Lattialämmitys kädet video

Vesi lämmin lattia käsillään, video- ja kuvaus prosessista

Tee vesi lämmintä lattialla kädet, videoinstallaatio, joka voidaan nähdä tässä artikkelissa, voi joku työmies mies. Tämä edellyttää huolellisesti tutkittava kokoonpanojärjestyksessä ja kuunnella hyödyllisiä neuvoja. Materiaalit ja työkalut tähän ovat käytettävissä missä tahansa supermarketissa rakennuksessa.

Lattialämmitys - tehokas tapa lämmitys asuntojen

Vesi lämmin lattia käsillään, ja videoeditointiin ominaisuuksia

On olemassa vaihtoehtoja, miten laite lämmin lattia:

 1. Vesi putkista asetettava betonilaatan.
 2. Sähkölämmitys kaapelin.
 3. Electric infrapuna.

Kaikkein kustannustehokkain näistä on ensimmäinen muunnos. Sen haittana on tietty monimutkaisuus asennuksen verrattuna muihin lajeihin. Jos kuitenkin hieman vaivaa, voit tehdä kaiken tehokkaasti ja tarkasti. Mieti vaiheet koko tekniikkaa.

Pohjan valmistuksen lattialämmitys

Mieti vesijohtojen lattialämmityksen omin käsin, videota kuvaavat vivahteita, joita ei ole määrätty tässä artikkelissa. Kuten pohja ottaa betonisten lattialaattojen. Puinen lattia on kokonaan purkaa ja poistaa kaikki roskat siitä. Kuoppia, kuoppia ja kuoppia levyjen zashpaklevyvayutsya ja linjassa. Nimetty kulku apuohjelmia läpi levyn epäselvä sementtilaasti.

Kun pinta on kuiva, sitten imuroida poistetaan kaikki roskat ja pöly. Järjestää vedeneristys elokuva materiaaleja. Tällöin kalvon reunat on päällekkäin seinän korkeus suunnitellun maaliin.

Asennus lämmintä vettä lattialle kädet (video 1)

Lämpöeristys aluslattian

Koska haluamme luoda järjestelmä, joka pystyy tehokkaasti lämmittää meidän huone pohjasta, on tarpeen järjestää niin, että lämpöenergia on levinnyt suuntaan eli ylöspäin. Tämä voidaan tehdä jollakin tavalla sulkemaan mahdollisuutta poistua energian vastakkaiseen suuntaan. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää mitä tahansa eristystä. Hän ei anna lämpöä paeta väärään suuntaan.

Usein käytetään solumuovi, laajennettu polystyreeni, mineraalivilla eristys. Lisäksi on olemassa suuri valikoima matot lämpimän veden kerros, jotka tuottavat erityisesti tätä tarkoitusta varten. Heillä on urat putkea eikä vaadi suurta taitoa vedettäessä. Valitsemalla tällaiset matot, me suuresti yksinkertaistaa työtä kiertämällä ja letkun kiinnittämiseksi.

Lämpötilan jakautuminen sisäilman kuumentaen jäähdytin lämmitys ja lattialämmitys

Kun pysähdyimme budjetti vaihtoehto ja päätti tehdä tavallista lämmittimet, ne olisi vahvistettava koko lattiapintaa. On parempi käyttää jäykkiä polystyreenilevyjä. Niiden asennus on paljon helpompaa kuin pehmeä eriste. Väliset liitokset levyjen liimattu teipillä. Levyjen päälle tulee laittaa toinen kerros vedenpitäväksi, koska tämä toimenpide estää kosteuden pääsyn levyihin päällekkäin.

Älä unohda, että lattia meidän vedessä, ja rikkomisesta putken voi aiheuttaa tulvan naapurit. Edelleen, ympäri kehä huoneen seinille leikkausvoiman reuna eristys vaimennin liima-nauha, joka ottaa energiaa laajenevan kuivattaessa betonilaatan.

Asentaa lämmintä vettä valmiissa sisäpohjaan voi käyttää kuivamenetelmällä (puhdas) screeds

Vinkki! Vaahdon laatat eristeenä käytetty asennettaessa lattia lämmitys voidaan leikata uria munivien putkia. Se pitäisi tehdä huolellisesti. Näin vaahto ei saa olla pienempi kuin 8 cm. Paksu. Tämä mahdollistaa hyvin hukkua putken. Tällainen toimenpide mahdollistaa tehdä ohuempi perän.

Edellä matot lämmintä vettä valmiista lattiasta putket silloitetun polyeteenin tai metallia, joiden halkaisija on 10-20 mm. Leviämisen kierre tai käärme erityisellä tavalla. Mitä lähempänä käämit ovat putket toisiinsa, sitä enemmän lämpöenergiaa tulevat neliömetri kerros. On suositeltavaa, että etäisyys ei ole enemmän 30 cm.

Esimerkki järjestely lattialämmitys alle laatta, jossa on kolme lämmityspiirien

Kiinnitetty lämmittimen, erityinen leikkeet, joita voi ostaa. Muuten voit ajatella jäykkä lanka niitit, jotka pistetään eristyksen ja putki puristaa niitä. Jos ostit erikoiseriste, jossa on urat putken, ongelmat ei ole mitään.

Kuinka valita polypropeeni lämmitysputket. Teknisten tuotteiden ominaisuuksia, sisäinen rakenne, vahvistaa suoritusmuodoissa merkintää, valmistajat ja halkaisija.

Molemmat päät lasketun putken ulos siinä kohdassa, missä tulee olemaan kerääjä lämmintä vettä kerroksessa. Tämän laitteen avulla jakamaan jäähdytysnesteen virtaus putkien läpi, joilla on suuri tehokkuus. Se on jo jäähtynyt sekoitetaan kuumaan veteen, mikä tekee lämmitys yhtenäisen lattian poikki pinnan.

Käyttäen Lämmitetty kerros kollektori on kytketty tärkein lämmitysjärjestelmän tai tehdä erillinen sisäänkäynti kattilan. Kun järjestelmä on asennettu, on välttämätöntä suorittaa veden ja luoda maksimipaine. Tällainen koeponnistus auttavat tunnistamaan vuotaa paikkoja ja korjaamaan nämä puutteet.

Pinoaminen putket paisutettu polystyreeni eristävän substraatin

Vinkki! Ei ole tarpeen luoda putkia lattian poikki alueella. Määritellä etukäteen paikkoihin, joihin on kalustettu. Ei putkia ei tarvita. Nämä toimenpiteet mahdollistavat huomattavasti säästää materiaaleja.

Muista, että liittyä putkien sisällä tasoite ei voi olla! Pre-laskea tarvittavat juoksevuus putki kunkin lämmityspiiri. Lisää tehokkuutta ei suositella lämmitys piirit ovat liian pitkiä - niin, että putken paksuus on vähintään 16 mm: iin silmukkakäämi voi olla 65 m, ja putki 20 mm paksuus - 80 m.

Asennus lämmintä vettä lattialle kädet (video 2)

Laitettuaan kaikki nykyiset putket ja paine järjestelmän testaus, voit aloittaa asennuksen konkreettisia siteitä. Sen ei pitäisi olla kovin paksu. Jälkeen ylimääräinen kerros betonia ei salli tuottaa tehokkaan lämmityksen huoneen. Meidän on tehokkuuden maksimoimiseksi koko järjestelmän, joten eivät sido paksumpi kuin 5-7 cm.

Käyttö itsevaaittava yhdisteiden avulla jakaa tasoituseristyskalvon kerros on erittäin sileä ja siten riittävän ohut. Kun luot vesi lämpöeristetty lattia käsillään, video osoittaa, että tällainen tie on suosituin kansalaisten keskuudessa.

Vertailu eri tavoin muninnan putkia lattialämmitys

Kun laite on erityisen tasoite erityistä huomiota tulisi kiinnittää alueelle, joka tulee ulos putkesta virtauksen ja paluun. Heidän täytyy olla varovainen vetää mikseri kokoonpano lattialämmityksen käsillään. Tämä elementti on suunniteltu säätämään jäähdytysnesteen lämpötila lattialämmitys.

Jätti talon lämmityksen vesi voidaan kuumentaa 95 ° C: ssa On epätodennäköistä, että joku kestää tämän lämpötilan hänen jalkojensa juureen. Sekoitin on kuuman veden sekoittamisen kylmä. Vasta sitten syötetään jäähdytettä lattian alle, mutta normaali lämpötila. Useimmiten se ei ole yli 35 ° C: ssa

Järjestelmä termostaatti asetus veden lämmitysjärjestelmä

Vuodesta minkälaisia ​​siteitä käytimme se riippuu kun se kuivuu. Tavallinen betonilaatan tarvitsee kuivua vähintään 3 viikkoa. Moderni itsetasaava perän yhdisteitä voidaan käyttää muutaman tunnin kuluessa. Tämä on toinen puoltaa niiden käyttö luo vedessä lämpöeristetty lattia käsillään. Videoinstallaatio prosessi on joskus varustettu selostus siitä, mitä on parempi ottaa massoja lattioiden tasoitukseen.

Asennus lämmintä vettä lattialla kädet (3 videota)

On lattialämmityksen usein päällyste laatat (keittiö ja kylpyhuoneet), parketti ja laminaatti, linoleumin. Harvinaisempien paksumpia päällysteitä, kuten lattialauta.

Vinkki! Kun tehdyn laminaatti tai linoleum, valitse sellaisista materiaaleista, joilla on hyvä lämmönjohtavuus. Tämä tieto voidaan saada hankintahetkellä. Ne on kirjoitettu pakkauksessa tai saatavilla myyjältä. Alhainen lämmönjohtavuus vähentää merkittävästi järjestelmän tehokkuutta, koska ne eivät salli lämpöä päästä lattiaan nopeasti.

Järjestelmässä kerääjän

Edut ja haitat vesityypin lattialämmityksen

Luominen vesi lämpöeristetty lattia käsillään, videon haluat, älä unohda hänen puutteista ja hyveitä. Huom plussia:

 • riippumattomuus vallan, jos lämmitysjärjestelmä talossa on pysyvä;
 • tehokkuutta;
 • turvallisuutta. Edellyttäen, että kokoonpano on muodostettu mukaisesti osoittautunut tekniikka;
 • saatavuus. On vain rahaa putkeen ja säiliö lämpimällä vedellä lattia, se on ehdottoman välttämätöntä. Kaikki muut komponentit voidaan korvata rakennusmateriaaleja.

Lattialämmitys kädet - on leikkauskuvanto

Haitta sanotaan olevan, että se vie erityisen työkalun ja kyky käsitellä sen rakentamista varten tällaisen rakenteen. Pitempi aika valmistusta varten järjestelmän, toisin kuin sähköinen tyyppiä, erityisesti käytettäessä klassista betonilaatan.

Mount järjestelmä vesi lattialämmitys voimia jokaisen. Sinun tarvitsee vain tehdä se sääntöjen mukaan. Sitten sen käytöstä tulee varmasti tehokkain. Järjestelmän turvallisuus on varmistettu sen laadusta.

Materiaalit lämmintä vettä lattialle (video)

Lämmin lattia alla laminaatti. Pani kätensä: video asennusohjeet

Itsetasaava lattia käsillään. Video ja kuvaus teknologian

Koriste kipsi kädet, video- ja kuvaus

Gate omin käsin. Piirustuksia, valokuvia ja videoita

Lämmin lattia alla laminaatti lattia: tyypit ja ominaispiirteet

Asentaminen liukuva sisäovet käsillään: video ohje

Miten tehdä lattialämmitys käsiään? video-ohjeita

Kuten eksoottisia viime aikoihin asti osa sisustusta, koska sähköinen lattialämmitys, on nyt tulossa yhä suositumpi. Ja tämä ei ole vain kiistattomia etuja tämän vaihtoehtoisen lämmitysmuoto, mutta myös hyvin demokraattinen komponenttien ja materiaalien hinnat. Lisäksi jotta säästää tehdä pinoaminen helppoa ja täysin itsenäisesti, mitä meille kerrotaan lukuisia arvion video oppituntia asennukseen lattialämmityksen käsillään.

Kaikki lämpimät lattiat on jaettu sähköiseen (kalvo ja kaapeli) ja vesi. Jokaisen asennuksessa on omat vivahtonsa, jotka on otettava huomioon työn aloittaessa.

Infrapunalattiat ovat optimaaliset lämpöherkille lattiapäällysteille (laminaatti, parketti, matto). Pintailmaukset suoritetaan johtavilla hiilielementeillä, sähkövirta syötetään järjestelmään kupari-hopeajohdinten kautta, jotka on laminoitu polymeerikalvoon. Asennus ei aiheuta monimutkaisuutta myös maallikolle, koska kaikki komponentit myydään yhdessä sarjassa. Yksityiskohtainen vaiheittainen videopuhelu lämpimän kalvokerroksen asettamisesta, jota täydennetään valmistajan ohjeilla, auttaa välttämään mahdolliset virheet.

1. Vaihe yksi: suunnittelu ja laskelmat.

Jotta järjestelmä olisi tehokas käytön aikana, kaikki työ alkaa termostaatin ja infrapunalämmittimien sijainnista. Laskelmissa otetaan huomioon kalvonpinnan kokonaispinta-ala (vähintään 70% koko huoneesta) ja etäisyys seinistä (vähintään 20 cm). Lattian tai laminoidun lattian alla olevan laitteen pohjapiirustuksessa huonekalujen ja kodinkoneiden sijainti on väistämättä alleviivattu, minkä jälkeen heijastavat infrapunalämmityskalvot.

Seuraava askel on tehon laskeminen. On tärkeää valita tila: ympäri vuorokauden tai jaksottainen. Luonnollisesti toisessa tapauksessa sähkön kustannukset ovat huomattavasti pienemmät. Termostaatin valittu teho ei saisi olla pienempi kuin kokonaisteho ja kuparin tai alumiinijohtimien sallittu poikkileikkaus lasketaan kulloisenkin virtaaman mukaan. Kytkentävaiheessa on toivottavaa käyttää kuparilankajohtoa, koska lämmityskanavat, joita se yhdistää myös tästä metallista.

2. Vaihe kaksi: lämpöeristysmateriaali.

Mitä työkaluja tarvitsemme? Kysymykseen vastataan yksityiskohtaisesti sähkölattian asennusvideolla.

Kun olet valmis tarpeelliseksi, tarkista karkean lattian vaaka. Jos kaltevuus on yli 3 mm, pohja on tasoitettava. Jos geometria sallii, puhdista huolellisesti pinta, voit jatkaa lämpöeristyksen asettamista. Korkkisubstraatti tai heijastava eristys leikataan tiettyyn kokoon palasiksi ja laitetaan kiiltävä puoli ylös koko lattia-alueelle. Sen reunat on kiinnitetty liimanauhalla.

3. Vaihe kolme: Leikkaa kuumennuskalvo.

Kun asennat infrapunalämpökalvon itse lattialle, on huomattava, että kalvo leikataan näkyviin valolistaleihin tai erityisillä merkityillä katkoviivoilla niin, että tummat segmentit eivät ole rikki. Levyt asetetaan kuparilämmittimillä kalvotasolle 100-200 mm: n sisennyksellä kummastakin seinistä, samalla kun päällekkäisiä reunoja on vältettävä. Jotta ei enää siirtyisi, kaikki leikatut yksityiskohdat liimataan liimanauhalla.

Täydellisessä sarjassa lämpimällä lattialla saadaan aallotettu putki lämpötilan mittaan.

Nyt kaikkiin kuparilevyjen paljaisiin osiin on kiinnitettävä kiinnikkeitä, työntäen ne kevyesti kalvon ja kuparin virtauksen välistä väylää pitkin. Jokainen kosketin on puristettu pihdeillä ja kiinnitetty viiraan. Liitosten paikkoja on eristetty, käytetään polymeerikorkkeja tai erikoisnauhaa. Viipaloituja alueita käsitellään myös huolellisesti.

4. Vaihe neljä: asenna termostaatti.

 • paikallaan piilotettujen tai avoimien johdotusten avulla;
 • siirrä tavallisen kodinkoneen tyypin mukaan liittämällä pistoke pistorasiaan.

Se on kiinnitetty käyttäjäystävällisimpiin paikkoihin, minkä jälkeen johdot on liitetty lämmönjakelupaneeliin järjestelmän mukaisesti. Lämpötila-anturi on kiinnitetty suoraan kuumennuskalvon tummaan nauhaan, jossa on bitumieriste ja kytketty sitten säätölaitteeseen. Aseta se järjestettäessä lämpimän lattian laminaatin alle alueelle, jolla pinnalla on mahdollisimman pieni kuorma.

Tämän jälkeen lämmitysjärjestelmä testataan. Kun yhteys on kytketty, termostaatin näytöllä on oltava tietoa lattian lämmitystilasta. Suorituksen tarkistaminen siirry lattiapäällysteeseen.

Jokainen tarvitsee tietää tämän säästää rahaa!

Jos epäilet vielä kykyjäsi, asenna kalvokerroksen viittaus sähköasentajille, jotka työskentelevät "avaimet käteen". Voit osittain tilata ammattilaisille tärkeimmät toiminnot: leikkaamalla kalvoa, eristämällä leikkeet ja yhteystiedot. Tällöin lämpimän infrapunatason asentamisen kustannukset maksaa 200-250 ruplaa neliömetriä kohden.

Lämmityskaapeleita käytetään useimmiten huoneissa, joissa ympäristön kosteus lisääntyy (parvekkeet, kylpyhuoneet). Tämä johtuu niiden vedeneristysvarmuudesta ja tehokkuudesta, mikä tekee matosta optimaalisen lämmityselementin käytettäväksi laattojen alla. Käyttövaiheessa lattiapäällystettä lämmitetään mahdollisimman vähän ja kykenee kerääntymään lämpöä, mutta tällaisen järjestelmän käyttö edellyttää betonipinnoitteen suunnittelua ja lattian vaakapinnan nostamista 30-50 mm.

Lattialämmitysjärjestelmän itsekannattaminen mattojen avulla alkaa, kun termostaatin asennuspaikka on vähintään 30 cm korkeudella lattian vaakasuorasta pinnasta. Jos lämmin kerros sijaitsee huoneessa, jossa on korkea kosteus (sauna, kylpyhuone), säädin on huoneen ulkopuolella. Lämmittimen kiinnityspisteet asetetaan aallotettuun putkeen, joka toimii suojakotelona. Langan poikkileikkaus, jonka kautta virta syötetään, valitaan lämpimän kerroksen virran mukaan.

Valmisteluvaihe (lattian puhdistaminen ja pohjamaalaus) mahdollistaa tarttumisen vahvistamisen hiekkasementtilevyllä. Kuivaamisen jälkeen merkintä tehdään. Lämpökaapelimat eivät sovi huonekalujen, vesijohtojen ja suurien talousyksiköiden alle. Lisäksi sisennystä on noudatettava:

 • seinistä - vähintään 50 mm;
 • muista lämmityslaitteista (myös uuneista, tulisijoista) - vähintään 100 mm.

Lämpöeristys, kaapelin asennus

Materiaali asetetaan joko huoneen yli (jos se on kylmällä pohjalla) tai rajoitettu vain lämmitysalueelle.

Kiinnitä lämmityskaapeli pinnalle esikiristetyillä ruuvilla, kiinnitysnauhan kappaleet vahvistetaan. Askel ei ole yli 18 cm, ja korkeissa kosteissa huoneissa - 15 cm, taivutussäteen tulee olla minimaalinen (ei > 50 mm). Tämän jälkeen mitataan lämmityskaapelin vastus ja ohmisen vastuksen on vastattava kytkimen luokitustietoja. Indikaattoreiden sattuessa on aallotettu putki, jonka sisällä on lämpötila-anturi. Laitteiden koko asettelu, mukaan lukien askel, on aina kiinnitetty takuukorttiin.

Lattian tiukasti kiinteä rakenne on peitetty betonisementtilaastilla, jonka paksuus on vähintään 30-50 mm paremman tarttumisen lattiapohjalle. Seos saa käyttää nykyaikaisia ​​pehmittimiä koostumuksessa. Ennen kuin liität lämpimän kerroksen itse, odotamme täyden kovettumisen (vähintään 28-30 päivää) ennen tätä, koekäytöt ovat kiellettyjä.

Vesilattiat

Sitä käytetään pääasiassa yksityisen sektorin itsenäisen lämmityksen lisänä. Taloudesta ja halvemmasta toiminnasta huolimatta lämmin kerroksen asentaminen pumppuun ja termoregulaattoriin korkeissa rakennuksissa on harvinaista. Tämä johtuu siitä, että vesijohtoveden lattia, joka sisältyy yhden putken keskuslämmityksen järjestelmään, johtaa kuuman veden lämpötilan laskuun viereisissä huoneistoissa. Muiden puutteiden, jotka rajoittavat esiintyvyyttä, voidaan todeta seuraavaa:

 • merkittävät pääomasijoitukset ja tarve asentaa vesipumppu kierron ja keräilykaapin aikaansaamiseksi;
 • betonipaksuus putken haaran yläpuolella (10-15 cm);
 • monimutkaisuus lämpötilan säätöön käytön aikana;
 • vuotojen varalta - diagnoosin vaikeus ja kalliit korjaukset.

Lämmin lattia asennettaessa voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja sisältäviä putkia, mutta suosituimpia ovat metalli- ja polymeeri (silloitettu polyeteeni). Ne kestävät raskaita kuormia, niillä on alhainen paino ja kestävyys. Kun vaiheittain asennus kerros metalliputkien mahdollistaa joustavuutta helposti saavuttaa vaaditun geometrian saranointijärjestelyn - "etana" tai "käärme" ilman jäykkää kiinnitystä, ja alumiinikerros antaa paremman lujuuden ja kestävyyden (vähintään 50 vuosi).

Yksityiskohtaiset ohjeet lämpimän vesikerroksen valmistamisesta voi saada katsomalla videota.

Kiinnitä huomiota valmistelutyön perusteellisuuteen, joka sisältää seuraavat vaiheet:

 • geometrisen lattiahorisontorin huolellinen kohdistaminen;
 • joka sijoittaa vaimentimen hihnan, joka toimii myöhemmin kompensointina betonin lämpölaajenemiselle;
 • höyrysulkukalvon ja laajennettujen polystyreenilevyjen asennus on haarautuneen putkijärjestelmän perusta. Levyille kiinnittämiseen on erityisiä ulkonemia urilla.

Metallipolymeeriputkien asennus toteutetaan suunnittelukonfiguraation mukaisesti päiden liitoksella jakeluputkistoihin. Keräilijälle asennetut erityiset servomoottorit mahdollistavat lattian pinnan lämpötilan säätämisen huonetermostaatin avulla. Kiertovesipumpun hallintaan kommunikaattori sisältyy järjestelmään, jonka avulla voit tarvittaessa kytkeä lattialämmityksen pois päältä.

Koekäytön aktivoinnin ja koekäytön ja sen tiiviyden toimivuuden todentamisen jälkeen betonipinta voidaan kaataa. Kaikki pinnoitustyypit, kuten sähkölattiat, suoritetaan vasta sen jälkeen, kun betoni on täysin karkaistu ja kestää vähintään 28 päivää.

Mitä lopettaa valinta?

Lämpimän kerroksen helpottamiseksi suosittelemme tutustumaan taulukkoon:

Se osoittaa, että jos lämpimän lattian lämmitysjohdinmaksujen hinta on huomattavasti alhaisempi, sen toiminta on melko kallista, mutta lattiat, joissa käytetään infrapunalevyä lämmitysrakenteena, ovat verrattavissa vesijärjestelmien kustannuksiin.

Työn autonomisella luonteella on aurinkokeräin, joka muuntuu.

Tehokas menetelmä lämmityspiirin toiminnan tarkastamiseksi on sen hydrauliikka.

Huolimatta siitä, että lähes kaikki asuintilojen asennettu.

Miten saada vettä lämpimän lattian käsillään

Mikä on "lämmin lattia"? Jos pidämme tätä lämmitysjärjestelmän rakentavaa näkökulmasta, se on yksinkertainen järjestelmä jakelun taipuisat putket, jotka jäähdytysaineena virtaavaa kuumaa vettä. Se voi olla peräisin keskitetyn järjestelmän tai itsenäisesti lämmittää kattilan asennettu. Asiantuntijat tänään suosia tällaista lämmitysjärjestelmään. He pitävät sitä optimaalinen, koska kuumennus suoritetaan koko pinta-ala, ja lämpö nousee alhaalta, jakautuu tasaisesti koko tilaa huoneessa.

Koska lämpötila lattia on erittäin suuri, kustannukset lämmityksessä jäähdytysnesteen voidaan vähentää. Niin että kaikin tavoin järjestelmän "lämmin lattia" voittaa kaikkiin muihin. Samalla, kun valitsit tämän lämmityspiiri omaan taloa tai asuntoa, monet kuluttajat ihmettelevät, onko mahdollista saada kädet lämpiminä lattialla - muista katsoa videota tällä sivulla.

Vastaus tähän kysymykseen on yksinkertainen - Kyllä voit. Tämä menetelmä ei ole kovin monimutkainen. Tietenkin valmiudet työskennellä erikoistyökaluja sekä tietoa siitä, miten sijoittaa putket ja kytke järjestelmän. Kaikki tämä tieto sinulle kerää tämän artikkelin, niin mennään eteenpäin.

Kuten jo edellä mainittiin, lattialämmityksen vedetään betonialustalle linjat, jotka voidaan valmistaa silloitetun polyeteenin tai metalli-muovi. Nämä kaksi vaihtoehtoa muoviputkien on hyvä joustavuus, lämmönjohtavuus, ja pieni lineaarinen laajeneminen. Mutta putki ei merkitse kaikkea.

On lisättävä, että lämmin lattia voi toimia ainoastaan ​​pieni jäähdytysnesteen lämpötilan. Kuvittele, jos lattia on liian kuuma - se vain ei voi kävellä. Jos ne sekoitetaan rakennuksen lämmitys-, ja myös asettaa patterit, lämpötila kuumaa vettä koko järjestelmän saavuttaa + 95 ° C: ssa

Tämä jäähdytysneste käytetään lattialämmitys ei ole sallittua. , Jotta lämpötila halutulle tasolle, asettaa erityinen laite nimeltään solmun sekoitus. Se sekoitetaan tietyissä suhteissa veden paine ja paluun. Jolloin saavutetaan väheneminen jäähdytysaineen lämpötilaa, joka tulee järjestelmään lattialämmitys.

Ennen kuin tarkastellaan miten lattialämmitys kädet, sinun täytyy harkita liittyviä kysymyksiä edut ja haitat tätä järjestelmää. Aloitetaan etuja:

 • Kustannustehokas tapa asennuksen. Kustannussäästöjä hankintaan ja välineet on käytännössä nollaan.
 • lattialämmitys järjestelmä voi olla yhteensopiva minkä tahansa lattiapäällysteen.
 • Voit tehdä tämän, voit käyttää mitä tahansa kuumentamalla jäähdytysnesteen tyyppi ja toimitustapa.
 • Suuri säästöjä lämmöneristys, ja siksi vähentää polttoaineen kulutusta.
 • Alueilla, joilla asennettu lattialämmitys lisäävä vaikuttava alueella silloin purkamisen patterit.
 • Kaikissa asunnoissa ei voi käyttää tällaista lämmitys. Yhteensopiva keskeinen verkko - on harvinaisuus.
 • Rajallinen kyky säädellä veden lämmitykseen. Stand-alone järjestelmiä tehdä se on vielä mahdollista, mutta ei käytännössä ole keskeinen.
 • Jos et seurata vuoto, on olemassa suuri todennäköisyys tulvat alemmissa kerroksissa.

Tietenkään se ei ole kaikki edut ja haitat. Mutta laite tämän järjestelmän ne pohjimmiltaan on sama merkitys. Kaikki muu ei ole niin tärkeää.

Aluksi, että me määrittelemme perustavanlaatuisia seikkoja, jotka vaikuttavat laatuun ja tehokkuuteen:

 • Ensimmäinen, riippumatta siitä, onko toinen sijainti alla kuumennettiin putki on liitettävä vedeneristysmateriaalin.
 • Toiseksi paljon riippuu lämmönjohtavuus lattia. Mitä suurempi tämä indeksi, sitä parempi on lämmitysjärjestelmä, ja polttoaine on käytetty vähemmän.
 • Kolmanneksi putki on täytettävä betonilaatan. Tämä lisää lujuutta koko järjestelmän ja lämmönsiirtopinta-alaa. Se, että betoni on liian lämmin ja antaa lämpöenergian huoneessa pintamaalin läpi.

On yksi osa "lämmin lattia" järjestelmä, joka on nimeltään kerääjä. Mikä se on? Itse asiassa tämä sekoitus yksikkö, mutta joitakin lisäyksiä kannalta jakelun jäähdytysnestettä. On yhdistetty putken meno- ja paluuveden sähköverkkoon yhteinen koti lämmitysjärjestelmä, sekä säätöelimet muodossa venttiilit, hanat ja tulpat. Yleensä tämä laite myydään kaupoissa jo valmiiden, joten se loppuun ja kerätä itse ei ole välttämätöntä.

Halusimmepa sitä tai ei, vaan luoda kaasuputkihankkeen valmistelematon pinnalla ei suositella. Mitä kuuluu koulutukseen? Ensinnäkin seksuaalisen perusteella kohdistaa ja sinetöidä vika. Tämä on yleensä käytetään sementtiä. Tee se ei ole ongelma, tärkeintä - ottaa oikean suhteen sementtiä ja hiekkaa. Paras vaihtoehto - yksi kolmesta. Mutta jos epäilette, että se pystyy kunnolla sekoita ainekset, voit ostaa valmiina kuiva-aines. Ne ovat nyt valtava valikoima valmistajat tarjoavat.

Valmistaa heitä, se on vain välttämätöntä sekoittaa seokseen vettä, josta on ohjeet pakkauksessa. Tiukasti siihen - on tae saada laadukkaita ratkaisun tie. Erittäin tärkeä kohta - lattia on päällystetty tie olisi oltava mahdollisimman sileä, erityisesti vaakasuoria pintoja. Kun tasoite on hyvin kuivuu, on tarpeen laittaa se päälle vedeneristysmateriaalin. Yksinkertaisin muunnelma tähän luokkaan - se on muovikalvo. Mutta pitää muistaa, että paksuuden tulisi olla vähintään 200 mikronia. Et halua ottaa riski - laittaa sen kaksi kerrosta.

Varoitus! Rullattu vedeneristysmateriaalin pinottu nauhat päällekkäin. Koko bändi vuorossa - vähintään 10 senttimetriä. Reunat materiaalin suljetaan teipillä rakenne.

Edelleen, ympäri kehä huoneen lattialla kiinnitetty seiniin erityisen pellin nauha. Tämä materiaali on samanlainen nauha - se on itseliimautuva. Miksi tarvitsemme pelti nauha? Se on vain yksi tarkoitus - lämpölaajenemisen kompensoimiseksi siteitä, joka kaadetaan päälle lattialämmitys. Näin ollen, leveys nauha on tarpeen valita ottaen kaikki kerrokset pinotaan seksuaalinen perusteella.

Seuraavassa vaiheessa valmisteluprosessia - on asennus eristyksen. Kaiken, kuten tavallista, alkaa valinnan eristemateriaalin. Jos huone, jossa lattialämmitys on asennettu, sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, eristeen koon tulisi olla 25-30 senttimetriä. Jos kerrosta ylempänä, voit käyttää pieni kerros muutaman senttimetrin. Valintamahdollisuuksien nykypäivän markkinoilla tarjoaa valtavan valikoiman. Ja tässä, kuten he sanovat, se on jopa.

Mutta huomaa, että lattian lämmitin tulisi olla korkea lujuusominaisuudet. Siksi on suositeltavaa käyttää tiheitä, esimerkiksi paisutettu polystyreeni tai suulakepuristettu esimerkiksi. On markkinoilla ja muut lämmöneristys täyttää korkeat vaatimukset nykyaikana. Niin haluavat.

Kiinnitä erityistä huomiota laatta eristeet, jotka on tehty nimenomaan järjestelmän lattialämmitys. Niiden pinta on kaiverrettu ura putken. Nämä levyt vähentää aikaa kustannuksia asennuksen ja tehdä koko prosessia erittäin kätevä. On tärkeää laittaa oikea paneeli, urat yhdistettiin yhdeksi linja.

Lattialämmitys - taloudellinen lämmitysjärjestelmä

Tällä hetkellä asiantuntijat tarjoavat kahdentyyppisiä putken asennus:

 1. Rinnakkain. Putket on järjestetty yhteen suuntaan, ja on yhdistetty toisiinsa pyöristetty crosspieces. Tämä järjestely muistuttaa käärme. Helpoin ja halvin vaihtoehto olla melko suuri haitta - sisääntulon lämpötila on aina paljon suurempi kuin ulostulossa. Siksi on suositeltavaa jäähdytysaineen tulo- asennettu Windows tai ulkoseiniin. Yleensä tämän tyyppistä yhteyttä käytetään pienissä huoneissa.
 2. Kierteeseen. Tässä tapauksessa, putki lasketaan kierre muotoilu yksi vivahde - syöttö- ja paluuputki on järjestetty yhdensuuntaisesti toisiinsa nähden. Lopputuloksena on kaksoiskierre. Siten paluujohto kuumennetaan primäärijäähdytteen virtauksen. Tämä on optimaalinen ratkaisu, mutta kallis, koska määrä käytettyjen putkien kasvaa kaksi kertaa. Tämä asennustapa on käytetty lattialla koosta suurten rakennusten.

Kiinnittää huomiota! Jotta järjestelmä lattialämmitysputket sopiva halkaisija 20 mm. Mutta kiinnittää huomiota valmistajalle. Tässä suhteessa ei voi pihistellä, koska putki aiotaan asentaa, eikä yhden vuoden. Joten laatu ennen kaikkea.

Jos eristemateriaalin käytät ei valmista levyt Stroebe, ja jotain muuta, sinun täytyy ostaa toisen, ja betoniteräsverkko. Se on sijoitettu lämmittimen ja putket on kiinnitetty suoraan siihen. Tämä voidaan tehdä puristimilla tai sitova lanka. Mutta se on tässä tapauksessa mahdollista tehdä ilman vahvistusta. Tämän lämmöneriste on kiinnitetty putkeen samalla kiinnikkeet ja leikkeitä. Se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa. Mutta tässä tapauksessa luoda vakaa ja luotettava kiinnitys emäksen tarpeen tarkasti jakaa leikkeet ja kiinnikkeet koko pituudelta putkilinjan.

Voit tehdä tämän, sinun on ensin osoitettava itse putken. Optimaalinen variantti välinen etäisyys - 30 cm. Mutta luku voi muuttaa, kun se tulee alueille ikkunoiden, ulko-ovet tai ulkoseinässä. Voi tehtävä siten, että etäisyys putken elementtien välillä 15-20 cm. Ja vielä yksi asia - etäisyys seinästä putken pitäisi olla 7-10 senttimetriä.

Varoitus! Nykyisin jakelukohdissa valmis "Lattialämmitys" järjestelmän voidaan huoltaa putken pituus on 60 metriä. Jos putkiston pituus kasvaa, tarvittava asennus lisä- kerääjät. Huomaa kuitenkin, että kukin sarja kerääjä on palvella tietyn putken pituus on olennaisesti yhtä suuri kuin koko

Asennus lattialämmityksen

Joten, vesi lattialämmitys ovat valmiina, ja nyt täytyy liittää koko lämmitysjärjestelmä ja nähdä, miten se toimii. Se on yksinkertainen - liitä tulo ja lähtö putken keräilijä. Kaikki tehty käyttäen hitsauskone ja varusteet. Sitten kuumaa vettä syötetään korkeassa paineessa (tätä prosessia kutsutaan puristamiseen). Tällä hetkellä on tarpeen tarkistaa kaikki liitokset vuotojen varalta ulkonäkö. Jos kaikki menee hyvin, työstä, jota olette tehneet erittäin hyvin.

Mitä on vielä tehtävä? Se oli viimeinen vaihe - lattian asentamista. Täällä kaikki on tehnyt saman asian päti alemman kerroksen valettu. Jotkut mestarit on aseteltu päälle putkilinjan vahvistaminen synteettinen mesh pantiksi uuden ulkona emäsvahvuudeltaan. Mitään pahaa siitä ei voi sanoa, mutta myös ilman vahvistusta tulvi lattialle on luotettava ja kestävä.

Kun uusi lattia saavuttaa luokitusvahvuus - kestää jopa muutaman viikon - voit aloittaa tehdyn valmiin lattiapinnan takki.

Valittaessa lämpeneminen pohjan lämmin lattia, on tarpeen valita oikea järjestelmä ja järjestelmä. Mutta huomaa, että tällainen lämmitys vuosittain on saamassa yhä enemmän kannattajia. Tässä perustan valinnan kuluttajat tekevät vain kahta kriteeriä - polttoainetaloutta ja siten keinot perheen budjetin sekä tehokkuutta lämmitys. Tasaisen lämpötilan jakautuminen koko tilan tilavuutta - on avain viihtyisään sitä. Mutta haluaisin lisätä, ja helppo asennus. Tästä on osoituksena kuvat ja videot julkaistaan ​​tällä sivuillamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin