Laskentakaava sähkötehon tehonkulutusta

Miten lasketaan tehonkulutus: vihjeitä

Kunkin kiinteistön omistajalle väistämättä kohtaamaan kustannuserä kuin apuohjelmia. Jotkut omistajat voivat näkyä epäilyjä, että toimitetaan huoneiston tai talon elinkeinot, liikaa varoja kuukauden aikana. Pystyä hallitsemaan tätä prosessia, sinun täytyy tietää tekniikka, miten laskea virrankulutusta.

On mahdollista tunnistaa laitteita, jotka ovat vastuussa suuria tilejä. Suorittaessaan laskea oikein voit kehittää suunnitelma vähentää kustannuksia. Teknologian tämän prosessin käsitellään yksityiskohtaisesti alla.

Ennen kuin laskea virrankulutus olisi tunnettava joitakin ominaisuuksia, jotka on moderni sähkötekniikka. Tieteellinen kehitys alalla hakutekniikan budjetin johti välineitä ja työkaluja, jotka kuluttavat huomattavasti vähemmän energiaa kuin edeltäjänsä.

Esimerkiksi Neuvostoliiton jääkaappi vaaditaan 2 kertaa enemmän energiaa kuin nykyajan lajike samanlaiset ominaisuudet. Joten ensimmäinen asia, sinun pitäisi kiinnittää huomiota on, mitä laitteita asennetaan huoneistossa. Jos ne ovat vanhanaikaisia, sinun täytyy kehittää suunnitelma niiden asteittainen korvaaminen uusia laitteita.

Tänään määrittää energiaa säästäviä ominaisuuksia instrumentin on tietty mittakaavassa. Se sisältää kirjaimia A, B, C, D ensimmäinen kirjain ilmaisee edullisinta laitteen ominaisuudet. Jos laite sisältää G kirjain, on tekniikka, joka käyttää paljon sähköä.

On olemassa useita tapoja laskea energiankulutusta kotona. Ensimmäinen näistä liittyy määritelmän vallan kodinkoneita. Miten lasketaan tehonkulutus vallan, tulisi harkita tarkemmin.

Edustukselle tekniikoita sinun täytyy luoda taulukon, jossa luetellaan kaikista sähkölaitteista, jotka ovat huoneistossa. Seuraavaksi sinun täytyy kirjoittaa, mukaan valmistajan ohjeiden, valta kaikissa yksiköissä.

Seuraavaksi virta summattu. Se on arvo, kuinka paljon sähköä vaativat kaikki sähkölaitteet, jos he työskentelevät samanaikaisesti. Kuitenkin tilanne on erittäin harvinainen. Laitetyyppien on vain tietty määrä aikaa. Näin ollen todellinen kulutus eroaa merkittävästi nimellisarvosta valmistajan ilmoittama.

On tietty tekniikka auttaa ymmärtämään miten laskea virrankulutusta. Kaavan tässä tapauksessa on varsin yksinkertainen. Se näyttää tältä:

P = M * B * C, jossa P - virrankulutusta kuluttaja kuukaudelle M - power laitteet - toiminta laitteen päivällä, - niiden päivien määrä, jotka ovat palvelleet laitteita.

1

Taulukon tehdään lähellä todellista virrankulutusarvot jokaiselle laitteelle. Laskelmat tehdään pohjalta testaus ja raportointi kunkin laitteen.

Käyttämällä erityistä laitetta

Mietitkö, miten laskea virrankulutuksen vallan laitteet, kannattaa harkita mahdollisuutta käyttää erityistä metriä. On paikallaan ja paikallisten lajikkeiden tällaisia ​​laitteita.

Ensimmäisessä tapauksessa annostuslaite on suoraan asennettu kojeiston paneelissa. Se mittaa virrankulutusta liitetyt laitteet yhteiseen pisteeseen virran.

Paikallinen yksikkö on suunniteltu ohjaamaan kunkin yksittäisen laitteen. Toisaalta, voit saada todellista tietoa sähkönkulutuksen tai muun laitteen, mutta toisaalta - olisi harkittava kokonaisarvo kaikkien mittauslaitteita. Paras vaihtoehto on valittu omistajien talon omaan, oman harkintansa mukaan.

Nykyaikaisessa koti tai asunto, on olemassa useita suuria sähkön kuluttajille. He työskentelevät lähes päivittäin, mikä osuus suurin osa kokonaiskustannuksista maksaa energiaa.

Ensimmäinen vaihe on jakaa jääkaapissa. Hän kytkettynä 24 tuntia vuorokaudessa. Hänen työnsä tietenkin ohjataan erikoislaitteita. Mutta tämä on yksi tärkeimmistä kuluttajia sähkön. Seuraavana listalla on sähkökattila (jos sellainen on asunnossa). Se myös vie merkittävän paikkansa kokonaiskustannuksia. Kun nämä kaksi laitetta seuraa: tietokone, televisio, sekä valaistus.

Ymmärtää, miten laskea valaistuksen energiankulutuksen sekä toiminnan kaikkien kodinkoneet, on tarpeen kiinnittää erityistä huomiota pääasiallisia käyttäjiä. On myös huomattava, että lämmityskauden aikana, monet omistajat, tämä lista on täydennetty myös sähkökiukaat, lämpöpatterit ja muut vastaavat laitteet.

On huomattava, että jos kustannusten ylitykset sähkön sekä toimenpiteiden tarve vähentää sähkön kustannuksia, on ensin välttämätöntä kiinnittää huomiota tyypin laitteista käytetään jokapäiväisessä elämässä. Silmiinpistävä esimerkki voi olla valaistus.

Ymmärtää, miten laskea virrankulutuksen lampun teho, sinun pitäisi vertailla eri laitteita. Vanhemmat lajikkeiden valaistus kuluttavat huomattavasti enemmän resursseja. Esimerkiksi valaisemaan pieni huone, jota aiemmin käytettiin hehkulamppuja noin 100 wattia.

Nykyään tällaisiin tarkoituksiin muiden laitteiden käytössä. Säästävä lamppu kykenee antamaan saman säteilyvuon, kuten on esitetty laite voi kuluttaa mutta vain 15 wattia.

Jos täsmää summa kaikkien vanhanaikaisten kuluttajien, soveltava asunnossa, ja sitten laskea säästöt käytöstä LED, loisteputket, valinta on selvä.

Nykyään ei ole, ehkä, ei yhden perheen, joka ei käytä jääkaapissa. Tämä laite pidetään yksi tärkeimmistä kuluttajia sähkön. Siksi suunniteltaessa insinöörit yrittävät löytää niin edullisempaa sen toiminnan periaatteita.

Monet valmistajat ilmoittavat keskiarvon energiavarojen, mikä jääkaappi voi kuluttaa vuodessa. Tämä on määrä pieniä malleja on noin 250 kW ja että mallistoa - jopa 500 kW. Kuukausittainen kulutus vastaavasti 21 ja 45 kW.

Jotta olisi helpompi ymmärtää, miten laskea virrankulutus on tarpeen tarkastella keskiarvoja kuluttamaan kodinkoneet normaaliolosuhteissa. Keskimääräinen PC kuluttaa kuukaudessa noin 30 kW, kun työskennellään noin 2 tuntia päivässä.

Pesukone voi kuluttaa 4 pesuvedet kuukaudessa keskimääräinen aika on noin 10 kW. Mutta yhä useammin ja intensiteetti sen toimintaa, tämä luku kasvaa.

Rauta ja vedenkeitin ovat samalla tasolla energiankulutuksen. Niitä käytetään harvemmin. Mutta jopa keittämistä Maker 5 kertaa päivässä, kuukaudessa, voit maksaa 20 kW sähköä. Rauta sama, jota käytetään 6 kertaa kuukaudessa, mahdollisuus kuluttaa 15 kW 30 päivässä.

Nämä seikat on otettava huomioon, joten laskelmia sähkönkulutuksen. Jos isännät alkoi tulla suuria laskuja energiaa, sinun pitäisi tietää, miten laskea virrankulutusta. Tämä auttaa vähentämään kustannuksia tulevaisuudessa.

Kuinka laskea virrankulutus, tietäen valtaa

Sähköllä toimivat asetukset näkyvät tarrassa (merkki) takana tai alapuolella laitteen. Nämä luvut voivat myös soveltaa laitteen koteloon tai osoitettu passiin (ohjeet) siihen.

Nimellinen tehontarve on merkitty kirjaimella W (jos se on lueteltu wattia) tai (kW, tuhansia wattia). Harvinaisissa tapauksissa ilmoitettu vuosittain tai tunti yksikkö (kWh / vuosi ja kWh / 60 minuuttia, vastaavasti).

Jos vastaanottimen tulo (Input) (I) ja (U, joka on usein yhtä kuin 220 V), virrankulutus on laskettu kertomalla heille.

Kun virta vaihtelu on merkitty (esim., 100-200 wattia), kun lasketaan niiden keskiarvo otetaan (tässä tapauksessa 150 W).

Ennen kuin laskea virrankulutusta laitteen päivällä, sinun täytyy laskea keskimääräinen aika työnsä tänä aikana. Tämä parametri kutsutaan myös kuluttajien täyttöastetta. Se on ainutlaatuinen kunkin laitteen ja riippuu monista tekijöistä: aika vuodesta, nykyisen tilan kulutuksesta, ja niin edelleen ..

Esimerkiksi valaistuksen tai sähköiskun, käytämme usein talvella ja ilmastointi, päinvastoin, kesällä. Kello sisältyi jääkaappi kuluttaa sähköä jossain 8-10 tuntia päivässä, ja muun ajan on "sleep" -tilassa. Jos käytämme imuria kerran kahden päivän välein, sen täyttöaste on 10 minuuttia tai 0,2 tuntia. Pesukone toimii useita tiloja, ja siten virrankulutus vaihtelee jaksoittain sen.

Otettava huomioon kaikki ominaisuudet instrumentin kadunmiehen on erittäin vaikeaa. Esimerkiksi kaikki kotimaiset virrankuluttajat jaetaan lauhduttimen ja induktio. Näitä ovat: pesukone, TV, jääkaappi, erilaisia ​​taloudellisia välineitä työpajoissa yksityiskodeissa. Listalla induktio lamput, sähköuunit, silitysrauta jne. D. Yksittäiset sähkömittari huomioon induktioon työkaluja paitsi nimellinen (toiminta) kapasiteetti, mutta myös alkaa kuorman, joka on 2,5-3 kertaa suurempi kuin nimellinen.

Laskettaessa kuukausittain sähkönkulutus

Maksu toimitetun sähkön pidetään kuukausittain perusteella mittarin indeksin. Siksi tärkeää tietää kuukausittainen sähkönkulutus. Kuinka laskea virrankulutus, tietäen valtaa? Se koostuu kokonaiskulutuksen kaikki sähkölaitteet asunnossa. Näin laskea virrankulutus, tietäen valtaa (laskentakaava kuukausikulutuksen):

Nimelliskapasiteetti laitteen (ilmaistuna kW) x päivittäin sen kuormituskerroin (tunteina) × kyseisen kuukauden päivien.

Kirjanpito kuorma erityisiä kuluttajien

on paikallisia laskurit selittämään kulutuksen yhden laitteen. Sen asettaminen tietylle kuluttajalle, voit saada todellista määrää niiden energiankulutuksen. Siten kytkemällä paikallisen tietokoneen erilaisia ​​asiakkaita ja tehdä havaintoja, todella paljastaa täyttä kuvaa energian käytön kotona, asenna eniten energiaa kuluttajia, tunnistaa tapoja säästää energiaa toimittaa maksupalveluja yritys.

Yksinkertaistaa laskelmia, voit käyttää poikkeavilla verkossa laskin. He suorittavat laskennan kulutetun energian jälkeen tietojen syöttämistä: nimellisteho laitteisiin ja niiden ajankäyttö. Lisäksi (jos tiedät korko) ne auttavat laskemaan kuukausierä sähkön. Kuitenkin kaikki eivät ota huomioon sosiaalinen normi energiankulutukseen tai kaksinkertainen tariffi, jos henkilö mittari pystyy jakamaan latausajan.

Tietenkin tämä kaava voidaan suorittaa vain noin laskentakaavat kotitalouksien sähkönkulutusta. Loppujen lopuksi huomioon kaikki tekijät työskentelevät kuluttajien teoreettisesti mahdotonta. Irroiteosiin multistory rakennus myös arviot ns DIR (obschedomovyh tarpeet): sisäänkäynti valaistus, kellari, lähialueilla, tarvitsee erillispuhelinviestintään sisältöä, jne ...

Electricdom.ru

Sivusto kotiin sähkö- ja paitsi

Miten lasketaan tehonkulutus

Sähkömittari näyttää määrä kulutetun sähkön kilowattituntia eli tuhat wattia kapasiteetti, joka kului yksi tunti: 1 kW tunnin.

Esimerkiksi voimme laskea, kuinka paljon sähköä kulutetaan kuukaudessa normaalin lamppu 75 W:

Meidän täytyy siirtää valtaa wattia lampun kW kerrottuna aika, että se palaa päivässä (esim - 08:00), ja kerro se 30 päivää.

(75W / 1000) * * 30 päivä 8 tuntia = 18 kW

Arvioida sähkönkulutus käytettäessä eri kodinkoneiden esitetään taulukossa Arvioitu virrankulutus.

Kuinka mitata sähkönkulutuksen

Kymmenesosia kilowattituntia - lukemia desimaalipisteen jälkeen tai käsittelyssä punainen ruutu desimaalipisteen jälkeen ei oteta huomioon.

Jos viimeisen numeron oikealla ei ole erotettu pilkuilla, ei muuta väriä, se osoittaa koko kilowattituntia.

Jos viiden numeron vastavirtaan lukemat - 47520, edellinen lukemat - 42450, energian kulutus on: 47520-42450 = 5070 kilowattituntia.

Jos viiden numeron vastavirtaan lukemat - 00045, edellinen lukemat - 99 540, virrankulutus on: 100045-99240 = 805 kilowattituntia.

Joskus sinun täytyy oppia kuluttaa

sähkölaitteet kulloinkin. Voit tehdä tämän, sammuta tarpeettomat

välineitä, kuten päivämääriä. Seuraavaksi laskea, kuinka monta

ajaa nopeus tai pulssien lukumäärä minuuttia kohti, ja laskea kuormitettavuus

W = (n * 3600) / (Imp * t), kW

jossa W - virrankulutus tunnissa, n - pulssien lukumäärä tai levyn kierrosta tiettynä ajanjaksona, Imp

- pulssien lukumäärä tai vastaavien kierrosten levyn 1 kWh, t -

sekunneissa.

Jos laskuri välityssuhde 1 kWh - 600 kierrosta levyn, laskuri on 8 kierrosta 60 sekuntia, jonka jälkeen virta kuorman on:

W = (8 * 3600) / (600 * 60) = 0,8kVt.

Jos jaat kantavuus nimellisjännitteeksi verkon, saat kuormitusvirta.

1