Lattiavalaisimet valokuva

Ulkokäyttöön mukavuutta: valaisimet ja lamput

Klassisen ja modernin lamput, lattia - täydellinen valinta tahansa sisustukseen!

Ulkokäyttöön mukavuutta: Jalkalamput

Tähän mennessä ansiosta moderni design ratkaisuja, valaisimet eivät ole pelkästään toiminnallisia yksityiskohtia sisustukseen, niiden avulla on mahdollista radikaalisti muuttaa tunnelmaa huoneeseen ja korostaa yksilöllisten ominaisuuksien sisustusta. Antiikin ja modernin lattiavalaisimet ansiosta laaja valikoima malleja ja hienostuneisuutta, tänään nauttinut suurta suosiota.

Esimerkiksi lattian valaisimet, joita käytetään valaistukseen tietyillä alueilla huoneen, tulevat vastaavia malleja seinään ja kattoon, joka onnistuneesti luo tilaa erityinen ja ainutlaatuinen kevyitä ja harmoninen sisustus.

Lisäksi mukavuutta ja luoda työympäristö toimistoissa käytetään usein juuri tällainen kattavuus.

on olemassa Exclusive lattia valaisimeterääntyneen on suuri kapasiteetti muutaman lamput, joka sallii käyttää niitä pääasiallisena valaistus yksikkö. Tällaisen valaistuksen ansiosta sen suunnittelu, luoda sisä pehmeä epäsuoraa valoa, joka lainaa huoneen kodikas tunnelma.

lattiavalaisimet johtavilta valmistajilta melko ainutlaatuinen, epätavallinen ja voi olla muita koriste-elementtejä. Ne voidaan tehdä muodossa kauniita värejä, tyylikäs puita, katuvalot, hieno kreikkalaiset pylväät ja niin edelleen.

Jos käytetään ympäröivät itsensä objektien ja tarvikkeet vähemmän alkuperäisiä ja enemmän klassinen, kannattaa valita lattiavalaisimet vakiorakenteen on modernit yksityiskohdat ja valot edustavat eri aikoina.

Lattia lamppu ja lampun 100 tehdä viihtyisä koti

 • Tuhlaavainen ja tyylikäs jalkalamppu, erittäin helppokäyttöinen, sillä tarvittaessa se voidaan sijoittaa sinne, missä sitä tarvitaan juuri tällä hetkellä.
 • Korkeus standardin lattia lamppu ei ole enemmän kuin 2,5 metriä. Niille, jotka haluavat olla korkea lampun lähelle kattoa, ettei ole tarpeen unohtaa, että niin korkea lamput ovat hyviä vain suurissa tiloissa.
 • Pieniin tiloihin kannattaa valita pieni ja kompakti valaisimia.
 • Huomaa, että lampun kannan paino oli riittävän painava, että hieman ripaus lamppu ei pyöri, samoin, kannattaa valita lamppu säädettävä korkeus.
 • Suosi energiaa säästävät lamput, jotka ovat monta kertaa kauemmin kuin hehkulamput.

Lattiavalaisimet sisätilassa - todellinen ratkaisu! 30 valokuvaa

Hei rakas lukijat! Usein kussakin tiloissa talon tai asunnon lisäksi tärkeimmät kattovalaisin on myös esittää toisenlaisen valolähteitä - seinävalaisimet, pöytälamput ja lattiavalaisimet. Nykypäivän katsaus keskitymme vain lattialle on jalkalamput ...

Mikä on lamppu? Torchere - ulkolamppu, varustettu sävy, korkea ja vakaa pohja jalka (tanko), niin että se voidaan helposti asettaa mihin tahansa kotona, kuitenkin edellyttäen, lähellä sijainti - pistorasiaan.

Tämä yksityiskohta sisustus on varmasti hyvin käytännöllinen, koska valaisin voi vähintään päivittäin järjestää uuteen paikkaan, mikä muuttaa koko sisustus.

Muuten, tiedetään, että lampun ilmestyi Ranskassa tuolloin kaikkein yksinkertainen taskulamput onnistuneesti korvata tavallisia lattiavalaisimet. Sitten taskulamput asennettiin erityisesti säädetä syvennys maahan, ja vain kynnyksellä sähkön, tilanne on muuttunut dramaattisesti, ja soihtu upposi osittain. On huomattava, että sana "lamppu" ranskaksi kuulostaa "Torch".

Lattiavalaisimet Photo

Edut ulkona Jalkalamput:

 1. Lattia lamppu asennetaan suoraan lattialle, joka on, Toisin pöytälamput, se ei tarvitse yöpöytä pöydältä;
 2. Jalkalamppu voi aina järjestää toiseen paikkaan;
 3. Jos vertaamme lamppu tuulettimet, ensimmäinen varmasti voittaa se, joka ei vaadi poraamista ylimääräisiä reikiä seiniin.
 4. Jalkalamppu voi hyvinkin toimia itsenäisenä huonekalu, jotkut mallit on varustettu hyllyillä, jotka voidaan laittaa nedochitanny aikakauslehti, kirja, lasit, tai laittaa keskeneräisiä kupin teetä.
 5. Kiitos jalkalamppu voidaan kaavoitettu tilaa, kun lamppu on syytä pitää asentaa, tietenkin virkistysalue, jossa valonsäteet, joten se on mukava lukea, pelata lautapelejä tai vain uneksia.

Lattiavalaisimet Photo

Suosituin lattia lamput sisätilojen yhden jalan vakaa, mutta pohja voi koostua myös kolme jalkaa. Lisäksi miellyttävä erilaisia ​​sävyjä, joita voidaan tehdä lähes mistä tahansa materiaali: lasi, keramiikka, kangas, metalli, muovi ja jopa paperi. Kuten muoto varjostin, se voi olla tavanomainen sylinteri, kartio tai kulho (vaikka viime vuosina, suunnittelijat Excel muodossa varjossa, joten se on mahdollista joitakin ei-standardi malli).

Tyypin mukaan valaistus, lattia lamppu sisustus on jaettu suunnattu, hajallaan ja heijastava.

 1. Lamppu on varustettu erityisellä hajavalon varjossa, läpäisevä valovirta.
 2. Downlight, usein tarkastellaan yhdessä pisteessä, yleensä pohjalle, joskus nämä mallit on varustettu pyörivällä järjestelmä, jonka avulla on mahdollista muuttaa suuntaa valon.
 3. Lamput heijastaa valoa voidaan suunnata kattoon tai seinään, jonka pinta valo jaetaan niin tasaisesti kuin mahdollista. Kun kyseessä on suora valo kattoon, jälkimmäinen ilmestyy korkeammalle.

Jalkalamppu sisätilojen näyttää harmoninen mahdollisimman vain huolellisella valinnalla sitä, itse asiassa, se ei saisi olla "musta lammas", joten yritä silti suosia malleja, joka yhdistää tyyliä ja väriä sisustukseen tilaa!

Lattiavalaisimet Photo

Miten tehdä lampun itse (video):

Hyvät lukijat usein lähettää kirjeitä, joissa on kysymys "jossa verkkokaupasta voit ostaa lamppuja?", Suosittelen nähdä täällä! Onnellinen ostoksille! Ystävät, kuten olet kotona on lattia lamppu, jos on, ne olet asentanut mihin tahansa huoneeseen? Odotan kommenttejanne, sekä tarjota Rekisteröidy saada ajankohtaiset uutiset sivuston "comfort talossa."

Ehkä kääntää?!

17 kommenttia

Pidin valaisimia muodossa valon pylväiden ... se aina näyttää kauniilta ... ja pyhitykseksi entistä romanttinen ...)

Elenka, olen samaa mieltä, ne näyttävät todella vaikuttavaa! * Hyvä *

Lattiavalaisimet ovat käteviä, ne voidaan siirtää minne haluat. Moderni mallit ovat sisustus.

Pidin ajatuksesta hyllyt - Näin nämä myymälöissämme.

Olga hylly on erittäin mukava, tykkään lukea kupin teetä, otin kulauksen ja aseta cup podstavochku lamppu! * Give_rose *

Lattiavalaisimet ovat yllättävän hyviä mukavuutta missä tahansa huoneessa. Kaunis malli esitetty paperin niin.

Sergei Olen iloinen pidit siitä!

Erittäin kaunis lattia lamput, jokainen on ainutlaatuinen, ja se voidaan helposti sovittaa sisätilojen hänen huoneeseensa.

Alexandra Pauline, erilaisia ​​lattia lamput ovat hyvin tyytyväisiä! * Give_rose *

söpö lattiavalaisimet, pidän käytännön - jota voidaan luovutettiin pöydän tai tuolin

Tatiana, Minäkin tällaiset mallit ovat kuin!

Lampetit ja lattiavalaisimet - heikkouteni, ne ovat hyvin suosittuja sisustus. Sytytä ne myakgy, vaimeaa romanttinen

Unelmani on kaunistaa ulkona jalkalamppu huoneeseen. Mutta pieni koko asunto ei salli tehdä sitä. Olet kirjoittanut eduista Jalkalamput, ja olisin lisätä Ainoa haittapuoli - ne vaativat lisätilaa.

Elena, voit yrittää hankkia toimiva malli, jossa on pöytä, hylly, toimii yöpöytä, kun edellisen kerran se on mahdollista päästä eroon!

Lattiavalaisimet muuttaa kotiin, tee se kodikas ja mukava. Kuinka moni heistä sain ... mutta haluamme aina jotain uutta.

Kuten kuka tahansa nainen Haluan luoda kodikkuutta doma.Sovremennye kerros lamppu, lamput ovat kauniita ja viihtyisiä.

Olya, olen täysin samaa mieltä modernit kalusteet - näyttää hyvältä!

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

 • Celebrity koteihin (45)
 • Kodinhoitovinkkejä (5)
 • Hienosäätö (304)
  • Kylpyhuone (17)
  • Olohuone (30)
  • Koristelu (135)
   • Käsillään (82)
  • Lastenhuone (23)
  • Käytävä ja eteinen (16)
  • Keittiö (23)
  • Makuuhuone (30)
 • Maisemointi (21)
 • Epätavalliset rakennukset (8)
 • Korjaus (51)
  • Cteny (25)
  • Paul (13)
  • Katon (13)
 • © 2013-20 ** Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi materiaalia sivuston parlamentissa Comfort kielletty. Yksityisyyden suoja.

  Kuvan alkuperäinen lattia valaisimet ja lattiavalaisimet - interior kuvat

  Mitään niin ei luoda kodikas ja miellyttävä rauhoittava ympäristö lattia valaisimet ja lattiavalaisimet sisustus, koska nämä ominaisuudet on suunniteltu tarjoamaan viihtyisää valaistuksen lomalaisia. Helppo rento valo kaatamalla sen varjoon, luo todella mukava ilmapiiri ilta rentoutumiseen. Joka hyvin edistää rentoutumista ja seesteisyys, kun aktiivisen työpäivän.

  Nykyiset mallit tämän valaistuksen elementin tänään esitetty monenlaisia. Joukossa ovat malleja aivan upea muotoilu, että taideteoksen ja pyytävät.

  Nykypäivän artikkeli, kuten tavallista, löydät paljon kuvia, koska opit mitä toimintoja nyt toteutettu sisäpuolen lattiassa lamppuja, jotka ovat niiden tyyppiä ja rakennetta.

  Lattia valaisimet ja lattiavalaisimet Photo

  Lattiavalaisimet sisustus - mitä on etu?

  Jos vertaamme lattiasta seinävalaisimet tai kattoon kattokruunut, ne eroavat niistä useita etuja. Tärkein on, että se ei ole tarpeen suorittaa mitään vakavaa työtä riittää pistoke pistorasiaan ja olet valmis sovittaa niitä. Ei tarvitse porata reikiä seinään tai kattoon asennettava valaisin. Sitä ja lattia lamppu, jotta alkaa hyödyntää sitä ei vaadi lisätyötä ja huonekaluja.

  Juuri perusteella tämän voimme sanoa, että nykyiset jalkalamppu sisämaassa on liikkuvuus. Se on erittäin helppo järjestää missä tahansa asunnossa, mutta olisi lähellä pistorasiaan.

  Suunnittelija lattiavalaisimet

  Kiitos liikkuvuutta lampussa on toinen tärkeä ominaisuus ei riitä, avulla se voi järjestää paikka viihtyisään jokin osa olohuoneessa tai jopa koko asunnon, ja sanotaan, että se voi tuottaa kaavoitus toiminto. Se on erityisen hyödyllinen suurta olohuonetta ja studiohuoneistoja, koska näillä ja muilla alueilla sijaitsevat usein useita toiminnallisia alueita, jotka tarvitsevat kaavoitus.

  Kuten olemme jo maininneet, moderni jalkalamppu voi vain valaista huoneen, mutta myös tuoda sen tilan yli estetiikkaa. Loppujen lopuksi nykyiset mallit, erityisesti laadukkaat versiot, ei ole tehty vain piirustusten, ja mikä on kiinnostavaa luova ajatus. Vaikka on olemassa suunnittelumalleja, jotka voivat tehokkaasti koristella sisätilojen tahansa jopa kaikkein hienostunut asuntoja.

  Suunnittelija jalkalamppu Photo

  Suuret lattiavalaisimet

  Lattiavalaisimet - Millaisia?

  Kaikki lattia lamppu voidaan jakaa eri riippuen suunnitteluun ja valmistusmateriaalit.

  Perinteinen lattia lamppu on suora tuki, johon kuuluu muun suunnittelun :. Lampshade, lampunvarjostin haltija lamochka, jne. Olisi lisättävä, että on olemassa malleja säädettävällä kolmijalka, se on erittäin kätevä, koska jos esimerkiksi silmän vastaanottaa valoa lampusta lampun varjossa , jalustaa voidaan vähentää pituus ja ongelma ratkeaa.

  Lattiavalaisimet sisustus kuvia

  Toinen vaihtoehto - Modern lattia lamppu voidaan taivuttaa ja jalustaa, erityisen tärkeää tilavat huoneet. Kolmijalka on valmistettu metallista tai puusta on kaareva muoto, kuten lamppu näyttää varsin tehokas ja moderni.

  Lattiavalaisimet Photo

  Kolmijalka lamppu voi olla enemmän tilaa vievä muoto kuin kahva pikemminkin kuin sauvat. Hän on muodossa jalustaa, ja useimmiten ei-vakiolomakkeella löytyy suunnittelumalleja, jotka ovat enemmän kuin jalustalle, jolle jotain outoa tapaus. Joskus se on valmistettu haara tai puunrunko, koska on olemassa malleja on veistetty puusta ja metallista.

  On lattiasta lamput, joissa on sisäänrakennettu hyllyt, se on erittäin kätevä, koska tämä rykmentti on erinomainen korvike sohvapöytä tai yöpöytä makuuhuoneessa.

  Puolestaan ​​lampunvarjostin voi myös olla eri muodossa, mutta edelleen yleisempää perinteisiin - pyöristetyt ja neliön muotoisia. On malleja muodossa pallon ja puutavara, jälkimmäinen ominaisuus Kiinan ja Japanin sisätilat.

  Varjostin on valmistettu pääosin kangas, muovi ja lasi, mutta malli löytyy metallin, paperin ja keraaminen.

  Lattia valaisimet ja lattiavalaisimet Photo

  Erillinen kohteen, voit valita varjossa lamput lasimaalaukset, se on hyvin suosittu tänään, varsinkin lasimaalauksia Tiffany. Ne sopivat parhaiten sisustustyyleihin mutta vielä ne mahtuvat rikas klassinen sisustus, yksinkertainen malli löytyy maassa, ja tyyli Provence.

  Nykyään markkinoilla löytyy lattia lamppu, joka on muotoilu, jonka avulla voit suunnata valon haluttuun suuntaan läpi mobiili jalustaa. Ne ovat osa muistaa opiskelija pöytä valaisimet.

  Ulkona valokuva lamput

  Missä ovat lattiavalaisimet sisätilassa?

  Jalkalamppu on suunniteltu valaisemaan huoneeseen paljon kooltaan, tämä on paras paikka on tietenkin olohuone. Mutta olohuoneessa on sopivin sohvalta tai tuoli jonkin osapuolen. Jos sinulla on melko suuri olohuone ja sinun täytyy luoda useita samankaltaisia ​​majoituspaikkoja palaa lamppu. Voit ostaa kaksi tai useampia valaisimia. Asentamista ei pitäisi kelvollinen paikoissa välttää putoamisesta tai vahingoittaa sitä.

  Lattiavalaisimet sisustus kuvia

  Valittaessa lattia lamppu sisätilaan. pitäisi tietenkin otettava huomioon tyyli huoneen, sen koosta ja kokoonpanosta. Siten esimerkiksi olohuoneen matala katto lamppu ei ole suositeltavaa saada korkea alueella 1 metri. Tämä auttaa visuaalisesti korottaa enimmäismäärää. Ja jos korkeat katot voidaan käyttää suurempia ja kiinteitä malleja. Tällaisessa huone sopii hyvin malli jalusta kaaressa.

  Lattia valaisimet ja lattiavalaisimet - on aina suuri kysyntä, koska se on yksi niistä lisälaitteita, jotka tehokkaasti luo suotuisat kodin ilmapiiri.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin