Lämpötila talvella kanalassa

Miten lämmittää Kanala talvella? Infrapuna lamput Kanala. Lämpötila talvella kanalassa

Jos omistat osa-aikaisesti maatilalla, talvella todennäköisesti koskaan ongelman edessä, joka on ilmaistu, että kanat pysähtyi annetun. Tämä osoittaa, että lintu tuntuu aiheuttama haitta säädöksillä kylmä.

Sisällön parantamiseen kanojen voidaan päättää kysymykseen, miten lämmittää Kanala talvella. Tämä voidaan tehdä pitämällä tietty lämpötila. On kuitenkin tärkeää tehdä enemmän ja lämmöneristys työtä tämän lattialle oli peitetty pentueen, katto ja seinät on eristetty ja asennettu keinotekoinen lämmitys.

Materiaaleina vuodevaatteet voidaan käyttää:

Kuiva ja puhdas substraatti on täynnä sammutettua kalkkia, joka tarvitaan 1 kg per neliömetri. Jälkeen kuivikeainesta asetetut kerros, joka voi vaihdella 5-10 cm. Kun huomaa, että sadetus tiivistetty, lisätä tuoretta materiaalia. Tämä luonnollinen lämmitys on tehokas, mutta vaatii säännöllistä löystyminen.

Lämmittämiseen ei virtaa pois, on tarpeen tehdä eristys katto ja seinät. Rooli lämmöneristys käytettyjen materiaalien mineraalivilla, katemateriaalin, jotka on pinottu kattoon. Vaahto ja mineraalivilla voidaan käyttää seiniin, vaan ikkunoiden ja ovien sopivia muovilevyä, tekstiilimateriaalit ja jopa huopa. Laite sisällä kanalan väistämättä lämmitys talvella, mutta tässä tapauksessa voimme olla varmoja siitä, että lintu tehdään ympäri vuoden. Voit käyttää dieseliä uunissa, lämpöpatterit, liedet, uunit, infrapunalamput ja tiili rakentaminen.

Monet omistajat kanaloissa ihmettelevät, onko tarpeen suorittaa lämmöneristävyyden katon ja seinien, jossa on lämmitysjärjestelmä. Asiantuntijat vastaus on yksiselitteinen: "Kyllä 9raquo ;! Luonnollinen eristys pystyy ratkaisemaan kaksi tärkeää ongelmia, jotka on estää luonnoksia ja luoda esteitä sademäärä.

Käyttö infrapunalamput

Kun kanalassa eriste on valmis, voit huolehtia läsnäolon lisälaitteita. Infrapuna lamput voivat toimia häntä. Ne ovat yksinkertainen lämmitys vaihtoehto. Tämä menetelmä on hyvin yleinen tänään verrattuna muihin sähkölämmitin. Tämä johtuu siitä, että lamppu lämmittää Kanala on korkea hyötysuhde ja taloudellisuus. Edut kuuluvat myös:

 • lämmön epätasaista jakautumista koko huoneeseen;
 • pitkän käyttöiän aikana;
 • kyky luoda optimaalinen kosteus;
 • sairauden puuttumista linnuissa.

Asentaa tällaisia ​​laitteita on erittäin helppoa, samoin kuin vaihtaa ne tarvittaessa. Lamppu lämmittää Kanala kuluttaa minimimäärän happea ja vähentää kustannuksia ostaa ruokaa, koska broilerit kasvavat nopeammin. Jos päätät poimia tällaisia ​​infrapuna väline, se on parasta kiinnittää huomiota Philips ja Osram tuotteita. Viimeinen näistä valmistajista sijaitsevat Saksassa ja tuottaa infrapuna valaisimet, joissa on läpinäkyvä kapseli lamput lasi elementtejä. Tällaiset laitteet voidaan asentaa poistamalla kuluttajan 1 m tai vähemmän. Tämä täysin eliminoida ylikuumenemisen.

Jos olet ajatellut kysymykseen siitä, miten parhaiten lämmittää Kanala talvella, se voi olla edullista hehkulampuille valmistaja Philips, joka voi olla punainen tai läpinäkyvä. Ensimmäisen ovat suosituimpia, ne ovat kapselin muotoisia ja ne on karkaistua lasia. Infrapuna lamput Tämän tyyppinen kirkkautta voidaan säätää valovirran. Markkinoilla löytyy tuotteita infrakuumentimilla Venäjän asiantuntijoita, kuten infrapuna heijastinkupulamput, joka on läpinäkyvä tai punainen lamppu. Tärkein etu Tällaisten laitteiden on pitkä käyttöikä, joka ulottuu 5000 tuntia.

Miksi sinun pitäisi mieluummin infrapunalämmittimiä

Laitteen sisällä kanalan edellyttää välttämättä asennus lämmittimiä. Koska ne voivat suorittaa infrapuna. Ne ovat erittäin kätevä käyttää ja ei lämmitä ilmaa, ja ympärillä olevista esineistä. Se ylläpitää lämpöä rakennuksen sisällä. Mukaan fysiikan lakeja, lämmin ilma nousee. Vaikka kukin rako on hyvin tiivistetty, lämmin ilma vuotaa ulos ja on aukko. Muun muassa katossa tehdään yleensä tuuletusaukkoja, joka jättää ilmaa. Vaikka lähiympäristöä, joka antaa lämpöä lämmittimen, eivät ole menossa minnekään. Kun he antavat lämpöä avaruuteen.

Infrapunavalonheittimet ovat käteviä myös se, että ne voidaan kiinnittää kattoon, jossa linnut eivät pääse ja palovammoja. Jotta lämpötila kanalassa talvella säilytettävä tietyllä tasolla, on välttämätöntä hankkia lämmityslaite, jonka teho on enintään 500 wattia. Tämä pätee pieniin tiloihin. On mahdollista hankkia lisäksi toisen ja termostaatti, jolla optimaalinen lämpötila on annettu, se vaihtelee välillä +12 ° C: ssa Heti kun ilma jäähtyy, lämmitin kytkeytyy päälle automaattisesti. Lisäksi edellä mainittujen tavaramerkkien, vakiintunut "BiLyuks9raquo laitteeseen;.

Muita ominaisuuksia infrapunalamput

Edellä mainittu lämpötila Kanala talvella voidaan ylläpidetään infrapunalamput, jotka ovat varsin suosittuja nykyään, niin että on olemassa tiettyjä syitä. He eivät polta ilmaan ja pystyvät ylläpitämään tarvittavaa kuivuutta ja kosteutta. Valaisimet voidaan käyttää paitsi lämmitykseen vaan myös valoa. Mukaan viljelijöille, tällaiset laitteet on suuri tehokkuus ja kompakti koko. Niiden avulla voit saada pehmeä punainen väri, joka vaikuttaa lintujen rauhoittava ja edistää tuottavuutta ja parempaa kasvua.

Suuresta valikoimasta esitetty myymälöissä, voit valita lamppuja, jotka ovat kestäviä, luotettavia ja edullinen hinta. Yksi tällainen lamppu, jonka teho on 250 W, lämmittää ja peitä ala 12 m 2.

Piirteet Philips BR125 IR infrapunalamput

Infrapuna lamput coop sopii parhaiten, jos haluat lämmittää huoneen tällaisen nimeämisen. Tarkoitetut tekstityksen kuluttajan malli maksaa 429 ruplaa. Se on lämmityselementti, joka voi toimia vaikeissa olosuhteissa tiloilla tyyppiä, joka sisältää lintuja ja eläimiä. Suunnittelu on vahvistettu käyttämällä karkaistua lasia. Mitat ovat pienikokoisia, sokkelin on monipuolinen ja voit käyttää lampun kanssa tahansa sopivien välineiden avulla. Tällainen laite tarjoaa lämpövuo, joka ei aiheuta ihovaurioita, lämmön eläimiin ja ihmisiin ja jopa elintarvikkeita. Nämä edut houkuttelevat viljelijöitä, rakentajat ja kokkeja. Jos olet liian ajatellut miten lämmittää Kanala talvella, sitten tietenkin, se on parasta valita infrapuna lämmitysjärjestelmä, joka ei ole haitallisia vaikutuksia ihmisten ja eläinten terveydelle. Muun muassa se auttaa parantamaan ruokahalua lintujen ja niiden nopea kasvu, lisää vastustuskykyä infektioita.

Tehon laskeminen lämmitys laitteiden Kanala

Coop 20 kanojen talvella tulee olla mitat 4x4 m, ja häkki kävely rajoitetaan mitat ovat seuraavat :. 2x7 m Täten lämmitetty alue on 16 m 2. Kuten edellä on mainittu, 12 m 2 tulisi olla 250 wattia, mutta riittää 16 330 wattia.

Varsin usein moderni kanaloissa ihmettelevät, miten lämmittää Kanala talvella. Jos talo ei toimiteta sähköä, voit valita vaihtoehtoisia menetelmiä, kuten kiinteän polttoaineen uunit, jotka on sulatettu polttopuut. Tällaiset laitteet lämpenevät melko nopeasti ja pystyvät säilyttämään lämpöä pitkään. Tämän tyyppinen lämmitys on halvempaa verrattuna kaasulaitteet, joista viimeisin on totta vain siinä tapauksessa, kun talous kasvoi koko kanala.

Jos haluat käyttää polttopuiden, on syytä miettiä paloturvallisuutta. Kaikki uunit, jotka ovat erittäin kuumia, on eristettävä estää palovammat linnuista. Muun muassa huoneen on oltava hyvä ilmanvaihtojärjestelmä ja erillinen savupiippu. Ennen puhkeamista kylmän sään pitäisi ottaa hiilen ja polttopuun. Prosessissa sulatusuuni ja polttoaineen polttoon rakentamiseen täytyy seurata, muuten saatat törmätä tuleen. Tämä uhka tulee todellinen, kun huone on valmistettu puusta, ja lattia on kokolattiamatto oljilla. Näillä alueilla burzhujku voidaan poistaa erityisessä paikassa, jossa järjestää betonialustalle ja etäällä uunin seiniä. Joutuessaan tehtävän edessä, miten lämmittää Kanala talvella, voit valita burzhujku, joka ei ainoastaan ​​tarjota normaalissa lämpötilassa, mutta myös säästää resursseja.

Kun infrapuna lamput Kanala ei sovellu siitä yksinkertaisesta syystä, että se ei ole toimittanut sähköä, voit valita veden lämmitykseen. Totta, jos asuin kodin lämmitys tarjoaa lämminvesiboilerin. Tällöin rakentamisen aikana Kanala on parasta liittyä sen asuinrakennuksen. Talossa sinun täytyy asentaa putken, jonka pitäisi korostaa lämmityspiiri talon. Saatavuus erityisiä taitoja ja kokemusta auttaa luomaan tällaisen lämmitys. Käytäntö osoittaa, että tämä menetelmä on halvin ja käytännöllisin.

Nyt osaat lämmin coop ilman sähköä talvella. Jos sinulla on tällainen vaihtoehto ei ole hyväksyttävää, että on parempi mieluummin infrapunalaitteisiin, joka ei kuumenna ilmaa, ja esineitä, joista jälkimmäinen lämmityksen jälkeen antaa lämpöä.

Talvella kerroksissa olevat kerrokset: lämpötila, lämmitys

Valmistelut kanojen pitämiseksi talvella on alkamatta, jopa lämpiminä syksyisinä päivinä. Loppujen lopuksi kylmällä säällä linnuilla on oltava jo mukavat olosuhteet, jotta he voivat jatkossakin kantaa munia ja miellyttää omistajiaan ruokavaliolla koko kylmäkautena.

Normaalin toimeentulon edellytykset säilyttävät paitsi munien muninta, mutta auttavat myös välttämään sairauksia ja jopa tappavia tuloksia. Jos linnut saavat normaalia ravintoa, lämpöä ja valaistusta, tämä on avain selviytyä vaikeista talviolosuhteista ja jopa kylmä siirtää helposti.

Älkää unohtako, että luonnolla ei alun perin ollut kyky kantaa munia kanoissa epäsuotuisissa olosuhteissa, kun lämpötila on "normin" alapuolella, joten heidän on luotava mukavin ympäristö, jotta "pettäisi" munivia kanoja.

On tärkeää tarjota samanaikaisesti useita eri komponentteja, jotka auttavat lintuja talvella talvella. Ja se, että he tuottavat munia tässä tapauksessa, tulee miellyttävä "bonus" ahkeralle päällikölle tehdyistä ponnisteluista.

Välittömästi on sanottava, että munivien kanojen ruokinta kylmäkaudella on vahvistettava - tämä auttaa heitä palauttamaan kylmän torjumiseen käytetty energia ja mahdolliset halkeamat jopa perusteellisesti eristetyssä kanaalossa. Lisäksi syksyllä tämä lintulaji alkaa aktiivisen munantuotannon jaksosta, joka vaatii samalla aktiivisella täydennyksellä kehon resursseja tähän prosessiin. Tällä hetkellä munivat kanat tarvitsevat erilaisia ​​vitamiineja ja hivenaineita sekä optimaalisen lämpötilan kanaalossa.

Mikä ruoka on edullista kanoja jokaisella omistajalla on jo pitkään määritelty kokeellisesti, ja kylmässä aikaan vuodesta tulisi kiinnittää huomiota kaikenlaisia ​​lisiä suosikki kana ruokavaliota. Kuten kesällä, lintujen valikon pääruokia on yhdistetty rehuseoksiin ja kaikenlaisiin siipikarjaan. Täytyy kiinnittää huomiota mash olivat lämpimiä, ja heti kun ne alkavat jäähtyä tai jopa jäätyä, syömättä jäänyttä välittömästi poistettava tiloista. Joka tapauksessa, mäski on parempi antaa aamulla ja päivällä, illalla mieluummin syöttää kanojen joissakin erityisesti viljan tai seosta useita kulttuureissa. Tiedetään, että vilja on oltava ennalta grind on yleensä parempi yhteyttämä mutta vain illalla ruokinta talvella ei pitäisi tehdä - ruoansulatusta ruoansulatuskanavan kanan tuote, joka sisältää suuren määrän kaloreita, auttaa lintuja lämmin.

Koko ajan kanojen pitäisi olla vapaa pääsy tällaisiin "rehu" kuin sora ja liitu, jotka auttavat täydentämään puute hivenaineita. On myös tarpeen korvata tuoreet rehutyypit, jotka ovat runsaasti lämpimässä jaksossa. Tässä tilanteessa linnut pitävät seuraavista tuoreista lisäaineista:

 1. Porkkanat. Tämä juureksikasvit tarjoavat kanojen vitamiineja (erityisesti tämä koskee karoteenia) lisäämällä niiden munantuotantoa.
 2. Perunat. Jäädytetyt perunat, jotka eivät enää sovellu elintarvikkeisiin, kuten siipikarja, kuten kasvien tärkkelys alhaisissa lämpötiloissa, muuttui sakkaroosiksi.
 3. Kesäkurpitsa. Jäädytetyt kesäkurpitsaiset lihat ja siemenet, jotka tavallisesti heitetään pois ruoanlaittoon pöydälle. Talvella kana talo on erittäin tyytyväinen tällaiseen ruokaan.

Myös kanoja ilo poklyut punajuurta, Jerusalem artisokka, kaali, nauriit, kurpitsa. Jos tontilla on kasvihuone, voit joskus nauttia kerroksista ja pienestä määrä tuoreita vihreitä. Muussa tapauksessa sinun on ripustettava tuoreita yrttejä (apilaa, nokolia, hiiva herneitä) seinillä. Talvella linnuille annetaan joskus kalaöljyä, lihajäämiä, pilkottuja matoja ja luujauhoja. Ja vesimeloneissa aina tulee olla makeaa vettä, joka on lämmitettävä huoneenlämpöiseksi, ja jäähdytyksen tai jäätymisen jälkeen se muuttuu.

Lämpötilan ylläpito siipikarjatalossa talvella

Kanat ovat riittävän termofiilisten höyhenpeitteinen ja usein alttiita vilustuminen pitkästä kävellä lumessa, altistuminen tuuli, luonnos tai jäähdyttää juomaveden. Venäjän alueilla, joilla on vakava talvet, siipikarjan kasvattajille on pakko turvautua vakaviin toimenpiteisiin lämmitettäessä huoneita kanoja, koska nämä linnut, vaikka lämpötila laskee 7-10 astetta, voi vain menettää mahdollisuuden munatuotannosta, mutta myös hengityselinsairaudet. Siksi kannattaa huolehtia yhteistyön lämpenemisestä ja lämmityksestä. Optimaalinen lämpötila siipikarjanviljelijöiden mukaan on 12-15 astetta, ja jotkut asiantuntijat ovat sitä mieltä, että riittää ja 10 astetta.

Tarkastellaan, millaista menetelmää tällaisen ilmapiirin ylläpitämiseen kanaalossa. On syytä huomata, että teknisen kehityksen edistymisen myötä on olemassa yhä useampia tapoja ja keinoja tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Monien näiden energiaintensiivisyys kuitenkin jättää nämä laitteet kotitalouden keskimääräisen omistajan ulottumattomiin. Siksi, huolimatta maan ilmastollisista olosuhteista, kiinnitetään aluksi huomiota linnustilan luonnolliseen, niin sanottuun, passiiviseen lämmitykseen.

Oikea lämpötila muiden tärkeiden tekijöiden ohella on perun kananmunien munintaan, ja siksi on erittäin vastuullinen lähestyä tätä ongelmaa. Kana-talossa on "syvä pentue", jonka järjestämiseen tehdään seuraavat teokset:

 • kalkittu kalkki kaadetaan lattialle (1 kg neliömetriä kohden);
 • paksua olkia tai sahanpurua kerrostetaan kalkilla (n. 10 cm);
 • kun heitetään kanoja, tällainen pentu irtoaa haarukoiden avulla ja kaatuu, kun se kuluu;
 • On myös mahdollista poistaa yläkerros, korvaten se uudella ja laittaa vanhan osan kuopasta keväällä sängyissä hienon luonnon lannoitteen muodossa. Lisäksi kattopuutarhassa kaiteet, ikkunat ja ovet ovat eristettyjä, halkeamat ovat kiinni. Tätä varten käytetään kaikkia saatavilla olevia materiaaleja - mineraalivillaa, polystyreeniä, vanhoja huopia ja lämpimiä vaatteita, ruberoidia.

Eläinten elinkaaren tuotteet kerääntyvät ammoniakkia sisältävien hajoamis- kaasujen aikana, joten talvella pidettävien lintujen pitämisessä on kiinnitettävä erityistä huomiota ilmanvaihtoon ja tilan ajalliseen ilmanvaihdokseen. Eristyskertymät voivat johtaa kanojen myrkytykseen ja jopa kuolemaan.

Keinotekoinen lämmitys kana-talossa

Luonnonlämmitys on hyvä, koska se vaatii vähimmäiskustannuksia, mutta joillakin maan alueilla on käytännössä mahdotonta antaa normaaleja olosuhteita, jotta linnut jäävät tiloihin talvella ja lämpötila siipikarjassa on riittämätöntä. Siksi usein on tarpeen turvautua huoneen keinotekoiseen lämmitykseen. Riippumatta käytetystä tyypistä, tällainen hoito on melko hankalaa ja kallista.

Minkälaista lämmitystapaa käytetään kussakin tapauksessa päättää omistajan taloudellisista ja muista mahdollisuuksista. Lämmitys voidaan tehdä monella eri tavalla joko yksitellen tai yhdistämällä. Nykyisin suosituin siipikarjanviljelijöiden keskuudessa on sellaisia ​​kaloja talojen lämmittämistä, joiden avulla ylläpidetään tarvittavat kerroskerrokset:

 • infrapuna valaisimet;
 • infrapunalämmittimet;
 • liesi lämmitys;
 • patterit.

Monet siipikarjanviljelijät käyttävät talvella infrapuna-lamput pitäen heitä tehokkaimpana lämmönlähteenä, jotta lintujen optimaalinen lämpötila säilyy. Tässä kuitenkin on joitain vivahteita, jotka on otettava huomioon järjestettäessä lämmitystä heidän apuunsa. Riippuen siitä, mikä valmistajan yritys, infrapunalaitteilla voi olla erilainen laatu, ja suhteellisen vähän, juomalta tulevan valaisimen vesipisara saattaa johtaa sen epäonnistumiseen.

Lamppu, jonka kapasiteetti on 250 wattia, voi antaa lämmitysvälin 10-12 neliömetriä. Samanaikaisesti se kuivaa pentueen, ei polta happea, lämmittää esineitä, ei ilmaa. Tämä lämmitysmenetelmä suosii edullisesti sellaisia ​​lintuja, jotka eivät pelkää tällaista lämpöä ja ovat levossa. Lamput käyttäessäsi on välttämätöntä asentaa ne 0,5 - 1 metrin etäisyydelle esineistä - kanoista, siiloista, syöttölaitteista, roskista, halutun lämpötilan säilyttämiseksi.

Talvella oleva infrapunalämmitin on hyvä vaihtoehto, mutta se kuluttaa myös runsaasti sähköä - keskikokoiselle kanafileille sopiva laite on jopa 500 watin kapasiteetti. Jotta lämpötila pysyisi samalla tasolla, lämmitin joutuu työskentelemään jatkuvasti kylmänä aikana.

Talousarvion vaihtoehto tässä tilanteessa on perinteinen liesi-burzhuyka, jonka työ antaa lintujen kärsimättä lämpötilan muutoksista. Mutta täällä on myös erityisiä piirteitä palovaaran muodossa, tarve purkaa palamistuotteita sekä luotettavien lämmitysosien luotettava eristys halukkailta kerroksilta. Mitä siipikarjan talon lämpötila on käytettäessä uunia, on epärealistinen, joten sinun on jatkuvasti seurattava sitä, jotta ei ylikuumenta tai jäähdyttää kanoja.

Keinoja lämmittää kana coop talvella

Kun kasvatetaan kanoja, on tärkeää huolehtia kunnossapidon mukavista olosuhteista. Mukavan lämpötilan ylläpitäminen vaikuttaa suoraan munivien kanojen munintaan ja broilereiden painonnousun nopeuteen.

Jotta talvella tarvittava lämpötila säilytetään talossa, sinun on asianmukaisesti eristettävä ja kuumennettava tilaa.

Suotuisan lämpötilan säilyttäminen ei ole yhtä tärkeää kanojen tehokkuudelle kuin oikea syöttö ja ilmanvaihto. Erityisen tärkeää on pitää lämpö talvella talvella seuraavista syistä:

 • Estämään vilustuminen linnuissa;
 • Jalkojen niveltulehduksen ehkäisyyn;
 • Siitosmunien tarpeellisuuden varmistamiseksi;
 • Broilereiden tavanomainen painonnousu;
 • Korkea munantuotanto.

Alhaisissa (alle +5 asteen) lämpötiloissa lintujen koskemattomuus putoaa voimakkaasti ja ne ovat alttiimpia kylmille. Lisäksi matalat lämpötilat vaikuttavat kosteuden tai pakkasen kerääntymiseen koosteen tiloihin. Mikä voi johtaa paitsi kylmään, myös monien muiden kerrosten tartuntatauteihin.

On kanankoipia puuttuu höyheniä, joten Kanala kylmän lattian, ne nopeasti sairastuvat raajan niveltulehdus, joka johtaa muninnan lasku heikkenemisen vuoksi yleisen hyvinvoinnin Munivien kanojen sekä jalkojen murtumia broilereissa lihoa nopeasti.

Kana itsenäisesti lämmittää munat kuoriutuvat, mutta liian alhaisen lämpötilan sen lämmön huoneessa ei välttämättä riitä palloja, jolloin suuri osa alkiot kuolevat, koska ne ovat herkkiä jopa pienet lämpötilavaihtelut.

Kanat lihan ja myasoyaichnyh kiviä kylmässä dramaattisesti vähentää päivittäiset painonnousu koska korkea kalorien kulutus lämmitykseen oman kehon, niin lisäksi runsas ruokinta broilereita on tärkeää varmistaa mukavan huoneen lämpötila.

Talvella kanoja ei suositella teräviä lämpötila muuttuu, koska ne johtavat stressin ja vähentäminen munantuotannon.

Lämpötilan ei tulisi laskea alle 8 astetta ja optimaalinen lämpötila munivia kanoja on 12-15 astetta.

Saisi nostaa lämpötilaa kanalassa talvella yli 18 astetta, koska se edellyttäisi huomattavia virrankulutus, jotka eivät johda kasvuun kananliha ja munantuotannon. Päinvastoin, liian "kesä" lämpötilat talvella saattaa häiritä luonnollista rytmiä lintujen.

Lämpötilan säätämiseksi sisällä kanalan lämpömittari on asennettu. Asentaa lämpömittari on tarpeen valita yksinäinen korkea paikka, että kanat eivät revitty kappaleiksi sitä.

On olemassa kaksi päämenetelmää lämmittämiseksi kanalassa, joita voidaan käyttää itsenäisesti tai yhdistettynä:

Eristä coop on paras vaiheessa sen rakenteen, mutta jos rakenne on sovitettu Kanala, joka on rakennettu aiemmin muihin tarkoituksiin, on mahdollista edelleen eristää seinät, katto ja lattia.

Eristykseen seinät voidaan tehdä ylimääräisen ihon kerroksella varaavien materiaalia. Koska pinnoitus voi olla käytetty rimat, laudoista tai vanerilevyjä. Lämpöä pidättävä materiaali voi olla:

 • Briketit mineraalivillaa;
 • Levyt polyeteeniä;
 • Itsekovettuvasta polymeeriset täyteaineet;
 • Muita huokoisia materiaaleja.

Valitsemalla materiaali tulisi perustua rakenteelliset ominaisuudet ja taloudelliset valmiudet viljelijälle.

Menetelmä kerros eristys riippuu materiaalista, josta se on tehty. Betonilattioiden sopivista muista peitelevyä kerroksella lämmöneristys materiaalia, ja maa ja puulattiat, voit käyttää kuivikepohjaisissa.

Kuivikepohjaisissa ei ole vain hyvä lämmittää lattian Kanala, vaan myös toimia uutena ilmalämmitin ilman sähköä kustannuksia. eksotermi tapahtuu johtuen prosesseista, kompostovaniya tiivistetään orgaaninen kuivikemateriaali. V voidaan käyttää sellaista materiaalia:

On toivottavaa agitoida heinää tai olkea pienellä kuvat - kuori, sahanpuru tai turve. Ennen kaada ensimmäinen kerros pentue on tarpeen kattamiseksi lattialle paksu kalkkiliuoksella ja annettiin kuivua useita päiviä. Kalkki estää pentueen pääsemästä loisia.

Sitten sinun täytyy tankata kuivikemateriaali useita kerroksia. Kokonaiskorkeus tulee olla 25-40 cm.

Keväällä päästä eroon hajun, sinun täytyy tankata ämpäri pentueen kuivaa kalkkia sekoitetaan tuhkaa suhteessa 1: 1. Myynnissä on valmis materiaali kuivikepohjaisissa, käytetään lämmitykseen kanala, ne täytyy vaihtaa kolmen vuoden välein.

Jos kanalassa on ullakko, silloin on syytä eristää katolla. Ensimmäinen asia huolehtia tiivistys ullakon sisältä. Tehdä tämän, katolla voidaan pinota arkkia kattomateriaalin päällekkäisyyttä. Liitokset toivottavaa caulk rakentaminen hartsia. On tärkeää huolehtia huolellinen kytkemällä kaikki mahdolliset halkeamat katossa ja katon kaltevuus välttää luonnoksia ja soluttautumista sadeveden.

Puuttuessa ullakon katon parempi eristää sisältäpäin, analogisesti seinät, pitävyys varmistetaan ulomman katteen.

Kun eristys tila ei riitä ylläpitämään vaaditun lämpötilan kanalassa, sinun täytyy asentaa lämmittimiä. Lämmitykseen kanoja tilat ovat käytössä:

 • Öljylämmittimet;
 • lämmittimet;
 • Infrapunavalonheittimet;
 • Höyrylämmitys;
 • Liesi lämmitys.

Sähkökiukaat ja lämpöpuhaltimia voi nopeasti lämmittää ilmaa Kanala, mutta vaatii huomattavaa energiakustannukset. Kun toimi näiden laitteiden täytyy käyttää termostaattia ylikuumenemisen välttämiseksi ilman kanalassa ja tulta. Sähköjohtoja tulisi kaksoiseristettyjä ja saavuttamattomissa linnuille.

Infrapunalämmittimet myös kuluttavat sähköä, mutta on useita etuja verrattuna tavanomaisiin lämmittimet. Lämpö infrapunasäteilijä lämmittää ilmaa, ja huoneessa olevia esineitä, josta puolestaan ​​ilma lämpiää. Myös infrapunalamput voidaan käyttää lisäksi valonlähdettä talvella.

Tavanomainen sähköinen lämmittimet on asennettava lattia kanalassa, kuten lämmitetty ilma nousee, ja infrapuna lämmittimet ja lamppu voidaan kiinnittää kattoon, kuten on esitetty kuviossa 1, säästää lattialla lähellä kanalan tai kourun juovat.

höyry lämmitysjärjestelmä voidaan lämmittää sähköllä tai kaasulla kattila. Höyrylämmitys on halvempaa kuin sähköinen, mutta laitteiden asentamiseen vieviä ja kalliita, ja vaatii jatkuvaa huoltoa Boilermaker-asiantuntija, joten lämmittäminen Kanala höyryllä lämmitys soveltuu paremmin suurten tilojen, joilla on paljon siipikarjan.

Liesi lämmitys voidaan käyttää kanalassa pienten ja keskisuurten, mutta tämä menetelmä on palovaaran, se ei ole suositeltavaa lämmittää liesi luonnon puinen coop pentueen.

Hyvä tulos seuraavassa tehosäästöjä lämmitys voidaan antaa kanala eristyslevyjen ja mineraalivilla vuori. Sillä seinien tarvitaan seuraavat materiaalit:

 • Mineraalivillalle;
 • Rullina koteloinnin folio;
 • Molded;
 • Kalkki valkoinen;
 • Naulat ja ruuvit puu;
 • Tanko osa 100x100;
 • Alumiiniprofiili;
 • Nippusiteillä;
 • Tiivistys vaahto;
 • Painikkeet on laaja hatut;
 • ruuvimeisseli;
 • Vasara ja mittanauha;
 • Vannesahan.

Voit myös käyttää vuorivillaa tai vaahtoa. Sen sijaan mitä tahansa sopivaa vuori laudoista 10-15 mm. Meidän levyt pitäisi olla suora pitkittäisreunat, joten ne voidaan säätää toisiinsa tiiviisti ilman aukkoja. Kynnet täytyy valita kaksi kertaa pituus kuin paksuus verhouslevyt soveltuvat parhaiten kynnet kapealla hattu, sekä kylpy kanojen voisi satuttaa.

Valmistamisen jälkeen materiaalit tarpeen tehdä piirustus kaavio lämmitti huoneen ja töihin:

 1. Poista seinistä kanalassa kaikkien saranoitu suunnittelu;
 2. Tee kalkin ja kannen seinän;
 3. Kiinnittyvät seiniin puutavaran pystysuoraan jokaisen 0,5 metriä;
 4. Joi puoli metriä osa alumiiniprofiilin ja kiinnitä ne ruuveilla vaakasuoraan välisiin aukkoihin puupalkin läpi kunkin mittarin niin, että kukin aukko oli 3-4 väliseiniä;
 5. Suorakulmainen muodostetut syvennykset kerrokset noudattaen mineraalivillaa tai vaahto on leikattu valmiiksi aktiivisen materiaalin koon mukaan aukot;
 6. Secure villaa käyttäen nippusiteillä;
 7. Avoin suojaus sämpylöitä ja kiinnitä ne seinille avaimet;
 8. Kiinnitetty pitkin ulkoseiniin pystysuora lankkuja vuori kynnet;
 9. Aukon lattian ja seinien tiivistys vaahto;
 10. Peitä puinen seinät vettä hylkivä liuos.

Palkki kiinnitetään seinään avulla pitkät kynnet (jos puinen seinä) tai ankkuri pultteja (jos betoni). Päällyskalvona suojaus villa on yläosa seinien ja vähitellen päästä lattialle. Lämpöeristys katto puinen Kanala voidaan suorittaa samalla tavalla. Jos sinun on eristää seinät ja katto, koko prosessi pitäisi aloittaa kattoon.

Asennuksen jälkeen kattoon villa briketit, eivät vain peitä sitä foliolla. Ensinnäkin sen pitäisi päästä samassa vaiheessa työskenneltäessä seinät ja kansi folio vuori ja katto ja seinät samalla aloittaen katosta.

Jos viljelijän budjetti on rajallinen, se voi käyttää heinää tai olkea eristää seinät Kanala. Tätä varten:

 • Hyvä kuiva olki;
 • Pakkautuu tiiviisti erillisiin palkit;
 • Sidepalkkeja neljän sitova lanka siten, että saadaan suorakulmainen brikettien puolella 0,3-0,5 m;
 • Ruuvataan kiinni seinään ulkopuolella muutamalla ruuvilla (puoli pituus) 40 cm välein porrastettu kehää pitkin;
 • Olki briketit kiinnittää ulkopuolelta ruuveilla sitoa lanka, kuten on esitetty kuviossa 2.

Tämä menetelmä mahdollistaa hyvä lämmin seinät pienessä kanalassa ilman merkittäviä taloudellisia kustannuksia.

Onko mahdollista erottaa vastasyntyneen kanojen lattialle ja miten se oikein? Lisätietoja täällä.

Ruoka munat on selvä hraneniyayu lukea lisää tästä meidän artikkeli.

Kokeneet siipikarjan kasvattajille kehotetaan lumisateessa heittää muurien ulkopuolella kanalassa - se auttaa paremmin säilyttämään lämpöä sen sisällä.

On tärkeää muistaa, että keväällä lumi on tarpeen vauhdissa ennen se sulaa, jotta vältettäisiin tulvia lattialle Kanala.

Lisäksi kokeneet viljelijät tarjoavat:

 • Käytä kaksoislasia ikkunat tuuletusta;
 • Villa Eristä ilmanvaihtokanavien;
 • Käytä rulon.

Jos ilmanvaihto ikkuna kanalassa on yksi ikkuna, sitten ikkunan läpi suuri osa lämmöstä sammuvat jopa -15 asteessa. Tämän välttämiseksi on käytettävä kaksinkertaiset ikkunat ja laadukkaita kumitiivisteet, ja jos ikkuna on vaneria tai aluksella, sinun täytyy varmistaa, että ei ollut halkeamia ja on tiiviisti-fit suljettuina.

Usein hyvin eristetty diagnosointiväline kävellä luonnoksia tai lämpötila laskee alle normaalin johtuu siitä, että siellä ei ole eristetty ilmanvaihtojärjestelmä. Jälkeen asennettu väärin tuuletusputken vie suuren osan lämmöstä. Voit estää tätä tapahtumasta, siipikarjankasvattajia olisi:

 • Sekoita promazyvat välin tiivistykseen katon ja asennettu nousuputket ja asettaa suuria rako paloja mineraalivillaa, jos tarpeen;
 • Putkiin välttämättä tarvitse asentaa venttiilin, joka säätelee ilman virtausta.

Monet siipikarjankasvattajien huomannut, että kumitiiviste muovi-ikkunat ovat myös hyvin ovien ja ikkunoiden muista materiaaleista - puuta tai metallia. Ennen talven alkuun, meidän pitäisi tarkistaa kaikki tiivisteet kanalassa, ja vaihda ne tarvittaessa. Myynnissä sinetti Rakentamisen markkinoille ja asennetaan normaaliin superliimalla.

Hyvinkin lämmin coop voidaan nopeasti jäähdyttää, koska tarve tulla ja kylmänä.

Asentamassa lisää rulon auttaa pitämään lämpöä ja maksetaan takaisin kustannuksella energiaa säästäviä, vaikka ei ole eteinen kanalassa, ja sen pitäisi rakentaa kokonaan.

Lämmön-rulon neliötä riittää puoli.

Joten, lämmitykseen Kanala talvella sinun täytyy varmistaa, että hän ei menetä lämpötilaa, eristää seinät ja lattia. Sitten voit asentaa lämmittimet sisälle, havainnoimalla paloturvallisuuden sääntöjä ja taloudellisuuden.