Lasi ruokapöydät

Lasinen ruokapöytä - kuvan kauniit sisätilat

Ruokapöytä - tämä on yksi tärkeimmistä huonekaluja jokaiseen kotiin. Se oli täällä joka päivä menossa kaikkia perheenjäseniä, ja myös viikonloppuisin ja vieraita.

Siksi on erittäin tärkeää, että pöytä oli toimiva ja houkutteleva. Nykyisin yhä useammat ihmiset yrittävät päästä eroon vanhentuneita, mielenkiinnoton huonekaluja hyväksi kaunis lasinen ruokapöytä.

Venäjällä ruokapöydät lasi vaikuttivat melko äskettäin. Lännessä he ovat jo pitkään olleet välttämätön ominaisuus lähes jokaisen kotiin. Asia on, että heillä on useita etuja verrattuna sen muita kollegansa. Ensinnäkin ne ovat hyvin käytännöllisiä.

Lasinen ruokapöytä on erittäin helppo puhdistaa. Sen pinnalla on helppo poistaa mahdolliset epäpuhtaudet: pöly, neste, öljy, rasva, väriaineita. Lasi ei absorboi mitään ainetta, niin että saastuminen voidaan helposti poistaa tavallisella kankaalla.

Lasinen ruokapöytä koska sen avoimuus, on erityinen visuaalinen helposti. Siksi sijoittamalla se keittiö, olohuone ja ruokailutila, se luo illuusion tilaan. Itse asiassa, se voi olla suuria ja vievät paljon tilaa, mutta se ei sotkua huone on kevyt ja kauneutta. Tällainen visuaalinen laajentaminen tila on myönteinen vaikutus ilmakehään talossa ja voit viihtyvät.

Huolimatta näennäinen hauraus meistä lasipöydät ovat erittäin kestäviä ja luotettavia. Ne on valmistettu erikoisteräksestä lasi, joka on lähes särkymätön. Tällaisella lasilla on hyvä iskunkestävyys ja lämmönkestävyys. Jälkimmäinen ominaisuus on erityisen tärkeää ruokapöytä, koska ne voidaan turvallisesti laittaa lämpimiä ruokia.

He eivät pelkää kuumaa vettä, höyryä ja kosteutta, toisin kuin niiden puiset kollegansa. Niiden pinta on myös erittäin vastustuskykyinen mekaanisia vaurioita, ne jäävät raapimista haarukat ja veitset. Ulkonäkö lasinen ruokapöytä paljon kauemmin näyttää yhtä hyvältä kuin uusi.

1

Lasipöydät sopivat täydellisesti lähes jokaiseen sisustukseen. Lasi työtaso normaalisti täydennetty metalliosat, puun, muovin, rottinki. Tämä mahdollistaa sen, että isäntä luoda monenlaisia ​​malleja, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin sisätilojen klassisesta hi-tech. Mutta tietenkin parasta ne näyttävät huoneessa, on sisustettu moderniin tyyliin: korkean teknologian, minimalismi, pop art, jne

Lasinen ruokapöytä sopii hyvin sisätilojen keittiö, ruokasali tai olohuoneessa. Kaunis malli on hieno koristelu sisustus. Ne voivat olla pyöreitä, neliömäisiä, suorakulmaisia ​​tai niillä on outo muoto. Lasi voi olla läpinäkyvä, tummennetut, himmeä, värillinen, kuviollinen, kaiverrus ja koriste aksentti.

Lasinen ruokapöytä - valokuva

Missä pöydässä valita - riippuen makuun ja erityispiirteet huoneeseen. Esimerkiksi suuressa huoneessa voi olla massiivinen mallit topit missään muodossa. Samalla ne on sijoitettu keskelle huonetta. Jos keittiössä tai ruokasalissa ei ole kovin suurikokoinen on parempi valita pieni suorakulmainen lasipöydät. Pitkänomainen huone näyttää hyvältä soikea tai suorakulmainen pöytä, ja neliön huoneessa - pyöreä tai neliö. Myös pöydän voi olla taittomekanismi mahdollistaa kasvattaa sen kokoa.

Miten valita lasi pöytä keittiöön?

Jokainen talo lasipöydät keittiön luo kodikkaan ja tyylikkään ilmapiirin. Ne ovat yleensä herättää huomiota, näyttää hyvin moderni ja anna keittiö sisustus tietty hienostuneisuus.

Johtuen siitä, että lasi ruokapöydät keittiöt www.tini.by hohto ja kiilto - ne ovat suuria. Nämä tuotteet ovat niin vahvoja, että ne ovat lähes mahdoton murtaa pieniksi paloiksi! Ja tämä on yksi tärkeimmistä, jonka vuoksi jopa tehdä lasihyllyä ja näyteikkunat, julkisivut, huonekalujen ja työtasot taulukoita. Huolimatta aktiivinen käyttö keittiön pöydän, ne kestävät tarpeeksi kauan.

Pöydälle, on taipumus tuottaa läpinäkyviä ja läpinäkymättömiä tai sävytetty. Ja Matt on joskus vihertävä sävy. Jos tällainen sävy mitään ja se ei sovi keittiöön, tekevät sävytetty sopivalla sävy sinulle. On olemassa erityisiä hakemistoja, jossa voit esikatsella valokuvat lasipöydät keittiöihin, ja ymmärtää, miten parhaiten valita oman keittiön. On tilanteita, joissa erityisiä pöytälevyn runko reunat.

Mitä syitä taulukot, ne tuottavat usein puusta tai kromi. Tuota ja takorautaiset ja paju tai muovia. Voi olla läsnä ja alle Stolnaya rykmentti, sitä erikseen jokainen itse valitsee kuka ja mitä enemmän mieleisekseen.

Heillä on erilaisia ​​etuja.

Riippumatta siitä katsomaan valokuvaa lasipöydät keittiöön tai asiassa jopa niin, niin - ne näyttävät painoton. Jos tavoitteena on tehdä teehuone visuaalisesti kevyt, lasi huonekalut - mitä tarvitset! Vertailun vuoksi tyypillinen taulukko näyttää enemmän tilaa vieviä.

Vaikka vaadittu koko keittiön pöytä, kiinnittää huomiota lasin. Vaikka pelkästään sen vuoksi, että hän ei ole niin raskas, toisin kuin puuta. Lasi - näyttää varsin vaikuttava, mutta keittiö on tyylikäs ja mukava.

Lasi ruokapöydät keittiöön ei vastata lisääntyneeseen kosteissa tai lämpöä. Loppujen lopuksi lasinvalmistuksen näiden huonekalujen käytetty - karkaistu.

Erityispiirteet ja niiden ympäristönäkökohdat.

Lasipöydät - minkään kotona!

Ne ovat varsin suosittuja, koska lasi on universaali materiaalia. On tärkeää paitsi suunnittelun työtasojen, mutta podstolya ja - tuolit ympärillä pöydän.

Huipputeknologian tyyliin sovellusesimerkkien sopivia podstolya jalat ja - kromi tai alumiini. Tuolit kromi pohja tai muovista täysin sovi tänne.

Saat klassinen tyyli, ihanteellinen olisi yhdistelmä lasi pöytä tyylikäs puun base. Myös pöytälevy voidaan kääntää yli puinen rajalla. Yhdistelmä valitse puuta tuolit.

Balilaistyylinen tai maan-lasipöydät myös alkuperäisiä.

Täysin ytimekkäästi lasi pyöreän pöydän keittiöön, perusteella tehdyt väärennettyjen muotoinen sovi joka huoneessa.

Väri työtasot keittiön pöydälle

Lasia, mutta jos myös väri - se näyttää houkuttelevampi kuin selvä. Ja kiitos väriä, voit korostaa tyyliä ja keittiö sisustus. Esimerkiksi musta lasi on täydellinen gotiikkaa tai glamouria.

Jos liukulasiovi pöytä keittiössä on musta yläosa, tuote näyttää paljon enemmän tyylikäs. Loppujen lopuksi musta väri ylellisyyttä ja hienostuneisuutta.

Kaunis ja vastakkaisia ​​yhdistelmä valkoista tuolia vasten mustaa työtasot. Se on muodikas ja moderni. Mutta kontrasti tämä lähestymistapa vain, jos koko keittiö on sisustettu mustalla ja valkoinen väri.

Video: Katsaus musta lasi pöydän VELVET

Video: Oikea valinta väri lasi pöytä

Pöytälevy voivat olla erivärisiä. Jos malli on yksivärinen, se näyttää hyvältä kirkas väri pöytää tai yhdistettynä elementtejä keittiökalusteet.

Miten valita oikea lasipöydät keittiöön

Jos taulukko seisoo ikkunan, pitäisi silti hyvä miettiä päätöksen valinnasta lasi pöytä. Ongelma on, että lasin pinnalla on sormenjäljet ​​ja tahrat, jotka ovat hyvin selvästi nähtävissä päivänvalossa. Siksi päättää - Oletko varma, että työtason kaareva pöydän oli aina kiiltävä keittiö?

On ihmisiä, jotka eivät voi sietää melko ääntä kun astioita hankaa lasia vasten. Ja jos liukulasiovi keittiön pöydän makasi pöytäliina, niin kauneus ei ole näkyvissä. Miksi ostaa lasi pöytä? Tällaisessa tilanteessa on välttämätöntä käyttää erityistä kantaa ruokia, jotka auttavat välttämään epämiellyttäviä ääniä.

Jos pöytä on läpinäkyvä, on aina nähtävissä, mitä on sen alla. Jos on hylly - voit selvittää, miten sisustaa sen alkuperäiseen. Esimerkiksi laittaa kaunis kynttilöitä, kukka-asetelmat tai kori täynnä hedelmiä. Jos tällaista hyllylle ei ole käytettävissä, laita mukava matto pöydän alle.

Ostaminen lasi pöytä, kiinnittää huomiota tärkeät vivahteet, nimittäin:

  • Mitä laatu lasia?
  • Kuinka luotettava suunnittelu?
  • Mikä on valmistaja ja kuinka hän sai mainetta markkinoilla?
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

© 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.

Liukulasiovi taulukko keittiö sisustus

Uusimmat muotivirtaukset sanella sääntöjä keittiön suunnittelu. Sijasta ruokapöytä puusta siitä toimiva ja tyylikäs. Tänään puhumme liukulasiovi pöytiä keittiö, kuvia josta löytyy runsaasti. On monia mielenkiintoisia malleja!

Tässä artikkelissa opit:

  • Minkä tyyppisiä lasipöydät ja liukuva rakenteita;
  • miten yhdistää pöydän ruokia sisustus;
  • miten huolehtia lasin pintaan.

Modernit huonekalut tehtaita tarjoaa laajan valikoiman lasipöydät keittiöön.

Koristella tahansa sisustukseen työtaso läpinäkyvä, himmeä, värillinen, tasolasi. Se näyttää kauniilta kuvio jäljitelmä luonnonkivi, jossa on painettu kuvio, geometristen elementtien tai valokuvien tulostus väri kulta, pronssi ja kupari.

Useita komposiittirakenteiden - lasi työtaso kromi jalat kivi jalustalle puinen Jalusta väärennettyjen elementtien tai metallinen runko.

Ylimääräisen alemman lasihyllyä - tyylikäs muotoilu ja tallentamista keittiön kamaa, kaukosäätimet, pyyhkeet, aikakauslehdet, sanomalehdet, jne

Käytössä podstole säädetyn kukkaruukkuja alhainen kasveja hedelmiä, läpinäkyvä kivet, kukka-asetelmat, erilaisia ​​söpö rihkamaa.

Valitsemalla liukulasiovi keittiön pöydän, muista huomioida mitat keittiön.

Omistajat suuria huoneistoja ja tilava keittiö tilava talo on, missä carousing, tietenkin. Mutta pienessä keittiössä voidaan optimoida ja jokaiseen senttimetri tilaa viisaasti.

Joten, liukuva keittiön pöydät - todellinen löytää jokaiseen kotiin!

Kun taitettu, tämä taulukko vie vähän tilaa, vain mitä tarvitset pienelle perheelle. Ja jos odotat vieraita, yksinkertaisesti avata suunnittelusta juhlava kokoja.

Suorakulmainen lasipöydät

Lasi pöydän suorakaide, ehkä mukavin jokapäiväiseen käyttöön. Se voidaan laittaa seinään tai työntää keskelle keittiössä tai olohuoneessa.

Lisäksi erittäin käytännöllinen idea pieni, kapea sisäänkäynti tai keittiöön.

Lounaan jälkeen, uloste on piiloutuneet pöytä ja tuolit työnnetään tiukasti. Pieni sohva on pehmeä ja tulee olemaan paikka katsoa televisiota, tietokonetta käyttävä ja lisävuoteen.

Se on pienikokoinen, mutta tilava! Pienessä keittiössä suuri säästää tilaa ja sopii hyvin mihin tahansa sisustukseen

Perhe kahden neliön lasi pöydän näköisen kulman, kolmesta ihmistä - tulevat lähemmäksi seinää tai ikkuna. Ja jos olohuoneessa on erillinen taulukko, se voidaan siirtää keittiössä, koska se hajoaa suorakulmainen kuvio.

Tämän mallin, helppo poimia tuoleja ja sisustustarvikkeet, jotka palvelevat tarjottimia ja matot.

Kaareva keittiö taulukoita

Roundtable näyttää erittäin tyylikäs ja tilava keittiö tekee tyylikäs.

Tietenkin, että taulukon pyöreä muoto et näköisen kulman ja tulevat lähemmäksi seinää. Sijaita pyöreän pöydän on 3-4. Levittämällä se keskellä ja muuttuu soikeaksi.

Jossa näet kaikki liukulasiovi keittiön pöydälle?

Talossa, jossa on pieniä lapsia. Tällainen taulukko ole kulmia, lapsi ei osu, voi istua mukavasti ja lähentyä äitinsä.

Ja kuitenkin on huomata vanhemmille - Jos taulukko tukee yhden jalkatuki, se ei välttämättä riitä vakaa.

Kätevin ja esteettinen vaihtoehto - pöytälevy kolmella jalalla.

Ystäville perheen ja ystävällinen kokoontumisia. Pyöreän pöydän laittaa kaikki kotitalouden jäsenten ja vieraat, runsaasti tilaa, ei kukaan "kulmassa" ei mene vankilaan.

Paljon keskustelua käydään soikeaa keittiön pöydälle. Kätevä ja käytännöllinen onko soikea malleja karkaistua lasia?

Se kaikki riippuu alueesta tilojen ja joukko ihmisiä, jotka tulevat yhdessä keittiössä.

Sisustus ruokasali on enemmän kunniallinen ja vankka, jos lasi soikea pöytä laittaa keskelle ja tuolit täydentää. Jos keittiö on varusteltu saari keittiö, pöytä sijoitetaan lähemmäksi seinää.

Erittäin suosittu kotiäidit maidonvalkoisia karkaistua lasia pöydän. Valkoinen pinta sopii kaikki tyylit sisustus ja hyvin sopusoinnussa eri koriste trendikkäitä vempaimia.

Läpinäkyvä työtaso antaa huoneen keveys, jotkut painottomuuden. Työtasot kylläiset värit (kirkkaan punainen, oranssi, vihreä) ovat värillinen lasi. Muuten, himmeä lasi on vihertävä sävy. Tämä erityisesti tuotannon.

Haluatko nostaa keittiöön, antaa asuntojen ylellisyyttä ja loisto? Valitse keittiön pöydän kiiltävä musta pinta.

Musta-valkoinen sävy keittiökalusteiden voidaan laimentaa näyttäviä värikorostettu - läpinäkyvä tai läpikuultava pöydälle valoisa ja tyydyttyneitä väri. Musta työtaso voidaan täydentää valkoista tuolia.

Lisätä sisätilojen rusinoita - lasi valokuvatulostusta mielenkiintoisia kuvia, kirjoituksia. Tai ehkä valokuvan perheen arkistoista tai kuvia lomakohteisiin ja matka?

Kuvat eivät vahingoitu, ei poisteta eikä haalistu, koska elokuvan kuvan levitetään pöydälle kanssa takapuolelle.

Psykologit sanovat, että? Oranssi, vihreä väri keittiössä nostaa mielialaa ja parantaa ruokahalua. Mutta violetti ja ruskean sävyjä päästä mukaan ei ole välttämätöntä.

Käytännössä minkä tahansa tyylin sisustusta?

Klassikoita Provencen ja poimia lasi pöytä, jossa puinen tai metallinen podstolya puhdistettu jalat.

Classic puinen tuolit nahkapäällysteisellä sopii myös.

Talonpoikaistyyliin täydentää lasi pöydän puurunko.

Mukavasti näyttävät karkeasti ikäinen tai pöytä-käsitellyn kauppa, punottu substraatti ja muokatut jalat.

Lasi pöytä on ylpeä paikan keittiössä hi-tech. Loppujen lopuksi tärkein ominaisuus tämän suuntauksen - runsaasti lasia ja metallia, valkoinen ja harmaa (joskus musta) väri.

Lopeta valinta pöydälle malli, jossa on läpinäkyvä yläosa ja alumiini jalat. Vaikeista, suoria linjoja, eikä mitään muuta.

Jos lasi tuodaan ilmakehään keittiön kylmää ja jäykkä, lisätä kohteita sisätilojen lämmintä luonnon materiaaleja.

Esimerkiksi puiset tuolit, verhoiltu nahkaverhoilu, kangas lautasliinat, lasin.

Rohkea muotoilu trendit - pöytiä ja neutraaleja sävyjä heille värillinen tuolit.

Mitä koko keittiön pöydän tarvitset?

Yleensä tarpeeksi yksinkertainen - ruokapöydässä pitäisi sopia koko perheelle, mutta myös se, että vielä on tilaa.

Siten, mukaan vakiintunut säännöt yhden henkilön tulisi olla noin 60cm leveys ja keskellä pöydän pitäisi olla paikka ruokia ja astioita.

No, pitkä ruokapöytä lasketaan koko neliön kuvamateriaalia keittiön, ja kuinka usein olet menossa pöydän ympärillä.

Esimerkiksi suorakulmainen pöytä, jossa on standardi mitat 150x90 cm, perheen 4 tai 6 henkilöä.

Pyöreän pöydän, jonka halkaisija on 110cm, mahtuu enintään 4 henkilöä. Jos valitset halkaisija 130cm - istua 6 henkilöä.

Tällöin tuolit tai jakkarat olisi voitava siirtyä pois ja eivät kosketa muita huonekaluja tai laitteita.

Usein etsivät keittiön pöydän, ostajat, ajatella värejä ja kokoja, unohtaa niin tärkeä parametri kuin haarojen lukumäärä pöydän.

Kuinka monta jalkaa voi olla pöydässä? Mikä malli on kätevä ja edullinen?

Klassinen esimerkki - neljä jalkaa. Nämä standardit on testattu ajan.

Yksi jalka - keskeisenä pohja - erittäin vakaa malli. Jotta tällainen taulukko istua mukavasti, jalat eivät kompastu ja osu pöydänjalkaan.

Toinen kaunis, mukava ja toimiva variantti - kolme jalkaa. Pääsääntöisesti, se on pyöreä, puolipyöreä taulukoita.

Pöydässä kaksi haaraa pohjan. Vaikka tämä muotoilu näyttää kompakti ja tyylikäs, mutta ei kovin toimiva. Sivuilla taulukon pitkään ei jää - juuri ole paikkaa laittaa jaloillaan.

Mitä emme neuvoo, se on rullat. rulla suunnittelu koskee vain lasin tarjoilupöytää, mutta ei keittiössä.

Huomaavainen, miten poimia tuoleja lasin pintaan?

Suunnittelijat noudattaa näitä sääntöjä sisätilojen: yhdistelmä muotoja ja materiaaleja.

Suorakulmainen pöytä paremmin tuolit neliön muotoinen, ja soikea - pyöreä. Jos pöydän jalat valmistettu puusta, ja puiset tuolit, jos taottu koristeellinen jalat ja tuolit tällaisen aineiston.

Mitä muuta etsiä ostaessaan?

Tietenkin laadusta lasin!

Tyypillisesti paksuus työtaso 10-15 mm yläpinnan tulisi olla halkeamia, sirut ja naarmuja, ja sisällä - jossa ei ole ilmakuplia, onteloita ja eri impregnointia.

Älä unohda tarkistaa liitetiedoston komponenttien välinen tiiviste työtaso ja tukea erityisesti liitoskohdat lasin, metallin ja puun.

Jos työtaso otetaan kehykseen, sinun täytyy tarkistaa, onko reunusosaan tiukasti.

Jos talossa on lapsia, lopeta valinta pöydissä pyöristetyt kulmat. Tai puun tai teräsrunko reunoilla. Niin se on turvallisempaa.

Hoitotehtäviä lasipintojen on yksinkertainen: käyttää pehmeää sientä ja mikrokuituliina, kerma puhdistusaineet ja pelkkää vettä.

Vaikka tahmea laastarit, tunkkainen rasvaa tai vanha likaa pöydällä voi olla puhdistus, älä käytä hankaavia kuivia jauheita. Voit raaputtaa työtaso ja vaurioittaa sen ulkonäköä.

Sormenjäljet, jalanjäljet ​​lautaset ja kupit pinnalla aina näkyvissä ja antaa huolimaton ulkonäkö koko keittiön. Siksi puhdistus on tehtävä useammin.

Supermarketeissa, rautakaupat paljon rahaa hoidosta lasin. Suihkeet, kiillotusaineet, suihkeet, pyyhkeet, yhdisteitä ja kyllästys.

Reunan alta puinen tai metallinen runko voi kerätä murusia - pölynimurin käsitellä sen paremmin kuin mikään lautasliinoja.

Se on ehdottomasti kielletty leikata veitsellä lasille. Käytä leikkuulauta!

Ja älä laita kuumaa, juuri pois lämpöä, ruokia lasi pöytä. Osta itsellesi kauniita merkitsee kuuma.

Ei voida sanoa, että keittiön pöydälle - se ei silityslaudan. Lasia ei ole tarkoitettu kuumaa rautaa.

Lasipintaa ei voi lyödä, jolla on valta laittaa hänen lasit, kupit, kattilat.

Jos lasi pöydän tekee rymistellä ja squeaks kosketukselta astiat ja ruokailuvälineet, lautasliinat, patalappuja ja seurata priglushat epämiellyttäviä ääniä. Vaihtoehtona - kattaa kaunis pöytäliina.

Tällainen herkkä vivahde - monet valittavat, että aikaan aterian alla lasia voidaan nähdä istuu jalat ja lattialla. Voit tehdä tämän, sinulla on jo lautasliinat, koriste seisoo ja kulkutiet.

Älä unohda, että keittiön pöydän liukuva?

Vaikka et järjestetään usein juhlia ja koota vieraita, mutta joskus on tarpeen säätää pöytään. Jotta vältetään pölyn ja lian kerätään siihen.

Jos haluat siirtää tai siirtää lasi pöytä, älä vedä sitä lattian poikki, hieman paremmin hissi, liukuva muuntaja varsin vaikeaa. Kokoamista tai purkamista taulukon tehdään kuivassa ja puhdas lattia.

Niin monia malleja, muotoja, kuvioita ja värejä lasin keittiön työtasot. Klassikoista niin avantgarden, valkoisesta tavallista, tiukasta ja teennäinen!

Kokeilla uusia tuotteita, sisustamisessa, menee uusi lasi pöytä rakkaansa!

1