Lämpöeristys paisutettu polystyreeni talot

Contents

Piirteet lämpöeristys asuinrakennusta polystyreenikarmi

Puutalo varsin lupaava kehitys rakentamiseen yksityiskodeissa. Ne eivät vaadi vahvan perustan, helppo asentaa. Kun rakentaminen puurunkoinen talo vaatii paljon vähemmän taloudellisia investointeja kuin rakennusten rakentamiseen tiili. Pelastaa ei pääty rakennusvaiheessa on tarpeen miettiä etukäteen tapoja pitää lämmön sisällä. Yksi vaihtoehto voisi olla lämpeneminen yksityisen polystyreenikarmi talossa.

Polystyreeni on vaahtoa synteettistä alkuperää. On olemassa kahdenlaisia ​​styrox lämmöneristykseen seinien ja muiden rakenteiden rakennuksen kädet:

 1. vaahto;
 2. suulakepuristettua polystyreeniä.

Koska edullisin vaihtoehto vaahtoja voidaan käyttää. Se sisältää pieniä pallosia, joiden ontelon, on täytetty ilmalla. Ilma on yksi tehokas eristys, on parempi estää lämpöhäviöitä vain inerttejä kaasuja. Lämpöeristys solupolystyreenikappale kädet voidaan saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia ansiosta seuraavat ominaisuudet materiaalin:

 • saatavuus ja alhaiset kustannukset;
 • korkea eristävä ominaisuus;
 • vastustuskyky biologista vaikutusta (homesienen);
 • helppous työskennellä materiaalin ja asennus kättensä;
 • materiaali ei kutistu ajan;
 • suojan ihmisten terveydelle.

Mutta ennen ostamista tätä materiaalia on suositeltavaa ottaa huomioon kielteisiä ominaisuuksia, jotka rajoittavat merkittävästi eri käyttötarkoituksiin:

 • alhainen lujuus (lisäsuojaa mekaanisia iskuja vaahto);
 • Materiaali epävakautta kosteutta matalissa lämpötiloissa, voidaan helposti hajota yksittäisiksi pelleteiksi;
 • epävakautta tuleen.

Kaikki nämä puutteet kompensoidaan edullisia materiaalin, mutta ne voidaan ottaa huomioon ja negatiivisten vaikutusten vähentämiseksi nolla.

Järjestelmä ulkoseinäeristeiden kanssa puoli 1 - sisätilat; 2 - höyryä; 3 - Etukehys; 4 - polystyreeni; 5 - sivuraide; 6 - vesihöyryä läpäisevä kosteuden kalvoja.

Lämmöneristys kehyksen talon vaahtoa tässä tapauksessa tehdään rungon tuet. Sitten pinnoitus suoritetaan molemmin puolin. Työt suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. runko hoito: lian ja pölyn eliminoiminen väärinkäytöksiä, turhien terävien esineiden;
 2. annetun vedeneristyskerros ulkosivulla seinät;
 3. muuttamisesta eristys;
 4. annetun höyrysulku;
 5. seinäpaneelit.

Käytettäessä vaahto ei ole tarpeen järjestely ilmanvaihto julkisivujen, toisin kuin ei vähemmän suosittu mineraalivilla.

1

Käyttäen Variant OSB kuten vesi- ja tuulilasit

Vedeneristysmateriaalin on sijoitettu suojata seinät kosteutta vastaan ​​ulkopuolelta. Kun talon rakentamiseen omilla käsillään kuin vedeneristyskerros voidaan käyttää:

 • polyeteenikalvo;
 • moderni vedenpitävä höyryä läpäisevä kalvo;
 • OSB-3.

Vedeneristysmateriaalin levitetään limittäin 10 cm, liitokset tiivistetään erityinen nauha. Valmistajat ovat vaahto materiaalista, jolla on pieni veden absorption aste, mutta on muistettava, että kun kosteus talvella se voi romahtaa.

Tämän välttämiseksi epämiellyttävä ilmiö on tarpeen säätää vedeneristys seinät.

Lisäeristys vaahto ulkopuolella

On tärkeää muistaa, että vedenpitäväksi sijaitsee aina osa kylmän ilman (eristys ulkoseinät), ja höyryn lämpöä. Kuten höyrysulku seinä voidaan käyttää polyeteenikalvo.

Täällä on useita vaihtoehtoja käyttöä vaahtoa:

 • eristys laatat kylmään kellariin tai teknisiä maanalainen;
 • Lämpöeristys ullakko lattiat läsnäollessa kylmää parvi;
 • parantaa äänieristys suorituskyky välipohjaa.

Kun on kyse kodin ruho materiaali levitetään palkkien välissä. Kun käytetään suulakepuristettua polystyreeniä eristys on mahdollista vahvistaa sementti-hiekka massaa.

Kun lämmöneristys Kerrosten omin käsin polystyreeni tärkeää noudattaa järjestystä kerroksia. Rakentamiseen pohjakerroksessa, ensimmäisessä kerroksessa säädetyn vedeneristys, kun vaahto, ja top - höyryä. Varten viestinnän ja yläpohjan höyrysulku ja vedenpitäväksi kerrokset on käännettävä.

Järjestelmässä ullakko eristys

Kompromissina, hinnan ja laadun polystyreeni eristys voidaan käyttää muodossa kakku asetetaan lattiaan vaahtosisuskerros, ja ulkokerros pinottu suulakepuristettua polystyreeniä pieni paksuus. Tämä lisää eristekerroksen lujuutta ilman suuria taloudellisia kustannuksia.

Rakentamisen omakotitalon yhä suositumpia mahdollisuus käyttää katon avaruudessa ullakolle. Tässä tapauksessa on tarpeen miellyttävän ilman ja suojelee luotettavasti huone kylmältä. Tärkeimmät lämpöhäviö tapahtuu, on katon läpi, joten sen eriste olisi kiinnitettävä riittävästi huomiota.

Useimmissa tapauksissa, polystyreeni on sijoitettu kattoparrujen. Kiinnitys liimaamista ja erityinen kynnet orret. Ylimääräisenä korjata kannattaa alhaisempi häkki.

Paksuus eristys mantereella on välillä 150-200 mm. On tärkeää muistaa, että korkeus orret ei voida tehdä pienemmäksi kuin paksuus eristekerroksen. Tapauksessa vaahdon laitteen ilmanvaihto ilmakerros ei tarvita. Suojelemiseksi malleja ja materiaaleja käytetään vaahtoa jälkeen negatiivinen sisäiset ja ulkoiset tekijät:

Koska toinen ja kolmas kerros voidaan levittää märkä-virta tuuli-todiste kalvoja, jotka on asennettu ulkopuolelle TPM.

Suurin vaikeus käytettäessä vaahto noudattaa tarkkaa levyjen välisellä etäisyydellä materiaalin. Polystyreenituotteet edellyttää lämpölaajeneminen on sen korvauksen on tarpeen säätää pienet raot. levyt liimaliitokset erityistä teipillä, se voi olla myös nauha.

Kiinnittymistä pintaan ja sen ulkopuolella voidaan suorittaa käyttämällä liimoja tai vaarnat. Jälkimmäinen tarjoaa luotettavan yhteyden, mutta antaa eheys kerros. Kun käytetään paisutettua polystyreeniä liima levitetään useita vaatimuksia, mutta yksi niistä on tärkeintä: liima ei saa sisältää kemiallisesti aktiivisia ainesosia. Tabu koskee:

Lämmöneristys kehyksen talon avulla vaahto - yksinkertainen mutta tehokas käyttäminen ei vaadi suuria taloudellisia kustannuksia. Käyttää sitä ilman erityistä koulutusta voidaan suorittaa seinien ja muiden rakenteiden. Pitkä käyttöikä materiaalin mahdollistavat pitkään unohtaa ongelman lämpöhäviö ja merkittävästi säästää lämmityskustannuksissa omakotitaloalueella.

Lämpöeristys solupolystyreenikappale: 40+ salaisuuksia että tuskin tunsi

Filippiinien alkuasukkaat helposti tehdä ilman polystyreenieristystä kodeistaan, koska vakaa lämmön saarten ympäri vuoden, mutta tässä tapauksessa, evätä hyvä lämmöneristyskyky seinien talvella on kuin mennä ulos kylmään ilman hattua - voit, mutta tyhmä ja epämiellyttävää.

Yhdessä asiantuntijoiden painos EtotDom ymmärrämme lämmittää talon sisälle ja ulos, että on suulakepuristettua polystyreeniä ja on parempi kuin lämmin - vaahto tai polystyreeniä?

Lämpöeristys polystyreenistä

 1. korkea lujuus, alhainen paino;
 2. alhainen vesihöyryn läpäisynopeus ja melun vähentäminen;
 3. hyvä kestävyys kemikaaleja;
 4. ympäristöystävällisiä;
 5. tulenkestävä;
 6. kosteutta;
 7. Se säilyttää alkuperäisen muotonsa aikana koko toiminta-ajan;
 8. edullisia.
 1. hauraus.

Tekniikka polystyreeni eristys

Tyypillisesti styrox käytetään lämpöeristys huoneen ulkopuolelta, mutta sisäisen eristyksen asuintilojen se on myös mukavaa, joskin tietyin varauksin: PPP "varastaa" tilaa, ei "hengittävä" ja leviää sisälle ominainen haju lämpenemistä. On parempi kiinnittää huomiota muuta materiaalia.

Sitomiseksi PPP seinään käyttäen erityistä liima (liima tai polystyreeni). Tyypillisesti kuiva seos, joka laimennetaan ennen käyttöä lämpimään veteen huoneenlämpötilassa, ja vaivattiin, kunnes yhtenäinen, ei kokkareita, johdonmukaisuus.

TÄRKEÄÄ! Työskenneltäessä liimalla tai suulakepuristettua polystyreeniä vaahto on etukäteen levitetty, noin yksi tunti ennen kiinnittämistä PPP, tasainen kerros seinään ja itse arkki.

Käyttää erityisiä tulpat, muovinen kynnet "sateenvarjon" korkit. On toivottavaa yhdistää sekä liima ja tulpat.

Valmistamiseksi pintojen levyjen ja soveltamalla teknologiaa

TÄRKEÄÄ! Kaikki työt eristysseinän on suoritettava kuivassa päivässä lämpötilassa ei alle +5 ° C: ssa

Lämpöeristys paisutettu polystyreeni talot

Ja puiset ja tiili ja tiili talo voidaan lämmittää PPP. Omistajat omakotitaloalueella hyödyntävät yhä polystyreeniä ulkoisille lämmöneristys. Lämmin puutalo - suhteellisen uusi saavutus, etteivät kaikki omistajat mökkejä luottaa häneen.

Sekvenssin eristys runko talo:

Seinän eristys polystyreeniä

Edellä tekniikka on merkitystä itse-eristävän seinät polystyreeni. Mutta mikä niistä on paras valita lämmitin, joka ovat käytettävissä? Ehkä se on parempi nestemäinen aine? Miten laskea paksuus?

Päävaiheet ulkoisen lämmöneristys:

 1. valmistella pinta: puhdistus, takki raot ja halkeamat;
 2. valmistella liimaseoksen tai käyttää polyuretaanivaahdon-liima;
 3. Levitä liimaa Styrox levy, ensimmäinen lay out reuna, keskellä - kohta;
 4. lukko levyvaarnat sieni muovipullo;
 5. nukka levy liima, sovelletaan betoniteräsverkko;
 6. kitti nivelet;
 7. rapatut, pohjamaalattu seinät, soveltaa koriste kipsi tai maali.

Sisäpuolella eristystä katon harvat ihmiset ajattelevat, mutta jos katto ei ole eristetty, niin kaikki lämpö nousee kattoon ja kadulle. Eristä katto, jos haluat pystyä jopa maallikko, joten helppo asennus tekniikka:

 1. laskea, kuinka monta tarvittava materiaali - kerrottuna huoneen leveys pituus;
 2. Puhdista katto peitellä tai tapetti;
 3. suorittaa kaikki sähkötyöt;
 4. poistaa kaikki karheus kattoon ennen työn, koska katon pinnan on oltava tasainen;
 5. suorittamaan työtä, on toivottavaa lämpiminä kuukausina;
 6. kattopinta jälkeen puhdistuksen maaperän liuos;
 7. valmistella arkkia tarvittaessa, leikkaa ne, säätämällä mitat enimmäismäärä;
 8. kiinnitetty ruutukuvio tapeilla;
 9. pinnalla korjata rajauksella verkkoon ja täyte;
 • putki

Niiden käyttöä möneristyskuoren polystyreeniä. Tänään, kiitos sen luotettavuuden ja kestävyyden, se on paras vaihtoehto. Kuori polystyreenistä on tarjottava eri halkaisijat, mikä on erittäin kätevä, koska voit poimia eriste mistään putkien Ø 17 mm asti 1220 mm.

Hätätilanteessa on mahdollista nopeasti tietyllä www-sivustolla urien kautta, joka purkaa eristystä ja palata sitten kaiken paikallaan nopeasti ja helposti.

TÄRKEÄÄ! On vahvistettu, että lämmitin voidaan suojella putken 50 lämpötilassa alas - 70 ° C: ssa

Tämä menetelmä eristys ikkunoiden rakennuksissa käytetään puusta, vuorattu tiili. Tiili jäähdytin puu, ja lämpötilaero johtaa huurteen ikkunat, joka vääristää rakenne ikkunan.

 1. polystyreeni nauhat leikattiin 5-8 cm: n paksuinen;
 2. okleit niiden ulompi rinteillä ikkunan ympärille, joka muodostaa lapio suhteessa sisemmän kaltevuus;
 3. kuivaamisen jälkeen liima suorittaa ikkunan asennuksen telineeseen asentaa tavalla seinään ja täyttää aukot vaahto;
 4. ulkosivun rinteillä välttämättä kipsissä kuivaamisen jälkeen liiman ja vaahto, joka sen jälkeen kun asettuminen ei läpäise kylmää ilmaa.

Toteutus eristys Muurausverkko olisi rakennuksen ulkopuolelta. Parempi eristää itse rakentamisen aikana. Tätä sovitusta varten värillinen polystyreeni levy koko 60h120sm:

 1. aluksella leikata puoli pituussuunnassa ja seinälle;
 2. kitti nivelet tiiviste ja maali.
 • ovet

Tärkeimmät lämpöhäviö tapahtuu ovista. PPP voidaan lämmitettävä puiset ovet ja metalli.

 • Lämpeneminen puiset ovet:
 1. leikattu levystä paisutettu polystyreeni kiinteä osa koosta puinen rainojen;
 2. kiinnitä se oveen;
 3. obtyanut encasing materiaali;
 4. ympäri kehä ovilevyn alkua säleet (paksuus polystyreeni levy);
 5. kiskojen väliin asetetun eristyksen liima;
 6. yläkiskoista täyttää valmiiksi laminoitu MDF, lastulevy tai vaneri.
 • Lämpeneminen metallinen ovet:

TÄRKEÄÄ! Tyypillisesti valmistuksessa metallin oviin, joita käytetään levyn hitsattu kulmat puolin, ts sisällä syntyy aukkoja, jotka pitäisi täyttää Sisäpuolella lisäeristys.

 1. poistaa mitat (leveys ja pituus) rainan, joka on leikattu kuitulevyn paneelin sulkemiseksi polystyreeni kerros;
 2. Siirtämällä mitat ovilevyn vanerin kuitu-, Huomaa sijainti ja mitat kahvan ja silmukka, leikkaa aukot niiden alle;
 3. oikeellisuus kaikkien merkkien on sovellettava suoraan ovilevyn;
 4. Leikattujen polystyreeni terävällä veitsellä ja kiinni ne sisällä ovilevyn silikonilla, joka on levitetty tasaisesti paksu kerros koko pinnalle;
 5. Huomaa, että polystyreeni paksuus määräytyy koko hyllyn kannattimen;
 6. lähellä eristyslevy lastulevy, kulumista vähän ruuvimeisseli ja ruuvaa kuitulevyn ruuvit ovilevyn;

TÄRKEÄÄ! Jäykkyys kylkiluut metalliovi valmistettu onttoja putkia, osaksi se jäätyy talvella ja havaittu vaikutus "jääkaappi". Se pitäisi täyttää se on vaahtoa sisällä, porattujen reikien pora putken, ja jos vaahto kaadetaan.

Jos asianmukaisesti järjestää kellarissa ensimmäisessä kerroksessa, alhaisissa lämpötiloissa tiivistymispinnan on mahdollista. Seuraukset - muotti sieni. Säätiö on eristys, vaikka hoitaa kellarissa ei toimiteta talossa.

Piirteet lämpöeristys kellarissa tai kellarissa polystyreeniä

Edut suulakepuristettua polystyreeniä vaahdon

 1. ei kuulu hyökkäysten jyrsijöiden;
 2. ei kovin hauras;
 3. vedenkestävä;
 4. helppo käsitellä;
 5. keveys, joka poistaa kuormaa tukirakenteisiin.

Haittoja suulakepuristettua polystyreeniä vaahdon

 1. kalliimpaa;
 2. palavia ja myrkyllisiä.

Kaikki mitä on tehtävä töitä vedeneristys ja eristys kellarissa tai kellarissa suorittamaan rakennusvaiheessa. Jos ne eivät ole tehneet toiminnassa olisi:

 • luoda viemärijärjestelmän;
 • suorittaa vedenpitäväksi ulkonevien osien perustuksen ja korkki;
 • lämmin kellari ja sen ulkopuolella.
 1. vaahto- tai Tiivistä seinien halkeamien ja onteloiden;
 2. epäsäännönmukaisuuksia, jotka estävät asennuslevyt, kipsi;
 3. Seinä hoitoon vedeneristysmateriaalin - nestemäinen kumi, bitumi mastiksi, rainamateriaali;
 4. Polystyreeni levyt liimataan alla olevan pinnan ylöspäin pusku seuraava rivi on asennettu edellinen laajennus saumat;
 5. lukita edelleen vaarnat (5 yksikköä työkappaleen);
 6. zapenit saumat;
 7. ulkopuolella tartuntalevy kipsi. On suositeltavaa käyttää prosessin lujiteverkon lasikuitu;
 8. kellarin kattoon käytetään läpäisemään vedenpitäväksi;
 9. kiinni ja kiinnitä vaarna-kynnet;
 10. kiinni lasikuituverkkoa ja kipsi.
 • Juuressa teräsbetonia laatat:
 1. vedenpitäväksi kaksinkertainen kerros voiteluun katto valuasfaltti kerrosten välillä;
 2. vuode polystyreeniä tai korkean tiheyden suulakepuristettujen PPS;
 3. tuottaa massaa.
 • Kun savi kellarissa tai kellarissa:
 1. poista turvetta ja sileä pinta;
 2. Aseta vedeneristysmateriaalin;
 3. pour sora-hiekka vuode, tamp;
 4. vaihtoehto tyynyt laajennetaan savea tai sahajauhoa saviseos
 5. laittaa lämmitin;
 6. tuottaa massaa.

Kellarissa siis valmis viimeistely, tätä tarkoitusta varten, maali, kipsi, keraamiset graniittilaatat.

 1. valmistella seinät ja pohjustettiin;
 2. vedenpitäväksi emäs suoritetaan sen jälkeen, kun se kuivuu, tämä soveltuu täydellisesti koostumuksia, jotka perustuvat epoksihartseihin;
 3. liima ja korjata muovilevy vaarnat (polystyreeni soveltuu asennettavaksi kuin kuiva seos ja liimaa sylinterit, esimerkiksi, ST-84);
 4. suorittaa tulevan edessä silmän kanssa lujittavan rakenteen;
 5. päälle suojaava kerros voi olla minkä tahansa tyyppinen viimeistely: koriste kivi, sivuraide, koriste kipsi formulaatiot.

TÄRKEÄÄ! Lämmittämiseen korkki on parasta käyttää suulakepuristettua polystyreeniä - se on tiukempi.

Lämpeneminen perustus talon ulkopuolelta

Ennen työn aloittamista, sinun pitäisi määrittää, kuinka paksuus PPS riittää eristää perusta.

 1. liimaa piste levylle (jokaisessa kulmassa ja keskustan 6-8 pistettä, jonka halkaisija on 10-15 cm, paksuus 1 cm);
 2. levittämisen jälkeen odottaa 1 min, polystyreeni tappi pohjaan perusta;
 3. eristettä säätiö aloittaa alakulmaan;
 4. Toinen rivi on kiinnitetty siten, että levyn keskipisteen yläpuolella liitoslevyä 1 sarja;
 5. täyttää kaivannon hiekalla, kunnes levyn keskelle;
 6. tiivistetty hiekkaa;
 7. luoda ylimääräisen eristeen kulmien perusta;
 8. polystyreeni tehdyn pohjan päälle liimalla;
 9. Täytä kaivanto;
 10. sokea alue ympäri taloa tehdä: täyttö maa kehä rakennuksen hiekkaa ja sepeli (sora) ja täytä sementtilaastilla.

Pääsääntöisesti, jotta sokea alue ympäri kehä betoniin. Se nojaa perusta ja suojaa sitä epäsuotuisista sääoloista.

Ammattilaiset polystyreeni eristys otmostki

 1. halla;
 2. vähintään veden imeytymistä;
 3. kestävyys homeen ja sieni;
 4. erinomainen lämmöneristyskyky;
 5. korkeiden lämpötilojen kestävyys;
 6. keveys;
 7. asennuksen helppous.

Haittoja polystyreeni eristys otmostki

 1. Se luo suotuisat olosuhteet lisääntymisen sienten ja homeiden;
 2. palovaaran.

Useimmiten käytetään lämmöneristykseen sokea alue PPP:

 • annetun materiaalin yhteen kerrokseen arkki 100 mm tai 50 mm, kahteen kerrokseen;
 • polystyreeni noudattaen on kerros vedenpitäväksi paikkaa liittyä arkkia suurtiheyspolyeteeniä (plantera, isostudio).

Kaivojen suojelu, erityisesti maaseudulla, on erittäin tärkeä - vedentulo tarvitaan milloin tahansa aikaan vuodesta. Kaivoista eristää kannen, puusta ja on kiinnitetty rakenteen sisällä itse, se on varma.

Kansi suojaa:

 • lämpötilaerot;
 • lunta ja sade;
 • osuma kuivia lehtiä ja muita roskia.

On 3 lämpöeristys tekniikka:

 • ylemmän eristysrenkaan;
 • Peitä eristys rakenne;
 • rakentaminen koriste talossa.
 1. halkaisija leikata kaksi suojusta;
 2. kääri elokuva ja laskettiin selvästi maanpinnan alapuolella;
 3. se kiinnittyy suspensioina;
 4. alkuun välttämättä eristää vaahtona;
 5. toinen suojus eristettävä hyvin ja sijoitettu hyvin 0,8 - 1,2 m maanpinnan yläpuolella;
 • päällekkäisiä

Asuinrakentamisessa kerrosta on jaettu:

Eristys laatat sopivat edullisimmat PPP ja halkeamat täytetään rakentamiseen vaahto. Koskevat puulattiat, eristävä materiaali on sijoitettu puupalkit.

PPS itse asiassa eristää huoneen mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien kylpy: ihanteellinen materiaali ominaisuudet säilytetään 100%: n kosteudessa. Kun oli lämmitetty tavallisesti asennettu sorvaus metallin profiilin tai puun alla sivuraide tai muuta pintamateriaalia, kuten aaltopahvista tai paneeliin.

Merkittävä suoritusmuoto eristys ulkoseinän vaahdotettu polystyreeni. Melko usein, seinät vaahto lohkojen eristetty polystyreeni, teknologian soveltamista - standardin.

Lämmöneristykseen kylvyn käytetty tekniikka «tuuletettu ja 'märkä' julkisivu:

 1. Valmistamiseksi, seinät ja määrän laskeminen eristys vaaditaan;
 2. kootaan polystyreeni, kun levyt on liimattu pusku polyuretaani, sementti, akryyliliima seos;
 3. zapenivayutsya suuret aukot vaahto;
 4. kokoonpano sorvaus metallin profiilin tai puun alla sivuraide tai muuta pintamateriaalia, kuten aaltopahvista tai paneeliin.

Kuuma kipsi, joka koostuu polystyreenistä, rakeiden, sora aggregaatteja, sementti, sahanpurua, pehmittimiä ominaista erinomainen lämmöneristyskyky. Kylvyssä, pääsääntöisesti paitsi eristetyt seinät ja sen ulkopuolella sekä katto ja lattia.

Lämpöeristys suulakepuristettua polystyreeniä

Suulakepuristettua polystyreeniä vaahto (XPS) - ekomaterial ei ime vettä ja ei kuulu homeelle. Ne yhtä hyvin eristää seinät ulkopuolelta ja sisäpuolelta, kun taas paksuus lasketaan.

Asennuksen aikana ei tarvita ylimääräisiä vedeneristys:

 1. materiaali on asennettu metallinen portti, sinun on hyvä asennus liima on erityisesti suunniteltu tällaiseen työhön. Varsin sopiva Akryylinaulat nopean jähmettymisen;
 2. valmistaa levyt, mukaan haluttuun kokoon, ja kiinni pintaan. On toivottavaa tiivistää liitokset vaahto;
 3. luoda toisen kerroksen muovi paneelit, puisia lautoja tai vaneri.

Suulakepuristettua polystyreeniä eristämisessä koteihin

Tähän mennessä, suulakepuristettua polystyreeniä käytetään aktiivisesti lämpöeristyksen rungon ja puutaloja, sekä lämpöeristys huoneistossa, jossa ainoa este voi olla eristeen paksuus.

Ulointa eristystä asennustapa turvallisempi ja tehokkaampi kuin eristeen sisällä. Asennettaessa eristys sisälle asuntoon-ala pienenee paksuus polystyreeniä. Tämä koskee pienen koon kellarissa.

Prosessi suoritetaan tiukasti sisäinen eristys lämpöä eristävän asennustekniikalla järjestelmä. Kastepiste siirretään seinille ja mahdollinen kondensaatio, joka muodostaa muotin, myös tuhoutui eristävä kerros ja kantavat rakenteet itse.

Jos ajattelemme asennus eristyksen sisällä asunnossa, täällä on vähentynyt alueella johtuen paksuutta polystyreeniä. Tämä ongelma koskee myös kellariin, jos se pieni koko, on epätodennäköistä, että pidät, jos hän olisi vielä vähemmän.

Seinän eristys sisältä polystyreenivaahtoesteet

Self eristys koti tai asunto mahdollista. Yleensä sisäinen eristys on tehty, koska niiden kyvyttömyys hoitaa sen ulkopuolella, esimerkiksi, jos huoneen edustaa historiallista arvoa.

Suosittelemme tarkistaa sisäisen eristysteknologia omin käsin:

Paisutettu polystyreeni käytetään eristys ja Lattiatasoitteen ilman suoraan vaahto levy:

 1. höyrysulku noudattaen päällekkäisyyden,
 2. top - polystyreeni levyt;
 3. luoda vedeneristys ei ole tarpeen, heti mahdollista varustaa lattiaa.

Autotallissa tai kellarissa, jotta säästää, betonilattialle päällystys päälle maaperän. Ja on tärkeää lämmittää alaosaan rakennuksen laadukkaita, koska laatu vesi- ja lämpöeristys talvella pitää mukavan lämpötilan.

Kun tehdyn eristystä puulattiat mieluummin luonnon materiaaleja. Lattia asennetaan suoraan betonilattialle, niin on puinen lattia eriste polystyreeni.

Kaikki työ tehdään myös rakentamisen: ensimmäinen kaadetaan hiekka tai sora, aseta palkit, ja niiden välillä (aukot) laittaa polystyreeni levyt. Kaada päälle perän ja makasi puulattia.

pinoaminen tekniikka muistuttaa eristys lattian alle tasoite, vain enemmän aikaa vievää. Älä unohda, että eristys styrox betonilattian, pääsääntöisesti "kuluttaa", jonka huonekorkeus.

Joskus tällaiset poikkeukset ovat sallittuja:

 • Siteet paksuuden tulisi olla enintään 5 cm samaa suuruusluokkaa ja jättää paksuus polystyreeni .;
 • vain tasainen pinta laatat voidaan asentaa sisäkattotiiviste ja voittaa himoittu senttimetrejä.

Polystyreeniä todella eristää parveke tai loggia. Tämä olisi yhtä hyvä ja suulakepuristettua polystyreeniä vaahto.

 1. PPP leikattu koko parvekkeen seinän ja lattian, josta hän vahvistettava;
 2. kahva seinä täynnä liima-aineen liuosta, poikkeamatta reunoista 5-7 mm;
 3. seinää vasten loggialle polystyreeni eristelevyjen;
 4. sovellettu liima eristyksen pinnalla paksuus 2-3 mm;
 5. edelleen vahvistaa materiaalin muovi tapeilla - "sienet" (6-7 kappaletta per 1 m.);
 6. kiinnittää ylä- vahvikeverkon soluja taajuudella 5 mm ilman, että se työnnetään liima liuokseen;
 7. anna liiman kuivua.

Lämpöeristys Katon voidaan suorittaa useilla tavoilla:

 • lattia;
 • liimaus;
 • investointeja häkki;
 • mekaaninen kiinnitys.

TÄRKEÄÄ! kiinnitysmenetelmiä voidaan yhdistää.

Omistajat omakotitaloalueella muunnetaan ullakko alla ullakko, ihanteellinen tähän ovat rakennuksen harjakatolla. Luonnollisesti, kylmän ullakon tulisi eristää tähän tarkoitukseen polystyreenilevyjä.

Ulkoseinän eristys polystyreeni

Polystyreeni oli erinomainen eriste kipsi seinät talojen, sekä sisä- että ulkopuolella. Mutta onko mahdollista eristävät ulkoseinät Vaahtobetoniasuintalot? Ja eristyksen tehokkaasti?

Piirteitä seinät kevytbetoni

Tuotettaessa lohkoja, jossa koostumus hiekkaa, sementtiä, kalkkia, erityistä tekniikkaa käytetään, joka antaa niille hyvät lämmöneristysominaisuudet ja jäykkyys.

Mutta miksi pitäisi eristää seinät kevytbetoni, jos ne ovat jo lämmin? On jos asut kylmä pohjoisosassa. Eristys ulkoseinät Vaahtobetoniasuintalot tuottaa PPP väliaikaisena vaihtoehto tai "talous" heikon läpäisevyyden materiaaleista. Näistä epävarmuustekijöistä liittyvät lämpöeristys ja kellarissa, sauna ja kellari.

Miten eristys puusta ja betonilattian päällä, alla perän ja ilman siteitä, keskustelimme kuinka sama toteutetaan lattian eristys, esimerkiksi autotallissa?

Mitä tulee laminaattilattia, tämäntyyppinen kattavuus on tulossa joka päivä yhä suosittuja, koska asennuksen helppous. Lattia alla laminaatti paremmin eristävät tai kävellä on mahdollista vain tossut.

Lämpöeristys betonilattian kylvyssä suoritetaan sen jälkeen, kun rakennuksen rakentaminen. Kuten eristekerros usein käyttää laajennettua savi, paisutettu polystyreeni, ja jopa lasipullot.

Polpervogo lattiat ovat aina tarvitsevat eristys, ja on oltava erilaisia ​​toimia, joilla pyritään lämpeneminen lattiaan. Ja eristyksen päälle kylmää kerroksessa ullakko on toivottavaa pitää ylhäällä ja lämpösuoja kellarissa - alareunassa.

Kaavio eristys kerroksessa ensimmäisessä kerroksessa:

 1. purkaminen vanhat päällysteet;
 2. annetun höyrysulku;
 3. EPS eriste;
 4. tehdyn kerroksen n / e elokuva;
 5. lujittavan sementtilaastille liuos;
 6. uusi pintamaali.

Paksuus eristekerroksen ensimmäisessä kerroksessa olevan vähintään 80-100 mm.

Jotkin eristyksen:

Tietenkin katolle ullakon eristyksen PPP lisää elämää katon. Sen ominaisuuksien mukaan PPP on samanlainen vaahtoa, mutta käyttää teknologiaa lämmöneristykseen kattojen eri.

Lämpeneminen ullakolla suulakepuristettua polystyreeniä makaa päällä kattotuolien välttämiseksi pienintäkään ulkonäkö takaiskuja. Polystyreeni levyjen liitokset on valmistettu erityisesti muotoiltu suunnitteluvaiheessa tai tyyppi "kieli uraan".

Teknologia eristys laatat samanlainen eristystä katon. Alempi kerros olisi tässä tapauksessa olla höyrynsulkukalvo, jolla on anti-kondensaatio ominaisuuksia, ja ylempi - vedenpitäväksi kalvo. Kun vesivuoto on elokuva suojaa eristettä vettyminen.

Polystyreeni levyt sijoitetaan väliseen tilaan katon palkit, jossa zapenivaya rako.

lämmityslaitteen teknologisen perustan kotona on helppoa, joten voit suorittaa kaikki työt omin käsin.

Täydellinen lämpöeristys perusta on koostuvat kahdesta osasta - vaaka- ja pystysuunnassa. Pystyleikkaus - PPP asennettu levy ulkoseinään perusta nauha, vaakasuora hyvin pitäisi muodostaa jatkuvan hihnan kehää pitkin rakennuksen pystytetään, kun teknologia tarjoaa.

Vaadittu eristys paksuus lasketaan kaavalla. Tekniikka ja eristää ympäri perustuksen pohjaan, joka on eristetty pakkasella eristetty sokea alue, jonka leveys on yli metrin.

Lämpeneminen sisällä polystyreeni

Jos aiot käyttää loggialle tai terassi alue yksinomaan varastointiin, riittää eristää seinät yksikerroksinen.

Ulkoisen eristys, levyt 50 mm paksu.

 • Mikä on parempi eristys vaahto tai polystyreeniä?

Ero on tekniikka. Tuotetun vaahdon menetelmällä käsittelyn kuivaa höyryä polystyreeni rakeet, lämpölaajeneminen ne "kytkeytyvät" toistensa kanssa, joka muodostaa mikrohuokoisen.

Paisutettu polystyreeni valmistanut "ekstruusion": sulaa polystyreeni rakeita, joka edistää muodostumista joukkovelkakirjojen molekyylitasolla, joten on vain yksi rakenne.

Fyysisiltä ja teknisiltä ominaisuuksiltaan, myös eroja.

Jos tarvitset halpa materiaali, on edullista käyttää vaahtoa.

Lisää kommentti

Korjaus, ja täysin valmis Moskovassa ja Moskovan alueella! Olemme valmiita sdelatdlya sinulle.

 • Erilliset toimintaa korjausrakentamisen

 • rakennus korjaukset

 • Olen tarjota palvelujaan korjata asunnon tyhjästä ja valmistui, sekä erilaisia ​​koriste s.

 • Teemme töitä avaimet käteen ja lajeittain.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

  Lämpöeristys paisutettu polystyreeni julkisivu

  • Kerma sientä jalat Ekzomin
  • Kapselit Vetoksik loisia
  • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

  Polystyreenieristystä julkisivujen - se on yksi tehokkaimmista tavoista eristys. Kiitos oivallisen teknisen materiaalin ominaisuuksista voidaan merkittävästi säästää rakennusten lämmitykseen. Lisäksi polystyreeniä on kevyt, joka yksinkertaistaa asennusta.

  Ominaisuudet toimii solumuovia Julkisivujen

  Meidän aikanamme, rakentamisen markkinoilla on monia materiaaleja, joita voidaan käyttää lämmöneristykseen. Suosituin ja kysyntää on polystyreeniä. Tämä materiaali on eri ominaisuuksia, kuten korkea lujuus, alhainen lämmönjohtavuus, käsittelyn helppous, alhainen hinta.

  • Kun paksuus seinät yhden levyn tiili käytetään 50mm.

  Edut ja haitat lämmöneristys julkisivujen Polystyreeni

  Lämmöneristykseen julkisivujen Polystyreeni suositeltavaa valita erityistä levyt, jotka on käsitelty palonsuoja kyllästys.

  1. Jossa laatat suulakepuristettua polystyreeniä vaahto on helppo käyttää, koska ne ovat kevyitä ja niillä on pieni koko. Lämmitä talon pystyvät mainiosti yksi henkilö ilman avustajia.

  Ottaa huomioon menetelmän haitat käyttäen eristys julkisivun eristelevyt, on tarpeen uuttaa vain suhteellisen syttyvyyden materiaalin. Suuremman tulipalovaaran "vastuullinen" polymeerisiä lisäaineita, jotka sisältyvät kyseiseen valmisteeseen. Jos kuitenkin soveltaa lämmöneristeenä vaatimusten mukaisesti paloturvallisuuden ja asennusohjeita, vaaroja voidaan helposti välttää.

  Teknologia eristys julkisivujen Polystyreeni Koti

  Valmistelutyöt ennen asennusta solupolystyreenikappale

  Ensinnäkin on tarpeen tehdä täydellinen purkaminen julkisivun myrskyn viemäriin, tuuletusritilät, vuorovesi, katuvalaistus, ilmanvaihtojärjestelmä malleja, sisustus. On myös tarpeen poistaa jäänteitä edellisen viimeistely - kipsi, maali, laatat.

  • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
  • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

  Asennus Ebbs ja rinteitä eristys

  Ennen kuin aloittaa prosessin lämpeneminen julkisivun penopolistrolom kotiin, sinun täytyy asentaa luode ja lämmin rinteillä. Huomaa, että pituus vuorovesi täytyy olla täsmälleen sama paksuus vaahtopolystyreenistä ja kipsi kerroksia sekä harkita uusia kuilu kahdesta kolmeen senttiä.

  Asennus styroksi on rakennuksen julkisivuun

  Lisäksi asennus liima, vahvistettaessa julkisivun polystyreeni laatta myös shirokoshlyapnye vaarnat.

  • Alapuoliseen tilaan seinän, alusta profiilia. Hänen täytyy pitää ensimmäisen arkin styrox liimalla ja anna hänelle mahdollisuuden liikkua.

  Jos teet julkisivu eristys ekstrudoidaan polystyreeni kaksi kerrosta, on suositeltavaa asentaa levy, jossa on ristikkäiset nivelet - poikittainen ja pitkittäinen. Joten vältät vaahdon tulevat ylemmästä kerroksesta alempaan.

  Vahvistamisesta raudoitetankoverkon julkisivuun

  Julkisivu lämpöeristystä rakennusten on tarpeen kattamaan lujiteverkon. Soveltaa jäykkä pinta tärkein tiheä verkko, jossa ilmaisin 150 grammaa per neliömetri. Kulman rinteitä ja koriste-esineitä käyttäen pehmeämpää materiaalia. Korjaamme net päälle Asennusliima ja perfougolki.

  1. Ensimmäinen, kiinnitä lujituskerros rinteillä ja kulmia seinien. Voit tehdä tämän, suikaleina 30 senttimetrin. Valmistettaessa materiaali, se on otettava huomioon aukkojen korkeutta.

  Viimeistely Julkisivu eristys

  Ennen kuin jatkat tehdä viimeistelytyöt, olisi joitakin esityön. Levitä tasoituseristyskalvon kerroksen vahvistettu polystyreeni. Voit tehdä tämän käyttämällä pintarappausta ja suuri lastalla. Kuivauksen jälkeen kerros jauhaa hienorakeinen hiekkapaperilla. Gruntuem julkisivu.

  Teknologia eristys julkisivu polystyreeni käytetään laajalti meidän alueella, sillä tämä materiaali on erinomaiset eristysominaisuudet, joten se on optimaalinen eristys kylmä talvi. Lisäksi se on helppo asentaa ulkoseinille yksikin henkilö, avulla käytettävissä olevia välineitä.

  1