Lasi julkisivu

30 hämmästyttävää rakennusta, joissa on lasiseinät - arvioi arkkitehtuurisen nero!

Tänään vierailemme kolmekymmentä upeaa taloa. Voiko kukaan teistä haluta uudistaa kotiasi lisäämällä siihen valoa valtavien ikkunoiden ansiosta.

Ajatus lasite yksi olohuoneen seinät, yhdistämällä veranta, kylpyhuone ja on monia etuja: visuaalisesti lisää tilaa huoneeseen, näyttää siltä, ​​että se on enemmän ilmaa talvella voit nauttia runsaasti luonnon valoa, ja kesällä - poistaa lasi ja käännä huoneesta ulos katettu terassi ja paras paikka rentoutua raitisessa ilmassa.

Perinteinen talo moderni lasi veranta

Vanhan talon remontin aikana laajennettiin perheen dynaamiselle elämäntapalle, joka tarvitsi enemmän tilaa. Uusi veranta on suunniteltu pienen liitteen muodossa, jossa on panoraamaikkunat lattiasta kattoon.

Talo Kaliforniassa

Liite, jossa on suuret ikkunat koko seinälle, joka voidaan avata, antaa talon tilaa. Voit ihailla luonnetta loputtomasti milloin tahansa vuoden aikana.

Sade, tuuli tai lumi eivät voi estää sinua tekemästä tätä. Lasi-julkisivut ovat aina merkityksellisiä, ne ovat, kuten oli, ajan ja muodin ulkopuolella.

Se sijaitsee rinteessä. Ikkunoista voit selvästi nähdä Atlantin valtameren. Villa Sau Dakarissa rakennettiin vuonna 2011, joka on suunniteltu senegalilaiselle liikemiehelle ja hänen nuorelle perheelleen.

Nicholson Residence Sydneyissa

Design-studio MAC Interactive Architects valmistui 1970-luvun tiilitalon jälleenrakennushankkeesta Sydneyssä, Australiassa.

Nykyaikaisessa käytännössä tehdään laajamittaista jälleenrakennusta: nykyisen rakennuksen uudelleenkäyttöä, joka on mukautettu ja muunnettu vastaamaan omistajiensa nykyaikaisia ​​tarpeita.

Longhi-arkkitehtien Beach House Peru

Lasin laajennuksen valmistuttua ensin vahvistetut pylväspohjarakenteet. Laitetta ympäröivät Tyynenmeren rannikolla autiomaa dyynit ja rannikkokallit, 117 kilometrin päässä Perun pääkaupungista.

Roof Residence

Kiinalaisen kaupungin Shenzhen on korkeatasoinen rakennus 48. ja 49. kerrosta varustettu moderni kattohuoneisto. Hankkeen laatijat ovat arkkitehdit Filippo Gabbiani ja Andrea Destefanis.

Talo Kaliforniassa

Rakennettu mallin kuuluisan arkkitehti Kaufman Palm Springs Kaliforniassa. Liukuikkunoiden avulla voit kääntää lasin laajennuksen terassille.

Yksityinen asuinpaikka. Sijainti: Haifa, Israel

Kedem yllättää meidät tämän merkittävän asuinpaikan Haifassa, suurimmassa kaupungissa Israelin pohjoisosassa.

Nykyaikainen kartano on rakennettu historiallisen avenuen keskelle ja Haifan Ranskan Carmel-alueen sydämessä.

Russel Hill Road

Talon kunnostus muutti ulkonäköä. Sisällä se tuli tilavammaksi. Rakennus visuaalisesti sulautuu ympäröivään luonnonympäristöön.

Suunnitellut perulaiset arkkitehdit. Kartano on rakennettu kahdesta erillisestä lohkosta, jotka on yhdistetty toisella kerroksella vain silta, ja niiden välissä on lampi, jossa on kasveja ja suihkulähde.

Katolla on suuri terassi. Pidennetty uima-allas on pihan erityinen sisustus.

Villa-chalet Madridissa on hämmästyttävä

Nousee suuren uima-altaan yläpuolelle ja muistuttaa sveitsiläistä chalet modernissa designissa. Tuottaa upean vaikutelman.

Saksassa Darmstadtin lähiö on huvila, jonka pinta-ala on 378 neliömetriä. Talo sijaitsee hyvällä paikalla, sopii maisemaan. Pääkoriste - lasia, antaa tyylikkyyden.

Ylellinen huvila sijaitsee rannalla lähellä alkuperäistä Visionia.

Se on ihanteellinen kodin ruumiillistuma taivaallisessa kulmassa. Varustettu monilla terassilla. Erittäin mielenkiintoinen kokoonpano altaan.

Jarson esittäjä Will Bruder + Partners

Tämä on teräksen, kuparin ja lasin luominen. Kaksikerroksinen asuinpaikka yksinkertaisella saranoitu katolla.

Avaa upeat näkymät merelle. Tämä asuinpaikka on Perun arkkitehtonisen yrityksen luominen.

Kirkkaat sisätilat täydentävät runsaasti auringonvaloa, joka tunkeutuu huoneisiin ikkunan ja lasin liukuvan paneelin läpi.

Sagaponek Yhdysvalloissa

Viehättävä alue tarjoaa upeat näkymät merelle, ja maisemasuunnittelu täydentää talon arkkitehtuuria.

Asuinpaikka Tunisiassa

Aavikkomaiseman sydämessä rakennettiin hämmästyttävä talo nimeltä Riverfront Residence.

Suunniteltu hänen yrityksensä Taylor Design + BUILD. Päätarkoitus rakentamisen talo oli paitsi löytää näkemykset upea autiomaa maasto ja orgaanisesti "liittyä" siinä, mutta myös hyödyntämään ympäröivään resursseja ja rakentaa ylellinen Matalaenergiatalossa keskellä erämaata.

Yksi tärkeimmistä kohdista on se, miten talo riippuu ympäristöystävällisistä ja ympäristöystävällisistä näkökohdista.

Metsätalo lähellä New Yorkia

Talo on rakennettu metsäisellä tontilla. Päätehtävänä oli minimoida vaikutukset luontoon ja maisemaan.

Tämän alueen suurin ekologinen puhtaus mahdollisti rakennusprosessin aikana kaiken puretun kiven ja maaperän täydellisen soveltamisen paikan päällä.

George Sprengin talo (Georg Spreng House) Saksassa C18-arkkitehdiltä

Yksinkertainen julkisivu piilottaa ylellinen studio. Myös kuuluisan koru suunnittelija ateljee on hänen kotinsa.

Valtavat ikkunat, joissa on hopeiset verhot koko kehällä, korostavat sen vakavuutta ja samaan aikaan pehmentävät sen loistoa.

Asuinpaikka Gramercy Parkin rivitalossa Manhattanilla New Yorkissa

Tiiliseinät kahden tärkeimmän kerroksessa asuinpaikka katosi, korvattu lasi verho, joissa on pieniä diodit, näkymätön päivällä mutta yöllä yksityisenä kimaltelevaa tähdistö.

Miami Beachin asuinpaikka

Tämä moderni hotelli sijaitsee Miami Beachissä, Floridassa, Yhdysvalloissa. Monitasoiset terassit ja laajat ikkunat antavat sinulle mahdollisuuden nauttia panoraamanäkymästä kauniiseen lahdelle.

Cutler House Montaukissa, New Yorkissa

Paras lomamökki, jossa voit rentoutua ja uneksia turvallisesti.

Moderni lasi voi koristella talon 1700-luvulla

Taitava ja tunnettu arkkitehti Michael Wigginton palautti 1800-luvun vanhan maalaistalon lähellä Lontoota laajentamalla nykyaikaista lasihuonetta.

Talossa on kaksinkertaiset ikkunat

Muutaman askeleen päässä rannasta Bainbridge-saarella rakennettiin uusi talo vanhalle säätiölle.

Asuintilaa on 3100 neliömetriä. Se on pystytetty ympäristöystävällisistä materiaaleista ja kolmikerroksisista kaksinkertaisista ikkunoista.

Talo, jossa on tiiliseinä Israelissa

Tämä moderni minimalistinen talo on rakennettu pieneen maaseutukokonaisuuteen, joka on 20 minuutin ajomatkan päässä Tel Avivista.

Arkkitehti Martin Howlabin lasitalo

On tärkeää huomata, että talo täydentää ympäröivää puistoa, sillä se on olennainen osa.

Valkoinen talo Floridassa

Talo on rakennettu arkkitehdit Touzet Studio ja nimettiin North Bay Road Residence.

Mielenkiintoisin asia on, että tämä talo on kaikki valkoinen: sekä julkisivu että sisustus. Pearl-vaikutus parantaa altaan ja ympäröivän vehreyden sinistä vettä.

House New Yorkin osavaltiossa Pentagram Architects -arkkitehdin projektin alla

Talossa on kaksi osaa: asuinalue pysyvän asuinpaikan omistajille ja pieni rakennus naapurustossa, jota käytetään guest house.

Molemmissa rakennuksissa on runsaasti lasitusvyöhykkeitä, jotka kohtaavat valtameren ja tarjoavat kauniin näkymän suurista vesitiloista.

Maa talo saarella Yhdysvalloissa

Suurin osa talosta on vyöhyke, josta on panoraamanäkymät Peconica-lahdelle ja ympäröivälle metsälle. Ihana paikka levolle ja toipumiselle.

Kodikas perhehuvila järven etelärannalla

Moderni talo kaunis tontti lähellä eteläranta Balaton, Unkari. Tämä on mökki, jossa on kaksi erillistä huoneistoa.

Lasi-julkisivut ovat viime aikoina suosittuja. Ne näyttävät hyvin moderneilta ja tyylikkäiltä, ​​ja sopivat erinomaisesti myös kaupunkien eri arkkitehtuuriin. Lisäksi tällaisten julkisivujen ansiosta talo näyttää rajatulta, kevyeltä ja ilmavaltaiselta. Monet saattavat ajatella, että seinät ovat hauraita, mutta ne on tehty erilaisista sääoloista kestävistä materiaaleista. Jopa kaikkein synkät ja epärehelliset rakennukset muutetaan tällaisilla julkisivuilla.

Lasin käyttö ei ole koskaan vanhentunut, koska sen lisäksi, että avaruuden laajentaminen lisää tietyn esteettisen alueen, se pysyy toiminnallisena. Se soveltuu erityisesti, kun näin talossa, ulkopinta, joka on tehty tyyli ei ole aivan tuttua muotoihin, tykätyin talo panoraama lasinen julkisivu koko perheelle, erittäin mielenkiintoinen ajatus.

Aina herättänyt rakennuksen erityisen ilon lasi-julkisivuilla. Ne näyttävät jotain ilmaa. Vain minusta tuntuu, että tällaisessa rakennuksessa on välttämätöntä elää korkean aidan taakse tai saada tiheät verhot - niin että naapurit eivät katso sisään)

Rakennusten lasiseinät ovat erittäin rohkea päätös, koska mitä tahansa voi sanoa, suuri määrä lasia voi pilata koko rakennuksen ulkonäön. Mutta nämä kuvat ovat erittäin onnistunut lasin käyttö, näyttää hyvältä. On syytä huomata arkkitehtien rohkeutta ja makua.

Lasi-julkisivut eivät ole vain nykyaikaisen talon koriste, vaan myös melko alkuperäinen ajatus siitä, miten kotisi on kirkkaampi ja kodikas. Lisäksi panoraamakuva, joka avautuu lasilevyjen läpi, ei todennäköisesti koskaan kyllästy.

Epäilemättä se näyttää hyvältä, mutta kuinka paljon hoitoa tällaisen julkisivun takana tarvitaan. Ja useammin kuin kerran kuukaudessa, valitettavasti. Sinun on myös saatava kaihtimet tai kaihtimet. Lasiseinät ovat kuitenkin edelleen ihanteellisia kahdessa tapauksessa. Jos tämä on toimistotilaa tai jos ympärilläsi ei ole naapureita, jotka seuraavat sinua ja aiheuttavat siten epämukavuutta.

Tervetuloa verkkosivuillamme Kauniit talot. täältä löydät maalaistalot valoisat ja epätavalliset sisätilat ja esimerkit maisemasuunnittelusta.

Valitse osio

Liity meihin

osoite: Moskova, st. Lower Syromyatnicheskaya 10, rakennus 2. ARTPLAY Design Center

Miten valita oikea keittiö lasihelmillä: yleiskatsaus materiaaleista ja rakenteista

Julkisivut ovat kalusteita, jotka peittävät kehon edestä. Se on niiden ulkonäkö, joka määrittää kuinka kaunista koko kuuloke näyttää. Monissa suhteissa materiaalien laatu ja laatu, joista julkisivut on tehty, vaikuttavat huonekalujen hintaan. Muoti - lasi ja metalli. Keittiön lasiseinät ovat käytännöllisiä, ne näyttävät upealta. Materiaalin kirkkaiden tekstuurien ja väreiden ansiosta voit luoda kauniin alkuperäisen sisustuksen. Pääasiassa on otettava huomioon erityyppiset lasit ja tehdä oikea valinta.

Salaisuus suosio keittiön lasin ↑

Sisätilat lasielementit näyttävät elegantti, hienovarainen, painoton. Näillä alueilla on paljon ilmaa ja valoa, vaikka jotkut ihmiset ne näyttävät olevan "cool", koska kiiltäviä pintoja. Upea ulkomuoto keittiö lasijulkisivujen - se ei ole ainoa syy valita tämän materiaalin. Hän on hyvin käytännöllinen.

Suunniteltiin alun keittiössä

Keittiö sisustus lasielementtiä

Kohoamista lasin helppo yhdistää elementtejä muista materiaaleista - puusta, MDF, alumiini. Ne aina edullista etsiä ei saastuta tunnelma haitallisten aineiden, pelkäämättä kosteutta ja korkeita lämpötiloja. Toinen plus - helppo asentaa ja ylläpitää. Lasipinnat ovat hygieenisiä, ne eivät absorboi likaa, ja huolehtia niistä koskee edullisia kodin kemikaaleja.

Keittiö julkisivut lasia ja MDF

Julkisivu lasi on sen haitoista. Tärkein niistä - kalleus. Lisäksi korkeat kustannukset itse materiaali, on tarpeen maksaa ja erikoislaitteita. Yksi piirteistä kiiltävät pinnat - ulkonäkö raitoja, täplät ja vastaavat sormenpäät

Varoitus! Pestäessä lasijulkisivujen on oltava varovainen, sillä sovi, ei kaikkia kemikaaleja (älä käytä hankausaineita). Lisäksi jos huono pyyhi pisaroita kuivuttuaan heistä tulee uusia paikkoja.

Kiiltoa ja lasi - yhdistelmä glamouria

Millaisia ​​materiaalit soveltuvat huonekalujen ↑

Valmistukseen lasijulkisivujen käytetään neljää päätyyppiä:

Kunkin sellaisen materiaalin on omat hyvät ja huonot puolensa. Tarkastellaan niitä tarkemmin.

Yhdistelmä eri julkisivujen

Selkeät ja sävytetty floutlasin ↑

Nousua lasi on valmistettu käyttäen floatlasin tekniikkaa edullisempi toiset. Tällainen materiaali ei ole kovin yleistä huonekaluteollisuudessa. Syynä on huonompi kuin muissa lajeissa, tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet. Materiaali ei ole erityisen iskunkestävyys, mikä lisää riskiä omistajille ruokia. Ei tulisi valita koteihin, joissa on pieniä lapsia.

Edut tasolasin tulisi sisältää uskomattoman tasaisuus. Kangas täysin tasainen heti valmistuksen jälkeen. Se ei vaadi erityistä käsittelyä, ei ylimääräisiä prosesseja on positiivinen vaikutus hintaan. Lujuuden lisäämiseksi valmistajat päällystetään usein polymeerikalvon levyt. Materiaali on kahta tyyppiä - selkeää ja sävytetty. Sisustus - mitään.

Laminointimuovi - 2 in 1: vahvistaminen ja sisustus ↑

Lasi saa naarmuuntuu helposti. Tämän välttämiseksi se on suojattu erityisiä elokuvia. Tämän seurauksena julkisivut ovat yhä enemmän käytännön, vähemmän pilaantuvia pitempään. Myös niiden ulkomuotoa: elokuva on vaikutusta matoille.

Varoitus! Lasi, laminoitu kalvo, joka soveltuu asennettavaksi alumiinirunko rintamalla. MDF (ei kehyksiä) sitä ei yleensä käytetä.

Läpikuultava julkisivu - selvä plussa keittiökalusteet. Jos vuokranantaja ei halua julkisesti näyttää tuotteisiin ja kotitalouksien tavaraa varastoidaan kaapit, se on parasta valita design. Ulkona näkyy vain ääriviivat esineitä, ja vaikutus "painottomuuden" keittiö säilyvät.

Läpikuultava julkisivut seinäkaapit

Triplex - lujat materiaali ↑

Lasi etuosat keittiöt laminoitua lasia, todella luotettava ja turvallinen. Tämä johtuu siitä, että tuotannon teknologia itsessään. Triplex edustaa kaksi ohutta lasia, jotka on sidottu yhteen lämpökovettuvalla yhden komponentin polymeroitava koostumus.

Julkisivut Kolmikerroksinen

Monikerroksinen rakenne on erittäin vahva, se on erittäin vaikea voittaa. Jos materiaali on edelleen rikkoo voimakas lakko, fragmentteja eivät hajottaa, mikä vähentää loukkaantumisriskiä minimiin. Näiden ominaisuuksien ansiosta Kolmikerroksinen on täydellinen luoda kehyksetön keittiön rintamilla.

Varoitus! Älä pelkää, että materiaalikerrokset jaetun käytön aikana kuulokkeet. Se on mahdotonta. Pito lasilevy tapahtuu molekyylitasolla, ne ovat yksi.

Triplex sisätilojen keittiön

Karkaistu lasi: turvallisuus ensin ↑

Karkaistua lasia keittiö rintamalla on hyvin kestävä. Lisäämiseksi mekaanisen kestävyyden sitä kutsutaan stalinite. Jos materiaali on rikki, se hajoaa monia pienempiä kuutioiksi, jossa ei ole teräviä kulmia. Näitä fragmentteja ei voi satuttaa. Stalinite sopii erinomaisesti valmistukseen kehyksetön julkisivujen.

Fragmentit karkaistua lasia ja tavanomainen

Kuitenkin puutteet materiaali on myös saatavilla. Sitä ei voi porata tai leikata, joten kaikki teknologiset reiät on tehtävä ennen kuin lasi on lämpökäsitellään. Toinen haitta - korkean tiheyden ja massa. Kun kokoonpano kalusteet julkisivut stalinite joudutaan käyttämään kalliita laadukkaita varusteet.

Julkisivut karkaistua lasia

Menetelmät koristeluun lasijulkisivujen keittiöön ↑

Laajentaminen luettelo lasin keittiön rintamilla ostajat ovat yleensä menetetty valinnassa. koristeluun erilaisia ​​valtava. Löydät kymmeniä vaihtoehdot asetettu mitään tyyliä - varsinaiset klassisesta Provence ja korkean teknologian.

Mieti suosituin teknologiat koristelu keittiö rintamilla.

Sisustus kaapin ovet

 • Lasimaalauksia. Valmistukseen etulevyt kaapit käytetään usein lasimaalaus. Tämä sopii huonetta, jotka on sisustettu klassiseen tyyliin. Tietenkin, lasimaalauksia valmistustekniikka on radikaalisti erilainen kuin vanha, kun luvut kerättiin monivärinen kappaletta kiillettä, mutta ne eivät näytä yhtä vaikuttava.

Lasimaalaus runko julkisivujen

 • Kiinnityslämpötila. Valmistusprosessi on hyvin yksinkertainen: läpinäkyvä lasi kerros levitettiin mallia väri, materiaali ja sitten "paistetaan" uunissa. Tuloksena on vankka monikerroksinen arkin sisustus, jota ei voida pestä pois tai naarmu. Tämän tekniikan avulla voit luoda hieno kuviollinen julkisivut.

Sisustus fuusioimalla tekniikka

 • Matoille. Jäälasi - kaunis ja käytännöllinen materiaali. Sen takana on helpompi katsoa, ​​kuin läpinäkyvä. Sen pinta karhennetaan käyttäen hiekkaa suihku- tai erityinen tahna liukenemisen päällysarkkimateriaalin.
 • Hiekkapuhallus piirustus. Lasin luettelot keittiön rintamilla ovat hyötyneet hämmästyttävä kauneus piirustusten talletettu tätä tekniikkaa. Voit valita valmiita tai tilata julkisivujen kuviolla oman luonnoksia.

Himmeä lasiovi kaappeja

Ovet hiekkapuhallus kuvio

 • Kaiverrus. Kuvioita päällystetyn lasin laserilla. Suosituin vaihtoehto koristeet - kukka koristeena kukkia, lehtiä, monimutkainen kiharat. Julkisivut kaiverrettu näyttävät hyvältä uusklassisen sisustus.
 • Taivutus. taivutus tekniikka on lasia muodostava kuumennetussa tilassa. Plastinen massa, jolloin saatiin taivuttaa kaarevaan muotoon. Käytetyn materiaalin valmistukseen kaunis pää ovet, kulma kaapit.

Kaiverrettu ei-klassinen sisustus

Mollirovannaya ovi lasimaalauksia

 • Lieventämisestä. Lasi väri irtotavarana tai erityinen väri liitä yli elokuva. Ovet Tällaisen materiaalin ei ole avoin ja hyvin piilottaa sisältöä keittiön kaapit. Ne voivat olla mitä tahansa sävy, ei ole rajoituksia. Lisäetuna - alempaa hintaa kuten julkisivujen verrattuna värjätään, kuten tekniikka on suhteellisen yksinkertainen.

Ylärivin kaapit kiiltävä värillinen lasiovet näyttää tyylikkäältä ja painoton

Tyypit rakentaminen - runko ja kehyksetön ↑

Rintamilla keittiökalusteiden voi olla kahdenlaisia ​​- kehyksiä (laatta, kiinteä) ja puitteet. Ensimmäinen on ovi kokonaan lasia kappaletta, ja jälkimmäinen - lasista koteloitu kehyksessä.

Yksiosainen lasi keittiö rintamalla näyttää yhden arkin materiaalia. Sen reunat on kiillotettu tai ohutta metallia kansi profiilia. Tällaiset ovet ovat turvallisia, kaunis, käytännöllinen. Käytetyn materiaalin niiden valmistukseen sopii vain lujat lasi - karkaistu tai laminoitu.

Levyt lasi kaapin ovet

Kehys rintamalla pitäisi kutsua ei lasia ja ikkunat, kuten jossa lasipastalla toiminto toimii. kehyksen materiaali voi olla mikä tahansa - puu, MDF, metalli. Erittäin tärkeä ultra ruokia lasista ja alumiinista, joka on muodostettu korkean teknologian, futurismi jne

Runko rintamalla klassisessa ympäristössä

Suuntaus alumiinirunko lasin ↑

Viime vuosina lisääntynyt suosio ruokia lasista ja alumiinista. Käyttö insertit läpinäkyvä, sävytetty, himmeä aine tai ilman piirustuksia. Alumiiniprofiilin voi olla mikä tahansa väri. Sarjat hyvännäköisen minimalistiset sisätilat, sekä klassisia.

Suunnittelijat kannattaa valita vaaleita sävyjä julkisivuille seinäkaapit ja tummempi - lattia. Tämä yksinkertainen tekniikka auttaa visuaalisesti laajentaa tilaa, joka on erityisen tärkeää tungosta ja ahtaisiin tiloihin. Hyvä vaihtoehto on pieni keittiö - sarja seinäkaapeista valolla himmeä ovet.

Oviin keittiön sarjaa

Ansioita keittiöt lasi ja alumiini ↑

 • Korkeiden lämpötilojen kestävyys. Alumiinilistat lasin täydellisesti siirtää lämpötila, tyypillinen keittiö.
 • Kosteudenkestävyys. Valmistukseen kehyksen voi käyttää puun ja komposiittimateriaalien perustuu sahanpuru, mutta voi turvota kosteudelle. Alumiinia mitään tällaista tapahtuu.
 • Vahvuus. Alumiiniprofiilin ei muuta muotoaan, joka esiintyy usein ovet MDF, lastulevy tai viilu puusta.
 • Keveyttä. Alumiini on ominaista pieni paino muihin materiaaleihin verrattuna. Profiili ei luoda lisää kuormitusta rakenteeseen.
 • Helppo puhdistaa. Metalli yhtä helposti pestä pois kaikenlaista saastumista, kuten muovia, mutta, toisin kuin hän, ei haalistu suorassa auringonvalossa.
 • Kehittyneet suunnittelu potentiaalia. Pääsääntöisesti keittiö lasijulkisivujen tehdä swing tai läppä avoin järjestelmä. Jos käytät alumiinilistat ikkunoihin, ovet voidaan liukuva. Tämä auttaa säästämään tilaa.

Saranoitu ovi on valmistettu lasista ja alumiinista

Ainoa haittapuoli - keittiössä lasia ja alumiinia julkisivut hinta on varsin korkea, mutta nämä kustannukset ovat täysin perusteltuja.

Varoitus! Puhdistettaessa alumiiniprofiilit et voi käyttää hankaavia puhdistusaineita. Metalli on erittäin helppo tyhjästä.

Yhdistelmä lasi, alumiini ja muovi

Mitä sinun täytyy harkita valitessaan alumiiniprofiili ↑

 • Tyyliin. Usein alumiinirakenteeseen tehdä vaaleanharmaa. Tämä on erinomainen vaihtoehto futuristinen minimalistiset sisätilat, keittiö moderniin tyyliin, high-tech, techno. Klassista muotoilu soveltuu paremmin värillinen alumiini runko, jäljittelemällä puuta.

Lasi ja metalli - täydellinen yhdistelmä moderni sisustus

 • Yhdistelmiä. Julkisivut on yhdistettävä suunnittelun keittiön esiliina, seinät, ovet. On toivottavaa, että lisäksi profiili, oli muita metalliosia sisätilaan.
 • Laatu varusteet. Perustavan tärkeä asia - valinta varusteet. Tämä ei pidä paikkaansa, kun voit säästää. On järkevää laittaa hyvää pneumaattinen pellit.
 • Lasisisus. Hintaero välillä float ja karkaistu lasi on, mutta se ei ole niin suuri valita halvempi vaihtoehto. On parempi maksamaan laadukkaan ja vankka lasisisus, kuin korjata rikki oven.

keittiö ultramoderni muotoilu

Ohjeet tuotantoon julkisivun käsillään ↑

Jos haluat, voit tehdä keittiö lasi julkisivut käsillään. Laudat ovi kokonaisista lasinsiruja ei yksin toimi tuottaa, mutta kehys on melko yksinkertainen asentaa. Vaadi nämä materiaalit ja työkalut:

 • laadullinen profiilia ohuen alumiini- tai sälepohja (saatavissa MDF);
 • käsitelty lasi insertti;
 • saranat ja varusteet;
 • liima;
 • silikoni;
 • vasara;
 • neliöitä;
 • reititin.

Kotitekoinen keittiö julkisivut

 1. Ryhtyä keräämään ruutuun. Se voi olla alumiinia, puuta tai MDF. Mitat on vastattava kaapit.
 2. Valmiissa alumiiniprofiili asettaa lasilisäkkeelle ja kiinnitetään liimalla. Kehyksessä puun tai komposiitti- tulee tunkeutua uriin ikkunan leveys. Tässä tapauksessa, leikkuri sijaitsee juuri keskellä oven. Valmis lähtö täytetty silikonilla, ja profiilisisäkkeeseen lasi.
 3. Profiilia lasitettu tarkistanut kulmat nivelten puitteissa. Niiden pitäisi olla suora. Jos on olemassa poikkeamia kulma on 90 astetta, lasi on keskitetty, kevyesti napauttamalla vasaralla.
 4. Jää vain asentaa kahvat ja valmis ripustaa oveen saranat. Tämä voidaan tehdä kuivauksen jälkeen, silikoni ja liimat. Tarvikkeet liittää profiilin, eikä Lasilisäke, vaurioitumisen estämiseksi julkisivun.

Ovi keittiön kaapin

Video: Moderni keittiö lasijulkisivujen ↑

Lasi - hämmästyttävä rakennus ja koriste materiaalia. Se erottuu arvokkaita ominaisuuksia: lujuus, kestävyys, ympäristöystävällisyys. Valmistajat ovat löytäneet tapoja poistaa suurin haittapuoli - haurautta, ja nyt levitetään menestyksellä huonekalujen valmistuksessa. Esteettiset ja toiminnalliset keittiö lasi julkisivut pitkään ei mene pois muodista. Jos valitset oikeat, se on monta vuotta miellyttää silmissä omistajien ja heidän vieraansa.

Jotkut uskovat, että on ehdottoman järjetöntä asia meidän aikanamme. Mutta on niitä, jotka eivät voi elää ilman sooda, koska unet ja aloittaa.

Mikä on juoksuttaa ilmastukseen veden valita keittiöön: katsaus tuotemerkin

Keittiö ei ole enää paikkaa, jossa harjoitetaan vain ruoanlaitto ja syöminen. Yhä sisätilojen keittiö on varustettu niin, että se oli mukava huoneessa.

Miten valita sisäkaton Keittiö: tyypit saranoitu rakentamisen

Kerros lamppu, seinä lamppu, kattokruunu, pöytälamput ja nightlights tekevät elämästämme kirkkaampi ja iloisempi. Asianmukaisesti suunnattu valo suotuisasti korostavat arvokkuutta sisätilan. .

Miten tehdä alkuperäisen lampun keittiön romun

Hyvää päivää! Auttakaa hakuikkunan keittiön julkisivu! Vahingossa rikkoi ...

Lasijulkisivujen - eduista, haitoista ja soveltaminen asuinrakennusten

Lasijulkisivujen Omakotitalojen

Huolimatta valtava määrä erilaisia ​​etuosamateriaalit, ne ovat jossain mielessä samankaltaisia.

Kyllä, voit valita minkä tahansa väritys, valtava valikoima materiaaleja, muotoja, kokoja ja kuvioita.

Mutta entä ne, jotka haluavat jotain todella standardista?

Sen lisäksi, että julkisivun valaistus omakotitalojen, lasijulkisivujen ovat erinomaisella tavalla lopettaa, vaikka tällainen viimeistely ratkaisua käytetään usein kerrostalot kaupungin keskustassa.

Tässä artikkelissa tarkastelemme pääpiirteet julkisivujen lasin.

Piirteet lasi suunnittelee

Tärkein ominaisuus on, että lasi julkisivut taloja eivät ole auki eristetty rakenne.

Perinteisessä ikkunat eivät enää tarvitse, koska lasisen julkisivun ja niin avoimia. Ainoa kysymys, joka voi syntyä ainoastaan ​​- koska se tarjoaa ilmanvaihto?

Varsin yleinen ratkaisu esikaupunki rakennuksia - lasitus yksi seinien rakentamiseen

Jos ilmastointijärjestelmä voidaan asentaa korkean nousee, miten omistajat omakotitalojen?

Asia on ratkaistu järjestely fanlight tai kallistaa ja kääntää ikkunat. Windows asennetaan vain matalien rakennusten kanssa julkisivut peräpeiliin tyyppiä kuin asennus tällaisten rakenteiden huipulla alennetaan valtavia kustannuksia.

Myös julkisissa rakennuksissa usein laittaa lasiovet, jotka on kiinnitetty erityistä lenkit julkisivut lasia. Nämä silmukat on tehty niin, että saadaan aikaan minimaalinen kosketus lasin ja metallin rakenne-elementtejä.

Eräässä erityisessä rakentaminen läpinäkyvän oven laitetta ei usein, jos tietenkään emme puhu järjestely puutarhan kasvihuoneet. On syytä huomata, että joissakin maissa ja tekee kieltävät asennus ovien rakenteissa kuten lasi rakennusten julkisivuja.

Edut ja haitat tällaisten ratkaisujen

Viime vuosina yksityiset asiakkaat kiinnittävät yhä enemmän huomiota lasijulkisivut.

Suosion vuoksi tällaisen koko joukko etuja:

 • Gracefulness ja eleganssia tämän teknisiä ratkaisuja. Monet ovat arvostaneet uskomaton kauneus lasi pilvenpiirtäjiä. Läpinäkyvä kodit eivät ole kovin yleisiä Venäjällä, mutta se on yhtä tyylikäs ratkaisu. Euroopassa, suosio näistä kotitalouksista jo varsin korkea, se on odotettava vain täydellinen tunkeutuminen muodin Venäjällä.
 • Lasi suunnittelee yksityiskoteihin voi visuaalisesti suurentaa huonetilaan. Siten, alkuperäisyyden ratkaisu näkyy paitsi ulkopuolelta, mutta myös sisällä.
 • Jatkuva julkisivu lasitus mökki säilyttää mallikas vuosikymmeniä. Riittää pestä kasvot useita kertoja vuodessa - enemmän kuin tarkka taajuus riippuu sijainnista rakennusten suhteessa kaupunkien infrastruktuurin.
 • Läpinäkyvä julkisivu luonnollisempi sisävalo, että ei ainoastaan ​​hyväksi terveydelle, mutta myös säästää sähköä.
 • Kun tavallinen lasi on todella hauras, julkisivu käyttää erityistä koostumukset tunnusomaista erittäin suuri mekaaninen kestävyys verrattuna tavanomaisiin ikkunalasit, loggias ja parvekkeet.
 • Korkean suorituskyvyn ja tarjoaa tukea tällaista julkisivut tukevalla alumiiniprofiilien. Läsnä muita profiileita mahdollistaa eristetty kerros.

Haitat mitään teknisiä ratkaisuja pätee rakennusten lasi julkisivut.

Lasirakenteena peittää ensimmäisen ja toisen kerroksen

Joten, jos olet kiinnostunut asentamista tällaisessa vuori, on järkevää tarkastella negatiivisia ja argumentit:

 • Self-asennus on lähes mahdotonta. Emme puhu asentamista lasijulkisivut suoraan rakennuksen, vaan alustavan suunnittelutyössä - ilman ylemmän erityisopetus, ja joskus ilman hyvää ylimääräistä taidot eivät riitä.
 • Tuotanto lasijulkisivujen ja niiden asennus olisi harkittava paitsi suunnittelun mieltymykset asiakkaan, mutta myös ilmastoon tietyllä alueella, lämmitys, ilmastointi ja ilmanvaihto tietyn rakennuksen.
 • Kustannukset suunnittelu aineisto koostuu paitsi hintojen materiaalin ja asennustyöt, mutta myös kustannukset suunnittelijoiden työtä.
 • Läpinäkyvä julkisivu ei aina mukava psyyken ihmisiä sisällä. Kaikki eivät kestä sitä, että hän oli jatkuvasti joku voi katsella. Avoimuus luo tarpeen osaavaa ajattelun kautta sisätilojen - koska se näkee paitsi sinulle ja vieraillesi, ja kaikki ohi.

Roolia seuraavia aineita julkisivu lasi:

 1. Monosteklo - on suuri paksuus ja lämpötila käsiteltiin lisätä voimaa.

Sovellus monostekla kaupunkialueilla lasitus

Käyttämällä laminoitu lasi kaupunkiarkkitehtuurin

Triplex on kiinteä yhdiste useita lasi rainojen

Joka tapauksessa, lasi julkisivut rakennuksia rakennettaessa, eivät anna lasinsirpaleita osio. Tämä on edellytys turvallisuuden.

Tyyppiä ja rakennetta lasin

Yleisestä rakenteesta tuki-radan rakenteiden

 1. Lasituksen - kokonaan valonläpäisy, tunnettu siitä, että siinä ei ole ulkonevia osia, kuten puristamalla baareissa tai poikkipalkkien.
 2. Mullion ja peräpeiliin ikkunat - yleisin ratkaisu markkinoilla tänään. Yksinkertaisin sekä suunnitteluvaiheessa ja asennusvaiheessa. Suunnittelu on järjestetty niin, että se voidaan upottaa täyttämällä, jonka paksuus on 4 mm, ja 3,8 cm.
 3. Semi-lasituksen - se on välituote vaihtoehto ensimmäisen kahden ikkunat. Useimmissa tapauksissa on lasitettu laastari kannet ja koriste säleet.

Spider lasitus suoritetaan ilman kiinnike profiili

Lasin käyttö rakenteiden asuin- esikaupunkialueilla rakennuksissa

Asteittaisen teknologian kehittämiseen ja uusien työmenetelmien, alumiini lasijulkisivujen ovat yksityisten käytettävissä.

Tämä johtaa siihen, että materiaali alkaa käyttää paitsi rakennuksia, vaan myös rakentamiseen asuinrakennusta. Tietenkin, tänään hinta tällainen ratkaisu on melko korkea - mutta se ei estä kysynnän kasvua.

Jo nyt voidaan sanoa, että seuraavien 5-10 vuoden aikana, lasi julkisivut saavat saman valtava levisi esimerkiksi metallipaneelijärjestelmät.

Ei-asuintiloja saa käyttää kylmää profiilin asuinrakennusten tarvitse eristää. Mutta miten se tehdään, jos haluat säilyttää läpinäkyvyyden lasi suunnittelee.

lämmön säilyttämiseen edistää erityistä liukuva muotoilu, on läpinäkyvä seinä laajalla alueella. Suuri alue tarvitaan ilman saumoja eristekerros.

Lämmin alumiiniprofiilia ja lasitus voidaan varastoida rakennuksessa huoneenlämpötilassa, vaikka ulkoilman lämpötila laskee -40--45 astetta. Lasikehyksissä voi olla alumiinia, pähkinä, mänty tai mahonkia.

Nivelet ovet ja ikkunat rajoja (jos sellaisia ​​on) on eristetty käyttämällä teknologiaa kehitetty erityisesti lasin julkisivujen. Niinpä tähän mennessä, materiaali on valmis käytettäväksi kodeissa, joka sijaitsee kaikissa sääoloissa.