Lattialämmitys vettä käsillään video

Vesi lämmin lattia käsillään, video- ja kuvaus prosessista

Tee vesi lämmintä lattialla kädet, videoinstallaatio, joka voidaan nähdä tässä artikkelissa, voi joku työmies mies. Tämä edellyttää huolellisesti tutkittava kokoonpanojärjestyksessä ja kuunnella hyödyllisiä neuvoja. Materiaalit ja työkalut tähän ovat käytettävissä missä tahansa supermarketissa rakennuksessa.

Lattialämmitys - tehokas tapa lämmitys asuntojen

Vesi lämmin lattia käsillään, ja videoeditointiin ominaisuuksia

On olemassa vaihtoehtoja, miten laite lämmin lattia:

 1. Vesi putkista asetettava betonilaatan.
 2. Sähkölämmitys kaapelin.
 3. Electric infrapuna.

Kaikkein kustannustehokkain näistä on ensimmäinen muunnos. Sen haittana on tietty monimutkaisuus asennuksen verrattuna muihin lajeihin. Jos kuitenkin hieman vaivaa, voit tehdä kaiken tehokkaasti ja tarkasti. Mieti vaiheet koko tekniikkaa.

Pohjan valmistuksen lattialämmitys

Mieti vesijohtojen lattialämmityksen omin käsin, videota kuvaavat vivahteita, joita ei ole määrätty tässä artikkelissa. Kuten pohja ottaa betonisten lattialaattojen. Puinen lattia on kokonaan purkaa ja poistaa kaikki roskat siitä. Kuoppia, kuoppia ja kuoppia levyjen zashpaklevyvayutsya ja linjassa. Nimetty kulku apuohjelmia läpi levyn epäselvä sementtilaasti.

Kun pinta on kuiva, sitten imuroida poistetaan kaikki roskat ja pöly. Järjestää vedeneristys elokuva materiaaleja. Tällöin kalvon reunat on päällekkäin seinän korkeus suunnitellun maaliin.

Asennus lämmintä vettä lattialle kädet (video 1)

Lämpöeristys aluslattian

Koska haluamme luoda järjestelmä, joka pystyy tehokkaasti lämmittää meidän huone pohjasta, on tarpeen järjestää niin, että lämpöenergia on levinnyt suuntaan eli ylöspäin. Tämä voidaan tehdä jollakin tavalla sulkemaan mahdollisuutta poistua energian vastakkaiseen suuntaan. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää mitä tahansa eristystä. Hän ei anna lämpöä paeta väärään suuntaan.

Usein käytetään solumuovi, laajennettu polystyreeni, mineraalivilla eristys. Lisäksi on olemassa suuri valikoima matot lämpimän veden kerros, jotka tuottavat erityisesti tätä tarkoitusta varten. Heillä on urat putkea eikä vaadi suurta taitoa vedettäessä. Valitsemalla tällaiset matot, me suuresti yksinkertaistaa työtä kiertämällä ja letkun kiinnittämiseksi.

Lämpötilan jakautuminen sisäilman kuumentaen jäähdytin lämmitys ja lattialämmitys

Kun pysähdyimme budjetti vaihtoehto ja päätti tehdä tavallista lämmittimet, ne olisi vahvistettava koko lattiapintaa. On parempi käyttää jäykkiä polystyreenilevyjä. Niiden asennus on paljon helpompaa kuin pehmeä eriste. Väliset liitokset levyjen liimattu teipillä. Levyjen päälle tulee laittaa toinen kerros vedenpitäväksi, koska tämä toimenpide estää kosteuden pääsyn levyihin päällekkäin.

Älä unohda, että lattia meidän vedessä, ja rikkomisesta putken voi aiheuttaa tulvan naapurit. Edelleen, ympäri kehä huoneen seinille leikkausvoiman reuna eristys vaimennin liima-nauha, joka ottaa energiaa laajenevan kuivattaessa betonilaatan.

Asentaa lämmintä vettä valmiissa sisäpohjaan voi käyttää kuivamenetelmällä (puhdas) screeds

Vinkki! Vaahdon laatat eristeenä käytetty asennettaessa lattia lämmitys voidaan leikata uria munivien putkia. Se pitäisi tehdä huolellisesti. Näin vaahto ei saa olla pienempi kuin 8 cm. Paksu. Tämä mahdollistaa hyvin hukkua putken. Tällainen toimenpide mahdollistaa tehdä ohuempi perän.

Edellä matot lämmintä vettä valmiista lattiasta putket silloitetun polyeteenin tai metallia, joiden halkaisija on 10-20 mm. Leviämisen kierre tai käärme erityisellä tavalla. Mitä lähempänä käämit ovat putket toisiinsa, sitä enemmän lämpöenergiaa tulevat neliömetri kerros. On suositeltavaa, että etäisyys ei ole enemmän 30 cm.

Esimerkki järjestely lattialämmitys alle laatta, jossa on kolme lämmityspiirien

Kiinnitetty lämmittimen, erityinen leikkeet, joita voi ostaa. Muuten voit ajatella jäykkä lanka niitit, jotka pistetään eristyksen ja putki puristaa niitä. Jos ostit erikoiseriste, jossa on urat putken, ongelmat ei ole mitään.

Kuinka valita polypropeeni lämmitysputket. Teknisten tuotteiden ominaisuuksia, sisäinen rakenne, vahvistaa suoritusmuodoissa merkintää, valmistajat ja halkaisija.

Molemmat päät lasketun putken ulos siinä kohdassa, missä tulee olemaan kerääjä lämmintä vettä kerroksessa. Tämän laitteen avulla jakamaan jäähdytysnesteen virtaus putkien läpi, joilla on suuri tehokkuus. Se on jo jäähtynyt sekoitetaan kuumaan veteen, mikä tekee lämmitys yhtenäisen lattian poikki pinnan.

Käyttäen Lämmitetty kerros kollektori on kytketty tärkein lämmitysjärjestelmän tai tehdä erillinen sisäänkäynti kattilan. Kun järjestelmä on asennettu, on välttämätöntä suorittaa veden ja luoda maksimipaine. Tällainen koeponnistus auttavat tunnistamaan vuotaa paikkoja ja korjaamaan nämä puutteet.

Pinoaminen putket paisutettu polystyreeni eristävän substraatin

Vinkki! Ei ole tarpeen luoda putkia lattian poikki alueella. Määritellä etukäteen paikkoihin, joihin on kalustettu. Ei putkia ei tarvita. Nämä toimenpiteet mahdollistavat huomattavasti säästää materiaaleja.

Muista, että liittyä putkien sisällä tasoite ei voi olla! Pre-laskea tarvittavat juoksevuus putki kunkin lämmityspiiri. Lisää tehokkuutta ei suositella lämmitys piirit ovat liian pitkiä - niin, että putken paksuus on vähintään 16 mm: iin silmukkakäämi voi olla 65 m, ja putki 20 mm paksuus - 80 m.

Asennus lämmintä vettä lattialle kädet (video 2)

Laitettuaan kaikki nykyiset putket ja paine järjestelmän testaus, voit aloittaa asennuksen konkreettisia siteitä. Sen ei pitäisi olla kovin paksu. Jälkeen ylimääräinen kerros betonia ei salli tuottaa tehokkaan lämmityksen huoneen. Meidän on tehokkuuden maksimoimiseksi koko järjestelmän, joten eivät sido paksumpi kuin 5-7 cm.

Käyttö itsevaaittava yhdisteiden avulla jakaa tasoituseristyskalvon kerros on erittäin sileä ja siten riittävän ohut. Kun luot vesi lämpöeristetty lattia käsillään, video osoittaa, että tällainen tie on suosituin kansalaisten keskuudessa.

Vertailu eri tavoin muninnan putkia lattialämmitys

Kun laite on erityisen tasoite erityistä huomiota tulisi kiinnittää alueelle, joka tulee ulos putkesta virtauksen ja paluun. Heidän täytyy olla varovainen vetää mikseri kokoonpano lattialämmityksen käsillään. Tämä elementti on suunniteltu säätämään jäähdytysnesteen lämpötila lattialämmitys.

Jätti talon lämmityksen vesi voidaan kuumentaa 95 ° C: ssa On epätodennäköistä, että joku kestää tämän lämpötilan hänen jalkojensa juureen. Sekoitin on kuuman veden sekoittamisen kylmä. Vasta sitten syötetään jäähdytettä lattian alle, mutta normaali lämpötila. Useimmiten se ei ole yli 35 ° C: ssa

Järjestelmä termostaatti asetus veden lämmitysjärjestelmä

Vuodesta minkälaisia ​​siteitä käytimme se riippuu kun se kuivuu. Tavallinen betonilaatan tarvitsee kuivua vähintään 3 viikkoa. Moderni itsetasaava perän yhdisteitä voidaan käyttää muutaman tunnin kuluessa. Tämä on toinen puoltaa niiden käyttö luo vedessä lämpöeristetty lattia käsillään. Videoinstallaatio prosessi on joskus varustettu selostus siitä, mitä on parempi ottaa massoja lattioiden tasoitukseen.

Asennus lämmintä vettä lattialla kädet (3 videota)

On lattialämmityksen usein päällyste laatat (keittiö ja kylpyhuoneet), parketti ja laminaatti, linoleumin. Harvinaisempien paksumpia päällysteitä, kuten lattialauta.

Vinkki! Kun tehdyn laminaatti tai linoleum, valitse sellaisista materiaaleista, joilla on hyvä lämmönjohtavuus. Tämä tieto voidaan saada hankintahetkellä. Ne on kirjoitettu pakkauksessa tai saatavilla myyjältä. Alhainen lämmönjohtavuus vähentää merkittävästi järjestelmän tehokkuutta, koska ne eivät salli lämpöä päästä lattiaan nopeasti.

Järjestelmässä kerääjän

Edut ja haitat vesityypin lattialämmityksen

Luominen vesi lämpöeristetty lattia käsillään, videon haluat, älä unohda hänen puutteista ja hyveitä. Huom plussia:

 • riippumattomuus vallan, jos lämmitysjärjestelmä talossa on pysyvä;
 • tehokkuutta;
 • turvallisuutta. Edellyttäen, että kokoonpano on muodostettu mukaisesti osoittautunut tekniikka;
 • saatavuus. On vain rahaa putkeen ja säiliö lämpimällä vedellä lattia, se on ehdottoman välttämätöntä. Kaikki muut komponentit voidaan korvata rakennusmateriaaleja.

Lattialämmitys kädet - on leikkauskuvanto

Haitta sanotaan olevan, että se vie erityisen työkalun ja kyky käsitellä sen rakentamista varten tällaisen rakenteen. Pitempi aika valmistusta varten järjestelmän, toisin kuin sähköinen tyyppiä, erityisesti käytettäessä klassista betonilaatan.

Mount järjestelmä vesi lattialämmitys voimia jokaisen. Sinun tarvitsee vain tehdä se sääntöjen mukaan. Sitten sen käytöstä tulee varmasti tehokkain. Järjestelmän turvallisuus on varmistettu sen laadusta.

Materiaalit lämmintä vettä lattialle (video)

Lämmin lattia alla laminaatti. Pani kätensä: video asennusohjeet

Itsetasaava lattia käsillään. Video ja kuvaus teknologian

Koriste kipsi kädet, video- ja kuvaus

Gate omin käsin. Piirustuksia, valokuvia ja videoita

Lämmin lattia alla laminaatti lattia: tyypit ja ominaispiirteet

Asentaminen liukuva sisäovet käsillään: video ohje

Opastusvideo asennus lämmintä vettä lattialla kädet

Lattialämmitys saatavilla kunkin omistajan kotiin, erityisesti asiaan lattiat yksityisesti. On mukava tuntea lämpöä jalat lämpeneminen on kylmä talvi-iltana. Ja miten siistiä kun lapsi juuri oppinut ryömimään tai yrittää kävellä, voi viettää tuntikausia lattiapinnoitteen Vilustumisen ilman riskejä.

Jokainen ihminen, joka on sijoittaa kätensä ja päänsä, on hyödyllistä tietää, miten tehdä lattialämmitys käsillään ja ohjeitamme video auttaa.

Eduksi lattialämmitys lähti Seuraavat muut seikat:

 • Säästöjä käyttöön jopa 45%;
 • mahdollisuus päästä pois jäähdyttimen laitteet, jotka mahdollistavat tilankäytön huone on parempi;
 • Lopuksi päällyste mistä tahansa sopivasta materiaalista;
 • ilma lämmitetään tasaisemmin, ei luonnoksia;
 • löytää mukavuutta lämmitetty tilaan lämpösäteily on paljon suurempi kuin lämmityspatterin.

On kuitenkin olemassa haittoja, jotka sisältävät painehäviö lämmitysjärjestelmän tarkoitus häiritä lämmitetty jäähdytysneste lattiat, sekä kyvyttömyys nopeasti löytää ja korjata vuoto onnettomuuden sattuessa.

Joka tapauksessa tärkein peruste lattialämmitys on mahdollisuuden parantaa asumismukavuutta merkittäviä kustannussäästöjä.

Laitteiston ja pääpiirteet asennuksen

Periaate laite lämmitetyn veden kerros seuraavasti: kattilaan tai kaukolämmitykseen putket on kytketty, joka Kuuma vesi syötetään pinottu kierukoiksi putkien päällekkäisyyksiä, ja vesijohtovettä lämpöenergiaa suoritetaan paluulinjan takaisin lämmitysjärjestelmään.

Työ on tehtävä seuraavan sekvenssin:

 1. linjaus pinta vedenpitäväksi (suoja vuotoja), eristys, annettu vahvistava ruudukon kerros folio;
 2. putken koskevista menetelmistä (kiemurteleva tai kierre);
 3. laite solmukeskuksiksi;
 4. noudattaminen kattilan tai lämmitysjärjestelmän putket kuuman veden ja paluulinja;
 5. paine testaus ja asennus sulkuventtiiliä;
 6. järjestelmän testaus;
 7. Täyttöputki mukainen kammioiden liuos (betoni) jauhaminen tai aluksella;
 8. laite puhdas lattia.

Aloita tehdyn vesi lämmintä lattialla kädet pitäisi olla laite tasoite, tasoittaa pinta vaakasuoraan pohjaan. edelleen välttämättä vedeneristyskerros estää liotus alavirtaan parantaminen, jos vaurioita putkien ja veden vuodon järjestelmästä.

Lämmöneristyskerros on kiinnitettävä erityistä huomiota. Alueilla kellarissa tai pohjakerroksessa on merkittävä osuus lämpöhäviö, ja siksi paksuus eristävän kerroksen tulisi olla vähintään 20-25 cm. Toisessa ylävirran ja lattiat riittävästi kerros 50 mm paksu.

Eristys voi olla:

 • polystyreeni;
 • mineraalivillaa;
 • lasivillaa;
 • Tekninen korkki;
 • Basaltti levyt jne ..

Kaupoissa voit ostaa Erikoiseristys urat tehdyn putkien, nämä levyt auttavat vähentämään aikaa ja vähentää työvoimakustannuksia.

eristys välttämättä kata kalvokerros, joka toimii lämmön heijastin ja lisää lämmönsiirtoa. Vahvistaa maapohjan putki mieluiten vakavammin kuin vuosi tai kaksi eristysaineissa painua paikoissa, jos ei murene, ja kaikki työ tullut mitään.

Perän toimivat 50-60 mm, materiaali - ratkaisu merkitsee 100-150 betonia tai valettu-M 300, mutta varmasti lisäyksiä pehmittimiä, joka estää halkeilua.

Kuumennettaessa perän massa laajenee, ja jotta vältettäisiin halkeamat tarvitse tehdä liikuntasauman; se on kätevin tähän tarkoitukseen jättää aukon kehälle 1-1,5 cm, joka on täytetty elastisella materiaalilla. Sen sijaan ennen työn suositeltavaa liimata ympäri kehä vaimennus nauha.

Valinta pinnoitteiden, putket ja muut materiaalit

Valitsemalla maalin oltava Riippuen kohteesta tiloissa: Vuonna kylpyhuone, wc ja pesula parempi keraamisia laattoja käytävällä - linoleum olohuoneessa hyvä valinta on laminaatti, makuuhuone ja keittiö voit valita minkä tahansa materiaaleista mieltymys emäntä.

Teknisiin tietoihin lattia sopii kaikkiin, tasoitustangolla teki vahvuus on erinomainen viimeistely pinnoite.

Vaskitorvilla tilanne on hieman erilainen, valita olla vahva, kevyt ja joustava materiaali. tämä polypropeenia tai silloitettua polyeteeniä.

Kun valitset polypropeeni on kiinnitettävä huomiota putket, vahvistettu lasikuitu, sitten korkea materiaalin paisuminen kuumennettaessa ei ole parhaimmillaan.

Polyeteeniputki- ovat huomattavasti alempi lineaarinen laajeneminen, Tästä syystä monet asiantuntijat mieluummin valita niitä.

Myydään kelat tai putkiryhmän, jossa muodossa vapautuminen, joka levitetään pinnoille kerrosta. Halkaisijat yleensä käytetty 16-20 mm, Näin ollen on olemassa kaksi ehtoa niiden soveltuvuus: Kyky kestää veden lämpötila on 95 ° C ja veden paineen 10B.

Kollektori on putkikappaleen jossa kaikki sormet on kiinnitetty liitos-, ja jossa keskittynyt yhdistää kaikki piirit, joka koostuu kahdesta haarasta, joista yksi on syötetty ja toinen taaksepäin.

Kollektori on sijoitettu, että kapealla, joka mainittiin aiemmin, ja sisältää seuraavat komponentit ja varaosat toimintaan lattialämmitys:

 • jäähdytysnesteen virtauksen ohjaimet;
 • venttiilit;
 • Varovedenlaskulaite järjestelmä.

Vahvikeverkon voidaan tehdä Wire f4,5 - 6 mm portain 5-100 mm. Joskus käyttäen muovista vahvikeverkon.

Lattialämmitys on yhä suosittu, se asetetaan minkäänlaista pinnoitetta. Pidämme kaksi vaihtoehtoa: alle laatta ja laminaatti.

Vertailevaa ominaisuudet valurautapatterit täällä.

käyttää letkuhalkaisijat 16, 20 tai 25 mm: n. Käytön halkaisijaltaan pienempi putki johtaa heikentynyt kiertovettä. Mittaamalla painetta kuumennus avulla putken gidromanometra voi tietää määrää järjestelmän paine.

Liian suuri halkaisija putket makaavan lattialla aiheuttaa kakku alentaa käyttöpaine ja lämpötilan lasku.

Toinen materiaalille ominainen - sen tarve, mitä pituus laskea. Pino putki voi olla jokin seuraavista: kiemurteleva tai kierre (simpukka). Asennus järjestelmä lämmintä vettä lattialle kädet näyttää tältä:

Ensimmäisessä tapauksessa on huomattavia eroja lämpötila paikoin alueella kierre antaa paremman lämmön jakautuminen. Tämä asettelu tuottaa menetelmän poocherednost eteenpäin ja käänteinen virtaus jäähdytysnestettä.

On arkki "kuvaaja paperi" tai kannettavan häkissä olisi piirtää asteikolla 1:50 tai 1: 100 huonetta luonnos ja soveltaa jälki putki, jossa alusta tulisi olla hyvin lähellä nousuputken ikkunaan. Ensimmäinen rivi päällystys 25 cm seinien.

Vaihe putket on yhtä suuri kuin 25-50 cm (25 cm - halkaisija 16 mm, 30-40cm - at F20 mm, 40-50 cm - at F25 mm).

Pituus mitataan piirustuksessa, muuntokerroin skaalata halutun resoluutio. Liitettäväksi pystyputkeen pitäisi lisätä 2-2,5 metriä.

Valitseminen ja yhdistää kerääjän ja kattilan

Kun selvää, kuinka monta silmukat liitetään jakotukin, on mahdollista aloittaa valinnan pituuden ja määrittää määrä portteja, mutta myös otettava huomioon, että mahdollisuutta säännellä moodin lämmin päällyste Se tarvitsee paineanturi, aukko, luumut.

Manifold sen alempi putki on sijoitettu samaan tasoon syöttöputken, hieman lattiatason yläpuolelle.

On erityisesti suunniteltu terveyttä standardeja laitteen kokoamiseen. Piilota paras kerääjää paikkansa seinään, suunnilleen keskellä suhteessa kaikkiin piirejä.

Kattila riittävästi voimaa veden lämmittämiseen, sekä tietty teho varaus. Määrittää yleinen tarvittavan tehon seuraavasti: summa piiri kapasiteettia on lisätty 20% marginaali.

Tehostamisen järjestelmän on toivottavaa asentaa pumppu, useimmissa malleissa kattiloiden pumppu on jo mukana, joka kykenee käyttövettä Yksikerroksisessa talossa ala 120-140 m2. Kun suuret alueet tarvitsevat lisää pumppuja.

putkien asennus ja pinnoite teknologia

Letkun kiinnittämiseksi myyntiin siellä erinomaisen istuvuuden - muoviset kappaleet, edustaa kampa. Niitä käytetään apuna, ja jopa erityinen kytkentäelementtejä käytetään varmempi kiinnitys.

On muistettava, että putki on pidettävä eheys, niin jyrkkiä mutkia, jolloin ulkonäkö rypyt, jota ei voida hyväksyä (Plastic Pipe taivutussäde voi olla vähintään 5-8 halkaisija). Jos polun kerääjä kulkee väliseinän tai seinään, reiät on porattava.

Järjestyksen ja asennus veden lämmin lattia kädet tekniikka esitetään tässä video:

Jälkeen putken annetun ja kiinnittämällä ne keräilijä, kattilan ja asennus putkistoon työn, laastilla tai betonilla ei ole sallittu ilman Painekoe järjestelmän toimintaa.

Aikana putki kytkinlaite rypäleen täyttää vedellä paineen alaisena ja, on tarpeen välttää murskaus, puristamalla putket.

Alle keramiikkapäällystykset tasoitteen on paksumpi, 30-50 mm, laminaatti ja linoleumin - enintään 30 mm, vuoraus toisen muoviverkko. Siten, paksuus kakku tulee nopeasti lämmin takki.

Tee vesi lattialla kädet on täysin todellinen, mutta todella pitkä lattialämmitys palveluprojektin, tai ainakin luonnoksia ja laskelmat on parempi tilata asiantuntija-lämmityslaitteet, jossa otetaan huomioon kaikki yksityiskohdat, kaikki varusteet, laitteet, materiaalit ja tuotteet täyttävät spesifikaation.

Teki oman tällaista vakavaa työtä säästää huomattavia varoja ja nostaa itsetuntoa isäntä.

Ei liittyviä viestejä.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Moskova, 1 kadun Yamskogo Fields, 9/13 +7 (499) 322-91-67

Miten saada kädet lämpimällä vedellä lattia talossa

Lattialämmitys käyttää laajalti suosittu keskuudessa omistajien asuntoja ja taloja, varsinkin laajoilla alueilla. IR-säteilyä, joka emittoituu kerroksessa, lämmittää kaikkiin ympäröiviin, seurauksena lämpö jakautuu koko huoneeseen.

Kuitenkin lämmintä vettä lattialla kädet - monimutkainen järjestelmä asennuksen aikana, joka tarvitaan noudatat määrättyä sääntöjä. Kaikki liitännät on purettava osiin ja helposti saatavilla. Putket, jotka sijaitsevat sukuelinten pinnat on varmistettava yhdenmukainen ja riittävä lämpö saa loukata kireys.

Perusteella järjestelmä "lattialämmitys" on vain kaksi-putki lämmityspiiri, joka on varustettu pakotetun kierron. Laitteita toimitetaan johdotus ja kerääjät.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Jos kuvaamme yleisen järjestelmän rakenteeseen, seuraavat osat sisällytetään sen:

 1. Pannuhuone ryhmä - takaa esteettömän liikkumisen kuumentunut jäähdytysaine
 2. Inverse ja Flow - ne on toimitettava ryhmä "moninaisia ​​ja sekoitusyksikkö" ja jakotukkien
 3. lämmityslaitteet
 4. syöttölinjat

Perusteella sydämen tai lämmityskattilan on ryhmä. Cook se toimii polttoaineen (kiinteä, neste tai kaasu) ei ole merkitystä. Sen muut komponentit: suojausryhmä, korvaus (laajennus) tankin pumppu. Suurissa monimutkaisia ​​järjestelmiä, luetteloa voidaan laajentaa huomattavasti.

Alustavia opetusvideota valmistelusta lattialla kädet

Valmistuksessa tarvittavat materiaalit

Getting välittömästi asennuksen, seuraavia asioita on käsiteltävä:

 • Laskenta järjestelmän parametrit
 • Valinta putkien
 • asennus vaihtoehto

Laskenta järjestelmän parametrit

Ennen kuin voimme mennä kauppoihin ja hankinnan markkinoilla kaikkien tarvittavien, velvollinen tekemään laskelmia. Litke paperilla näytetään lämmitys piirit varmasti sijainnin määrittämiseksi putket. Tässä tapauksessa sinun täytyy noudattaa tiettyjä sääntöjä:

 • Jos valittu putken 20 mm, suurin silmukan pituus - enintään 120 m, 16 mm - jopa satoja metrejä
 • Jos laadullisesti eristää lattiapintojen, paras vaihe, jossa luodaan putki, pidetään väli on 15 cm. Kodeissa, pohjakerroksessa ja kylmä talvella, se voidaan pelkistää 8-12 cm
 • Erotus piirien tarvitse olla enintään 15 cm, joten ne ovat suunnilleen yhtä suuria toistensa kanssa
 • Sitä ei suositella antaa putken kohtiin, joka sijoitetaan LVI tai huonekalujen

Laskentapiiri lämpö vesi seksiä - ei ole helppo tehtävä. Lisäksi putket ja sijainti voiman lämmitysjärjestelmän huomioon huonekalut tehdään, lämpöhäviö, ja niin edelleen. D.

Laid lämmintä vettä lattialle kädet voivat käyttäen yhtä kolmesta putket:

 • Kupari - kallein malleissa, joissa on ylimääräinen suojaava kerros vuotaa, muuten liuos on haitallinen vaikutus alkalisen
 • Metalloplastik - edullisia ja laadukkaita putkia, jotka voivat stabiilisti säilyttää muotonsa ja helppo asentaa
 • Silloitettua polyeteeniä - ne on helppo korjata ja eivät pelkää pakkasta, mutta lämpötilan nousu jäähdytysnesteen nopeasti korjattu

Katso tarkempi tarkastelu - ohjeiden valintaa ja asennus Vesi- kerros

Lattialämmitys varustaa jollakin seuraavista tavoista:

 1. Makaavan aallonpohjasta puusta tai alumiinista - paras vaihtoehto puutalo
 2. Muuttamisesta suoraan perän konkreettisia
 3. Annetun uriin, jotka on erityisesti suunniteltu polystyreenilevyjä seurasi järjestely perän

Getting vesinukitus- lattialla kädet

Video asennusohjeet:

Jotta edetä järjestely lämmintä vettä lattian kanssa kädet täytyy tehdä eräänlainen kakku kerroksia, jotka täytyy mennä tietyssä järjestyksessä (esitetty kuviossa). Sen kokonaispaksuus on enintään 15 cm, pinnan täytyy kestää kuormia jopa 350 kg / m. m².

Oletetaan, että emäs on täysin valmis jatkotyöskentelyn, kaikki merkittävät syvennyksiä ja ulkonemia on eliminoitu, korkeus mittarin enintään 2-3 mm.

Sinun täytyy aloittaa työskentelyn järjestelyn vedeneristyskerroksen. Pino sen alle lämmitintä tai molemmin puolin - kukin päättää itse, mutta toinen suoritusmuoto on edullisin.

Vesitiivistävänä voi käyttää mitä tahansa materiaaleja saatavilla markkinoilla, mutta pidetään kaikkein edullisin polyeteenikalvon. Liitoksissa on vatkattavaa on 15-20 cm, mikä, sulkemiseksi paremmin liimattu kiinni.

Kirjallisuus: ohjeet lattian eristystä pohjakerroksessa

Luodaan pellin ja Eristysnauhat

Betonin perän kuumennuksen aikana ulottuu kunkin metriä on noin 0,5 mm. Ehkäistä haitallisia vaikutuksia seiniin ja halkeamia kehä pellin täytyy liittää nauha.

Nauha on kaistale korkeus 15 cm ja 6-8 mm paksu. Olisi yläpuolella reunan tasoite, seurauksena ylijäämää huolellisesti leikattu pois veitsellä.

Itse-vaimennus nauha voidaan valmistaa eristävästä nauhan paksuus on enintään 2 cm. Ne joko liimataan kaksipuolisella teipillä, tai että ruuvit ruuvataan.

Edelleen, lämpimän veden lattialle kädet päällekkäin eriste. Markkinoilla tarjotaan runsaasti erilaisia ​​vaihtoehtoja, joilla kullakin on sen "hyvät ja huonot". Suosituimpia ovat suulakepuristettua polystyreeniä vaahto paksuus on noin 10 cm.

Päätarkoituksena lämmöneristyksen - ei anna lämmön alas ja suuntaa se ylöspäin. Eristelevyt on pinottu niin, että saumat on siirretty toistensa kanssa. Samalla ne ovat kunnolla sidottu.

Lujittavan silmätankoa säädetyn 5 mm halkaisijaltaan tahansa sopivassa vaiheessa. Tässä tapauksessa vahvistaminen on tehtävä ainakin kahdesta kerroksesta: ensimmäinen eristekerros yli toisen päälle putki.

Lavalla ja menetelmä tehdyn putkien se toteutettiin hieman aikaisemmin. Toinen merkittävä sääntö piiri suositellaan alkaen koko putken kytkimen ei ollut hitsit tai kierreliitokset.

Kaksi keskeistä järjestelmät muninnan putkien:

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Parhaat tulokset osoittavat kaksinkertainen käärme ja kierre, mutta ne ovat paljon vaikeampia klassinen käärme. Kun lämpö on jakautunut tasaisemmin koko huoneeseen, koska vaihtoehtoinen kuuma ja kylmä linjat.

Jos on olemassa paikkoja, joissa on paljon putkia, on suositeltavaa laittaa lämpöeristeenä niiden välillä. Jos tämä laiminlyödään, voimme odottaa pintojen lämpenemistä.

Liitäntä ja testaus lämmintä vettä lattialle

Tasoittaa putki, on tarpeen suorittaa niiden yhteydessä jakamalla yksikkö. Se säätää lämpötila piiri ja ohjaamaan järjestelmän paine. Kaikki osat on yhdistettävä ainoastaan ​​kierreliitokset - varusteet.

Kun piiri on valmis, se on tarpeen testauksen aloittamiseksi koko järjestelmän, sijoittamiseksi paine toimintalämpötilan yläpuolella - noin 4-5 bar. Muutaman päivän kuluttua on jälleen paineen mittaamista ja jos se ei ole muuttunut, voit edetä viimeiseen vaiheeseen - konkreettinen tasoite. Muuten sinun täytyy etsiä läpäisevä tilaa.

Järjestämisestä betonilaatan täytyy valita ratkaisun tyyppi M-300 ja enemmän. Putken päälle sen pitäisi nousta noin 3-4 cm on välttämätöntä kahdesta syystä. Sillä tasainen jakautuminen lämpöenergian ja saavutetaan haluttu vahvuus.

Yksi syy siihen, miksi betonin nopeasti murtuu - väärään asentoon tai puute lämpötilan aukkoja. Niitä tarvitaan seuraavissa tapauksissa:

 1. Leveys ja pituus toistensa kanssa ovat erilaisia ​​kahden tai useamman kertaa
 2. Alue - yli 25 neliötä ..
 3. Izgibistaya huone muoto
 4. Pituus seinien ainakin yhden seinämien parin 8 ja m

Kalustettu meidän liikuntasauman on jaettava alla lujiteverkon. Sen mukaan, sellaisina kuin pelti nauha. rako paksuus tyvestä on yhtä suuri kuin 8,12 mm, ja sen yläosa on peitetty tiivisteellä. Putki, joka kulkee sen läpi, on sijoitettu aallotetun holkki.

Kun olet laskemassa vettä lämpimän lattian käsillään, on tarpeen jättää tie 7-10 päivää, kunnes se on täysin jäätynyt. Käynnistä järjestelmä täydellä kapasiteetilla saattamaan kuivatusta ei suositella - se voi johtaa halkeamia.

Kun ei ole varmuutta pyrkimyksiä, voit kysyä apua rakentamiseen miehistön. Ne eivät vain tehdä kaikkea sääntöjen mukaisesti ja ottaen huomioon sääntöihin, vaan myös antaa arvokkaita neuvoja siitä, miten käyttää järjestelmää.

Lämpeneminen kerroksessa ensimmäisessä kerroksessa - materiaalivalintoja ja lähes

Lämpeneminen lattian puutalossa - meidän järjestelmä ja teknologia-alueella

Lämmin vesi lattialla kädet - Todistetusti Käyttäjän

Lämpeneminen kerroksessa ensimmäisessä kerroksessa - materiaalivalintoja ja lähes

Lämpeneminen lattian puutalossa - meidän järjestelmä ja teknologia-alueella

Lämmin vesi lattialla kädet - Todistetusti Käyttäjän

Lämpeneminen lattian kevytsorarakeiden - Katso läpipeluuohje n

Lämpeneminen lattian parvekkeella + video ohjeet weatherization St.

Keräilijät lattialämmitykseen - hinta, ominaisuudet ja instruk

Matot lämmintä vettä lattialle

Mobile lämmin lattia maton alle - Katsaus teknisiä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin