Lattialämmitys puutalossa

Miten tehdä lämmin lattia puutalossa - esimerkkejä kättensä

Asianmukainen valinta ja asennus lattialämmitys puutalossa aina ollut haaste omistajille. Koska artikkelissa keskitytään miten lämmin lattia puutalossa, joka oli hänen hyödyntäminen mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti.

Ominaisuudet lattialämmityksellä puutalossa

Yksikkö lattialämmitysjärjestelmät asuinalueilla - prosessi, jossa on useita ominaisuuksia, jotka on otettava huomioon ennen työn aloittamista. On huomattava, että tämä artikkeli on noin puutalo, mutta monet talot on rakennettu jopa 90-luvulla viime vuosisadan eivät ole paljon erilaisia ​​suunnittelussa lattia lattiat. Tehdyn kaikki kerrokset niiden päälle tehty erityisiä palkit (sama viiveellä). Katso myös: "Miten saada lämmin lattia puinen lokit käsin."

Näin ollen, tukipalkit ovat kaikki pinottu kerrosta "pie": karkea kerros, höyry ja vedenpitäväksi kerrokset, viimeistely käsittely lattiaa, ja verhous itse. Tietenkin kaikkien näiden kerrosten pysyä ja lämmitysjärjestelmä. Lattialämmitys järjestelmä päälle asetetaan karkea pohja, painottaen valmistamiseksi eri kerrosten eristys ja suojaus järjestelmän elementtejä.

Laadullisesti asentaa lämmin lattia puutalossa omin käsin, voit käyttää jotakin seuraavista tavoista:

 1. Yhdistelmä kuiva ja betonilaatan. Tämä monipuolinen tekniikka, joka tasolla edellyttää kahdenlaisia ​​siteitä, kestämään suuria kuormia lattialle. Sitä voidaan käyttää erilaisia ​​lämmitysjärjestelmien. Kuivalastikuljetukset osa perän avulla saavutetaan lisääntynyt kovuus ja lujuus suojaa lämmityselementtejä lämmitysjärjestelmän.
 2. Nesteen kytkin päälle valmiiden lattioiden. Ehkä tämä on kaikkein monimutkainen tapa, koska se vaatii huolellista valmistelua puupalkit. Betonilaatan on erittäin arvokas, koska niiden lämmöneristysominaisuudet, ja tehostaa lämmitysjärjestelmän kokonaisuudessaan. Edullisinta käyttää emästä suuren kosteuden, joka on kylmää ja lattia.
 3. Vapaa asennus tuuletusrako. Sitä käytetään yksinomaan lämmityslaitteet ylimääräisenä järjestelmän tärkeimmät lämmitysjärjestelmä talon. Yhdessä tuuletusvälissä ei voida käyttää tehokas lämmitysjärjestelmä, enemmän ja enemmän reikiä kuin Kanava- vähentää järjestelmän tehokkuutta.
 4. Soveltaminen heijastava levyjen. Tämä vaihtoehto on kompromissi, jos ei tehdä ilman kaatamalla betonilaatan. Levyt käytetään heijastamaan lämmön virtaus, lisäämällä lämmitys tehokkuutta.

Riippumatta siitä, mikä malli on valittu, on tärkeää valmistaa ja huolellisesti noudattaen jokainen kerros.

Valinta välillä veden ja sähköinen lattialämmitys

Jos se on valmistettu lattialämmitys laitteen puutalossa, se on erittäin tärkeää määrittää tyypin asennetun järjestelmän.

Se riippuu useista eri olosuhteissa ja tekijät:

 • erityisesti luodaan "kakku" sukupuoleen;
 • Tällainen päällekkäisyys;
 • heikkeneminen päällekkäisyys;
 • Erityisesti huoneeseen, jossa näyttö toteutetaan;
 • predestinaatio lämmitysjärjestelmä: pääasiallinen tai sekundäärinen.

Yleensä tuottaa lattialämmitys yksityiskodeissa voi olla kahta päätyyppiä järjestelmien:

 • sähköinen lattialämmitys - se perustuu lämmityselementti: kaapeli, sauva, matto. Lämpöenergian vapauttaa syöttämällä sähkövirtaa. Asennus voidaan suorittaa ei vain kuivissa tasoite, vaan myös alle nestemäinen liuos, koska kuivauksen jälkeen Massan on ehdottoman turvallista toimintaa sähköisen komponentin (lisätietoja: "Sähköinen lattialämmitys puulattialla - järjestely vaihtoehdot"). Tällaisessa järjestelmässä pino eri heijastava kerroksia, jotka lisäävät kuumennuksen hyötysuhde. Sen päälle voidaan sijoittaa erilaisia ​​lattianpäällysteet;
 • lattialämmitys - se koostuu tavanomaisesta lämmityspiirin, joka koostuu polyeteenistä tai lujitemuovista liitettyjen putkien tärkein lämmityspiiri tai lämmityskattilan talo. Tällainen järjestelmä voidaan asentaa alle betonilattia, tai luoda kuiva lattialämmitys puutalo insertin erityisen levyjen välillä ääriviivoja, jotka lisäävät lämmitysteho.

Teknisesti näiden lattia- lämmitysjärjestelmiin ei ole paljon eroa, kun makaavan puutalossa. Kaikki riippuu valinnasta omistajan ja oikea suorittaminen toimii asennuksen järjestelmään ja kaikki kerrokset "pie" sukupuoleen.

Jos ajatellaan visuaalinen osa, on luonnollista hyödyntää paremmin sopii sisätilaan kuin putkistoja. Valokuvan ja silmämääräinen tarkastus kaapeli on lähes huomaamaton.

Valmistelu työstä, luo lämmöneristyskerros ja käsittely aluslattiaan

Kokoa lämmitysjärjestelmä voi olla yksinomaan huolellisen valmistelun. Suunnattu kaikki menettelyt tehdä kantavia osa laatan täydellinen. Tässä tapauksessa se voi olla muodostettu uudelleenrakentamista ja korvaaminen kokonaan tiettyjen osien kattoon.

Tärkeintä on muistaa, että lattialämmitys asennus puutalo ei salli suuren määrän virheitä, koska kukin niistä liittyy tietty prosenttiosuus lämpöhäviöitä. Seurauksena lisääntynyt sähköenergian kulutuksen ja vähentää järjestelmän tehokkuutta.

Se sisältää vaiheen, jossa seuraavan menettelyn:

 • Poistamalla lattiapäällyste ja purkaminen raakaemästä;
 • poistamalla lämpö ja vedenpitäväksi;
 • puhdistus pilarit lialta, hometta, sientä jne

Sitten kaikki palkit tutkitaan niiden kuluneet. Vuotavat, mätä, epämuodostunut palkit poistetaan ja korvataan uudella lisätään. Jos vaurio tietyn elementin vähäinen, on mahdollista tehdä sen osittainen korvaaminen (lue: "Miten saada kerroksessa puutalo - laite esimerkkien").

Vaurioitunut osa on leikattu ja asetetaan pala sijasta samankokoisia. Jos on tukoksia tai vinossa palkit, sitten ne olisi vahvistettava keinoin välilevyjä ja kiinnikkeet. Voi merkittävästi parantaa tukea metallikulmat.

Muodostumisen välttämiseksi uuden muotin ja puu voidaan zaplesneveniya käyttämällä antiseptiset tai pohjapäällyste, jossa on syvä tunkeutuminen. Päätyttyä tällainen käsittely on tarpeen päättää matkalla lattialämmityksen asennus ja materiaalien valintaan, joka lämmittää epätasaisessa maastossa.

Jos vanha lattiarakenne palkit pinottu lisäyksin enintään 60 senttimetriä, asennus voidaan tehdä oikein sitä. Alareunassa palkkien voidaan asentaa erityinen tankoja, jotka vahvistavat tukirakenteen ja anna sängyn pohja kuin puinen lattia.

Korkeus kiinnityskiskojen määräytyy materiaalin paksuus käytetään eristeenä. Ilman baareja tällaista työtä voidaan myös tuottaa, mutta sitten hallituksen on korjattava nykyisten palkit. Tuottaa tällaisia ​​teoksia on annettu alustaansa kellarissa.

Puutavara käsitellään antiseptisiä. Kyse on joka puolella luotu rakenne. Pilarien välillä sopivat höyrysulun kalvo. Eristys asetetaan sen päälle, jonka paksuus tulisi olla 15-20 cm. Kuten lämmöneristys voidaan käyttää mineraalivillaa, polystyreeni, penoplex.

Kerroksen paksuus ja korkeus tuet on valittu olettaen, että tärkeimpien eristys lattiaan täytyy olla rako 8-10 senttimetriä. Lisäksi kuilu on tuuletettu, joka voi tarjota erityistä tuuletusaukko muodossa pieniä aukkoja kellarissa tai kellarissa. Tuuleta likainen lattian osan kuin mahdollista, jos jätät pieni ihon alue ilman laudat.

Jos jalka on sijoitettu etäisyyden yli 60 senttimetriä, palkit asennetaan hieman korkeampi. Käytetään karkea pohja tahtoo lattialevyjen CFB, lastulevy, vaneri jne Katso myös: "Miten tehdä karkea lattia käsillään." Eristekerroksen höyryn ja pinota samalla tavalla, mutta höyrysulku kalvo on sijoitettu ei vain alle eristys, mutta myös ylhäältä.

Suorittamisen teoksia esimerkki veden lämmitysjärjestelmä

Kokoa vesi lämmintä lattialle puutalossa voi olla eri tavoin, käyttäen erilaisia ​​materiaaleja, jne. Vähentää kuormitusta lattialämmitysjärjestelmä on suositeltavaa käyttää polystyreeniä tai valmiita moduuleja. Se on tätä menetelmää ja käsitellään myöhemmin.

Oikea asennus tarvitaan seuraavat materiaalit:

 • polyeteeni kalvon paksuus 0,2-0,5 mm;
 • Polystyreeni levy urat (paksuus 0,3-0,5 cm);
 • alumiini jakelu levyjä paksuus 0,5 mm;
 • gipsovolokna arkkia viistetyt reunat, joiden paksuus on 1 cm;
 • ruuvit pituus 1,6 cm ja halkaisija 3,5 mm;
 • Pellin nauha 5 senttimetriä paksu;
 • PVA liimaa.

Jos kaikki aineet hankitaan erikseen, on tärkeää hankkia polystyreenilevyjä urat asettamisen alumiinilevyt, ja itse levyt pitäisi olla lovia helpottaa telakointi verkossa.

Kaikki laitteet lattialämmitysjärjestelmiä olisi ostettu samalta valmistajalta, yhdessä paikassa, ja vain suosituksesta asiantuntija. On selvää, että lämmitysjärjestelmä - on yksilöllinen suunnittelu, riippuen ominaisuuksista huoneen.

Lämmityspiiri voidaan koota muovista ja metalliputket. Ennen sijoitus olisi selkeästi ilmaisemaan kokoonpano lämmitysjärjestelmän.

Muuttamisesta voidaan suorittaa ja käärme kierre. Molemmat menetelmät ovat käytettävissä, sekä etuja että haittoja, mutta kierre annetun käytännön kannalta lämmityksen tasaisuuden. Se vuorottelee "kylmä" ja "lämmin" silmukka. Välinen etäisyys ääriviivat on pienempi kuin 30 cm.

Asennus on seuraava:

 1. Luomisen jälkeen karkea hahmotelma koko kansien risteyksessä lattialaatan ja seinät liimataan pellin nauha. Kiinnitä se PVA liimaa. Sitten lattiapinnan on puhdistettava pölystä ja lialta. Se laajeni polyeteeni, 10-15 cm lapio seinälle.
 2. Asenna sitten muovimattoalus menetelmillä "yhteinen yhteisiin." Jos se on valmistettu tehdyn lämmityspiirin käärme, voit käyttää yksinkertaista matto lähtö suora sijoitus ja taivuta seinää vasten. Jos valittu tyyppi kierre on mahdollista hankkia erikoistunut matot tai matto kanssa "johtajat". On toivottavaa tehdä ennen pinoamisen järjestelmän suorittamaan tässä vaiheessa huomattavasti nopeammin.
 3. Alumiinilevyt on pinottu samalla tavalla kanssa asennettujen putkijohtojen välistä jakoa. Oikaistaan ​​erityisiä lovia.
 4. Putket on aseteltu uriin levyjen lisäyksin korkeintaan 30 senttimetriä huoneeseen lämmetä tasaisesti. Seinät voidaan pienentää vaihe puoli, koska tämä osa huone on pahin suhteen lämmönhukkaa.
 5. Sitten valmistettiin paikan siinä huoneessa, jossa jakotukin tulee sijaitsemaan. On suositeltavaa kytkeä koko järjestelmän avulla ammattilainen. Heti kun yhteys on päättynyt, suoritetaan kaksi kertaa suurennettu testausjärjestelmä paineessa verrattuna standardi. Jos vuotoja ja tuulenpuuskien, ja lämmitys kunkin ääriviivakaaviota saavuttaa oikean lämpötilan, asennus on oikea.
 6. Loppuun lattialämmitys lattiaa, on polypropeeni substraatti ja gipsovolokna arkit kaksi kerrosta. On toivottavaa, että levyt olivat 2 cm: n viiste. Arkit on kiinnitetty väliin PVA-liimaa levitetään viiste ja kiinnitetty pohjaan ruuveilla.
 7. Sitten pohjasubstraatille ja jossa sen lattiapinnoitteen asentamista.

Itse tehdyn jokainen kerros ei aiheuta vaikeuksia. Ammattiapua on pakollista vain liitettynä keräilijä kaappiin koko lämmitysjärjestelmä, koska putkisto virheet eivät ole sallittuja.

Työskentely sähköinen lattialämmitys

Munivat sähköinen lattialämmitys edellyttää huolellista työtä sähköasennukset noudattaen ohjeita valmistajalta. Energokabel tulisi mieluiten eristettiin suuren tulipalon, olettaen virheitä. Katso myös: "Miten saada lämmin lattia kylpyhuoneessa käsillään."

Jos käytetään pakkausta elementit johtavat sähkövirtaa, on tärkeää, että sähköjärjestelmän on enintään 130 wattia neliömetriä kohden. Jos kaapeli on määrittelynsä puurakenteiden, että näillä alueilla, sen voima ei saa olla yli 17 wattia per metri.

Kaapelit ja matot eivät sovi alle huonekalut, kodinkoneet, ja paikoissa, joissa korkea risti. Maksimilämpötila lämmityselementin ei saa ylittää 45 astetta. Laskeminen suoritetaan valmistetun emäksen ilman merkittäviä puutteita ja väärinkäytöksiä.

Työ tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 1. Karkea pohja puhdistetaan pölystä, lika ja roskat. Eri rakoja, reikiä ja ontelot suljetaan koostumuksia puun. Joka tapauksessa on mahdotonta soveltaa vaahtosisukseen, koska se on tulipalovaaran materiaalit eivät ole yhteensopivia lämmitysjärjestelmä.
 2. Pinotaan pohjan puupalikat 5x5 cm, väli niiden pitäisi olla välillä 0,4-0,5 metriä. On mahdollista käyttää baareja pienempiä mittasuhteet, mutta muista, että kuilu lämmityselementin ja lattiapinnoitteen tulee olla 3 senttimetriä. Tangot on kiinnitetty ruuveilla.
 3. Tankojen väliin sopivat eriste heijastava pinta, joka on suunnattu kohti huoneeseen. Tämä mahdollistaa suoran lämpöenergiaa virtaa jaetaan huoneeseen ja ei muodosta merkittävää lämpöhäviötä. On suositeltavaa tehdä lapiota baareissa. Etusija annetaan materiaaleja foiled kerrokseen.
 4. Päälle eristekerros levitetään vahvikeverkon kanssa solun alueella 1 neliösenttimetri. Niissä paikoissa, joissa kaapeli kulkee puinen baareja, sinun täytyy leikata uria, eristetyn folio tai metallilevyjä. uran syvyys tulee olla sellainen, että kaapeli on sijoitettu eristeen tasolla.
 5. Se sopii kaapelin lisäyksin 10-15 senttimetriä. Etäisyys baareissa on noin 10 senttimetriä. Sen kiinnitys vahvikeverkko on valmistettu avulla muovisia kiinnittimiä (puristimet).
 6. Asettamalla kuorittu kaapelin päiden päättymisestä näytetään pinnalla ja kytketty lohkoon termostaatti, joka on etukäteen asennettu aaltoputken etäisyydellä 0,5-0,7 metrin päässä seinästä kelojen väliin energokabelya.
 7. Liitä lämmitysjärjestelmän termostaatti on oltava absoluuttisia noudatettava kaikkia määräyksiä. Kun kaapelin asennus, on tärkeää ottaa huomioon kokonaiskapasiteettia, jossa keskitytään sen poikkipinta-ala. Kytkenyt järjestelmän testaus suoritetaan. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä niihin aloihin, joilla kaapeli sijaitsee päälle puutavaran poistamiseksi tulipalovaaran.
 8. Loppuvaiheessa työ on luoda valmiin lattian ja jossa pohjapinnoitteen.

Viimeistely lattia voi tehdä laudoista lukituksilla, jotka takaavat hyvän tuuletuksen tilaa lattian alle.

Lattiat valittu yksin omistama, koska se voi olla valintasi suunnittelussa ja materiaalia. Tahansa yhdistelmänä pinnoitetta voidaan käyttää sähkö- lattialämmitys, koska luoda harmoninen yhdessä sisätilaan on melko yksinkertainen. Valokuvan ja silmämääräisesti tällaisia ​​lähetyksiä näyttää alkuperäisen, mutta ymmärtää, mitä on alla lämmitysjärjestelmä, voit vain vierailla tiloissa henkilökohtaisesti.

Artikkelissa on tietoa asennuksesta lattialämmitysjärjestelmät puutalossa. Jos et noudata kaikkia ohjeita ja tee virheitä, tehokkuutta ja luotettavuutta ja turvallisuutta lattialämmitys on korkeimmalla tasolla.

Jos omistaja on epäilyksiä hänen kykynsä suorittaa putki- ja sähkötyöt, on parempi olla ottamatta riskejä ja hakevat apua. Asiantuntijat rakennusyrityksistä ottamaan vastuuta kaikissa työvaiheissa - ostosta tarvittavat materiaalit ennen asennusta lattialämmitys, sen testausta ja käyttöönottoa.

Lämmin Electric lattia puutalossa

Halu puhtaan teknologian pakottaa ihmiset liikkumaan puutaloja. Kuitenkin tämä polku on sen vivahteita ja ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Esimerkiksi klassisen lämmitys käyttämällä kaasua tai höyryä ei aina ole asianmukaista näissä rakennuksissa. Monet omistajat yrittävät asentaa hirsimökkiä lämpö sähkökentän puutalossa.

Eri versiot ovat erilaisia ​​ratkaisuja tähän ongelmaan. On olemassa tapoja, jotka vihjaavat, että on olemassa konkreettisia siteitä ja on bezbetonnaya muotoilu. Joitakin vaihtoehtoja lopettaa, se ratkaisee jokainen omistaa omaisuutta itselleen. Me puolestaan ​​selittää, mitä vaihtoehtoja on tarjolla ja miten asentaa ne.

Asennettu sähköinen lämmin lattia puutalossa ei ainoastaan ​​luo kodikasta tunnelmaa, mutta joissakin tapauksissa se voi olla täydellinen korvaaja yleiseen lämmitysjärjestelmä. Usein hän täysin selviytymään tehtävänä lämmittää koko rakenteen.

Asianmukaista asennus lattialämmitysjärjestelmä voi vähentää kustannuksia tuntuvasti lämmityskauden aikana. Voit peruuttaa asennuksen jäähdyttimen järjestelmät tarjoavat sisustus estetiikkaa.

Rakentamisen aikana rakennusten olemassa kahdenlaisia ​​laatat puuta käytetään: suuri puiset palkit tai betonilaattojen voimakas. Ensimmäinen muunnos on yleisempää, koska sen vakautta rakennetta termiset ominaisuudet, ilman tarvetta lisätä kantavan perustuksen.

Molemmissa tapauksissa, päällekkäiset käyttää sen sähköinen lattialämmitys puutalo yhden laitteiston valita vapaasti vuokranantaja. Päällekkäisyys on lisätty:

 • johtava järjestelmä mattojen muodossa, kaapelit ja työryhmien kalvo infrapuna jäähdytysneste;
 • metalli-muovi putkiston avulla kuuman veden kierron siinä.

Yhä useammat omistajat antavat mieltymyksensä lämpimien lattioiden puutalossa sähkökiukaat. Vaikka vesi järjestelmät ovat osoittautuneet olemassaolon oikeuden ansiosta vakaa kehitys. Ja selvittää, miten paljon lämmintä vettä lattialle, voit tässä artikkelissa.

Lähes kaikki puulattia kotona suorituskykyä versioissa on identtinen. Ne koostuvat useista kerroksista, muun muassa kerroksia:

 • kuplakerroksen;
 • pinta eristysominaisuudet;
 • kosteus-;
 • viimeistely lattia;
 • lattiapinnan kerros.

Välillä jotkut heistä ovat helppo asentaa kaapeleita, putkia tai johtoja, jotta asentaa lattialämmitys kuumentamalla yksityiskodissa.

Useimmat näistä rakennuksista on vahva perusta, ja se perustuu kovaan palkit tai ruuvi paalut. Koska aukkoja rakenteen varustettu kiiloilla pystytyksen aikana.

Kun se on asennettu kaksikerroksinen kerros, niin menetelmä osa-kerroksessa. Pohjapinta karkea naulalevyjen lag. Päälle levitetään eristys levymateriaalia tai vedenpitäväksi se kaadettiin kevytsoraa. Riitä antamaan tasainen kerros jopa 80 mm. Hän pystyy toimimaan lämmin lattia puurunko.

Välillä hieno ja karkea lattia saa tehdä täydellinen kerros eristys, mutta eivät täytä kaikkia tilan. Vajausta 2-5 cm ylemmän tason.

Käyttö sähköjärjestelmät

Sähköjärjestelmä ei suosittu, koska sen korkea hyötysuhde ja suhteellisen alhainen virrankulutus. Ne kierrättää suurimman sähköenergian lämmöksi, joten se on kohtuullisin kustannuksin.

Tällainen lämmin lattia puutalossa on monia etuja:

 • alhainen melutaso;
 • yksinkertainen toimenpide;
 • ei tarvitse suorittaa monimutkaista huoltotöitä.

Sähköinen lattialämmitys puinen talo on toiminta jäähdytysnesteen, kuten veden tai höyryn muissa järjestelmissä. Tämä lyhentää lämpimän huoneilman. Myös syytä huomata, on ympäristöystävällinen menetelmä, jossa ei ole haitallisia päästöjä ilmakehään.

Taloja ja tiloja, joissa johdot käytettiin yli kymmenen vuotta vanha, on päivitettävä johtoja tai tehokas valvonta solmukohtien ennen järjestelmän asennuksen.

Itsenäinen lattialämmitys puutalossa voidaan koota jokaisessa huoneessa. Useimmiten se teki rakentaa kuumentamalla 10-20 neliömetriä Voit tehdä tämän, käytä kuparijohdotuskuvio (uudisrakentamiseen) tai alumiinia (vanhentunut) kaapeleita. Luotettavuuden järjestelmän avulla voit saumattomasti käyttää lattialämmitys puutalossa jo vuosia.

Tekninen asennus vaatimus

Luoda viihtyisä ja turvallisissa olosuhteissa, on välttämätöntä noudattaa joitakin sääntöjä:

 • asenna kaapeli kantaen lämmitys on tarpeen säännöllisesti levittää sitä koko sivuston;
 • sisäänrakennettu termostaatti suojaa rakenteen ylikuumenemisen tai halutun syttymisen pitää ylärajaa 40 0 ​​C;
 • Asennus sitova pinnoitekerros on muodostettu, joka estää tunkeutumisen ylimääräisen kosteuden muodossa kondensaation viiran jännityksen alaisena;
 • Lattialämmitys ei ole toivottavaa asentaa puutalo kovassa huonekaluja, joka pystyy työntämään paino ohut sähkökiukaat.

Kerran puutalossa tehty lämmin lattia, ei ole tarpeen laittaa päälle tasossa maaleja on luonnollinen tai synteettinen perusteella. Tämä vähentää tehokkuutta sähköjärjestelmän.

Lähtökohtana tulisi olla mahdollisimman massaa. Hallitus ei saa porrastaa kun lattialämmitys tehdään yksityiskodissa. Tarvittaessa laipion perusta.

Seuraava kerros on kiinnitetty vedenpitäväksi. Polyeteeni voi toimia välikappaleena. On toivottavaa ottaa riittävän vahva pogonku tai arkkeina, joiden paksuus on vähintään 200 mikronia.

Seuraavassa vaiheessa eristyskerroksen on sijoitettu lämmittämään jättää oikeaan suuntaan. Tästä tiizol voidaan soveltaa. Hän oli toisella puolella käsitelty folio, kaikki pino siten, että kiiltävä puoli ylöspäin.

Asenna seuraavaksi lämpöä kaapelin. Kiinnittämällä se voi olla valmistettu silmukoita. Saamme termostaatti ja kaada lämmin lattiat yksityisellä talossa tasoitekerroksen.

Asennus mahdollista ilman betonia. Voit tehdä tämän erityinen järjestelmää käytetään. Alle viiveet täytyy levittää hänen telan eristeen paksuus on alle 30 mm yhdeltä puolelta suojattu folio. Folio hajota asennus verkkoon kaapelilla. Seuraavaksi loimme kaapelisilmukat ja palkit muodostuvat gashes erityistä hänelle. Korjata ruudukko kaapeli haamilainen.

Intervallissa palkkien väliin laittaa lämpötila-anturit ja näyttö termostaatti. Edelleen on tarpeen säätää puinen loppuun kerros. On tarpeen jättää aukon välillä lämmittimen ja viimeistelykerros 30-50 mm.

VIDEO: Kuinka lämmin lattia puutalossa

I ajaa toisen kerran Phoenix-tyylikäs. En ymmärrä miksi niin korkea lämpötila tislaus? Tulipalo.

 • 15.1.2018 "Miten eristää seinään sisälle asuntoon

  PIR-levyt, on järkevää, jos tarvitset omakotitalon nopeasti upholster eristys. Ei hajua, ei.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hei Vuosittain parannettu laitteiden, lapset haavat eliminoidaan, on suositeltavaa.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hyödyllisiä artikkeli. Jos haluat Mielestäni jakavat. Olen myös sitoutunut tislaamalla ,.

 • 01.13.2018 »Moonshine Brownie

  1 Brownie oli ensimmäinen pontikka. Ostin sen tietämättään mainonta johti. .

 • Sähköinen lattialämmitys puutalo

  Asentaminen lattialämmitys voi olla yksi tapa:

  • olemassa olevaan puulattia;
  • puinen lattia, jossa on ilmarako (tukkien);
  • konkreettisesta pohja;

  Valinta lämmitysjärjestelmän riippuu siitä, että on tarpeen täyttää sementin tasoitus yhdiste, laattaliiman tai mastiksin - eli "märkä" asennus. Lämmittämiseksi puinen lattia voidaan käyttää seuraavia kuumennuselementit: infrapunafilmiä, kaapeli asennuslevyyn, segmentin kaapeli, lämmitys matot.

  Tulevaisuudessa toteamme, että asennus lämpömattojen vaativat betoniperustalle tai sementtiä hiekkaa tasoite. Ei ole mahdollista antaa jokaisessa puutalossa, ja paitsi pohjakerroksessa. Infrapuna elokuva levyt ja kaapelit voidaan asentaa puulattiat. Lämpökaapeli voidaan asentaa ja leikkaus tie, ja kuiva-reitti (päällä palkit). Jälkimmäisessä tapauksessa on välttämätöntä laskea oikea teho. Ja täällä voi nähdä konkreettisia lattialämmitys varten puutaloja, jotka soveltuvat tilanteisiin tarkasteltava uudelleen.

  Vaatimusten Euroopan standardeja on kielletty asennettavaksi puisella aluslattian lämpökaapeli tehotiheys 100 W / m2. Infrapuna kalvo tällaisia ​​rajoituksia ei määrätä.

  IR-kalvot ovat monipuolisia: ne voidaan asentaa lattia, katto, seinät. Tuotettu teho 150 ja 220 W / m2.

  Lavita LH, Q-Term KH, Heat Plus, RexVa Xica, KS-PTC.

  Lavita LH, Q-Term KH, Heat Plus, RexVa Xica, KS-PTC.

  Nämä infrapunafilmiä valmistettu Etelä-Koreassa, koska todellakin ja valtaosa esitetyistä myyntiin Venäjällä. Euroopassa käytössä infrapunafilmiä ei harjoiteta. Ehkä koko asia nykyiset eurooppalaiset standardit. Venäjällä ja Aasiassa, kiellot käytöstä infrapunafilmiä lämmitysjärjestelmä ei ole. Tuottajat itse kilpailemaan sanottavaa turvallisuudesta infrapunafilmiä ja pitkän käyttöiän. Kannattajat tämän helposti asentaa, edullinen (kustannukset 1 MP elokuvia - 325 ruplaa) järjestelmässä on monia argumentteja turvallisuuden. Esimerkiksi, seuraavasti: infrapuna lämmitys lattialämmitys ohjaa termostaatti, joka ei kuumene kalvon.

  Hyvä tietää: Elokuva ei saa asentaa, jos kalusteet ovat voimassa. Poikkeuksena on KS-PTC-kalvo. Se on kalliimpi, mutta vaikutuksesta itsesääntelyn, voidaan asentaa ympäri kehä huoneen. Asentamista infrapunafilmiä mukaisesti laatta monimutkainen: itse asiassa sitä ei voida soveltaa päälle laattaliima. Sinun täytyy luoda monimutkaista monikerroksinen "kakku", muista rasita puulattia!

  Valitettavasti levyllä ei ole liian suosittu Venäjällä asennustapa, joten alue on pieni.

  U-RD-B (Raychem), Deviflex 10T (Devi).

  Deviflex 10T (Devi)

  Järjestelmä päivitykset Devi: resistiivinen käytetyn kaapelin kapasiteetti 6,10 W / m ja asennuslevyn DEVIcell ™ Kemiallinen urat kaapelin asennus. Valmistaja suosittelee asentamiseksi alle parketti tai laminaatti puulattioiden lisäksi asentaa kosteussulku. Jos lämmitys on asetettu tukkien koriste päällysteet, kuten linoleumin, vinyyli, matto, laminaatti, niin on tarpeen lisätä ääntä vaimentavaa materiaalia ja muotoilu suoja jakaa vaikutus kuorman.

  Mutta U-RD-B kaapeli R-RF Raychem levyt voidaan asentaa suoraan pohjaan puinen lattia. Kuten pintamaali suositeltavaa parketti, parketti tai laminaatti. Se voidaan sijoittaa ja laattojen alle, tarvitsee vain muuttaa asennus järjestelmä: lisätä aluke päälle kaapelin ja liimakerroksen varten laatat. Raychem U-RD-B eroaa muiden analogien korkea hinta, erinomainen laatu komponenttien ja itsesäätyvä kaapeli, jonka avulla voit säästää jopa 20% energiaa lattialämmitys. Laskettaessa teho (35-100 W / m2) tuottaa itsesäätyvä kaapeli sen perusteella, miten hyvin eristetty lämpöhäviöitä perusteella.

  Joskus se näkyy myynnin Tanskan kaapelin DVC-10 (Heandy HAET) vastaavanlaisten järjestelmien, joka, kuten vuoteen Devi, voidaan katsoa keskihintaan luokka (lämmitys pakki asennuslevy maksaa noin 7000 ruplaa.).

  Asennus leikkaus kaapelin palkit

  Kaapeli asennus lokit puutalojen - yleisin variantti. Se ei ole liikaa aikaa, ja hinta ei ole "pure" (noin 3000 ruplaa. Täydellinen sarja Euroopan kaapelin lämmittää 1 m2 kerros). Puulattioissa ja muiden rakenteiden palavan materiaalin lämmitys tehotiheys ei tulisi ylittää 60-80 W / m2 lineaarinen virtajohto enintään 10 W / m, vaiheen laskemisen valitaan alueella 90-130 mm.

  Korkeus ilman putken välinen eristys ja lattia (vaneri) tulee olla 30 mm, välinen etäisyys kaapelin ja kannen - 10 mm. Kaapeli olisi vahvistettava koko pinta voidaan kuumentaa tasaisesti.

  Jos pohjakerroksessa puutalon asennettu betonilattialle maahan tai asentaa puun tasoitetta (ottaen huomioon voimassa olevat säännökset ja rajoitukset), valinta lämmityselementin lämmittää lattiaa levenee.

  Annetun lattiatasoitteessa lämpökaapeli

  Ennen ostamista leikkaus kaapelia asennettavaksi lattiatasoitteessa on tärkeää laskea voima ja vauhti asennus. Laattojen alle ja posliini käytetään lämpökaapelin erityinen teho 10-20 W / m.

  SVK-20 (Thermo), Deviflex 10T (Devi), TXLP / 2/17 (Tuloksia), TXLP / 1/17, (Tuloksia).

  Järjestelmää voidaan myös käyttää asentamiseksi laminaatin, linoleumin, matto, mutta sen sijaan liimakerros on asetettu äänenvaimennin laatta substraattia laminaatin. Alle puulattiat suositeltavaa käyttää tiettyä virtajohtoa 6-10 W / m.

  Suositeltava sähköjärjestelmän lämmitykseen betonilattia on 60-100 W / m2. Maksimipaksuus pohjan - 50 mm, kerros itsevakauttava koostumus (kytkimiä) - 30-80 mm. eristetty pohja olisi annettava kylmähuoneessa.

  Lämmitys- matot laattaliima

  Thermomat TVK-130 (Thermo), «National 2NK mukavuus" (CCT), Heatus M-B (Heatus), Lavita matto (Lavita).

  Lämpömatoille Edellä luetellut esimerkit asentamista varten laatta, kapasiteetti on 130-170 W / m2. Järjestelmää voidaan myös käyttää asentamiseksi laminaatin, linoleumin, matto, mutta sen sijaan liimakerros on asetettu äänenvaimennin laatta substraattia laminaatin. Puu- matot on suositeltavaa soveltaa teho 80 W / m2. matot hinta alkaa 2000 hieroa. per sq. m.

  Tämä järjestelmä on samanlainen kuin edellinen, paitsi että asennus verkkoon ei tarvita, koska matto on toimitetaan jo liitetty kaapelin verkkoon oikea vaihe muotoilu. Tämän kaapelin verkkoon (lämmitysmattoja) käytetään laajalti ja myydään valmiita ratkaisuja lattialämmitykseen. asennus järjestelmä voi estää käytön itsetasaava kerros. Tässä tapauksessa, laattaliima (tiiviste) levitetään välittömästi kiinteään matto, ja ylhäällä oikealla laatta siististi pinota. On tarpeen kuulla opetusta, koska kaikki valmistajat asettaa omat säännöt. Siten Thermomat matot liima on suositeltavaa paksuus 3-4 cm, ja matot "National mukavuus" - 8 mm, Devi tuotteet - 3-5 cm.

  Asennus matot puinen pohja kytkimen

  Jotkut valmistajat sallia puinen lattiamatot kytkimen tehotiheys 150 W / m2. Tässä esimerkki ja asennus ohjelma:

  Järjestelmää voidaan käyttää asennettaessa laminaatti, linoleumin, matto. Sen sijaan, että liimakerros on asetettu ääntä vaimentava laatta laminaatille substraatin, ja matto kaadettiin sementti-hiekka perän 3 cm. Karkea puinen lattia on kiinnitettävä.

  Folio matot asennetaan ilman siteitä

  Mikäli aluslattian - asennetaan betonin tai sementin ja hiekan peite, joka on sovellettu yksinkertainen asennus Devidry lämmitys, Thermo LP (100 W / m2 teho). Se työllistää tärkeä sääntö, että on huomattava, että asennus- ja käytön eurooppalaiset valmistajat kaapeliverkossa: ei saa käyttää tiloissa, joissa on puulattia tuotteita kapasiteetti on yli 80 W / m2.

  Devidry (Devi) *, Thermomat TVK-130 LP (Thermo).

  Kuten Devi alustan suosittelee asennusta paroizolyator.

  Huomioimaan näiden merkkien ja käyttää niitä kuivaa asennettavaksi tapauksessa, jossa lattia talossa betonin ja pintamaali - puuta. Ajaminen niiden asennus on hyvin yksinkertainen (samanlainen kuin asennat kaapelia asennuslevyn), hinta - 3500 ruplaa. per sq. m.

  Asennuslevyn kuviot ole näytetty istuin asennuspaikka termostaatti, liitäntäkaapeleista. Nämä ovat tärkeitä vaiheita, jotka on suoritettava viittaamalla asennusohjeet tuotteen. Jättää halkeilua puinen lattia, ilman termostaatti anturit ja lattian pitäisi rajoittaa lattian maksimilämpötila 35 °. C.

  Valittaessa tyyppi pövastukset huolellisesti tutkia ohjeet sen asentamista. Alustan tyyppi ja viimeistelykerroksessa - tärkeitä kriteereitä päätettäessä osto lämmin lattia. Matto, linoleumin, parketti ja muiden pinnoitteiden on kestettävä määritelty laitteen käyttöohjeiden mukaisesti. Siksi kaapeli järjestelmä toimii tietyn tyyppisen koriste pinnoite olisi tarkastettava tietyn valmistajan ohjeiden mukaisesti. Joissakin lämmitys valmistajat tiukasti säädellä alustan tyyppi, lämpö- ja vedenpitäväksi kerroksia.

  Päättää materiaalien valintaa varten lattialämmitys puutalo seisoo monimutkainen. Jos talo vielä rakennetaan tai suunnitellaan, toimiala on paljon laajempi: se on mahdollista saada aikaan konkreettinen pohja, makasi paksuus rakenteita ja muita kuormia. Kalliimpia hinta vaihtoehtoja kuiva asennus voidaan käyttää missä tahansa vaiheessa lämmittää talon.