Lasi pöytä käsillään

Kuinka tehdä kaunis lasi taulukko keittiö käsillään

Lasi - yksi harvoista materiaaleista, jotka soveltuvat yhtä hyvin mihin tahansa sisustukseen. Lasi antaa tietyn vapauden tilan, painoton muotoilu. Sen näennäinen hauraus, moderni tyyppisiä lasi voi saavuttaa metallin vahvuus. Jos viime aikoihin asti läsnäolo sisätilojen lasi tarkoitti lasimaljakot, hahmoja tai ruokia, mutta nyt ajat ovat muuttuneet: hyllyt, kaapit, työtasot ja jopa sohvapöydät ruokapöydät lasista, onnistuneesti kilpailee puuta ja metallia.

Mitä sinun tarvitsee tietää, jotta pöydän lasia

Huolimatta vahvuus nykyajan lasi, heidän kanssaan on edelleen yksi vaikeimmista: kappaleet ja leikkaa lasipaksuuksilla ovat riittävän suuria vaaraksi muille, mutta ei tarpeeksi laadullisesti käsitelty osa lopputuotteen voi aiheuttaa erittäin vakavia vammoja ja jopa vammoja. Jos olet päättänyt tehdä pöydän lasia, sinun on ensin huolehtia turvallisuudesta, jotka käyttävät sitä.

Sopivin lasia ruokapöytä työtaso - 10 mm paksu laminoitu tai karkaistu 6-12 mm työtaso on valmistettu tällaisesta materiaalista on kaikki tarvittavat ominaisuudet - se on kestävä, erinomainen kestää iskuja, baari ja muita mekaanisia vaurioita.

Suurin vaikeus on prosessi valmistuksessa työtasot - leikkaus ikkunan haluttuun kokoon ja käsittelyosat. Pääsääntöisesti ostaessaan vähittäiskauppa, lasin leikkaus palvelu on käytettävissä haluamasi koon - tässä tapauksessa ja käsittely reunat työtasot ei ole ongelma.

Se on parasta yhdistää lasi puu ja metalli (paitsi tietenkin, ei ole tarkoitus valmistaa puhdasta lasi taulukko). Yhdistelmä metalli-lasi on paremmin tyyliin hi-tech, ja puu lasi näyttää orgaanisesti sisätilat mitään tyyliä.

Miten tehdä lasi pöytä kestävä ja luotettava

Istua hiljaa omaan valmistettu pöytä lasia pelkäämättä hänen koti- ja turvallisuudesta palvelevat, on välttämätöntä saavuttaa sen kestävyyttä, osat on liitetty toisiinsa, ja kansilevy kiinnitetään tukevasti podstolya ja huolellisesti käsitellä reunat, pyöristäminen kaikki terävät reunat.

Menetelmät yhdiste lasi erilaisia ​​materiaaleja voi olla erilainen - jokainen niistä on omat etunsa ja haittansa:

 • Kehyksessä - lasia kehystävät materiaali, josta valmistettu koko taulukon rakenne: tämä menetelmä on luotettava, mutta ei kovin käytännöllistä ruokapöytä - paikka liitosaineiden suorittaa riittävän vaikeaa ilman aukkoja, ja tämä vähentää suorituskykyä taulukko (kuvio 1).

 • Avulla erikoislaitteita - menetelmä on myös hyvin yksinkertainen suunnittelu (erityisesti, jos sitä käytetään, melassin-tikkari kuvio 2).

 • Yhdistä liimalla, joka kovettuu UV-valossa tietyissä rajoissa - moderni, luotettava tapa on kuitenkin melko kallista: paitsi ole halpaa liimaa, se vie erityinen lampun parannuskeinoa.
 • taulukon suunnitteluun voi suoraan riippua valinnasta menetelmän kiinnitys osat: on olemassa monia muunnelmia miten lasi pöytä ja sen pitäisi näyttää se on omassa keittiössä. Tarjoamme useita vaihtoehtoja, että voit tehdä pöytään lasia vaikeuksitta. Kuitenkin ensimmäinen viipyä samaa teknologiaa käytetään valmistuksessa taulujen, ilman tarvittavat taidot, voivat aiheuttaa vaikeuksia.

  Ennen kuin alkaa tehdä lasi pöytä ...

  Vaikeus 1. valinta lasi

  Erilaisimmilla lasia, jotka eroavat toisistaan ​​värin, tyypin, tekniset ominaisuudet ja hinta, voi olla hieman sekava, kun valitaan oikea.

  Etsi optimaalinen yhdistelmä hinta ja laatu valitaan materiaalista auttaa tulevaisuuden alustavan piirustuksen pöytä ja turvallisuusnäkökohdat sen käytön jatkaminen: mitä enemmän lasin rakentamisen ja raskaan lastin kokevat taulukon osa - vahvempi ja paksumpi lasi on.

  Väri ja lasi sisustus valitaan sen perusteella, yleisen tyyliin huoneeseen, jossa pöytä seisoo.

  Lisäksi on otettava huomioon suhde lasin kustannuksia, monimutkaisuutta hahmotellaan lasiosat sekä taitosi työskentelystä lasi: se todennäköisesti pilata kangasta ilman kokemusta lasin leikkuu- self-leikkaus muotoilun yksityiskohdat.

  Vaikeus 2. Leikkaus lasi

  Järjestys rakennusurakoiden toteuttaminen:

  1. Saanut valmiiksi mitat ja konfiguraatio lasin osat on valmistettu taulukossa - välttämätön edellytys alkua leikkaus lasi.
  2. Toinen ehto - olemassaolon tarvittavat välineet ja tukimateriaalia leikkaus, sekä toteuttamisen kuvioita, josta se jatkuu.

  Meidän täytyy ehdottomasti:

  • Timantti tai lasi leikkuritela (valinnaisesti - lasileikkuri öljyssä) (kuvio 3);

 • Pitkä metallinen hallitsija, käyrä;
 • Mahdolliset tekniset öljy - ompelukoneita, muuntaja, moottori;
 • Sileä paksu vanerilevy tai lastulevyn;
 • Leikkaus tarvitaan tiedostojen käsittelyyn tai hiomapala, Bulgarian tai poraa suuttimen hiomalaikan, pehmeä huopa tai huopien (voi ottaa pala vanhaa kengät);
 • Ohut X / puuvillakäsineitä ja lasit turvallisen käytön.
 • Lisäksi saatat tarvita:

  • Vasaran kumi nuppi ja pihdit sama kumisuojilla - vasara laskulinjan leikkauslinjan sileä erottaminen pihdit ja varovasti katkenneet lasi kappaletta pitkin linjaa jäljellä on leikkaamisen jälkeen;
  • Ohut sauva halkaisijaltaan noin 3 mm, joka on asetettu leikkausviivan.

  Jos et ole koskaan kävi lasileikkuri kädet, hyvä aluksi tottua epätavallinen väline harjoitella tarpeetonta tähteet: oppia hallitsemaan voimaa paineen (noin 2 kg, voidaan mitata tavanomaisilla asteikot), kehittää kovuus kätensä ja oppia tekemään jatkuva viiva ilman toistuvaa luonnoksia - se tärkeimmistä ehdoista, että lasi on leikattu oikein ja tehokkaasti.

  Järjestyksen suorittamisen toimii lasin leikkaus:

  1. Kangas liotetaan ruokasoodaa, on puhdistettava lasi pölyltä ja lialta ja täytyy kuivata - tarkoitettu pinta leikkaus, tulisi olla huoneenlämpötilassa, puhdas ja kuiva.
  2. Lasi noudattaen tasaiselle, puhtaalle pinnalle - on tärkeää maksimoida tasoon koskettaa tiiviisti ja lähireunan ikkunan osuu substraatin reunalta;
  3. Suunniteltua leikkauslinja - rivi tai määrätä sapluuna tehty etukäteen; Jos käytetään ilman öljynsyöttövälineinä steklorez - on stekloreza dip rullan öljyssä;
  4. Rivi alkaa leikkaamalla distaalinen pää levyn kuljetetaan yhdellä jatkuvalla liikkeellä.

  Tärkeää: Lähtökohtana stekloreza liike on 2-3 mm vastakkaisesta reunasta - et voi aloittaa terävä. Päättyy samassa linjassa vastapäätä - kun lasi leikkuri liukuu pois pinnasta leikataan!

 • Lopussa vasta piirretyn viivan (! Täsmälleen sen päätepiste) asettaa ohut pyöreä mitään esinettä lasin ja alustan - on mahdollista käyttää ohutta tasainen ruuvimeisseli. Hyvin painamalla molemmin puolin linjan hajoaa vain leikata pala lasia - jos se on toiminut oikein, lasi viat täsmälleen viivaa, riippumatta monimutkaisuus sen piirin (kuvio 4). Jos näin ei ole, sinun täytyy katkaista pieniä paloja jäljellä leikkauslinja naputtelemalla niitä takaisin vasaran ja käyttää pihdit tai erityinen korttipaikkaan lasileikkuri koteloon.
 • Käsittelyosat - suoritetaan hyvin hitaasti ja varovasti, työkalu on suunnattu pitkin työstetty pinta. Työkalun on kostutettu vedellä tai tärpätin ylikuumenemisen estämiseksi reuna lasi:

  • Ensimmäinen, tiedosto poistetaan suhteellisen suuri lovi, sitten hiomalaikka hienontaa tai porata suorittaa hiomalla ja kiillottamalla tuotteen reunoja, jolloin se on puoliympyrän muotoinen profiili (kuvio 5) - se on myös tärkeää välttää ylikuumenemisen lasi;

 • Hionta suoritetaan alhaisella nopeudella, vähentää asteittain viljan hiekkapaperilla hiomalaikka;
 • Viimeistely suoritetaan pala pehmeä huopa tai huopa.
 • Valmistuksen jälkeen työtasot, voit alkaa tehdä podstolya meidän pöytään.

  Vaihtoehto 1: kuolematon klassikko - monipuolinen tyyliä tahansa sisustukseen.

  Erikoisuus Tämän taulukon - pöytälevy, ikään kuin leijuu maanpinnan yläpuolella.

  Pinta mitat -1350h800 mm, korkeus jalat - 750 mm, korkeus työtasot haltijat - 30 mm.

  Niinpä tarvitsemme seuraavat materiaalit:

  • Lasi työtaso 1350h800mm;
  • Tangot 50h50h75 mm pöydän jalat - 4 kpl;
  • Tangot lastulevy (25 mm paksuus): 120x600 mm - päätyosien podstolya, 2 kpl. ja 120h1150 mm - sivuosaan pohjan ja 2 kpl.;
  • Arkki lastulevy 1150h600 mm - epätosi top (jos ei haluta katsottavaksi kautta työtaso polvet ja kengät ihmisiä istuu pöydässä);
  • Oleskelualue - noin 10 kappaletta, peltiruuvilla niiden kiinnittämiseksi;
  • Erikoispitkä SCREW - 8 kappaletta;
  • Kiinnikkeet työtasot (kuvio 6) - 4 kpl.

  podstolya kokoonpano valmistettu kaavion mukaisesti (Fig. 7).

  Ja jos päätät silti tehdä vääriä työtaso, se ei menetä sen pinta voi koristaa muuttamalla värejä taulukon, ja jopa tyyli (esimerkiksi sijoittamalla matto merkeillä tai paloja koralli ja meri kiviä tai yksinkertaisesti - laskemisesta alle lasi säkkikangas).

  Ylemmässä haarojen vahvistetaan pidikkeet pöytien, lasi pöytien perusteellisesti vymeryat tilaa asennusta haltijoille, porattu reikiä ja työtaso ottaa sen paikan.

  Varmistaa työtasot voidaan järjestää toisella tavalla, ilman reikien poraamista - se on esitetty kaaviossa kuviossa 8, ja käytetään myös lisäsuoritusmuodossa pyöreän pöydän.

  Vaihtoehto 2: Pyöreä pöytä läpinäkyvä keskustaan.

  Tämän taulukon tarvitaan:

  • Pyöreä lasia halkaisija 1500 mm.
  • Lastulevy neliö puolella 1280mm - että korotettu työtasot, kiinteyttää 2 1110h120h25 koko samasta materiaalista, ja pylväs 4 120h50h750 mm.

  Yksityiskohtainen rakenne järjestelmä on esitetty alla kuviossa 9. Menettely on samanlainen kuin valmistus podstolya puinen pöytä.

  Asentaa työtason tässä tapauksessa erityisen käytetään kiinnittimiä - imukuppi (kuvio 10) näiden laitteiden, koska sen oma paino ja pöytälevyn turvallisesti podstole.

  Kirjoita arvostelu Klikkaa tästä peruuttaaksesi vastauksen.

  Uusimmat viestit

  Keittiö taulukot © 2018 Kopiointi materiaalien on kielletty.

  Kuinka tehdä lasi pöytä: ideoita, mittapiirustukset, askel askeleelta ohjeet, kuvat ja video

  Lasi pöytä - erinomainen muotoilu ratkaisu. Kevyt ja tyylikäs, hän tehokkaasti Se näyttää, sopii täydellisesti kaikkiin sisustuksiin, ei naarmuunnu eikä sitä pelaajan.

  hoito tällaiselle huonekalu yksinkertainen: riittävän ajoissa puhdas kostealla liinalla tai erityinen ratkaisu.

  Mutta ehkä tärkein hyöty lasi pöytä, että hän teki ei ylikuormitus sisustus, mutta päinvastoin, näytti lisätä siihen ilma ja tilaa.

  alkaen lasi keittää kahvia pöydät, keittiö ja jopa tietokoneen työpöytä.

  Taulukot voivat olla täysin lasi ja Yhdistetty muiden materiaalien kanssa (puu, muovi, kiveä, metallia, ja Rattan et ai.), jossa on web ja kehyksetön ylä- ja podstolya.

  Lisäksi lasi taulukot erota seuraavalla Esittelyssä:

  • Kolmikerroksinen;
  • karkaistua lasia;
  • sävytetty lasi;
  • himmeä lasi;
  • Yksinkertainen (raaka) lasia.

  • Taulukot muuntajat;
  • liukuva taulukko;
  • liikkuva taulukko;
  • pöytä hylly pöytätason alle;
  • pöytätasot ja muut monoliittinen.

  Sohvapöytä valettu sävytetty lasi.

  Edut ja haitat lasi pöytä

  Lasi pöytä on useita etuja:

  • estetiikka ulkonäkö. Tässä taulukossa on edukseen kaikkialla.
  • Hygienia. Eivät ime hajuja ja likaa, eivät päästä haitallisia aineita.
  • Käytännöllisyys. Pyyhi erityisiä apuvälineitä tai työtaso vettä.
  • Turvallisuus. Vahvuus joidenkin lasi voidaan verrata puuhun. Mutta jos lasi on edelleen rikki, se pysyy samassa muodossa ansiosta erityinen elokuva.
  • Vastus. Joidenkin lasi kestää korkeampia lämpötiloja, kosteus, ja erilaisia ​​kemikaaleja.

  puutteet Lasipöydät:

  • Huono pyyhkimällä työtaso, saat tahrat pinnalla.
  • sonorously sijoitetaan esineitä.
  • Yksinkertainen lasi likaantuu sormenjäljet.
  • Pinta tavallinen lasi naarmuuntunut voi näkyä lohjennut.
  • Taulukko tavallinen lasi voi tauko.
  • korkea hinta lopputuotteiden lasista.

  tarvikkeet tarvitaan lasin valmistuksessa taulukossa:

  • arkki lasi 6-12 mm: n paksuinen;
  • puhdistus välineet lasit;
  • liima lasia ja muita materiaaleja;
  • bensiiniä tai asetoni;
  • smirgeli Paperi karkea ja hieno rakeisuus;
  • jalat osion (4 metalliputket);
  • tikkari pöydän jaloille;
  • vihannes öljy (Kostutus lasileikkuri pyörä);
  • lastulevy tai arkki vaneri, joka leikkaus lasi;
  • tahna lasinhiontaa.

  Instruments:

  muoto tulevaisuuden pöytä voi olla mielivaltainen. do lisä- hyllyille tai rajataan yhteen pöytälevy, riippuu myös tekijän aikomuksesta.

  Mieti yleisen valmistus periaate lasi pöytä metalli jalat.

  valita lasi välttämättömiä sen ominaisuuksia. soveltuu parhaiten Kolmikerroksinen tai karkaistu lasi.

  Taulukko paksuuden tulisi olla pienempi kuin 6 mm ja enintään 12 mm. optimaalinen Yksi lasin paksuuden 8 mm.

  Vaihe 1. aluksi valmistella kaikki työkalut ja huolellisesti minun lasia molemmin puolin.

  Vaihe 2. jos reuna Lasi karkea - leikkaa eteensä. varten pitkä toiselle käyttäen hallitsija ja merkki, avulla, jotka voit merkitä halutun polku stekloreza.

  Kun leikkaustelasta steklorezom pre-kostutetussa rullan öljyä. Paineen tulisi olla noin 2 kg. Jos et tee palanen ensimmäisen kerran, voi olla lasia leikkuri voi liikkua edestakaisin useita kertoja. Sen jälkeen, kun viilto on tarpeen koputtaa edessä sivuverhous kumi vasara (tai muun raskaan kumi asia).

  at leikkaus timantti lasi on tarpeen muistaa, että paljon paineita on sopimatonta. Lasileikkuri lasi tarvitse viettää kerran. Leikkaamisen jälkeen timantti steklorezom välttämätön yhdistää pöydän reunaa tai työtaso levyn reuna meille haluttu (ripustettu romu) ja huolellisesti koputtaa sisäpuolelle lasin.

  Ota kiinni reunan sadon, äkillisesti vetää hänet pois. Jäljelle jäävä osa kapea tai neotpavshie lasi katkaista jäänteitä käyttäen lasileikkuri. Sen pitäisi olla erityinen halkio joka tallentaa lasihiukkasia.

  Lasin leikkaamiseen karkea reuna aiemmin tehnyt kuvio paperille. Avulla vetää ulos vedetty stekloreza template - epätasainen reuna valmis.

  Lasin leikkaus kierros on keskellä merkinnän (kaksi ristissä ristit). keskimmäinen lasi pala tai kiinnitetty lanka, köysi, vastakkaiselle puolelle, joka on kiinnitetty lasin leikkuri. suoritettu ympyrä. jäänteitä ristit molemmat linjat sitten reunat ympyrän kohotti reunat lasi pala. Tuloksena on aurinko.

  varovasti, yksi segmentti auringon poistettu trimmaus lasia.

  Järjestelmän leikkaus ja käsittely lasia soikea reuna.

  Vaihe 3. Porakoneella, pora, ja jalkapohjien hiekkapaperilla liimattu kaksipuolinen teippi, jauhaa meidän pöydän reunaa vasten. Jauhaa lasin reunat puolelta (pohja, keskellä ja ylhäällä).

  Vaihe 4. Ehtoja muutetaan hiekkapaperia huopa ympyrä, voideltu erityinen tahna, ja tuottaa saman käsittelyn. Alhaisella nopeudella läpi lasille reunat joka puolelta. kiillottaa tehty.

  Järjestelmä yhdisteet lasia ja telineitä.

  Vaihe 5. metalli jalka Tehdä reikä.

  Avulla liima pitävät jalat erityisten tikkari Lasituotteet (yksinkertainen tai ruuvattu havupuu). Kuivattu tuote.

  Vaihe 6. rasvanpoisto sisäinen puolella pöydän (joka liitetään jalat) käyttää bensiiniä tai asetonia.

  liima jalat yksi kerrallaan ja odottaa täydellistä kuivumista liima.

  sinun täytyy valita erityinen liimaa ja laatu, koska halpa liimat näköpiirissä likainen avioero läpi työtaso.

  erityinen liima Lasin tuotteiden takavarikoitu vaikutuksen alaisena UV säteet (300-400 nm).

  Mittapiirustukset ja askel askeleelta ohjeet valmistukseen desk löydät tämän artikkelin.

  lasi työtaso Voit koristella monella eri tavalla. Tässä ovat yleisimmät tekniikoita:

  • Decoupage;
  • hiekkapuhaltaa käsittely;
  • tekniikka etsaus lasi;
  • virkistävä lasia (koriste-elokuva liittämällä);
  • lasimaalaus maalaus;
  • painatus kuva;
  • täyte kaksinkertainen työtasot erilaisia ​​esineitä (kuoret, kivet, kahvipapuja, kuiva kukkia viljat ja pasta kihara ja t. d.).

  lasi topit näyttävät hyvin vaikuttava LED taustavalaistu.

  Kuvaava esimerkki valmistuksen lasi pöytä käsillään, katso video:

  Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

  Huonekalut ja kalusteet

  Jos tulet tylsä ​​melko vanha sisustukseen, kannattaa kiinnittää huomiota lasipöydät, jotka mahdollistavat onnistuneesti päivittää sisätilojen tahansa huoneeseen. Tällöin talon isäntä tämä taulukko ei ole välttämättä ostaa, mutta voit tehdä omin käsin. Riippumatonta tuotantoa tällaisten huonekalujen ei todellakaan ole helppo tehtävä, mutta se on silti halvempaa kuin ostaa valmiita lasi pöytä. Katsotaan nyt puhua siitä, miten tehdä lasi pöytä kotona.

  Periaatteessa ovat nykyään suosittuja lasipöydät kanssa monoliitti pöydälle. Usein, on kuitenkin olemassa myös ns taulukot muuntajat, jotka tarjoavat mahdollisuuden lisätä pituutta työtaso. Suurin ero on lasi taulukko ulkonäkö työtasot. Se voi olla erilaisia ​​kokoja ja muotoja: neliö, pyöreä, suorakulmainen tai soikea.

  Pöydät sävytetty, himmeä tai läpinäkyvä lasi. Jäälasi usein vihertävä johtuu siitä, että se on luonnollinen sävyjä tämän materiaalin. Sisustuksessa läpinäkyvän lasin taulukko näyttää painoton. Tämä ominaisuus materiaalin ansiosta lasi pöytä korvaamaton, jos haluat visuaalisesti keventää tilaa. Läpinäkymätön taulukko samankokoisia ja kaikki mallit näyttävät aina enemmän tilaa vieviä ja massiivinen.

  Värillistä lasia työtasot houkutella ainutlaatuisen paljon huomiota. Lisäksi on tarpeen sanoa, että väri lasi voi korostaa tyyliä. Esimerkiksi lasi pöytä musta keittiöön mahdollistaa luoda "glamurnyy9raquo; tai "goticheskiy9raquo; sisustus. Hanki hyvä kontrasti, jos pöytälevy ruokapöytä musta täydentämään valkoista tuolia.

  Jalusta ja jalat lasipöydät usein kromia tai puun, ainakin - paju muovia tai väärennetty. Lasi taulukko joissakin tapauksissa, kehystetty, sitten se kehys, on valmistettu samasta materiaalista kuin itse podstole. taulukoita tapahtua myös hyllyn alla tärkein pöytälevy, mutta ne eivät, on kuitenkin myös omat erityispiirteitä.

  Ennen ostamista kysyä lupaa myyjältä istua tässä pöydässä, joten voit tarkistaa, onko olet mukava istua hänen takanaan ja jos polvet ovat taulukossa ei kosketa. Hylly pöytään ei pitäisi kerätä roskia, eli tilaa on oltava täydellisessä järjestyksessä. Muuten ei ole mitään järkeä ostaa lasi pöytä. Mutta vastaanoton aikana hyllyyn voit laittaa makeisia tai hedelmiä.

  Edut ja haitat lasipöydät

  Lasipöydät on monia etuja, tässä ovat tärkeimmät:

  1. Tyylikäs ulkonäkö. Taulukot lasia sisätilojen tahansa huoneeseen katsomaan ihana ja tuottavat eniten miellyttävä kokemus. Avoimuus, hohto, kiiltoa ja pohdintaa huonekaluja lasiesineet jäljittelemätön. Varsinkin harmonisesti lasipöydät katsoa sisustus, jotka tehdään korkean teknologian tyyliin.
  2. Käytännöllisyys. Moderni teknologia mahdollistaa tuotannon lasipöydät olettaen, että se on käytännöllinen, luotettava, turvallinen ja erittäin vakaa. Lisäksi tällainen lasi huonekalut särkyvät ei toimi, koska lasi koostumukseen, jota käytetään tekemään työtasot, on olemassa erityisiä elokuvia, jotka pitävät paloiksi ja loukkaantumisten välttämiseksi.
  3. Hyvä sietokyky. Karkaistu lasi nipochem korkeassa lämpötilassa ja kosteudessa. Lasi työtasot ehdottomasti ei altistu voimakkaita kemikaaleja. Ne ovat hygieenisiä ja helppo puhdistaa, ei ime rasvaa ja väriaineet, mikä on merkittävä etu verrattuna perinteisiin keittiön pöydälle.

  Kuitenkin lasipöydät Jotkut omistajat haluavat ole tapahtunut, koska suuri avioerojen määrä ja tulostaa ne. Lasi pöydät selvästi näkyvää likaa ja murusia, ja pinnan työtasot nopeasti naarmuuntunut. Pariksi lasi astiasto luo paljon melua. Nämä ongelmat voidaan ratkaista helposti, ja näitä haittoja - se ei ole syytä kieltää itse ostaa tyylikäs lasi pöytä.

  Ongelma pysyvä painatuksia lasi ratkaista tällaisen valinnan, valmistettu himmeä lasi halutun värisävyn. Seurata lasi ei ollut saippuaa avioerot, tarpeeksi ostaa erityistä nestettä hoidon lasin. Melu ongelmat voidaan poistaa käyttämällä alustoja ware.

  On kuitenkin syytä muistaa yksi merkittävä haitta - korkea hinta pöydän lasin. Lasipöydät - erittäin tyylikäs huonekalut: niitä tosiasiallisesti yhdistetään kromattu, taotut metalli ja lakattu puu. Siksi niiden kustannukset ovat paljon korkeammat kuin hinta tavallisten keittiön pöydälle.

  Making lasi pöytä käsillään

  Katsotaanpa teknologian valmistus lasi pöytä kotona.

  Aivan alussa valmistusprosessissa lasi pöytä on tarpeen määrittää, missä kaikki samaa tulee tulevaisuudessa onko se suorittaa salissa roolia sohvapöytä, tai käytetään keittiössä ateriat. Kerran päätti nimitystään, on tarpeen tehdä luonnos, mukaisesti sisätilat. Muista sisällyttää piirustus sijainnin ja koon jalat työtasot.

  Töihin, tarvitset näitä työkaluja: Roller tai timantti lasia leikkuri, pitkä metallinen hallitsija, kumi vimmatusti Kumityynyillä rikkoa lasin. Sinun tulisi myös huolehtia lasin. Se voi olla värillinen, sävytetty, läpikuultava, kuvioitu ja peili. Valittaessa rainojen on parasta käyttää karkaistu materiaali, lasi paksuus osassa tulisi olla 6-12 mm.

  Lasin tulee olla puhdas, kuiva ja huoneenlämpötilassa. Tyhjentää pölystä, voit käyttää ratkaisu ruokasoodaa ja rättejä. Tämä on erittäin tärkeää, koska kun työskennellään likainen materiaali voi esiintyä halkaistu pitkin uurreviivaa, ja itse lasi leikkuri hajoaa nopeammin. Valmis paljastaa lasi on asetettava pöydälle lasin leikkaamiseen, lastulevystä tai paksu vanerilevy. Materiaali on sopivat tiukasti tason poikki taulukossa.

  On tarpeen laittaa ohut tanko viivan alapuolella, jossa toteutat leikata. Halkaisija tangon tulisi olla enintään noin 3 mm. Seuraava, laittaa lasin linja sijaitsee sen aiotun leikkausviivan, jonka pituus on noin 2-3 mm. On muistettava, että lasi leikkuri on painettava voimalla 2 kg, on mahdollista tarkistaa etukäteen tavallisilla mittakaavoissa.

  lasin leikkaus on parempi tehdä hallitsija, on edullista käyttää ohutta metallia. Ammattimiesten pystyvät tuottamaan leikata lasi "silmin", jossa on mittanauha, mitataan haluttu pituus, työnnetään lasin pöydän reunaan, ohjaa pöydän reunan ja pidetään lasin leikkuri. Myös leikkauslinja voidaan todeta markkeri, ja sitten ei ole rivi pitää lasi leikkuri.

  Ihanaa olisi, jos et ennen aihioita potreniruetes vähän karsimisesta. Ei ole niin vaikeaa, tämä työ, mutta harjoituksen lisäät luottamusta ja lisätä mahdollisuuksia ensimmäistä kertaa laatu kristalli. Kostuttaa kasviöljyssä lasi leikkuupyörä ennen leikata lasin toisella puolella. Sahauslinjaan lasileikkuri kannattaa yrittää viettää kerrallaan.

  Jos tuote timantti lasi, lasi pysyy käytännössä näkymätön, väritön polku. puristusvoima riippuu suoraan verrannollinen vakavuuden edessä. Lasinrikko käsissä, mutta se on parempi tehdä se erityinen suojakäsineitä. Lasi on sijoitettu siten, että reuna improvisoituun pöydän lasin leikkaamiseen leikkauslinja yhtyvät. Jyrkästi kosketa lasia, ja se tulisi jakaa tasaisesti pitkin linjaa.

  Tähteiden tai hyvin kapea lasin reunaan leikkuri katkaista, kun sen erityinen aikaväli, joka on läsnä lasi leikkuri, tai pihdit, jotka ovat ennalta tarvetta laittaa kumi tyynyjä. Lisäksi pari pihtien voi laittaa paperille, taitetaan useita kerroksia. Tapauksessa, jossa huono viilto lasi, lisätä leikkauksen syvyys on vasara lyödä stekloreza siihen takapuolelta, tai toinen työkalu - esimerkiksi, avoin pää avaimella.

  Työskentely rulla lasi leikkuri, sinun täytyy työntää vaikeampi tehdä. Aloita leikkaus suoritetaan kaukaa reunasta kankaalle. Jos akuutti lasittajan leikkaus ei tule ulos, on tarpeen ajaa rulla edestakaisin pitkin samaa linjaa, kastetaan se pre-kerosiini. Jos ensimmäinen yritys ei ole leikattu pois, on tarpeen tehdä toinen manipulointi kääntöpuolella.

  Siinä tapauksessa, että haluat leikata lasia monimutkaisia ​​muotoja tai kaareva muoto, ensimmäinen on sapluuna. Sen jälkeen, aseta sapluuna lasille ja varovasti ympäröivät hänen lasileikkuri. Samalla tavalla tehty ja pyöreä lasin leikkaus, ensin suoritetaan ympyrän leikattu mallin tai muilla keinoin, ja sitten, siinä osassa, jossa lasi murtuu pois, jolloin säteet ja sen osia katkaista.

  Kun täytyy leikata vahvistettu lasi, alkaa sileällä puolella arkin lasileikkuri rulla vetää viiva leikkaus. Sen jälkeen, kovilla, terävillä työkalu pilkin naarmuuntuu uraan kunnes verkkoon. Seuraavaksi lasi käännetään ja sitten tauko. Lankaa sitten varovasti leikattu tai pure.

  Kun olet leikata lasia pöydän, se jätetään yleensä lovia ja ulokkeita, jotka välttämättä täytyy poistaa suojaamaan leikkauksia ja loukkaantumisia. Parasta kaikessa lasin reunat käsittelyn erikoiskoneita, mutta se voidaan tehdä kotona, muista laittaa puuvillakäsineitä.

  Voit tehdä tämän, ottaa vanhan tiedoston tai hiekkasärkkä. Jos käytät tiedostoa, se on tarpeen valmistella pienkontti tärpätin tai petrolia liota työkaluun. Seuraava sahanpuru pitkin lasin reunaan. Työn pitäisi olla hyvin varovainen, varsinkin jos olet käsittely ohutta lasia. Tahansa suora reuna, sinun täytyy siirtää tiedoston tai puutavaran, tasaisesti pitkin lasin.

  Sen jälkeen on välttämätöntä jauhaa ja kiillottaa reunat työtasot. Tämän toiminnan, sinun täytyy porata tai Bulgarian. kiillottamiseen lasi tuottaa pienillä nopeuksilla - noin 1200-1700 rpm, hitaasti, koska se on pelkää ylikuumenemisen. Ensimmäisenä hiomalaikka aiheuta suurempia hiekkapaperilla reunan ja muodostavat oman halutun profiilin.

  Toimitusongelmiin ajoaineen riisin ja toista edellisen toimenpiteen, lasi on hyödyllinen kostuttaa ohuena virtana vettä. reuna käsitellään sitten hienorakeinen levy. Viimeinen vaihe käsittelystä reunat taulukon - kiillotettu reunat. Tämä tehdään käyttämällä erityistä tahna ja pehmeä huopa ympyrä. Kiillotus tuottavat saman poraa tai jauhin.

  Meidän täytyy nyt miettiä miten korjata lasi pöydälle. Asentaa pöydän jalat, sinun täytyy perustaa kutakin jalkaa tehdä yläpäähän osa reiän. Nämä reiät on kiinnitetty imukupit, käyttäen tähän tarkoitukseen erityisen vahvaa liimaa. Seuraava, kuivauksen jälkeen, liiman pitää olla pöytälevy avulla merkkiaineen ja hallitsija, mihin paikkaan jalat on asennettu. Nämä paikat suositellaan rasva käyttää bensiiniä tai asetonia.

  Käytetty liima asentamiseksi peili, näkyvissä läpinäkyvän lasin pintaan ja kuivuu suhteellisen pitkä - jota ei voida hyväksyä, jos ei lisäkiinnittimiä valmistuksessa lasin. Tästä seuraa, että on välttämätöntä valmistusprosessissa taulukon käyttää erityisiä laseja, korkealaatuista liimat.

  Venäjän valmistajat tuottavat melko kunnollinen liimaa kaksi versiota: "lasi steklo9raquo; ja "lasi metall9raquo;. Sekä muita erilaisia ​​erityisiä junien, tämä liima on myös oma ominaisuuksia - se kuivuu, polymeroimalla UV-valossa, pituus 300-400 nm. Lopputulos "zasyhaniya9raquo; liimakoostumuksen riippuu käyttämää tehoa lampun. Ensisijainen liimaus kestää noin kolmekymmentä sekuntia.

  Kiinnitä jalat lasia yhdessä ja odota, kunnes ne ovat kiinni. Ja vasta sen jälkeen säteilytetään lopullisen polymeroinnin liima. Huomaa - repäistä jalka ja ei voi muuttaa, joten Merkitse kiinnityskohdat varovasti. Huolellisesti annoksen määrää liimaa, tietenkin sen ylijäämä voit poistaa terävällä veitsellä, mutta tämä työ ei toimita mielihyvää. Joten olet tehnyt taulukon lasi kädet!

  Vinkkejä toimivat lasi pöytä

  Lasi pöytä vaatii huolellista hoitoa. Pyyhi puhtaaksi kaivattua tekomokasta tai pehmeällä liinalla Mikrokuituinen: kun nämä materiaalit ovat vähemmän todennäköisesti pysyvät avioeroja. Voit myös käyttää erityisiä välineitä puhdistukseen peilien ja lasi, joita myydään kotitalouksien myymälöissä. Mutta silti, jos sinulla on lapsia talossa, on erittäin suositeltavaa vähentää puhdistuksen aikaa käyttäen "himii9raquo, koska ennemmin tai myöhemmin tulet pöydälle tuotteisiin, jotka voivat jäädä hiukkasia keinot.

  Joskus takia temput meidän lapset tai vahingossa saa naarmuuntunut lasille, pilaa tuotteen ulkonäkö, ja haluan kaiken olevan täydellistä. Siinä tapauksessa, on olemassa yksinkertainen ratkaisu - kiillotustahna GOI. Tämä tahna on murskataan erittäin hieno crumb massa oli homogeenista.

  Lisäksi on tarpeen ottaa normaalisti pumpulipuikolla puolelta kastetaan tahna, niin että hahtuvakudoskerros peittää jauhemainen aine. Ja sitten alkaa kiillotustahna tyhjästä, mutta ei voimakkaasti työntämällä tanko. Ajanjakso yksi lähestymistapa on 10-15 sekuntia, niin sinun on poistettava tahna lasista, laittaa uusi erä jauhettua hammastahnaa pumpulipuikolla ja toista prosessi uudestaan.

  Kuinka monta lähestymistapaa sinun on tehtävä riippuu kärsivällisyydestäsi, naarmuista ja siitä, mihin lasiseen pöytä on tehty. Mutta jos työ tehdään loppuun asti - palkkio sinulle on lasipinta, joka on täysin naarmuuntumaton. GOI-tahnojen lisäksi on monia muita kiillotusaineita - Polarit9raquo; ja lopullinen kiillotus, joka sisältää timanttihiukkasia. Monet omistajat valitsevat hammastahnaa kiillottamalla.

  Lisäksi voit käyttää seuraavaa vaihtoehtoa. Se ei koske naarmujen poistamista vaan niiden kätkemistä. Tätä varten on tavanomaista käyttää tavanomaista väritöntä kynsilakkaa. Sitä on käytettävä huolellisesti naarmuuntumiseen, vaikka se ei kulje sen reunojen yli ja anna sen kuivua perusteellisesti. Jos naarmu on melko syvä, menettely on toistettava useammin kuin kerran.

  Muista, että jokaisen kerroksen pitäisi kuivua melko hyvin ennen uutta kerrosta. Ja jotta pöytään ei pääse naarmuja, tahroja ja siruja, on suositeltavaa laittaa erityisiä lautasliinoja, jotka ovat nykyään myynnissä hyvin erilaisia.

  Näin keittiössä on parempi katsoa lasipöytää kuin esimerkiksi puuta. Voit ostaa pöydän ja muovin, mutta silti lasi on paljon kauniimpi ja tyylikäs. Myös lasipöytä sopii olohuoneeseen sohvan lähellä. Kyllä! Se voi olla keskeinen elementti sisustustasi, varsinkin jos teet itse.

  Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  © Rakennusportaali StrPort 2011-2016. Korjaus, rakentaminen, rakennusmateriaalit.

  Tietojen kopiointi sivustolta on mahdollista vain toimituksellisen toimiston luvalla tai suoralla viittauksella lähteeseen. Oikeusperusta

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin