Lasihyllyt kylpyhuone

Lasihyllyt kylpyhuone

Luoda aidosti alkuperäinen sisustus kylpyhuone pitäisi antaa paljon huomiota näennäisesti niinkin pieniä asioita, kuten erilaisia ​​lisävarusteita, jotka on asennettu eri puolilla huonetta. Lasihyllyt kylpyhuone, kuten nähdään kuvia, ja on niitä kirkkaita lyönnit jotka korostavat yksilölliset ominaisuudet tiloissa.

Lasi - se on yleisin materiaali tehdä hyllyt ja peilit, jota ilman se ei voi tehdä mitään yksi kylpyhuone. Kuitenkin erityispiirteet tilojen jättävät jälkensä laatuun lasin, ja varsinkin peilit. Hyllyt asennettu kylpyhuone, lasista kulkee erityinen lämpökäsittely poistaa staattinen pystyy muuttamaan lämpötilan yhdelle pinnalle lasin "räjähtää" sisältä.

Lasihyllyt kylpyhuone, tehty ilman jatkojalostusta, voi puhkesi vähän energiaa iskun pullon Kölnin. Läpinäkyvää lasia hylly kylpyhuoneeseen voi nopeasti menettää ulkonäkö tippuu jopa puhdasta vettä, mutta matta hyllyn alla peili kylpyhuoneessa auttaa ratkaisemaan ongelman.

Peilattu kylpyhuone hylly pystysuoraan järjestetty peilit eroavat amalgaamin koostumus ja kun läsnä on erityinen suojaava pinnoite lakka, joka estää hilseily, heijastavan kerroksen jälkeen pitkäaikainen altistuminen kosteudelle.

 • Corner lasihylly kylpyhuoneessa - on paras tapa ottaa hyödytön tilaa. Ottaen kuitenkin huomioon Materiaalin hauraus ei kannata asentaa avohyllyt asennettu suoraan seinälle. Asennettavaksi kylvyssä alueella on parempi käyttää lasia kulmahylly, asennettuna metallikehykseen, joka toimii suunnittelun lähtökohtana, lasin suoja ja takaa turvallisuutta, kun tahaton väärinkäyttö. Lasi nurkkaan hyllyt eivät ole vain visuaalisesti vähentää huone, vaan myös lisätä sisätilojen keveys ja avoimuus välttämätöntä pienessä huoneessa kylpyhuone. Läpinäkyvä lasi hylly kulma-amme, on asennettu ilman ylimääräisiä ruhojen paksuuden tulisi olla vähintään 8,7 mm, ja ainakin neljä kiinnityskohdat seinään;
 • Keskeytetty lasihyllyt kylpyhuoneessa on erilaisia ​​muotoja ja kohtaloita. Asennettu metallinen harjakattoisia muotoilu saranoitu lasihyllyn kylpyhuoneessa voidaan sijoittaa suuria kylpypyyhkeet, ja joka sijaitsee rungossa, siisti henkarit ripustaa kylpytakki tai pyyhe käsille. Varovasti merkitty pystysuoran osan kehyksen hieman peili lisäksi palvella visuaalinen paisuntatilaa;
 • Asentaminen keskeytetään Kaareva lasihyllyjä kylpyhuoneessa, voit rakentaa avoin tapaus helppo säilyttää kosmetiikkaa;
 • Hyllyt peilit - tämä on olennainen osa kaikkia kylpyhuone. Hylly kylpyhuoneen peili sijoitettu täydellisesti altaan yli ja käytettiin asettelua hammasharjat ja tarvikkeet pesuun. Kuvio peili-hylly kylpyhuoneessa on kestettävä erilaisia ​​kuormia ja on luotettava yksikkö, joka on kiinnitetty seinään, ottaen huomioon huomattava paino rakenteen. Yhdistettynä kylpyhuonepeilien hylly se on erittäin kätevä pienissä tiloissa puutos vapaata tilaa;
 • Peililasit hylly kylpyhuone - se on ainutlaatuinen keksintö, joka ei ole vain visuaalisesti laajentaa tilaa, mutta oikealla järjestely lisää valaistuksen huoneeseen. Kerrostaa takapuolelle peilin hopea amalgaamin asettaa joitakin rajoituksia peilien hyllyt. Parhaat tulokset saadaan, kun yhdistetään muihin materiaaleihin, peilit, suojaava takapuolelle peilin vaurioilta. Melko äskettäin ilmestynyt peili-hylly kylpyhuoneen varustettu sisäänrakennetulla lämmitin, joka estää huurtumista kosteissa. Peilattu hyllyt kylpyhuone ovat yleisimmin käytetty tallentaa kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita, yhdessä suuri peili yläpuolella pesuallas, luoda mielenkiintoinen leikkiä heijastuneen valon;
 • Lasihyllyt Kylpyhuoneen metallikehikkoon voidaan asentaa pysyvästi tai liikkua vapaasti pieniin pyörivillä pyörillä. Hyllyt on varustettu paksu himmeä tai kirkas lasi, kestää raskaita kuormia.

Poimien lasi kylpyhuonetarvikkeet syytä muistaa, että lasi materiaali on hauras ja vaatii huolellista käsittelyä.

Tärkeää! Lasihylly kylpyhuoneessa, ohuista tai perekalennogo Lasi voi särkyä kaikkein odottamattomia hetki. Hylly alla peilin kylpyhuoneeseen pitäisi olla istuvuuden seinään tai pääpeilin elementtejä. Kiinnityspisteet on varustettu joustavilla elementeillä, kompensoimiseksi ero lämpölaajenemisen lasia ja metallia.

Lasi nurkka hylly kylpyhuoneeseen, jossa lasi on riittämätön paksuus ja huonosti käsitelty reuna voi aiheuttaa melko merkittävän leikkaus ja kovaa käsittelyä. On parempi, jos peili kylpyhuoneessa hylly on liimattu takapuolelle SS1 erityinen kalvo, 56 mikronia paksu estää lasin sironta, kun se on rikki, ja edelleen suojaa amalgaamin vaurioilta.

Oli suuri määrä markkinoilla hyllyt kylpyhuoneen sinun täytyy valita paitsi kaunis, mutta ennen kaikkea laadukkaita kohteita todella tarvitaan tietyn huoneen perustuu lähettämisestä kaluston ja varusteet.

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain aktiivisen eikä sulkea indeksointi linkkejä lähde.

Tilava hyllyt kylpyhuoneeseen: 5 Vinkkejä valinta

Nykypäivän valmistajat tarjoavat valtava määrä asusteita kylpyhuone tilaa irtotavarana kaapit ja roikkuu peilattu kaapit yhä sivuraiteelle suunnittelussa kylpyhuoneet. Tämä ei ole yllättävää, koska useimmat nykypäivän tyylien hylkää sotkua tilaa, ja perusmallia kerrostalojen voi ylpeillä kylpyhuoneet, jossa on suuri alue. Auttamaan näissä tapauksissa tulla kaikenlaisia ​​hyllyjä kylpyhuoneeseen. Miten valita suunnittelun koosta ja suunnittelu huone, ja mitkä ominaisuudet ovat hyllyt eri materiaaleista valmistetut - lue artikkeli.

1

Miten valita hyllylle kylpyhuoneessa

Valitsemalla hylly kylpyhuoneessa riippuu paitsi suunnittelu huone ja henkilökohtaisten mieltymysten vuokralaisten. Useimmissa tapauksissa valinta malleja on rajoitettu koko terveys-hygieeninen kokoonpano ja koristelu.

Hyllyt - paitsi käytännöllinen, mutta myös tyylikäs lisälaite kylpyhuoneeseen

Valitsemalla hylly kylpyhuoneen sinun täytyy noudattaa näitä ohjeita:

 1. Etusija tulisi antaa hyllyt vedenpitäviä materiaaleja (mukaan lukien korroosionkestävillä varusteet, kuten jos kiinnityselementtejä progniyut, hylly voidaan helposti murtaa irti seinästä, vahingoittamatta viimeistely ja LVI).
 2. Poimia hylly seisoo, joka perustuu koko huoneen. Joten, pieneen tilaan, voit käyttää sisäänrakennettua hyllyt yläpuolella kylpy, saranoitu suunnittelu sielulle. Onnistuneesti mahtuu kaikki henkilökohtaiseen hygieniaan kohteita voi pähkinä laatat ympäri kehä kylpyhuone. Hyvä vaihtoehto olisi telineeseen altaan alta.
 3. Jos kylpyhuoneessa koristelu ei salli asentaa hyllyt (esim seinät koristeltu muovinen rungon), se olisi asetettava etusijalle lattiarakenteisiin. Mielenkiintoinen vaihtoehto olisi käytännöllinen ja väärennettyjä lattian tai puinen teline hyllyt.
 4. Jos lapset ovat läsnä, se on parasta lattiarakenne on suljettu. Turvalliseksi, ovi voidaan varustaa erityisiä turvalukko.
 5. On parempi, jos pinta on sileä hyllyjä. Hoitavat näiden mallien on helpompaa. Lisäksi, tällainen pinta pidetään hygieeninen, koska alussa usein kerääntyä likaa, saippua pinnoite, kosteutta, mikä johtaa ulkonäön homeen ja bakteerien kasvua.

Valitsemalla hylly kylpyhuoneessa olisi tunnettava ominaisuudet materiaalin sen valmistuksen, punnitaan etuja ja haittoja tuote.

Muovi hyllyt: hyviä ja huonoja puolia

Yleisin hyllyt kylpyhuoneessa - muovia. Tämä johtuu siitä, että tuotteiden saatavuutta.

Nurkka muovia hylly kylpyhuoneeseen - se on yksi parhaista päätöksistä, kun mitään miehitetyistä käytetään majoittaa shampoot, saippuat ja sienet

Lisäksi etuja muovi hyllyt ovat:

 1. Helppo asentaa. Muoviset hyllyt voidaan helposti asentaa imukupit suihkussa tai ripustaa seinälle nauloilla.
 2. Alhainen paino. Koska tämä muovi hyllyt yksi tai kaksi tasoa voidaan kiinnittää seinään Kipsilevy tai muovilevyt.
 3. Laaja valikoima malleja. Muovituotteet voi olla joko monitasoinen muotoilu sekä erillinen "taskuja" varastointiin saippuaa, sienet, pienet henkilökohtainen hygienia.

Haitat hyllyt on niiden lyhyt toiminta-aika (keskimäärin 2-3 vuotta, riippuen muovimateriaalista ja rakennetyyppi). Lisäksi hyllyt luuserit usein irtautumaan märillä pinnoilla ja monitasoinen rakenne ei aina vastaa painon ja shampoot.

Luotettavampi, mutta kalliimpaa, kun kustannukset pidetään lasihylly. Hyllyt lasin on moderni ulkonäkö, ja niiden käyttöikä voi olla jopa yli kymmenen vuotta (materiaali ei reagoi kodin puhdistusaineet eivät sameaa ajan mittaan).

Lasi - kaunis ja kosteutta kestävä materiaali

Lasihyllyt on valmistettu iskunkestävästä, karkaistua lasia, mikä tekee niistä erittäin kestäviä ja turvallisia: vaikka hylly on rikki, lasi kappaleina tylppä reunat voi vakavasti loukkaantunut.

Moderni tuotanto hyllyt lasista tarjoaa malleja, vaihtelevia suunnittelussa ja rakentamisessa. Tuotteet voivat olla joko avoin, suljettu ovet on erilainen muoto, yksi tai useita kerroksia, joka on asennettu seinään tai sijoittaa lattialle, joissa on pidikkeet pyyhkeet. Lasi voi olla täysin läpinäkyviä, läpinäkymätön, piirroksin. Valinta lasihyllyä riippuu tarpeista ja makutottumusten ostajan.

Puinen hylly kylpyhuoneessa käsillään

Yhä, suunnittelussa sekä asuin ja liikerakennukset huoneet, suunnittelijat neuvotaan käyttämään elementtejä tehty omin käsin: omatekoinen hyllyt tehdä sisätilojen kylpyhuoneen ainutlaatuinen. Lisäksi tällaiset tuotteet maksavat paljon halvempaa suunnitteluun. Omin käsin helpoin tapa tehdä hyllylle puuta.

Puinen hylly kylpyhuoneessa, voit tehdä omin käsin vaikeuksitta

Valmistamiseksi puusta hyllyt kylpyhuoneessa, valitaan kosteutta kestävä puulajeja (esim., Lehtikuusi, teak, mahonki).

Puiset hyllyt sopivat käytettäviksi sekä maaseudun sisustus ja modernit kylpyhuoneet. Se kaikki riippuu muoto ja rakenne hyllyt, väri malli, kuten sen kiinnityksen. Joten, nykypäivän sisustus Fit hyllyt ja kiskojen yhdestä massiivipuukappale varten huonetta maan tyyliin - roikkuu hyllyt, koota useita ohuita brusochkov.

Puinen seinä hylly voidaan asentaa käyttämällä kulmat, saranat, avaamalla ja sulkemalla suluissa.

Maalaa hyllyt voivat olla missä tahansa väri, riippuen suunnittelu huone. Tärkeintä on, sen jälkeen kun tuotteen kuivaus paljastaa sen kosteus- ja kuumuutta kestävä maali useita kerroksia välikuivausta. Lac, mikä voi olla sekä kiiltävä ja matta.

Kulmahylly kylpyhuoneessa

Jos hygieeninen laite on pieni ja yhdistetty (esimerkiksi kylpyhuoneen Hruštšovin), kysymys säästää tilaa tulee erittäin akuutti. Tällaisissa tapauksissa yleensä, valitse malleja, jotka eivät vie paljon tilaa. Ihanteellinen vaihtoehto olisi kulmahylly seinälle.

Kulmahylly kylpyhuoneessa sopii pienellä alueella

Kulmahylly voi olla joko seinään tai lattiaan. Useimmiten kulma hyllyt ovat järjestelmiä useamman pysty- tasoja. Tämän rakenteen ansiosta voit sijoittaa kaikki tarvittavat tarvikkeet, se ei vie paljon tilaa.

Nurkka hyllyt voi olla valmistettu muovista, metallista, lasista ja puu, ovat eri kiinnitysjärjestelmä.

Pidetään luotettavimpana roikkuu hyllyt, jotka on kiinnitetty kannatin tai kannattimet, lattiarakenteet: tällaisia ​​hylly voidaan laittaa shampoot, suihku geelit ja muut henkilökohtaiset hoitotuotteet, ilman pelkoa siitä, että järjestelmä ei kannata kuormaa.

Kiinnittäminen hyllyt kylpyhuone (video)

Hylly kylpyhuoneeseen - se on tärkeä tekijä, jonka avulla voit tallentaa kaikki tarvittavat kosmeettisia tuotteita yhteen paikkaan. Pick hylly olisi perustuttava suunnitteluun ja koko kylpyhuoneen reunat, omat taloudelliset mahdollisuudet ja mieltymykset, perheen koostumus. Ostaa valmiina malli tai tehdä omin käsin hyllyyn, ja nauttia mukavuutta ja tyylikäs ulkonäkö tuotteet!

Universal lasihyllyt kylpyhuone

Lasi - kaunis ja kosteutta kestävä materiaali. Siksi lasihyllyt kylpyhuoneen pitkä ja hyvin ansaittu tunnustusta mukavin tämäntyyppisen tiloissa. Se, että sinun täytyy tietää valittaessa tuotetta tätä materiaalia, kerromme tarkemmin.

1 Plussat ja miinukset hyllyt kylpyhuoneessa

Valtaosassa talojen kylpyhuone on melko pieni. Siksi siellä pyyhkeet, saippua ja -tarvikkeet, jotta kaikki oli käsillä, se on ongelmallista riittää. Ja se on erittäin hyödyllistä hyllyille kylpyhuoneeseen. Ne voi laittaa kaiken tarpeellisen, ne eivät vie paljon tilaa, ja jättää riittävästi tilaa, jotta voit viihtyvät.

Hyllyt kylpyhuoneessa ovat sekä plussia ja miinuksia. Katsotaan kaikki nämä ominaisuudet puolestaan. Aloitetaan haittoja:

 1. Haurautta. Lasia, kuten tiedämme, tavaraa ei ole kaikkein kestävä. Siksi on aina vaara, että hankala liike tai dramaattisesti lavastettu hyllylle shampoopullossa voi rikkoa sen.
 2. Rajoitetusti tilaa. Ei ole väliä kuinka monta hyllyt se voi jossain vaiheessa, yhtäkkiä osoittautuu että tilaa uudelle purkki kermaa niitä enää. Ja sinun täytyy päättää ollako vai eikö olla sitä tai tätä sampoopullo tai voidetta ja jos ne olisivat?

Ehkä enemmän miinuksia hyllyjä kylpyhuoneeseen ja ei ole. Katsotaanpa nyt heidän positiivisia ominaisuuksia.

 1. Toiminnallisuutta. Hyllyiltä voit tallentaa kaikenlaisia ​​työkaluja, tarvikkeet ja erilaiset pienet asiat, joiden pitäisi olla käsillä. Tarvittaessa voit ripustaa seinälle niin monta hyllyt kuin sinun täytyy olla riittävästi tilaa kaikille kohteita. Pituus hyllyn (60 cm) riittäisi levittää hänen pyyhe, järjestää shampoot ja koristeet.
 2. Mukavuutta. Lasihyllyt eivät vie paljon tilaa kylpyhuoneessa. Joten ne eivät rajoita liikkumista melko rajoitetusti tilaa. Lisäksi ne ovat seinillä, täyttämättä huoneeseen. Hyllyt voidaan sijoittaa yli kylpy, on pesuallas tai minkä tahansa muun halutun sijainnin.
 3. Turvallisuus. Saippuat, geelit ja shampoot kätevä pitää hyllyllä, eikä reunalla kylvyn tai jossain muualla. Siksi on helppo saada oikein, mikä vähentää riskiä liukastumisen ja loukkaa itsensä.
 4. Estetiikkaa. Kaunis lasi hyllyt, varsinkin jos ne on valmistettu jäälasi, erittäin hyvä ilme sisätilojen kylpyhuoneeseen.

Kuten näette, edut ovat paljon suuremmat kuin haitat. Siksi valtaosa ihmisistä asettaa hyllyt kylpyhuoneeseen lasin huoneeseen. Lisäksi tämä materiaali on suhteellisen halpa, se on helppo hoitaa ja pitää puhtaana, kuten hyllyt nopeasti puhdistaa, ja se voidaan helposti puhdistaa saastumisesta, koska pinta ei ime mustetta ja kemiallisten komponenttien modernin pesuaineita.

Lasi - oche Hb muovimateriaalia, se voidaan leikata tasosta minkä tahansa kokoisia ja muotoisia. Klassinen lasi hylly on suorakulmainen muoto. Tyypillisesti hylly pituus valitaan väliltä 60 cm, leveys ja paksuus - perustuu toiminnallinen tarkoitus. Pikkutavaroille riittää paksuus 4 mm ja taitto pyyhkeet tai hiustenkuivaaja on parempi ottaa lasin paksumpi, noin 10-12 mm.

Tällaisia ​​hyllyt valmistetaan kirkas tai himmeä lasi. Erittäin suosittu on myös tuote, jossa on kuvio, tehty avulla hiekanpuhalluskoneet. Tämä rykmentti on erittäin tyylikäs tarkastella suuri peili heijastaa kuvan ja monistaminen.

Voit tilata oman kylpyhuoneen lasituotteita muodossa monimutkaisten geometrisia muotoja, vierustat.

Tällainen koostumus antaa tilaa dynamiikkaa ja moderni muotoilu. Mutta on tärkeää muistaa, että nämä koostumukset tapahtuvat. Joten ennen kuin ripustaa hyllylle, kannattaa harkita, onko mukavalta. Kauneus vaatii uhrauksia, mutta, mutta kaiken pitäisi olla kohtuulliset rajat!

Hyvin muodikas teräksen elementtejä sisustus, värillistä lasia. Hylly lasia, jossa on erottuvan värin suhteen perusväri tila, nopeuttaa sisätila. Mutta suunniteltaessa tällaisia ​​elementtejä, on tärkeää muistaa, että tuotteen pituutta ei saa ylittää 60 cm. Pidempi jalka voi taipua ja räjähtää painon alla järjestetään hänen aiheista.

Yleensä lasi hyllyt kylvyssä voi olla hyvin erilaisia ​​muotoja: suorakulmainen, neliö, soikea ja puolipyöreä. Tärkeintä - älä unohda perusperiaatetta kylpyhuoneen, joka kuuluu seuraavasti: mukavuutta äärimmäisen turvallisesti. Loppujen lopuksi ihmiset täällä kuin missään muualla talossa, puolustuskyvytön.

Päättäessään mihin hyllyiltä lasi, on tärkeää muistaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 • soikea ja puoliympyrän muotoinen hyllyt lisää pehmeyttä sisustus, leikkaa pois kulmat ja laimennetaan ulkoneva pinta;
 • suorakulmainen muoto antaa tilaa vakavuus ja suhteellisuuden;
 • monitasoinen hyllyille tai koostuu useista vaakasuorat osat visuaalisesti laajentaa tilaa, luo tilan tuntua ja vapaus;
 • Vaiheessa muoto lisätä huoneen pystysuunnassa.

Klassinen oli päätös "hylly yläpuolella pesuallas." Se on kätevä ja käytännöllinen. Mutta jos haluat jotain uutta sisämaassa, voidaan laskea tasolle peilin altaan, ja sivuilta ripustaa useita hyllyjä hänestä. Tai siirtää hylly suhteessa peilin keskipisteen, luoda mielenkiintoinen visuaalinen dissonanssi. Ja muista, että maksimipituus ei saa ylittää 60 cm, muuten rakenne muuttuu hauraaksi ja voi rikkoa helposti.

Lisäksi klassista majoitusta yli kylpyamme tai pesuallas, hylly voidaan sijoittaa nurkkaan. Tämä säästää tilaa ja voit pitää monia asioita yhteen paikkaan ja älä tuhlaa aikaa etsimässä oikea ampullin tai pullo.

Erittäin mukava ja näyttää esteettisesti miellyttävä lasihyllyn kylpyhuoneeseen, sijoitetaan markkinarako seinään. Ja jos sellainen markkinarako korosta vaikutus on yksinkertaisesti vastustamaton.

1