Lamput makuuhuoneeseen yöpöydille

Sopivat valaisimet makuuhuoneeseen

Valaistus makuuhuoneessa - tärkeä vaikuttava tekijä yleisilmettä ja toimivuutta huoneen Recreation - ei ole vain hyvän unen, mutta myös lukea kirjoja, lehtiä, selailu, elokuvia yöllä ja vain puhua viihtyisässä ilmapiirissä. Ja voit tehdä sen paitsi olohuoneessa, myös makuuhuoneessa. Siksi on suunniteltu sekä perusvaloa että paikallista kattavuutta. Kun perusvalaistus on kätevä purkaa tapauksessa paikallisella - lukea tai tehdä meikki peilipöytä.

Peruslamput makuuhuoneisiin: kattokruunu keskelle

Kattokruunu katon huoneen keskellä on yleisin valaistuksen järjestely. On tärkeää, että tämä menetelmä on orgaaninen sisustuksessa, jonka avulla voit määrittää huoneen symmetrian ja tilaustilan. Mutta jotkut vivahteet otetaan huomioon.

 • Kattokruunujen lamput on suljettava kattoon, muuten, kun katsot kattokruunua, valo pilkkoo silmäsi;
 • Matt kattovalaisimet edistävät valon hajoamista;
 • Käynnistä kattokruunu progressiivisella tilalla, jotta valo ei kääntyisi jyrkästi;
 • Kattokruunut paljon crystal tai lasi kappaletta - ei ole paras vaihtoehto, sillä ne heijastuksia ja ajan mittaan alkaa ärsyttää.

Kattokruunu - perinteinen lisävaruste, joka ei vain sytytä valoa, vaan myös sisustuksen makuuhuone

Muuten, voit kieltää kattokruunun sijainnin tiukasti keskellä. Se voidaan siirtää mihin tahansa vyöhykkeeseen. Jos esimerkiksi makuuhuone on jaettu näytöllä, sohvalla tai telineellä, kattokruunu riippuu jonkin vyöhykkeen keskelle.

Lamput yöpöydällä makuuhuoneeseen yöpöydällä

Sängynlampuiden klassinen järjestely - kun ne ympäröivät sänkyä molemmin puolin. Samat kiinnikkeet asetetaan kukin sen reunaan, mikä luo houkuttelevan symmetrian.

Pöytävalaisimilla on monia etuja:

 • Ei tarvitse vahingoittaa seinää, poraa jne.;
 • Ne ovat liikkuvia, tarvittaessa valaistusta voidaan siirtää;
 • He luovat tietyn tyylin makuuhuoneeseen.

Yöpöydällä sijaitseva yöpöytälamppu antaa sinulle mahdollisuuden tehdä suosikkiasi häiritsemättä kumppaniaasi

Lisäksi voit valita alkuperäisiä, kauniita malleja, jotka muuttavat huoneen sisustusta. Ne voidaan tehdä omilla käsillä, kun otetaan huomioon vanha lamppu, mutta joka on tehnyt hänelle uuden pohjan ja lampunvarjostimen. Useimmiten tämä sävy on tehty verhoille tai muille korostustekstiileille.

Seinävalaisin makuuhuoneeseen: seinävalaisin

Seinän kiinnikkeet ovat valaisimia, jotka on kiinnitetty seinään erikoiskiinnikkeillä. Ne ovat käteviä asentamiseen, ne eivät tarvitse erityistä hoitoa, niitä käytetään paitsi valonlähteenä myös koriste-elementteinä.

Seinäkylpylät korostavat täysin koristeet. He voivat taiteellisesti korostaa maljakkoa, pienoisartikoita, kangastyyppejä tai keräilytavaroita. Muodin tänään, lähellä pintalevyt, nämä mallit sävyjä, kiinnitetty suoraan seinään.

Riipusvalaisimet makuuhuoneessa: mielenkiintoisia ideoita

Yhä useammin lampun sijasta käytetään riippuvalaisinta sängyn alueella. Tämä valinta tekee hiukan terävyyttä korostaen huoneen esteettisyyttä. Samanaikaisesti jätät seinän, lattian ja yöpöydän tilan ilmaiseksi.

Seinälohkot auttavat luomaan pehmeän, himmenevän valon, joka sopii kirjoja tai neulontaan

Voit valita japanilainen tyyli tämän kaulakorun lamppu, ja se antaa makuuhuoneen varjossa merkitystä ja syvyyttä. Sitten ilmenee, että huoneen tyyli luo juuri valon. Hyvä tilaisuus välittää huomiota tilanteen vaatimattomuudesta.

Moderni makuuhuone lamput: miten valita

On olemassa useita kriteerejä, joiden perusteella olet todennäköisesti poimia todella tyylikäs valaisimet makuuhuoneessa. Nämä vinkit ovat myös oikeudenmukaisia ​​valaistusvalojen valintaan lastentarhassa tai olohuoneessa.

Mitä harkittava valaisinten valinnassa:

 • Huoneen koko ja katon korkeus - sitä suurempi huone, sitä suurempi kattokruunu;
 • Huoneen sisustussuunnittelu;
 • Laitteen teho riippuu myös huoneen koosta;
 • Huoneen väripaletti on myös tärkeä - joskus valo korostaa huoneen värejä ja joskus on tärkein yksityiskohde neutraalilla taustalla.

On tärkeää, ja mitä haluat korostaa - seinää tai joitakin alueita sisäänrakennetuista huonekaluista. Kansi- tai lamppujen sävyjen materiaali ei myöskään saa olla ristiriidassa makuuhuoneen suunnittelun elementtien kanssa. Polymeeristä valmistetut muodikas valaisimet eivät antaneet tapaa klassisille valaisimille tekstiilihampaisiin.

Valonheittimet makuuhuoneessa: koristeellinen elementti ja valaistus

Vain tällainen koriste Valaisimilla luoda makuuhuoneessa pehmeäksi ja sileäksi valaistus, joka ei ärsytä silmiä, päinvastoin edistää rauhoittava hermostoa. Tämän vaihtoehdon avulla voidaan luoda kohdevalaistus, jossa on värillisiä valoja, jotka joko virtaavat tasaisesti tai välkkyvät nopeasti.

Kun valitset valaisimia makuuhuoneeseen, sinun on harkittava huoneen aluetta, katon korkeutta ja huoneen yleistä tyyliä

Ihanteellinen vaihtoehto on pehmeä taustavalo, joka ei osu silmiin valovirtaan. LED-nauha kilpailee valonheittimien kanssa koristekykyisyyden suhteen. LED-nauhat on kuitenkin piilotettava jonnekin: joko erityisellä kapealla tai rungon takana. No näyttää huonekaluvalaisimelta.

Kosketusvalot makuuhuoneeseen: todellinen taikuus

Ja tällainen lamppu on ihana lahja uusille uudisasukkaille. Jos ostat tällaisen pöytälampun, se on erikoisanturilla, kirkkauden säätöllä ja kytkimellä. Lampun anturi on kytketty lampun koteloon.

Kun lampun rungon kosketuksen hetki muuttaa kondensaattorin kapasitanssia, anturi korjaa sen ja antaa signaaleja erityiselle laitteelle. Ja tämä erityinen laite vuorostaan ​​aktivoi kirkkauden tai kytkimen toiminnot. Eli voit säätää lampun kirkkautta itse, ja tämän avulla voit löytää optimaalisen valon tason - jotta voit huolehtia silmäsi.

Miten järjestää lamput makuuhuoneeseen: kaikki on hyvin yksinkertaista

Tietenkin paras tapa on löytää permutaatioista. Mutta voitte vain ajatella ja etukäteen selvittää, tarvitsetko makuuhuoneen makuuhuoneeseen jne.

Koko huoneen yhtenäisen valaistuksen varmistamiseksi kalusteet on sijoitettava sängyn molemmille puolille

Lamppujen tavallinen asettelu:

 • Lamput sijoitetaan yöpöydille;
 • Seinätelineet ripustetaan seinään - on kätevämpää ostaa malleja säädettävällä alustalla;
 • Kattosuspensiot sängyn yläpuolella ja kattokruunu niistä;
 • Sisäänrakennettu pääkaaren yläpuolella oleva kapea kaappi.

Erikoisvalaistuksella voi olla pukeutumispöytä. Jos huoneessa on lipasto, voit korostaa sen. No, älä unohda, että joskus se on parempi kuin mikään valo hohtaa hitaasti kynttilöitä, jotka voivat samanaikaisesti olla hyvä ilmakehän sisustus.

Alkuperäinen makuuhuone valaistus (video)

Valikoima kalusteet on kompromissi hinnan ja laadun sekä suunnittelun kysymyksen. Jos makuuhuoneessa on melko tavallinen, sitten laadukkaan valaistuksen ansiosta voit ratkaista ongelman tekemällä huoneesta viehättävän ja alkuperäisen.

Esimerkkejä lampuista makuuhuoneessa (valokuva sisäosassa)

© 2017, homeli.ru. Kopiointi sallitaan vain lähdekoodin avulla

Kopiointi sallitaan vain lähdekoodin avulla

Pöytävalaisimet makuuhuoneeseen

Makuuhuoneita käytetään harvoin vain nukkumisalueena. Ei, tässä hallitsee omaa pientä elämää lukemalla kirjoja ennen nukkumaanmenoa, romanttisia iltoja ja kuumaa teetä sängyssä. Luo tunnelmaa mukavaksi, pöytävalaisimet makuuhuoneen apuun.

Makuuhuoneen pöytälamput on käytetty jo muina aikoina. Aluksi ne olivat kynttilänjalkoja, myöhemmin kerosiinilampuita ja vieläkin lamppuja hehkulampuilla. Tällainen kysyntä on objektiivisesti ymmärrettävää, koska se on erittäin kätevää ja käytännöllistä, kun ei ole välttämätöntä sisällyttää keskitettyjä valaistuslähteitä ilman tarvetta. Talousarvion säästäminen on ilmeistä, mikä tarkoittaa, että kannattaa harkita tällaisen paikallisen valaistuslaitteen ostamista.

Joten pöytävalaisin on laite, jossa on peruselementit, kuten:

Pöytälampun pohja voi toimia kiinnittimenä, joka kiinnittää lampun pöytää tai tavallista vakaata jalkaa luotettavasti. Alustan puuttuminen erottaa yöpöydän valaisimet lamppujen valaisimista. Pylväästä voidaan käyttää joustavia tai jäykkiä rakenteita. Vuorivalaisimissa on yleensä tekstiilien lampunvarjostimet, lasikatto tai budjetti muovipolttimo.

Useimmiten yöpöytälamppu on sijoitettu yöpöydälle tai hyllylle sängyn päällä. Tätä paikkaa sanelee kyky sammuttaa ja käynnistää valaistuslaite joutumatta ulos sängystä, esimerkiksi lukemalla ennen nukkumaanmenoa. Nykyisen kaapin lamppu tulisi sopia sijaintiin ja olla turvallisella etäisyydellä reunasta. Ajattele tätä ennen ostamista, mittaamalla huolellisesti kaikki parametrit. Lisäksi yön laitteet toimivat usein verkosta, ja siksi läheisyys pistorasiaan on myös syytä harkita.

Haluavat löytää lampun makuuhuoneeseen, kannattaa harkita tämän tyyppisiä tuotteita.

Nykyään laitteet jaetaan kahteen suureen ryhmään:

 • LED;
 • halogeenilla ja hehkulampuilla.

LED-merkkivalojen etuna on esimerkiksi se, että ne voivat olla muodoltaan, jos ne perustuvat LED-nauhaan. Niinpä samanlaiset mallit voidaan toteuttaa monimutkaisen spiraalin, taitavan käännöksen tai jonkinlaisen kuvan muodossa. Lamput korkki ja lamput eivät myöskään jäljessä suunnittelu, mutta useimmat niistä ovat katossa, tekevät tuotteesta enemmän klassinen ja konservatiivinen ilme.

Saraketyypin mukaan lamppu voi olla joustava tai kiinteä jalka. Ensimmäinen vaihtoehto on käytännöllisempi ja kätevä, koska sen avulla voit käyttää lampun valoa kaikkiin suuntiin. Toisessa tapauksessa tällaista toimivuutta ei ole, mutta tämä valo näyttää jalomattomammalta ja arvokkaammalta kuin perinteinen makuuhuone.

Valokuvien mallit tänään hämmästyttää mielikuvitusta ja sallia niiden käytön erilaisissa makuuhuoneissa.

Nykyaikaisiin tyyleihin sopivat hyvin joustavien jalojen tai sarakkeiden saranoihin. He voivat kääntyä eri suuntiin ja valaista kaikkea ympärillä.

Toinen suosittu malli on Valaisimet tekstiilipenkillä. Pehmeiden materiaalien ansiosta, valonlähteitä ympäröivä valaistus heikentää ja intiimeä, mikä sopii parhaiten makuuhuoneeseen. Varjoa tummilla väreillä voidaan käyttää yövalona, ​​ilahduttaen heikossa rasteroinnissa ja sängyssä kohdistetulla valolla jopa yöllä. Pelko pimeydestä ja ahdistuksesta, kun sammutat valon - pelkäävät, valitettavasti, ovat hyvin yleisiä. Lampun varjostimen kangas on rungossa, esimerkiksi suorakulmainen tai kartiomainen ja joskus pallomainen.

Alkuperäiset valaisimet lampunvarjostimella on tehty kierteistä tai kudotuista puusta. sellainen Eco-lamppuja hyvin hävitä valo ja sovi maan sisätiloihin ja Provence-tyyliin. Epätavalliset valaisimet, joissa on varjostettu värillinen lasia tyyliin Tiffany ovat myös tyytyväisiä heidän aatelistansa. Jos valaisimen tulisi olla sisätilan kohokohta, sinun on valittava suunnittelumalleja. Heidän perustuksensa toteutetaan ihmisten, eläinten, abstraktien ja kaiken tavoin, jotka voivat tulla muotiasiantuntijoiden luova päälliköihin. Ne on valmistettu kaikenlaisista materiaaleista, muovista paksuihin juutin säikeisiin.

On syytä sanoa, että talousmukavuutta makuuhuoneissa on myös paikka olla. Nykyään sen valmistetut mallit on tehty mahdollisimman läpinäkyviksi ja elävinä, mikä tuo entistä enemmän pahaa ja nuoruutta modernille sisustukselle.

Valaisimet, joissa on pistorasia ja kytkin, ja johto ei vaadi lähelle virtalähteitä. Tämä tekee tällaisista malleista entistä kätevämpää ja käytännöllisempää. Niiden johdot ovat tarpeeksi pitkät ja ne voivat kulkea mukavasti laatikoiden tai jalustatyyppien alla, joihin laite asennetaan. Kytkin kytkee laitteen päälle ilman jatkuvaa kulkua pistorasiaan.

Yhteenvetona edellä, voidaan todeta, että mallien valaisimet makuuhuone on todella melko paljon. Kuitenkin kaikkein tyylikkäin niistä voi näyttää sopimattomalta, kun se ei ole yhteensopiva yleisen sisätilojen kanssa. Jotta vältetään tämä, se auttaa kaikkien valaistuslaitteiden yksisuuntaisuudesta, esimerkiksi yhden teeman seinävalaisin, jossa työpöydälle yhdistetään välittömästi makuuhuoneen tila. Samaa muotoa tai materiaalia - se yhdistää katto- ja seinävalaisimet sekä pöytälamppuja.

Oikein valittu lampun tyyli mahdollistaa makuuhuoneen muuttamisen, mikä tekee siitä todella houkuttelevan. Joten, haluavat muuttaa makuuhuone klassiseen tyyliin, asiantuntijat neuvoo kiinnittämään huomiota art deco -malleihin, jotka valloittavat sen loistosta ja laconismista. Tämä 20-vuotiaan 20-luvun tyyli on kaunista muotoilunsa geometriassa ja jalometallien, esimerkiksi korkealaatuisen kullan tai hopean, käyttämisessä lampunvarjostimen, pohjan ja pylvään yksityiskohdissa.

Modernit valaisimet löytyvät jugendtyylistä tai jugendtyylistä. Stylistiikkaa, joka ilmestyi vasta yli 100 vuotta sitten, on ominaista outoja muotoja, kukka-aiheita ja kasvillisuusmalleja. Lämpöpuhaltimien ohut jalat menevät sujuvasti reheviin kattokruunuihin kukkien ja avausnupujen muodossa. Geometriset näkymät eivät myöskään ole harvinaisia ​​tässä tyylissä, joten tyylikkäämpi makuuhuoneen sisustus mielellään ottaa tällaisia ​​malleja.

Kasvillisuuden teemaa mielivaltaisemmassa versiossa jatkuu bionisen tyylin lamppuja, jotka ilmestyivät aivan äskettäin. Luonto on paljastunut ennennäkemättömän kauniin merenpohjien muodossa, LED-sieniä taianomaisessa puhdistuksessa, paljastavien lotusien ja jopa Physalis-kukkien muodossa, pudottaen hellästi päänsä. Tämän sarjan valaisimista tulee koko sisätilan tärkeimmät aksentit. Sama tapahtuu etnolamppujen kanssa, jotka heijastavat animalististen tulosteiden kauneutta.

Toinen modernien makuuhuonekalujen tyyli on dekonstruktio. Matriisit, robotit, siksakit ja hahmojen figuurit taivutetuilla jaloilla - kaikki tämä näkyy tämäntyyppisissä malleissa.

Jos makuuhuoneen lamppu pysyy yksinomaan lamppuna, paras valinta on minimalismityyppisiä malleja. Valkoinen matta plafond, joka on valmistettu kankaasta, lasista tai muovista, tai ehkä pitkät, joustavat jalat LED-valaisimet nauttivat omistajistaan ​​huomaamattomasti ja yksinkertaisesti.

Valaisimen väri on aina yhdistettävä huoneen yleiseen tilaan. Lämmin valo sopii erinomaisesti makuuhuoneeseen lämpimissä väreissä, luonnonvalkoisena sininen, sininen ja muut viileät sävyt.

Asiantuntijat suosittelevat seuraavia äänimerkkejä:

Pehmeän valon aikaansaaminen auttaa paitsi kattovalaisimien väriä, mutta myös lampun sävyä. On parasta, jos se on lamppu, jossa on himmeä lasia, varovasti sirontavaloa.

Voit laittaa lampun makuuhuoneeseen missä tahansa, mutta useimmiten laitat sen yöpöydän sängyn päähän. Erityisesti tämä vaihtoehto sopii faneille lukea ennen nukkumaanmenoa ja katsella elokuvaa samalla lämmin sängyssä.

Jos makuuhuoneessa yhdistyvät myös toimisto, paras ratkaisu on asentaa valaisin laite pöydälle tai tietokoneen sijaintialueelle. Tällainen paikallisen valaistuksen lähde on hyödyllinen pitkiä iltaisin töissä. On syytä muistaa, että tällaisilla malleilla on oltava tiivis ja tarkka muotoilu, mikä tarkoittaa, että pajun ja kankaan lampunvarjoja on vältettävä tässä.

Huoneen muunnelmassa, jossa sänky sijaitsee huoneen keskellä, on mahdollista asentaa kaksi lamppua sängyn molemmille puolille. Näin puolisot eivät voi riippua valaistuksesta toisistaan, lukemisesta ja työskentelystä häiritsemättä rakkaitaan.

Pääsääntö sijoittelussa on turvallisuus, koska sinun on joskus käytettävä lamppua kiireessä, avaamalla silmäsi vain nukkumisen jälkeen. Taulukko tai reunakivi, jossa on tarpeeksi laaja pöytälevy, joka mahdollistaa lampun sijoittamisen keskelle on erinomainen valinta. Jos makuuhuoneessa on lapsia, kannattaa miettiä puristimen lamppuja, jotka kiertyvät tiukasti pöydän yläosaan.

Korkea valaisin, jossa on lampunvarjostimen musta lampunvarjostin, joka sijaitsee sängyn kummallakin puolella, voi täysin valaista nukkumispaikan. Metallipohjan gracefulness ja yksityiskohdat tumma väri täydentävät sisustuksessa olevia yleisiä klassikkoja.

Moderni valaisin on läpinäkyvä ja helmeilevä muovi, jonka avulla voit luoda mielenkiintoisen valonpelin, joka korostaa nukkumistyypin uutta suuntausta.

Lumi-valkoisten kukkakuviot, kulta ja klassiset valkoiset sävyt ylellisyyttä yhdistyvät klassiseen kattokruunuun, joka on luotu klassiseen makuuhuoneeseen. Malli täydentää sängyn veistettyä päätä, jolloin siitä tulee orgaaninen aksentti.

Moderniin tyyliin sisustettu makuuhuone täydentää katto- ja kirjoituslamppuja yhdellä teemalla. Erilaiset kupit, joissa materiaalien samankaltaisuus tekevät päätöksestä mielenkiintoisempaa ja elävämpää.

Jalat ovat loistavat ja kirkkaat pöydän valaisimet, jotka sopivat makuuhuoneeseen, jossa yhdistyvät opiskelu tai olohuone. Yksinkertaisuus lomakkeiden ja mellakko värit ovat tarkat kosketukset sisätilojen hetkellä.

Joustava led-lamppu sopii hyvin työpöydälle. Suuntaava luonnonvalo valaisee tarkasti tarvittavan pinnan ja jättää makuuhuoneen muut alueet pimeneville ja valmiiksi nukkumaan.

Vihreän tuoreus, joka on lampussa ja sängyn päiväpeite, voittaa harmonian ja yllättävän rauhan. Värisävyt täällä yhdessä valkoisen sävyn kanssa muuttuvat pehmeämmiksi.

Yleiskuva makuuhuoneen pöytälamppuista, katso seuraava video.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Sivustoaineiden kopiointi on mahdollista vain, jos asennat aktiivisen linkin sivustoomme.

Lampun lamppujen valintaa ja asennusta koskevat säännöt

Suunnittelu makuuhuone sopii erilaisiin valaisimia. Suosituin vaihtoehto on yöpöytälamput ja lattiavalaisimet. Millaiset lamput sopivat makuuhuoneeseen? Huoneiden sisustukseen voit käyttää koristeita, tuotteita, joissa on anturikytkimet, pistemenetelmät tai polymeeristä valmistetut kalusteet. Kaikki valaisimet voidaan sijoittaa seinälle tai kaappiin, joka sijaitsee sängyn lähellä. Halutessasi on helppo tehdä tyylikkäitä valonlähteitä omilla kädilläsi improvisoiduilla tavoilla.

Seinävalaisin makuuhuoneesta polymeeristä

Polymeeristä valmistetut lamput ovat erittäin suosittuja, koska ne täydentävät muotoilua ja ovat suhteellisen halpoja. Polymeerituotteita käytetään useimmin lastenhuoneen tai olohuoneen valaisimiin.

Polymeeristä valmistetut seinävalaisimet - edullinen ja tyylikäs ratkaisu

Polymeerilamppujen edut:

 1. Kestävyys. Nykyaikaiset polymeerimateriaaleista valmistetut valaisimet toimivat 2-3 kertaa pitempään kuin perinteiset valaisimet tai suuntavalaisimet.
 2. Vedenkestävyys ja lämmönkestävyys. Polymeerikalusteet eivät muutu kosteuden tai lämpötilan muutosten vaikutuksesta, ja polyamidien valmistetut tuotteet ovat iskunkestäviä.
 3. Edullinen. Tyylikkäät polymeereistä valmistetut valaisimet ovat 1,5-2 kertaa halvempia kuin tavalliset hatut tai pistelamput.
 4. Monipuolisuus. Nämä tuotteet näyttävät kauniilta mistä tahansa sisustuksesta. Lisäksi tällaiset lamput voidaan järjestää sopivalla tavalla. Polymeerituotteita asennetaan usein seiniin, mutta voit ostaa mallin jalalla ja asentaa valaistuslaitteen yöpöydälle tai kaappiin.

Kun ostat polymeerilamppua, lue tekninen dokumentaatio. Jos käytetään valoa valmistavaa fenolia, niin tällainen tuote voi vapauttaa myrkyllisiä aineita korkean lämpötilan vaikutuksesta.

Yöpöydät lapsille

Lastenhuoneen suunnittelussa on parasta käyttää epäsäännöllisen kokoonpanon sängynpuvut. Ne muodostavat hämärän valon, ja ne näyttävät huomaamattomilta. Yleensä yöpöydän sohvat asennetaan 1,5 - 2 metrin korkeuteen lattian yläpuolella.

Lasten makuuhuoneessa, yöpöydällä varustetut pehmeät, hajallaan olevat valaisimet

On olemassa 3 tyyppisiä sängynpenkkejä:

 • Wall-tyyppiset tuotteet. Tällaiset sohvat on yleensä varustettu sävyllä, ja ne on asennettu sängyn yläpuolelle.
 • Valaisimet sävyillä. Houkutukset eroavat epätavallisessa kokoonpanossa. Yleensä tällaisilla tuotteilla on suorakulmainen tai soikea muoto.
 • Rintaliivit, joka alakattoon asennettu. Tällaiset tuotteet ovat kalliita, mutta ne näyttävät vain kaunis. Rintaliivit riipus sävyt voidaan asentaa mille korkeudelle tahansa.

Jos käytät lamppuja, suosittelemme halogeenilamput, sillä ne luovat hillitty kevyt, ja eivät kuluta suuria määriä sähköä.

Valitse kalusteet yöpöydällä makuuhuoneessa

Jos et pidä tuulettimet, tai polymeeri valaisimet, voit poimia tuotteita, jotka on asennettu yöpöydällä. Kun valitset tällaisen valaisinlaitteen on tarpeen harkita useita vivahteita. Ensinnäkin on otettava huomioon suunnittelussa makuuhuoneessa. Tyyli klassikoita ja minimalismi on täydellisesti yhdistetty lamput, joissa "Tiffany" lamput asennetaan.

Valitsemalla yöpöytälamppu pitäisi tulla ensisijaisesti suunnittelusta makuuhuoneet: Kuten mallin olisi oltava sopusoinnussa huoneen sisustus

Vaikka valitessaan valaisin on otettava huomioon:

 1. Lampun tyypin, joka on ruuvattu lamppu. Käytä LED tai energiansäästölamppujen ei ole toivottavaa, koska ne voivat vahingoittaa silmiä.
 2. Läsnäolo sääntely pään. Tämä yksityiskohta auttaa säätää valon suuntaa.
 3. Mitat valaisimen.

Valitessaan lamppu jalustalle, muistaa, että tuotteen väri ja väri huonekalujen on vastattava. Muuten, valaistus näyttää pramea ja houkutella liikaa huomiota.

Kattovalaisin makuuhuoneen: tyypit ja ominaisuudet

Roikkuu lamppu tehokkaasti asentaa, jos makuuhuoneessa on korkea katto. Roikkuu kohdetta on tyypillisesti asennettu korkeus 1,2-1,5 metrin päässä lattiasta. Jos päätät käyttää tällaisia ​​valaistus, muista, että lamppu roikkuu Tuotteen on oltava lämmin hehku spektrin.

Hanging lamppu sopii makuuhuoneeseen sisustus korkeat katot

Roikkuu kalusteet voidaan suunniteltu tyyliin:

 • Classic. Tällaiset tuotteet on tehty puusta. Classic riippuvalaisimet ovat yleensä massiivisia, koska kiinnitetty tukevaan metallitanko.
 • Moderni. Lamput tämäntyyppisiä on pallon muotoinen ja on varustettu koriste.
 • Hi-tech. Nämä tuotteet on valmistettu metallista ja on yleisesti suorakulmainen konfiguraatio.
 • Maa. Lamput tämäntyyppisiä on muodoltaan pyörän, ja on valmistettu puusta.

Asennettaessa kaulakoru valot poimia tällainen järjestely, artikkelit ovat etäisyydellä 20-30 senttimetriä kulmat seinät.

Kalusteet LEDien olohuoneeseen ja makuuhuoneet

Valaistus LED nauha käytetään usein suunnittelussa olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Ohjaamaan LED nauha kosketustoiminnoilla kytkimiä. Ne säätelevät kirkkautta ja, joissakin tapauksissa, valaistuksen värin. Jos sinulla on sisäänrakennettu kaapissa sängyssä, ja olet kyllästynyt perinteisiin valonheittimet, huonekaluja voidaan kiinnittää LED nauhat. Jotta tämä sinun täytyy tehdä erityinen kapealla ja löytää sopiva virtalähde.

LED-valot näyttävät erittäin vaikuttava ja voit säätää kirkkautta ja väriä taustavalon

LED-lamppu on asennettu seuraavassa järjestyksessä:

 1. Porata reikä enimmäismäärän LED nauhat.
 2. Vedä johto valaistuslaitteen.
 3. Lukita LED nauha käyttämällä teippiä tai muuta liima-ainetta.
 4. Tarkista toiminta rakenteen.
 5. Poista ylimääräinen teippi.

Jos haluat käyttää voimakkaita lamppuja, on tarpeen poimia voimakas PSU. Suosittelemme käyttämään teholähde on mitoitettu yli 100-120 wattia.

Muotoilu lamput makuuhuoneessa omin käsin

Epätavallinen lamppu voidaan tehdä omin käsin mistä muovipullo. Voit tehdä tämän, tarvitset energiansäästölamppua, liimapistoolilla, vannesahan, kertakäyttöinen lusikka ja kolmen litran pullossa.

Kalusteen tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 • Leikkaa pullon pohjalle ja leikkaa lusikan kahvaa.
 • Liima lusikka alareunaan pullon. Voit tehdä tämän käyttämällä liimapistoolilla. Muista, että lusikat tulisi sijaita ruutukuvio.
 • Pujota lanka kaulaan, ja liitä se lamppu.
 • Kiinnitä saatu tuote seinään. Korjata, käytä kaksipuolinen teippi tai kiinnittimet.

Jos halutaan, alkuperäinen lamppu voidaan helposti tehdä käsin

Voit käyttää vanerin valmistukseen epätavallinen lamput. Valmistukseen tällaisen valaistuslaite lisäksi vaneri tarvitsee hiekkapaperilla, maali, pora, energiaa säästävä lamppu, pihdit tai asennus linja.

On suositeltavaa käyttää paksua vaneria oikeassa muodossa. Ennen kuin aloitat, on suositeltavaa käsitellä vanerin reunat hiekkapaperilla.

valmistustekniikka vaneri telineeseen:

 1. Leikkaa reikä vanerilevyn alle lamppu.
 2. Jälleenkäsitellään vaneri hiekkapaperilla.
 3. Väri tuloksena esimuottia.
 4. Porata reikä työkappaleeseen alla johto.
 5. Vedä johdosta ja kytke se lamppu.
 6. Keskeyttää tuloksena tuotteen asennus-line.

Miten asentaa valoja seinään makuuhuoneessa

Asentaa lampetit tai muu seinä kiinnikkeet on helppoa. Ensin täytyy tasoittaa pinnan ja soveltaa erityistä asettelua. Asenna lampetit suositteli etäisyydellä yli 100 senttimetriä lattiasta.

Ennen asennusta lampun tarvitse proshtrobit seinät ja antaa johdot. Tuloksena Stroebe on tarpeen kitti. Älä unohda tuoda johdot lampun alle ja kytkin.

Itsensä asentamista lamppu ei vaikeuksien Tärkeintä - Tässä noudatetaan ja varotoimet

Miten asentaa seinään lamppu:

 • Sammuta sähköä.
 • Johdin vedetään Kytkimen alle.
 • Eristä johdot.
 • Porata reikä perusta.
 • Kiinnitä lampun kanta seinään tulpat.
 • Poista ensimmäinen suojakerros lanka ja nauhat kärki.
 • Irrota pääte ja vedä lanka.
 • Kiinnitä valaisin pohja.

Valonheittimet tärkein valo makuuhuoneessa

Yleensä seinävalaisimet, pöytälamput, tai LED nauha valaisimet ovat toissijaisia. Piste LED-lamppuja käytetään pääasiallisena valaistus.

Spot LED on pitkään vakiinnuttaneet kustannustehokkaan ja kompakti lähteistä tärkeimmät valaistus

Edut kohtaan LED-lamput:

 1. Taloutta. Tällaisia ​​tuotteita kuluttavat pienen määrän virtaa.
 2. Turvallisuus. LED valonheittimet eivät lämpene käytön aikana ja eivät aiheuta haitallisia aineita.
 3. Tiiviyttä. Nämä tuotteet ovat kompakteja eivätkä vaadi massiivinen kiinnitys.

Sen sijaan, että LED-lamput kohdevalaisimissa voidaan asentaa halogeenilamput. Kuitenkin ne kuumenevat käytön aikana, joten sinun täytyy asentaa termokoltso.

Ylimääräisenä valaistus makuuhuoneessa on parasta käyttää lamppuja. He eivät vie paljon tilaa, toisin kuin väärä väline, ja luoda hillitty valo. Jos huone on suuri, se on parempi valita LED nauhat. Se voi olla kiinni seinään tai kattoon. Suositeltu kohta LED-valaistus on tärkein valaistus. Ne ovat korkean suorituskyvyn, ja kuumennetaan käytön aikana.