Lattialämmitys vettä käsillään katsoa videon

Miten saada kädet lämpimällä vedellä lattia talossa

Lattialämmitys käyttää laajalti suosittu keskuudessa omistajien asuntoja ja taloja, varsinkin laajoilla alueilla. IR-säteilyä, joka emittoituu kerroksessa, lämmittää kaikkiin ympäröiviin, seurauksena lämpö jakautuu koko huoneeseen.

Kuitenkin lämmintä vettä lattialla kädet - monimutkainen järjestelmä asennuksen aikana, joka tarvitaan noudatat määrättyä sääntöjä. Kaikki liitännät on purettava osiin ja helposti saatavilla. Putket, jotka sijaitsevat sukuelinten pinnat on varmistettava yhdenmukainen ja riittävä lämpö saa loukata kireys.

Perusteella järjestelmä "lattialämmitys" on vain kaksi-putki lämmityspiiri, joka on varustettu pakotetun kierron. Laitteita toimitetaan johdotus ja kerääjät.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Jos kuvaamme yleisen järjestelmän rakenteeseen, seuraavat osat sisällytetään sen:

 1. Pannuhuone ryhmä - takaa esteettömän liikkumisen kuumentunut jäähdytysaine
 2. Inverse ja Flow - ne on toimitettava ryhmä "moninaisia ​​ja sekoitusyksikkö" ja jakotukkien
 3. lämmityslaitteet
 4. syöttölinjat

Perusteella sydämen tai lämmityskattilan on ryhmä. Cook se toimii polttoaineen (kiinteä, neste tai kaasu) ei ole merkitystä. Sen muut komponentit: suojausryhmä, korvaus (laajennus) tankin pumppu. Suurissa monimutkaisia ​​järjestelmiä, luetteloa voidaan laajentaa huomattavasti.

Alustavia opetusvideota valmistelusta lattialla kädet

Valmistuksessa tarvittavat materiaalit

1

Getting välittömästi asennuksen, seuraavia asioita on käsiteltävä:

 • Laskenta järjestelmän parametrit
 • Valinta putkien
 • asennus vaihtoehto

Laskenta järjestelmän parametrit

Ennen kuin voimme mennä kauppoihin ja hankinnan markkinoilla kaikkien tarvittavien, velvollinen tekemään laskelmia. Litke paperilla näytetään lämmitys piirit varmasti sijainnin määrittämiseksi putket. Tässä tapauksessa sinun täytyy noudattaa tiettyjä sääntöjä:

 • Jos valittu putken 20 mm, suurin silmukan pituus - enintään 120 m, 16 mm - jopa satoja metrejä
 • Jos laadullisesti eristää lattiapintojen, paras vaihe, jossa luodaan putki, pidetään väli on 15 cm. Kodeissa, pohjakerroksessa ja kylmä talvella, se voidaan pelkistää 8-12 cm
 • Erotus piirien tarvitse olla enintään 15 cm, joten ne ovat suunnilleen yhtä suuria toistensa kanssa
 • Sitä ei suositella antaa putken kohtiin, joka sijoitetaan LVI tai huonekalujen

Laskentapiiri lämpö vesi seksiä - ei ole helppo tehtävä. Lisäksi putket ja sijainti voiman lämmitysjärjestelmän huomioon huonekalut tehdään, lämpöhäviö, ja niin edelleen. D.

Laid lämmintä vettä lattialle kädet voivat käyttäen yhtä kolmesta putket:

 • Kupari - kallein malleissa, joissa on ylimääräinen suojaava kerros vuotaa, muuten liuos on haitallinen vaikutus alkalisen
 • Metalloplastik - edullisia ja laadukkaita putkia, jotka voivat stabiilisti säilyttää muotonsa ja helppo asentaa
 • Silloitettua polyeteeniä - ne on helppo korjata ja eivät pelkää pakkasta, mutta lämpötilan nousu jäähdytysnesteen nopeasti korjattu

Katso tarkempi tarkastelu - ohjeiden valintaa ja asennus Vesi- kerros

Lattialämmitys varustaa jollakin seuraavista tavoista:

 1. Makaavan aallonpohjasta puusta tai alumiinista - paras vaihtoehto puutalo
 2. Muuttamisesta suoraan perän konkreettisia
 3. Annetun uriin, jotka on erityisesti suunniteltu polystyreenilevyjä seurasi järjestely perän

Getting vesinukitus- lattialla kädet

Video asennusohjeet:

Jotta edetä järjestely lämmintä vettä lattian kanssa kädet täytyy tehdä eräänlainen kakku kerroksia, jotka täytyy mennä tietyssä järjestyksessä (esitetty kuviossa). Sen kokonaispaksuus on enintään 15 cm, pinnan täytyy kestää kuormia jopa 350 kg / m. m².

Oletetaan, että emäs on täysin valmis jatkotyöskentelyn, kaikki merkittävät syvennyksiä ja ulkonemia on eliminoitu, korkeus mittarin enintään 2-3 mm.

Sinun täytyy aloittaa työskentelyn järjestelyn vedeneristyskerroksen. Pino sen alle lämmitintä tai molemmin puolin - kukin päättää itse, mutta toinen suoritusmuoto on edullisin.

Vesitiivistävänä voi käyttää mitä tahansa materiaaleja saatavilla markkinoilla, mutta pidetään kaikkein edullisin polyeteenikalvon. Liitoksissa on vatkattavaa on 15-20 cm, mikä, sulkemiseksi paremmin liimattu kiinni.

Kirjallisuus: ohjeet lattian eristystä pohjakerroksessa

Luodaan pellin ja Eristysnauhat

Betonin perän kuumennuksen aikana ulottuu kunkin metriä on noin 0,5 mm. Ehkäistä haitallisia vaikutuksia seiniin ja halkeamia kehä pellin täytyy liittää nauha.

Nauha on kaistale korkeus 15 cm ja 6-8 mm paksu. Olisi yläpuolella reunan tasoite, seurauksena ylijäämää huolellisesti leikattu pois veitsellä.

Itse-vaimennus nauha voidaan valmistaa eristävästä nauhan paksuus on enintään 2 cm. Ne joko liimataan kaksipuolisella teipillä, tai että ruuvit ruuvataan.

Edelleen, lämpimän veden lattialle kädet päällekkäin eriste. Markkinoilla tarjotaan runsaasti erilaisia ​​vaihtoehtoja, joilla kullakin on sen "hyvät ja huonot". Suosituimpia ovat suulakepuristettua polystyreeniä vaahto paksuus on noin 10 cm.

Päätarkoituksena lämmöneristyksen - ei anna lämmön alas ja suuntaa se ylöspäin. Eristelevyt on pinottu niin, että saumat on siirretty toistensa kanssa. Samalla ne ovat kunnolla sidottu.

Lujittavan silmätankoa säädetyn 5 mm halkaisijaltaan tahansa sopivassa vaiheessa. Tässä tapauksessa vahvistaminen on tehtävä ainakin kahdesta kerroksesta: ensimmäinen eristekerros yli toisen päälle putki.

Lavalla ja menetelmä tehdyn putkien se toteutettiin hieman aikaisemmin. Toinen merkittävä sääntö piiri suositellaan alkaen koko putken kytkimen ei ollut hitsit tai kierreliitokset.

Kaksi keskeistä järjestelmät muninnan putkien:

Klikkaa kuvaa suuremmaksi

Parhaat tulokset osoittavat kaksinkertainen käärme ja kierre, mutta ne ovat paljon vaikeampia klassinen käärme. Kun lämpö on jakautunut tasaisemmin koko huoneeseen, koska vaihtoehtoinen kuuma ja kylmä linjat.

Jos on olemassa paikkoja, joissa on paljon putkia, on suositeltavaa laittaa lämpöeristeenä niiden välillä. Jos tämä laiminlyödään, voimme odottaa pintojen lämpenemistä.

Liitäntä ja testaus lämmintä vettä lattialle

Tasoittaa putki, on tarpeen suorittaa niiden yhteydessä jakamalla yksikkö. Se säätää lämpötila piiri ja ohjaamaan järjestelmän paine. Kaikki osat on yhdistettävä ainoastaan ​​kierreliitokset - varusteet.

Kun piiri on valmis, se on tarpeen testauksen aloittamiseksi koko järjestelmän, sijoittamiseksi paine toimintalämpötilan yläpuolella - noin 4-5 bar. Muutaman päivän kuluttua on jälleen paineen mittaamista ja jos se ei ole muuttunut, voit edetä viimeiseen vaiheeseen - konkreettinen tasoite. Muuten sinun täytyy etsiä läpäisevä tilaa.

Järjestämisestä betonilaatan täytyy valita ratkaisun tyyppi M-300 ja enemmän. Putken päälle sen pitäisi nousta noin 3-4 cm on välttämätöntä kahdesta syystä. Sillä tasainen jakautuminen lämpöenergian ja saavutetaan haluttu vahvuus.

Yksi syy siihen, miksi betonin nopeasti murtuu - väärään asentoon tai puute lämpötilan aukkoja. Niitä tarvitaan seuraavissa tapauksissa:

 1. Leveys ja pituus toistensa kanssa ovat erilaisia ​​kahden tai useamman kertaa
 2. Alue - yli 25 neliötä ..
 3. Izgibistaya huone muoto
 4. Pituus seinien ainakin yhden seinämien parin 8 ja m

Kalustettu meidän liikuntasauman on jaettava alla lujiteverkon. Sen mukaan, sellaisina kuin pelti nauha. rako paksuus tyvestä on yhtä suuri kuin 8,12 mm, ja sen yläosa on peitetty tiivisteellä. Putki, joka kulkee sen läpi, on sijoitettu aallotetun holkki.

Kun olet laskemassa vettä lämpimän lattian käsillään, on tarpeen jättää tie 7-10 päivää, kunnes se on täysin jäätynyt. Käynnistä järjestelmä täydellä kapasiteetilla saattamaan kuivatusta ei suositella - se voi johtaa halkeamia.

Kun ei ole varmuutta pyrkimyksiä, voit kysyä apua rakentamiseen miehistön. Ne eivät vain tehdä kaikkea sääntöjen mukaisesti ja ottaen huomioon sääntöihin, vaan myös antaa arvokkaita neuvoja siitä, miten käyttää järjestelmää.

Lämpeneminen kerroksessa ensimmäisessä kerroksessa - materiaalivalintoja ja lähes

Lämpeneminen lattian puutalossa - meidän järjestelmä ja teknologia-alueella

Lämmin vesi lattialla kädet - Todistetusti Käyttäjän

Lämpeneminen kerroksessa ensimmäisessä kerroksessa - materiaalivalintoja ja lähes

Lämpeneminen lattian puutalossa - meidän järjestelmä ja teknologia-alueella

Lämmin vesi lattialla kädet - Todistetusti Käyttäjän

Lämpeneminen lattian kevytsorarakeiden - Katso läpipeluuohje n

Lämpeneminen lattian parvekkeella + video ohjeet weatherization St.

Keräilijät lattialämmitykseen - hinta, ominaisuudet ja instruk

Matot lämmintä vettä lattialle

Mobile lämmin lattia maton alle - Katsaus teknisiä

Vesi lämmin lattia käsillään, video- ja kuvaus prosessista

Tee vesi lämmintä lattialla kädet, videoinstallaatio, joka voidaan nähdä tässä artikkelissa, voi joku työmies mies. Tämä edellyttää huolellisesti tutkittava kokoonpanojärjestyksessä ja kuunnella hyödyllisiä neuvoja. Materiaalit ja työkalut tähän ovat käytettävissä missä tahansa supermarketissa rakennuksessa.

Lattialämmitys - tehokas tapa lämmitys asuntojen

Vesi lämmin lattia käsillään, ja videoeditointiin ominaisuuksia

On olemassa vaihtoehtoja, miten laite lämmin lattia:

 1. Vesi putkista asetettava betonilaatan.
 2. Sähkölämmitys kaapelin.
 3. Electric infrapuna.

Kaikkein kustannustehokkain näistä on ensimmäinen muunnos. Sen haittana on tietty monimutkaisuus asennuksen verrattuna muihin lajeihin. Jos kuitenkin hieman vaivaa, voit tehdä kaiken tehokkaasti ja tarkasti. Mieti vaiheet koko tekniikkaa.

Pohjan valmistuksen lattialämmitys

Mieti vesijohtojen lattialämmityksen omin käsin, videota kuvaavat vivahteita, joita ei ole määrätty tässä artikkelissa. Kuten pohja ottaa betonisten lattialaattojen. Puinen lattia on kokonaan purkaa ja poistaa kaikki roskat siitä. Kuoppia, kuoppia ja kuoppia levyjen zashpaklevyvayutsya ja linjassa. Nimetty kulku apuohjelmia läpi levyn epäselvä sementtilaasti.

Kun pinta on kuiva, sitten imuroida poistetaan kaikki roskat ja pöly. Järjestää vedeneristys elokuva materiaaleja. Tällöin kalvon reunat on päällekkäin seinän korkeus suunnitellun maaliin.

Asennus lämmintä vettä lattialle kädet (video 1)

Lämpöeristys aluslattian

Koska haluamme luoda järjestelmä, joka pystyy tehokkaasti lämmittää meidän huone pohjasta, on tarpeen järjestää niin, että lämpöenergia on levinnyt suuntaan eli ylöspäin. Tämä voidaan tehdä jollakin tavalla sulkemaan mahdollisuutta poistua energian vastakkaiseen suuntaan. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää mitä tahansa eristystä. Hän ei anna lämpöä paeta väärään suuntaan.

Usein käytetään solumuovi, laajennettu polystyreeni, mineraalivilla eristys. Lisäksi on olemassa suuri valikoima matot lämpimän veden kerros, jotka tuottavat erityisesti tätä tarkoitusta varten. Heillä on urat putkea eikä vaadi suurta taitoa vedettäessä. Valitsemalla tällaiset matot, me suuresti yksinkertaistaa työtä kiertämällä ja letkun kiinnittämiseksi.

Lämpötilan jakautuminen sisäilman kuumentaen jäähdytin lämmitys ja lattialämmitys

Kun pysähdyimme budjetti vaihtoehto ja päätti tehdä tavallista lämmittimet, ne olisi vahvistettava koko lattiapintaa. On parempi käyttää jäykkiä polystyreenilevyjä. Niiden asennus on paljon helpompaa kuin pehmeä eriste. Väliset liitokset levyjen liimattu teipillä. Levyjen päälle tulee laittaa toinen kerros vedenpitäväksi, koska tämä toimenpide estää kosteuden pääsyn levyihin päällekkäin.

Älä unohda, että lattia meidän vedessä, ja rikkomisesta putken voi aiheuttaa tulvan naapurit. Edelleen, ympäri kehä huoneen seinille leikkausvoiman reuna eristys vaimennin liima-nauha, joka ottaa energiaa laajenevan kuivattaessa betonilaatan.

Asentaa lämmintä vettä valmiissa sisäpohjaan voi käyttää kuivamenetelmällä (puhdas) screeds

Vinkki! Vaahdon laatat eristeenä käytetty asennettaessa lattia lämmitys voidaan leikata uria munivien putkia. Se pitäisi tehdä huolellisesti. Näin vaahto ei saa olla pienempi kuin 8 cm. Paksu. Tämä mahdollistaa hyvin hukkua putken. Tällainen toimenpide mahdollistaa tehdä ohuempi perän.

Edellä matot lämmintä vettä valmiista lattiasta putket silloitetun polyeteenin tai metallia, joiden halkaisija on 10-20 mm. Leviämisen kierre tai käärme erityisellä tavalla. Mitä lähempänä käämit ovat putket toisiinsa, sitä enemmän lämpöenergiaa tulevat neliömetri kerros. On suositeltavaa, että etäisyys ei ole enemmän 30 cm.

Esimerkki järjestely lattialämmitys alle laatta, jossa on kolme lämmityspiirien

Kiinnitetty lämmittimen, erityinen leikkeet, joita voi ostaa. Muuten voit ajatella jäykkä lanka niitit, jotka pistetään eristyksen ja putki puristaa niitä. Jos ostit erikoiseriste, jossa on urat putken, ongelmat ei ole mitään.

Kuinka valita polypropeeni lämmitysputket. Teknisten tuotteiden ominaisuuksia, sisäinen rakenne, vahvistaa suoritusmuodoissa merkintää, valmistajat ja halkaisija.

Molemmat päät lasketun putken ulos siinä kohdassa, missä tulee olemaan kerääjä lämmintä vettä kerroksessa. Tämän laitteen avulla jakamaan jäähdytysnesteen virtaus putkien läpi, joilla on suuri tehokkuus. Se on jo jäähtynyt sekoitetaan kuumaan veteen, mikä tekee lämmitys yhtenäisen lattian poikki pinnan.

Käyttäen Lämmitetty kerros kollektori on kytketty tärkein lämmitysjärjestelmän tai tehdä erillinen sisäänkäynti kattilan. Kun järjestelmä on asennettu, on välttämätöntä suorittaa veden ja luoda maksimipaine. Tällainen koeponnistus auttavat tunnistamaan vuotaa paikkoja ja korjaamaan nämä puutteet.

Pinoaminen putket paisutettu polystyreeni eristävän substraatin

Vinkki! Ei ole tarpeen luoda putkia lattian poikki alueella. Määritellä etukäteen paikkoihin, joihin on kalustettu. Ei putkia ei tarvita. Nämä toimenpiteet mahdollistavat huomattavasti säästää materiaaleja.

Muista, että liittyä putkien sisällä tasoite ei voi olla! Pre-laskea tarvittavat juoksevuus putki kunkin lämmityspiiri. Lisää tehokkuutta ei suositella lämmitys piirit ovat liian pitkiä - niin, että putken paksuus on vähintään 16 mm: iin silmukkakäämi voi olla 65 m, ja putki 20 mm paksuus - 80 m.

Asennus lämmintä vettä lattialle kädet (video 2)

Laitettuaan kaikki nykyiset putket ja paine järjestelmän testaus, voit aloittaa asennuksen konkreettisia siteitä. Sen ei pitäisi olla kovin paksu. Jälkeen ylimääräinen kerros betonia ei salli tuottaa tehokkaan lämmityksen huoneen. Meidän on tehokkuuden maksimoimiseksi koko järjestelmän, joten eivät sido paksumpi kuin 5-7 cm.

Käyttö itsevaaittava yhdisteiden avulla jakaa tasoituseristyskalvon kerros on erittäin sileä ja siten riittävän ohut. Kun luot vesi lämpöeristetty lattia käsillään, video osoittaa, että tällainen tie on suosituin kansalaisten keskuudessa.

Vertailu eri tavoin muninnan putkia lattialämmitys

Kun laite on erityisen tasoite erityistä huomiota tulisi kiinnittää alueelle, joka tulee ulos putkesta virtauksen ja paluun. Heidän täytyy olla varovainen vetää mikseri kokoonpano lattialämmityksen käsillään. Tämä elementti on suunniteltu säätämään jäähdytysnesteen lämpötila lattialämmitys.

Jätti talon lämmityksen vesi voidaan kuumentaa 95 ° C: ssa On epätodennäköistä, että joku kestää tämän lämpötilan hänen jalkojensa juureen. Sekoitin on kuuman veden sekoittamisen kylmä. Vasta sitten syötetään jäähdytettä lattian alle, mutta normaali lämpötila. Useimmiten se ei ole yli 35 ° C: ssa

Järjestelmä termostaatti asetus veden lämmitysjärjestelmä

Vuodesta minkälaisia ​​siteitä käytimme se riippuu kun se kuivuu. Tavallinen betonilaatan tarvitsee kuivua vähintään 3 viikkoa. Moderni itsetasaava perän yhdisteitä voidaan käyttää muutaman tunnin kuluessa. Tämä on toinen puoltaa niiden käyttö luo vedessä lämpöeristetty lattia käsillään. Videoinstallaatio prosessi on joskus varustettu selostus siitä, mitä on parempi ottaa massoja lattioiden tasoitukseen.

Asennus lämmintä vettä lattialla kädet (3 videota)

On lattialämmityksen usein päällyste laatat (keittiö ja kylpyhuoneet), parketti ja laminaatti, linoleumin. Harvinaisempien paksumpia päällysteitä, kuten lattialauta.

Vinkki! Kun tehdyn laminaatti tai linoleum, valitse sellaisista materiaaleista, joilla on hyvä lämmönjohtavuus. Tämä tieto voidaan saada hankintahetkellä. Ne on kirjoitettu pakkauksessa tai saatavilla myyjältä. Alhainen lämmönjohtavuus vähentää merkittävästi järjestelmän tehokkuutta, koska ne eivät salli lämpöä päästä lattiaan nopeasti.

Järjestelmässä kerääjän

Edut ja haitat vesityypin lattialämmityksen

Luominen vesi lämpöeristetty lattia käsillään, videon haluat, älä unohda hänen puutteista ja hyveitä. Huom plussia:

 • riippumattomuus vallan, jos lämmitysjärjestelmä talossa on pysyvä;
 • tehokkuutta;
 • turvallisuutta. Edellyttäen, että kokoonpano on muodostettu mukaisesti osoittautunut tekniikka;
 • saatavuus. On vain rahaa putkeen ja säiliö lämpimällä vedellä lattia, se on ehdottoman välttämätöntä. Kaikki muut komponentit voidaan korvata rakennusmateriaaleja.

Lattialämmitys kädet - on leikkauskuvanto

Haitta sanotaan olevan, että se vie erityisen työkalun ja kyky käsitellä sen rakentamista varten tällaisen rakenteen. Pitempi aika valmistusta varten järjestelmän, toisin kuin sähköinen tyyppiä, erityisesti käytettäessä klassista betonilaatan.

Mount järjestelmä vesi lattialämmitys voimia jokaisen. Sinun tarvitsee vain tehdä se sääntöjen mukaan. Sitten sen käytöstä tulee varmasti tehokkain. Järjestelmän turvallisuus on varmistettu sen laadusta.

Materiaalit lämmintä vettä lattialle (video)

Lämmin lattia alla laminaatti. Pani kätensä: video asennusohjeet

Itsetasaava lattia käsillään. Video ja kuvaus teknologian

Koriste kipsi kädet, video- ja kuvaus

Gate omin käsin. Piirustuksia, valokuvia ja videoita

Lämmin lattia alla laminaatti lattia: tyypit ja ominaispiirteet

Asentaminen liukuva sisäovet käsillään: video ohje

Lattialämmitys käsillään

Jokainen ihminen haluaa toimittamaan talon kaikki tarvittavat asiat ja hyödyntää uusia teknologioita luomaan halutun tunnelman ja mukavuutta. Tärkeä tekijä tässä on lämmitysjärjestelmä, joka lämmittää kaikki huoneet kylmänä vuodenaikana. Jos aiemmin päätettiin asettaa standardin vastuselementteineen rautaputket ja valurautainen akkuja löytyy runsaasti vaihtoehtoja saatavilla tänään.

Yksi näistä on lattialämmitys, jossa ei ole vain mukava kävellä, mutta joka tarjoaa myös riittävästi lämpöä säilyttää optimaalisen huoneen lämpötila. On olemassa useita vaihtoehtoja järjestely lattialämmitys, mutta yleisin ja edullinen on vesistöön. Varusta lattialämmitys ei ole kovin vaikeaa. Tässä artikkelissa aiomme keskustella siitä, miten tehdä veden lämmin lattia kädet yksityiskodissa antaa askel askeleelta asennus- ja asennuksessa.

Kuten tiedetään, mukavin lämpötila ihmisille pidetään 18 ºC. Sen ylläpito voidaan toimittaa, ja tavanomainen lämmitys, mutta kun se tulee lattia, joka voi olla erittäin kylmää, koska suora kosketus pohja, ei tarvitse korkeampia. Järjestelmän avulla veden lattian alareunassa ilman lämpenee + 22 ° C: ssa Lisäksi voit soittaa ja muita etuja, että käyttäjä saa käyttää nykyaikaista tekniikkaa:

 • Ei pölynkulutusta.
 • Sienien todennäköisyyden vähentäminen kulmissa.
 • Ilmankosteuden normalisointi.
 • Helppo käyttö ja huolto.
 • Absoluuttinen turvallisuus.
 • Yhteensopivuus erilaisten lämmityslaitteiden kanssa.
 • Pitkä käyttöikä.

Painava argumentti, joka puhuu lämpimän kerroksen puolesta, on suoran ja visuaalisen kosketuksen puute lämmityslaitteella, jonka avulla voit suunnitella huoneen sisätilojen vapaasti.

Perusmuodostusjärjestelmät ja putkien muodot

Kuumennettaessa tasaisesti koko pinnalle on välttämätöntä valita oikea tapa laskeutua. Koska vesi vähitellen jäähtyy, asennuksen on aloitettava seinistä ja liikutettava valittua järjestelmää pitkin. Lämmin kerroksen järjestämiseen voit käyttää tällaisia ​​järjestelmiä:

 • käärme - ohittaa huoneen kehä aaltoviivalla ulkoseinältä seuraavaan seinään.
 • etana - kulkee jatkuvasti ympyrän ympäri ja siirtyy keskustaan, jokainen uusi ympyrä on pienempi kuin edellinen.
 • Yhdistetty - Sisältää sekä muotoiluvaihtoehdot.

Erilaisten asennusvaihtoehtojen tutkiminen ratkaisee pipelineen tyypin ongelman. Nykyään on mahdollista käyttää tällaisia ​​putkien muunnoksia:

Merkityksellisiä kalliisiin materiaaleihin. Lämpimän lattian asentamisen yhteydessä on tarpeen peittää ne, koska lattia voi heikentää niitä. Putken asentaminen vaatii erikoislaitteita ja tietämystä tällä alalla, joten uusi tulokas ei pysty selviytymään tehtävistä.

Metalli-muoviputkia käytetään usein lämpimän kerroksen asentamisessa, koska materiaali on tarpeeksi vahva ja muodoltaan erilainen. Ne on helppo koota. Edut sisältäen myös stressin vastus. Taivutuksen jälkeen lämpöjohtimen lämpötilasta riippumatta muoto ei muutu.

Tässä tapauksessa otetaan huomioon silloitettu polyeteeni (silloitustiheys voi olla erilainen), joka ei pelkää jäätymistä. On muistettava, että korkeissa lämpötiloissa putket suoristavat. Putkien liittäminen niiden väliin ei vie paljon aikaa.

Tähän mennessä muovituotteet ovat erittäin suosittuja eri alueilla. Polypropeeniputkia käytetään usein nykyaikaisissa lämmitysjärjestelmissä, mutta lattiapinnoille tämä vaihtoehto ei ole kovin sopiva suuren taivutussäteen vuoksi.

On mahdotonta sanoa, mitkä putket ovat parempia. On tärkeää laskea kaikki etukäteen tarvittavan materiaalin määrittämiseksi ja hankkimiseksi.

Järjestelmän asennusvaihe

Opiskella tietoa siitä, miten tehdä itsenäisesti lämmin kerros, on tarpeen järjestyksessä ja ennen kaikkea kannattaa tutustuttaa valmistelutyö. Ensimmäisessä vaiheessa pinta valmistetaan:

 • Jos lattia asennetaan asumaan, kaikki huonekalut poistetaan.
 • Siinä tapauksessa, että lattiaa on vielä käytettävä, se on purettava huolellisesti.
 • Teknologian ylläpitämiseksi on välttämätöntä, että putket asetetaan riittävän syvälle. Tämä voidaan saavuttaa vanhan kerroksen osittaisen tai täydellisen kaivamisen avulla. Näiden teosten suorittamiseen tarvitaan voimakas reikälevy tai sähköliesiammutin. Ennen työn aloittamista sinun on tiedettävä, mihin tasoon voit siirtyä eteenpäin. Tätä varten pieni pintakerros putoaa ulos ja etäisyys betonilaatoista tarkastetaan (jos se on asunto). Yksityisessä talossa, jossa on pieniä paksuisia kaatopinnoitteita, saatat joutua poistamaan sen kokonaan ja poistamaan osan pehmusteesta.
 • Kun huippu on asetettu, kaikki paljaiden levyjen tilat poistetaan huolellisesti. Tee se paremmin erikoisrakenteisella pölynimurilla. Jos asennus tapahtuu yksityisessä talossa, ja joudut poistamaan osan pohjaväristä aluslevyn alla, on perusteellisesti maadoitettava pohja. Tämä tehdään kotitekoisella työkalulla (se voidaan koota 20 × 20 cm: n alustalta, 50 × 50 mm: n palkki ja ristikahva kiinnitetään jalustaan) tai värähtelevää ramia. Jälkimmäiset ovat sekä bensiiniä että sähköä. Niille, jotka asuvat asunnossa, tarvitaan lievempiä metsämenetelmiä, muuten alhaalta tulevien naapureiden katto kärsii.
 • Seuraavassa vaiheessa tarvitaan 8-10 mm halkaisijaltaan metallia. Sieltä täytyy tehdä laatikko. Jos tuleva betonikorkeus on korkeintaan 10 cm, niin yksi taso riittää, kun se on 20 cm tai enemmän, on parempi tehdä se useammalla tasolla. Tällöin tehdään kaksi identtistä tasoa, ristikko asetetaan sisäpuolelle, jonka pituus on 40 cm ja poikittaiset sauvat. Ristikot liitetään halutun pituuden välikkeillä. Kaikki toimenpiteet voidaan tehdä neulomalla. Joissakin tapauksissa, jos toimet toteutetaan huoneistossa ja rouhintakartonkiaika on korkeintaan 10 cm, sitten metalliset majakat asetetaan tasolle ja pohja kaadetaan ilman kantta. Käyttämällä sääntöä ratkaisu ratkaisee ja näyttää tason.
 • Kolmen viikon kuluessa sinun on annettava tulvitetun kerroksen selviytyä, jotta se voimistuu ja ei uida lisätoiminnan aikana.

Jos asunnossa ei ole suunnitelmia poistaa vanhaa kerrosta, mutta lattiaa on vielä tasoitettava, voit käyttää itsetasaavaa seosta. Työskentelyn kanssa on tärkeää noudattaa valmistajan suositeltua komponenttien suhdetta. Jos tila on enemmän kuin ilmoitettu pakkauksessa, alue on jaettava osioihin. Erilliset ne voivat olla kiinnitysvaahdolla, sillä hänen liuoksensa ei kulje. Alueen kaatamisen jälkeen on tärkeää käydä neulan rullalla poistaaksesi jäljellä olevan ilman parantaakseen tarttumista.

Valmistelutöiden suorittamisen jälkeen voit jatkaa asennusta.

 • Teemme puhdistusta. Jäätynyt ja vahvistettu kerros on parhaiten pinnoitettu pohjamaalilla. Voit tehdä tämän yhdellä kerroksella. Tämä poistaa ei-toivotun pölyn ja vahvistaa pintaa.
 • Koko alue on katettu vedeneristyksellä. Tätä varten käytetään polyeteenikalvoa, jonka paksuus on 200 mikronia. Liinavaatteet ovat lakkautettuja, niiden on oltava vähintään 10 cm. Ompeleet liimataan tavallisella Scotch-nauhalla. Seinillä on tehty podvoroty 5 cm.
 • Vaipan nauha on kiinnitetty ympäryksen ympärille. Sen korkeuden tulisi olla sellainen, että se työntyy tulevaan kerroksen taakse takaa lämmittimen kanssa. Se on valmistettu vaahdotetusta polyuretaanista ja se on välttämätöntä betonin laajenemisen kompensoimiseksi kuumennettaessa.
 • Seuraava kerros on lämmitin. Näihin tarkoituksiin käytetään vaahto- tai vaahtomuovia. Niiden vähimmäispaksuus on 3 cm. Jos tämä taso on suunniteltu olevan 6 cm tai enemmän paksu, on parempi asettaa useita kerroksia. Samaan aikaan ne on sijoitettava niin, että saumat ovat toisiinsa sidottuja eivätkä päällekkäin. Tämä on tärkeää, koska ne eivät poistu lopullisen tasoitteen kuormituksesta.

 • Suurempi käyttömukavuus on parempi käyttää eristeen ylemmällä kerroksella oksat (erityiset muoviset ulkonemat, joiden välissä putki on asetettu). Jos tämä ei ole mahdollista, on sopiva metalliristikko, jonka askel on 10-15 cm. Ensimmäisessä tapauksessa putki on hyvin puristettu suunnittelun piirteistä johtuen ja kierteet on kiinnitetty muovikiinnikkeillä. Toisessa kaapelia käytetään kiinnittämiseen.
 • Seuraavaksi asennetaan kollektorikaappi. Jotta vähempää tilaa, se yleensä hukkuu seinään. Kyynärpää valmistetaan taltalla varustetulla rei'ittimellä. Rungon itse kiinnittämiseksi reikiä porataan, niihin työnnetään tappeja ja suoritetaan itsekiertyminen.
 • Asennettuun kaappiin asennetaan kaksi keräintä (yksi syöttö, toinen käänteisvirta). Jotta myöhempää huoltotöitä voidaan helpommin ostaa, huomaa, että venttiilit ovat kokoontaitettavissa. Lisäksi harkitse mahdollisuutta lisätä ylimääräisiä piirejä, ehkä sitä tarvitaan tulevaisuudessa. Pääpiiri syötetään kattilasta jakajaan.

 • Putket asetetaan aiemmin valitun järjestelmän mukaan. Aloita keräilijä ja sitten ulompi seinä keskelle (kun etana). On tärkeää, että jakajaan nähden kaikki haarat ovat lämpöeristyksissä. Tämä estää tiettyjen alueiden liiallisen ylikuumenemisen.
 • Yhden piirin pinta-ala ei saa ylittää 40 m 2, jos huone on suurempi, se on jaettava useisiin ääriviivoihin.
 • Yhden piirin putken pituus saa olla enintään 80 m halkaisijaltaan 16 mm ja 120 m halkaisijaltaan 20 mm. Tämä johtuu siitä, että paineessa ja lämpötilassa voi olla suuria eroja.
 • Älä yhdistä alueella olevia putkia. Jos tällainen tarve kuitenkin syntyy, silloin on parempi tehdä niistä menetelmiä puristamiseen. Irrotettavissa olevissa liitoksissa joudut poistumaan tarkastusikkunasta kunnossapitotilanteessa, mikäli se on rikki.

 • Putken asentamisen jälkeen koko järjestelmä on puristettu. Tällöin se on täynnä ilmaa tai vettä. Paine tarttuu arvoon, joka on 8-10 kertaa korkeampi kuin nimellinen käyttöpaine. Tässä tilassa järjestelmä jätetään päivälle. Lasku on vähäpätöinen - putken laajentaminen sallitaan. Putken koko pituus tarkistetaan vaurio-osalle.
 • Laastia valmistellaan laastille. Sen täytyy välttämättä lisätä pehmitintä. Tämä tekee seoksesta joustavamman. Sementin ja hiekan suhde on erilainen tietyllä brändillä, tavallisesti se ilmoitetaan pakkauksessa. Pehmittimiä tarvitaan 1 litraa per 1 m 2.
 • Kaataminen tapahtuu siten, että putket pysyvät paineistettuna. Toiminnan aikana on mahdollista vahingossa vahingoittaa muotoa jonkin työkalun avulla. Nyt on parempi paljastaa sen jälkeen, kun kaikki on vakiinnutettu.
 • Betonipäällysteen täydellinen kypsyminen kestää 28 päivää.
 • Kuivauksen jälkeen on mahdollista leikata ylimääräinen vaimenninnauha ja laattojen asettaminen.

Asennusvaihe määritetään lämpimän kerroksen tarkoituksesta riippuen. Jos tämä on ainoa lämmityslähde, askel tulisi olla 15 cm, ja jos lisävaruste - enintään 30 cm. Jos useita ääriviivoja on järjestetty, myös välikappale on sijoitettava levyn väliin.

Sementtimenetelmän lisäksi putkilinjan leviäminen polystyreeniin ja puupohjaan on levinnyt myös. Yleinen periaate on, että lopullista tasoitusta ei tarvitse täyttää. Ensimmäisessä tapauksessa eristelevyt toimivat myös putkien asentamisen ohjaajina, tähän on järjestetty erityisiä kanavia.

Ennen rakenteen asettamista asetetaan erityiset metallilevyt, jotka lisäävät lämmönsiirtoaluetta. Toisessa vaihtoehdossa lämmitin asennetaan viiveiden väliin. Lastulevyarkit peitetään yläosassa, jossa, aivan kuten ensimmäisessä vaihtoehdossa, uran urat leikataan. Metallilevyt asennetaan samalla tavalla. Ylhäältä kaikki on peitetty viimeistelypäällysteellä, jonka rooli laminaatti tai muu materiaali voi toimia.

Etuna näistä varianteista on, että ne eivät aiheuta lisäpainetta päällekkäisyys. Esimerkiksi sitä voidaan käyttää toisessa kerroksessa puutalo.

Yhteenvetona. Tee lattialämmitys kotona mahdollista. Kaikki sinun täytyy laskea, valitse putken lasku järjestelmää ja kuulla asiantuntijoita. Kun asennus ja noudattaa kaikkia lämpimän ilman teknologiaa jaetaan tasaisesti, paitsi huoneessa, mutta myös lähialueilla, alkaen alempiin kerroksiin.

Kuten täydentää tietopohjaa ja laajentaa näköaloja, suosittelemme lukea artikkelin "Kuinka muotoilla lämmin lattia alla laatta"

Katso video asentamisesta muoviputkia lattialämmitykseen järjestelyä:

Tässä videossa näet prosessin lattialämmityksen asennuksen Polypropeeniputket:

Rekisteröityä ilmainen uutiskirje projekti

 • noin
 • palaute
 • yhteisö

Osittainen tai täydellinen kopiointi materiaalien on sallittu vain suora aktiivinen linkki.

1