Lasia verhot kylpyhuoneeseen

Lasi verho kylpyhuoneeseen liukuva: valokuva, arvostelut

Kasvava suosio keskuudessa venäläiset kuluttajat ovat saamassa lasi verho kylpyhuoneeseen liukuva. Onhan esteettinen ulkonäkö, käytännöllisyys ja ergonomia - nämä ovat myönteisiä näkökohtia, jotka tuovat ihmisen suojella näitä käynnistysnäytöissä. Tyylikäs muotoilu Tällaisten rakenteiden täydentää moderni kylpyhuoneen sisustukseen. Käytettävissä turvallisuus osio himmeä, sävytetty tyyppi ja koristemaalausta. Ja välttää epäilyksiä niiden ostamiseen, on vielä tietää näkemykset ihmisiä tuotteen toiminnallisuuteen.

Moderni valinta - vaihtoehto muovi näytöt

Viime aikoihin asti, monissa kodeissa, menossa vessaan löydät monivärisiä muovi verho. Ja ne eivät aina kaunis. Emme puhu rakenteen suorituskyvyn verhot ja viittaa terveys komponentti. Ostettuaan näyttöä kerran, Neuvostoliiton jälkeinen kuluttajat ampua häntä, mutta kun hän rikkoo eikä kiinnitä huomiota homeen hyökkäyksiä. Ja turhaan!

Kylpyhuone on huone, jossa on korkea kosteuspitoisuus. Siksi pidetään suotuisan ympäristön kehittämiseen Aspergillus. Tällainen aerobinen sienten hengittävät ihmisten ja aiheuttaa keuhko- ja keuhkoputki. Ja pese 40 asteessa muovi-ikkuna ei tuhoa näitä loisia. Tuo on terveydelle haitallista, jos ei ole kunnolla suorittamisesta hygieenisiä toimenpiteitä voisivat olla verhot kylpyhuoneeseen. Liukulasiovi muotoilu - se on nykyaikainen vastaus muoviverhoilla.

Paremmuus turvallinen näytöt

Jos kangas, polyeteeni, PVC verhot voidaan helposti vaurioitua ulkonäön muotin niitä, joita ei voida poistaa, koska rajoitetun palvelun ominaisuuksia näiden materiaalien, lasin näytöt on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Ne kestävät iskuja, koska ovat karkaistua lasia.

Helppo kunnossapito - toinen etu nykyaikaisen aidat näytöt. Lasia voidaan käsitellä terveyttä, jotka kykenevät tappamaan sieniä ja estää. Kaihtimet lasinen liukuovi kylpy, kuvia jotka on esitetty alla - paitsi rakentavia vaihtoehto. Valmistajat tarjoavat keinu, kulma, taitto järjestelmiä ja kiinteät paneeli, jonka avulla voit valita suunnittelun yksilölliset tarpeet kaikille.

Vedenkestävä - perusvaatimukset suojaavan osiot kylpyyn. Lasipintoihin ovat tiukasti kiinnitetty, joten ne eivät salli spray vesi laskee koko muuhun tiloissa. Kun taas sitomatta PVC verhot koko ajan pois kylvystä, jolloin muodostuu lammikko lattialle sen jälkeen kun vesi hoitoja. Helppo asentaa ja valonläpäisyn - kaksi etua lasin ikkunaluukut.

Osto ja asennus nykyaikaisten vedenpitävä avoimia järjestelmiä ei ole halpaa, jos vertaa niitä ainoat kilpailijat - tavanomaiset verhot. Mutta haittapuolena on käyttäjän johtaa paljon etuja. Onhan muovituotteet täytyy vaihtaa kerran kuukaudessa ja vuodelle summa kertyy 4-5 ths. Ruplaa. Talousarviokustannukset lasi verho kylpyhuoneeseen liukuvaa Kustannus 6000. Ruplaa.

Kun oikein huolta mahdollisista puutteista näistä rakenteista ei enää ole olemassa. Kuitenkin, jos aika ei pyyhi näytön, sitten se kertyy kalkkiutunut, jotka sitten poistetaan vain käytetyn voiman ja erityinen keinoin. Sellainen haitta voidaan välttää ostamalla liukuva lasi verho kylpyhuoneeseen kuvioitu suorittamisen huone. Esimerkiksi kuviolla tai uurrettu ovilevy.

Kuosi läpinäkyvä näytöt

Valikoima kylpyhuonetuotteisiin tarjoaa asiakkaalle erilaisia ​​kokoonpanoja osioita, jotka voivat suojata vettä ja koristele kylpyhuone. Ovat seuraavat: kiinteä ja liikkuva; yhden ja monen osa; kulmikas ja edessä. On olemassa kolmenlaisia ​​mobiilinäytöt: liuku, keinu ja taitto ikkunaluukut.

 • Swing malli on kehyksetön järjestelmä. Se on yksinkertainen tai kaksinkertainen rakenne, joka on asennettu metalli- haltijoille seinään. Kiertokulma ovien on 180⁰, joka helpottaa puhdistusta menettelyä. Ei sovellu pieniin tiloihin.
 • Kylpyseinät Liukuva lasi toimintaperiaate on samanlainen kuin näytön suihku. Ne eivät vie arvokasta lattiatilaa missä tahansa asennossa. Toimintaperiaate perustuu työhön kahdentyyppisinä nykyisillä mekanismeilla. Ensimmäisessä tapauksessa ovi avautuu rullien, toisessa suoritusmuodossa - uraan.
 • Kääntyvät lasipintoihin koostuu yhdestä paikallaan osa ja useita työn levyjä, joissa avataan tai suljetaan taittaa kuin haitari.

Ne, jotka uskalsivat 10 vuotta unohtaa kalkki raitoja laatta kylpyhuoneessa ja halusi ottaa käyttöön osa modernia muotoilua hänen asuntonsa, sinun täytyy tutustua muutamia sääntöjä valita lasiseinäkkeen.

Sen lisäksi, että taloudellinen osa tätä kysymystä, mitkä lasi verho kylpyhuoneeseen (liukuva, taitto tai saranoitu) soveltuu juuri sinun huoneeseen. Suosituin liukuvat ja saranoitu malli. Lisäksi pysäyttäminen valintansa swing rakenne, se on otettava huomioon koko kylpyhuoneen, välttää ongelmia oven avaamista.

Kaihtimet lasinen liukuovi kylpy, kuvia joita voidaan tarkastella erityiseen hakemistoon, ovat eri korkeuksilla. Ostettu näyttö ei pääse kattoon, on tarpeen antaa tilaa ilmanvaihtoa. Liukuva mekanismi mallin tulisi olla telalla.

Ruostumaton teräs runko lasiseinäkkeen on merkki laadukkaita tuotteita. Sen lisäksi, että rakenteelliset piirteet kuluttajansuojan osio on mahdollista valita lasin väri ja kuvioitu suorituskykyä.

Putkityökalusteisiin suorakulmainen sopivat etuverhon kylpyhuoneeseen lasin liukuva, kulma-mallit on suunniteltu epäsymmetrinen säiliö. Tämä muotoilu mahdollistaa pienistä asunnoista, jossa suurin osa yhdistettynä kylpyhuone amme / suihku tarjotin, säilytetty kuivassa kerroksessa ja muualla huoneessa. Ja joskus tehdä gidroboks näkymätön. Tällaisiin tarkoituksiin hankittu verhot kylpyhuone lasin liukuva läpinäkymätön. Mutta kun asentaa nämä mallit tarvitse olla huolissaan ylimääräinen valonlähde.

Kuten kylpyhuoneessa klassisen muotoja, ja nurkassa, lasipintoihin voidaan korvata tehottomia tai polyvinyylikloridi muoviverhoilla. Muuten, verhot valmistettu vinyyli ja polyesteristä, koska budjetti vaihtoehtona läpinäkyvät näytöt pidetään turvallisin. Ne voidaan valkaista, pestä koneessa, mutta käyttöikä on 10 kertaa vähemmän kuin lasi malleja.

Joissa koottavien on tarpeen lukea ohjeet ja kuulee kokeneet mestarit. Oikeat työkalut: taso, mittanauha, ruuvimeisseli, alumiiniprofiilit, tulpat, ruuvit, pora.

Seinät, jotka on asennettu pystysuoraan profiilien tulisi olla sileä. Muussa tapauksessa pinta on kulman korjaamiseksi profiilin avulla, se olisi ehdottomasti pystysuorassa. Jälkeen merkintä sitoutumiskohdan porataan ja sitten asennetaan profiili.

Oppaita liukuovien järjestelmät asennetaan kylpyhuoneeseen. Älä unohda tiiviste, jonka pitäisi täyttää paikkaa sovi suunnittelu seiniin.

Keskihinta lasirakenteita

Lasi verho kylpyhuoneeseen liukuvan voi ostaa 4.. Ruplaa. Esimerkiksi, malli Venäjän tuotannon 80 x 80 suorakulmainen arvoinen 3700. Ruplaa. Tämä kallis muoviprofiiliin suunnitteluun. Hinta kromi kilvet vaihtelee 8500. Ruplaa 37000. Tämä vaihtelu johtuu läsnäolo tuotteita eri maista.

Halpa suunnittelu julkaisu: Venäjä, Slovenia, Kiina. Keskihinta luokan (12-18 ths. Ruplaa) täynnä lasia ikkunaluukut Saksasta ja Venäjältä. Korkein arvo (yli 20 tuhatta. Ruplaa) suojaus lankeaa tuotteita Italiasta ja Tsekin tasavallassa.

Kylpyseinät Liukulasiovi: arvostelut

Suurin ongelma, joka tuo kuluttajalle ennen ostamista tällainen rakenne - on suojella veden tilat. Sen mielestä tämä ominaisuus ikkunaluukut lausunnon yksimielisesti myönteisiä. Näin on silloin, jos asennus tehdään oikein ja että liitokset ovat tiukat.

Ne, jotka ovat valinneet puhtaan lasin, on tarpeen pyyhkiä tuote 2-3 kertaa viikossa. Kuluttajat, jotka valitsevat huurrelasi tai simuloitu vesipisarat, puhua tarpeesta sen puhdistus 1 kerran 2-3 viikkoa.

Rivi on: liukuva lasi rakenne on suunniteltu kylpyhuone, ovat hyvin suosittuja ja kätevä käyttää.

Lasi verho kylpyhuoneeseen

Suojana vessasta roiskeita vesipisarat käytetään kilvet lasia. Tähän mennessä niistä on tullut hyvä vaihtoehto vahakangas ja muovi ikkunaluukut. Lasiovet kylpyhuoneessa tyylikäs ja ylellinen ulkonäkö, lisäksi he tekevät erinomaista työtä sen ensisijainen tehtävä on estää kosteuden pintaan huonekaluja ja peilit.

Moderni lasipintoihin kylpyhuoneen koostua alumiinista runko kohtisuoraan järjestetty profiilit ja kaksi opasta - ylhäältä ja alhaalta. Alaohjainrullat profiilit ja vahvistaa jalat, joita voidaan säätää korkeussuunnassa, ja yläkiskon on asennettu kylvyn reunalla. Kestävä lasi näyttö on asennettu pleksi alumiinirunko kautta silikoni, joka tiukasti kiinnittää materiaali. Näytön sisältää kaksi ohjattava läppää liikkuu syöpymättömiä rullamekanismi varustettu erityisillä muovipullo.

Näissä korkit ─ suojan vahvistamisesta näytön vaihtelevat säännöllisesti vuorovaikutus kosteutta ja ruostumisen estämiseksi.

Lisäksi, tukitelojen avulla lasilevyn liukumaan runkoon alumiini hiljaa, kevyesti ja vapaasti. Kylpysetin lasiseinät näyttää tyylikkäältä ja siisti. Se ei vaadi erityisiä varoja hoitaa tämän koristeena kylpyhuonetta - säännöllisesti tarpeeksi pyyhi lasia. Pleksi täydellisesti suojaa pintaa altistuminen kosteudelle, estää veden pudota lattialle, se ei huonone kodinhoito kylpy ja lattia.

Positiiviset ja negatiiviset ominaisuudet lasi ikkunaluukut

Perspex lasi näyttö kylpyamme läsnä muuttamista, toisin kuin tavanomaisissa kylpyhuonetta sulkimet on valmistettu materiaaleista, luotettavampi ja näyttää erittäin siisti. Tämä kestävä verho kylpyhuoneeseen. Lasi kestäviä, turvallisia ulkoista mekaanisesti. Jopa iskusta ja fragmentteja eivät lennä toisistaan, mutta ovat edelleen kehyksen sisällä, mikä vähentää huomattavasti todennäköisyyttä vahingon. Estää lisääntymisen sienten ja haitallisten mikro-organismien kylpyhuoneessa, jossa kosteuden lisääntyessä taso, on suositeltavaa hankkia erityisiä näytöt, joilla on erityisiä antibakteerinen pinnoite.

Lujat näytön pleksi vahvempi tavanomainen lasi on yli 5 kertaa, ja optiset ominaisuudet täyttävät korkeimmat vaatimukset.

Huomattava mekaaninen luotettavuus modernin lasi näytön edistää sen on lisääntynyt lämmönkestävyys, se voi kestää lämpötila on korkeintaan 1800 ° C. Tämä seikka auttaa sitä kestämään äkillisiä lämpötilan muutoksia ja vakavan ylikuumentumisen. Toisin korkea pleksi näyttö, termostabiilisuutta tavallinen lasi ei ylitä 400C.

Monet ihmiset tietävät, että verhot kylpyhuoneessa eivät ole vain tehty lasista, ne voivat olla kankaasta, muovista ja jopa muovia. Kuitenkin vain lasin verhot mahdollistavat muuntaa kylpy todellinen suihkussa, koska heillä on tiettyjä etuja, joista työntää etuistuimilla.

Vahvuus Blind määritelty materiaalin ominaisuudet, josta ne on tehty. Useimmiten lasi näyttö kylpyhuoneessa peitetty erityinen sulkukalvon, päätehtävä joka on säilyttää lasin vahingossa mekaanisia iskuja. Lisäksi, kiitos sen ominaisuuksista, ikkunaluukut ovat kestäviä ja tarjota pitkän aikavälin toimintaa.

helppo puhdistaa lasin pinnan likaantumisen, erittäin kestävästä materiaalista, reagoimaan aggressiivinen kodin kemikaalien eivät pääse. Niinpä muovinen suljin haalistuvat ajan korkeissa lämpötiloissa ja ne voivat jäädä naarmuja.

Laaja valikoima eri malleja

Tähän mennessä nykyaikainen valmistajat ovat kehittäneet monenlaisia ​​lasi verho malleja. Muuten, niitä kutsutaan näytöt ja suihku. Alennuksessa on liukuva, taitto ja taitto järjestelmiä eri lajikkeita.

Tehdä valinnan hyväksi yhtä tai toista vaihtoehtoa, on tutkittava kunkin suunnittelun.

Suojaus roiskeet vesiklosetit

Päätöksenteosta asentaa lasi verho kylpyhuoneeseen, voit olla rauhallinen, että tila on huone on täysin suojattu roiskeilta vettä pesun aikana.

Asentamaan tällaiset laitteet muuttaa kylpyhuoneen todelliseksi käsittämätön suihku.

Asentamassa järjestelmä on suhteellisen yksinkertainen, jotta se voi suorittaa henkilö, joka on jopa hieman perehtynyt nykyisentyyppisiä rakentamisen työkaluja. Asentamassa lasi verho käsitellään myöhemmin.

Etuja tämän rakentamisen, pysäyttää ja sen puutteista, vaikka ne eivät ole paljon, mutta se on tarpeen tutkia niitä. Worth erityismaininnan vain seuraavia:

 • kapasiteetti lasin pintaan kerää kalkkisaostumia jotka näkyvät ruma raitoja kuivauksen jälkeen vesi;
 • korkea hinta, verho kylpyhuoneeseen lasin huone pidetään kallis tuote vertaistensa joukossa.

Kaikki nämä puutteet eivät vaikuta näiden laitteiden, ja vie ne haitat voi vain symbolisesti.

Vaihtoehdot lasi verhot kylpyhuoneeseen ja niiden erityiset ominaisuudet

Tarjota tarkemmin kunkin lajikkeen näistä tuotteista, voit päättää itse, mitä lasikuvun sopii sinulle? Rakenteellisia piirteitä määritetään erot toiminnassa.

Liukuovia lasia verhot kylpyhuoneeseen

Tämä suoritusmuoto liittyy eniten onnistuneita tyyppejä, kuten täysin täyttävät toiminnan ja pieniin tiloihin ja tilava kylpyhuone. Ominaisuus ovet jätetään pois tässä muunnelmassa auttaa säästämään tilaa jokaisessa asennossa.

Tällaiset seulonnat Bath eroavat vain tyyppi liukumekanismi, joka on kahdenlaisia:

 1. Eräässä tapauksessa, joka on rulla-järjestelmä.
 2. Eräässä toisessa tapauksessa oven liikkeen levitetään uraan, johon liittyy tiettyjä haittoja käytössä.

Menestyksekkäin Tällainen verhot ovat näytöt rullamekanismia, kun rullat on sijoitettu ylä- ja alapuolella ovet.

Taitto tyyppistä lasia verhot kylpyhuoneeseen

Tämä vaihtelu on myös erittäin onnistunut, sen tärkein etu on mahdollisuus lisätä koko lasi verhot tarvittaessa. Suunnittelu mahdollistaa tyypin harmonikan taitettava pitkin seinää, ja asettaa se takaisin yhdellä liikkeellä, jos tarpeen.

Tämä muutos pidetään yleinen, kuten sopii mikä tahansa kylpy ja asettaa melko yksinkertainen.

Swing tyyppistä lasia verhot kylpyhuoneisiin

Tämä vaihtoehto sopii vain tilavat huoneet. Ovet kääntyä auki niin kaihtimet samalla periaatteella kuin Vakion oven miehittää runsaasti tilaa.

Tämä muotoilu ei ole täysin onnistunut, ja jopa omistajat tilava kylpyhuone on harvoin asennettu.

Asentaminen lasi verhot kulma-amme

Nykyään on olemassa nurkkakylpyammeet erimuotoiset, joten se on erittäin vaikea löytää tällaista verhot kylpyjä.

Tällaisissa tapauksissa voit ratkaista ongelman kahdella tavalla - joko hankkia mitään erityistä verhot, jotka on suunniteltu tyyppiä kylvyn tai käytä universaali vaihtoehto - sokea harmonikka. Käytössä se aiemmin sanottiin. Mutta tässä tapauksessa on ongelma opas, joka on saatavilla vain standardin suoran muodon. Asenna se itse kylpyamme, tietenkin, on mahdollista, mutta tämä prosessi on melko monimutkainen.

Kun tutkitaan lajien lasipintoihin kylpy, tarpeen valita seuraavista seikka - niiden valmistus ja ruhon tapahtuu kehyksetön teknistä prosessia. Näin ollen on mahdollista tehdä mitään asetuksia sulkimen. Saat korkealaatuinen kehyksetön järjestelmiä näitä malleja tuottaa vähimmäismäärä pisteitä, joihin lika saattaa tulla. Lisäksi tämäntyyppinen ikkunaluukut on tehokkain ja tyylikäs.

Prosessin itsekokoontumisen lasipintoihin huoneessa kylpyhuoneissa

Lasi verho kylpyhuoneeseen, arviota, joka vain kaikkein positiivista, asettaa yksinkertaisesti. Kaikenlaisia ​​tuotteita asennetaan jokseenkin samat riippumatta rakenteellisten erojen. Ero on vain määrä paikkoja telineeseen. Siten, standardi näyttö on kiinnitetty vastakkaiseen seinään, ja lasi verho vahvistaa vain yksi seinä. Kuitenkin riippumatta erityispiirteet, asennus on tehtävä sääntöjen mukaan kehitetty.

Asennus voidaan jakaa useisiin vaiheisiin:

 1. asennusmenetelmä. Toimintaa varten lasiesineiden ei ole kovin kätevää, niin usein ne toimitetaan kokoamattomina. Kukin segmentti verho on pakattu erikseen ja asentamassa kaikki tarvittavat tiedot sitoa yhdeksi yhtenäiseksi rakenteeksi. Tämä prosessi ei pidetä erittäin vaikeaa, koska kulloinkin upotettu pakkauksessa järjestelmän kokoonpanoon. Asennus suoraan ovet on parempi jättää viime hetkeen, kun koko järjestelmä on asennettu oikein.
 2. asentaminen kalusteet. Tässä vaiheessa näyttö ja merkitse asetusarvo reikään. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää mittanauha ja erityistason, tämä menetelmä on paljon tehokkaampi turvallisuuden.
 3. reiät ja käynnistämisessä.

Polkua pitkin perustettu kiinnittimet käsitelty silikonilla. Tiiviystarkastusmenetelmä on parasta tässä vaiheessa, koska myöhemmin, kun lasi verho kylpyhuoneeseen on kiinteä, se on vaikeampi tehdä. Seuraavaksi sinun täytyy asentaa tuotteen, kiinnitä se kiinnikkeen ja anna kuivua silikonia.

 • Viimeisessä vaiheessa Aseta ikkunaa.
 • Kaikki variantit lasi verho kylpyhuoneeseen tila on jaettu lasi lajikkeita. Pinta voi olla matta, läpinäkyvä tai värillinen. Vaikutuksen alaisena hiekkapuhallus luo kuvio tai karhennettu. Toimivat ominaisuudet ja tekniset ominaisuudet lasin lajeja ei tapahdu. Ulkomuoto lasi muuttuu vain ympäristössä alueilla.

  Toinen tapa suojautua roiskeilta - sokea lasi kylpyhuoneessa

  Sivustollamme olemme julkaisseet artikkeleita, joissa malli on kuvattu yksityiskohtaisesti, on tarkoitus lisätä mukavasti kylpyhuoneen - reunalistat ja tangot verhoja.

  Jatkamme artikkelisarja kylpyhuonetarvikkeet. Tällä kertaa, katsokaa etuja ja haittoja lasi verhot, niiden tärkeimmät tyypit ja ominaisuudet valinnan. Yksityiskohtaisesti vatvoa kaksi mallia.

  Lasi verhot kylpyhuoneisiin samaan tehtävään kuin muovi- tai tekstiilien verhot. He sulkevat sisäänsä tilan suihkussa tai kylvyssä muusta huoneen ja toimii näytön suojella kylpyhuoneen roiskeilta.

  On olemassa useita perustyyppiä aidat. Kaikki ne yhdistävät materiaali, josta ne on tehty - se on lasia. Oikeastaan ​​lasi ja aiheuttaa tärkeimmät edut ja haitat nämä verhot.

  Edut ja haitat lasi verhot.

  Lasi verhot on miellyttävä ulkonäkö ja esitellään laaja valikoima. Riippuen etusija ja sisustus on kylpyamme, voit ostaa matta, aaltopahvin, läpikuultava, sävytetty, peilattu ikkunaluukut. Sitä voidaan myös soveltaa lasin mitään kuvaa.

  Lasi verhot valmistuksen aikana päällystetty erityinen antibakteerinen koostumus. Tämä helpottaa lian poistamista lasin pinnasta.

  Laaja valikoima malleja. Nykypäivän markkinoilla se myy useita malleja verhot lasin. Ne voivat olla liukuva, keinuvat, keinuvat, ja jopa lasi verhot kylpyhuone voi olla taitto kuin haitari.

  Kanssa jatkuvaa hoitoa, lasi ei tapahdu hometta, ruoste ja suolajäämät.

  Kylpyhuone lasi verhot on kaunis ja alkuperäisen ilmeen.

  Koska verhot ovat karkaistua lasia, ne pystyvät kestämään joitakin mekaanisia vaikutuksia.

  Korkeampi kuin polyeteeni (muovi, polyuretaani) ikkunaluukut hinta.

  On ennenaikainen poistaminen voi tapahtua suolan talletukset, jälkiä rasvaa.

  Asennus lasi verho on paljon vaikeampaa kuin asennat räystään tai sauva verhot polyeteenin ja se on parasta antaa ammattilaisten.

  Toinen yhtä tärkeä kuin suojaukseen roiskeilta, kylpyhuone ongelma on luoda se mukava ja kaunis sisustus. Liukuva Kylpyseinät, kuvia joista löytyy artikkeli löytyy täältä, on suunniteltu auttamaan tässä tehtävässä.

  Mutta räystään PVC tai polyeteeni verho kylpyhuoneeseen - se on selvää, "kilpailijat" lasi verhot. Artikkeli löytyy täältä - http://flaterra.ru/vannaya/aksessuary-v/uglovojj-karniz.html

  Yleisimmin käytetty kolmea erilaista lasi verho - kiinteä, taitto ja liukuva.

  Useita kertoja piti käsitellä svengaava navetan ovet - swing ovensulkimet ovat varustettu heiluri, mutta tällaiset mallit ovat harvinaisia ​​ja yksityiskohdat maalata suunnittelu ei ole mitään järkeä (olemukseltaan on "alalaji" swing ikkunaluukut). Jos satut kohtaavat niin ikkunaluukut - niiden suunnittelu on lähes identtinen rakenne heilurin lasiovet - yleensä tällaiset ovet asennetaan suuret kaupat ja supermarketeissa.

  Joskus näet taitto verho kylpyhuoneeseen, kuten taitto "haitari". He myös ei keskustella yksityiskohtaisesti - yleensä lasin sijaan tällaisissa rakenteissa luoda kestävä läpinäkyvää muovia. useat nivelet työskentelevät täällä on perusteltava turvallisuus- taitto-kehittymässä.

  Helpoin ja edullisin vaihtoehto. Tämä verho kattaa koko amme, mutta vain se osa, jossa suihkussa. Paneeli lasi verho on paikallaan - se on helpompi asentaa, ei tarvitse säätää, mutta se on vähemmän kätevää.

  Laajalti käytetty kääntymisen verhot lasia. Tällaiset mallit ovat useimpien suurten valmistajien, kuten Domustor, Appollo tai Cezares. On malleja, joissa on yksi tai kaksi pyöröovesta. Joskus ne eivät peitä koko tilan kylvyn, mutta vain osa sitä.

  On olemassa kahta päätyyppiä swing verhot suunnittelu:

  Ensimmäinen kantaja elementti metalli-profiili - kiinnikkeet, saranat, kahvat - asennettu profiilin, joka on asetettu lasin.

  Toinen tukielementti on lasi itse, ja saranat, kahvat - kaikki asennettu suoraan lasille, joka tämän tehdasvalmisteinen kaikki tarvittavat reiät. Yleensä 5-6mm paksuus lasin (joskus jopa enemmän), niin tällainen rakentava ja luotettava tarpeeksi turvallisuuden kannalta ei ole ongelma.

  Liukulasiovi verho liian suosittu ja laajalle levinnyt.

  aukko-sulkumekanismi ei vaadi lisätilaa kylpyhuoneen - ovi liikkuu yhdensuuntaisesti sivuseinien suihku kotelossa.

  Useimmat "käynnissä" mallissa on kaksi kiinteää elementtiä - yksi oikealta, toisen vasemmasta reunasta amme. Välillä kaksi liikkuvaa elementtiä on sijoitettu - ne luottavat kumitelat. Nämä elementit "ratsastaa" rullien oikea - oikea, vasen - vasemmalle, avataan sisäänkäynti kylvyssä tai suihkussa ja lukitsemalla se.

  Sulkimet Tämän rakenteen ansiosta sekä tavanomaisten suorakaiteen altaita, ja ulkopuolelle, jossa on kaareva, pyöristetyt ulkoseinän. Jälkimmäisessä tapauksessa, ovet on tehty kaareva lasi.

  Verrataan kahta samanlaista mallia

  Yritetään vertailla kahta mallia saranoitu lasi verhot. Otetaan tämä kaksi samanlaista mallia eri valmistajilta.

  Esimerkiksi yksittäinen keinu suljin Geta saksalainen yhtiö Sturm. Suosittu santehnika-verkossa verkkokaupasta tämä malli koko 1000 x 1400 mm arvoinen 13420 ruplaa.

  Kuten päätyosaan kiinteä elin, jota käytetään teräksestä profiili. Swing kannatinprofiilin vain alareunassa - yläosan vapaa, mikä tekee verho tyylikkään ilmeen. Yläosassa on lisäksi kiinnitys- ja liitosprofiiliin sivuseinän.

  Geta käytetään karkaistulasi 6 mm paksu ja antaa 3 vuoden takuu tuotteelleen.

  Toinen vaihtoehto - Swing lasikaide kylpyhuone NOVELLINI Aurora 2 AURORAN2-1K. Italialaiset ovat luottavaisia ​​luotettavan toiminnan perustamisestaan ​​2 vuodessa. Samassa kaupassa hinta mallia yli kaksinkertaistunut - 26490 ruplaa. Pystytuet - profiili, mutta ei lisävahvistusta.

  Se käyttää samoja 6 mm lasia. Painavat enemmän -1200 x 1500 mm.

  Miksi lisää hinta?

  On selvää, tämä on liikaa tuotemerkin.

  Overpay tuotemerkin vai ei - se on henkilökohtainen valinta. Usein käy niin, että kaksi lähes identtistä mallia pidät eniten, parhaiten sisätilassa se on kallista. On varaa - ottaa se, joka on enemmän kuin se - se miellyttää sinua enemmän kuin yhden päivän.

  Miten valita oikea lasi verhot kylpyhuoneeseen?

  Valitessaan verhot kylpyhuoneeseen, monille herää kysymys - mitä valita?

  Mikä olisikaan parempi verhot - lasia, muovia, tai se voi olla muovia?

  Lasia verhot kylpyhuoneeseen olla hyvä valinta.

  Kuitenkin, koska ne ovat kalliita, monet haluavat muovia. Huolimatta sen edullinen hinta ja helppous, se on nopeampi ja helpompi halki naarmuuntunut.

  Pysäyttäminen valinta lasille verhot, monet ovat huolissaan turvallisuudesta ja luotettavuudesta - kaikki nämä pelot ovat täysin perusteettomia.

  käyttää vahvaa, karkaistua lasia lasin valmistuksessa verhot, rikkoa joka ei ole niin helppoa, ja jos malli on asennettu oikein - ne ovat melko luotettavia.

  Valitsemalla verhot kylpyhuoneeseen, kannattaa ottaa huomioon se tapa Lasinjalostus. Erottaa lasi:

  koristeltu himmeä kuvio.

  Jos haluat käyttää matta koristeet lasi, sinun tulee huolehtia lisävalaistuksen. On tunnettua, että läpinäkymätön lasi huomattavasti tummentaa huoneeseen.

  Valitse ja luoda kaunis makuuhuone suunnittelu Hruštšov ongelma, että vahvuus tai todellinen ammattilainen tai innostunut harrastaja. On totta, yksi - jos haluat - mikään ei voi pysäyttää sinua.

  Toinen tapa kesyttää veden virtausta kylpyhuoneessa.

  Miten ostaa lasia verhot kylpyhuoneeseen?

  Osta lasi verhot kylpyhuone voi olla missä tahansa liikkeessä. Advance on tarpeen tehdä tarvittavat mittaukset. Tarvitsen toimintoja (ja mieluiten täsmälleen riitä) kuvitella, että haluaisit nähdä kylpyhuoneessa.

  Valitsemalla lasi verho tarkastella eri valmistajien - Venäjän ja Kiinan malleja halvin, Saksan, Tšekin ja Slovakian - korkealaatuisempia Italia - on korkeampi hinta, mutta amerikkalaiset - keskimääräinen laatu ja hinta.

  Jos päätät ostaa verhot verkossa varmasti nähdä "livenä" malli, joka aiot ostaa. Tämä säästää mahdollisilta pettymys.

  Ja lopuksi, jos et pidä mitään yhtä mallia lajikkeesta valmis kylvyssä liitteineen tehdään tilauksesta kaihtimet. Olet jo lukea koko artikkeli ja ymmärtää, että hinta niin pieni kotelo ei. Se on parasta kutsua ja suunnittelija, ja obmerschika, no, sen asentamista tässäkin tapauksessa, älä.

  Ei ole väliä, minkä mallin haluat haluat lasi verho kylpyhuoneeseen palveli pitkään, eikä ota sinua joka aamu ja ilta.

  Kiitos artikkeli. Aiomme tehdä korjauksia kylpyhuoneessa. Haluat jotain uutta, eikä sellofaaniin verho. Ja sitä paitsi, alue on pieni ja et halua tuntea ruutuun. Lasipaneeli - meille on erinomainen vaihtoehto.

  Ole hyvä. Tulla uudelleen - siellä on monia mielenkiintoisia artikkeleita.

  Pidin ajatuksesta lasi ikkunaluukut. Luultavasti vain minulle, kuin mies pakkomielle täydellinen puhtaus, ovat loputtomasti pyyhi ja hankaa jokaisen perheenjäsenen)))) Mutta se näyttää aivan mahtava. Yleensä sivuston juuri luokassa. Niin monia uusia ideoita minua, olen vain hämmentynyt, ja mitä haluan ja se on vain ... kai jo kypsä päivämäärä) välttämättä käytä neuvoja. Kiitos, mitä sinulla on!

  Kuiskata miten liitoskohdat vaativat lasi verho? Mieheni pelkää vahingoittaa putken asennuksen aikana, niin miten tarkalleen ei tiedä minne se menee. Kiitos!

  Hei, Olga. Tarkasti vastata kysymykseen sinun täytyy tietää valmistaja ja malli verhot.

  Useimpia malleja varten tarvitset 3 pistettä seinään yhteyden.

  Jos sinulla on täysi puomi (ja vasemmalle ja oikealle, jossa ovi keskellä) tarvitaan asentaa ja toiseen seinään (myös vähintään 3).

  No, jos et tiedä tarkalleen, missä putket - emme halua neuvoa ottamaan riskejä. Kuvitella työmäärä korjattavissa, jos vielä "raid" putken taakse sijoitetulla kaakeli.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin