Lamput kätensä kuva

Kattokruunu omissa käsissä: valmistusmenetelmissä esimerkkejä, kuvia

Kattokruunu huoneessa ei ole ainoastaan ​​valaisimia. Liioittelematta voimme sanoa, että se on - tärkein koristelu huoneeseen. Erityisen arvokkaita ovat asioita tehdään käsin. Näin voit varata erityinen maku kodin omistajat sekä erinomainen ja luova mieli. Tietenkin tällainen työ on melko monimutkainen ja vaatii paljon keskittymistä. Mutta samaan aikaan luoda koristeita kotiisi, voit löytää paljon mielenkiintoisia ja luovia ratkaisuja!

Tässä artikkelissa esitellään joitakin ideoita koristella kattokruunu käsillään, sekä ohjeet niihin. Kaikki kirjoitettu niin yksinkertainen ja selkeä, että kuka tahansa voi täyttää hänen suunnitelmansa kotona.

Jotta kattokruunu, toisinaan käyttää eniten epätavallinen materiaaleja. Esimerkiksi, jokainen on jo tuttu lasi tai puu, muovi ja niin edelleen. Mutta joskus, kun haluat jotain hyvin hyvin "epätavallinen", joutumassa teko, ja puiset vartaat, ja lasipullot viiniä, ja pankit, ja kaikenlaista puuta sivuliikkeen ja pahvi, ja jopa olki. Sinun täytyy valita riippuen luoja ajatuksia ja toiveita omistajien asunnosta. On myös otettava huomioon koko sisustus huone, jossa asunto on jo valmis tuote.

Mielenkiintoinen ajatus kattokruunut muovilusikat

Muovilusikat yhden virtalähteen on yksi yksinkertaisin ja helpoimmin saatavilla materiaaleja luodakseen kattokruunu huoneessa. Niiden etuja ovat edullisia, eri värejä ja palvelevat materiaalista pitkään. Luoda tällainen epätavallinen kattokruunu, tarvitset vähintään investointeja, sekä fyysisen ja materiaalia.

 • tyhjä pullo juomavettä, 5 litraa;
 • muovilusikka (niiden lukumäärä riippuu pullon koosta);
 • liima muovi;
 • vanha kattokruunu (tai pikemminkin - kasetti siitä);
 • teroitettu veitsi.
 1. Ensin täytyy valmistautua muovipulloon jatkotoimenpiteitä. Etukäteen poistaa otsikon, katkaista pohjaan hyvin kuivaa.
 2. Sitten sinun täytyy saada muovilusikan pakkauksesta ja veitsellä varovasti turhien kynät, jättäen noin 2-3 cm yläpuolella "palloa".
 3. Aihioitten "shovels" välttämättömiä pullon pohjalle. Vasemmalla "häntä" soveltaa suuri määrä liimaa ja paina sitä pintaa vasten (kupera puoli lusikan ulospäin). On tarpeen kattaa koko pullon ympyrän kunnes koko kehä ei ole varattu muovi "lusikat". On suositeltavaa sijoittaa ne ruutukuvio ja hieman vierekkäin. Joten se on vähemmän "Vapaita paikkoja."
 4. Vanhan kattokruunut tarpeetonta tarvitse irrottaa istukka ja aseta se jo kuivataan ja päälle liitetään pullo ja kiinnitä runkoon.
 5. Koriste kulho voidaan valmistaa samasta muovilusikat "lapiot" jäämään kaulaan pulloon.
 6. Asenna ja liitä kattokruunu, tutustu hänen työstään.

Kiinnittää huomiota! Variantti koristeellinen maalausta tai seinämaalaus lusikat ehdottoman tahansa väri. Näin tuote näyttää vieläkin kauniimpi ja alkuperäinen!

Kattokruunu valmistettu muovista pullojen muodossa lehdet

Toinen epätavallinen sisätilojen toimii kattokruunu, suoritetaan muodossa lehtiset. Hän loi yksinkertaisista muovipullot, eri värejä, jonka avulla voidaan työskennellä kaikkein epätavallisia värejä ja ilmentää rohkein ideat.

 1. Leikkaa muovipullo aihioiksi muotoinen lehdet tulevaisuudessa.
 2. Kukin esimuotti lopulta korjata levyn muodossa.
 3. Juotin paksu kärki ja yksipuolinen jiirisahauksia täytyy hieman sulake jokaisen lehden, jotta suurin vaikutus tulevaisuuden tuote.
 4. Samalla tavalla, ansiosta kolvi olisi annettava rakenteen levyn aihioita. Meidän on toimittava erittäin huolellisesti ja tarkasti, koska voit helposti puhaltaa reikä muovi. Tällaisia ​​lehtiä hahmoteltu ääriviivat suonet ja hieman sulatettu reunat näyttävät valmis.
 5. Kuuma neula "jalat" jokaisen lehden tarpeesta sulanut useita reikiä liittää ne.
 6. Ohuen langan, muodostamiseksi oksat ja ruuvataan alustan teräslangalla.

Se on myös hyvä idea on tehdä uudesta kattokruunu muodossa kattoon jalkalamppu tai lamppu pöydällä. Siten se on suuri lisäksi edellinen tuote!

Yleisin tuote on kattokruunu perhosia. Ja tämä ei ole sattumaa. Aloitetaan siitä, että tämä versio näyttää ylellinen ja kallis, ja toiseksi sen valmistus ei vaadi paljon fyysistä rasitusta. Siten, luomiseen vaikka lapsi voi osallistua kattokruunut.

 1. Se perustuu joko vanha kattokruunu, tai vastaavia rakenteita. Jos ei ole, niin voimme ottaa kaikkein yksinkertainen puinen tai metallinen reunus. Jos tällaista materiaalia ei ole saatavilla, lisävarusteena voit ottaa paksu lanka ja tehdä noin 2-3 kelat, niin ympyrän muotoon.
 2. Leikkaa perhoset paperista malliin. Meidän täytyy ottaa perhonen malli ja säädä se haluttuun kokoon. Se on myös hyvin epätavallinen variantti näyttää kun kattokruunu sijaitsee perhonen useita ulottuvuuksia (jälleen riippuen toiveet). Vedä muoto paperin ja huolellisesti leikattu, edullisesti ostrozatochennym toimisto veitsellä tai pienillä saksilla ei pyöristetty. Materiaalia malleja itse parempi käyttää tiheää, ei saastuttavat ympäristöä eikä kerää pölyä. Esimerkiksi se sopii huonosti tuotteeseen sametti paperi, koska tulevaisuudessa sinun tulee imuroida usein kattokruunu.
 3. Mark lanka nailonia tai läpinäkyvä linja ja kiinnitetty se perhosia. Kiinnitä kaksi lajia voidaan joko tunkeutua vasikan perhoset, tai liimaa ne on silikoniliimaa.
 4. Seuraavaksi kiinnitä lanka perhosia perusrunkoon ja koristella sen.
 5. Voit myös kokeilla mielenkiintoinen vaihtoehto, jos teet lanka pallo! Sitä voidaan käyttää perustana olisi otettava pois jousitus lamppuja ja sijoittaa sen käyttämällä liimapistoolilla useita malleja perhosia.

Tämä kattokruunu perustuu myös puitteissa. Kuten edellisessä suoritusmuodossa, joka soveltuu sen tuotantoa metallista tai vanhoja kehyksiä tai paksu lanka.

Kun olet valmiiksi pohjustamaan, aloita leikkaaminen kudosta, josta jatkossa tehdään lampunvarjostin. Kuinka kauan lopputuotteen riippuu halu, mutta on syytä pitää mielessä, että kankaan leveys on oltava sama kuin halkaisija rungon! Kun lopetat mallia, sinun täytyy tehdä liittimeen.

Toinen ehto on, että sinun täytyy ommella kankaan päälle on suoraan runkoon, mikä tarkoittaa, että se (runko) on oltava ehjä. Eräässä toisessa tapauksessa, jos se on mahdollista pujottaa suoraan kudokseen, aluksi taipuu yläreunan kuvio ja ommeltu ja sitten silitetään rautaa. Sitten ommeltu sauma puolella tuotteen.

Jotta ei menetä varjoa muodossa, olisi otettava asianmukaisesti huomioon materiaalin. Jos kangas on liian helppoa, "Air", pohja tuote on raskaampi. Voit käyttää pahvia tai siima.

Vain mukava katsoa tarkkaan ommeltu marginaalisia, pitsiä tai nauhoja. Mutta ei "ylikuormitus" tuote! Luomassa kankaan kattokruunuilla samanlainen valmistus kattokruunut lace. Joten voit huoletta kokeilla materiaaleja, jotka sijaitsevat rungossa.

Diffuusorin ilmapallo langan ja

 • paksu iho, kuten villaa, puuvillaa, juutti tai köyden - vähintään 1 metri;
 • istukka;
 • vaseliini;
 • PVA liima;
 • Harja, jotta soveltaa liima ja vaseliini (edullisesti ei irtoaminen harja);
 • 1 tai 2 kpl ilmapalloja (ensimmäinen työskennellä hänen ja muut, jotta varmistetaan valmiin tuotteen, jos halutaan);
 1. Puhaltaa ilmapallo tietyn kokoiseksi, korjata. Muista, että työ tehdään täsmälleen sama kuin ääriviivat pallo! Merkkirokote tehdä pari kierrosta yläosassa ja alaosassa, jotta voidaan määrittää rajat käämin säiettä.
 2. Harjalla pöyhiä pallon ympärille kehä vaseliinia.
 3. PVA kaadetaan muoviastiassa ja perusteellisesti hoitaa niitä lanka (ei suositeltavaa soveltaa liimaa suoraan koko pituudeltaan kierteen! Pitävät niitä kietomalla pallo!).
 4. Ottaen huomioon rajat, jotka sinulle jaetaan merkkilangan kierretty palloa. Älä unohda, että riippuen siitä, miten tuuli tiheys riippuu tulevasta tuotteen ulkonäkö.
 5. Kierrettyään tuotteen annetaan kuivua päivässä, kunnes se on täysin kuiva, Täydellisen kuivumisen jälkeen, sinun on räjähtää pallo ja vedä reikien läpi.
 6. Yläosassa leikkaus läpi paikka, ja aseta kasetti.
 7. Ollakseen täysin varma siitä, että tuote on osoittautunut vahva, on mahdollista lisätä ilmapallo ja puhaltaa. Samoin voit tarkistaa joustavuutta ja luotettavuutta lampunvarjostin.

Vaihtoehtoisesti voit spraymaali suunnittelun tai akryylimaalilla, liittää siihen kaikenlaisia ​​koriste koristeet, kuten perhosia, tekokukat tai helmiä. Vain hyvä idea olisi järjestää muutaman pallot nippu ja pitää niitä yhdessä.

Tämä versio kattokruunu hieman vaikeampaa kuin aiemmat. Tee kattokruunu tämä on melko vaikeaa, valmistusprosessi vaatii huolenpitoa ja huomiota. Tulos kuitenkin pidät siitä!

 • viinipullo;
 • lasileikkuri;
 • hiekkapaperilla hiontaan reunat;
 • istukka;
 • sähköjohdon;
 • metallinen tai puurunko vanteen.
 1. Ensin täytyy valmistautua lisäkäsittelyn pullon hänen kanssaan. Ensimmäinen askel tehdä sinun tarvitse tasolle tasainen viiva kehä. Tämä on tarpeen, jotta voidaan käyttää lasin leikkuri katkaista pullon pohjalla;
 2. Jotta ei leikata itse lasille, sinun täytyy hioa teräviä reunoja hiekkapaperilla;
 3. Venytys tapahtuu läpi pullon kaulaan ja sitten kytke kasetti;
 4. Kiinnittää pullon runkoon.

Voit myös koristella pullon kaikenlaisia ​​koriste-esineitä, tai jätä alkuperäisessä muodossaan. Joka tapauksessa, se näyttää alkuperäisen ja vaikuttava.

Tuotteiden määrä runkoon riippuu halu. Voit joko jättää pullon tai korjata välittömästi neljä tai useampia pulloja.

kattokruunut ajatus laserlevyjen

Tämä ajatus on hyvä niille, jotka ovat olleet talossa useita levyjä ja heittää ne eikä käsi nousee. Välittömästi on huomattava, että tuotanto versiot ja tulos voi olla hyvin erilainen. Kaikki riippuu mielikuvitus ja luovuus!

 • kaksi pyöreää laudoista eri paksuus ja ovat hieman suurempia halkaisijaltaan kuin pyörät;
 • telineet on valmistettu metallista tai puusta;
 • loistelamppu;
 • magneettinen kytkin;
 • pyörät.
 1. Lankku, jolla on suurempi paksuus tehdä reikä siihen ja asetettu käynnistyskytkin.
 2. Liitä se takaisin lampun.
 3. Lamppu koukussa asemat.
 4. Aseta hammastankomoottorointi ympärille ja kiinnitä yläosa.

Lopputuote miellyttää omistajilleen pitkään, ja se ei vaadi erityistä hoitoa. Tämäntyyppinen kattokruunu ei ole toivottavaa sijoittaa lastenhuoneeseen, jotta lapsi ei voinut vahingoittaa itseään (vain jos kattokruunu ripustaa ulottumattomissa).

Luoda näyttäviä valaistus huoneessa, joten voit tehdä kattokruunu valmistettu kangas tai helmiä. Tuloksena on kattokruunu tai kattoon tyyliin "Shabby-chic".

 • valmis metallinen tai puiset kehykset (tai sitä voidaan valmistaa vanhoista vanne puutarha kori paksu lanka);
 • haltija ja lamppu;
 • ketju ja kierre sisustaa;
 • kaikenlaisia ​​helmiä ja helmiä.

Työtä tällaisessa kupla ei ole vaikeaa, mutta se on erittäin työlästä. Kuten valaisimet koostuvat yleensä kahdesta tai kolmesta kerroksesta rengasta, jotka on järjestetty toinen toisensa yläpuolelle. Se kaikki riippuu koosta valitun emäksistä. Jos otat rengas on sama halkaisija, valmis tuote tehdään "moderni" tyyliin.

Yksi tärkeimmistä asioista on, että ennen suunnittelu kattokruunut tarvitse maalata ja kääri kehyksiä sisustusmateriaalien!

Arvioidut kulutus helmiä:

 • Pohjaan lampunvarjostimen - 16 mm: n lasihelmiä, noin 15-17 kappaletta filamenttia kohden;
 • Yläosaan lampunvarjostimen - 12 mm: n lasihelmiä, noin 35 kappaletta filamenttia kohden.

Luonnollisesti nauhassa helminauha-, voit lisätä tai vähentää määrää tai laajuutta langan kireyttä. Mutta on suositeltavaa varastoida kaikki materiaalit ulkopuolella normi.

Ydin työ on keskeytettävä lanka helmiä "vesiputous" tai "cascade", että he olivat alasajon suunnittelussa alas.

Jotta vaikutus "mykkä" kevyt runko voidaan verhottu paksu kangas.

Kattokruunu tehty omin käsin, varmasti tehdä sisätilojen tuoretta ripaus omaperäisyyttä ja kauneutta. Saat heti huomaa, miten huone säkenöivät uusia maalilla, ja vieraasi todella ihailla luovuutta, kovaa työtä ja alkuperäinen maku!

90 valokuvaa ideat kattokruunut tehty omin käsin

Palautetta, täytä lomake Ota yhteyttä -sivulle

Kaikki materiaali tällä sivustolla - tekijänoikeudet. Kopiointi ilman aktiivinen linkki on ehdottomasti kielletty!

Kattokruunu omin käsin valmistanut periaatteita Kuvia ja kuvaus (top 15 ideoita)

Luovat ihmiset ovat usein esineitä sisustus omin käsin. Tämä antaa talon tunnelmaa eleganssia ja charmia.

Mielenkiintoinen kohde yksittäisten luovuus ovat kattokruunut. Katsotaanpa joitakin vaihtoehtoja luoda alkuperäisen kattokruunut ja lamput omin käsin.

Tarpeelliset elementit: pari värillinen muovipullot, tikkuja ja 10 metallikehikosta vanha kattokruunu.

Tekomme:

 • Leikkaa muovinen fantasia kuvat (kukat, perhoset, lehdet).
 • Metalli oksia liittyä keskellä saada kolmiulotteisia rakenteita, kuten siili. Yksi tikkuja on poistettava, jotta saadaan tilaa lampun.
 • Tältä pohjalta pidämme veistetty kuvia.
 • Luuranko kattokruunu korjata 2-3 oksa ja liittyä perusrakenne.

Tarvittavat materiaalit: puu edessä nauhat - 12 kpl, litran purkeissa - 6 kpl, värit: ruskea ja kaikki lamput, ruuveja, hiekkapaperia ja saumauskoneen.

  • Emery kiillotus puuelementtejä.
  • Sisä- puolella sisäsorvaustyöklaut aallonpohjasta Kaapeli- ja reiät kiinnitystä varten nauhojen varjostimet.
  • Petsattu puu kappaletta ruskea, ja pankit - valossa.
  • Muodostamme kuusikulmion baareja.
  • Tee käytäviä johdot kansi tölkit ovat kiinnittyneet niiden patruunat ja "säästäminen" polttimon sisällä tölkit.

  Vaaditut elementit: monivärinen lanka, kulho, tahmea tahna.

  • Valmistetaan tahna: 0,5stakana sekoita jauhot 2 kupillista vettä, sitten lisätään vielä 2 kuumaa vettä, kuumennetaan kiehumispisteeseen ja kaada kolme ruokalusikallista sokeria. Sekoita pasta ja anna jäähtyä.
  • Lanka upotetaan tahnaa ja kierretty cup.
  • Yhden päivän jälkeen, erota kulhon lampunvarjostin.
  • Yhdistämme valaistuksen elementti lampunvarjostin.

  Perustuu paloturvallisuusvaatimukset tällaiseen kalusteet luvallista käyttöä koskevia pienitehoisia valaisimia (enintään 60W).

  On monia vaihtoehtoja valmistukseen lampunvarjostimet säikeitä. Tämä tapa koristelu on tullut erittäin suosittuja viime vuosina. Esimerkiksi, kuten pohja, voit ottaa pallon, laita se VC liimaa ja kääri kierteisiin. Sitten pallo on rikki, ja me vedä.

  Näin voit luoda enimmäismäärä useita tekstiiliainetta, pitsi, johdot.

 • Loma yritys aina tyytyväisiä heidän omaperäisyys ja ainutlaatuisuus. Yritä yllättää vieraasi uudella erikoistyöt - jouluaiheisia kattokruunu.

  Vaaditaan Materiaalit a sivumitat, noin 50-50 cm; Pellava köysi, nitoja, juhlava ilmapalloja, vanhat korut lasista tai muovista

  Pala pleksi hallitsemattomasti Teemme liikkuu noin 5 cm: n päässä toisistaan.

  Pellava köysi ikäänkuin "ommeltu" pleksi, se viedään yksi reikä ja vetämällä ulos toisen kautta. Tässä tapauksessa jätämme päät melko pitkä - noin 2 metriä. Täytä tällä tavalla kaikki reiät pleksi.

  Kiinnitä Rakenne kattoon ja aloittaa koristelu, kuin joulukuusi.

  Avulla nailonfilamentteja korjata värilliset pallot keskelle toria, ja reunat koristele se lasi elementtejä. Köysi pallot, on toivottavaa tehdä pidempi kuin lasin koristeet. Näin saamme tyylikäs joulun suunnittelu.

  Lampulle romun

  Mielikuvitus luojan ole mitään rajaa. Voit luoda ainutlaatuinen lamppu on tehty jostakin materiaaleista käsillä.

  Jos sait isoäitini vanne käsitöitä, joista osa kääntyy erinomaisen pohjan luova valaisin. Yksinkertaisesti lopettaa viiran niitä millään koristemuoto ja koristella tuloksena runko esineitä - paperi, pieni muoviastiat, kudoksen osia.

  Ja voit luoda alkuperäisen romanttisen kattokruunut makuuhuone, katto koristeltu joulua seppeleitä. Se näyttää erityisen yhdistelmä useista näistä valaisimista.

  Joka tapauksessa, talo, koristeltu omin käsin tehty kodin sisustus, aina jättää lähtemättömän vaikutuksen.

  ryhmä

  tiedotus

  toimet

  - pankit (parempi käyttää 0,5 litraa)

  - Lämpökynttilät (useissa tölkit)

  Ensimmäinen asia sinun täytyy kattaa liima yhteen tasaisista kyljistä lasia kivi.

  Seuraava askel on lisätä teetä kynttilät. Sinun tarvitsee vain laittaa ne saada lamppuja ja valoa. Kansi, tässä tapauksessa pankki on parempi olla sulkea.

  Säteilevän valon lamppu on hyvin lämmin, mutta ei kovin kirkas. Täydellinen koristella huoneeseen, verannalla tai puutarhassa, mutta eivät syty niitä.

  Jotta valo oli kirkkaampi, voit käyttää pientä taskulamppu akkuja. Tällöin voit sulkea purkki. Lampun tehon mukaisesti, valon kirkkauden voi vaihdella.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin