lanka verhot sisustus kuvia

Verhot-kierre (musliini) sisätilassa: valokuvan ideoita

Tekstiilit on ainutlaatuinen kyky radikaalisti muuttaa käsitystä sisustus. Avulla verhot voi muuttaa huoneen totaalisesti: lisää tilaa ja valoa siihen tai upota miellyttävä varjossa, luoda ylellinen budoaari tai viihtyisä tilaa rentoutumiseen.

Siksi valittaessa Ikkunareunustusten pitäisi kiinnittää huomiota sen esteettinen laatu, omaperäisyys, yhdistelmä kanssa sisätilat.

Epätavallinen muotoilu ikkunan avaaminen voidaan tehdä käyttäen lankaa verhot - musliinin. Nämä kauniit, virtaava satua verho, olemme saaneet idästä, antavat omaperäisyys ja tuoreus sisustus.

Niitä käytetään koristella ikkuna- ja oviaukot, seinät, ja sitä voidaan käyttää osana tilaa kaavoitus asuin- ja julkisissa tiloissa (ravintolat, kauneushoitolat, kahvilat).

Edut ikkunan kehyksen kierteen:

 • Tyylikäs ja alkuperäisen ulkoasun;
 • Monipuolisuus - mahdollisuus käyttää toimitiloissa mitään tyyliä;
 • Toiminnallisuus - hämärtää tuote tilassa ilman estää raitista ilmaa virtaa;
 • Laaja valikoima värejä;
 • Vahvuus kiinnityksen langat;
 • joustavuus;
 • Helppo huoltaa (ei tarvitse rauta- tuote purkaa langat);
 • Mahdollisuuden helposti vaihtaa suunnittelu ja pituus;
 • Yhdistämällä muunlaisia ​​ikkunanpuitteet.

Huolimatta siitä, että kaikki köyden verhot koostuvat säikeistä, niillä varsin laaja. Langat voidaan esittää eri kutoa, täydennetään helmiä, lasihelmiä, kivet, höyhenet, Lambrekiinin. Luokittelu ikkunan kehyksen suorittaa pohjamateriaalille valmistuksen.

 • Käytön kiinteiden lisävarusteita, kun köydet on koristeltu eri elementtejä - helmiä, helmiä, kuutiot;
 • Säikeiden (musliini) - web koostuu kokonaisuudessaan köysiä, jotka on kiinnitetty yläreunassa koko punos. Langat eivät sekoitu keskenään, ne voidaan kutoa punokset tai yhdistää muihin ikkunan kehyksiä;
 • Tekstiilit ja koriste-aineiden.

Lajikkeiden lanka verhot

Tämä filamentti verhot, jotka perustuvat redkotkanaya puuvillakangasta. Koska erityinen kudos, kuten verhot ovat kevyitä ja läpikuultavia. Artikkeli voi olla valmistettu langoista eri värejä, paksuus.

Ovat houkuttelevia kiilto verhot, jotka käyttävät läikkiä lurex, lisääminen helmiä, lasihelmiä. Näiden tietojen perusteella verhojen tselnotkanaya, ja sitten kangas on jaettu säikeet Cascade alas mukavasti, antaa tilaa epätavallinen, hieman salaperäinen ilme.

Köysi verho helmiä

Tällaisissa hehkulanka verho satunnaisesti tai peräkkäin koukussa helmiä. Tämä luo vertaansa vailla koristelua - nämä tuotteet ovat kirjaimellisesti kiehtoi sen kauneutta, varsinkin kun valot ovat päällä.

He ilmettä huoneeseen sisustettu etnisten, lumoava tyyli. Myös hehkulampun verho helmiä voidaan käyttää moderneissa klassiseen tyyliin, joka ei vaadi tiukkaa noudattamista kaikkien kanuunoilla suunnitteluun.

Suunnittelu Näiden tuotteiden muistuttaa hehkulamppuja, mutta ne muodostavat perustan merkkijono kiinteiden aineiden. Tämä ikkuna koristelu voi olla tiukka ja askeettinen tai täydentää koriste-esineitä.

Nämä kaihtimet voidaan tehdä raion, polyesteri, asetaatti kankaalla, lurex, helmillä. Rakenne voi mahdollisesti olla muodossa perinteistä, kaihtimet pystysuora tai jonka pituus on säädettävissä.

Ominaisuudet soveltamisen lankaa verhot eri sisätilat

Käyttö hehkulamppuja verhot olohuoneessa määräytyy tyyli. In retrozale verhot tulisi käyttää, jonka langat yhdistetään hapsut. Klassisessa asetukset ovat asianmukaiset verhot, musliini, ilman sisustus, strassit ja paljetit.

neuvosto: ohut köysi verhot voivat täydentää reunusverhot, tulevat paksut verhot, vastinetta sävy.

Olohuoneessa hi-tech on hyvin näyttää verhot hopeaa langat, köydet lurex, metallinen väri helmet, pienet ketjut. Makuuhuone, sisustettu minimalistiseen suoneen, se on parempi valita yhden värin ikkunan kehystys tiukka tyyli, ilman turhia koriste. Olohuoneessa tyyliin Eco onnistuneesti näyttää köysi valmistettu puuvillasta, bambusta tai pellava.

Huomautus: anna vaihtaa suunnittelu ikkunan kehyksen eri nastat ja nappaa.

Makuuhuoneessa pitäisi vallita viihtyisä ja rauhallinen ilmapiiri - se antaa hehkulampun virtaa verhot. Siinä huoneessa, jossa pari elää, voit kokeilla suunnittelun ja käyttää erilaisia ​​yhdistelmiä lankoja useita sävyjä ja kuvioita. Makuuhuoneessa nuori nainen, voit luoda romanttinen ilmapiiri, koristeltu virtaava verhot värillisiä höyheniä, lasihelmiä, strasseja.

Muista: makuuhuone - paikka levätä, joten kun koristeluun huone on parempi luopua kirkkaita värejä, mieluummin pehmeitä pastellivärejä.

Lapset todella pitävät hehkulamppuja verhot, koska ne ovat miellyttävä koskettaa, ja voit pelata heidän kanssaan, punos punokset. Vuonna lastenhuoneessa voidaan käyttää sideharso verhot jännittävä kirkkaita värejä. Käytöstä helmet ja kiinteiden osien olisi luovuttava, vauva ei aiheuta itsetuhoisuus.

Tässä huoneessa voi hyvin tärkeitä käytännön Ikkunareunustusten, joten tässä se on parempi käyttää lyhyempiä verhot. Voit myös käyttää monitasoisia Rope ikkunan kehystys, tai kerätä kierteisiin kauniita punokset, nippuja.

Aineisto valmistukseen langan keittiön verhot pitäisi olla synteettinen - niin se ei ime hajuja ja saasteita. Värimallia valittu lanka verhot väriä seiniin tai kuulokemikrofonin. Se näyttää mahtava käyttö metallilankoja, joka sulautuu täydellisesti kromi elementtejä huonekaluja ja saniteettituotteet.

neuvosto: musliini verhot keittiössä voidaan käyttää paitsi kehystää ikkunat, mutta myös kaavoituksen huoneen. Niiden avulla tila voidaan jakaa vyöhykkeisiin ruoanlaittoon ja syömiseen.

Köyden verhot - elementti vyöhykejaon

Kevyt ja ilmava hehkulampun seinät - vain mannaa pienasuntojen. Niiden avulla voit jakaa avaruuden vyöhykkeisiin, täyttämättä huoneen samanaikaisesti. Avulla musliini verhot, voit jakaa tilaa alue viihdyttävä ja rentouttava, koristella toimisto makuuhuoneesta luoden pi Viihtyisä ja kodikas ilmapiiri. Tarvittaessa helppo puhdistaa tekstiili väliseinän, yhdistämällä nämä kaksi yhdeksi tilaan.

Miten valita värin langan verhot

Mitä vaikutuksia on sisätilojen henkilön riippuu väri ikkunan kehykseen ja sen sopusoinnussa muun esineiden huoneessa. On kaksi tapaa valita verhot väri:

 • Alle hallitseva väri suunnittelu huone (joka on sallittu pieniä poikkeamia varjossa);
 • Pelaa kontrastia - kun ikkunan kehys erottuva väri muita kohteita huoneeseen ja on painopiste sisätilojen.

neuvosto: valittaessa ikkuna päällysteet olisi noudatettava sijainti tilojen, sen toimivuutta, tyyliä. sattumanvaraisesti ostaa verhot ei pitäisi - ne eivät mahdu sisälle, ja pilata koko koostumuksesta.

Avulla verhot varjossa voi säätää lämpötilaa tasapainoa huoneessa. Tilava, hyvin valaistu huone, joka sijaitsee etelälaidalla, on suositeltavaa ripustaa verhot tummat viileitä värejä. Ne ovat hieman priglushat aktiivisen auringonvaloa ja luovat tunteen viileyden lämpöä päivän.

Pienessä, huonosti valaistu huone verhot olisi sopiva kevyt pastellivärit - pitävänsä laajuuden tilaa. Ja jos huone sijaitsee pohjoisen puolella, lämpöä ja valoa se lisää verhot lämmin aurinkoinen värit - hiekka, persikka, mandariini.

Täydellinen ikkuna verhot koostumus ja antaa esteettisesti täydellinen ulkonäkö on mahdollista avulla erilaisia ​​lisävarusteita - nastat, harjat, nastat, suspensiot, tarraimet, tapit monipuolinen koriste. On tärkeää, ettei liikaa sitä varusteineen.

Tiukka ja lakoninen kaihtimet klassinen ympäristössä voidaan täydentää yksinkertainen ja tyylikäs pick-up, tai tupsut. Kehystys ikkunan antaa enemmän liioiteltu jollaisia ​​voidaan käyttää tai nastat kivillä kiteiden muodossa kukkia, perhoset, eläin.

Vaikka hehkulamppuja verhon ulkonäöltään näyttävät olevan hyvin herkkä, erittäin helppo hoitaa niitä. Että parhaillaan pesun langan sotke, he punos hiuksissa, ja sijoitetaan erityiseen pussiin. Pese verhot koneeseen, sen käyttöönotolla herkkä sykli.

Vielä märkä tuote verho hylly - se nopeasti suoraksi, ja ottaa halutun muodon tässä tilassa. Ei tarvitse rauta hehkulampun rautaesiriput - se säästää aikaa verrattuna tavanomaisiin pesun verhot.

Köyden verhot lisäämällä helmiä, paljetteja tai ei suositeltavaa puhdistaa itse, niin että tuote ei irtoa. On parempi antaa ne asiantuntijan pesulaan. Verhot koostuu kiintoaineet voidaan pestä miedolla saippualiuoksella ja sitten huuhdeltiin puhtaalla vedellä.

Verho-musliini: ommella itse

Puuvilla verhot kaunis, mutta ne ovat melko kalliita. Mutta osa sisustus voidaan tehdä henkilökohtaisesti ja säästä.

 • Langat erivahvuisista, rakenne, väri;
 • Kangas perusteella niiden kiinnitys;
 • Liimaa tekstiili tai kaksipuolinen teippi;
 • sakset;
 • Sisustus - haltijat, hiusklipsien.

Ensimmäinen, pohjustaa verhot - leveys olisi hieman päällekkäin ikkunan avaaminen verho täysin peittää sen. Perusteella paras kaksinkertainen ommel pitää muodon tuote on hyvä.

Kaavoitukseen, ottaen huomioon helma - ja voittomarginaalit ovat 2 cm kummallakin puolella. Turvassa on hylly voi olla koukkujen aikaisemmin ommella kankaan Curtain nauha.

Seuraavaksi katkaise lanka tietyn pituinen ja liikevoittomarginaali 2 cm on parempi käyttää sujuvaa kiiltävä kuidut ohut -. Ne näyttävät vaikuttavan. Niiden pohja on kiinnitetty alapintaan tekstiili- liimaa, tai käyttämällä kaksipuolista teippiä.

Tiheys asennus määritetään yksilöllisesti sen mukaan, kuinka paljon sinun täytyy tummentaa huoneeseen. Kun liimaus juosteiden kaksipuolinen teippi, teippiä, ensin liittää kankaan pohja, ja vasta sitten asettaa se köydet.

Huomautus: verhot-harso voidaan liittää koukun - emäsmuoto sarakkeita ilman nakida ja köysi - ilmasta silmukoita. Tällöin tuote voidaan välittömästi koristeltu helmiä, valmiiksi kireällä niitä työntekijä säiettä.

Kun kaikki langat ovat kiinteitä, ne leikataan samaan pituuteen, vinosti tai kaarevasti aaltoja. Lisää tuotetta verho tasanteelle ja koristella.

neuvosto: sen sijaan tavanomaisia ​​lankoja voi pörröinen kuidut "travka9raquo,, tai paksunnokset (boucle) - ne mahdollistavat tuotteen luoda mielenkiintoinen rakenne.

Täydentää sisätilojen puuvilla verhot, voit olla varma, että ne eivät ole vain kauniisti järjestää ikkuna-aukon, mutta myös luoda erityinen tunnelma, täynnä keveyttä, ilmavuutta ja jopa taikuutta. Muuttaminen sijainti verhot, tarvikkeet, yhdistämällä ne muunlaisiin kaihtimet, voit muuttaa ulkoasua huoneen harkintansa osoittaen soija mielikuvitusta ja luovaa lähestymistapaa sisustus.

lanka verhot sisustus: ideoita

Ohut säikeet, jotka ympäröivät suuri ikkuna tai oviaukko, näyttää mielenkiintoinen, hieman keiju ja tietysti kaunis. Ne voidaan helposti jakaa vyöhykkeisiin yksiö, järjestää ravintola tila tai jakaa taulukot kahvilassa. Puuvilla verhot luoda tunne ilmavuutta, keveyttä, vähättelyä.

Valokuvan kierre verhot sisätilojen huoneen yhdessä turkoosi verhot.

Eri materiaaleja voidaan käyttää tekemään köyttä virtaa verhot. Esimerkiksi paksu tai ohut säikeet täydennetään helmiä, lasihelmiä, höyheniä, helmiä.

Lisäksi koko lanka voi koostua strassit, helmiä tai metallia. Artikkelit voivat olla lisäksi standardin kokelas alas sileä web pelmets monimutkainen.

Ne voivat punos ja levittää, käyttää täyspitkän tai hieman lyhentää oikeissa paikoissa. Nämä verhot soveltuvat paitsi ikkunoita, ne ovat ihanteellisia koristeluun oviaukkojen ja sisustus osioita.

Heidän väripaletti on hyvin suuri: voit valita tavallista verhot kuviolla, kaltevuus siirtyminen ääniä, yksivärinen ja monivärinen.

Verhot erotettu tyyppi, riippuen valmistus- materiaali:

 1. 1 Käyttäen kiinteä liitos. Säikeet voivat olla köysi kiinteää koristelu aksentti. Tai ne koostuvat kokonaan koriste-elementtejä. Esimerkiksi linja helmiä ja helmiä, puuhelmiä.

 • 2 Täysin hehkulampun verhot - musliinin. Raina koostuu vain tekstiili- lankojen sitoutunut kantataajuuskaistan. Tämä laji on erittäin helppo käyttää, lukot eivät sekoitu toisiinsa, ne ovat helposti muuntaa punokset, kauniisti yhdistettynä verhoja.

 • 3 Kolmas tyyppi yhdistää kankaan ja koriste-jouset.

  Suosituin muun käyttötarkoituksia sen muslin. Hänen lukot eivät oleta, kuten variantti helmiä.

  Huolimatta hienostuneisuutta, hehkulamppuja verhot hieman hämäriä huoneeseen.

  Suunnittelijat haluavat käyttää sideharsoa, koska erityistä charmia, että se antaa tilaa sekä useita myönteisiä ominaisuuksia:

  • lujuus ja elastisuus;
  • mahdollisuus yhdistää muiden tekstiilien;
  • laaja valikoima värejä;
  • helppokäyttöisyys;
  • ei tarvita selvittäminen ja korjataan;
  • muodikas ulkonäkö.

  Mahdollisuus käyttää sisätilojen

  Olohuoneeseen retro-tyylillä voidaan käyttää yhdessä langan hapsut. Luoda klassinen tilanne on parempi luopua kirkkaan paljetteja ja strassit. Sopivampi erilaisia ​​standardin ohuita johtoja vastakkaisia ​​tai eri värisävyä yhdessä Lambrekiinin tai pimennysverhot.

  Valokuvan yhdistettynä klassisen verhot.

  Kuvassa versiossa draping Smad.

  Kylmä high-tech-käyttää hopea jet metalli helmiä, tekstiilit lurex tai pieni ketju. Valita minimalistinen yksivärisiä tuotteita.

  Ekologisen tyyliin sopivaksi säikeitä luonnon bambu, pellavaa tai puuvillaa.

  musliini verhot hieman liioiteltu, joten se on hyvä täydennys kaikilla modernin sisustuksen tyyliin.

  Makuuhuoneen luontainen romanttinen, intiimi, rento ilmapiiri. On nämä tunteet voivat täydentää hehkulamppuja suihkun ikkunat. Huoneeseen nuori nainen poimia kohteita helmiä tai höyheniä lempeä sävy viimeistely.

  Makuuhuoneen pari voi käyttää universaali tavalla yhdistelemällä eri värejä ja kuvioita, ilman kiinteää koristeluun.

  Koristele verhot voit käyttää kukkien ja kaikenlaisia ​​jaossa.

  Kun lapset ovat myös tärkeitä, nämä verhot. Kirkkailla väreillä kanssa eläin-, kasvi- tai piirretty kuvio PLEASE murusia, piristää, ja tietenkin, kuten heidän ainutlaatuisuutta.

  Täydellinen sateenkaari huippu, määrä ja rakenne lukot, voit turvallisesti käyttää erilaisia ​​koristeita.

  Keittiöön useammin käytä lyhennettyä tyyppistä lankaa verhot tai kerätä ne monitasoinen palkit ja punokset. Voit tehdä tämän, huone on parempi valita synteettistä materiaalia, joka ei ime hajuja ja hylkii pölyä.

  Pienille studiohuoneistoja ilman hehkulamppuja osioita taivaan lähetti. Ne jakavat alueen vyöhykkeisiin, täyttämättä tilaa. On mahdollista erottaa ruokasali keittiön, tai työalueen olohuone, luoda viihtyisä ilmapiiri.

  Hauras ja näennäisen painoton tekstiilit melko pestäviä. Tässä lohkossa punottu punos, poistetaan räystään ja erityiselle pussiin. Herkkä sykli on hieno.

  Tuote voidaan huuhdella kädet saippuavedellä, mutta kaikki langat on myös kudottu punos. Tuotteita kiinteä sisustus suositeltavaa pestä kädet vain. Silittää musliini ei ole välttämätöntä. Oikealle ulos autosta sen riippua tasanteelle ja suoristaa. Koko prosessi hoidon vie vähemmän aikaa ja vaivaa kuin perinteisillä verhot.

  Virtaava muodikas verhot korostaa eleganssia ja modernit tilat. Niitä on helppo hoitaa. Täydentävät hyvin sisustus olohuone, makuuhuone, lastenhuone, näyttää hyvältä bankettihuone. Ne voivat improvisoida päivittäin, muuttaa mielialaa ja tilojen luonteeseen.

  lanka verhot ja miten roikkua sisätilassa (25 kuvat)

  Etusivu »Sisustus» Verhot langat ja miten roikkua sisätilassa (25 kuvat)

  Puuvilla ja musliini verhot ovat erinomainen tapa luoda ainutlaatuinen kodin ilmapiiriin. Niiden pehmeys ja leikkisyyttä on rentouttava vaikutus. Kuitenkin paras ominaisuus näistä kaihtimet on, että niitä voidaan käyttää kymmeniä eri tavoin. Toisin kuin perinteiset verhot, ne ovat kauniisti koristeltu paitsi ikkunat, mutta myös seinät, oviaukkojen sekä toimivat sisätilojen osioita. Katso 25 valokuvia ideoita ripustaa verhot sisätilojen lanka!

  Moderni verhot lanka: runsaasti vaihtoehtoja

  Materiaali, väri ja viimeistely hehkulampun verhot valitaan oman maun mukaan, tyyliä ja tilaa suunnittelun trendejä. Yhdistelmä verhot, langoista eri värit luoda ainutlaatuinen sisustus. Samalla johtava suuntauksesta meidät yksinkertainen ja ytimekäs malli verhot, jotka antavat sisätilojen rauhallinen, mutta ei ilman makua ulkonäköä.

  Tämä kausi, on suositeltavaa valita verhot lanka beige, oliivi, harmaa, violetti ja muut värit arvokas. Yksinkertainen musta hehkulampun verhot - ajattomia klassikoita, jotka lisäksi tyylikäs tyypin suojaa auringolta ja yksityisyyttä.

  Sen lisäksi, että väri verhot, voit valita alkuperäisen suunnittelun. Niistä olevista vaihtoehdoista:

  • Vaikutus moderni verhon paksu säikeitä tai suikaleita kangas;
  • Ohut musliini verhot lanka;
  • Valmiit helmiä, helmet ja muut koristeet;
  • Kiinteä aine tai sateenkaaren vaikutus, ja niin Ombre. D.

  Näemme esimerkkejä niiden käyttö sisätilojen kuva!

  Puuvilla verhot, tehty omin käsin:

  Puuvilla musliini verhot - 5 kuvia sisätilojen

  Nimetty kunniaksi valon ja avoimia kankaita, musliini verhot kuuluu satoja ohuita ja siksi pystyvät suodattamaan valoa kauniisti. Ne voidaan ripustaa ja kiertämällä eri tavoin, mutta ne ovat erittäin hyviä ilman sitä. Tässä muutamia esimerkkejä niiden käyttö sisätilojen:

  Lue myös: Lyhyt tai pitkä? Valitsemalla verhot keittiöön!

  Kuinka mukavaa ripustaa verhot kierre - 10 ideoita kuvat

  Puuvilla verhot luovat eksoottista tunnelmaa niin sisä- osiot ja seinä sisustus. Mutta vielä jännittävämpää on mahdollisuus erilaisten "igrat9raquo; niiden suunnittelun. Äänestää nämä kuvat ovat erilaisia ​​tapoja ripustaa verhot sisätilojen langan, ja kerro meille kommentit: haluat yksinkertainen tai ovela vaihtoehto?

  Lue myös: Moderni verhot makuuhuoneeseen - idea valokuvista

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin