Lasilattiat

Lasilattia: tyypit, ominaisuudet, edut

Lasilattian mennessä löytyy paitsi huippuluokan ravintoloita, yökerhoja tai ostoskeskuksissa, mutta myös yksityiskodeissa tai mökkejä. Tämä on erittäin kaunis muotoilu, joka edistää vapaata liikkuvuutta valoa koko huoneeseen, antaa sille suuremman määrän ja yksilöllisyyttä.

Sitä voidaan käyttää kattamaan sekä koko huoneen että lattian yksittäiset kappaleet. Lasilattia on valmistettu monikerroksisesta läpinäkyvästä tai sävytetystä kolmikerroksesta tai karkaistusta laminoidusta lasista, joka on päällystetty polymeerikerroksella.

Triplex - erikoislasia, joka koostuu useista kerroksista, jotka on kiinnitetty yhteen erilaisten kalvojen kanssa. Sen paksuus voi olla korkeintaan 4 cm. Tällainen materiaali eroaa sen suuresta kuormituksen ja hankauksen kestävyydestä, kemikaalien kestävyydestä.

Lattian lujuuden varmistamiseksi sen yläosa on valmistettu karkaistusta lasista. Kun valitset materiaalin, kannattaa kiinnittää huomiota sen laatuun, joka riippuu kiinnityskalvosta. Se voi olla monenlaista.

Eteeni-vinyyliasetaattikalvon tripletti-lasista valmistettu lasi on huonolaatuista. Korkealla kosteudella ja alhaisilla lämpötiloilla se kerääntyy, mikä vaikuttaa lasin lujuuteen. Voit erottaa tällaisen kolmikerroksen ulkonäöltään - sillä on mattapintainen väri.

Materiaali, liimattu yhdessä polyvinyylibutyraalikalvon kanssa, on parempia ominaisuuksia. Tämä lasi on suunniteltu asennettavaksi suurille alueille. Kallein ja laadukkain - kolmiosainen, liimattu yhdessä kestomuovisen polyuretaanin kalvon kanssa. Lattialementin turvallisuussyistä on oltava turvallisuussyistä.

Pohja lasilattian alle on valmistettu metallista, puusta tai betonista. Sen pitäisi olla sileä ja vakaa. Jalustan pohjapiirrosten valaisemiseksi tehdään aukko, jonka kautta jakelijan johdot tulevat ulos.

Lattian muotoilu on lasikyltti, jolla on erilaisia ​​muotoja ja kokoja. Sisällä voi olla koristeosia (kiviä, hiekkaa, kasveja, koralleja jne.). Tällaisten kerrosten rakenneosat ovat: metallirunko, lasipaneelit ja valaistus. Teräksen valtarakenne toimii lasilevyjen tukena. Niskan kehällä on kiinnitetty metallikehys ankkuripulttien avulla. Se on kiinnitettävä lujasti, sillä se vaikuttaa lattiapäällysteen laatuun ja käyttöikään. Jotta varmistetaan lasilevyjen tiukka sovitus, rungon ja profiilien väliin asetetaan kumi- tai silikoni- kaista.

Lasilevyt ovat läpikuultavat, läpinäkyvät tai värjätyt. Ne voivat koostua kahdesta osasta. Ensimmäinen on kolminkertainen, toinen on valmistettu karkaistusta lasista. Näin rakennettu lasilattia mahdollistaa lattiapäällysteen vahingoittuneen yläosan korvaamisen.

Lasialustalla on monia lajikkeita, ja jokainen laji antaa huoneelle erinomaisen ja ainutlaatuisen ulkoasunsa.

 1. Nauhakatot. Ne asetetaan seinillä pitkin, mikä visuaalisesti lisää huoneen tilaa. Se muuttuu kevyemmäksi ja tilavammaksi. Lasin alla voit luoda erilaisia ​​piirustuksia, kuvia, jotka korostavat pinnoitteen omaperäisyyttä.
 2. Lattia on niskan muodossa. Se on asennettu kehykseen ja yleensä pienikokoinen. Aukon sisällä voit tehdä koostumuksen mistä tahansa materiaalista ja täydentää sitä taustavalolla.
 3. Väri mosaiikki. Tällaista lattianpäällystettä käytetään kylpyhuoneissa, ja yhdessä valaistuksen kanssa kylpyhuoneen lasilattia luo romanttisen ilmapiirin.
 4. ehkä suuri lasikansi. Tällaisella lattialla täytyy olla vakiintunut taustavalo. Materiaalin läpikuultavuuden ominaisuuksista johtuen huoneen ainutlaatuinen, ainutlaatuinen muotoilu saadaan.

Lasi-lattiat, joissa on valaistus, on tullut muotivirtaus muotoilua koskevien ideoiden toteutusmuodoksi. Väripalettien ja monien sävyjen verensiirto vaikuttavat epätavalliseen kauneuteen. Sinun tulisi tietää, että kaikki lamput eivät sovellu taustavaloihin. Valolähteenä käytä neon- tai loistelamppuja, LED-nauhaa. Älä käytä halogeenilamppuja, jotka lämmittävät suuresti lasia. Oikein toteutettu valaistus korostaa lasirakenteen ainutlaatuisuutta ja läpinäkyvyyttä.

Lasitetut lattiat, joiden monenlaiset kuvat on esitetty artikkelissa, luovat epätavallisuuden, värin ja sävyn ylivuodon kuvaamattoman ilmapiirin.

Lisäksi niillä on useita etuja:

 • kestää jopa 400 kg: n kuormia;
 • turvallinen, iskunkestävä;
 • kulutusta kestävä, aggressiivinen ympäristö, lämpötilan muutokset;
 • on korkea äänieristys;
 • kestävä;
 • vedenpitävä.

Lasi kerroksessa asunnossa - voitko tehdä itsesi?

Nykyaikaiset suunnittelijat yrittävät tuoda sisätilat jotain, joka tekisi kotona tai toimistotilaa epätavallista, mutta samalla erittäin viihtyisä ja kaunis. Yksi näistä innovaatioista voidaan oikeutetusti pitää lasin lattialle. Tätä teknologiaa on käytetty useita vuosia, joiden aikana onnistuneet keräämään paljon faneja. Tämä ei ole yllättävää, koska tämä elementti on hyvin valoisa ja alkuperäinen. Se voi hyvinkin tulla keskeinen osa koko sisustus koostumuksen.

Jotta nautit tällaisesta kauneudesta, jouduin puhumaan kokonaan käsityöläisten joukosta. Tänään suosittelemme, että asennat lasilattiat omiin käsiisi. Tietenkin tällainen työ voi aiheuttaa vaikeuksia ja vaikeuksia aloittelijoille. Mutta vähän kärsivällisyyttä ja ahkeruutta, ja sinä onnistut!

Tarpeetonta sanoa ensinnäkin, että lasilattia houkuttelee huomiota sen omaperäisyydellä ja epätavallisella ulkonäöllisyydellä. Sen esteettiset ominaisuudet - näin yli puolet kaikista kuluttajista antaa mieleisensä tämän epätavallisen sisustuksen puolesta. Lisäksi lasi voi olla sekä koko lattia että sen yksittäiset osat. Tämä tekniikka sopii täydellisesti niihin sisätiloihin, jotka ovat välttämättä ylikuormittuneita raskas kalusteilla tai se on liikaa. Lasi on toinen hyvä mahdollisuus tilojen visuaaliseen laajentamiseen. Huolimatta siitä, että kattojen korkeus on hieman pienempi, "ikkunan lattian" vaikutus mahdollistaa visuaalisesti tilaa tilavammaksi ja tilavammaksi. On myös syytä huomata, että tällainen lattia ei pelkää kuormitusta ja myös hyvin hyvin lähes kaikki puhdistustuotteet. Bakteerit eivät kertaudu siihen, mikä on erityisen tärkeää huoneissa, joissa allergiapotilaat ja pienet lapset elävät.

