Lamppu puusta käsillään

Mukavia asioita omin käsin

Yksinkertainen ja kaunis lamppu puusta käsillään

Yhdessä kaupoissa näin koristeellinen lamppu, sitten jo päättänyt, miksi ei yritä tehdä tämän omasta omin käsin, koska tarvittavat välineet: puu ja LED-raita. Mitä tuli ulos siitä, katso itse.

Aikaisemmin leikattu ura puun säädettyjen LED-nauhat. Totean, että suora viiva leikkaus on paljon helpompaa kuin kulmassa.

Epoksihartsia tai puu liitä plastered kaikki halkeamat. LED nauhat liima Super liimaa ja maalia suojata se paksuun epoksikerrokselle.

Ennen täyttämistä urat epoksilla luo muodostavat kehän puinen puuta.

Ura vuorotellen täyttää epoksihartsilla. I täytetään aluksi ylä- ja palautetaan kuivaa noin 2 tuntia, ja sitten kääntämällä, täytetään puolin. Odota 2 päivää ja voi muotoutua.

1

Pinnan puhdistukseen puinen palkki ylimäärä silikoni ja epoksihartsia, ja sitten jauhaa pinta 120. hiekkapaperilla. Jauhamisen jälkeen kotelon kansi kerros öljyä ja prosessi 240. hiekkapaperilla.

Kuivaamisen jälkeen epoksihartsi saatiin kellertävä valo. Ehkä käyttäen kylmä-lämmin valkoinen LED sijaan olisi neutraali valo.

Kattokruunu puusta kädet: ominaisuudet kokoonpano

Viime vuosikymmeninä se pysyi lähes kaikki mallit suuntaan, joka olisi tavalla tai toisella ei käyttänyt puutuotteet. Lampun yleensä ja erityisesti tavoitteena kattokruunu on yksi merkittävimpiä sisätila, joten riipus kattokruunut puusta, ansaitusti pitää ehkä suosituin suuntaus tällä hetkellä.

Valokuva puutavaran kattokruunut.

Ominaisuudet kattovalaisimet puuta

Kaikki puinen esine sisätilojen huoneessa alitajuisella tasolla liittyy lämpöä ja mukavuutta. Perinteisesti valmistettu kattokruunut puusta käytetään kaikkiin suuntiin itään aiheita, joissa oikea geometrinen ja samalla lämpöä puusta edistää rauhallinen loma.

Sellaiset suuntaan kuin maa on mahdotonta ilman käyttää luonnon materiaaleja. Maaseudun tyyli on aina ollut ominaista käyttämällä epätavallisia muotoja hieman töykeä. Massiivinen muoto tällaisia ​​lamppuja luo turvallisuuden tunnetta.

Massiivinen kattokruunu tyyliin maan.

Kattokruunu puu antiikki liittyy keskiajan romantiikka ja ritarillinen turnauksia. Taottu metalli elementit täpliä antaa hienostunut muotoilu keveys ja yksilöllinen väri.

Edut puinen kalusteet

  • Ensimmäinen asia, joka vangitsee katseet on luonnonmukaisuutta kattokruunu. On vaikea löytää enemmän ympäristöystävällinen materiaali. Lisäksi aina on lähellä lämmönlähdettä, puu vapauttaa eteeriset öljyt ja hivenaineiden ilmakehässä terve.
  • Teknologian tämän materiaalin prosessoinnin, yleensä ei eroa kovin monimutkainen. Kokoaminen suhteellisen yksinkertainen puurakenteiden käytettävissä jopa lapsille.

Keskeytetään lamppu on valmistettu oksia.

  • Kattokruunut antaa puun ansaitusti pidetään ehkä paras ratkaisu. Onhan Mökki itsessään on suunniteltu maaseudulla pako lähellä luontoa.
  • Ei viimeinen rooli on suunnittelun hinta. Vaikka käyttäisit eliitti puulajeja, kokonaisarvo kotitekoisten kattokruunut on saatavilla lähes kaikki talousarvioon. Mutta yleensä kaikki kustannukset päättyy hankinnasta patruunat, lamput ja johdot, ja muutamia lankkuja tai oksia tulee aina olemaan missään maassa.

Varjostin päässä liimattu nauhat.

Haittapuolet näiden valaisimien kuin

  • Vastustajat heti ilmoittaa sinulle tällaisesta palovaaran lamppuja. Näissä katsauksissa on tietenkin olemassa jonkin verran totuutta, mutta asianmukaista asennusta ja käyttöä LED tai muiden valonlähteiden lämmitettiin varovasti, melkein mitään ole uhattuna. Lisäksi myynti on paljon luonnollisia kyllästys estäminen tuleen.

Tärkeää: nämä käsintehtyjä lamppuja, mitä et liottaa, koska jos ei ole kunnolla kerätty, ei ole toivottavaa asettaa avotulen lähellä. Esimerkiksi takan vieressä tai grilli vyöhykkeellä.

Yhdistettynä metallirakenne.

  • Miten ei viileä, mutta puumateriaalin vilkas ja erittäin hygroskooppinen. Kattokruunut puusta kylpyyn näyttää hyvältä, mutta se on parempi asentaa pois suihkut ja höyrysauna. Jatkuva muutos lämpötila ja kosteus ei osaltaan säilymistä jono. Tässä tapauksessa sopivampi kattokruunu puun alla.
  • Toinen vakava ongelma materiaali on suuri todennäköisyys osua kaikenlaisia ​​tuholaisia ​​jono. Mutta kuten edellä on mainittu, ei kukaan häiritse kyllästää hänen kattokruunu luonnollinen suojaava yhdisteitä.

Muutama sana koottavien

Antiikki kattokruunu omissa käsissä puusta, on todellinen asia. Pohjimmiltaan sinun tulee ainoastaan ​​vahva halu ja standardi asettaa puusepän työkaluja, jotka ovat lähes joka kodissa.

Tätä vaihtoehtoa pidetään yksi yleisimmistä. Kanssa oikea lähestymistapa, lamppu voidaan helposti sovi kaikkein sisätilat. Tärkeintä on saada oikea pyörän halkaisija.

Todennäköisyys, että löydät luonnollinen vaunun pyörän, on erittäin alhainen modernin elämän. Siksi suosittelemme tekemään sen itse. Halkaisijan mukaan tukirakenteen, on mahdollista käyttää puulevyjen tai vaneri 12 mm paksu.

Muotoilu on parempi tehdä kaksi tai kolme kerrosta. Ohjeet alkeis yksinkertainen. Meidän täytyy ottaa kaksi tai kolme lehteä ja vedä ne kulmat ruuveilla. Sitten jakamalla ytimen ja reunan halutun halkaisijan.

Pyörän huonekalujen levyt.

Ensimmäinen kuorinta tähän, osiointi, porattu reikä, niin että se on helposti tullut Pistosahanterä. Tämän jälkeen tuote leikataan. Vanteen leikattu samalla tavalla.

Neuvoja: improvisoitu pinnoja meidän pyörät on parempi ostaa rautakaupasta. Tee omiin käsiinsä kääntämättä kone ei toimi, ja neliö ei näytä koristeita.

Pesä kammioidulla.

Kun kuoret vanteen ja ydin valmis, voit siirtyä kokoonpano. Tähän tarvitaan joustava kuparilanka vähintään 0,75 mm², keraamiset patruunat lampun alla, joitakin rep-pultit ja ketjut ripustaa.

Lanka on suotavaa ottaa huomioon lasikuitu, ei ole palavaa tuppi. Johdotus voidaan asentaa levyjen väliin aiemmin leikkaus taltalla tai taltta puu kourun mutta koska meidän pyörä on sisäkaton alla olevan ja sen päälle ei ole yksi katsoa, ​​lanka voidaan kiinnittää yläreunan tasossa. Parempi kytketty rinnan järjestelmän mukaan 4 + 4, 2 + 6 tai 3 + 5.

Riipus ja ketju REM-pultti.

Vihje: Puinen kattokruunu pitkä pöytä tehdä vielä helpommaksi. Tämän ihanteellisen noin käsiteltiin puiset palkit tai luonnollinen pyöreä palkin poikkileikkaus on vähintään 200 mm. -valot on asennettu pohjaan läpireikiä ja johdotus on aloittamassa päälle.

Roikkuu lamppu baari.

Hoitamaan sellaista kattokruunu voi olla erilainen. Mutta kaikki asiantuntijat suosittelevat käyttämällä vain luonnollisia yhdisteitä, koska vaikutuksen alaisena lämmön he haihtua.

Helpoin vaihtoehto on käyttää kotitekoisia minttu öljyä. Litrassa hienostunut, puhdistettu pellavaöljy on täytetty lasi minttu ja laita pimeässä 2 viikkoa. Huomaa, että tämä rakenne on tarpeen ravistella päivittäin.

Jos tämä öljy lisätään mehiläisvahaa suhteessa 1: 3, 1: 4 tai 1: 5, ja lämpöä vesihauteessa, saat suuri elämän mastikspuusta. Kuten tahroja, budjetin versio sopiva liuos, jossa oli kaliumpermanganaattia.

Video tässä artikkelissa kerrotaan, miten luodaan valaisimia.

Omatekoinen kattokruunut puusta, usein tehneet yhden kopion, ne ovat ainutlaatuisia ja siten houkutteleva. Luovan henkilö täällä toimi ole loppua.

Lamppu puusta sisätilaan. Kotitekoinen puiset kalusteet

Muinaisista ajoista, ihmiset ovat arvostaneet sitä, että se on luotu luonteeltaan. Puusta ennen vanhaan se tehtiin lähes kaikki esineet. Tämä ei ole sattumaa. Ympäristöystävällisempi ja turvallinen materiaali on vaikea löytää. Ainutlaatuinen luonnon kauneutta laatu vaikutuksen sen tyylikäs ääriviivat. Siksi moderni sisustus voi tehdä ilman tätä arvokasta materiaalia. Puuta voidaan käyttää paitsi viimeistely sisätilojen tai huonekalujen valmistuksessa. Ainutlaatuinen, alkuperäinen ja ainutlaatuinen ulkonäkö puinen valaistus, varsinkin jos se on koti-puusta kalusteet. elementti sisustus on usein käytetään korostamaan tietyn tyylin. Sen rakennetta voidaan muuttaa.

Yksinkertaisuus ja eleganssi. Kattokruunu valmistettu ajopuu

Tehdä lamppu puusta kädet ei ole niin vaikeaa. Varsinkin että jotkut tuotteet eivät edes tarvitse erityistä rotu puuta. Voit myös käyttää ajopuu löytyy metsästä. Erityisesti koska kukin niistä on ainutlaatuinen muoto, joka taivuta mainio luominen luonteeltaan. Nyt tärkeintä ei ole pilata luonnonkauneudestaan ​​käsittelyn aikana. Lamppu puusta (repeytymiä) tulee paitsi valonlähde, mutta myös ihana kattojen koristeluun.

Alustavan työn puhdistus ovat ongelmakohta kuoresta ja puun sopimaton, sekä perusteellinen kuivaus. Sitten pulma perusteellisesti hioa hiekkapaperilla. Tyypin perusteella lampun hankittu tarvittavat komponentit. On muistettava, että puu on herkästi syttyvä, joten lamppu puusta liittyy käytön energiansäästölamppuihin. Puku myös LED.

Erityisissä paikoissa, poraa reiät johtoja. Toisaalta oksat, joka sijoitetaan lähelle kattoa, voit tehdä kapea reuna uran lanka. Asennuksen jälkeen johdot kaikki reiät tarvittavat zashpatlevat. Päissä ajopuu joukko patruunat, jotka on asennettu lampun ja katto. Pulma kiinnitä ketjut kattoon. Kaikki puiset osat on välttämättä avataan lakka. Kattovalaisin puusta valmiiksi.

Japanilainen tyyli. käsittely-lamppu

Erinomainen sisustus voi olla pöytälamput. Puu sopii erinomaisesti valmistukseen sellaisen ihmeen. Työ ei tuota sen kummempia, on tarpeen valmistella etukäteen kaikki materiaalit ja työkalut. Valmistukseen jalostettujen tarvitsevat pala board, neliö puuta (on toivottavaa, että puu oli sama), kevyt viilu, puutukien, PVA liima, porakone levy suutin. Tämän valaisimen käytetään valaisin small cap. Pistorasiasta ja tarvitaan myös kaapeli.

Pöytävalaisin puusta kanssa kädet on erittäin helppoa, varsinkin jos sinulla on tarvittavat taidot.

Ensimmäinen vaihe on porata reikiä kulmissa puisia lautoja. Tehdä tämän, mitata kustakin päähän puoli senttimetriä ja ääriviivat neliöitä, jolle on asennettu pystypalkit. Kun kunkin neliön keskellä on tehty merkitä reikiä. Jos piikit valmistetaan käsityönä, niiden koon on alle mahtuu alkureikä. Muuten pora on valittava kokoon tulpat. Ei tarvitse porata reikiä läpi. Jopa puolet paksuudesta riittää. Palkit on myös porata reikiä ja liitä nastat. Keskellä base-aluksella on tarpeen tehdä suuri aukko patruunan. Jos sinulla on ongelmia, voit porata reikä viiran alla. Reikien välinen olisi perusteella pinnallinen leikkauksia viilun. Tarvitset myös melko syvä kanava langan. Johdot on vahvistettava leikkaus. Pöytävalaisin puusta, loi omin käsin, on melkein valmis. Se oli viimeinen vaihe - kokoonpano. Tangot on liimattu pohjaan leikata viilulevy työnnetään leikkauksia. Kuvan alkuperäinen lamppu puusta valmiiksi.

Lamppu puusta ja kahvitarjoilu

Tällaisen alkuperäisen lamppu on tarpeeksi yksinkertainen. Voit tehdä tämän, sinun on otettava sopiva koko aluksella jalopuuta, esikäsitellään petsattu ja lakattu. Vielä kolme kahvikupit ja lautaset reikiin pohjat (voidaan porata Timanttiporakruunuille). Parantaa koristeellinen vaikutus on parempi käyttää kupin ohuen lasin. Johdot on kytketty patruunat, johdetaan reikien läpi varjostimet (ja vati) ja kiinnitetty levyyn. Kaikki linjat näytetään osa laudan olla piilossa, ja yhdistetty tärkeimmät lanka. Tämä muotoilu voidaan kiinnittää seinään tai ripustaa kattoon ketjuilla tai kierretty johto. Variantti nykyaikaisempi kahvia. Mutta niin lamppu, voit luoda ja vaikutus antiikin. Voit tehdä tämän sijasta ja vati voidaan käyttää saviruukkuja ja hallituksen itse pyyhkiä hiekkapaperilla. Tällainen lamppu puusta, sopii suunnittelun maalaistalon keittiö.

Mitat valitaan erikseen perusteella sisätilojen ominaisuuksia. Se näyttää varsin vaikuttava, kun lamppu-puomi vie koko seinän pystysuoraan. Yksi tällainen väline riittää täysin valaisemaan koko huoneeseen.

Valmistuksessa sellaisen ihmeen tarvitsee mielikuvitusta. Helpoin ratkaisu olisi ottaa pitkän aluksella puomin juuri ja muutamia pieniä liuskoja kärjen ja hännän. Kaikki kohteet aluksi side toisiinsa liimalla. Turvalliseksi, voit liittää lisää paneelit ja ruuvit. Koska valaistus elementti on parasta käyttää kadun seppele. Perusteella kokonsa puurakenne, porata reikiä ja aseta polttimo. Kääntöpuolella on oltava hyvin turvata johdot teipillä ja liimalla. Se näyttää ole kovin tarkka, mutta se piilottaa asennettaessa lampun.

Hieman mielikuvitusta, ja voit tehdä niin alkuperäiset puiset kalusteet. Kuvat voivat kertoa joitakin ajatuksia.

Jokainen Carpenter on paljon puuta tähteet, jotka ovat yleensä vaikea löytää sovelluksia, mutta kiire heittää ne pois ja ei ole sen arvoinen. Niistä voi tehdä epätavallinen tyylikäs muotoilu. Lisäksi tämä rakenne ja kynnet eivät tarvitse, ja tänne lampun puusta. Kuvat voi edes siirtää kaiken kauneuden ja glamouria.

Valmistukseen tarvittavien seitsemäntoista samankokoisia levyjä. Värikäs ja erilaisia ​​tekstuureja lauta näyttää vaikuttavan. Kukin lankku on annettava kiilamainen muoto. Kiinnittämiseksi terät maahan tarvitsevat tulpat. Emäs avautunut johon patruuna lanka. Rakenne on hyvin yksinkertainen tehdä, mutta minkään kotona näyttää hyvältä.

Lattia lamppu Tukkien

Tämä mestariteos valotekniikka LED-juuri tarpeeksi, jotta omiin käsiinsä. Luoda alkuperäinen LED-lamppu on mahdollista tavallisella puutavaran, jonka koko riippuu yksinomaan ajatusta.

Valmistukseen lampun tarvitsee puuliimaa, läpinäkyvä putki, lakka puutuotteiden, LED-nauha, harja, vasara, saha ja pora.

valmistus sekvenssi

Hyvin puhdistettu ja kuivattu sahatavaran täytyy olla yhtenäinen rengas noin 5 cm. Keskellä kukin rengas on tehdä reikä, joka vastaa putken halkaisija LED. Hänen pitäisi mennä sinne tukevasti. Ylempi ja alempi renkaat tehdään reikiä puoli log paksuus. Pohja on tehty pieni reikä langan. Kukin rengas on peitetty lakalla. Sitten avaaminen kunkin jotka asetettiin putken diodit.

Jotta sisätilojen nykyaikainen asunto tai talo alkuperäinen, mielenkiintoinen ja näyttäviä, voit tehdä valot puusta omin käsin. Kuvia kaikkein epätavallinen tapauksissa oksia, koukkuja ja muut puiset kohteita, katso alla. Vaihtoehdoissa on vain valtava määrä.

Jotta voidaan luoda kalusteet puusta kädet, sinun täytyy kytkeä mielikuvitus. Lattia lamput pyykkipojat - yksinkertainen, halpa ja alkuperäinen. Jotta tällainen lamppu tarvitsee puitteet metallikiskot ja puisia tappeja. Ulkonäön lamppu, sen muoto riippuu taivutuskehys.

Elegantti kattokruunu oksat muuttaa mikä tahansa huoneeseen. Se on erittäin helppo tehdä itse. Ohuet oksat muutamia puita ei edes käsitellä. Lanka vedetään tärkein lähde, käämin kunkin oksa sopii valaisulaite kasetti.

Mielikuvitusta ja tietty taito, voit tehdä oman lamput puusta käsin. Kuvat artikkelissa - vain pieni osa siitä, mitä voit ajatella. Varsinkin koska puu - kaikkein ympäristöystävällinen materiaali.

1