lanttu valokuva

Ruotsi silmin venäläiset (20 kuvat)

Ruotsi - maa Pohjois-Euroopassa, joka sijaitsee alueella Skandinavian niemimaa. Ruotsi vie 21 th joukossa suosituimmista maailman maat mukaan CIA Handbook maailman maissa CIA World Factbook. Turistit tulevat tänne eri puolilta maailmaa tutustumaan rikkaaseen kulttuuriin ja perintöön tämän maan ...

Virallinen kieli on ruotsi.

9. ja 10. vuosisatojen Ruotsin viikingit hyökkäsi ja asuttaneet osissa Itä-Euroopassa, jopa Konstantinopoliin ja Kaspianmeren. He perustivat ensimmäisen Venäjän valtion. Esivanhemmat kaikkien venäläisten tsaarien viime aikoihin asti, Nikolai II, Ruotsin viikingit olivat.

Ruotsi on suurin Euroopassa määrä asukasta kohden ravintolaketjun McDonald väestöstä (vaikka Yhdysvalloissa kahdesti).

Tason mukaan inhimillisen kehityksen (HDI) Ruotsi toisella sijalla Euroopan unionissa (Irlannin jälkeen) ja viidenneksi suurin maailmassa.

1

Jokaista Asuinmaa Ruotsi on prosentuaalisesti eniten tietokoneiden Euroopassa - noin 500 kappaletta 1000 ihmistä.

Ruotsissa, pienin prosenttiosuuksien erotus miehen ja naisen: mies työntekijät vain 4% enemmän kuin naiset.

Asiantuntijat ennustavat, että Ruotsin pitäisi tulla ensimmäinen maa maailmassa korvata bensiinin biopolttoaineiden.

"Aamiaisbuffet" (pitopöytä) keksittiin vuosisatoja sitten. Kun vieraat tulivat, kaikki ruoka toimitetaan kerralla, isossa kulhossa. Siten omistajat säästää itsesi pitemmittä puheitta, mikä vapauttaa aikaa kommunikoida.

Ruotsissa vuonna 1857 se oli keksitty ja ensimmäinen harjoitus ja kehonrakennus. Yksi ensimmäisistä maahantuojien "urheilu ajoneuvojen" oli Venäjä: he määräsi kuninkaallisen perheen jäsenten ja seurapiirien.

Talvi masennus on yleistä Pohjoismaissa. Lääkärit havaitsivat, että hän altistuu noin 20% kaikista ruotsalaisista, ja sillä uskotaan olevan sairaus periytyy. Ensimaininta 6. luvulla goottilainen historioitsija Yordanesom kuvatessaan skandinaavit.

Noin 80% Ruotsin kaukolämpöjärjestelmät perustuu uusiutuviin energiavaroihin, joista suurin osa lankeaa puupolttoaineen ja kotitalous- ja teollisuusjätettä.

Aiemmin kaikissa muissa maissa, pakollinen seksuaalikasvatus kouluissa otettiin käyttöön Ruotsissa - vuodesta 1955. Tässä maassa, se alkaa päiväkoti tehdään tietämättä vanhemmille.

Ajanhallinta - taiteen ajankäytön, syntyi Ruotsissa. Hän luotu erityisesti niille, jotka haluavat mahdollisimman pian halutun. On olemassa sanonta - ikävä tunnin menetetty vuosi. Ajanhallinta auttaa vapauttaa aikaa eri asioita

Ruotsia ja ruotsalaisia ​​silmien venäläiset

Kaikki pizzeriat Ruotsi paikannus itseään yksinomaan Italian, mutta en ole koskaan tavannut heitä työskentelee italialaiset. Pääsääntöisesti - arabeja tai kurdeja.

Leo Tolstoi on olemassa myös vaikean ja helppo käännös.

Ruotsalaiset ovat pakkomielle ekologian.

Elokuvista teattereissa alkuperäisessä tekstitys.

Ruotsi, Norja ja Tanska kielet ovat hyvin samankaltaisia.

Ruotsalaiset: ulkonäkö miesten ja naisten. Tunnetuin ja kauniita edustajat kansakunnan

Pohjoisella niemimaalla Skandinavian on valtion Ruotsi. Siinä elivät kauniita ihmisiä. Se ruotsalaiset ulkonäkö mikä saa monet tilaan ekstaasia. Ja tämä väite on hyvin todellinen todisteita. Etnisyys ruotsalainen mies pidetään houkuttelevin edustajien keskuudesta muita kansallisuuksia. Älä usko minua? Samaan aikaan vuonna 2012 kansainvälinen yritys Travelers Digest laadittiin sijoitusta maissa, joissa mielenkiintoisin edustajat vahva puoli ihmiskunnan. Ensimmäisten joukossa olivat vain ruotsalaiset.

Miehen ulkonäkö: kuvaus kansallisista ominaisuuksia

Skandinaavit Kaukasidinen rotu. Siksi ruotsalaiset näyttää hieman erilainen kuin britit, saksalaiset, slaavit, ja niin edelleen. Heillä on normaaleja ominaisuuksia, sileä, suora nenä, keskisuuria korvat, huulet ja silmät. Kasvu on yleensä hieman keskimääräistä. Mutta usein on varsin pitkä ihmisiä, koska se on Skandinaviasta viikingit olivat samoja, mikä on vielä legendaarinen.

Mutta on syytä huomauttaa, kansallisia merkkejä, jotka tuottavat täsmälleen ruotsalaiset. Nämä ihmiset ovat yleensä ominaista vaalea iho. Ulkopuolella näkymä ruotsalaisten on myös ominaista vaaleat hiukset ja siniset tai harmaa silmien väri, kuten useimmat Pohjoisen.

Nykyään on vaikea puhua puhtauden kansakunnan. Vaikka metrisen ilmaisee "shved9raquo, ei ole mitään takeita siitä, että genotyyppi on täysin johdonmukainen kirjoitettu. Ehkä passi oli ruotsalainen äiti ja isä - kotoisin Yhdysvalloista. Äiti vei kansalaisuutensa takia isäni, joka on vain 25% oli ruotsalainen. Siksi kaikki ajatukset siitä, mitä ulkonäkö ruotsalaisten nykymaailmassa - se on vain johtopäätökset subjektiivinen vaikutelmia.

Useimmat naiset pidetään edustajat vahva puoli ihmiskunnan jonka passeihin arvoinen recording "shved9raquo,, erittäin houkutteleva. Jotkut jopa ottaa vastuuta, että kolmas kaikista ihmisistä voisi saada maailmanmaineeseen, josta otetaan mallia. Mikä on niin puoleensa antaa ruotsalaiset?

Etnisyys miehet että kansallisuus on aivan srednestaticheskogo. Useimmat niistä ovat vaaleita tai vaalean ruskeat vihreä, sininen tai harmaat silmät. Jos vertaa niitä keskikorkeus parametrien muiden kansallisuuksien, se on hieman suurempi. Ja tilastojen mukaan pitkä blonds on korkeampi sijoitus naisten käsitys mies kauneus.

Mutta ei vain luontainen piirteitä piirtää ruotsalaiset. Miehen ulkonäkö riippuu hoito, fyysinen kunto. Joten, ruotsalaiset kiinnittää erityistä huomiota. Lähes kaikki osallistuvat urheilu ovat liian kapea runko. Tietenkin, joiden joukossa on paisunut ja hoitamaton ihmisiä. Vaan se on pikemminkin poikkeus. Siksi on houkutteleva silmissä naisten mies ruotsalaisista.

Ulkonäkö, joiden julkistaminen on annettu edellä, melkein aina vastaa muotitrendejä. Useimmat niistä ovat tyylikäs kampaus, kuluminen tuotenimeä vaatteita ja kenkiä. Vaikka se ei ole yllättävää nähdä ruotsalaisten nuorten tavallisille vaatteille, mutta varsin houkutteleva. Siistinä näköisiä - keskeinen kansallinen piirre.

Seuraavaksi pitää erityistä esimerkit näyttävät edustajia pohjoisen kansakunnan.

Se tunnustettu maailmanlaajuisesti komea ei ole tyypillinen ulkonäkö. Shvedov, kuten jo aiemmin mainittiin, yleensä vaaleita kaunottaret. Mutta hän ei ole vaalea eikä edes vaalea. Kuitenkin, se ei estänyt häntä olemasta mahdollistamat Forbes-lehden vuonna 2008 luettelossa kahdestakymmenestä eniten oikeutettu nuoren morsiamia ja hoitajia, jonka suonissa virtaa kuninkaallista verta.

Ohut aristokraattinen ominaisuuksia, ylpeä laakeri ja kaunis kuninkaallinen todella tullut - no, koska voit alkaa epäilisi kuuluvat seurapiirien?

Monet ruotsalaiset ovat tehneet uran urheilussa. Joten on Marcus Hellner. Vuonna 2010 olympialaiset ja 2014. Hän oli mestari rele. Vuonna 2010 Marcus voitti myös otsikko skiathlon. Ja olympialaisissa vuonna 2014, hän sai tämänkaltaisista vain hopeaa.

On selvää, että monet naiset sydän lankesi jalat urheilijan. Mutta et voi sanoa, että tämä komea ulkonäkö tyypillistä ruotsalaisille. Hänellä on ruskeat kiharat hiukset ryzhinkoy ja ruskeat silmät. Ehkä se on punertava ja on kohokohta hänen ulkonäkö, joka on niin houkutteleva hänelle silmät. Tai urheilullinen rakentaa, mikä on myös tärkeää.

Jääkiekko maalivahti on sellainen charmia että pelkästään tämä on heidän pitäisi jo olla ylpeä ruotsalaisia. Etnisyys - valokuva kauniisti välittää charmia ja houkuttelee silmät naisten kaikenikäisille - tämä urheilija voidaan kutsua malli mies kauneus.

Ei ole yllättävää, maalivahti "zasvetilsya9raquo; näyttelijänä. Hänen uskomattoman seksikäs video mainonta shampoo brändi Head & Hartiat, joka tunnetaan ympäri maailmaa.

Tämä tyypillinen vahva puoli ihmiskunnan on oikeutetusti ylpeä kaikista Ruotsin - ja naiset, ja ruotsalainen mies. Ulkonäkö (kuva lähetetty alla) Lundgren on tyypillisin kansallisuudesta. Tall vaalea vain viisi senttimetriä ei nousta jopa kaksi metriä. Hänen lisäksi voi vain kadehtia. Lapsesta asti, Dolph on ollut taistelua yhteystiedon. Special saavutukset urheilija on saavuttanut karatessa ja kehonrakennus.

Kauneus ja älykkyys, enemmistön mukaan, harvoin kuuluvat samalle henkilölle. Tämä upea asia on silloin, kun se tulee Lundgren. Suoritettuaan palvelu Marine Corps kanssa listalla korpraali, Dolph kirjoilla Tukholman Kungliga Tekniska, jolla on menestyksekkäästi suoritti kandidaatin tutkinnon.

Ura elokuva ei ole kauan odottaa. Sukupuoli symboli koko maailman mittakaavassa ei ole vain kuuluisa näyttelijä vaan myös tuottaja, käsikirjoittaja ja elokuvaohjaaja. Hän täyttää 60 vuotias marraskuussa 2017 mennessä. Mutta tämä ei estä sitä, ja tämä päivä on edelleen yksi houkuttelevin miesten maailmassa, kiihottaa mielikuvitusta ja antaa ne olla eroottisia unia.

Kirjattua kuuluisa näyttelijä on tarpeeksi pitkä. Yhdentoista vuoden palvelun Kuninkaallisesta draamateatterista, hänestä tuli filmitähti, aloitti uransa tällä alalla vuonna 1982 pieni rooli elokuvassa "Fanny ja Alexander". Sitten hän odotti todellista kunniaa. Vuonna 1996 Stormare ollut rikollinen elementti filmi Coen veljesten nimellä "Fargo9raquo;.

Mielenkiintoinen seikka kinobiografii voi kutsua sitä roolia Venäjän kosmonautti Lev Andropov elokuvassa "Armageddon9raquo;. Tämä taas viittaa siihen, että kansallinen luonne ruotsalaiset eivät poikkea näistä tai Venäjältä ja muilta valkoihoisilla.

Ensimmäinen ansainnut mainetta isä Alexander, veteraani elokuva Stellan Skarsgård. Eikä vain hänen näyttelijänuransa. Hänen toinen suuri ominaisuus - ohut aristokraattinen kauneus, jonka hän on antanut, ja niiden jälkeläisiä. Jokainen hänen poikansa on todellinen seksisymboli ansiosta hänen fysiikka ja nopean kasvun alle kaksi metriä, siniset silmät, kauniit vaaleat hiukset, normaaleja ominaisuuksia ja charmia. Kyllä, tässä ne ovat - todellinen "pedigreed" ruotsalaiset! valokuva ulkonäkö voi kulkea, mutta sisäistä kauneutta, sisua, luottamusta ja mielenrauhaa?

Mielenkiintoisia voidaan kutsua että ensimmäinen onnistuminen tuli Alexander vain pieni rooli idiootti miesmalli. Se oli komedia "Zoolander", joka on erityinen tehtävä näyttää ja sex appeal, ulkonäkö ja vetovoimaa ohut kuva, komea Skarsgård teki suosituksi.

ovatko ruotsalaiset ovat kaikki kauniita ja hoikka?

Jos joku ajattelee, että Ruotsissa vain elää hoikka ja laiha ihmisiä säännöllisesti ominaisuuksia, ne olisi lähetettävä tunnetuimpia teoksia Astrid Lindgren. Yksi päähenkilöt satuja on Carlson. Ja sen ulkonäkö ei ole osoitus todellisen kansallisen piirteitä miehen kuvan, kuten edellä mainittiin.

Carlson on alhainen, melko hyvin syötetty, jopa möhömahaisena. Tutkittuaan kuvituksia töiden, maalattu ruotsalainen taiteilija Ilun Wicklund, voimme päätellä, että miehen kasvot potkurilla eivät eronneet kauneutta siinä mielessä, että hänen aikalaisensa käytetty ymmärtää sitä. Mehevä suuri nenä, notko leuka, iso pää epäsäännöllinen muoto - tämä osoittaa merkin kuvittaja.

Kaukana vähättelyn ansioita useimmat miespuolisesta väestöstä Ruotsissa, voit kuitenkin tehdä joitakin johtopäätöksiä. Ei kaikki ihmiset, ruotsalaiset ovat luonnon kauneutta kasvojen ja ohut kuva. Ja tuomari miesten maassa, myös, ei pelkästään ulkoisia tietoja. Loppujen lopuksi lähes kaikki maailman ihmiset ovat vaikuttuneita Vitsit Carlson, joka niin mestarillisesti kuvattu Astrid Lindgrenin ja veti Ilun Wicklund. Vaikka komea hänen prime, mutta kaikkein Carlson, sitä ei ole otettu huomioon.

Tunnetut ruotsalaiset, joita tuskin voidaan kutsua kauneus

Sama tarina tuhoaa usko olettamus, että kaikki oikeudenmukaisemman sukupuolta, jotka ovat syntyneet Ruotsissa, viehättävä ja hoikka. Frøken Hildur Bock perinyt kenties vain yksi kansallinen piirre ruotsalaiset. Hän on pitkä. Mutta sen raskaus tyhjäksi houkutteleva hahmo. Kaksin- tai jopa kolminkertainen leuka, pienet, syvällä sijaitsevat silmät tuskin voidaan katsoa ominaisuuksia, jotka aiheuttavat ihailua.

Tarina on maininta ulkonäkö sisko Hildur Bock - Frida. Yrittää vietellä vanhapiika varas Fille huumoria slaps hänelle kohteliaisuus noin "nosik9raquo,, mikä on hyvä kuin säällä. Niin että tämä merkki ei ole kovin houkutteleva.

Kuten kaikki kirjailijat, Astrid on oikeus fiktiota. Mutta useammin kuin tehdä kirjoittajat antavat kuvauksen mukaisesti, mitä he näkevät ympärillään. Eli kirjailija ei tarvitse keksiä ruma sisaret ja naurettavaa tolstyachka jos ihmiset jotain ulospäin samankaltaisia ​​kuin ne, olisi mahdotonta löytää maan.

Scandinavian kauneus Elsa Hosk

Tytöt Severyanka valkoihoiset ovat aina herättäneet huomiota sen hellyyttä ja charmia. Niin paljon kauniita naisia ​​voi olla ylpeä ruotsalaisille. Ulkonäkö tyttö, jonka kuvaus vastaa oheisen kuvan on tyypillinen ruotsalainen: valtava siniset silmät, muotoinen nenä, vaaleat hiukset. Tietenkin blondi kulmakarvat hieman likainen, mutta vain hiukset. "Vähintään kosmetiikkaa! Eleganssia ja luonnon viehätys! "- niin ne laativat suhtautuminen naisen muodossa ruotsalaiset.

Ulkonäkö tyttö - huippumalli - todella kaunis. Ja syy ei ole vain kauniit kasvot. Hänen vartalonsa, liian täydellinen! Kun kasvu sata seitsemänkymmentä viisi ja puoli senttimetriä, hänellä on rinnanympärys seitsemänkymmentäyhdeksän, vyötärö - viisikymmentäkuusi, ja reidet - kahdeksankymmentäyhdeksän senttimetriä.

Ann-Margret - American tähti syntynyt Ruotsissa

Tämä on toinen tyypillinen ruotsalainen, vuonna ulkoapäin jotka voidaan jäljittää kaikki tärkeimmät kansalliset piirteet. Ann-Margret oli viisivuotias vietiin Yhdysvaltoihin, jossa hän teki uransa laulajana, tanssijana ja näyttelijä.

Mutta siitä huolimatta, että hän tuli kansalaistettu amerikkalainen, se voi olla oikeutetusti ylpeä ruotsalaisille. Ulkonäkö tyttö, kuva, joka näkyy yllä, auttoi häntä näytellä Tuhkimo "Kymmenes Britannia" vuonna 2000, Della Monroe "Marilyn Monroe." Tietenkin lisäksi kauneutta ja houkuttelevuutta valtava rooli hänen kovaa työtä, lahjakkuutta ja itseluottamusta. Mutta jos se ei olisi niin hurmaava ja siro luonteeltaan, se ei todennäköisesti kyetä saavuttamaan tällaisia ​​menestystä.

Kahdesti pelataan elokuvassa rooli James Bond tyttö, kaunis blondi on ollut todellinen menestys. Vaikka ensisijainen rooli hänen saavutuksistaan ​​pelataan tietenkin lahjakkuutta. Mutta viime aikoina se vei ruotsalaiset uskovat ulkonäkö. Kuvia elokuvasta "Mies ja kultainen ase" ja "Octopussy", välillä kuvaamisen joka kesti kauan, todistaa, että vuodet eivät ole aina vanhaa - joskus tehdä kaunis tyttö upea liioiteltu nainen. Ruotsin zhenshiny muotoilua vielä aikuisiässä eroaa siisteys, hieno maku vaatteiden ja meikin ja urheilijakuuluisuus.

Luxury sinisilmäinen brownhaired nainen, kotoisin Tukholman oli näyttelijä myös. Huolimatta siitä, että hänen elämänsä oli niin lyhyt, että hän oli lähtenyt kirkkaan jäljen maailmassa. Kolmekymmentä hieno elokuva, jossa voit nauttia hyvä peli kunniakas beauty-ruotsalainen - se perintö, joka antoi ihmisille Maaliskuu Toren.

Toinen viehättävä näyttelijä, jonka ulkonäkö on vaikea ole ihailla. Sinisilmäinen blondi aloitti uransa vuonna mallinnus. Sitten hän kirjoilla teatterikoulu, oppimiseen, jossa hän joutui muuttamaan Lontooseen.

Ura näyttelijä Helena tuskin erittäin onnistunut. Jotkut sen roolin, jos se ei olisi ollut epäonnistunut, ja se ei ole voittanut yleisen hyväksynnän. Kriitikot eivät aina ollut ystävällinen ja antelias luomiseen diiva. Mutta se kauneus Mattson voi sanoa yhden pahaa sanaa.

Yksi suurimmista tähdet elokuvataiteen alkupuoliskolla kahdennenkymmenennen vuosisadan - Greta Lovisa Gustafsson (Garbo hänestä tuli myöhemmin) - useimmat ihmiset muistavat sen hyvä elokuva. Vuonna 1954 hän sai "Oscar". Tämä palkinto Greta sai hänen merkittävästä panoksestaan ​​kehitystä elokuvataiteen.

Kauneus kohtalo ei ollut paras tapa. Klo kolmetoista, hän menetti isänsä ja joutui etsimään työtä ensimmäisellä parturi, sitten tavaratalossa. Mutta sananlasku kauneutta ja onnellisuutta suhteessa hurmuri epäonnistui. Ei ole onnellinen, Greta niinkin vaatimaton tilanteen shone kauneutta. Ja huomaamme sen. Ensin hän aiheutti mainonnan kameran eteen, ja sitten - ennen kuin kamera. Ja sen jälkeen sitä kutsuttiin Elokuvan kuvaukset.

Tämä edustaja kuninkaallisen dynastian on kuuluisa paitsi sen polveutumista. Liian monet ihmiset pitävät sitä tasoa naiskauneutta ja houkuttelevuutta.

Madeleine Therese Amelie Josefina todella kiehtoo sen normaaleja ominaisuuksia, ihon arkuus, kaunis vaaleat hiukset, jotka luovat tällaisen silmiinpistävä kontrasti ilmeikkäät ruskeat silmät.

Upea blondi, joka pelasi sensaatiomainen aikaan elokuvien Federico Fellini, fanit muistavat tähän päivään. Että "Boccaccio-709raquo; ja "makea elämä" olivat tärkeitä virstanpylväitä luovan elämän näyttelijä.

Vaikka oli enemmän huimaa ups elämässä Anita. Kuitenkin he olivat yhteydessä ei niinkään hänen taiteellisesta urasta, kuinka paljon kauneutta. Vuonna 1951 hän voitti tarjouskilpailun kaunottaret maansa. Ja koska hänellä oli kunnia edustaa Ruotsin kansainvälisessä kilpailussa "Miss Universe-1&519raquo;.

Tämä yleisesti tunnustettu kauneus on maailmanlaajuisesti tunnettu roolistaan ​​elokuvassa "Mackennan kulta."

Ehkä se, että kela elokuvan Neuvostoliiton lipputulot otti neljännen sijan joukossa ulkomaisia ​​elokuvia lipputulot, on ansio vaalean kaunottaren kanssa upea hahmo.

Tietenkin, kauneus annetaan ihmiselle luonnostaan ​​- suuri lahja. Mutta kyky käyttää sitä oikein, pitää poissa, tehty palvelemaan ihmiskunnan hyväksi - joka on vieläkin arvokkaampaa lahja jokaiselle miehelle viljelee itsekseen.

Ruma nuoruudessani - katkera. Mutta ruma aikuisiässä - häpeä. Koska kauneus - ei ole aina juuri oikea kasvonpiirteet, pitkä ja pitkät jalat. Jos joku ei huolehtimaan itsestään, eivät käytä, älä pitävät sen ruokavaliota, alkoholin, nikotiinin tai muun huumaavan kypsään ikään, hän voisi helposti menettää kaiken kuin hänen palkkansa luonne nuoruuden. Käänteisesti käyttäen oikeaa elämäntapaa, maku, kykyä seurata muotisuuntaukset ilman liikaa fanaattisuus voidaan korjata tai piilottaa joitakin puutteita ulkonäkö.

Puhuminen ruotsalaiset asiantuntijat juuri korostaa tätä erikoisuus. Jopa melko kypsät ihmiset ovat enemmistönä ovat mukana urheilu, ei ole ongelmia ylipaino, mekko räikeä, mutta tyylikäs ja hyvällä maulla.

lanttu valokuva

+7 (727) 388 80 20

+7 (717) 254 27 10

+7 (777) 017 67 47

+7 (777) 017 67 47

30 syyskuu 2015, 11:29

Ruotsalaiset - kantaväestön Ruotsin jossa on noin 8 miljoonaa etnisten ruotsalaisista. 4,3 miljoonaa amerikkalaista ja 300000 kanadalaiset ovat Ruotsin juuret.

Ruotsin kieli kuuluu Skandinavian alaryhmä saksalaisen ryhmän Indo-eurooppalaiset kielet. Liittyvät ruotsalaiset kansojen - tanskalaiset, norjalaiset, islantilaiset, Färsaarten.

Seuraava - luokitus, joka esittelee kaunein mukaan portaalin Top-antropos.com, kuuluisa ruotsalainen tyttöjä ja naisia. Luokitus sisältää Ruotsalainen eri maista: Ruotsi, Yhdysvallat, Ranska, Tanska.

22 sijalle. Elsa Hosk / Elsa Hosk (Syntynyt 07 marraskuu 1988, Tukholma, Ruotsi) - Ruotsalainen huippumalli, yksi enkelit Victorian Secret. Korkeus 175,5 cm, muoto parametrit: rinta - 79 cm, vyötärö - 56 cm, lonkat - 89 cm.

21 sijalle. Ann-Margret Olsson / Ann-Margret Olsson (Syntynyt 28 huhtikuu 1941, Tukholma) - Amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja tanssija ruotsalaista alkuperää. Tytön vanhemmat muutti Yhdysvaltoihin, kun hän oli 5-vuotias.

20. sija. Maud Adamas / Maud Adams (Syntynyt Helmikuu 12, 1945 Luleå, Ruotsi) - ruotsalainen näyttelijätär, tunnettu tosiasia, että kaksi kertaa rooliin James Bond-tyttöjä: elokuvassa "Mies ja kultainen ase" (1974) ja "Octopussy" (1983). Adams - on nimi näyttelijä hänen ensimmäinen miehensä. Tyttönimi Maud - Wikström / Wikström.

19. sija. Maaliskuussa Thoren / Märta Toren (Toukokuu 21, 1926 Tukholma - Helmikuu 19, 1957) - Ruotsalainen näyttelijä. Hän kuoli 30-vuotiaana alkaen aivoverenvuotoon.

18. sijalle. Irene Ware / Irene Ware (Marraskuu 6, 1910 New York, USA - Maaliskuu 11, 1993) - amerikkalainen näyttelijä, "Miss USA 1929". Hän sijoittui toiseksi kilpailussa "Miss Universe 1929". Hänen isänsä oli syntynyt Ruotsissa, ja hänen äitinsä oli itävaltalainen juuret. Oikea nimi Irene - Arlberg / Ahlberg.

17. sijalla. Helena Mattsson / Helena Mattsson (Syntynyt 30 maaliskuu 1984, Tukholma) - Ruotsalainen näyttelijä. Iässä 19 vuotta hän muutti Hollywoodiin, jossa hänen nimensä lausutaan amerikkalaisessa tavalla - Mattsson.

16. sijan. Marika Vihreä / Marika Vihreä (Syntynyt 21 kesäkuu 1943, Tukholma) - Ranskan näyttelijä. Hänen isänsä - ruotsalainen, hänen äitinsä - ranskalaisena. Marika siirtyi Ruotsista Ranskaan iässä 10 vuotta. Marika Vihreä - sisar Walter Green, joka on isä tunnettu ranskalainen näyttelijä Eva Green, jota en ole sisällytetty tähän sijoitusta, koska se on vain neljäsosa ruotsalainen lisäksi hän pitää itseään juutalainen (äiti).

15. sija. Mona Yohannensson / Mona Johannesson (S 18 syyskuu 1986, Jönköping, Ruotsi) - Ruotsin malli, jota verrataan usein kuuluisa brittiläinen huippumalli Kate Moss ulkoisesta samankaltaisuutta tyttöjä.

14. sijalla. Frida Gustavsson / Frida Gustavsson (Syntynyt 06 kesäkuu 1993, Tukholma) - Ruotsalainen huippumalli. Korkeus - 184 cm, parametrit kuva: 78-59-89.

13. sijalle. Suzanne Anden / Susanna Andén (Syntynyt 07 kesäkuu 1978, Tukholma), joka tunnetaan paremmin nimellä Mini Anden / Mini Anden, - Ruotsin malli ja näyttelijä. Korkeus - 178 cm, parametrit kuva: 86-61-90.

12. sijalle. Greta Garbo / Greta Garbo (Syyskuu 18, 1905 Tukholma - Huhtikuu 15, 1990), syntynyt Greta Lovisa Gustafsson / Greta Lovisa Gustafsson - Ruotsin ja amerikkalainen näyttelijä, yksi suurimmista tähdistä alkupuoliskolla kahdennenkymmenennen vuosisadan.

11. sijalle. Sigrid Ågren / Sigrid Ågren (Syntynyt 24 huhtikuu 1991, Martinique) - Ranskan huippumalli. Hänen isänsä - ruotsalainen, hänen äitinsä - ranskalaisena. Korkeus - 176 cm, parametrit lukuja: 80-58,5-86,5.

10. sijalla. Britt Ekland / Britt Ekland (Syntynyt 06 lokakuu 1942, Tukholma) - Ruotsalainen malli ja näyttelijä, joka on saavuttanut tunnustusta Britanniassa. Ennen kaikkea muistetaan Bond tyttö yhdeksäs elokuva Englanti superspy "Mies ja kultainen ase" (1974). On huomionarvoista, että muut Bond tyttö elokuvassa pelataan toinen ruotsalainen - Maud Adamas.

9. sijalle. Tippi Hedren / Tippi Hedren (Syntynyt 19 tammikuu 1930, New Ulm, USA) - amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​elokuvissa "The Birds" (1963) ja "Marnie" (1964). Oikea nimi näyttelijöitä - Natalie / Nathalie. Isällinen ruotsalaisen perimänsä (isovanhemmat muutti Yhdysvaltoihin Ruotsista), äidin - Saksan ja Norja. Tippi Hedren - äiti näyttelijä Melanie Griffith.

8. sija. Viveca Lindfors / Viveca Lindfors (Joulukuu 29, 1920 Uppsala, Ruotsi - Lokakuu 25, 1995) - Ruotsi ja amerikkalainen näyttelijä.

7. sija. Alicia Vikander / Alicia Vikander (Syntynyt 03 lokakuu 1988, Göteborg, Ruotsi) - Ruotsalainen näyttelijä ja tanssija.

6. sija. Rebecca Ferguson / Rebecca Ferguson (Syntynyt 19 lokakuu 1983, Tukholma) - Ruotsalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Englannin kuningatar Elizabeth Woodville (1437-1492) sarjassa "The White Queen" (2013). Rebeccan isä - ruotsalainen, hänen äitinsä - englantilaisen.

5. sija. Emmili de Forest / Emmelie de Forest (Syntynyt Helmikuu 28, 1993 Randers, Tanska) - Tanskan laulaja, voittaja laulukilpailu "Eurovision 2013", jossa kappaleen "Only Teardrops". Hänen isänsä - ruotsalainen, hänen äitinsä - tanskalainen. Emmili merkittävän osan elämästään Ruotsissa, hän puhuu sujuvasti ruotsiksi.

4. sija. Ewa Aulin / Ewa Aulin (Syntynyt Helmikuu 13, 1950 Landskrona, Ruotsi) - Ruotsalainen näyttelijä, voittaja kansainvälinen kauneuskilpailu Miss Teen International 1966 24-vuotiaana, hän avioitui ja jätti elokuva.

3rd. Ingrid Bergman / Ingrid Bergman (Elokuu 29 1915 Tukholma - August 29, 1982) - Ruotsi ja amerikkalainen näyttelijä. Sijoitusta suurimman näyttelijöiden Hollywoodin koonnut American Film Institute, Ingrid Bergman voitti 4. sijalla ja onnistui saamaan noin maannaistaan ​​Greta Garbo, joka oli 5. sija.

2nd. Anita Ekberg / Anita Ekberg (Syyskuu 29, 1931 Malmö, Ruotsi - Tammikuu 11, 2015) - Ruotsalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​elokuvissa Federico Fellinin "La Dolce Vita" (1960) ja "Boccaccio '70" (1962). Vuonna 1951 Ekberg voitti kilpailun "Miss Ruotsi" ja edusti Ruotsia kansainvälisessä kilpailussa "Miss Universe 1951". Korkeus - 169 cm, parametrit luvut kilpailu "Miss Ruotsi": 100-56-91.

1. sija. Camilla Sparv / Camilla Sparv (Syntynyt 03 kesäkuu 1943, Tukholma, Ruotsi) - ruotsalainen näyttelijätär. Maissa entisen Neuvostoliiton tunnetaan elokuvan "Mackennan kulta" (1969), joka oli neljä lipputulot Neuvostoliiton elokuvan jakelun määrä ulkomaisia ​​elokuvia.

Kohtelias kaikille osallistujille keskusteluun, riippumatta kansallisuudesta, uskonnosta ja poliittisesta vzlyad.

Kunnioita muiden mielipiteitä ja pidättäytymään loukkaukset.

Jos mahdollista, tarkista oikeinkirjoitus.

Olemme iloisia, että olet kanssamme.

Yksi kesäpäivä, ryhmä hiljattain merkonomien päätti vierailla hänen suosikki professori. Valmistuneet opintonsa noin vuosi sitten,

Muutama päivä sitten Montrealissa, Kanadassa laski noin 30 senttimetriä sadetta. Asukas Lapriz Simonin ja hänen ystävänsä päättivät pelata temppu lumella puhdistusaineita

Kyky kertoa muutamalla sanalla enemmän, antaa ajattelemisen, herättää aistit ja tunteet - on korkein osaamistaso ja korkein

Voidakseen tehdä hyvää, et tarvitse mitään erityisiä taitoja tai suurenmoinen tilaisuus. Kaikki tämä on työtä tavallisten ihmisten. Tämä tarkoittaa sitä, että

selvittää kaikki uutiset ensin.

sosiaalisiin verkostoihin:

nopeaa käyttöä varten.

Löysitkö virheen? Korosta ja paina Ctrl + Enter.

Äänestämistä, sinun täytyy kirjautua sisään:

1