Lasi-kerroksen avulla voit lisätä tilaa visuaalisesti

Nykyään suunnittelijat tarjoavat melko laajan valikoiman lattiatyyppejä, joista jokainen sopii täydellisesti huoneeseesi:

 • Yksi kalleimmista mutta samalla tehokkaimmista ratkaisuista on lattialaatta koko huoneen alueella. Se muistuttaa sileä peilipinta, joka epäilemättä houkuttelee vieraasi kateellisia näkemyksiä. Lasiosat voivat olla joko onttoja tai täynnä erilaisia ​​sisustuksia. Erittäin mielenkiintoinen on lasilattia, jossa on taustavalo, joka voi palvella sinua yövalolähteenä tai upeana lisäyksenä kuuluville puolueille.
 • Lasinauhat. Toinen versio lattian sisustuksesta, joka sen omaperäisyydestä ja kauneudesta huolimatta maksaa paljon halvemmaksi kuin edellinen versio. Lasi-nauhat auttavat visuaalisesti piirtämään huoneen tilaa toimiviin alueisiin. Tämä vaikutus sopii täydellisesti paitsi studioasuntoihin, myös suurissa toimistoissa, kahviloissa ja niin edelleen.
 • Lasikuitut. Erittäin mukava vastaanottaminen: tietyssä paikassa niche on luotu, koriste-elementtejä sijoitetaan sisään, ja sitten kaikki on suljettu läpinäkyvällä lasilevyllä.
 • Asennettu lattialle ... akvaario! Tämä voi kuulostaa fantastinen, mutta tänään käytetään sisustus- ja niin uskomaton vastaanotto. Se on sen arvoista on erittäin kallista, koska ei ole tarpeeksi tavanomaisia ​​malleja. Saumat akvaarion tulisi olla täysin suljettu, jotta se ei menetä pisara vettä, siellä on oltava kirkas valo ja kompressori, joka kaloille ja kasveille viihtyvät. Lopuksi, tässä kerroksessa on oltava yhtä kestävä.
 • Monikerroksisten yksityisten talojen laitteistoja käytetään usein vahvoista kovettuvista lasista valmistetuilla väliseinillä ja silloilla. Tämä vaihtoehto sopii myös huoneistoihin kahdelle tai useammalle kerrokselle.
 • Edullisempi on palkintokorokkeelle lasia. Hän ei "syö" korkeus katto ja samalla toimii toiminnallinen elementti, jossa sänky voidaan sijoittaa mallinuket (jos kiitotietä käytetään store), ja niin edelleen.

Jos päätät tehdä lasikatot omalla kädellä, ensimmäinen askel on mennä rakentamisen hypermarket ja valita kaikki tarvittavat materiaalit työpaikan. Ensinnäkin tämä on itse lasia. Se on kolmikerroksinen raskaiden rakenteiden mukainen, joka pystyy kestämään jopa nelisataa kiloa. Jokainen kolmesta kerroksesta on paksuus vähintään 8 mm, mikä takaa maksimaalisen lujuuden. Jos tällaista "paahtokakkua" ei ole saatavana, suosittelemme myös katsomaan karkaistua laminoitua lasia. Se on peitetty erityisellä polymeerillä, joka sisältää onttoa lasimikrofobia.

Lasi on vahvistettava

Jos valintasi laski laminoidulle lasille, tee tarvittavat materiaalin tarkimmat mittaukset. Loppujen lopuksi sitä ei voi leikata ja säätää, jos luulet jotain vääristä. Jos et ole varma kyvyistasi, on parempi pyytää asiantuntijalta tarvittavat mittaukset.

Kehys asennetaan jäykkään profiiliin, ja levyn väliset liitokset asennetaan koristeelliseen profiiliin. Jos aiot asentaa LED-valaistuksen, valitse koristeellinen profiili, joka voi sulkea sen. Älä unohda muiden vastaavien tuotteiden ostamista. Päätä lattianpäällyste, joka on lasin rungon sisällä, sekä materiaalit, joihin se kiinnitetään.

Tee lasilattia omin käsin

Ensin sinun tulee päättää minkälaista lattian haluat asentaa. On tärkeää tietää, miten edetä: syvennykseen tai rakentaa lavalle. Syventäminen on useimmiten tehty etäisyydellä viidentoista kohteeseen kaksikymmentä senttimetriä. Valitse täsmälleen muodossa, joka parhaiten sopii sisustukseen. Kun ensimmäisen kerran kokeilla käsi tällaista työtä, se on parasta pysyä suorakulmion tai neliön.

Kun reikä lattiassa on valmis, on kehä lasin osan tarpeeseen tarjota metallikehikko. Sen koko on täsmälleen sama osion kestämään maksimi kuormia laatta tulevaisuudessa. Runko on sijoitettava syvennykseen alueella, joka kattaa lasin paksuuden ja tiiviste.

Monet ovat koristeltu lattiaelementin muita LED-taustavalo. Tässä tapauksessa sinun täytyy tehdä reikä tuotoksen johdot. Kehys on kiinnitetty alustaan ​​pulteilla, ja välillä osa profiilin liitetään ruuveilla. Kun runko on valmis, voit jatkaa maaliin emästä. Tämä voi olla laminaatti laatta tai muuta pintamateriaalia. Se on otettu valita sellainen värit vuori, joka yhdistää sisustukseen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää jyrkästi vastakkaisia ​​värejä. Jos käytät laatta, sinun täytyy odottaa täydellistä liuoksen kuivaaminen, ja vasta sen jälkeen suorittaa jäljellä olevan työn. He eivät niinkään. Voit viettää taustavalon. Näitä tarkoituksia varten paras valon johto, fluoresoiva tai LED-valaistus, neon putket. Edullisinta on viimeinen vaihtoehto. Neon valaistus on melko pehmeä ja leviää, se ei luo selkeä varjot ja reunojen. Lisäksi ne voidaan asentaa myös hankalissa paikoissa kapealla tai palkintokorokkeelle. On erityinen elektroninen ohjausyksikkö, jonka avulla voit automaattisesti määrittää kytkimen neonvalot lattiassa.

Seuraavassa vaiheessa sinun täytyy laittaa koruelementeille verhoiluun - kuivatut kasvit, kukat, kiviä, helmiä, kristalleja, hiekka, sora - ja päälle kattamaan koko koostumuksen lasilevy. Lasi saisi suoraan koskettaa metallirunko, muuten se uhkaa ulkonäkö halkeamia. Lasin alle on suljettu erityinen tiiviste-elimen ja ohut tiiviste. Teräspultit auttaa turvallisesti korjata lattiaa. Väliset saumat levyjen tarvitse käsitellä edelleen tiiviste ja asentaa sen kannessa profiilin. Lisäksi se laitetaan päälle tiivisteen, jolla vältetään esiintyminen halkeilua ja haketukseen.

Lasilattian - paranneltu, että nykyaikainen muotoilu on lakannut olemasta jotain tavallisuudesta. Nyt voit törmännyt huonolaatuista paneelit, joka lopulta näyttävät havaittavissa naarmuja ja siruja. Siksi suosittelemme ostamaan tuotteita tunnettuja tuotemerkkejä, ja vain sertifioiduista myyntipisteissä. Jaa vinkkejä meidän ja lukijat järjestämisestä lasilattia kodeissaan.

Lasilattian käsillään

 • Kerma sientä jalat Ekzomin
 • Kapselit Vetoksik loisia
 • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

Lasilattian - on ei-standardi suunnitteluratkaisu, jonka avulla voit tehdä sisätilojen tavallista alkuperäisen. Tästä pinta voit sijoittaa erilaisia ​​koriste-elementtejä, valaistus ja varustaa kääntää todellisuutta paljon kaikkein fantastinen ideoita. Jos haluat oppia tekemään lasilattia kotona, opit lukemalla tämän artikkelin.

Päälajiketta lasin lattiat

Läpinäkyvä tuotteita käytetään rakentamiseen, on tuotettu kahdesta eri alkuperä ja koostumus tyypit lasi:

 • silikaattilasi. Se on kaikki tavanomaiset tavaraa, joka on raaka-aine kvartsihiekkaa sulassa tilassa. Näistä saatuja tuotteita lasi kova ja hauras, mutta paksuus kasvaa vahvistuvat.

Materiaalit Molempien lajien suuri kysyntä ja on vaikuttava lista etuja. Valmistuksessa lasin lattioiden ne osallistuvat yhtä, kun taas miehittää erillinen lokeroita.

 • Lasilattian koko huoneen alueeseen. Tämä on kallis ja rohkea päätös. Se voidaan toteuttaa lähes missä tahansa huoneessa, on se keittiö, olohuone, eteinen ja kylpyhuone. Sisätilojen lattian samanaikaisesti, voit täyttää koristetehtävä tai luonnonmateriaalista, niin kauan kuin se oli sopusoinnussa sisustus ja tyyli.

Edut ja haitat lasin lattiat

Lasilattian voi merkittävästi muuttaa sisätiloja ja helpottaa sen käsityksen, varsinkin jos se sisältää yleistä huonekaluja. Lisäksi läpinäkyvä muotoilu suurentaa huone ja on hygieeninen ominaisuuksia, poistaa bakteerien kasvu sen sileä pinta.

lasilattian asennustekniikka

Valinta materiaali lasilattian

Ensimmäinen askel on valita lasilattiana paneelit. Ne on valmistettu raskaiden lasi, joka voi kuormittaa noin 400 kg / m 2.

 • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
 • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

Pohjustaa lasilattia

Tämä on erittäin tärkeä vaihe, koska se määrittää luotettavuuden lasin lattiarakenteen. Emäs voi olla puuta, betonia tai terästä. Joka tapauksessa on syytä muistaa, että pinta on oltava tukeva ja tasainen.

Laite metallista lasilattian

Suorittamisen jälkeen syvennykset voidaan valmistaa metallista runko ruostumatonta tai rakenteellisia terästä kehä tulevan lasin kapealla. Ankkuriruuvit käytetään kiinnittämiseen kehyksen, täytyy olla niiden pinnalla korroosiota spray.

Pohjaa kohti laatta kapealla

Sen jälkeen kun kehyksen kokoonpano voi aloittaa vuori pohjan kapealla keraamisilla laatoilla. On suositeltavaa valita väri, niin että se vastaa yleinen sävy sisustus.

Koristelu lasi kapealla vitriinit

Taustavalon lasin lattialle

Valaistus - olennainen osa lasin lattialle. Huomaa kuitenkin, että hänelle puku, eivät kaikki lamput. Erittäin suositeltavaa käyttää halogeeni valonlähteitä, koska ne lämmittää lasi. Ulkovalaistuksen lasin kapealla voidaan asentaa neonputket ja loisteputket, hehkutuksen tai piste LED laitteita. Kun laitteen lasilattian koko pinta-ala alle voidaan sijoittaa valonheittimet.

Suoritettuaan kapealla, voit yrittää asentaa lasilattia sitä. Levyjä on asennettu erityinen tiiviste, esiasennettu metallikehykseen. Lasi tässä tapauksessa ei missään tapauksessa saisi joutua kosketuksiin metalliosien ja kiinnikkeiden.

Ennen asentamista lasilattian pitäisi olla tietoinen joitakin puutteita. Vaikka huolellinen käyttö on sellainen päällyste ajan voi kuluneisiin ja naarmuuntunut. Jotta voidaan minimoida niiden määrä, on suositeltavaa käyttää laadukasta materiaalia. Pintakerros tällaisia ​​paneeleja on karkaistua lasia. Vähentää liukumisen lasilattia pinnalle voidaan pinnoittaa nauhat tai kuvio hiekkapuhaltamalla läpi kaavaimen. Onnea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin