Lattiavalaisimet olohuoneen sisustuksessa Kuva

Lattiavalaisin olohuoneeseen

Nykyään kysymys siitä, millaisen valaistuksen pitäisi olla olohuoneessa, on ajankohtainen. Monet ovat vakuuttuneita siitä, että ainoa vaihtoehto on kattovalot. Mutta suunnittelijat ja asiantuntijat sanovat, että olohuoneen lattiavalaisin on välttämätön lisä sisustukseen. Pohdimme, miten tämä vaihtoehto sopii modernille henkilölle.

Monta vuotta sitten tällaiset lattiatuotteet olivat hyvin suosittuja, tänään lavalla on tullut, kun ne ovat jälleen muodikkaita elementtejä asunnolle ja talolle. Suurin etu on liikkuvuus, jonka avulla voit siirtää asennuksen kaikkialle huoneeseen. Toinen plus on tarvetta suorittaa lisäasennustöitä. Siksi on järkevää sanoa, että se on lattiavalaisin olohuoneen sisällä on ainutlaatuinen mahdollisuus ohittaa kaikki ongelmat puoli.

Ainutlaatuiset tuotteet mille tahansa tyylille

Jos valitset tämän lisävalaistuksen, sinulla on mahdollisuus paitsi varmistaa sen käytännöllisyys myös kykyä arvostaa monia etuja. Muista, että lattiavalaisin soveltuu klassiseen tyyliin tai moderniin minimalismiin. Jos valitset tuotteen oikean muodon ja värin, siitä tulee tärkein koristeellinen elementti. Riippuen siitä, mitä olohuoneen yleinen sisustus on, voit valita yhden suosituimmista vaihtoehdoista.

Tänään valikoima on erinomainen, ja siksi on runsaasti valittavissa. Esimerkiksi kaareva lattiavalaisin olohuoneessa pystyy valaisemaan huoneen mahdollisimman paljon ja samalla olemaan oikea valaistuskulma. Se sopii enemmän nykyaikaisiin tyyleihin ja oikein kutsutaan huoneen hyödyllisimpänä elementtinä.

Vähintään yhtä tärkeitä ja klassisia lattialamppuja tasaisella jalalla, joita käytetään klassisissa sisätiloissa. Alkuperäinen kangaspäällikkö antaa sinulle mahdollisuuden nauttia miellyttävän tumman valaistuksen, joka ei leikkaa silmiäsi ja täydentää olohuoneen yleistä näkemystä. Valmis tuotteet voivat olla täysin eri väreissä, mikä antaa sinulle valinnan. Suosituimmat värit tänään ovat valkoinen, punainen ja tummanvihreä katto. Kaikilla niillä on erilainen visuaalinen vaikutus, mutta ne eivät aina näy uudestaan.

Jotta valita oikea lattiavalaisin olohuoneessa olisi otettava huomioon asiantuntijoiden tärkeimmät suositukset:

 1. On tärkeää löytää malli, joka vastaa täysin koko huoneen yleiskuvaa.
 2. Sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä korkeutta pitäisi olla lattiavalaisin, joten heti, kun pystyt saavuttamaan mahdollisimman tehokkaasti.
 3. Valitun valaisinlaitteen valonlähteen on oltava sellainen, että se täyttää täysin omistajan vaatimukset. Jos haluat lukea, niin malli, jolla on valon suunta sivulle, ei salli sinun nauttia täysin suosikkiprosessista.

Jotta valinta olisi yksinkertainen sinulle, esitämme sinulle kuvan tuotteista, jotka sopivat olohuoneeseesi.

Lattiavalaisimet sisustuksessa moderni sisustus (45 kuvaa)

Suunnitteluprojektin luominen huoneiden huoneille, asiantuntijat eivät unohda vuokralaisten fyysistä ja psyykkistä loppua. Tällaiset ratkaisut tulevat tukilattiavalaisimiin. Niillä on paljon etuja, toisin kuin muut valaistuslaitteet. Heidän ei tarvitse jäädä mihinkään ja asentaa. Lattiavalaisin voidaan siirtää mihin tahansa sopivaan paikkaan. Se riippuu tarpeista ja mielialoista.

Jos haluat lukea sängyssä, niin seuraava lattiavalaisin ratkaisee kaikki ongelmat. Se palvelee huoneiden houkuttelevuutta. Lattiavalaisin välttämättä korkealla jalalla voi olla kolme. Silppimotien yläpuolella, joka voidaan vaihdella sekä muodoltaan että valmistusmateriaalina.

Lattiavalaisimien ominaisuudet oikeaan valintaan

Nyt meidän on selvitettävä, miten valita lattiavalaisin yhdeksi asuntotyypiksi. Yleensä valaisimet näyttävät hyvin havaittavilta. Mutta jos noudatat sääntöjä ja suosituksia, se pysyy tyylikkäästi ja toimii tilojen täydentämiseksi.

Sopii tähän tyyliin soveltuvat kalusteet, jotka sopivat täydellisesti nykyaikaisiin mukavuuksiin. Niiden muoto ylhäältä on huomattavasti laajeneva. Tällaiset lattiavalaisimet ovat ohuita ja korkealaatuisia.

Tässä sisustuksessa sopii lattiavalaisin, jossa on kaareva jalusta. Vahva metallista valmistettu pohja ja lampunvarjostin itsessään voi olla lasikulho tai muovisylinteri.

 • Nykyaikaisissa sisätiloissa lattiavalaisimet näyttävät erottuvan. Ne yleensä luovat huoneen ainutlaatuisuuden aiheuttaen mysteeriä. Ne on valmistettu lasista ja ruostumattomasta metallista, jossa kaikenlaiset strassit toimivat mustana.

  Huoneeseen, jossa kaikki on sovitettu, korostettu antiikin, valitaan lamppu, jossa on ruostumaton jalusta ja tekstiilimateriaalista valmistettu varjostin. Se olisi koristettava kirjonta, helmet ja muut sekalaiset käsityöt.

  Lattiavalaisimet virkistysalueelle

  Ihanteellinen on olohuone, johon mahtuu lukea tai rentoutua. Huonekalut valitaan omien mieltymyksiensä mukaan. Se voi olla tuoli ja vieressä seinähylly kirjoja. Tämä kulma luo uskomattoman ilmapiirin mukavuutta ja mukavuutta. Voit laittaa lattiavalaisin missä pääasia ei ole käytävillä.

 • Lamppu sijoitetaan parhaiten lähellä sänkyä. Yhtenäisen sängyn lähellä toimivuus käyttää yöpöytä ja toisaalta lattiavalaisin. Se on varustettava säädöillä vaadittavasta valonlähteestä.

  Ruokailutiloja

  Tällaisten tilojen lattialamppujen suunnittelun tulisi olla varjossa, joka on tehty lämpimillä väreillä. Lattiavalaisimia käytetään usein ruokailualueissa, koska kiitos heistä ateria on enemmän ruokahalu.

 • Muutama yksinkertainen suunnitteluideoita

  Lattiavalaisimet kotelon sisätiloissa ovat varsin havaittavia rakenteita. Jotta ne eivät keskittyisi kovinkaan paljon niihin, valaisimet valitaan juuri valitun huoneen tyyliin.

  Lisäksi on olemassa ryhmän lattialamppuja ja näyttävät melko alkuperäisiltä. Jos ostat kolme lamppua ja pyydät heiltä eri korkeuksia, niin tämä on rohkea päätös. Tätä tyyliä harvoin löytyy.

  Nykypäivän maailmassa valmistajat alkoivat tuottaa erilaisia ​​lattialamppuja. Mutta ne pysyvät samassa suunnittelussa. Erittäin tyylikkäästi koko perheen identtiset samantyyppiset kalusteet ovat samassa huoneessa, jos ne sijaitsevat eri kulmissa.

  Valon lisäämiseksi lattiavalo sijoitetaan roiskesuojan lähelle. Joten lamppu muuttuu entisestään. Varashälyttimet voidaan sovittaa verhoihin, peitellä sohvalla tai sovittaa seinien kirkkautta.

  Lattiavalaisin - tyylikäs kosketus moderniin sisätilaan

  Kuten tiedätte, lattiavalaisin on lamppu, joka seisoo lattialla ja joka tukee lampunvarjostinta tangolla. Kaikista valaisimien valikoimasta lattiavalaisimet ovat epäilemättä kodikas, mukava ja mukava. Pehmeä, diffuusi valo virtaa tasaisesti lampunvarjostimen alapuolelta ja miellyttävän valaisee tilaa, antaa mahdollisuuden rentoutua sen vieressä, lukea kirjaa tai vain keskustella perheen ja ystävien kanssa iltana kovan päivän jälkeen.

  Ajoista lähtien, jolloin mummo jalkalamppu, jonka sävy oli koristeltu hapsut, oli perhe perintökalu, ohimenevä sukupolvesta toiseen, rauhoittava lampun liitämme rauhaa ja kotoisaa tunnelmaa. Mutta nykyaikaiset lattiavalaisimet ovat kaukana muistoistamme ulkoisen estetiikan näkökulmasta.

  Valaistuksen ostamiseen varastossa on valmis sekoittamaan erilaisten mallien, värejä, muotoja ja kokoja. Suunnittelijat kaikkialla maailmassa tarjoavat alkuperäiset ideansa, jotka kykenevät täyttämään vaativimmatkin pyyntöjä, vaativimmat toiveet.

  Jos korjaus on jo päättynyt, ja oli vain viimeistelevät sisustamisesta tilojen tai olet vuokranantaja mallia suunnitelma etukäteen kaikki yksityiskohdat, mukaan lukien osto valaisimien, tämä julkaisu ei voi olla sinulle hyötyä. Tarjoamme sinulle kaleidoskooppi kuvioita lattiavalaisimet jokaiseen makuun, kyky menestyksekkäästi integroida mihinkään tyyliin sisustus, huoneessa minkä muotoinen ja kokoinen.

  Kaikki ymmärrävät täysin, että lattiavalaisimen päätehtävänä on tarjota tietty taso valaistukseen huoneesta tai sen osasta. Mutta tämä ei sulje näiden ulkovalaistujen tuotteiden toimivuutta. Lattiavalaisin auttaa hahmottamaan tilaa. Ilmeisesti alue, jossa lattiavalaisin on sijoitettu, on tarkoitettu lepoon - kirjaa television edestä tai vain pehmeällä nojatuoli tai sohvalla puhuttaessa kotitalouden kanssa.

  Ilmeisten toimintojen ohella on myös taustalla oleva toiminnallinen sisustus. Ilmeisesti laaja myynti tänään löytää mallin mille tahansa sisustustyypille. On olemassa malleja, jotka sopivat sisätilaan menestyksekkäästi ja eivät häiritse huomionsa itsestään, toisin kuin niissä on lukuisia lattiamallien vaihtoehtoja, joista voi tulla olohuoneen tai makuuhuoneen keskipiste. Kaikki riippuu siitä, mitä vaikutusta odotat lattialamppujen läsnäollessa huoneessa.

  Jos puhumme lattiavalaisimien eduista verrattuna seinä- tai pöytälampuihin, niillä on useita ilmeisiä etuja:

  • lattiavalaisimen asentamiseksi ei ole tarvetta porata reikiä seinään (kuten seinävalaisimissa - hattuja);
  • Lattiavalaisin on mobiili, voit siirtää sen mihin tahansa paikkaan, kääntää sitä mihin tahansa suuntaan, jos vain pistorasia on lähellä;
  • lattialamppu ei tarvitse reunustaa, laatikkoa tai pöytää asennusta varten (kuten pöytälampuille tarvitaan);
  • Lattiavalaisimen korkeudesta riippuen hän pystyy visuaalisesti lisäämään huoneen korkeutta.

  Lattiavalaisimien vaihtoehdot tai mallin löytäminen

  Kuten jo mainittiin, lattiavalaisin on jalusta, joka pitää lampunvarjostimen. Joten jalustat, lampunvarjostimet ja niiden lisäykset voivat olla hyvin monta. Materiaalit, joista sekä rakenteen pohja että lampunvarjostin on tehty, ovat myös massoja. Lattialamppujen tyyppistä jäykkää luokitusta ei ole olemassa, mutta ehdon mukaan ne voidaan jakaa seuraaviin tyyppeihin:

  • lattialamput varjossa;
  • koriste-lattiavalaisimet;
  • kohdevalaisimet lukemiseen (spot-toiminnolla);
  • lattiavalaisimet-valonheittimet.

  Tämä on lattiamalliston klassinen versio, joka koostuu jalustasta, korkeasta jalustasta ja lampunvarjostimesta, joka on kiinnitetty huippuunsa. Kuten tiedätte, se on sävy, joka vastaa laitteen teknisistä ominaisuuksista, dispersiota ja taustan valaistusta.

  Perinteisissä lattiavalaisimissa on kartiomainen sävy. Mutta nyt voit tavata monia malleja, jotka näyttävät valtavan valikoiman muotoja, kokoja ja värejä, jotka täyttävät minkä tahansa tyylisuunnan ja kodin omistajan tarpeet minkä tahansa kukkaron kokoa.

  Valmistusaineina käytetään lampun sävyjä:

  Käyttämällä tätä tai sitä materiaalia lampunvarjostimen tuottamiseen suunnittelijat pääsevät ratkaisuun erilaisten rakentavien ongelmien ratkaisemiseksi. Eri tyyppiset materiaalit kykenevät lähettämään valoa eri tavoin, ja kaikentyyppisten lampunvarjojen avulla voidaan hallita valon virtausta - sirontaa se tai kerätä se palkkiin. Tämä ominaisuus on taitavasti käytetty suunnittelijoiden kaikkialla maailmassa, luomalla yksinoikeita malleja lattiavalaisimia.

  Lattiavalaisimen päätehtävä on antaa lisävalaistus. Siksi ei ole tavallista sijoittaa hehkulamppuja lattiavalaisimeen, jotka ovat yhtä suuria tai suurempia kuin päävalonlähteen teho. Mutta jos tilanne vaatii keskilämmityksen ongelmien ratkaisemista, voit ostaa lampun, jossa on tehonsäätö.

  Tavanomainen lamput suoritetaan korkeus 1 m 2,5 m, ja se voidaan suorittaa useita vaihtoehdot, jotka vaihtelevat massiivinen veistetty jalustan kirkas sävyjä läpikuultavaan lasisubstraatin kevyellä materiaalia päälle.

  Mukavat lattiavalaisimet, joissa on pöytiä, ovat malleja, jotka tarjoavat kaksi toimintoa yhteen. Sinun ei tarvitse tavoittaa kirjan tai puhelimen takana olevaa taulukkoa. Ihmisen mukavuuden vuoksi pöydän yläosa on suunnilleen olkavarren tasolla tai hieman alhaisempi.

  Erittäin kätevät lattiavalaisimien mallit, joissa on lampunvarjostimet säädettävissä jalustoilla. Tällaisten sauvojen toimintaperiaate on samanlainen kuin pöydän valaisimen aseman muuttaminen, jota usein käytetään toimistoissa valaisemaan työpaikkoja. Voit tuoda valon lähemmäksi lukemalla tai painamalla valonlähdettä vain yhdellä kädellä, jos haluat saada enemmän intiimeä ympäristöä.

  Jalustalla varustetut lampunvarjostimet ovat uskomattoman vakaita. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että lapset tai lemmikki voivat kääntää laitteen, se on lujasti kolmella "jalalla".

  Lattia lamppu emäksen kanssa puusta tai materiaalin hyvin se simuloi, ripauksen kodin mukavuutta huoneeseen, joka, yhdessä pehmeän valon sironta tulee suoritusmuodossa kodin mukavuutta, johon olisi toivottavaa pyrkiä jälkeen vaikea työpäivän.

  Lattiavalaisimet hopeoitulla kolmijalalla tai "kultaisille" -valaisimille ovat kirkkaat ja alkuperäiset, jopa perinteisen mallin mukaan. Tällainen lampun malli soveltuu monissa tyylisuunnissa.

  Koristeellinen Floor Light

  Tämäntyyppinen valaistus eroaa perinteisistä lattiavalaisimista siinä, että niitä käytetään avaruuteen. Ei aina niiden päätehtävä valaistuksessa toimii hallitsevana. Suunnittelijat eivät rajoita mielikuvitusta. Siksi voit tavata erittäin epätavallisia lattiamallien malleja, joita voidaan turvallisesti kutsua taide-esineiksi.

  Lattiavalaisimet, joiden jalusta on kaaren muodossa, joka on nyt suosion huippu. Alkuperäinen muotoilu tuo ainutlaatuisen elementin sisätilaan, vakaan, raskaan pohjan estää lattiavalaisin kääntymisen, mikä saa aikaan mielenkiintoisen kuvan rentoutumisalueesta valaisinlaitteella.

  Kevyet ohut lattialaatat, joissa on kromipinnat sopivat erinomaisesti nykyaikaiseen eklektiseen sisätilaan, näyttävät hyvältä tyyliltään harmoniselta.

  Usein lattiavalaisimia on saatavana kahdessa sarjassa, ne voidaan asentaa sohvan puolelle tai symmetrisesti lähellä istuimia. Usein lattialamppujen sarjassa on pari muotovaihtoehtoa samankaltaisessa tyylissä ja samanlaisessa värimallissa. Tällaiset valmiit valaisinyhdistelmät auttavat luomaan asuntomiehistön harmonisen sisustuksen etsimatta sisustussuunnittelijoiden palvelua.

  Joillakin lattialevyillä on tällainen epätavallinen muoto ja toteutus, jonka päätehtävänsä menetetään taiteen esineiden yksilöllisyyden loisteessa, mikä luo tietyn huoneen luonteen ja muuttaa sen yksilöllisyyttä.

  On olemassa malleja lattiavalaisimia, jotka on suunniteltu erityisesti lukemiseen, he myös sanovat, että tällaisilla laitteilla on paikallinen toiminto - he loistavat tiukkaan suuntaan.

  Sisustuksessa tällaisia ​​lattiavalaisimia voidaan käyttää paitsi luodun kulman lukemiseen. Lattiavalaisimesta saatava valovirta voidaan ohjata maalaukseen, peiliin tai muuhun merkittävään kalusteeseen.

  Äskettäin olohuoneiden ja toimistojen suunnitteluprojekteissa on usein käytetty lamppuja, jotka näyttävät valtavalta pöytälampulta, joka koostuu paikallaan olevasta telineestä ja riittävän suuresta lampunvarjostimesta.

  Tällaiset lattialampput näyttävät suunnittelun maailman viimeisimpien suuntausten mukaan, niitä on vaikea sovittaa retro-sisustukseen. Klassiseen tyyliin ja maalaistyyliin sopiva huone ei voi sovittaa harmonisesti tällaista modernia mallia. Mutta huipputekniikan, minimalismin, nykyajan, eklektisen tyylin ja modernin tyylin tyyliin nämä mallit pystyvät koristelemaan.

  Samanlainen teema pöytälampun mallin käyttämisestä lattialamppujen aikaansaamiseksi käytettiin myös säädettävän jalustan kiinnittimien valmistukseen, jota voidaan taivuttaa ja pyöriä.

  Mustavalkoiset värit, jotka simuloivat työpöydän toimistovalaisimen muotoilua, ovat suosituimpia, mutta myös useampia kardinaaleja väriratkaisuja. Lattiavalaisin kirkas, värikäs sävy ei voi vain olla korostus sisätiloissa vaan myös herättää huomiota keskittymiskeskuksena.

  Tällaisen valaistuslaitteen nimi puhuu puolestaan. Teollisuudesta ja valaistuksesta sekä sosiaalisista, kulttuurisista, julkisista, projektoreista tai pikemminkin vähäisemmistä vaihtoehdoistaan ​​siirtyivät kodin sisätilojen alueelle.

  Tyypillisesti lattiavalaisin on jalusta (joskus "jalat" neljä), jossa suuri lamppu on asennettu yläosaan. Useimmiten suora valo riittävän voimakkaista valaisimista lähetetään tärkeään sisätilaan tai se palvelee korostettuna esimerkiksi pöytäpelejä tai lukemista varten.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin