lasi kiinnityslämpötila

Kiinnityslämpötila - mikä se on? Fusing: työpaja, laitteet, hinta

Varmasti jokainen teistä kiinnittivät huomiota kirkkaan lasin koostumukset, jotka koristavat ikkuna-aukkojen antiikin temppelit ja moderneja ravintoloita. Niitä ei voi siirtää välinpitämättömästi. Tällaisen kauneuden näkyy sisätilojen asuntoja kehystetty peilit lasiseinien, patonkeja maalausten, sisäovet. Nämä Koristetakeet kutsutaan mysteeri sana "fyuzing9raquo;. Millainen tapa luoda lasi kuvia, yritämme selvittää myöhemmin tässä artikkelissa.

Ainutlaatuinen tekniikka tehdä lasimaalaus

Stained ovat läpinäkyviä kuvia, malleja, kuvia, jotka on valmistettu hienoksi tai lasin pinnalla. Luotaessa klassinen värjättiin sitova elementti on metallia profiili. Värillinen lasi kappaleet on yhdistetty toisiinsa ohuiden karojen säilyttää ennallaan koko koostumuksesta. Pitkä historia lasimaalaus taide on herättänyt paljon erilaisia ​​tapoja valmistuksen alkuperäinen koruja. Moderni teknologia luo lasimaalauksia kymmeniä.

Kiinnityslämpötila - mikä se on? Niin se on yksi lasi käsittelymenetelmät lasimaalaus. tekniikka tulee Englanti nimi sulakkeen (lämmitys, sulaminen, sintraus) ja edustaa ydin prosessin. Vaikutuksen alaisena korkeita lämpötiloja, noin lasielementit voidaan turvallisesti liittää toisiinsa epätavallinen monivärinen koostumus. Nämä koristeet olivat tiedossa muinaiset egyptiläiset jo vuonna olen luvulla eaa. Mutta vuosien saatossa tämä valmistusmenetelmä on lähes ole käytetty taiteen lasimaalauksia.

kiinnityslämpötila tekniikkaa on kehitetty ja parannettu luvun viime vuosisadan. Kun taas Saksassa erityinen sulatusta varten lasin luotiin. Tässä maassa, elvytti menetelmä ja on yleisin.

fusing: vaiheet ja ominaisuudet

Tuotantoprosessi koostuu useista vaiheista, joista jokainen harkitsemme yksityiskohtaisesti.

 • Mistä aloittaa. Mukaisesti valittu tekniikka on lasiaihion. Perusteellisuus ja tarkkuus valmistelut on suoraan riippuvainen lopputulos. Sitten lasi fuusioimalla etenee seuraavaan vaiheeseen. Tämä lämpökäsittely.
 • Lämmitys. Valmistetut puolivalmiin tuotteen on sijoitettu erityinen uunissa, joka on lämmitetty haluttuun lämpötilaan. Lasi sulaa ja vähitellen hankkii puna-oranssi värisävy. Ensimmäinen pehmennyt palaset pysyä yhdessä, ja sitten sulautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.
 • Vaivannäkö. Kun saavutetaan vasemmalta ennalta määrätyn ajan, maksimilämpötila lasin tuotteen (2-4 tuntia). Tämä on erittäin tärkeä vaihe, joka kulkee sulakkeen. Mitä tämä tarkoittaa tulevaisuuden tuotteen? Pitkäaikainen altistus tietyissä lämpö- parametrit takaa täydellisen tasaisuus ja enintään kone paista fragmentti.
 • Jäähdytys. Kun lasiaihion hankkii halutun muodon, kun uuni on kytketty pois päältä. Tuote jäähdytetään huoneen lämpötilaan vähitellen, poistamatta uunista.

Kiinnityslämpötila - näin se tapahtuu? käsittely lasi sintrausteknologiaa on jaettu kolmeen tyyppiin:

 • Koko fuusioivaa - absoluuttinen lasinsulatus vaikutuksen alaisena kohotetuissa lämpötiloissa (700-900 ° C). Jos vahva lämmitys ylempien kerrosten materiaalin omasta painostaan ​​alas, ja liuotetaan alempaan.
 • Polufyuzing tai primetochnoe sintrauksen (500-550 ° C) - osittainen sulaminen hieman muodonmuutokseen. Yksittäiset elementit on kytketty, säilyttää irtotavarana pinta.
 • Turvotus - muodonmuutos lasin vaikutuksen alaisena oman painonsa. Kun t 600-650 C. pehmenee ja on muodoltaan pintaa, joka sijaitsee. Substraatti ovat esineitä tulenkestävät materiaalit (kipsi, savi).

Suosituin keskuudessa suunnittelijat käyttää Planar sintraus. Sileä monoliitti artikkeli saattaa toimia lasimaalauksia, koriste maalaus tai alkuperäinen astiat (ruokalaji, tarjotin). Luoda esineitä sulattamalla lasi tarpeesta pohjalta ja joukko yksittäisiä osia. Substraattina käytetty tai tavanomainen värillistä lasia paksuus on 3-5 mm.

Valmistuksessa huomioon tulevissa koostumuksia voidaan käyttää eri materiaaleista: .. lasinsiruja fritin, rae jne Ne järjestetään tasoon mukaisesti pikkukuvan. Elementtien halutun koon ja muodon avulla lasileikkuri ja pihdit.

Fuusioiva phorminx tekniikalla voidaan simuloida kolmiulotteinen artikkeleita eri kokoonpanoissa. Haluttu tulos voidaan saavuttaa useilla tavoilla:

 • kampa - "prochesyvanie9raquo; pinta kuumennetun lasilevyn erikoistyökalulla;
 • Kaiverrus - lisäkoristetta yksittäisten kuvaelementtien;
 • pate de VER - valu tuotteita käyttämällä erityisiä lomakkeita;
 • maalaus - koriste käyttäen lasi jauhetta liimakoostumus;
 • taivutus - luodaan kaarevat muodot, joissa uudelleenkuumennus fuusioitunut lasi.

Tämä on vain pieni lista lasityyppien kiinnityslämpötilassa. Heidän Käytännössä on olemassa monia.

Professional kiinnityslämpötila ohjatun toteuttamaan luovia ideoita käyttää useita erilaisia ​​materiaaleja perustuen lasia, joiden joukossa ovat yleisimpiä:

 • fritti - hienojakoisia hiukkasia murskattu lasi;
 • nuudelit - ohuet ja kapeat nauhat;
 • sirut, tai konfetit - pyöreä levy ei ole enemmän kuin 0,5 mm;
 • tangot - lasisauvojen noin 15 mm halkaisijaltaan;
 • jäykisteet - lanka paksuus 5-8 mm;
 • kiviä - pisaranmuotoinen lasihiukkasten tasomaiselle alustalle;
 • Folio - hienointa alumiinilevyt yhdistelee pintaan.

Saada ole vain kaunis vaan myös kestäviä tuotteita, olisi otettava huomioon yhteensopivuus käytetyistä materiaaleista.

Käytä erikoislaitteita tuottaa korkeita lämpötiloja. Prosessinohjaus uuni kuumennus suoritetaan erityinen yksikkö. Täällä voit säätää tehotasoa, askel askeleelta asettaa lämpötilan muutos ja sisällyttäminen ajastimen ajan. Sisäänrakennettu ohjelmoitava lämpötilansäädin mahdollistaa täysin ohjata prosessia sintrauksen lasia.

sulattamiseksi uuneissa on erilaiset valmiudet ja kokoja. Valitse haluamasi tyyppi riippuu tarkoituksen ja työn laajuus. Nykyiset mallit ovat alhaisen inertian ja äänieristys, joka on useita selviä etuja:

 • Vähimmäispaksuus - vähentää koko rakenteen paino ja lisää uunin tilaa;
 • double layer - helpottaa tarkkaa käsittelyä kaikissa prosesseissa;
 • alhainen lämmönjohtavuus - vähentää virrankulutusta, joka mahdollistaa käyttää kotiympäristössä.

Kuumennusuunin sulattamiseksi elementit sijoitetaan kvartsi isolaattorit, joka estää kuonan pääsemästä lasi ja edistää vapaan kulun lämpöä.

Asettaa hinnan lopputuotteen lasin melko vaikeaa, koska se ei ole luonteeltaan kiinteitä. Kokonaiskustannuksiin Kiinnityslämpö vaikuttavat monet tekijät:

 • koko ja paksuus valmiin tuotteen;
 • värien määrä ja sävyjä;
 • Materiaalien laatua ja hankintahintaa;
 • monimutkaisuus kuvan;
 • tarvitset asennusta ja kuljetusta valmiin rakenteen.

Tärkeä osa kustannuksista valmiin luominen on kehittää luonnos, joka luotiin kiinnityslämpötilassa. Hinta sisältää myös työvoimakustannuksia. Yksi neliömetri lasimaalauksia tehty tekniikka kiinnittymistä ja voi maksaa 30 000 ruplaa. Arvioitu toimikausi suorittamisen sellaisessa järjestyksessä - yksi viikko.

Mistä oppia taiteen sulakkeen

Kuvat lasinvalmistuksen tekniikka edustaa sintraamalla yksinkertainen prosessi. Jopa minimaalinen määrä tietoa auttaa itseäsi tehdä joitakin yksinkertaisia ​​kiinnityslämpötilassa. Master-luokan luomiseen eri tuotteiden voidaan saada tutkimalla useita kirjoja ja elokuvien katseluun. Mutta jos sinulla on mahdollisuus osallistua oppituntien kokenut ammattilainen, sinun ei pitäisi ohittaa. Tällöin et voi vain katsoa koko skenaario on epätavallinen ja jännittävä prosessi omin silmin, mutta myös aktiivisesti osallistumaan siihen.

Tehtyään omiin käsiinsä värikäs kuva tai ylellinen ateria, tunnet sanoinkuvaamattoman iloa luomisen. Opettaja kertoo kaikki vivahteet ja vivahteita luovaa työtä, vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotka liittyvät kiinnityslämpötilassa tekniikkaa. Mestarikurssi live tila viestinnän voi antaa sinulle paljon enemmän kuin opetusohjelmia ja video opetusohjelmat.

Jos saadun tiedon innostavat haluatte käsitellä vakavasti kiinnityslämpötilan, niin saatat pystyä tekemään sen kotona turvautumatta palveluja taiteilijoita.

Miten tehdä todellisia lasimaalauksia talossa?

Fuusioimalla kotona on todellinen. Olkoon se ei ole niin herkkä ja kaunis, kuten tehtaan tuotteet (vaikka se kaikki riippuu taitoa), mutta voit varmistaa talo on täysin ainutlaatuinen asioita.

Niille, jotka eivät tiedä, yhdistelee - on tekniikka lasi vuokaan avulla tavallisella pullolla voi tehdä mielenkiintoisia lasimaalauksia paneelit ja koristeet. Sen etuna on, että toisin kuin muut menetelmät, se ei vaadi muotoiluun, ja siksi ole saumoja, joiden kautta vesi voi päästä tuotteeseen. Myös tuote voi tehdä useampia kerroksia tai olla helpotus koostumuksia.

Ensimmäistä kertaa tätä tekniikkaa käytettiin 90-luvun alussa Saksassa. Sen merkitys on, että korkealla sulava (valkoinen tai värillinen) lasi kappaletta 780-900 ° C: ssa yhdistetään toisiinsa. Sulamislämpötila riippuu koostumuksesta ja paksuudesta linssin.

Viime vuosikymmeninä sulattaminen on tullut yksi monipuolisimmista ja teknisesti kehittyneitä lasinjalostuksen tekniikoita. Tätä tekniikkaa käytetään monenlaisia ​​koruja, koriste-esineet ja taide-esineitä suureen koristeet ikkunoiden ja muiden lasi elementtejä arkkitehtuuri ja sisustus.

Tärkeä kärki toimittajat!

Jos on ongelmia kunnon hiukset, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä shampoot, jotka käyttävät. Häiritseviä Näkymät - 97% shampoot tunnettuja tuotemerkkejä ovat komponentteja myrkytykset kehomme. Aine, minkä vuoksi kaikki epäkohtiin koostumuksessa kutsutaan Natriumlauryylisulfaatti / laureth sulfaatti, kookos sulfaatti, PEG, DEA, MEA.

Nämä kemialliset komponentit hajoavat rakenne kiharat, hiukset haurastuu, he menettävät joustavuus ja sitkeys, väri haalistuu. Myös tätä tavaraa joutuu maksaan, keuhkoihin, kerääntyy elimiin ja voi aiheuttaa erilaisia ​​sairauksia. Suosittelemme vastaan ​​varojen käyttöä, mikä on tätä kemiaa. Äskettäin meidän asiantuntijat tekivät testit shampoot, jossa ensimmäinen paikka ottanut avulla yhtiön Mulsan Sosmetic.

Ainoa valmistaja kaikki-luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet valmistetaan tiukan laadunvalvonnan ja sertifiointijärjestelmiin. Kannattaa käydä virallisia verkkokaupassa mulsan.ru. Mikäli on syytä epäillä luonnollisuutta meikkejä, tarkista viimeinen käyttöpäivä, sen ei pitäisi ylittää yhden vuoden varastoinnin.

Perinteisesti fuusioivaa suoritetaan seuraavasti: halutut kappaleet leikataan käyttämällä erityisiä pihtejä tai leikata lasileikkuri värillinen lasi levyt. Rikki lasitaiteilijat kerätään koostumuksessa, kuten näytteen kehys peili tai tuotantoa varten lasi kulho.

Aukot ovat usein täynnä jauhetta murskattu lasilevyistä. Kootut osat laittaa uuniin ja sulje.

Valvotaan asianmukaisesti palamisprosessin tapahtuu lämpötilassa riippuen lasin paksuuden ja halkaisijan, noin 18-22 tuntia.

Valmistettaessa tällaista päällekkäisyyttä vaatii usein taiteellista lahjakkuutta ja osaamista prosessioikeuden temppuja. Sulan lasin tulisi olla sama lämpölaajenemiskerroin, lämmitys ja jäähdytys lasin täytyy ohjata tarkasti suorittamaan tietyn lämpötilan käyriä. Muuten on olemassa mekaanisia rasituksia, vuotamista ja tuhoaa lasia.

Näin ollen, suuria ja monimutkaisia ​​kuvioita alalla kiinnitysprosessin voidaan saada ainoastaan ​​ohjata digitaalisten laitteiden uuneissa.

Erityisesti kehittyneiden taiteilijat käyttävät lasi uunin tyypin Glory Hole, koska ne mahdollistavat taiteellinen muokkaa pieni lasi massat suoraan sulaan tai lähes nestemäisessä muodossa. Muokata sitä ulkopuolelta, uunin on erityinen reikiä.

Suora muokkaus voidaan suorittaa, jos uuni on liukuva alusta. Lasi saatetaan työlämpötilan, ja sitten vetämällä se hetkeksi uunista. Noudattamalla ja varotoimet, kemikaalit, metalli pölyä tai värillistä lasia jauhe on sijoitettu sulan lasin. Lisäksi kuvio muototyökalujen lasimassan.

Kiinnityslämpötila on täydellinen tai epätäydellinen.

Työskennellä tällä tekniikalla tarvitset:

 • erikoislasit eri värejä muodossa levyjen tai haketetaan. Kun saat sen, katsokaa indeksi SEC - se olisi sama kaikille komponenteille tuotteen, muuten saumat ovat hauraita;
 • lasi leikkuri, jonka sisään on täytetty öljyllä (se auttaa vähentämään lasi);
 • suojalasit pölysuojausta ja lasi suojakäsineitä;
 • kahdenlaisia ​​pihdit - for otschipyvaniya pieniä ja suuria;
 • PVA liimaa ja harja siihen;
 • mylly;
 • uunissa lasin kiinnityslämpötilassa.

Ensimmäinen, sinun täytyy kehittää idean käsitöitä. Aloittelijoille kehotetaan levittämään abstraktio tai kukkia.

Oletetaan haluamme tehdä paneeleja. Voit tehdä tämän, tarvitsemme tukilevyyn. Leikattu lasi leikkuri levy. Break It toisistaan ​​aikoinaan piti hänen väline, voit käyttää pöydän reunaa tai käsissä.

Jolloin saatiin kompleksi muodostuu, ensimmäinen dia haluttuun muotoa lasileikkuri ja sitten otschipnite tarpeetonta kappaletta pihdeillä ja hiekkaa. Sirpaleet lakaista harjalla.

Kiillotuksen jälkeen kappaleet liimataan valkoinen liima lasisubstraatille. Paistamisen liima palaa loppuun ja jälkiä se ei ole.

Kun kaikki liike-, lähettää työ kiinnityslämpötilan uunissa 5-6 tuntia lämpötilassa 700 ° C

Kyllä, suorittaa fuusioimalla voi tehdä ilman hankalia laitteita, mutta erityinen uuni, joka laitetaan mikroaaltouuniin, tarvitaan edelleen. Sen salainen materiaalit, josta se on valmistettu - niillä on suuri lämmönkestävyys, kiinnitysyksikkö substraatti kykenee absorboimaan 2,4 MHz aalto ja kuumennettiin yhdessä lasi.

Vaatimukset mikroaaltouuni - teho on 800 V, irrotettavissa whirling metallilevy ja seinän (toisin sulaa).

Älä unohda vedä spinning levy. Keittoaika riippuu mikroaaltouuni itse kerrosten lukumäärä lasia ja SEC, joten se täytyy noutaa itse. Root parempi 2,5 minuuttia.

Kun tuote on pilkku sulkemalla uunin, vetäytyessä mikrossa ja jätä puoli tuntia matkan lasiin ei haurastu johtuen lämpötilaeron.

Tämä tekniikka ei anna selkeitä ääriviivoja. Korujen tehty se, kuten fanit akvarelleja - epämääräinen, löysä ääriviivat.

Jos olet tehnyt ääriviivat leikattava niitä, ennen kuin laitat tuotteen uuniin, he tarvitsevat pyyhkiä alkoholilla - muuten ne ovat selvästi näkyvissä valmiissa koristeluun.

Kun isäntä haluaa selkiyttämiseksi, yhdistetty kaksi tekniikkaa - kiinnityslämpötilassa ja cloisonne.

Fuusioimalla lasi - luodaan kaunein lasimaalaukset

lasi kiinnityslämpötila - yksi suosituimmista ja alkuperäinen tekniikka tehdä lasimaalaus. Tämä menetelmä perustuu lasi sintraus korkeissa lämpötiloissa erityisissä uuneissa. Tämän tekniikan avulla vältetään metallikatalyytin läsnä yhdisteiden värjättiin tuotteita, jotka suoraan parantaa ulkonäköä koriste artikkeli. Perusteella Lämpöyksikkö on yksi vanhimmista tekniikoita lasin jalostus - kuuma emali tekniikkaa.

Mikä vetovoima sulakkeen tekniikoita (Sulake)

Viime vuosina lasin käyttö kiinnityslämpötilassa valmistuksessa lasimaalauksia alkoi saada massa merkki. Tämä johtuu siitä, että tällainen menetelmä työskennellä lasi avaa uusia, aiemmin ole valmiuksia. Sen suurin etu - kyky luoda monimutkaisia ​​monikerroksisen tuotteen. Näin ollen kaikki ominaisuudet lasin ja väri säilyvät.

Johtuen kemiallisten ominaisuuksien lasi, Lämpöyksikkö tekniikka sopii erinomaisesti tuotantoon lasi-ikkunat ja sisustus kohdetta. Kiinteä lasi on lämpötilassa, joka on 800 astetta muunnetaan nestemäiseksi. Sitten tulee vaihe muodostumista, kun se on annettu halutun muodon. Huolimatta sen näennäinen yksinkertaisuus, tämä menetelmä on paljon vivahteita ja se on melko vaikea suorittaa.

Suurin ero fusing tavanomaisista lasimaalauksia on se, että tässä tapauksessa metalli profiileja ei käytetä nippu, ja se mahdollistaa tulevaisuudessa tuotteen ostamista erittäin esteettinen ulkonäkö, täydellinen mosaiikki kietoutuvat toisiinsa värillinen lasi. Kanssa fuusioimalla diat ovat fuusioituneet yhteen, ja ne ovat monimutkainen koostumus.

Fuusioimalla lasi valokuva

fuusioimalla lasi tekniikka käsittää viisi perusvaihetta. Jokainen niistä on tärkeä, koska se vaikuttaa suoraan laatuun ja ulkonäköön tulevaisuuden tuotetta.

 1. Valmistelu materiaali työstää - kuumentamalla lasi. Kuumennuslämpötila voi olla 650 ° 920 °. Tämä lämpötilaero on tyypistä johtuen menettelyn. Kuumennetaan huoneenlämpötilasta sulamislämpötilaan lasin muutoksia ei vain muodon, vaan myös väriä. Saavuttamasta vaadittua lämpötilaa, siitä tulee punainen ja keltainen ja on täysin valmis roikkua prosessia. Tämä tarkoittaa sitä, että tässä vaiheessa reuna lasilevyaihioiden kosketuksessa ja fuusio alkaa. Lämpötila, jossa sulakkeen koko - 800 ° C
 2. Tämän jälkeen kellastumista vaiheessa tai toisin sanoen, suljin. Kun lasi kuumennetaan maksimilämpötilassa aikaa pysyvät ennallaan. Kuinka tämä vaihe toteutetaan hyvässä uskossa, se riippuu siitä, kuinka tasainen ja sileä voidaan käsitellä fragmentti.
 3. Niin tulevaisuus tuotteen sammutetaan. Tässä vaiheessa, tuotteen lämpötila alennetaan pisteeseen hieman yli hehkutus lämpötila. Nopea jäähdytys tallentamiseen tarvitaan tuloksena punainen. Jos tämä vaihe suoritetaan viiveellä - lasi uudelleen hankkii sen luonnollisen valkoista väriä, ja sitten alkaa mustumiseen.
 4. Neljäs vaihe - anellointivaihe. Tämä prosessi on välttämätöntä lievittää jännitystä - eli kun haluttuun muotoon, lasi säilyttää lujuus.
 5. Viimeisen vaiheen - jäähdytys vaiheessa. Se tapahtuu yleensä huoneenlämmössä, luonnollisesti.

Nykyään on kolme, yleisin tyyli lasi kiinnityslämpötilassa. Jotta valmistaa monimutkaisia ​​mielenkiintoisia koostumuksia lasi-fuusioimalla käytetty tekniikka phorminx. Se on kautta nämä menetelmät tuottavat eniten laadukkaita ja arvokkaita tuotteita.

"Taivutus" tai muodostuminen - alkuperäinen menetelmä, jolla on mahdollista muotoilla ennen kiinnittymistä. Tätä tarkoitusta varten on jo fuusioitunut aihio kuumennetaan uudelleen ja liitä sitten haluttuun muotoon.

"Kiillotus tuleen." Tätä tekniikkaa käytetään siinä tapauksessa, että tuote olisi ylimääräistä pehmeyttä ja kiiltoa. Tämän aikaansaamiseksi, se laitetaan lasiin uunissa.

"Yhdistetty karstaus" tekniikka perustuu muodostumista tuotteen muodon avulla työkaluja. Esilämmitetty tyhjä sulatettua lasia käsitellään käsin, käyttäen työkalut.

Luettelo tuotteista koristeluun, jotka käyttävät lasi kiinnityslämpötila, tarpeeksi leveä. Ensimmäinen paikka suosio on lasimaalaukset, valmistettu käyttäen tätä tekniikkaa. Mutta fuusioimalla voi koristella melkein mitä tahansa tuotetta - esimerkiksi peili, maalaus tai metallista koristeellinen laatikko. Miellyttävän näköinen ja tulo tai sisäovet lasilla insertit lämpöyksikköalueella ja komerot päättynyt sulattamalla ovet, ikkunat, suihkukaapit, ja niin edelleen. Soveltaminen sulakkeen sisustus on mahdollista kaikin mahdollisin yksityiskohtaisesti - tämä tekniikka koristella itseään mitään tyyliä huoneeseen.

Ovi sula-

Sisäovet lasi kiinnityslämpötilassa

Ovet suihkukopit lasi kiinnityslämpötilassa

Ovet suihkukopit lasi kiinnityslämpötilassa

Myös tämä tekniikka mahdollistaa luoda yksilöllisiä lasimaalauksia ja laminoitu jossa on kehittynyt kohokuviorakenteella - yksityiskohdat sisustus ja sisustus, koristeet, astiat. Niin, aivan alkuperäinen tuotettu koriste levyt yhdistelee elementtejä, maljakoita, seinäpaneelit, kehystys pöytälamput ja muita koriste-esineitä.

Seinämaalaus seinälle tekniikka sulakkeen

Lamppu fuusioimalla elementtejä

lasi kiinnityslämpötila on koristelevynä

lasi kiinnityslämpötila on koristelevynä

lasi kiinnityslämpötila on koristelevynä

Käyttämällä fuusioimalla lasi parantaa merkittävästi työtä väri - sulattamalla yksittäisiä komponentteja eri värien avulla saavutetaan ainutlaatuisen sävyn.

On huomattava, että laajamittainen käyttö ja suosio lasin fusing on voittanut ei pelkästään niiden esteettisiä ominaisuuksia. Lisäksi jalo ulkonäkö, tällaiset tuotteet ovat myös käytännöllisiä. Lasimaalauksia, valmistaja Tämän menetelmän avulla, eivät pelkää kosteutta, lämpötilan muutokset ja on erittäin helppo puhdistaa. Nämä ominaisuudet ovat tehneet suhteellisen uusi suosittu tekniikka. Tuotteet tehty sen lyhyessä ajassa on tullut muodikas ja suosittu.

Anteeksi, kuvassa kanssa kuvateksti "paneeli seinään tekniikka sulakkeen" nähdä raaka dichroic lasia. No kiinnityslämpötila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin