha ei voi leikatut satunnaisesti, vain tietyissä paikoissa. Voit tehdä tämän, se on soveltanut erityinen merkki.
 • Käytä tarvittaessa useita nauhoja niiden kytketty virtalähteeseen rinnakkain.
 • Sähkökaapeli virtalähteestä tulee kytkeä ilman nauha liittimet, ja juottamalla on luotettava. Yhdiste on suljettava, lämpökutistuva putki pakata. Voit myös käyttää eristys nauha, mutta vaikeuttaa ja etsiä ei ole yhtä tarkka.

Askel askeleelta ohjeet juottamalla nauha kaapeliyhteys

 • Normaali avain tai painikkeen laittaa virtalähdettä.

Kytkentäkaavio, jossa on tavanomainen kytkin

Himmennin RGB tai lohko - jälkeen virtalähde.

LED-nauhat keittiössä kuvan kytkentäkaavion, jossa on säädettävä himmennin valovirran

 • LED-taustavalo on alle asennettu keittiökaappien kaksipuolisella teipillä. Ensinnäkin meidän vain vähän korjata nauhalle useissa paikoissa ja varmistaa, että se on oikeassa paikassa ja on tasainen, paina tukevasti koko pituudeltaan.

Jos ei ole riittävästi tietoa ja taitoa työskennellä sähköasentaja ja elektroniikka, uskottava valaistus- taidetta.

LED-valot keittiöön: valinta ja asennus kättensä

Moderni keittiö laitteet tekee kypsennyksen vähemmän työläitä. Asianmukainen huoneen valaistusta ja LED-valaistus keittiökaappien luo mukavan ympäristön kotiin kokki.

Miksi LEDit ↑

Eduista LED-valaistus verrattuna perinteisiin hehkulamppu ja energiaa säästäviä lamppuja kaikki tietävät. Tämä on erittäin korkea hyötysuhde ja kestävyyttä. On myös tärkeää, että ledit syttyvät heti täydellä teholla heti, ilman lämpenemisaika, elinaikanaan ei riipu siitä, kuinka monta pois kierrosta. Ainoa haittapuoli - suhteellisen korkeat kustannukset. Mutta kustannukset oikeuttavat itse: LED-valaistus keittiössä kestää vuosikymmeniä, säästää paljon rahaa, koska alhainen virrankulutus.

Jos sinulla on jo erityyppinen keittiön valaistus, älä kiirehdi muuttaa sen uuteen. Valmistajat tuottavat LED-lamput lähes mitä tahansa pohja ja todennäköisimmin sinun vain vaihtaa lamppua itse, muuttamatta mitään valaisimen tai rajoittaa muuttuvat vain vähän.

Suositeltava järjestelmä ergonominen keittiön valaistus

Asianmukainen valot keittiössä olla monikaistainen. Tämä on yleinen valaisuvalon yli ruokapöytä ja tietenkin LED-valot työskennellä keittiössä.

Hienostunut käyttäjä, teknisesti taju ja tuntee uusimman sisustus, usein ei rajoitu toiminnallista valaistusta.

Mistä ja on sijoitettava valaistus keittiössä?

Taso valaistus työalueen tulee olla suurin

 • Liesikupu on sisäänrakennettu taustavalo.

Jos ote valo tuntuu riittämätön, lamput voidaan korvata elävämpiä ja taloudellinen diodi

Se lisää mukavuutta tai yksinkertaisesti sisustamisessa lisävalaistuksen seuraavissa paikoissa:

 • Taustavalaistu vitriinit. Jos et kyinen lasiesineet, laittaa maahan lasi oven, se on yhtä kaunis.

Pehmeä lähtevä valo lasi kaapit, visuaalisesti helpottaa keittiö

 • Ylemmän kaapit, jos huone on tarpeeksi suuri. Valo suunnataan kattoon tehdä huoneen visuaalisesti suurempi
 • Alla alatasolla kaapit. Valonlähde ei pitäisi pitää, joten se sopii parhaiten ohut ja huomaamaton LED nauhat keittiöön.

Jonka tarkoituksena on katto ja lattia keittiössä LED-valaistus yli ja ali kaapit ei ole suunniteltu työtä, joten se ei voi olla valkoinen, ja väri. Alkuun valo voi olla kirkas, ja alempi on vaimennettava selvästi pehmeämpi kuin työalueella

 • LED-nauhat keittiössä voidaan asentaa altaan alla ja on suunnattu pitkin julkisivut alemman kaapit, korostamalla niiden sisältö.

Nauha on kiinnitetty suoraan viemäriin. Työtaso tulisi itse suorittaa etulevy suhteessa etäisyyden vähintään leveys valoelementti

 • Ja voi valaista työtason itse sisälle, tätä tarkoitusta varten sen pitäisi olla avointa. Tee heidät liimattu useita kerroksia lasia, läpinäkyvä hartsi.

Ääriviivat läpikuultava työtasot asennettu LED nauha

Toisessa suoritusmuodossa - piilotettu LED-valaistus lasia. Valonlähde on suunnattu loppuun. Ja vaikutus oli suurin, työtaso on valmistettu läpinäkyvästä kvartsilasista päällystetty matta pinta osia. He fluoresoi

 • Korostaen baarissa, jos sellainen on.

LED-taustavalo keittiön baarissa on suunnattu, pääsääntöisesti alaspäin

 • Hehkuva skinal - muotia. Valo osuu sen ulkopuolelta, ja tulee sisältäpäin.

Hehkuva skinal tuli keittiöstä sisätilojen valaistukseen. Tämä diodi litteä päällystetty maito lasi kuva

Itse LED-valaistus keittiössä voidaan sijoittaa lähes minne tahansa. mutta taloudelliset näkökohdat voivat rajoittaa vain mielikuvitus.

Mitkä ovat LED-valaistus keittiön ↑

Hänen kätensä LED-valot voidaan tehdä valmista valaisimiin tai valaistusjärjestelmä todella itsejärjestyä yksittäisiä osia. Me luettelo päätyypit käytettyjen laitteiden:

 • Overhead lineaarinen valaisimet. Myydään pala, ja sarjaa, jossa useita moduuleja, kautta erityinen sovitin on kytketty peräkkäin yhdessä lohkossa.

LED-valot keittiön työalue kätensä valmiina linjamoduulit

 • Valaistuksesta pisteen tyypin.

LED-valot työalue tehty kulmikas kiinnikkeet

Myyntihetkellä oli valoja, sekä lineaarisia ja pisteen, joissa kosketa kytkin. Se on tarpeeksi koskettaa kehonsa tietyssä paikassa, päälle tai sammuttaa valot.

Kosketa kytkin, yleensä nimetty Tasainen sininen LED

 • Lovi lamput, lineaarinen ja piste. On erittäin ohut, on asennettu pohjaan hylly kaapin on samassa tasossa pohjan pinnan.

Huuhtele LED-taustavalo keittiö täysin piilossa alahyllyn. Tämä on kätevää, mutta asennus tällainen lamppu vaatii tietyn taitoa

 • LED-taustavalo kuhniispolzuyutsya teippiä ei harvinaisempien kuin valmiin lamput. Syy tällaiseen suosiota laaja valikoima kirkkautta ja väriä, ja joka on erittäin kätevä - nauha voidaan leikata täsmälleen pituus. Se maksaa vähemmän valmista valaisimia.

Valinta kirkkaus ja väri on hyvin monipuolinen

Asennus LED nauhat kädet ↑

Kanssa valmiita lamppuja on enemmän tai vähemmän ymmärrettävää, mutta miten tehdä valaistus keittiön asettaa omin käsin pois LED nauhat?

Mitä tulee LED perustuu nauha ↑

Kokoamiseksi työ- lamppu täytyy seuraavat materiaalit:

 • Diodi nauha pituus.
 • Tarvittaessa alumiiniprofiili oppaan.

keittiö valo näyttää siistimpi jos sijoittaa sen erityinen alumiiniprofiilien. Tämä ratkaisu helpottaa valaisimista

 • Virtalähde 12 wattia.
 • Kytkin.
 • Virtajohto ja pistoke tai riviliitin riippuen yhteyden tyypistä. Kaapeli suositeltavaa käyttää kaksijuosteisen kuparipunoksella osa ainakin 2h0,75 mm2.
 • Kutistua putken tiivistämiseksi yhdisteitä.

LED nauhat usein myydään täydellisenä virtalähde ja ohjaus

Miten valita LED nauhat ↑

LED nauhat keittiössä on suojattava vedeltä, on yksi edellytyksistä turvalliseen käyttöön. Vähimmäistaso kosteussuoja - IP44 (kestää sisääntulon yksittäisten vesipisaroiden), parempi IP65 (vesisuihku). Jännite - 12 W, turvallisin.

LED-valot keittiön työalue olisi kirkas, taajuuksien lähellä luonnonvaloa. Suosittelemme käyttöä nauha trohkristalnymi SMD LEDit 50-50 diodeilta 30-12 lumenia jokaisen pituusmetri. Jos haluat olla kirkkaampi valo, varsinkin kun varustettu himmennin valaistus, parempi valita tuotteen 60 diodit. Värilämpötila vaihtelee 500-3300 K.

Muita valot keittiöön, pääsääntöisesti pitäisi olla kirkas. Usein tarpeeksi valovirta SMD diodit 30 välillä 35h28 5 lumenia per metri. Väri tärkeä käytännön roolileikkejä ja enemmän riippuvainen suunnittelusta.

Täsmennykset syötteet

Miten valita virtalähde ja kytkin LED nauhat keittiössä ↑

LED-valot keittiössä toimivat vakaasti, on suositeltavaa valita virtalähde tarjonta teho noin 25%. Voimateipillä mallikohtainen erittelyt voi saada myyjältä. Siten, SMD diodit 50-50 30 "ottaa" 7,2 wattia per metri pituus. Näin ollen, jos pituus ulottuville, esimerkiksi 4 m, kokonaisteho on yhtä suuri kuin 28,8 wattia. Vastaavasti virtalähde 25% varastosta - 36 wattia. Valitse kompakti malli, se on helpompi piilottaa.

Mitä kytkin, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

 • Yksinkertainen painikkeella.
 • Touch koskettamalla.
 • Infrapuna, reagoi aalto käsin.
 • Himmennin säätelemiseksi valovirran. Valvonta voi olla mekaaninen, kuten kääntämällä kädensijaa tai koskettaa.
 • Ohjausyksikkö aiheuttaa valo vilkkuu tai värillisiä valoja ylivuoto jos valittu monivärinen RGB-nauha. Vaikka tällaisia ​​vaikutuksia käytetään harvoin.

LED-taustavalo varten keittiö perustuu moninauhaisia ​​on tehtävä rinnakkain yhteydessä

Asennus LED nauhat keittiössä käsillään ↑

LED-valot on kerättävä mukaisesti seuraavia sääntöjä:

 • Nauha ei voi leikatut satunnaisesti, vain tietyissä paikoissa. Voit tehdä tämän, se on soveltanut erityinen merkki.
 • Käytä tarvittaessa useita nauhoja niiden kytketty virtalähteeseen rinnakkain.
 • Sähkökaapeli virtalähteestä tulee kytkeä ilman nauha liittimet, ja juottamalla on luotettava. Yhdiste on suljettava, lämpökutistuva putki pakata. Voit myös käyttää eristys nauha, mutta vaikeuttaa ja etsiä ei ole yhtä tarkka.

Askel askeleelta ohjeet juottamalla nauha kaapeliyhteys

 • Normaali avain tai painikkeen laittaa virtalähdettä.

Kytkentäkaavio, jossa on tavanomainen kytkin

Himmennin RGB tai lohko - jälkeen virtalähde.

LED-nauhat keittiössä kuvan kytkentäkaavion, jossa on säädettävä himmennin valovirran

 • LED-taustavalo on alle asennettu keittiökaappien kaksipuolisella teipillä. Ensinnäkin meidän vain vähän korjata nauhalle useissa paikoissa ja varmistaa, että se on oikeassa paikassa ja on tasainen, paina tukevasti koko pituudeltaan.

Jos ei ole riittävästi tietoa ja taitoa työskennellä sähköasentaja ja elektroniikka, uskottava valaistus- taidetta.

Valoefektejä pitkään ja menestyksekkäästi käytetty suunnittelijat koristeena tai korostaa eri toiminnallisia alueita. Mutta ei jokainen meistä.

LED-valot kattoon - vyö asennuksesta ja valaistuksen vaihtoehtoja

Hyvin järjestetty kattavuus - ei ole vain visuaalinen korjaus tilaa, vaan myös lisämahdollisuuden alkuperäiseen sisustus. Kirkas.

Katto LED nauha alla jalkalistat: materiaalien valinta ja asennus säännöt

Päätimme tehdä kipsilevy kätensä? Minimaalisella rakentamisen taitoja, tämä ongelma on helposti toteutettavissa. Vaikka et ole koskaan toiminut.