LED nauha miten asentaa omiin käsiinsä

LED nauhat valo - miten asentaa, mitä etsiä ensisijaisesti

Kuka päätti perustaa oman kätensä LED nauhat, varmasti kohdata vaikeuksia asennuksen prosessi. Niiden voittamiseksi, on ymmärtää kaikki koukerot asennus- ja ymmärtää, mikä on tärkeää ja mikä ei. Kyllä, ja jotkut vivahteita asennuksen erityisesti koulutuksessa, on opittava asiantuntijoilta. Aloitetaanpa vastata kysymykseen: LED nauhat valo - miten asentaa?

Älkäämme lykätä analyysin kaapissa, ja välittömästi aloittaa vaikeuksia kohdata ketä tahansa, joka on päättänyt asentaa LED nauhat kädet.

Jos olet huolellisesti harkita kaikkia joka toteuttaa nykyaikaisen markkinoilla, voimme karkeasti arvioida määrä ehdotettuja yksiköitä. Tässä luettelossa on noin sata lajikkeiden LED nauhat, noin viisikymmentä lajikkeiden teholähteitä ja noin kolmekymmentä erilaista ohjaimia.

Miten järkeä tästä moninaisuudesta? Kysymys asiantuntijalle, jos löydät tämän. Ei ole tarpeen uskoa nuoria poikia joka toimi johtaja myymälöissä. Niiden tehtävänä on lisätä myyntiä, niin että missään tapauksessa et saa mitä haluat. Joten lue artikkeli sivuillamme, josta löydät tietoa oikeasta valinnasta LED nauhat.

Mikä on LED nauha, kun purkaa se? Se on liuska diodit, lopussa jotka työntyvät neljä johdotus eri värejä.

 • Ensinnäkin nämä johdot eivät ole riittävän pitkiä, jotta se sopivaksi suorittaa yhteyden.
 • Toiseksi, ajolangan teipillä hyvin heikko. Siksi asennustyön aikana yksi usein irtoaa.
 • Kolmanneksi on täydellinen puuttuminen eristyksen.

Mikä on suositeltavaa tehdä? Poimi juotin ja poista johdot kokonaan, sitten niiden tilalle luodaan uusia pitempi. Samalla viettää hyvää juottaa. Älä unohda asettaa paikoilleen johdot kanssa samaa väriä, jotka seisoivat.

Jos johdot lopussa LED nauhat on liian lyhyt, on suositeltavaa ReWire paikkansa pidempään

Varoitus! Tässä yhteydessä on tärkeää toteuttaa hyvin juottamiseen. Aika tässä prosessissa on yksi toinen, juotos lämpötila ei ole korkeampi kuin + 260S. Eli sinun pitäisi olla hyvä komento instrumentin.

Ja toinen tärkeä seikka. Vapaasta lankojen päät on parasta asettaa poimu. Niiden avulla varmistetaan hyvä kontakti, kun olet yhteydessä LED nauhat keräilijälle.

Näyttää siltä, ​​että ei ole paljon vivahteita, mutta he tekevät asennuksen laatu. Ja valmistelutyö kestää viisi minuuttia, ei enempää. Joten sinun ei pitäisi välttää näitä toimintoja.

On toinenkin seikka aloittelijat voivat huomaamatta. Tämä eristäminen yhteyksiä. Voit tehdä tämän, se on parasta käyttää kutistesukka. Se on yleensä asennettu sijainnit liitosnapojen kanssa nauhan tai nauhojen ja johtoja kerääjä. Olisi mukavaa, jos olet määrittänyt puhelimen ja juotoslangoilla teipillä. Miten se tapahtuu?

Eristys Yhteydet Tape LED

Saksilla tai terävällä veitsellä putken pituudelta eristetyn osan. Esimerkiksi, tämä johto juote LED nauhat. Aseta johdot vastaanottimeen, jotta se on viimeinen paikka eristäminen ja puristetaan sormensa pikku splyusnulas.

Nyt tarvitaan erityinen hiukset (se näyttää ase), joiden pitäisi olla helppo käsitellä paikalleen eristyksen. Putki tulee pehmeä ja alkaa kutistua, puristamalla risteyksessä eristetty yhteyksiä. Kotitalouksien tasolla, jotkut paljasjalkainen mestarit sijaan käyttää kuivaajan kevyempi. Mutta pitää muistaa, että LEDit ovat pelkää korkeita lämpötiloja, joten on olemassa suuri todennäköisyys vahingoittamatta joitakin niistä, jotka sijaitsevat lähempänä työkohteessa.

Koska puhumme kuivain, on sanottava, että myynti on erityinen sarja asennuksen LED nauhat. Sitä voi ostaa lähes joka rautakaupasta, vaikka Internet tänään ei ole ongelma tilauksesta. Joten jos haluat tulla todellinen mestari, kannattaa ostaa tämän naborchik.

Palatakseni pääasia teema - Voit valita LED nauhat. Muutamia hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat pitämään koko prosessin korkealla tasolla.

 • Se on liimakerros, minkä vuoksi se on erittäin helppo ja kätevä perustaa kääntöpuolelle LED nauhat. Mutta pitää muistaa, että liima nauhat ja voidaan kuoria pois, ei ole mitään ongelmaa. Mutta uudelleen kiinni olisi mahdotonta. Siksi ennalta arvioida tarkkaan asennuspaikalle. Tämä on ensimmäinen. Toinen - ennen asennusta LED nauhat, valmistaa kone, johon se tarttuu. Pinnan tulee olla puhdas ja pölytön, öljy ja rasva tahrat, ei maalien ja lakkojen. Tämän vuoksi on tarpeen poistaa rasvaa, pestä ja kuivata hyvin.
 • LED-nauha ei kestä mekaanista kuormitusta, joten soveltaminen pinnan on oltava sileä, ilman säröjä, sirut, kuoppia ja kohoumia.
 • Et voi taivuttaa nauhan missä tahansa kulmassa. Siirtymisen pitäisi olla sileä. Jos taivutus ei voida välttää, niin kiinni kulman yli 90º.
 • LED nauhat voidaan leikata, ja määrä lyhentäminen. Voit käyttää saksia, terävällä veitsellä tai hyvä lanka leikkuri. Verhoiluun voidaan suorittaa vain sivustoissa kaiverrettu nauhan itse.

Mitä nauha asennetaan keittiöön, olohuoneeseen tai muuhun huoneeseen, siellä oikeastaan ​​mitään monimutkaista siitä siellä. Jos olet päättänyt minne liitetään LED nauhat, jota käyttävät järjestelmää, sitten suorittaa koulutuksen tasoon ja kiinnitä nauhan se, kevyesti painamalla käsissä. Kaikki muu on vähennetty laitteen liittämisessä. Mutta aihe toisen artikkelin, joka löytyy sivustollamme.

Johdotus LED nauhat

Ainoa asia, joka ei halua menettää, on läsnäolo myynnissä erikoismetalli- profiileja. Se leikkaa (kaunis), jolla perustettiin LED nauhat (yksi tai kaksi). On tärkeää ottaa huomioon se, että metallinauha, joten hänen ja bändin ehdottomasti loi eristekerros. Useimmiten se on jo tuotu profiiliin, mutta sekin on aina tarpeen, jotta voidaan välttää epämiellyttäviä hetkiä liittyviä vahinkoja lamppu.

Kuten näette, asennus LED nauhat - prosessi ei ole kovin monimutkainen, joten pidä sitä kädet ei ole ongelma. Tärkeintä on käytännössä huomiota olisi kiinnitettävä valmisteluun eniten valaistuksen ja tasosta, jolla se on jumissa.

LED nauhat valo - miten perustaa omin käsin?

asennuksen helppous, luotettavuus ja kestävyys ovat tehneet diodi valaistus nauha on hyvin suosittu.

Jos asennat LED nauhat valitaan valonlähde, miten asettaa omat kädet kattoon ja käyttää tällaista laitetta - tärkein huolenaiheita kuluttajille.

LED-valaistus standardi nauha esitetty dielektrinen varustettu johdotukset ja jossa on tyynyt SMD-komponenttien muodossa LEDien ja vastukset. Standardi laite käsittää erilliset moduulit pituus 2,5-10 cm. Kunkin tällaisen moduulin on useita diodeja ja vastukset, jotka ovat vastuussa virrankulutuksen ra- joittamiseksi.

Kun valitset pitäisi kiinnittää huomiota tuotteen pakkausmerkinnöissä, joka koostuu useista symboleista:

 • laitteen tyyppi;
 • jännite indikaattorit;
 • valon väriä;
 • tyypin kiinnityselimet;
 • koko diodi sirun;
 • määrä diodeja metri nauha;
 • kasvinsuojeluainetta luokassa.

Moderni kuljetin diodi valonlähteet on valkoinen (W), sininen (B), punainen (R) tai vihreän (G) valon. Lisäksi toteutetaan monivärinen RGB-nauhat. Yhden rivin eri tiheys nauha diodit 30 kertaa, ja kaksinkertaisen nauhan - 60 kertaa.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä koko diodi sirun. Tällaiset parametrit luonnehtivat valon määrä:

 • SMD-3528, jonka kapasiteetti on 4,8-19,2 W / m;
 • SMD-5050, jonka kapasiteetti on 7,2-14,4 W / m;
 • Tape SMD-5060;
 • Tape SMD-5630;
 • Tape SMD-5730.

voi jättää IP-suoja valittaessa diodi valaistus nauhat. Optimaalinen suorituskyky on turvallisen käytön ja enimmäiskeston valonlähteen.

Siksi on suositeltavaa asentaa tällaisia ​​laitteita vain huoneissa, joissa liiallinen kosteus.

Tehtaan laitteet on täysin valmis asennusteippiä merkitsee sitä liittimien on yhdistetty sähkötehon lähteeseen.

Kuitenkin leikkaus elementit eivät ole valmiita kontakteja, joten käyttö liittimet liittimet - ainoa oikea vaihtoehto liittämiseen valaisimeen.

Liitin kustannukset vaihtelee suuresti riippuen toiminnallinen tarkoitus.

Konektornye laitteet voivat olla paitsi yhteys, mutta myös side- syötteitä tarkoitettu liitettäväksi laitteisiin, kuten virtalähteeseen, ohjain tai himmennin.

Varten eristys on yleisimmin käytetty lämpökutistuva letku, joka kykenee kuumentamalla tuloksena koko pienenee, ja tiukasti kutistua istuva kontakti.

Näiden ominaisuuksien ansiosta, ei vain onnistuu saamaan sähköeristys, mutta myös parantaa mekaanisen lujuuden.

Yhteys kahden nauhojen

Liittimet on liittimiä - kätevä ja helppo vaihtoehto perinteiselle yhteys, voit tehdä uudelleenkytkentämenettelyn nauhapituudet diodi valaistus tai yhdistää useita diodi nauhat yhdeksi järjestelmäksi.

Lisäksi parhaillaan toteutetaan liittimissä on yksi tai useampia liittimiä, joten valitessaan tarpeen harkita tyypin diodi nauha ja liitäntätyypin jotka voivat olla jäykkiä tai joustavia.

Useamman LED nauhat

Laskenta LED-nauhan ja virtalähde

LED-nauha-valot toimivat DC, ja liitäntä tehdään jännitelähteeseen 12 V tai 24 V. Tästä syystä, valtaan tavanomaisista tehon muuntamiseksi käytetään hakkuriteholähteet, joka on vastattava teho telineeseen. Tehon taso voidaan määrittää taulukon tiedot.

Tähän mennessä tuottanut ja myynyt useita vaihtoehtoja teholähteitä eri versiota:

 • Kompakti, suljettu yksikkö, jossa on muovinen kotelo, tunnettu siitä, että pieni koko ja paino, samoin kuin riittävän suojan kosteuden. Maksimiteho luokitukset eivät ylitä 75W. Laite on tarkoitettu virtaa diodin liuskat sisätilan valaistus.
 • Suljettu alumiinikuoristen, keskimääräinen teho 100W. Tällainen laitteen muunnelma on tunnettu siitä, että riittävän tuntuvia painon ja koon, niin käytetään yleisesti tehtäessä valaistus ulkona laitteissa. On korkea luotettavuus ja hyvän suojan haitalliset ulkoiset tekijät, jota edustaa tuulen, sateen ja UV.
 • Laitteiston avointa tyyppiä, jonka keskimääräinen teho on 100 W. Laite on suuri, suunniteltu asennettavaksi laitetilaan tai erityinen kaappiin. Tärkein etu tämän vaihtoehdon esittelee kohtuuhintaan.

Näin ollen, jotta voidaan valita oikea virtalähteen, on tarpeen määrittää ainoastaan ​​valaisin- nauha, mutta myös sen kapasiteetti.

Asentaa LED nauha valaistus, tarvitset standardin joukon työkaluja ja materiaaleja, jotka on esittänyt

 • suoraan diodi nauha;
 • virtalähde;
 • asennus työkalu muodossa veitsen ja sakset;
 • sähköjuotoskolvi päälle 25-40Vt;
 • hartsi ja matalassa lämpötilassa sulava juotetta, kuten "PIC-61";
 • sähköjohtimet, joiden poikkipinta on vähintään 0,75 mm 2;
 • lämmön kutistuvien putki;
 • erityinen kotiin kuivain tai kaasusytytintä;
 • korvakkeet sähköjohdoille;
 • erityistä poimu työkalu.

Kuten käytäntö osoittaa, paras juoksutin voidaan esittää tavanomaisella hartsi, joka on liuotettu pieneen määrään alkoholia.

Toimeen ilman aikaa vievää juottamalla, on suositeltavaa ostaa kytkettävien liittimet on suunniteltu asennettaviksi nauha diodi lamppu. Tällaisia ​​laitteita ovat paine järjestelmästä kontakteja, ja mahdollistaa helpon yhteyden.

Haluatko tehdä itse epätavallinen valaisimen? Lamppu LED nauhat kädet - asennusohjeet.

On hyviä ja huonoja puolia LED nauhat lukea täältä.

Tyypit LED nauhat ja teho kuvataan yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Joten, katsotaanpas miten asentaa LED nauhat valaisemaan kattoon. Self-asentaa LED nauhat ehdottomasti ole vaikeaa. Pre pitäisi yrittää asentaa nauhan osan ja merkki tilaa reiät kiinnityselementtejä varten.

Muita asennuksia tehdään seuraavalla portaittain, intuitiivinen ohjeet:

 • Valmisteet johtoja tai flex ovat trimmausta kärkien 3-5mm ja myöhemmissä kiertämällä. On kiertämällä tarpeen laittaa tippa alkoholia vuon ja zaludit käyttäen kolvi. On mahdollista painaa sisään osaan johtimien kuuma juottamalla kärki hartsi, ja upotetaan sitten sulan juotteen.
 • Yhdiste valmistettuja lankoja mukaisesti värikoodattu johtimet syötetään ketjuttaa kosketustäplään nauhalle. Standard juottaminen aika saisi olla enintään 7-8 sekuntia.
 • On juotos ja lanka ryhmä kutistuvien putki asetetaan ja kiinnitetään kuumentamalla. Ennen taivuttamista eriste putki, kaikki osat altistetaan tiivistys juottamalla suosittelemat silikonitiivistettä.

Järjestelmän asennus LED nauhat

Loppuvaiheessa asennuksen on oltava kytkettynä diodi nauha valaistuslaite terminaalien laitteita, kuten virtalähde, tai tehon ohjain, ja sitten oikeellisuuden koko piiri tehdään. Säätimiä käytetään vain tarvittaessa tasaisesti ohjata kirkkautta ja väriä LED nauhat.

Miten asentaa LED nauhat keittiössä?

Märkätiloissa ja keittiö asennetaan ilmatiivis nauha asennettavaksi seinälle tai jossa katon pinta on usein erityinen muovinen pihtejä tai leikkeitä käytetään:

 • kytkeä koskettimet diodi nauha johdot juottamalla tai erityisiä liittimiä;
 • eristetty nivelet eristysnauhaa tai kutistemuovilla;
 • Asennus Ribbon profiilia kaksipuolinen teippi Pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja rasvattomasta;
 • LED-teippi, vähitellen poistamalla yläpuolinen kalvon suojelemiseksi ja pitämällä valaistuslaitteen;
 • perustaa ennalta valitussa muuntaja.

Saat lisätietoja yhteyden LED nauhat 220, lukea artikkeli. Katso myös kytkentäkaavioita.

Miksi minun täytyy muuntajan LED nauhat, opit lukemalla tämän tiedon.

Kun luot valaistuksen useista diodielinten, yhdistää ne yhdeksi järjestelmän pitäisi olla tiukasti rinnan, ja laina tilat siivotaan erityisessä muovisuojukset.

Viime vuosina kuluttajat eivät halua perinteisiä kytkimiä, ja moderni himmentimet, jotka asennetaan virtalähdettä. Loppuvaiheessa, tarkastus asennetun valaistuksen tehokkuutta.

Kuinka asentaa LED nauhat omasta

Asentaminen LED nauha ei vaadi suuria sähkö tietämystä, mutta voidakseen tehdä kaiken oikein ja huolellisesti vähintään perusasiat sähkötekniikan on edelleen tarpeen.

Se on energiatehokas LED-valonlähde ja voit luoda kehittyneitä valaistus vedenpitävä ulompi tai sisempi täyttämistä.

Kuosi nauha

Rakenteellisesti, se on joustava painettu piirilevy on lisätty sen valkoinen tai värillinen LED. LED sijoittaminen tiheys kertainen - 30/60/120 1 metri. Muutokset LEDit aiheuttaa arvo valovirran ja kromaattisuutta (yksivärinen tai monivärinen luminesenssi (RGB).

LED nauhat leveys on 8 Ö 20 m, ja paksuus LED ≈ 3 mm. Vaakatasossa lisäksi LED-levyt on järjestetty vastukset, tarkoitus rajoittaa virtaa. Luoda yhtenäinen valaistus LED-lohkossa ja on useita vastusten tasainen jakautuminen ja helppo katkaista pituus jakamalla merkki.

Toiminta LED-taustavalo laite määrittää ennalta käyttö puskoregulirovochnyh: virtalähde, ohjain ja himmennin.

Kaikki mitä tarvitset kytkeä

Virtalähde: Work LEDit suunniteltu tasavirtajännitetasoihin 36-12-24 B, ja verkon yksityis- ja teollisuusrakennusten - vaihtovirta jännite 220 V. Siksi on tarpeen käyttää adaptointielin - virtalähde.

Yhdistäminen RGB nauha ohjain

Erittelyt määrittävät rakenteelliset ja parametrinen suorituskyky virtalähteet:

 • Jos luot vedenpitävä järjestelmä, ja virtalähde on oltava samanlainen ilmatiivis suorittamisen. Jos järjestelmä on avoin tyyppi valaistus, lohkon valittu suojaamaton kosteudelta ja pölyltä.
 • Vastaa nimellistä jännitettä syöttöyksikön ja nauha.
 • BP arvioitu teho määritetään yksinkertaisesti kertomalla lukumäärä metriä liitetyn teippiä teho 1 metri ja sisäkorkeus - vähintään 25%.

Virtalähteet ovat standardin sähköiset parametrit, joten valitse yksi, jonka teho on sama tai hieman suurempi kuin tuloksena yhteensä.

Ohjain: käyttäminen ohjaimet tarpeen luoda staattisen ja dynaamisen valaistuksen vaikutuksia.

Eri toteutukset valaistuksen aiheuttanut lukuisia muutoksia ohjaimet:

 • MIX - järjestelmiä, joissa eri valkoinen LED hehkuu lämpötila.
 • RGB - kolmen kanavan ohjaus punainen, vihreä ja sininen RGB (väri muuttuvat nopeus, sileys, väriyhdistelmiä valaistus).
 • DMX - monimutkaisten järjestelmien lukuisia valonlähteet (RGB -. 170 kpl, valkoinen - 512 kpl.).
 • DALI - järjestelmä "Smart House".

Jos teet asennuksen LED nauhat kädet, sinun on otettava huomioon yleiset periaatteet yhteyden:

 1. Liitäntä tehdään vain toiselta puolelta.
 2. Kytkennät tehdään vain muutamia segmenttejä rinnakkain, ja vain juottamalla tai liittimiä. Se seikka, että kaikki on merkitty LED rinnakkain kytketty niin, että jännite kullekin niistä saivat saman, ja virrat summataan.
 3. Voimakkaalla virtalähde, laskettuna koko lastaus tulisi suorittaa rinnankytkentä segmenttien johdot, jonka poikkileikkaus on vähintään 1 mm. Jos virtalähteen kapasiteetti on riittämätön tai on liian raskas, niin on tarpeen käyttää useita pienitehoisia kompakti teholähteet, jotka on kytketty rinnan verkkoon

220 V.

 • Napaisuus on "+" ja "-" yhtenäisen värit ja «+», «R», «G», «B» varten RGBmnogotsvetnoy.
 • taivutussäde tulisi olla pienempi kuin 20 mm.
 • Virtalähde on kaksi kosketuksissa ryhmää: valta ja matala jännite. Verkkoyhteys tehdään johdotus kaksi tai kolme-lanka piiri. Tyypillisesti, PD lähtö ottelu: ruskea - vaihe, sininen - nolla, keltainen-vihreä - maahan. Sijainti ja nolla vaihe ei ole välttämätön, ja maan linja saattaa puuttua.
 • Matalan jännitteen päätelaitteiden mukainen merkintä liittyä kontakteja yksivärinen.

  Kun käytetään himmentimet piirin välillä virtalähteen ja LED lento samalla kosketinparit noudattamista.

 • Ohjain on yhdistetty virtalähteeseen kautta yhteyksiä DC. Terminaalit on kytketty ohjaimeen 4. kontakti RGB nauha "+" ja vuorotellen «R», «-G», «-B».
 • Ennen kuin asennat LED nauhat on suositeltavaa kokeilla testiyhteys määrittää suorituskykyä järjestelmään.

  Toteuttaa välittömästi asennuksen LED nauhat kädet voivat olla peruskoulun algoritmi:

  • Rasvanpoisto asennuspinta.
  • Poistamalla suojakalvo nauhalla.
  • Teippi ja voidaan helposti vahvistaa korjata pinnalla.
  • Tapauksessa on monimutkainen järjestelmä voi käyttää esteettinen valaistus profiili rakenteita: alumiini tai muovi profiili. Suuritehoisten LED on parempi suosia ensimmäisessä suoritusmuodossa ja sitä enemmän teho on suurempi profiilin, jotta luonnon jäähdytystä.
  • Kun profiili kokoonpano tuotteen pinottu pohja-alustan pinnalle tai liimapuikko. Jälkimmäisessä tapauksessa sinun täytyy välttää saada liimaa LED.

  Vaiheissa asennustyöt

  Soveltaminen LED nauhat laajenee suunnittelun vaihtoehtoja ja helppo tarpeeksi toteuttaa valaistusjärjestelyt jotka parantavat estetiikka sisustus ja tarjoaa merkittäviä energiasäästöjä.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin