Lattiavalaisin hylly

Tyylikäs baari: 20 suurta lamput sisäosiin olohuonetta

Hanki postiin kerran päivässä yksi kaikkein lukea artikkeleita. Liity meihin Facebookissa ja VKontakte.

Jalkalamppu voi suorittaa paitsi käytännöllinen, vaan myös esteettisiä toimintoja. Älä laiminlyö huolellinen valinta aiheen, jossa kalusteiden hankinta. Onnistuneesti valittu valaisin voi vain yhdistää pitkälle kokonaistilannetta, mutta myös muuttaa sitä. Minkälaista Jalkalamput tulisi kiinnittää huomiota näette pienessä tutkimuksessa.

Alkuperäinen jalkalamppu massiivinen puinen jalusta ja kevyt tummennetut neliö.

Tyylikäs lattiavalaisin lanka, samanlainen valaisimen studio, sopivat täydellisesti sisustus olohuoneen teollisessa tyyliin.

Epätavallinen lamppu, kuten Kiinan paperiteollisuus lyhty.

1

Lattia lamppu suosittu jalustan muodossa kaaren ja monimutkainen varjostin muovia eklektinen sisätilojen huone.

Tyylikäs ja moderni lattiavalaisin lanka jalustaa ja cupped lasi varjostin.

Perinteiset jalkalamppu massiivinen veistetty jalustalle ja valoisa sävy näyttää hyvältä klassiseen olohuoneen sisustus.

Matala jalkalamppu hyllyt - täydellinen ratkaisu pieni olohuone.

Amazing punainen valo oli todellinen kohokohta ruokasalissa.

Luova kerros lamppu puusta.

Fantastic lattiavalaisin kolmijalka koristeltu kivillä suotuisasti lisääkin sisustus uusbarokkityyliä ja glamouria.

Kirkas sisustus yksityiskohtaisesti - keltainen muovinen kerros lamppu jalustan kaaressa.

Yksinkertainen kerros lamppu kaareva puinen jalustaa ja suuri tekstiili lampunvarjostin.

Moderni lattiavalaisin upea sävy rottinki.

Koristeellinen ja toiminnallinen lamppu epätavalliset kaareva muotoilu.

Alkuperäinen jalkalamppu epätavallinen jalusta oksat.

Fantastic massiivinen jalkalamppu muodossa hevonen tulee olemaan kohokohta tahansa sisustukseen.

Hieno valkoinen valaisin lasikuvun täyttää olohuoneen pehmeän hajavalon.

Kirkas lattiavalaisin metallitelineelle ja varjostin koristeltu sulat.

Yksinkertainen ja tyylikäs jalkalamppu säädettävillä sävy sininen.

Liioiteltu jalkalamppu vaikuttava koon, joka on vaihtoehto alkuperäiseen kattokruunut.

Näinkö? Sitten tukea meitä, PUSH:

Lattiavalaisimet sisätilassa (50 kuvaa): tyylikäs malleja ja koristelu ideoita

Huoneen valaistus - se on melkein tärkein näkökohta sisätilojen. Leikkii valon ja varjon, omistaja tietämättään tai tietoisesti asettaa tuulella talossa. On tärkeää pystyä nauttimaan romanttinen tunnelma, mikä auttaa uudelleen luoda kaikenlaisia ​​valot vaimennettu valo, kuten lampetit, pöytälamput ja tietenkin lattia lamput.

Valkoinen lattiavalaisin olohuoneessa

Kun tietty unohduksiin lattiavalaisimet eletään uudelleensyntymisen. Nyt ne taas voidaan nähdä jokaiseen kotiin. Kirkas, joskus sokaiseva valo, kuten ääneen ääniä voi vain väsyttävää, ja jopa ärsyttävää, joten hämärän joskus yksinkertaisesti tarpeen. Pehmeä, virtaava varjossa valossa, on tullut välttämätön väline taistelussa väsymystä ja pahalla tuulella. Lempeä valo ja rauhallinen ja rentoutua, lievittää stressiä rankan työpäivän lisäksi hän pystyy herättämään henkiin mielenrauhaa ja hiljaisuutta. Ja nykyisen vauhti elämä on hyvin tärkeää pystyä rentoutumaan ja virkistyä mukavasti kotona.

Lattiavalaisin - lattia lamppu, joka seisoo jalka-jalusta, joka tukee suoraan valon lähde - lampunvarjostin. Mutta kaikki eivät tiedä, että lamppu - monitoiminen muotoilu monissa eri toiminnoissa sisätilassa samanaikaisesti.

Tyylikäs valkoinen lamppu sisätila

Kultainen lamppu sisätila

Alkuperäisen metallioksidin kerros lamppu olohuoneessa

Epätavallinen valkoinen lamppu

Luova metalli lamppu sisätila

Punainen epätavallinen jalkalamppu

Metallinen ohut lattiavalaisin olohuoneessa

Lattia lamppu lastenhuoneluokassa

Valkoinen valo lamppu sisätilassa

Alkuperäiselle lampulle makuuhuoneessa

Lattiavalaisimet on tiettyjä etuoikeuksia toisin muunlaisiin lisäeläketurvan:

 • Se ei tarvitse asentaa, eikä lamppuja. Tämä on iso plussa, varsinkin kun ei voi soittaa master, ja vieressä ei ole mies valtaa. Eli - ostanut, hän toi taloon, laita, kytke se ja nauti.
 • suunnittelu liikkuvuutta. Se on erittäin kätevä kannalta mitä lampun haluttaessa olla kuljettaa jokaiseen nurkkaan pyynnöstä.
 • Ei tarvitse kantaa. Lattiavalaisimet ovat hyviä siinä, että niiden asennus ei vaadi huonekaluja. No yöpöydät - ei ole ongelma, laita laite lattialle ja lukea terveydelle suoraan sängyssä.
 • Kaavoitus tilaa. Helppo lamppu huone on jaettu useisiin vyöhykkeisiin. Osa huone, jossa lamppua on luonnollisesti määritetty alue rentoutumista ja virkistys. Tämä nimetty nurkassa huoneiston omistajat lukea, katsoa televisiota tai yksinkertaisesti paistatella alle lämmin peitto, lepää mukava sohva.
 • Koristefunktion. Jalkalamppu vaikutuksen alaisena aika ja kehitys on tullut laite, joka ei ainoastaan ​​toimii valaisinlaitetta. Kiitos valtava valikoima malleja voidaan sanoa, että kunniaa, että lamppu voi muuttua ja sisustus, jopa silmissä asunnon. Vaikka et ole voinut poimia kaupassa, tilauksen mukaan, saat eniten, että kumpikaan on yksinomainen näyte.

Lisäksi yksikään valaistus laite ei pysty luomaan niin kodikas ja viihtyisä oleskelutila. Se voi muistuttaa korkea liekin tai puu koristeltu Garland ja jopa katu lamppu. Eikä ihme, koska sana "Lamppu" tuli meille Ranskan kieli, joka tarkoittaa "soihtu".

Kuvan alkuperäinen lamppu kastanjanruskea ja harmaa sisusta

Musta jalkalamppu ruokasalissa

Kaareva metalli kerros lamppu olohuoneessa

Jalkalamppu retro-tyyliin olohuoneessa

Lattia lamppu varren puun sisätilojen

Torchere tummasta metallista ja lasista

Valkoinen jalkalamppu asunnossa

Valko-ruskea lamppu makuuhuoneessa

Kaareva lamppu metalli varsi olohuoneessa

Taivutettu lamppu metallia ja lasia

Kaunis lamppu lastentarha

Mustanruskea lattiavalaisin olohuoneessa

Lattiavalaisimet ja niiden tyypit

Johtuen useita erilaisia ​​telineitä ja muotojen sävy sekä aineet, josta ne on tehty, lattia lamppu voi olla hyvin erilainen.

Riippuen kolmijalka olemassa useita erilaisia ​​Jalkalamput:

 • Classic. Tällainen valaisin on suora tuki, jonka korkeus on 1-2,5 m.
 • Moderni. Valaisin ei ole vain säädettävä jalka, mutta outo muodossa jalustaa, kaaren tai kaareva muoto.
 • Jalustalle. Stand voi koostua kolme jalkaa.
 • Pöytä. Ei tarvitse tavoitella yöpöytä laittaa kirjan tai kupin kahvia, koska torshernaya työtaso helppoa asennusta olkapään korkeudella makaava mies.

Jalkalamppu makuuhuoneessa

Kaarevan pohja-lamppu valoisassa olohuoneessa

Lattialamppu huipputeknologian tyyliin

Pink metal lattiavalaisin olohuoneessa

Epätavallinen musta jalkalamppu muodossa lintu

Sävyt myös tulevat eri. Materiaalista riippuen mistä välittömästi teki lampunvarjostin, on:

Tyylikäs lattia lamppu, jossa on kartiomainen varjostin

Riippuen muodossa lampunvarjostimet voi olla:

Riippuen määrä sävyjä, ne voivat olla:

 • Yhdellä lampunvarjostin
 • Ja useita, joka on muodostettu päälle ylempi kirkas valo ja vastaavasti alempi vaimennettu.

On malleja lattiavalaisimet säädettävällä sävyjä. Huippuluokan innovaatio on lattia lamppu toimintaa paikan, jonka läpi valo voidaan ohjata minkä tahansa tietyn alueen.

Jalkalamppu hyllyillä ja kolme sävyä

Riippuen suunnittelun varjostin ja muoto on jaettu lamput:

 • Suuntaava valo. Sen säteet on suunnattu millään erityisellä tavalla, ja mahdollisuus lisäsäätöjä. Tämä malli on hyvä lukea sen alle.
 • Heijastuu. Valovirta on suunnattu seinään tai kattoon, terhakka pois pinnalta tasaisesti ja kirkkaammin valaisee huoneen. Tässä tapauksessa katto tulee visuaalisesti näyttää olevan korkeampi kuin se todellisuudessa on.
 • Hajavalo. Varjostin tasaisesti lähettää ja hajottaa valoa.

Siksi valinnassa jalkalamppu, miettimällä tehtäviä, jotka haluat määrittää sitä. Kaunis ulkonäkö lamppu - se on hyvä, mutta kaunis ja toimiva valaisin - on kaksi kertaa niin hyvä.

Epätavallinen valkoinen lamppu

Valitsemalla jalkalamppu, harkitse yleinen tyyli huoneen, 2 metriä valaisimen varsin tarttuva suunnittelu, ja jos se on pois yleiskäsite - tämä seikka ei jää huomaamatta. Vaikka lattiavalaisin joka taustaa vasten koko tilanne näyttäisi sijaan voi olla kohokohta, mutta tässä tapauksessa tärkeintä on, ettei liikaa sitä.

Saat klassinen ja moderni sisustus sopii kunnioitettavia lamppu art deco tyyliin. Sillä samannimisen tyyli lattia lamppu ovat enemmän on erittäin tärkeä. Muoto varjostin on lähes aina ulottuu alkuun, joten se on usein samanlainen puolisuunnikkaan.

Puolisuunnikkaan lamppu jalustan

Puolisuunnikkaan klassinen jalkalamppu

Sisätilojen tyyliin hi-tech, minimalistinen parvi ja valo kaarevalla sopii moderni modernistic sisustus, jota kutsutaan myös kaareva kerros lamppu. Jalusta on yleensä valmistettu metallista. Lampunvarjostimen on usein muistuttaa lasi kulho, mutta muita vaihtelua, esimerkiksi, sylinteri on valmistettu muovista. Useimmissa tapauksissa, lattia lamppu myydään valkoinen, musta ja harmaa suunnitteluun, mutta on mahdollista, valoisa ratkaisu, jos haluat tehdä sen painopiste.

Metalli lamppu kaarevalla

Torchere kaarevalla osuudella metallin ja kiven

Tällaisen liioiteltu tyyli uusbarokkityyliin glamouria tai ylellisyyttä ainoastaan ​​esimerkiksi, että tuo sisätilojen kiilto ja kiiltoa, hieman draamaa, kamarimusiikkia ja jopa tiettyä mystiikkaa. Useimmissa lamppu sävyjä on valmistettu kide, lasi, kiteet ja kudosten ja astinlauta on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tällaisilla valaisimilla yleensä näkyy musta ja hopea. Mutta siellä on aina poikkeus säännöstä.

Moderni kristalli lamppu

Luxury kristalli lamppu

Peilistä tyyli, Vintage Style, pop art, tai mitä tahansa muuta, tunnelma muistuttaa vanhaa, kiinnitä klassinen malli, jossa on pohja messinkiä ja tekstiili kartio varjossa, usein koristeltu marginaalisia, helmiä tai kirjontaa.

Lampunvarjostin hapsut

Valitsemalla jalkalamppu lastenhuoneessa, luopumaan kaikista pragmatismi, pitää hauskaa ja poimia jotain todella lapsellinen hauskaa ja naiivi. Tytöille sopivat valaisinvarjostinta joka muistuttaa kukka, hyvin tai jotain tyyliin prinsessa vaaleanpunainen nauhat. Mutta pojan ihanteellinen jalkalamppu varjossa muodossa monivärinen palloja.

Mutta jos olet epävarma, tai yksinkertaisesti ole varma, mikä toimii parhaiten oman huoneen, suosia tavallista yksinkertainen malli neutraali väri ja tavallisesta muodosta. Hän mahtuu mitään tyyliä.

Epätavallinen kukka lamppu

Tyylikäs kukka lamppu

Lattia valaistus laite on välttämätön rentoutumista vyöhykkeellä, johon osa olohuoneen voidaan allokoida. Yleensä se on paikka, jossa television katseluun tai vastaan ​​vieraita. Tärkein oleskelutila pitäisi tietenkin makuuhuoneessa. Jos asunto on tilava, on mahdollista järjestää oleskelutila aulassa ja jopa keittiössä. Miksi ei? Heikot puolet ihmiskunnasta Myös täytyy levätä. Joten vaikka keittiössä on pieni rauhallinen nurkka hengähtää.

Kaunis keltainen lattiavalaisin olohuoneessa

Nurkkaan yksikkö rentoutumiseen ja lukemista tarvitsevat vain yhden mukava tuoli, pieni pöytä ja jalkalamppu. Ja jos valitset malli valaisimen, joka on jo varustettu pöytä tai hyllyt, tarvitset mitään muuta. Tuoli, jalkalamppu ja kirja käsissä pinnoja tai kannettavan, riippuen siitä, kuka on käytetty levätä. Jos perheessä on vauva, hänelle, tällä alueella voi olla paikka ruokinta. Jos vauva on oma huone, on parasta siirtyä rentoutumisalue. Ystäville kirjallisuutta on aiheellista tuolin vierestä tai sohva paikka kirjahyllyt.

Yleensä olohuoneessa jalkalamppu on tarkoituksenmukaista tahansa aluetta, kunhan se ei häiritse liikkua vapaasti. Sitä voidaan käyttää ei ainoastaan ​​luoda romanttinen pimeys, jos sisällä tunnusmerkkien muodossa ylimääräisiä aksentteja. Lopulta avulla jalkalamppu voi olla mukavaa täyttämään vapautuneen. Kaksi samanlaista lamppu, joka sijaitsee molemmin puolin sohvalla tai takka tuo sisustukseen symmetria, jossa se luo vaikutelman järjestyksen ja mukavuutta.

Musta lattiavalaisin kanssa lampunvarjostin

Makuuhuoneen lattialta lamppu suorittaa toiminto sängyn valaistus, ja samaan aikaan, jos omistaja haluaa, toimintaa yöpöytä tai taulukoita. Lattialamppu tarjoaa paljon suurempi valovirta kuin yöpöydällä lamppu. Ihannetapauksessa, jos valon taso tarkistetaan. Kaikki nämä tekijät on otettava huomioon valittaessa.

Jalkalamppu kaupunkiympäristössä sisustus

Musta lattialamppu loft-

Valkoinen jalkalamppu mustavalkoinen olohuone

Jalkalamppu makuuhuoneessa

Lattia lamppu art deco tyyli

Musta jalkalamppu Art Deco tyyliä

127644, Rocciya Ul. Auton korjaus 14

Lattiavalaisimet: alkuperäinen nykyaikaisia ​​ratkaisuja

Yksi komponenttien moderni sisustus on nykyään harkittuja valaistus. Kattokruunut, joka sijaitsee aivan keskustassa hiipumassa, väistymässä äskettäin kirjautunut tyyliä lattiavalaisin. Niiden toimivuus on tullut laajemmin - tarjoamasta valoa kaavoitus, jonka kautta voit muuttaa totaalisesti, tahansa huoneeseen.

"Lamppu" käännetty ranskaksi (Torchère) on jalustaa - muotoilu kulhoon polttamiseen öljyä. Kynnyksellä kynttilät korvattiin valtava kattokruunut, esiintyy kaikissa jalo taloja. Tämä koko teos, joka on tehty kalliista materiaaleista (puu, pronssi, kide, kultaus). Alkuperäisessä muodossa ei ole huonompi tänään. Suosituin olivat lamppujen muodossa maljakoita, pylväät.

XIX vuosisadalla korvata kynttilät tuli kaasulamput, ja alussa XX vuosisadan perinteisen katto alkoi levitä päivittäisessä käytössä. Ensimmäinen kuvat moderni kalusteet löytyy edelleen antiikki sisätilat.

Nykyään, lattian alla lampun ymmärretään yleisesti ulkona valaisimesta sijaitsee pitkä haara ja yläosassa varjostin. Kuitenkin tämä klassinen ymmärrystä. Nyt jalkalamppu, jossa on kaksi tai useampia toimipaikkoja useissa sävyjä, tai jopa ilman tämä ei ole yllättävää.

Yksi tärkeimmistä piirteistä jalkalamppu on hänen toiminto mykistää valoa, joten se kohtalaisen rauhallinen ja pehmeä, mikä puolestaan ​​vaikuttaa myönteisesti, säätää levätä ilmakehään huoneeseen. Siksi useimmat sisustuselementti löytyy olohuoneet ja makuuhuoneet.

Suosio näiden tuotteiden kesken sisustussuunnittelijoiden ja niille, jotka haluavat yhdistää yhteen mukavuus ja täydellinen johtuen selviä etuja:

 • Yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys. Kaikki mitä tarvitaan asennukseen - lähde sähköä. Jalkalamppu voidaan siirtää ja käyttää jopa epätavallisissa tilanteissa;
 • Suunnittelijat käyttävät usein lattialle lampun tilana kaavoitus työkalut varten visuaalisesti muuttaa tilaa, suurentaa tilaa, piilottaa puutteita;
 • huomattavia säästöjä verrattuna perinteisiin lähteiden lisävalaistusta.
 • Usein ensimmäinen yhdistyksiä, jotka syntyvät, kun sana "Lamppu", joka liittyy vanhojen valaisimia. Tänään kuitenkin valmistajien lattiavalaisimet lakko mielikuvitus, laaja mallivalikoima. Incredible, kaunis, ylellinen, hieno - joten ne voidaan luonnehtia tänään.

Käytön aikana jalkalamppu on tärkeää muistaa turvatoimet:

 • Jalkalamppu toimii kytkemällä virtalähteeseen. Voimakkaasti mahdotonta estää veden pääsyn pistokkeesta laite ennen siirtymistä;
 • Kun asiat menevät pieleen lanka (aukon, puristus-, taivutus) ei ole välttämätöntä käyttää lamppua;
 • vaihtohetkel- palaneen tassut, aina sammuta laite sähköverkosta;
 • katuvalojen ulkokäyttöön puolestaan ​​kodin tulisi käyttää vain mainitut ehdot;
 • tarkkailla teho käytettävät lamput Tulipalojen estämiseksi (maksimiteho ohjeissa määritellyn);
 • mahdollista piilottaa johdot, eristetty ulkokoskettimen;
 • Typerä kuin se saattaakin kuulostaa, jalkalamppu - ei puu, johon voit ripustaa mitään esineitä, etenkin kostealla kankaalla asioita;
 • muuttaa suuntaa, korkeus rakentamisen tiukasti ohjeiden mukaisesti, ja vain hyväksyttyjä standardeja;
 • välttää hehkulamppujen, aseta se vankka perusta (ei mitenkään portaissa ja ramppien reuna);
 • Noudata Liitosrakenteen, tarkista säännöllisesti huollettavuutta valaisimet;
 • se ei ole suositeltavaa sijoittaa lattiavalaisin lähellä virkistysalueen (Vuodesohva), koska mahdollisuus odottamattomia vammoja.

löytyy usein jakautuivat seuraavasti toiminnassa Jalkalamput:

 • repeämä, rikkoutuminen päähaaraan;
 • Ongelmia himmennin merkkivalo.

Näissä tilanteissa ei ole tarpeen korjata laitetta itse välttääkseen epämiellyttäviä seurauksia muodossa täydellinen epäonnistuminen plafond. Jossa parempi kääntyä osoittautunut, kokenut sähkömies-mekaanikko. Lisäksi suuri osa vahinko ei ole käyttäjän vika. Tällöin valmistajan tai myymälän tarvitaan tämän ongelman ratkaisemiseksi. Voit myös löytää vikoja liittyviä koriste-elementtejä. Mutta merkit ovat jo pitkään osoittautuneet hyviksi markkinoilla eivät anna itsensä tällaisia ​​vikoja.

Nykyisin lattia lamput ovat valtavasti erilaisia ​​malleja eri muotoja, värejä, tyylejä ja jopa toimintoja. Niinpä lamput voidaan jakaa useita erilaisia ​​ja alatyyppejä. Alla ovat tärkeimmät. Säteilevän valon katosta, voidaan jakaa huoneen eri suuntiin, on eriasteisia, vaaleutta ja intensiteetti.

Joten ensinnäkin lamppuja voidaan jakaa lähettämä valo:

 • Yleisin tänään - hajavalon. Diffuusori sujuvasti lähettää ja jakaa valon tilaan;
 • helpotukseksi usein käsittelyssä suositellaan suosia valon suuntaan. Tällaiset laitteet ovat varsin yleismaailmallisia. Ne ovat usein säädettävä kirkkaus (himmentimellä), joka puolestaan ​​ei estä muita lähistöllä;
 • Lopuksi, koska se heijastaa valon. Sen ainutlaatuisuus piilee siinä, että valonsäde on keskittynyt yksi seinä, näkyy tässä tapauksessa tuo lisää kirkkautta ja lämpimässä huoneessa.

Erittäin suosittu koriste lattiavalaisimet. Tyypillisesti nämä lamput eivät ole samanlaisia ​​keskenään, on ainutlaatuinen muotoilu. Katto on kaikkein epätavallinen geometrisia muotoja: pallot, pallot, kuutiot ja jopa muotoja kukkivat kukat. Koriste lattia lamput tekijänoikeudet ovat kalleimpia markkinoilla, mutta tämä vaatimus ei vähene, päinvastoin kasvaa. Lisäksi sävyt, se on epätavallinen muoto ja kivijalka (Erityisen kiinnostavia ovat tuotteita, jotka muistuttavat puut).

Kuitenkin moderni tekijän teoksille ei ole vain kaunis, ne ovat myös kaikki ominaisuudet ja asiakkaiden tarpeisiin. Lisäksi joka vuosi suunnittelijat etsivät uusia tapoja laajentaa perinteisen toimintoja. Aina kysyntää työkaluja, joiden avulla ei ainoastaan ​​säädellä virtausta valon, mutta myös korkeus, kulma se. Viime vuosina kuluttajat suosivat mobiili lamppu.

Erityisen huomionarvoista Tiffany valaisimet. Tässä tapauksessa viitataan enemmän lampunvarjostin ja erityinen valmistustekniikka (lasitukset). Osia rakenteesta, lasi mosaiikki on kytketty johdolla, jolloin on mahdollista saavuttaa alkuperäisen kompleksi muodostuu.

Rakenteellisesti lasten ulkolamppu ei poikkea muista. Kuitenkin valitessaan jalkalamppu lastenhuoneessa olisi otettava huomioon myös joitakin ominaisuuksia, koska se vaikuttaa kehitykseen ja terveyteen lapsen. Valo ei pitäisi rasittaa jo herkän lapsen silmissä. On tärkeää muistaa, että lisäksi tärkeimmät, lastentarha, sinun on asennettava valaistus. On myös tarpeen valita laitteet, jotka on valmistettu ympäristöystävällisiä ja turvallisia materiaaleja.

Ostaminen jalkalamppu, olisi aluksi selvittää, missä se sijaitsee. Tämä on mitä määräytyy sen toiminnan ja jopa suunnittelun. Luonnollisesti jalkalamppu ei ole ainoa valot huoneeseen, joten kannattaa niin paljon kuin mahdollista yhdistää kaikki lamput samaan tyyliin. Perustehtävää lattiavalaisimet - luomassa varjoja, vaimennettu valo. Älä unohda sitä, kun päätös ostaa tuotteen talossa.

mielikuvitus suunnittelijoiden on silmiinpistävää, upea ja joskus jopa pelottavia, mutta se ei tarkoita, että meidän pitäisi jättää neuvoja kokeneita ammattilaisia, erityisesti siinä tapauksessa, sisätilojen vaatii alkuperäisen ja tyylikäs ratkaisuja niiden tekijät. Ensinnäkin, sinun on ohjattava valittuun tyyliin huoneen.

Moderni sisustus vaativat, ensi silmäyksellä, yksinkertainen, mutta samalla epätavallista toteuttamista. Yksi vaihtoehdoista - kaareva, tai toisin sanoen, kaareva jalkalamppu. Varsi on yleensä valmistettu metallista, ja on varjostin muunnelmia muotoja - pallonvirtausreitistä ja sylinterin ennen puolisuunnikkaan. Tällainen lamppu epäilemättä houkuttelee huomiota.

Klassisessa sisätilat ovat pitkään olleet osa sisustus kuten jalkalamppu, teki itselleen pääpaino. On virhe ajatella, että tavarat tällaisissa tyylit ovat tylsiä ja ne suunnitellaan puitteissa perinteen. Erityisen miellyttävän näköinen valmistettuihin valaisimiin antiikki - ne voidaan tehdä muodossa hahmoja tai veistoksia. Ainoa haittapuoli on tässä tapauksessa suuren painon rakenteen, joka on erittäin hankaloittaa jatkuvaa liikettä, jos tarpeen, kuitenkin, ja tämä ongelma valmistajat kiinnitetään huomiota käyttämästä luomassa tällaisen kevyestä materiaalista, kuten muovista, edelleen muokkaamalla sitä eri koriste tekniikoita ja koristelu.

Tänään, valitse lamppu mukaisesti tyyli sisustus ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Erilaisia ​​aineistotyyppien muotoja, käsitteet ja suunnittelu vinkit auttavat tässä. Valittaessa jalkalamppu pitäisi karkottaa valitusta sisustus.

 • Kun kyseessä on minimalismia On luopua ruuhkainen, monimutkaisia ​​kuvioita. Tyypillisesti, lamppu sijaitsee pitkä, kaareva pohja yksinkertainen, joka on valmistettu kupla muovista tai metallista;
 • tyylit korkean teknologian ja retro istuvuuden kromi tuotteita lakoninen muotoja epätavallinen muotoilu. Suuri uudenaikainen trendi olohuoneessa;
 • Erityisen tärkeää ja suosio on saamassa eko-style, Hän puolestaan ​​siihen käytetään enimmäkseen luonnonmateriaaleja. Kaikki koriste-elementtejä täytyy olla luonnollisen ulkonäön. Siten, lamppu voidaan koristeltu tai valmistettu kokonaan puusta;
 • maa - toisen tyylin, joka on asettaa etusijalle tuotteita luonnonmateriaaleista. Varjostin on valmistettu luonnonkuiduista (pellava, puuvilla). Suunnittelu lamppu voi olla klassinen;
 • Toinen edustaja rustiikkityyliin - Provence. Yksi erityispiirteet maan on värimaailman sininen ja valkoinen sävyjä. Varjostin on puuvillaa herkkä värejä käyttäen koristeet. Voit myös löytää koristelu muodossa valkoinen pitsi;
 • Suosikki vanha klassikko - barokki. Tärkein ominaisuus on runsaasti elementtejä luksusta. Pohjimmiltaan, lamppu sijaitsee korkealla paikalla, että jalka on muodostettu klassisen variantti. Koristaminen varjostinta käytetään eniten rohkeita päätöksiä ja materiaalit: hieno puu, hieno kankaita (satiini, sametti), Crystal, lasimaalauksia, kaikenlaisia ​​mielikuvituksellisia koristeita.

Älä pelkää ja välttää musta lamppu. Kuten tiedätte, musta väri - klassikko, se on monipuolisin, se on oikea ratkaisu minimalismia, hi-tech, etninen tyyli ja jopa hieno barokki. Illalla ja yöllä mustat sävyt tuovat salaperäisyyden ja intiimi hämärä.

valkoinen väri, kuten musta, yhdistettynä mitään tyyliä. Hän pystyy lisäämään käytettävissä olevan tilan, jolloin sisätilojen eleganssia. Valkoinen jalkalamppu voidaan täydentää hopea ja kullattu koristelu. Hyvä perusratkaisu ystäville klassisen sisätilat. Ei ihme ensimmäinen yhdessä valkoisen - puhtaana ja siistinä.

Lämpimät, kirkkaat värit, kuten oranssi, punainen, ruskea, keltainen sopivat ei ainoastaan ​​lihavoitu, silmäänpistävä sisätilat, mutta myös "kylmä" alueilla. Niinpä he lisää valoa ja laimentaa tylsä ​​väripaletti. "Kylmä" - sininen, violetti, tumman wengeä ja m. g. päinvastoin, niin kylläistä monipuolistaa sisätila sopivat täydellisesti huoneen ylimäärällä valoa.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä väri lamppua voidaan käyttää lastenhuoneessa. Menestyksekkäin suoritusmuoto sitten - vihreä, pinkki, turkoosi lattiavalaisimet. Se on osoittanut, että se on sävyt ovat rauhoittavia vaikutuksia lapseen.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että mitä tahansa väriä jalkalamppu, fantasia ja pätevä lähestymistapa koskaan tehty auttamaan tekemään oikeita valintoja ja tuo sisätiloihin kuori.

Nyt suunnittelijat eivät pelkää toteuttaa villeimmätkin fantasiat. Olisi vaikea luetella kaikkia tunnettuja tänään lattialle lampun, vaihtelee klassisesta ja päättyen muotoja eläinten ja jopa ihmisiin. Jos kuitenkin valinta on suuri epäilystäkään, parempi suosia perinteisen versioon. Erilaisia ​​muotoja lampunvarjostimen (pyöreä, suorakulmainen, kartiomainen, puolisuunnikkaan) ja rakentaminen jalat (korkea, matala, suuri ja pieni) ei saa hukata edes kaikkein vaatimaton sisätilan.

Torchere "tanko" tai kalteva kaareva (kaareva) Shank - käytännöllinen ja moderni ratkaisu, kaikkein yksinkertainen ja helppokäyttöinen vaihtoehto. Sen muoto mahdollistaa valita tulokulma ja kaltevuus valaistus on hyvä, kun laitetta käytetään työpaikalla. On malleja, joiden avulla voit muuttaa paitsi kulmaa kattoon paikka, mutta myös korkea. Tällaiset taipuisat säätölaitteella lujasti ankkuroitu jokapäiväisessä elämässä.

Usein löydät kupla lattiavalaisimet. Ne on valmistettu paksu läpinäkyvää putkea mitä tahansa muotoa, joka puolestaan ​​on täynnä vettä sekoitetaan glyserolin kanssa. Erillinen mekanismi mahdollistaa kuplien muodostumista, jotka nousevat koko ajan. Usein tällaiset diffuusorit varustettu LED-taustavalo, joka säätelee myös ja vaihtelee useissa tiloissa. Tällainen lamppu on vaikea tulla vaikeissa mietitty sisustus, sillä sen tehtävä ei ole niinkään sisustusta, kuten psykologinen, rentouttava vaikutus.

Samanlainen toiminto kantaa valoisa ja värikäs lamput kaloja. Tällainen laite on erityisen suosittu lasten sisustus. Lapsi ilo katsella liitokala, kun hänen silmänsä levätä mahdollisimman paljon.

Valittaessa lasten lamppu voi aloittaa myös lattialta ja lapsen mieltymyksiä. Sisustus Lasten puku tyttö lempeä, pehmeät muodot (perhosia, kukkia ja niin edelleen. D.), Lapunvarjostimia voidaan koristeltu elementtejä kukkaistutukset. Kun kyseessä on poika tulee hyvin huomioiduksi katto riipukset muodossa monimutkaisten temaattisen malleja.

Kaikkein käytännöllisin malli - lattia lamppu hylly, joka puolestaan ​​voi olla joko auki tai laatikoilla. Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka haluavat pelata, järjestys ja haluaa luopua liian raskaiksi.

Epätavallinen ratkaisu olisi jalkalamppu valokeilassa. Yllättäen se on ollut useita vuosia ammatillisen kotitalouksien valonheittimet siirtyi osa kodin sisustusta. Tällainen laite sopii parhaiten käsittelyyn, koska tässä muodossa ei hajottaa valoa, ja on suunnattu tiukasti tiettyyn paikkaan.

Lattiavalaisimet ovat paitsi koriste osa sisustusta. Niiden pitäisi olla pitkä käyttöikä ja suorittavat suora toimivat valaisinlaitetta. Vuonna valmistusprosessin Jalkalamput valmistajat pyrkivät käyttämään laadukkaita materiaaleja, usein ei lopeta valinta millä tahansa. Perusrakenne voidaan tehdä teräksestä, puusta, lasista tai muovista.

Erityistä huomiota kiinnitetään siihen, että luodaan varjostin:

 • Yleisimmin käytetty kangas. Niiden muotoilu voi olla hyvin yksinkertainen ja ytimekäs, ja koristeet muodossa eri leimaamalla, quilling ja verhot;
 • Vähemmän suosittuja paperituotteet. Edullisuudesta, verrattuna muihin ilmeinen, mutta ne ovat vähemmän kestäviä käytössä, voi vaikuttaa edes vähäistä vaikutusta heihin ja lopulta korjauskelvottomaksi;
 • Monimutkaisia ​​metallia (taottu, pronssi, kromia kuin päämateriaali) sisustaa sisustusta, luoda leikkiä valon ja varjon, hämärä ansiosta tyylikäs ja ainutlaatuinen muotoja. Sama vaikutus voidaan saavuttaa lampunvarjostimet kudottu rottinki;
 • Erityisen kaunis se näyttää kristallin, lasimaalauksia lampunvarjostimet. He koristella sisätilojen jokaiseen kotiin.

Nykyään löytyy tuhansia malleja luetteloiden ja myymälöissä, joista jokainen on alkuperäinen, se on etunsa. Valittaessa jalkalamppu olisi noudatettava seuraavia ominaisuuksia:

 • muoto ja koko laitteen;
 • perustoiminnot;
 • tyyli päätös;
 • kustannukset;
 • arvosteluja, valmistajan takuu.

Useiden vuosien ajan, markkinat suosittuja merkkejä Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Viimeisen ovat edullisimmat kaikkien nykyisten eri valmistajilta. Kiinalainen valaistus yritykset Omnilux, Eurosvet esitetään valtava valikoima Venäjällä ja joinakin vuosina ovat myynnin johtajia, ja kaikki kiitos sen korkea laatu ja hinnoittelua.

Saksan kalusteet MW-Light 14 vuotta valmistettu kestävästä, luonnon materiaaleja ja jaetaan alueella kaikkien maanosien. Yhtiö ei pelkää kokeilla uusia lähestymistapoja ja rohkeita päätöksiä (lampunvarjostimet piirustuksineen, kaikenlaisia ​​muotoja, värejä ja materiaaleja).

Erityisen suosittuja Puolan lattiavalaisimet. Se on kannattavaa ja samalla ainutlaatuisen ratkaisun tahansa sisustukseen. Niistä eduista yrityksen TK Valaistus - proivodstva korkeat standardit, laadukkaat materiaalit, alkuperäinen muoto ja rakenne lähestymistapa tavaroiden myyntiin.

 • Makuuhuoneet, olohuoneet - huone, jossa voit löytää eniten sisävalot.
 • Se ei ole salaisuus, että pehmeä, tasainen valaistus lattian lamppua käytetään lukemiseen. Tyypillisesti nämä laitteet tekemään tarvittavat rakenne mahdollistaa tietyissä tapauksissa muodossa.
 • Lattiavalaisimet hyllyllä - Ei vain yksi villitys suunnitteluratkaisu, mutta myös purkamisen elementti, tilaa layout.

Miten valita lampun, katso seuraava video.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

1