Lautasliinat virkistystä varten aloittelijoille

Virkkaa virkattu aloittelijoille: pyöreä, suorakulmainen

Käsityö on aina ollut sen arvo ja taide, kuten virkkaus, ei ole poikkeus. Tämän tekniikan avulla valmistetut tuotteet koristavat kaikki sisätilat. Mistä aloitat, jos kohtaat tämän tekniikan ensimmäistä kertaa? Älä mene suoraan monimutkaisiin tuotteisiin, sillä aloittelijoille tehdään yksinkertainen aurinkopuuta varten. Aloitaksesi sinun täytyy oppia jotkin neulomisominaisuudet.

Jokaisesta lautasliinasta riippuen sen tarkoituksesta riippuen tietyn langan paksuus sopii. Valinnan valinta on aina puhdasta puuvillaa, ihanteellinen kuitutyyppi on iiris tai lumihiutale. Myös akryylikuitua käytetään laajalti. Langat voivat olla rullissa tai keloissa, joihin aina löytyy grammojen ja mittareiden määrä yhdessä yksikössä. Nämä parametrit auttavat sinua määrittämään tietyn tehtävän tarvitsemat sorat. Koukun koko riippuu valitusta langan paksuudesta, sen ohuempi lanka, sitä pienempi määrä. Valitse näytteenäytteiden alkuvaiheessa lanka ja keskipaksuuden omaava koukku. Kun olet oppinut yksinkertaiset elementit, voit käyttää mitä tahansa paksua lankaa.

Kaikki lautasliinan virkkaus aloittelijoille koostuu tietyistä kuvakkeista, jotka on muotoiltu seuraavasti:

Soikea on ilmasilmukka, se saadaan vetämällä lanka edellisen läpi;

Tikku - sarake ilman virkkaa, suoritetaan seuraavasti: silmukka, joka asetetaan koukkuun, pysyy paikallaan, koukku työnnetään edellisen krs: n silmukkaan, jossa on tarpeen tehdä sarake. Työlanka on kiinni ja venytetty. Koukku tuottaa kaksi ilmansilmukkaa. Tämän jälkeen lanka tarttuu jälleen ja venytyy näiden silmukoiden läpi, minkä seurauksena vain yksi jää.

Risti tai musta piste on yhdistelmäpalkki, joka on suunniteltu täydentämään sarjaa.

Pitkä kaula kaltevalla viivalla - virkaputkinen sarake.

Nämä ovat yksinkertaisimmat elementit, ne riittävät koulutuksen ensimmäisessä vaiheessa. Yleensä mukana on lautasliinan virkkauskuvaus, jonka avulla voit selvittää järjestelmän käsittämättömät hetket. Jos löydät kaavioiden muitakin symboleja, se on monimutkaisempi. Aloittelijat ensimmäisessä vaiheessa ovat parempia ottamaan käyttöön parempia vaihtoehtoja.

Jokainen virkkauslaippamalli aloittelijoille olettaa saman alun, riippumatta myöhemmästä piirustuksesta. Asennetaan ilmasilmukoiden ketju, jonka määrä määräytyy tuotteen tiheyden mukaan. Jos avoimen lautasliinan oletetaan olevan, kahdeksan silmukan ketju sopii. Jos tuote on tarpeeksi tiheä, viisi kappaletta riittää.

Tuloksena oleva ketju on suljettava, tätä tarkoitusta varten käytetään yhdistävää puoliputkea. Samalla tavalla kaikki myöhemmät neulomisviivat loppuvat.

Sormus, jonka olet muodostanut liitäntäprosessin aikana, on sidottu koko kehälle sarakkeilla, joissa on virkattu virkku. On välttämätöntä aloittaa silmukoiden nostaminen, sillä jokaisen rivin alussa tämä elementti suorittaa kolme ilmansilmukkaa.

Toinen rivi on tehtävä sarakkeiden kanssa virkattu, niin nousu on myös tarpeen sitoa ilmansilmukat, joiden määrä vaihtelee kolmesta viiteen. Ilmansilmukat tulevat liitoksen pohjasta. Tällöin sijoitetaan sarake, jossa on virkkaus, joka sijaitsee edellisen rivin muodostetussa silmukassa. Sen jälkeen kaksi ilmansilmukkaa on sidottu, ja tämän tekniikan mukaan elementit toistetaan. Virkkauskuvio aloittelijoille voi myös olla toisen toisen rivin yhdistelmä.

Nyt voit siirtyä suoraan nahkakuvioon.

Tarvittaessa tarvitset akryylilangan ja koukun numeron 2. Kuvassa näkyy pienen lautasliinisen virkkaus. Työjärjestys on seuraava:

Teemme ketjun, jossa on 6 ilmansilmukkaa ja yhdistämme sen renkaaseen.

Ensimmäinen rivi. Teemme nostoa neljällä silmukalla ja aloitamme ensimmäisen krs: n, joka koostuu 30 sarakkeesta virkkaamalla.

Toinen rivi alkaa neljällä ilmansilmukalla, neulomme kaksi saraketta virkkaamalla. Sitten tehdään kaksi ilmansilmukkaa ja seuraavat kaksi palkkia virkkaamalla. Heitä ei ole sidottu naapuriviin, vaan seuraavaan viestiin. Toimenpide toistetaan sarjan loppuun. Kun kuvio on valmis, suljemme neulomalla yhdyskappaleen.

Kolmannessa rivissä edellisen rivin ilmasilmukat ovat sidoksissa tällaiseen yhdistelmään: 2 sarakkeet virkkuilla, 2 ilmansilmukkaa ja 2 muuta saraketta virkattu. Tällöin neulotaan vielä kaksi sivuilmansilmukkaa ja yhdistelmä toistetaan.

Neljäs rivi suoritetaan seuraavassa järjestyksessä: 4 nostosilmukat, 2 paalut virkkuulla. Edellisen rivin sivupaneeleihin muodostetaan yhdistelmäpalkki. Keskilevyn saranoissa on kiinnitetty 3 saraketta virkkaa, kaksi saranaa ja toinen 3 saraketta virkkuilla, yhdyskappale. Toisto jatkuu sarjan loppuun asti.

Viides rivi on samanlainen kuin neljäs rivi, vain 3 ilmasilmukkaa tehdään liitospintojen sijaan.

Kuudennessa rivissä pieni virkattu virkkausjärjestelmä sisältää lisäelementtejä, jotka johtavat lautasliinan halkaisun lisääntymiseen. Rivi on sidottu neljännen kaavion mukaan lisäämällä 3 pylvääseen virkkaa, ja liitospylvään kummallakin puolella on kaksi ilmansilmukkaa.

Tässä vaiheessa voit viimeistellä neulomisen, saat pienen lautasliinan, jos tarvitset suuremman tuotteen. Se on toistettava 5 ja 6 riviä, vain jokaisessa seuraavassa rivissä lisätään kuvioon yksi sarake ilman virkkaa ja kaksi ilmansilmukkaa.

Voit tehdä kauniin avoimen lautasliinan, sinun on valittava lanka niin ohut kuin mahdollista, niin saat hienostuneen tuotteen. Avoimen lautasliputangon kuvioon ei ole piirteitä. Tällaiselle tuotteelle tarvitaan 50 grammaa 100% puuvillalangasta ja koukku, jonka enimmäiskoko on 1,5.

Mehdämme sarjan 8 ilmansilmukkaa, yhdistämme renkaaseen, jossa me sitoudumme 15 saraketta virkkaa seuraavalla rivillä. Lisää seuraavalla rivillä sarakkeiden lukumäärää arvoon 32. Sitten jatka neulomista kaaviossa esitetyn kuvan mukaisesti. Avoimen lautasen koko kuvio koostuu 9 riviä.

Tekniikka tällaisten tuotteiden suorittamiseen vaihtelee. Voit knittaa kokonainen kangas kerralla, mutta voit tehdä erillisiä palasia tai moduuleja ja yhdistää ne yhdeksi kokonaisuudeksi. Pyöreän lautasliinan edellisessä versiossa katsotaan, että neulotaan tekniikka ympyrässä. Tällöin työn suunta vaihtelee oikealta vasemmalle ja vastakkaiseen suuntaan. Katsotaanpa molemmat vaihtoehdot.

Yksinkertainen suorakaiteen muotoinen lautasliina

Valmiin tuotteen koko on 15 x 20 cm. Työssä tarvitaan keskipitkän puuvillaa ja koukun numero 1.5. Virkatulla lautasliinalla on omat ainutlaatuisuutensa, jos lopetat toisen vaiheen työn, saat neliön lautasliinan. Järjestelmän esitetyillä elementtimäärällä et voi lopettaa numeron lisäämistä, tuotteen pituus kasvaa vaaditulle koolle. Työ alkaa 64 ilmansilmukalla ja mallin mukaan peruskokoonpano on toteutettu. Neulontaohjeet muuttuvat nuolilla.

Ota huomioon toinen vaihtoehto. Kaavioita suorakaiteen muotoisesta lautasliinasta koukulla esitetään kaksi kuvaa. Mallin mukaisesti teemme palan lautasliinaa.

Järjestelmän mukaan neulonta alkaa nurkasta ja rivien suunta muuttuu. Kun neliö on saatu, se on sidottu kehän ympärille peräkkäisellä rivillä, jonka avulla kappaleet liitetään yhteen kappaleeseen. Lautasliinan koko riippuu tuotettujen kappaleiden määrästä. Kun tarvittava moduulien määrä on saatu, voit aloittaa kokoonpanon. Liitäntäpisteet on esitetty kaaviossa nuolilla. Tuloksena oleva kangas on sidottava kolmella rivillä leikkaamalla koko piirin ympärysmitta.

Nyt sinulla on ensimmäinen käsityö, jonka virkkaus on tehty, ja sinun täytyy pystyä kunnolla huolehtimaan siitä. Valmis-neulottua tuotetta tasoitetaan ja höyrytetään. Virkattu koukku aloittelijoille säilyttää vaaditun muodon, jos se on hieman karkitettu. Pitkän käytön jälkeen on puhdistustarvetta, voit tehdä sen seuraavassa järjestyksessä:

Tyhjennämme lautasliina kertyneestä pölystä, sillä ravistamme sitä.

Valmistamme saippualiuoksen, on parasta käyttää shampooa tai nestemäistä pesuainetta.

Jo jonkin aikaa lasemme tuotteen saippuavedeksi. Älä hankaa lautasliinoja.

Teemme huuhtelun laskemalla puhtaaan veteen myös ilman kitkaa.

Push-up tehdään käyttämällä pyyhe, jossa lautasliina on sijoitettu.

Voit kuivata tuotteen kahdella tavalla. Luonnollinen vaihtoehto, kun lautasliinat virkataan aloittelijoille, on säädetty pyyheliinan alla. On myös mahdollista suorittaa kuivaus raudalla, mikä nopeuttaa prosessia suuresti.

BEBI.LV

Monet aloittelevat neuletakit alkavat oppia neulomista visuaalisiin videoopintoihin ja vuoropohjaisiin mestariluokkiin valokuvilla. Tämä oppimismenetelmä auttaa aloittelijoita hallitsemaan neulomisen taitoja ja ymmärtämään oppimisprosessin toimien järjestystä. Mutta ennemmin tai myöhemmin kohtaat tarvetta oppia lukemalla lautasliinamallit ja ymmärtämään kuvauksen kanssa lähetetyt yleissopimukset.

Tässä materiaalissa olemme asettaneet sinulle yksinkertaisimmat virkkaushaavut, joiden avulla voit nopeasti yhdistää kauniita tuotteita koristellaksesi erilaisia ​​sisustustarvikkeita viihtyisässä kotipesässäsi. Täältä löydät ohjeita ja hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat sinua oppimaan kaavioiden lukemisen ja ymmärtämään peruskäytäntöjä. Kun olet oppinut ymmärtämään lautasliinat, huomaat välittömästi niiden käytännöllisyyden ja monipuolisuuden työstä - kokeneimmat mestarit eivät edes lue ohjelmien kuvauksia.

Tärkeitä vinkkejä neulepuseroihin virkataan:

√ KIINTEISTÖJEN KIINTEISET MALLIT - VALOKUVAT, JÄRJESTELMÄT JA KUVAUS:

√ PERUSPALVELIEN VIDEO-OPETUKSET:

Opimme virkkaamalla pyöreää lautasliinaa yksinkertaisimmalla järjestelmällä:

Kuinka virkata kauniin suuren lautasliinan soikea järjestelmän mukaan:

Miten neuloa puuvillalansi aloittelijoille

Neulominen pieni virkattu lautasliinat helppoa ja miellyttävää. Tällainen neulottu lautasliinat voidaan käyttää itsenäisenä lasit, kupit, maljakot, koska kaunis sisustus luoda kotiin ilmapiiri.

Taitavat käsityöläiset helposti lukea kaavioita virkkaus ja voivat sitoa jopa suurin ja monimutkaisin lautasliina koukku. Mutta tulokkaita tätä tekniikkaa kannattaa kokeilla käsi neulominen pienen virkata lautasliinoja. Tämä mestarikurssi näytetään miten neuloa kangasta koukku aloittelijoille. Ajo yksinkertainen pyyhkäisemällä koukku koostuu vain 10 rivien työn tuloksena saada hieman pyöreä harjakattoisia liinalla.

Ottaa yhteyttä niin ihana lautasliina, sinun täytyy olla valmiina:

  • sakset
  • lanka (ohut hehkulanka)
  • 2.0mm koukku (koukku valittu koon mukaan langan) Selitykset:

VP - 1 ilma silmukka.

RLS - 1 sarake, ilman sc.

CCH - 1 sarake yksi sc.

SS2N - 1 sarake, jossa on kaksi sc.

SS3N - 1 sarake kolme sc.

Pyöreä siteen koukku piiri

Pyöröneuleet kangas koukku ympäri alusta neulonta suljetussa ympyrän ketjussa silmukkaa.

1 rivi. Saamassa 18 VI. Laittavat yhdistää silmukka.

Do 32 CLO keskellä ympyrän liittyvän, alussa sarjan 3 VP do nousevat. Ympyrä sulkeutuu yhdistävä silmukka. Edelleen, kukin rivi on suljettu ympyrä!

2 sarja. Provyazyvaem 6 * VI + CLO 1 yhden silmukan 3 + VI *. Toista *.

3-sarjan. Saamassa 7 * VI + 1 SS2N kolme silmukkaa, VI 3 + 4 SS2N yksi kärkipiste SS2N + 1 + 3 * VI. Toista *.

4 sarja. Making 7 * VI + kolme silmukkaa SS2N 1 + 3 + 4 SS2N VI kaari 3 edellisen rivin + VI + 4 SS2N kaaren 3 edellisen rivin + 1 + VI SS2N + 3 * VI. Toista *.

5-sarja. Saamassa 7 + VI * kolme silmukkaa SS2N 1 + 3 + 4 VI SS2N kärkipisteen VI + 3 + 4 SS2N kärkipisteen VI + 3 + 4 SS2N kärkipisteen VI + 3 + 1 + 3 SS2N VI *. Toista *.

6-sarjan. Neuloa 7 VP + * kolme silmukka 1 SS2N + 3 VP + 4 SS2N yksi kärkipiste + 3 VP + 4 SS2N yksi kärkipiste + 3 VP + 4 SS2N yksi kärkipiste + 3 VP + 4 SS2N yksi kärkipiste + 3 VP + SS2N 1 + 3 * EP. Toista *.

7 sarja. Saada 12 VI * + 1 + 5 SS3N VI + 4 SS2N kärkipisteen VI + 3 + 4 SS2N ketjun kolme silmukoita viimeisen rivin + 3 + 4 VI SS2N yksi kärkipiste + VI 5 + 1 + 7 SS3N VI *. Toista *.

8 sarjassa. Saamassa VI + 7 * (1 + 2 SS3N VI) toistetaan 8 kertaa VP + 3 + 4 + SS2N ketjun kolme silmukoita viimeisen rivin + 3 + 4 SS2N VI osaksi ketjun kolme silmukoita viimeisen rivin + 3 * VI. Toista *.

9 sarja. Saamassa VI + 9 * (1 + 4 SS3N VI) toistetaan 8 kertaa VP + 3 + 4 SS2N yksi kärkipiste + 3 * VI. Toista *.

10 sarja. Saamassa VI 5 + 2 * ks samaan kaari + 2 ks seuraava kaari + 4 * VI. Toista *.

Nauti neulonta! Olemme varmoja, että olet ollut hyödyllistä, meidän mestarikurssi neulomista ja virkkaa lautasliinat olet yhdistänyt ensimmäisen harjakattoisia lautasliina meidän yksityiskohtaisen kuvauksen!

Xenia (ksenia-13) http://hobby-country.ru/

St. Georgen nauha rintakoru kanzashi

Lasten ruudullinen virkattu motiiveja Daisies

Miten ommella vetoketju tyynynpäällinen

Kuinka tehdä monikerroksinen saippuapohja

Miten tehdä joulua seppeleen käsillään

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kommentoidaksesi, kirjaudu sisään.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin