Laukkuja vanhojen farkut käsillään kuva

Pussit vanhat farkut: ideoita inspiraatiota!

Varmasti vaatekaappi on pari vanhaa farkut. Älä kiirehdi heittää ne pois!

Niistä voi tehdä pari ihana laukkuja. Nämä pussit houkuttelee satoja näkemyksiä, heti kun kävellä ulos kadulle. Erityisesti ne pussit ovat käteviä kesällä, ne ovat täysin yhdistää mihin tahansa farkut, shortsit ja kesävaatteita.

Nähtyään näitä ideoita, voit helposti, muutamassa tunnissa soshote itse saman alkuperäisen, joka on täsmälleen, kukaan ei.

Laukku vanhoista farkut käsillään

Onko sinulla on vanha farkkuja, jotka eivät heitä nousee käsi, mutta myös käyttää niitä et voi jostain syystä? Sitten sinun täytyy ehdottomasti oppia tekemään niistä hyödyllisiä ja suunnittelija lisävaruste. Meidän ehdotettu pussi vanhoista farkut (mestarikurssi artikkelissa askel askeleelta kuvaus) täyttää teidän vaatekaappi. On käynyt ilmi, mielenkiintoista ja mikä tärkeintä, täysin ainutlaatuinen.

Kaikista! Kaikkea sitä on talosi, voi olla hyödyllistä. Aloitetaan siitä, että farkut voi olla aivan mitä tahansa. Jos heillä on paljon taskuja, se on hieno, on mahdollista soveltaa niitä. Vanha paidat vuori, pitsireunus, nahka kappaletta, helmiä, hapsut, niitit, jne - kaikki tämä auttaa sinua luomaan tekijän asia. Yleensä denim laukut vanhoista farkut voi olla aivan erilainen, ei ainoastaan ​​väri.

Ensinnäkin, artikkeli voi olla yksiosainen tai kuten tikkiommellun useita kappaletta eri väri denim.

Toiseksi koko. Ompele kaiken sydämesi toiveet: pienestä kytkimen tilava rantalaukku. Esimerkiksi, kuten ensimmäinen kuva. Samaa mieltä, on vaikea ymmärtää, että kun se oli farkut, erityistä charmia ja toiminnallisuus tuo alusmateriaali kanssa kukkapainatus. Tämä pussi voidaan käyttää kahdella tavalla.

Yhteenvetona voimme sanoa, että ensin täytyy valita malli, arvon kasvattamiseen, ja vasta sitten edetä materiaalin valinta (luokkaa, että on) ja leikkaamalla.

Kevyin pussi vanhojen farkut

Vaihtoehto uskomattoman yksinkertaisia ​​suorittaa. Kaikki mitä tarvitset - kaksi paria farkkuja, mieluiten tummat ja kirkkaat kontrastivärejä, lanka ja ompelukone. Kurssi jaloissa. Leikkaa kaksi materiaalisuikaleet yhtä pituus ja leveys. Reunat voidaan käsitellä tai muotoiltu tehdä pieni huolittelua hapsut on 5 mm. Liitä sitten niitä keskenään tyyliin lozopleteniya kuten kuvassa. Seuraava, liittää reunat ja prostrochite kirjoittaa, lanka voidaan käyttää mitä tahansa, esim., Tavanomaiset denim punertava ruskea tai valkoinen. Leikkaa pala kangasta pohjalle haluamasi kokoinen ja ommella pohjaan. Strip huipulla - missä avaa pussi - sisältä ja varovasti työntää helmassa. Seuraava vaihe - kahvasta. Pussi vanhat farkut tällainen voi olla pitkä hihna ja lyhyt kahvat. Riippuen toiveesi, kestää kaksi liuskaa denim ja ommeltu ne molemmin puolin kahdessa paikassa.

Toinen vaihtoehto miten uusi asia käsiään nopeasti ja edullisesti. Voit tehdä tämän sinun tulee vanhoja farkkuja, koriste kierretty köysi. Farkut pitäisi leikata pois, koska meillä oli tapana tehdä, saada ne pois kesän shortsit. Pituus jalka, jätä noin 5-8 cm. Sitten pisti kaikki saumat tasolle housuihinsa. Ympärileikatuilla jalka raivata pohja. Se voi olla pyöreä, noin 15-20 cm halkaisijaltaan, tai suorakaiteen - kaikki riippuu siitä mitä koko farkut. Yläosa tulevaisuudesta lisälaite on huolellisesti ommeltu pohjaan. Ja pussi vanhoista farkut valmiina. Top prosessi ei ole tarpeen, koska se säilyi ennallaan. Reiät hihnan ja pujota köysi kiristä hiukan.

Vain yksi vanhentunut farkut, voidaan vetää jalkaansa muutamia laukkuja. Tässä työssä hieman ja pystyy käsittelemään jopa maallikko, joka on perustiedot leikkaus ja ompelu. Lisäksi tuotantoon tämän mallin, tarvitset pitkä ohut nahkahihna tahansa väri. Yrittää tehdä laukun vanhoista farkut. Malli on alkeis! Riippuen siitä, kuinka pitkä tarvitset kytkin kokoontaitetussa asennossa, korkeutta jalan leikata. Huomaa kuva: keskimäärin se on tarpeen leikata polven linjaa. Poista kangas nurinpäin ja ommella alareunassa. Palata etupuolelle. Hihnan (osa, jossa on solki) alkaa ommella edessä 10 cm pohjan yläpuolella ja ulostulon sen takaosaan, ja siirtyy sitten eteenpäin; sinun täytyy mennä ympäri kytkin. Tee se avulla ompelu reikiä. Lisäksi tällainen pussi voidaan koristella se, että pidät: niiteillä, applikointikangas tai nahkaa, pitsiä tai hapsut, joka on viime aikoina ollut erittäin merkittävä. Vaatimaton ulkonäkö, se on varsin tilava tilavuudesta.

Seuraava laukku vanhoista farkut kädet (kuvio täällä, periaatteessa ei tarvitse, ja miten leikata materiaalia kuvassa) on monimutkaisempi kannalta valmistuksen, mutta ei tarpeeksi kieltää itseltäni ilo tehdä se. Etuna tämä vaihtoehto on, että yläosa asia säilyy ehjänä, ja voit käyttää sitä shortstop.

Ensimmäinen asia vanhoja farkkuja, tai pikemminkin niiden jalat - osa, joka on 20-25 cm polven yläpuolelle. Valmistaudu padding pienen palan paksua puuvillakangasta minkä värisenä tahansa, tässä tapauksessa musta, mutta voit ottaa jotain iloisempi, esimerkiksi kukka tulostaa. Tyypillisesti nämä jäävät trimmauksen jälkeen leningit, puserot, jne Täytyy ehdottomasti ompelukone ja lankaa, sekä suuret napit ja koriste pitsi. Säkkien vanhoista farkut vain näyttää vaikeaa, itse asiassa se riippuu siitä, mitä haluat saavuttaa lopulta, kuinka monimutkainen malli aluksi valita. On järkevää katsoa pysäkki että tarjoamme alla, ja aloittaa sen kokeiluna.

Kohteesta housujen farkut leikattiin kaksi kappaletta identtisiä korkeus on noin 20-25 cm, kuten on esitetty kuviossa. Sitten käyttäen terä varovasti revin ne sisältäpäin. Nyt laittaa eteen kaksijakoinen säilyttämiseksi nivelet he muodostivat yhden linjan. Ja ommella yhteen. Tiheästä puuvillakangasta raivata web sopivan kokoisia. Riippuen siitä, kuinka kauan kahva tarvittaessa leikata jäännöksistä reunus jalka (se koostuu kahdesta identtisestä osaa).

Yleensä ommella pussi vanhoista farkut (kuvio yksi vaihtoehdoista esitetty artikkelissa hieman yli) on tarpeeksi yksinkertainen, tärkeintä - kärsivällisyyttä.

Ommella laukkuja perustuvat kehä Olkatoppaukset materiaalia. Käsittelemään kaksi reunus ommella toisiinsa ja liittää tasainen ommel koneen ympyrän. Tärkeimmät Laukku kääntyy kuin suorakulmio. Koon pienten puolella radikaalien raivata vielä 4 yhtä suureen osaan tulevien kahva sama leveys. Ompele ne yhdessä saavat saman nauhat ja ommeltu pussiin. Sitten varovasti - omakohtaisesti, ja sitten kirjoituskoneen - kiristä nuppi.

Pussi vanhat farkut voi olla vetoketju, mutta se vaatii hieman enemmän taitoa, tarjoamme myös ommella iso nappi tai painiketta sen etupuolella ja takaisin - kiristysnauha sulkea lisävarusteen kanssa.

Kirjekuori ulos taskussaan lapselle

Farkut - asia niin yleinen, että vaikka sitä käytetään sen alkuperäiseen tarkoitukseen, voit tehdä paljon mielenkiintoisia esineitä. Kaikki, jotka olemme esittäneet edellä - suuremmassa määrin aikuisille ja nuorille, mutta leikki säästynyt. Ja se on vähän muodin tulee olemaan erittäin hyödyllinen tämän aiheen. Valikoimamme - mini pussi vanhojen farkut omin käsin, ei tarvitse edes mallina hänelle. Kaikki mitä tarvitaan - sitä taskut. Lapset ovat yleensä mielellään käyttää tällaisia ​​"temppuja". Tässä pussi mahtuu helposti pari karkkia, mukava kivi tai siemeniä linnuille.

No, jos he ovat farkut paljon ja ne ovat kömpelöitä, yläpuolella. Vain huolellisesti leikattu se pois vähennyksen 5-6 cm ylhäältä "kryshechku9raquo, kuten kuvassa. Tee viilto sille nappia ja prosessi säiettä. No, se kaikki riippuu mielikuvitus: Voit ommella erilaisia ​​nauha, nahka nauhoja ja helmiä, perhosia ja kukkia tytöille, laivojen ja lentokoneiden pojille.

Toivomme, että nyt sinun ei tarvitse sitä, miten ommella pussi vanhoista farkut ja käännä tylsä ​​vanha juttu jotain todella oikeassa, ja alkuperäinen kirjoittaja.

pussit vanhoista farkut käsillään

Pussit farkut käsillään

Denim laukku - tyylikäs ja muodikas lisävaruste, mutta kun käsi on pari vanhaa farkut ja tuntia vapaa-aikaa - ompele pussin vanhoista farkut omin käsin ei ole vaikeaa, koska siellä on paljon mestarikursseja rekodelnoy PRO100Hobbi tietosanakirja aiheesta. Riippuen hotelok, katso eri osioihin alla:

Master Class - reppu farkut

Denim reppu - se on kätevä ja käytännöllinen pikku juttu. Päivinä lapsuuteni olen pidettiin reppu kassi kouluun. Nyt moderni muoti ei ole ilman reppuja. Reppu pukeutua lähes kaiken: lapset, nuoret ja nuoret keski-ikää, ja hieman vuotiaiden nuorten. Reppu, vanhoja farkkuja on oma sisustus: tasku, linjat, merkit, joten se ainutlaatuisia. Tänään haluan puhua räätälöintiä 2 reput, yksi pojille ja yksi tytöille.

Niin ihana pussi farkut rakastavat miehesi! Tarkemmat mestarikurssi askel askeleelta kuvia auttaa tuottamaan.

Muodikas laukku vanhoista farkut

Yksinkertainen workshop sopii aloittelijoille needlewomen ja ne, jotka eivät ole ammattilaisia ​​ompelu. Sekä ystävät tekevät Vanhasta uusi asioita omin käsin. Jälleen miten ommella pussi vanhoista farkut käsillään. Ranneliikkeellä kääntää vanhan farkut osaksi muoti-lisälaite. Vähintään liikkeet ja olet omistaja silloitetun käsillään muoti käsilaukut!

Jäljellä yläosassa farkut voidaan helposti muuntaa pussiin tai reppuun jokapäiväiseen käyttöön. Aikuisten farkut muuttua muotiasusteena aikuisille ja lapsille, vastaavasti - lapselle.

Se on yksinkertainen: vanha farkut, tähteet kangasta, ja puoli tuntia - ja täällä on laukku valmiina varastointia tappeja. Vaikka ripustaa vaatteita - hän hiljaa roikkuu itsensä koukkuun. Eikä eksyä pyykkipojat.

Videopaja. Täällä ja näyttää ja kertoa, miten luoda ihme omin käsin. Joten vaikka koristeet. Tämä on asia, johon meidän pitäisi pyrkiä, eikä se saa olla laiska.

Denim käsilaukku on lisävaruste, joka sopii lähes mikä tahansa kuva. Ja jos yhtäkkiä päättää, että sinulla on vanhoja farkkuja ei tarvita, niin tässä työpajassa.

Mitä pidät siitä? Kudottu denim laukku. Itse en vielä täyty. Onko sinulla loistava tilaisuus tehdä omat. Mukaan kuvan tästä mestarikurssi teitä ehdoitta selviytyä.

Tähän mennessä on olemassa monia versioita, miten päästä eroon vanhoista jotain uutta ja jännittävää. Sitten katsoa mestariluokkia. Se on tässä määrätyssä useita malleja laukkuja. Lady, kannettavan tietokoneen, vauva. Ole luova.

No, oletko valmis vaikutuksen kaikille ystävillesi ja tuttavat? Sitten tuoda tietoonne mikronia, jolloin muodissa käsilaukkuja vanhoista farkut.

Haluat olla muodikas ja ole tylsää jokapäiväisessä maailmassa? Niin tarjoamme tehdä älykäs ja mielenkiintoinen laukku omilla käsillään.

Luultavasti jokainen meistä haluaa vain olla pussin, johon sopii talon, hyvin, tai vain kaikki mitä tarvitset. Ja kuvitella, että olet löytänyt tällaisia. Ostoskassi ja jopa vanhat farkut vain taivaan lahja. Katso kuva ja tehdä mitä, ja sinulla on tällainen mahdollisuus.

Miten antaa toisen elämän farkut että et enää pukeutua? Tämä master - luokka, voit nähdä kaikki yksityiskohdat. Kokeillaan.

Yritetään tehdä niin kaunis ja mukava asia kuin reppu. Nyky, mobiili maailma on lähes sijaa käsilaukkuja. Olemme tottuneet laittaa kaiken. Ja kuljettaa tämä paino, liikkuvat yhdestä kädestä toiseen. Tarpeeksi yli mock. Reppu on paitsi muodikas, mutta myös hyvä ryhtiä.

Toinen ajatus treasury fashionistas ja omistajat hamsterin varastosta! Tuore ajatus remaking farkut pussiin.

Alkuperäinen ja sukat miesten urheilukassiin tehty omin käsin, -hyvin merkittävä lahja. Tytöt, toteavat.

Yhdistettynä denim laukku tarkka malleja voit täydentää tahansa tyylikäs kuva.

Ompele pussillisen farkut vaatteita kuvioita

Helposti ja nopeasti muuntaa vanhat farkut naisten lisälaite. Pussi taskut koristavat mitään fashionista.

Välttämätön asia taloudessa, kaunis laukku kädet. Ompele laukku ja kaikki pienet asiat, kuten tappeja, ovat aina käsillä.

Rrrraz! Ja et edes huomaa, miten kertynyt kasa turhaa farkut, ja sen jälkeen ne kaikki voivat olla silloitettuja, esimerkiksi pussiin. Antaa uutta eloa vanhaan farkut, kääntää ne kaunis laukku pitsi.

Tässä mestarikurssi opit ompelemaan muodikkaita denim laukku sisustus, auttaa sinua tämän yksityiskohtaisen kuvan ja videon opetusta.

Tyylikäs laukku faneille johti kävelee vanhojen farkut. Erinomainen mestarikurssi on Säkkien paljon vuoropohjainen valokuva.

Helpoin vaihtoehto räätälöinnistä kesän pussit vanhoista farkut esikuvaksi niille mestarikurssi. Laukku koristeltu koiranputkea tekniikka decoupage kankaalle.

Miten ommella pussi vanhoista farkut

Kuvio ja mestarikurssi tekemään tyylikäs pussien vanhoista farkut.

Kun herää kysymys, miten ommella pussin, ensimmäinen ajatus - löytää sopiva malli. No, sinulla on mahdollisuus valita sopiva yksi. Linkin löytää erilaisia ​​vaihtoehtoja malleja säkkiin, ja suosituksia räätälöintiä.

U valokuva kaavoitukseen tyylikäs ja muodikas käsilaukkuja vanhoista farkut.

MK Eräässä toisessa, muutos vanhat farkut laukussa.

Vuodesta vanhoja farkkuja voi tehdä kolme uutta. Miten? Lue MC.

Tarjoamme ommella farkut mukava ja tyylikäs laukku. Ommella omiin käsiinsä, tuhlaamatta tuhansia ostosta uuden denim laukku.

Vanhasta, repaleinen ja yksinkertaisesti tarpeettomia asioita, voit aina tehdä oman kätensä on jotain uutta ja mielenkiintoista, joka ei ole mikään ystäväsi. Tarjoamme sinulle sukeltaa maailmaan veneet ja oppia, miten voit tehdä muodikasta laukku vanhoista farkut.

Matkalaukkujen vanhasta suosikki farkut

Sinun kannattaa tehdä denim laukku. Se on niin helppoa. Kuuluisat suunnittelijat tarjoavat valtavan määrän muodikkaita laukkuja. Ne on tehty klassiseen tyyliin, rento tyyli, tai muita. Meidän tarvitsee vain löytää sopiva malli denim pussit.

Useita muunnelmia pussit vanhojen farkut. Valitse vaihtoehto ja tekevät.

Tässä mestarikurssi opit miten ommella pussi vanhoista farkut käsillään. Farkut ovat käytössä jokaisessa minkä seurauksena ne kuluvat vuosien mittaan tullut nuhjuinen ulkonäkö, ja se on sääli heittää ne pois, joten ne pysyvät ikuinen asukas hyllyiltä kaapit ja umpeenkasvu pöly! Ja jos meidän hyllyt puhtaita roskia, mutta ei heittää ja puuhastelun jotain alkuperäistä ja tarpeen? Siellä täällä oli tarjous yhdestä ulkomaisten taiteilijoiden tehdä kauniita käsilaukku olalla! Käsilaukut ovat aina suosittuja. Lähes ei ainekustannukset, joudut toinen asukas vaatekaappi.

Ompelu tyttöjen hame ja käsilaukku

Mestarikurssi opettaa sinulle voit tehdä vanhoista farkut käsillään tyttärelleni! Se on osoittanut, miten ommella farkkuhameen tytöille vanhojen farkut. Ja varten täydelliset - ja jopa käsilaukku. Pikku fashionista varmasti ihastumaan tähän sarjaan! Niin toinen vaihtoehto säästöpossu korjauksilla vaatteita omin käsin: vanhasta - uusi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin